Κάνω μια προσπάθεια να μάσω το χρονικό Τσάβεζ, να το δώκω στον Εδεσσαίο, μπας και μας τα πει πιο κατανοητά
, αν μου διέφυγε κανένα επεισόδιο ...συγγνωμην και συμπληρώστε:
30/12 Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον απο Τουκαμάν.
30/12 Επαγγελματίας ο Τσάβεζ, δεν υπάρχουν δημοσιεύματα. σουπερ εφεμ
30/12 Ανακαλύπτονται τα δημοσιεύματα
30/12 ο Τσάβεζ ανεβάζει στο τουίτερ μηνύματα φιλάθλων της Τουκαμάν που πανηγυρίζουν για την επιστροφή του.
31/12 ο Τσάβεζ δεν προπονείται επείδή ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση. σπορεφεμ
8/1 ο Νίκος Τσώλης αποκαλύπτει ότι ο Τσάβεζ κατέθεσε προσφυγή.
8/1 Φήμες για ενδιαφέρον ΑΕΚ
9/1 Κύκλοι της παε λένε ότι η κίνηση Τσάβεζ είναι εκτός λογικής
9/1 Ο Τσάβεζ δίνει το παρόν στην προπόνηση.
9/1 Η είδηση για την προσφυγή δημοσιεύεται σε πολλά μέσα
10/1 Δεν υπάρχει συσχετισμός προσφυγής-απουσίας από προπονήσεις, όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα αποθεραπείας. Αισιοδοξία απο παε οτι θα απορριφθεί η προσφυγή. σουπερεφεμ
10/1 Φωτογραφία της οικογένειας Τσάβεζ με πολλα μπαγκάζια στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων
10/1 Ας είναι καλά το μοναστήρι, Χρηστοβασίλης στην ερασπορ.
10/1 Δεν θέλει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ τον Τσάβεζ, Αθλητική Κυριακή
10/1 Ο Τσάβεζ είναι τραυματίας την Πέμπτη θα είναι στην αποστολή. Χρηστοβασίλης Αθλητική Κυριακή.
11/1 ο Τσάβεζ στην προπόνηση του ΠΑΣ
11/1 Αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής, φήμες ότι γίνεται για 5.000 ευρώ.
11/1 Δεν πήγα Αθήνα για να μιλήσω με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, έχω βαρεθεί τα ψέμματα της διοίκησης, θέλω να γυρίσω Αργεντινή. Τιτίβισμα Τζάβεζ.
11/1 Αποκαλύπτεται η ύπαρξη και δεύτερου συμβολαίου με λήξη 2018, που δεν έχει κατατεθεί.
12/1 Η παε εκτιμά ότι έχει το πάνω χέρι λόγω του δεύτερου συμβολαίου
16/1 Φήμες για ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης.
16/1 Από κύκλους του ΠΑΟΚ ακούγεται ότι η ομάδα δεν παίρνει παίχτες που έχουν κάνει προσφυγή.
20/1 Φήμες ότι υπέγραψε στη Γοδόι Κρουζ.
26/1 Σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην Ιταλία με τις έρευνες να ξεκινάν από το συμβόλαιο Νάπολι - Τσάβεζ
29/1 Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τσάβεζ κέρδισε την προσφυγή.
30/1 Τσάβεζ: Δεν πληρώθηκα ποτέ στην ώρα μου, κουράστηκα από τα ψέμματα, υπήρξε ενδιαφέρον από Αστέρα και ΠΑΟΚ. κοντρα
30/1 Φήμες ότι υπογράφει ΠΑΟΚ.
30/1 Χρηστοβασίλης στο gazzeta: Δεν ξέρω τίποτε για ΠΑΟΚ, θα κάνουμε έφεση και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.
31/1 Δημοσιεύματα για διαπραγματεύσεις ΠΑΣ-ΠΑΟΚ για Τσάβεζ.
31/1 Δημοσιεύματα για πρόταση Αστέρα σε Τσάβεζ.
3/2 Θα κάνουμε έφεση, θα κληθεί ο παίχτης σε απολογία. Ανακοίνωση ΠΑΣ.
10/2 Ο Τσάβεζ υπογράφει στην Ατλέτικο Μπράουν
16/2 Είναι πληρωμένος και πριν ένα μήνα ανανέωσε για 2 χρόνια. Είχαμε πρόταση από ΠΑΟΚ. Τ ο κεφάλαιο έχει λήξει. Χρηστοβασίλης στην ερα.
19/2 Ο Τσάβεζ επιστρέφει επιταγή 50.000 σε ομάδα (ΠΑΟΚ) με την οποία τελικά δεν τα βρήκε. σουπερεφεμ
19/2 Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ ότι έδωσε ποτέ επιταγή στον παίχτη.