Τελειώνει του Τσάβες
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Κριστιάν Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Αργεντινός θα φτάσει σήμερα στην Ήπειρο για τις υπογραφές.
Στα Γιάννενα αναμένεται να φτάσει σήμερα ο Κριστιάν Τσάβες, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στον ΠΑΣ.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί το «δώρο» του Γιώργου Χριστοβασίλη στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος απογοητεύτηκε μετά την αρνητική εξέλιξη με τη συμμετοχή του «Άγιαξ της Ηπείρου» στην Ευρώπη.
Τις τελευταίες 10 μέρες περίπου ο 26χρονος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ακολούθησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Νάπολι για το ύψος του συμβολαίου του παίκτη.
Χμμμμ... "δώρο" λέει ο πανίβλακας!
Δεν θέμε δώρα ρε. Τη δλειά σ' μπορείς να την κάνεις σωστά και να αφήσεις τα δώρα και τους Δαναούς;
Αει ξίκι, φύγε παρέκια, αούτο, μου ανεβάζεις τα ντινουάρια κάθε φορά...
Κάτι άσχετο τώρα... Πήγα προχθέ με κάτι φιλαράκια σε ένα ψητοπωλείο. Κβέντα στν κβέντα μιλήσαμαν με το αφεντκό
για τα ποδοσφαιρκά.
65άρης ο τύπος... Είμαι Παναθηναϊκός μου λέει λόγω Λινοξυλάκη... αλλά είμαι και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
-Αδερφέ μου του λέω, ηπειρώτης είσαι;
-Όχι, μου λέει αλλά εδώ παραδίπλα κάθεται ο Κιτσάκης και έχει μεγάλη τρέλλα με τον ΠΑΣ. Κι έτσι έγινα κι εγώ ΠΑΣΟΛΕΣ!
Φιληθήκαμαν, κέρασε και μια μπύρες και όλα καλάαααααααααααααα.......
Αν σας φέρει ο δρόμος από ελληνορώσων-νέο ψυχικό ρωτήστε για το ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ. Και γαμώ τα κρέατα (σουβλάκια, γύρος, σαλάτες, όλα πρώτα συντροφάκια). Πείτε στο αφεντικό ότι είστε και ΠΑΣολέδες για να έχετε και κάνα τυχερό! 8)