Στην συνέντευξη πούχε πάρει ο Σκούμπος από τον δικηγόρο του Τσάβες, τον είχε ρωτήσει τι γίνεται με το χρόνο που θα έχει να κάνει μεταγραφή αν μείνει ελεύθερος και του είχε πει ότι παρατείνεται ο χρόνος ανάλογα όπως λέει ο κανονισμός.
Τον είχα κοιτάξει τότε και κάπου έγραφε πως αν μείνεις ελεύθερος μέσα σε μεταγραφική περίοδο με απόφαση δικαστηρίου, έχεις τόσες μέρες να μεταγραφείς, όσες πέρασαν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου μέχρι που βγήκε η απόφαση.
Αυτό στην περίπτωσή του κι αν βγήκε η απόφαση την Πέμπτη που πέρασε στις 28 του μήνα, όπως μας είπαν γιατί εμείς δεν την είδαμε πουθενά, του δίνει χρόνο 28 μέρες από τότε.
Κι αυτό χωρίς την περίπτωση έφεσης που δεν ξέρουμε κιόλας αν έχει κάνει ο Κιτσιομπίλης καθότι δεν γουστάρει να μαθαίνουμε τπτ αφού είναι και τελειωμένος από κρυψίνοια ο τύπος κι αν μιλάει ποτέ, μιλάει μόνο για να κόψει πατσιάρι και να βρίσει τον κόσμο.
Πάντως ο δικηγόρος του Τσάβες είχε πει κι ότι αν γίνει έφεση, θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες 15 μέρες επιπλέον να βγει απόφαση, οπότε υπολογίστε ανάλογα για την εξέλιξη της υπόθεσης, της μεταγραφής κλπ
Οποιος έχει όρεξη να διαβάσει κανονισμό που λέει πολλά και με λεπτομέρειες για όλα αυτά και άλλα, όπως χρήματα αποζημίωσης κλπ
εδώ είναι.
Τώρα για πληρωμή ρήτρας και σπάσιμο συμβολαίου που δεν έχει κατατεθεί και δεν ισχύει... αυτά μου ακούγονται λίγο ελλαντίστικα κι 100% κιτσιομπιλίστικα. Και για αυτό είχε απαντήσει ο δικηγόρος Τσάβες πάντως και είχε αμφισβητήσει την ισχύ ενός τέτοιου συμβολαίου, ενώ είχε προσθέσει πως η προσφυγή δεν ασχολείται καθόλου με αυτό και τα λεφτά που θα έπρεπε να εισπράττει ο παίχτης -και δεν εισέπραξε- βάσει αυτού, αλλά μόνο με το παλιό συμβόλαιο που τον κορόϊδευαν και δεν τον πλήρωναν παρά μόνο μετά την προσφυγή του δώσαν λεφτά και πάλι όχι όλα.
Υ.Γ: Για μεταγραφή παοκ κλπ.. ωρέ μπας και δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα; Μήπως παοκ, ατζέντης Τσάβες(μην ασχολείσαι καθόλου μαζί του είχε πει στον δικηγόρο ο Τσάβες, τέλειωσε ή κάτι τέτοιο) και κιτσιομπιλάρα, ασχολούνται για τους δικούς τους λόγους ο καθένας ερήμην του παίχτη...; Παοκ για να καπελώσει τα προβλήματα που έχει με ομάδα-οπαδά και οι άλλοι δυό από καψούρα για τα φράγκα που χάνουν ή και θα πληρώσουν...; Δεν ξέρω, λέω μήπως.. Δεν θα μου έκανε και εντύπωση αν συνέβαινε πάντως.