- Προκλητικοι οι Ιταλοι και ειδικα στην τελευταια φαση που ενω ολοι περπατουσαν ο Τζεντιλε πηγε να καρφωσει. Κατεβασε τον στο παρκε για να του κοψεις το μπασκετ ρε Παπανικολαου!!!
αν και θέλω να σχολιάσω περισσότερο δεν προλαβαίνω...
απλά να τονίσω ότι ακριβώς αυτό το καλάθι προβλέπω να αποτελέσει το βασικότερο κριτήριο σε ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία Ελλάδας, Σλοβενίας, Ιταλίας για την 2η έως 4η θέση του επόμενου ομίλου ... Επιεικώς απαράδεκτα:
- το ότι δεν διαφυλάξαμε το -4 το οποίο έγινε -9 στο τέλος (για μένα πολύ πιθανόν θα μας στερήσει ακόμα και την είσοδο στην 4δα και το μετάλλιο)
- ότι δεν είχαμε ποικιλία επιλογών στην επίθεση στο σερί του Ζήση στην 4η περίοδο ... Οι πολλοί πόντοι του δεν αναιρούν τις συνεχείς λανθασμένες επιλογές...
Οι Ιταλοί έχουν υποδεέστερη συνολικά ομάδα και θα έχαναν τα 8 στα 10 παιχνίδια απέναντί μας... Τους δώσαμε όμως το δικαίωμα να πιστέψουν στην έκπληξη οπότε εκμεταλλευόμενοι το momentum, την ψυχολογία και την κερκίδα να διεκδικήσουν τη νίκη...
Στα συνολικότερα σχόλια μου σημεία αναφοράς θα ήταν:
- κατά τη γνώμη μου έχουμε τουλάχιστον 50% για μετάλλιο
- οι επιλογές της ομοσπονδίας είναι δυσανάλογα χαμηλές σε σχέση με την πληρότητα και την ποιότητα των παικτών της Εθνικής (καιρός για συνταξιοδότηση του Βασιλακόπουλου) κσι καθορίζουν μειώνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας...