Αύγουστος
Έλα εδώ παιδί μ Τσάβες να βάλεις στο κιτσιοσυμβόλαιο μια υπογραφή, θα πάρεις και παραπάνω χρήμα
Θα πούμε κι εμείς στον όχλο ότι έμεινες και πως σκόλασαν έτσι κι οι μεταγραφές, αλλά μούγκα εσύ
Σεπτέμβριος
Τι θα γίνει με κείνα τα λεφτά, παλιά και νέα; Εχω και τα δικά μου θέματα..
Κάνε λίγο υπομονή, ο πρόεδρος είναι εγγύηση, αύριο μεθαύριο τα φέρνει
Οκτώβριος
Δεν μου δίνετε τα νέα λεφτά που τάξατε, μου χρωστάτε και τωρινά, έχω και προβλήματα με την οικογένεια, δεν μπορώ, να φύγω
Κάτσε δω που θα πας, που θα βρεις καλύτερα, όλα θα φτιάξουν, ο πρόεδρος που σ αγαπάει, μπλα μπλα μπλα
Νοέμβριος
Μια δυο τρεις, με κοροϊδεύετε, δεν ήρθα απ του διαόλου τη μάνα για τέτοια, ή τα δίνετε ή θα κάνω προσφυγή
Τώρα τώρα τα βάζουμε στο λογαριασμό, κάνε λίγο υπομονή, αύριο μεθαύριο, βάλε μια υπογραφή όμως ότι πληρώθηκες που τη χρειαζόμαστε
Δεκέμβριος
Φτάνει η κοροϊδία, έχετε διορία μέχρι 31, πάρτε και εξώδικο, αλλιώς προσφυγή
Εμ να βάλουμε κάτι τότε, ο όχλος να μη μάθει, βάλε και μια υπογραφή ότι πληρώθηκες εσύ
Ιανουάριος
Δεν τα βάλατε όλα πάρτε την προσφυγή, εγώ φεύγω, να μη σας ξαναδώ ποτέ
Αμάν, να βάλουμε και κάτι ακόμα και προσοχή να μη μάθει ο όχλος, θα λέμε όλα οκ
Τι μαθαίνω ρε Κιτσιομπίλη, πάλι προσφυγή ρε, τι θα γίνει με σένα, πάλι δεν πλήρωνες;
Δεν ξέρω τπτ όχλε μου, αν λες για Τσάβες, θα παίξει, πλήρωνα κανονικά σου λέω
Ωρέ δε σε πιστεύει κανένας ωρέ, παντελονιάζεις αβέρτα και κοροϊδεύεις την κοινωνία
Λόγια οχτρών και αντιπάλων όχλε μου, για αυτό δεν μιλάω, για να μη τα μαθαίνεις
Τι νέο συμβόλαιο λέτε εδώ κύριε Χριστοβασίλη, αυτό δεν υπάρχει πουθενά περασμένο, δεν έχει ισχύ
Πως δεν υπάρχει κ. δικαστές, αφού σας το έφερα άρα υπάρχει κι έχει ισχύ. Ο παίχτης δεσμεύεται
Και γιατί δεν το καταθέσατε να πληρώνετε και τον παίχτη βάσει αυτού;
Πως να πληρώνω που δεν ισχύει και πως να το καταθέσω αφού δεν μπορώ;
Κι εμένα με κοροϊδεύει κ. δικαστές, όχι μόνο εσάς, να πληρώσει τα παλιά να φύγω
Χρωστάτε και παλιά βλέπουμε εδώ ε κι ότι πληρώσατε κάποια εκ των υστέρων
Αφού δεν είχαν τελεσιδικήσει πως να τα έδινα εκ των προτέρων; Τώρα έκανε προσφυγή και τώρα τα δίνω
Μάλιστα. Επιφυλασσόμαστε να αποφασίσουμε εν ευθέτω χρόνω, τελειώσαμε για τώρα. Μια βδομάδα καιρό μη και τα βρείτε και πάλι εδώ.
Θα δεις τι θα πάθεις ρε, θα σου πω εγώ, θα λέω σε έβαλε η αεκ κι ότι σ έχω πληρωμένο, ότι δεσμεύεσαι
κι είσαι Α/Α, θα βάλω και να σε χτυπάν "χαμηλά", ότι μπεκρόπινες και ξενοπήδαγες ρε κιαρατά
Ωστε με απειλείς κ από πάνω; Θα τα πω, θα τα βγάλω όλα στον αέρα ποιός είσαι και θα φύγω! Τέλος
Συνεχίζεται...