Ούτε το συνήγορο του διαβόλου θα κάνω, ούτε νομίζω ότι υπάρχει και κανένας διάολος δηλαδή ...μπορεί στο μυαλό κάποιων.
Αλλά επειδή όντως η όποια ανακοίνωση, υπόκειται σε κρίση, να πω το κοντό μου.
Απευθύνεται ο σύνδεσμος των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στον πρόεδρο.
Ο οποίος προ ημερών έχει δώσει μια συνέντευξη που προσωπικά θεωρώ ότι υποβίβασε κι απαξίωσε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ, τόσο με τα λεχθέντα όσο (ίσως και περισσότερο) και με το ύφος.
Μερικά αποσπάσματα:
Όσο για τον θυμό που λέτε προς τους φιλαθλους, γνωρίζω για την οικονομική κρίση αλλά δεν μπορεί στα play off να έχουμε 1.000 άτομα στο γήπεδο. Πότε έχει ξαναγίνει αυτό;
Μήπως φοβούνται ότι θα βγάλει λεφτά ο Χριστοβασίλης.
Στο καφενείο άμα κάτσει να πιει 2 μπύρες, 10 ευρώ θα πληρώσει πάλι. Άρα είναο πόλεμος εναντίον του προέδρου.
Σας είπα ότι δεν πρόκειται να ανακοινωθεί τίποτα για την αδειοδότηση και σχετικά με τον φάκελο
Αυτοί που φωνάζουν, αυτοί θα με βαρεθούν
Ο κόσμος θέλει παίκτες σαν τον Ζαϊρί που κοιτούσε τη λίμνη σε κάθε αγώνα
ο όχλος έτσι εκφέρεται και έτσι δημιουργεί τα προβλήματα
Μέχρι σήμερα μου καταδίκασαν τρεις προπονητές. Για να δούμε και με τον τέταρτο
Σ' αυτά και όχι μόνον φαίνεται απαντά ο σύνδεσμος και άσχετα πόσο γλώσσα καφενείου ή όχι χρησιμοποιεί, πιστεύω ότι η αγανάκτηση είναι απόλυτα δικαιολογημένη.
Εν κατακλείδι καθόλου δε με ξένισε το ύφος της ανακοίνωσης, νομίζω έκριναν ότι μόνον σε τέτοιο επίπεδο θα γινόταν επτέλους κατανοητά τα ζητούμενα.
Εξ άλλου 5 χρόνια τώρα, ή δεν γινότανε δεκτοί προς συζήτηση, ή στα διάφορα αιτήματά τους η διοίκηση σφύριζε κλέφτικα, ή δεν είχε 2ευρα για ρέστα, ή διαρκείας στο πέταλο ...υπήρχαν.
Μπορεί να μη νογάει από άλλη γλώσσα εκτός της καφενειακής η συγκεκριμένη διοίκηση τελικά.