Δυό λόγια από έμενα....
Ξεκάθαρη η ευθύνη του ΧΒ! 100% δικιά του!
Ειτε άφησε απλήρωτο τον Τσάβες, είτε οι υπαλληλοί του δεν υπολόγισαν σωστά τους τόκους! Ακούστε δικαιολογία! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα δύο! Απεύθυνεται σε χάνους ο ΧΒ! Ένα μικρό μαγαζακι να έχεις και προσέχεις τι χρωστάς μέχρι ευρώ. Δεν γίνονται τέτοια λάθη! Αυτό σημαίνει ότι είτε αδιαφορείς, είτε ότι είσαι τραιγικός και δεν κάνεις! Χίλιες φορές να έλεγε ότι δεν τον πληρώσαμε για κάποιον λόγο, παρά αυτή η σαθρή δικαιολογία.
Έφτασε η υπόθεση σε απόφαση αφαίρεσης βαθμών και ο ΧΒ μας λέει για λάθος υπόλογισμό τόκων. Δεν ήξερε η ΠΑΕ ότι θα εκδικαστεί η υπόθεση από νωρίτερα. Γιατί δεν πλήρωσε το πόσο που ώφειλε; Γιατί να πάρει τέτοια έκταση το θέμα;
Νομίζω τα λεφτά θα δωθούν έστω και αργά.
Μας έκανε τεράστια ζημιά ως ΠΑΕ και αυτό το θέμα.
Το πιο σημαντικό είναι τι μέλλει γενέσθαι!
Έχουμε τα εξης δεδομένα:
- Έσκασε προσφυγή Τσάβες. Είχαν σκάσει προσφυγές από Κοζορώνη, Πασχαλάκη, Ναδάλες (δεν θυμάμαι άλλον).
- Πάρα πολλά συμβόλαια παιχτών δεν έχουν ανανεωθεί ενώ λήγουν. Οι παίχτες είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους σε άλλη ομάδα.
- Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Κίόντε φεύγει για άλλες πολιτείες. Μετά τους Ναδάλες, Μαυροπάνο (αυτός ορθά) και αρκετους ακόμα που δεν θα ανανεώσουν.
- Με άλλα λόγια, τόσα χρόνια ο ΠΑΣ βασίζονταν σε έναν κορμό που του προσέφερε ομοιγένεια (+τον Κόντε τα δύο τελευταία χρόνια) που φέτος θα χαθεί. Δεν με ένοχλει αυτό. Μοιραίο είναι! Δεν θα παίζουν 40 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι παίχτες. Με ανησυχεί πολύ ότι δεν βλέπω κινήσεις να χτιστεί μια νέα ομάδα. Τίποτα, μα τίποτα. Και το χειρότερο: Η "πολιτική" της διοικησης ΧΒ τόσα χρόνια δεν δείχνει ότι θα πέσουν χρήματα (αρκετά) για να χτίσουν μια νέα ομάδα.
- Δεν ξέρω πως με τόσες προσφυγές και επιβεβαιωμένα χρέη, θα πάρουμε Αδειοδότηση. Πιστευώ ότι θα πάρουμε, γιατί πάντα βρίσκει τον τρόπο ο ΧΒ να την πάρει και γιατί ψήφισε υπέρ του υποβιβασμού όποιας ομάδας δεν παίρνει άδεια. Δεν τον θεωρώ χαζό.
- Με όλα τα παραπάνω, ποιους παίχτες μπορουμε να προσεγγίσουμε που είναι αξίας και πάνω τους θα χτίσουμε έναν κορμό; Σε μια ομάδα με τόσες προσφυγες; Μόνο ταλαντούχους που έχουν φιλοδοξίες και θα μας χρησιμοποιήσουν ως σκαλοπάτι. Καλοί αυτοί, αλλά θες και έμπειρους.
- Δεν είμαι αισιόδοξος για του χρόνου(έρχονται και Άρης, ΟΦΗ). Μακάρι να διαψεστώ! Μακάρι ο ΧΒ να κάνει τρελή ρελανς και να μας κάνει όλους μαλάκες.
- Το μόνο σίγουρο, ότι θα έχουμε ένα ένδιαφέρον καλοκαίρι για την ομάδα. Που θα φάνει τι θα κάνει, όχι για τον επόμενο αλλά για τα ΕΠΟΜΕΝΑ χρόνια.