Αποστολέας Θέμα: Παραίτηση Βήτα με βολές κατά "ιερατείου"  (Αναγνώστηκε 3991 φορές)

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν, πριν αρκετούς μήνες, το "ιερατείο" των Ιωαννίνων επέβαλε να αποσυρθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος, μια ανακοίνωση καταδίκης βίας κατά δημοσιογράφου, ο μόνος δρόμος για μένα ήταν η παραίτηση από τη θέση του Νομικού Συμβούλου της ομάδος. Μετά από επίμονες πιέσεις του προέδρου, αποσύρθηκα μεν από τα δημόσια πράγματα της ομάδος (όπως επιθυμούσα), όμως στην πραγματικότητα, ήμουν ο μοναδικός χειριστής κάθε υποθέσεως (πλην αυτών στην πειθαρχική επιτροπή)  που αφορούσε την ομάδα, έως και την ημερομηνία της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Ε.Π.Ο., (Τούτο το αναφέρω σε απάντηση των καλοθελητών του "ιερατείου", που θα ομιλήσουν για δήθεν πρότερη παραίτηση μου και μη ανάκλησή της)
            Έτσι,  η πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία δήθεν διευκρίνισε, πως άλλο πρόσωπο είναι  ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας, ήταν, εκτός από απολύτως ψευδής και απαράδεκτη,  επιπλέον αναμφίβολα  εμπαθής προς το πρόσωπό μου. Οι εξηγήσεις του προέδρου στις έντονες διαμαρτυρίες μου εδώ και εικοσιπέντε ημέρες, ότι αυτοβούλως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα, από συγκεκριμένο πρόσωπο, χωρίς αυτός να το γνωρίζει, ασφαλώς και ουδόλως με καλύπτει, καθώς, ή δεν ήθελε ή δεν τόλμησε ακολούθως, να με στηρίξει για το προφανές. Για το ότι δηλαδή,  εγώ και οι συνεργάτες μου, είχαμε συγκεκριμένη, στενή, μοναδική και αποκλειστική σχέση με την ομάδα και τον χειρισμό των νομικών  υποθέσεών της (τουλάχιστον), κάτι όμως που είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ότι δεν άρεσε  στο "ιερατείο" της πόλης των Ιωαννίνων, που "κατέχει"  την μία και μοναδική αλήθεια για την ομάδα.
             Εξάλλου, για να συνεργαστεί κανείς με την ΠΑΕ, πρέπει να έχει ευλογία από εκεί, άλλως είναι αποσυνάγωγος.
            Το παράδοξο δε, αφενός της απολύτου στήριξής του  πρόεδρου σε προσωπικό επίπεδο και αφετέρου η άρνηση της συνεργασίας μας δημοσίως (δια της επισήμου ιστοσελίδας της ΠΑΕ), είναι κατάσταση τουλάχιστον ακατανόητη και για αυτό μη ανεκτή.
            Δεν θέλω πλέον να έχω απολύτως ουδεμία σχέση, με  την σημερινή διαμορφωθείσα κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όσο και αν αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Προτιμώ όμως να αρνηθώ αυτό που αγαπάω και να γυρίσουμε τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, την πλάτη μας, στην επιθυμία της καρδιάς, γιατί αφενός δεν θέλω να διδάξω στον γιό μου, να "κάνει τη δουλειά του, κάνοντας το κορόιδο", αλλά και γιατί δεν επιθυμώ αφετέρου να αισθάνομαι ντροπή απέναντι στους εξαίρετους συναδέλφους μου των  Ιωαννίνων, που διαπιστώνουν μια τουλάχιστον απρεπή συμπεριφορά, που αντανακλά στο έργο και την εργασία, του κάθε δικηγόρου.
            Δεν θα δώσουμε σε κανέναν λογαριασμό για το πώς και πόσο μας πονά η ομάδα μας.
            Υ.Γ.  Αρχηγός δεν είναι αυτός που βάζει την υπογραφή του. Είναι στην πραγματικότητα  αυτός που τον έπεισε να την θέσει και μάλιστα τον έπεισε ότι ήταν και το σωστό.

Εις το επανιδείν
Γιώργος Χ.  Βήτας
Δικηγόρος

Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω...και για να μην δημιουργήσω άλλο θέμα το έβαλα εδώ...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Παραίτηση Βήτα με βολές κατά "ιερατείου"
« Απάντηση #1 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 12:50 »
Και ποιός απαντάει τώρα;
Η ΠΑΕ, το ιερατείο, ο πρόεδρος ή ο πρόεδρος;

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 13:05 »
Μ αρέσει που απαντάς κι όλας παλιόγερε, είσαι και admin.

ΕΝΤΕΛΩΣ off topic...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 13:12 »
Υπάρχει ''ιερατείο'' στον ΠΑΣ? Αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο,πέφτω από τα σύννεφα.Αφού και επίσημα μας διαβεβαίωσαν ότι ο όχλος είναι το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα.Όλα τα άλλα βαίνουν καλώς.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 13:24 »
Και ποιός απαντάει τώρα;

Η προεδρία του ιερατείου της ΠΑΕ!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 14:54 »
Παράθεση
Οι εξηγήσεις του προέδρου στις έντονες διαμαρτυρίες μου εδώ και εικοσιπέντε ημέρες, ότι αυτοβούλως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα, από συγκεκριμένο πρόσωπο, χωρίς αυτός να το γνωρίζει, ασφαλώς και ουδόλως με καλύπτει, καθώς, ή δεν ήθελε ή δεν τόλμησε ακολούθως, να με στηρίξει για το προφανές
δηλαδή το σάιτ της παε είναι για να βγάζει ανακοίνωση ο καθένας από μόνος του με τον τίτλο ανακοίνωση παε ΠΑΣ Γιάννινα;το πρόσωπο να είναι ακόμα στην παε;

το οργανόγραμμα της εταιρίας δηλαδή είναι
πρόεδρος
ιερατείο
πρόεδρος β
υπόλοιποι

αυτό το έρμο ιερατείο δεν αγοράζει την παε να τελειώνουμε;συνήθως λένε για τους άλλους να πάνε να αγοράσουν την παε.γιατί λοιπόν δεν το κάνουν αυτοί και να κάνουν ότι θέλουν επίσημα;

αναρωτιέμαι την ύπαρξη του ιερατείου την καταλαβαίνουν όλοι μόλις περάσουν απέναντι στους οχτρούς;πιο πριν δεν;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Ιούλ 2013 15:04 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #6 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 15:18 »
αναρωτιέμαι την ύπαρξη του ιερατείου την καταλαβαίνουν όλοι μόλις περάσουν απέναντι στους οχτρούς;πιο πριν δεν;

Για να πούμε και τ Βήττα το δίκιο fon, ασχέτως της προσωπικής γνώμης που μπορεί να έχει ο καθένας μας εδώ, ήταν ο μόνος των συνεργατών που βγήκε επίσημα και κατήγγειλε το ανεβοκατέβασμα της καταδίκης της επίθεσης στον Καλύβα εκ μέρους της επίσημης παε..

Διευκρίνηση προς ρουφιάνους παύλα -ενημερωτές, με τον κ. Βήττα είχαμε μόνο μια επαφή τον καιρό του αυτοκόλλητου, που ψάχναμε βιντεάκια ν αποδεικνύουν τις θέσεις της ομάδας. Και μπορώ να πω και πολλή καλή συνεργασία.
Μη βάνουν με το νου τς και "μεταφέρουν" ή "διαρρέουν" για συνεργασίες, όπως οι σύνηθεις που ανακαλύπτουν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 15:25 »
μια διευκρίνιση για αυτό...
το σημείο εκείνο δεν είναι μόνο για τον βήτα.για όλους.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 15:34 »
Κακως το συγκεκριμενο τοπικ γενικευτηκε

Πολυ κακως και φυσικα εγινε εντεχνως...

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 16:16 »
χαχαχα τσιρκο ειναι η ομαδα μ φαινεται
προεδρε ρομπα εγινες

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #10 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 16:28 »

Ρε παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι εστί ιερατείο; Έστω και συνθηματικά ρε παιδί μου. Είναι μόνο ο αρχιεπίσκυφτος; Οι άλλοι; Επειδή είμαι μικρός και δεν τα ξέρω καλά...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 09 Ιούλ 2013 21:13 »
Και ποιός απαντάει τώρα;

Η προεδρία του ιερατείου της ΠΑΕ!
Απάντησαν όλοι, έστω με κάποιες μέρες καθυστέρηση κι όχι κάποιες ώρες όπως με Πανόπουλο.

Κι απάντησαν με αισθητά διαφορετικού τύπου απαντήσεις κι όχι με παρόμοιες όπως με Πανόπουλο.

Η απάντηση ΠΑΕ-Προέδρου-Στελεχών

Η απάντηση μΠΑΕ-μΠροεδρου-Ιερατείου

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 11:59 »
Παράθεση από: sentragoal.gr
   Ο Νίκος Νιόπλιας έχει βρει την ηρεμία του στο τιμόνι της εθνικής Κύπρου και δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κυπριακή ομοσπονδία τον πληρώνει αδρά και ο Ελληνας τεχνικός δεν έχει μεγάλη πίεση.

Τον περασμένο μήνα, όταν χώρισαν οι δρόμοι του επιτυχημένου Γιάννη Χριστόπουλου με τον ΠΑΣ, ο ιδιοκτήτης της γιαννιώτικης ΠΑΕ φημολογείται πως έκανε κρούση στον Νιόπλια. Ο 48χρονος προπονητής χωρίς να το πολυσκεφτεί του έδωσε αρνητική απάντηση.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αγωνιστικά έβγαζε... υγεία, όμως διοικητικά είχε διάφορα ζητήματα με αποκορύφωμα τη μη αδειοδότηση της ομάδας από την UEFA με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Με μία ισχυρή οικονομικά διοίκηση ο ΠΑΣ θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα της Super League. Το μέλλον του όμως είναι αβέβαιο...

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ

Κανένας δεν μπορεί να στεριώσει τελικά δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη! Χθες ο έγκριτος νομικός Γιώργος Βήττας ανακοίνωσε ότι «δεν θέλω πλέον να έχω ουδεμία σχέση με τη σημερινή διαμορφωθείσα κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και αν αυτό δεν μου αρέσει καθόλου».

Στην έγγραφη δήλωσή του ο πρώην δικηγόρος του ΠΑΣ στέκεται στο «ιερατείο» που λαμβάνει στην ουσία τις αποφάσεις και επισημαίνει ότι «προτιμώ να αρνηθώ αυτό που αγαπάω και να γυρίσουμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου την πλάτη μας στην επιθυμία της καρδιάς...».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 12:54 »
«ιερατείο» ... «προτιμώ να αρνηθώ αυτό που αγαπάω και να γυρίσουμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου την πλάτη μας στην επιθυμία της καρδιάς...».

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ _ Ελένη Λεγάκη

Kουφάλες, ξαπλώστρες, ξενερώστρες ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς