Αποστολέας Θέμα: Cristian Gabriel Chavez  (Αναγνώστηκε 142208 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Cristian Gabriel Chavez
« Απάντηση #675 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 21:57 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=3183.msg161533#msg161533
Αυτό τον Μάρτιο του 2017.
Η ΠΑΕ πλήρωσε την πρώτη δόση λογικά.Πλήρωσε τον Δεκέμβριο δεύτερη φορά.Πλήρωσε τον Φεβρουάριο το μεγάλο ποσό.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=3183.msg175583#msg175583
Δεκέμβριο είχαμε ακούσει πάλι για τον Τσάβες.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=3183.msg177595#msg177595
Τότε τον Γενάρη δεν ακούσαμε τίποτα.Ήταν να βγει μια απόφαση.Ο Νταβέλης έβαλε μια απόφαση αργότερα που ήταν για τον Φεβρουάριο.

Μετά έχουμε τα σημερινά.Έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε ολόκληρη την Τσαβιάδα

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 22:07 »
Πεισματική επιμονή του Τσάβες λένε και ξαναλένε...Γιατί ρε φίλε;
Έτσι έχεις συνηθίσει εσύ; Να αφήνεις ψιλοαπλήρωτους τους εργαζόμενούς σου και να τους πηγαίνεις γαμιώντας;

Οι λογιστές σου, από την άλλη, από τα ΙΕΚ είναι; Ένας θιάσος ερασιτεχνών είστε, γαμώ την τρέλα μου...γι' αυτό και γίνονται αυτές οι καταστάσεις.
Αν ήσουν σοβαρή ΠΑΕ, θα ασχολιόσουν τώρα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού και όχι με τα απολειφάδια του Τσάβες...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 22:55 »
Από τα γραφόμενά μου, κάποιος αναγνώρισε τον εαυτό του ως ηλίθιο και μου έστειλε προσωπικό μήνυμα (κόσμιο και πολιτισμένο, ομολογουμένως). Αν αυτός αναγνώρισε τον εαυτό του σε αυτό που έγραψα, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Πρόσθεσε δε, ότι δεν μου απαντά μέσα από το forum. Αναφαίρετο δικαίωμά του είναι φυσικά.
Ωστόσο εγώ τον πληροφορώ ότι απαντώ και απευθύνομαι στον οποιονδήποτε, μέσα από το forum, δημόσια.
Του ανταποδίδω, από καρδιάς, τις ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!!!!!
Υποθέτω ότι ελάχιστους απασχολεί το ποιός αναγνώρισε τον εαυτό του ως "ηλίθιο",
αλλά για να το αναφέρεις προφανώς συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στους "έξυπνους".
Τα πμ γι' αυτό το λόγο λέγονται "προσωπικά μηνύματα",
ό,τι λέγεται μεταξύ μελών να μένει μεταξύ τους, θηωρώ...
Μετά την πραγματικά ανίκανη (λόγω έλλειψης προσωπικού) ΠΑΕ μας,
ας ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου συγγνώμη για το οφ τόπικ.

Προς την εταιρεία Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
Συνέλθετε και μην εκτίθεστε με πραγματάκια που μπορούν να τα λύσουν "λογιστές από ΤΕΙ", όπως γράφει ο jimakos.
ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΕ!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 23:23 »
Το 10.gr τι λέει για την υπόθεση?
Εγώ μόνο αυτούς εμπιστεύομαι...

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 23:29 »
Crimson Glory
"Υποθέτω ότι ελάχιστους απασχολεί το ποιός αναγνώρισε τον εαυτό του ως "ηλίθιο",
αλλά για να το αναφέρεις προφανώς συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στους "έξυπνους".
"

Όσο κι αν προσπάθησα να παρακολουθήσω τον λογικό ακροβατισμό σου, δεν το κατάφερα.
Όταν ένας αναγνωρίζει τον εαυτό του ως ηλίθιο, αυτό σε τι έχει να κάνει με το αν εγώ είμαι έξυπνος ή όχι?????
Μη γράφετε έτσι απλώς για να γράφετε.
Συνηγορείς υπέρ κάποιου μάλιστα, χωρίς να γνωρίζεις καν ποιος είναι αυτός (εκτός κι αν γνωρίζεις).
Και χωρίς να γνωρίζεις τα π.μ. που ανταλλάχθηκαν (εκτός κι αν γνωρίζεις).

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 23:39 »
Δεν γνωρίζω το μέλος "ΠΑΣ", απλά μου φάινεται κάπως ο χαρακτηρισμός που του απέδωσες και μου έκανε εντύπωση η ανάγκη σου να εκφράσεις το τί είπατε σε πμ.
Για σκέψου να ξεκινήσουμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλον...
Μάλιστα, για να μην το κάνω "θέμα", απευθύνθηκα στους συντονιστές, αλλά προφανώς οι ίδιοι δεν θεώρησαν ότι συντρέχει λόγος να επέμβουν.
Αυτά...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 23:49 »
Δεν γνωρίζω το μέλος "ΠΑΣ", απλά μου φάινεται κάπως ο χαρακτηρισμός που του απέδωσες και μου έκανε εντύπωση η ανάγκη σου να εκφράσεις το τί είπατε σε πμ.
Για σκέψου να ξεκινήσουμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλον...
Μάλιστα, για να μην το κάνω "θέμα", απευθύνθηκα στους συντονιστές, αλλά προφανώς οι ίδιοι δεν θεώρησαν ότι συντρέχει λόγος να επέμβουν.
Αυτά...

Εσύ, το μέλος "ΠΑΣ" αναγνώρισες ως το εμπλεκόμενο στο διάλογο??? Με ποιο κριτήριο ??? Το επίμαχο???
Από πού το συμπέρανες ότι είναι αυτός????
Ενημερώθηκες προσωπικά ???
Εγώ ότι έχω να γράψω, το γράφω δημόσια.
Τελικά ανέλαβες επίσημα καθήκοντα συνηγόρου ? Γιατί ανέφερες ότι με κατήγγειλες  κιόλας στους διαχειριστές.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Απρ 2018 23:55 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:00 »
Η ΠΑΕ και σήμερα έδειξε σε τι επίπεδο είναι.Ούτε καν ερασιτεχνικό.
Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι προσωπικό ο ένας με τον άλλον.Δεν είναι ανάγκη να τσακωθούμε.
Γράψτε για το θέμα και τέλος.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:01 »
Η ΠΑΕ και σήμερα έδειξε σε τι επίπεδο είναι.Ούτε καν ερασιτεχνικό.
Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι προσωπικό ο ένας με τον άλλον.Δεν είναι ανάγκη να τσακωθούμε.
Γράψτε για το θέμα και τέλος.

Συμφωνώ απολύτως !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:05 »
Διότι θεωρώ απαράδεκτο να απευθυνόμαστε με ύβρεις σε άλλα μέλη, απλά πράγματα.
Παλιότερα είχε γίνει χαμός με μέλη που δημοσίευσαν πμ,
ο ΛΟΚΟ μάλιστα είχε πάρει θέση σ' αυτό και είχε γράψει ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει ανεκτό.
Τίποτα το προσωπικό.
Τέλος από μένα.
Καλό Πάσχα σε όλους, εύχομαι.
Και στην ΠΑΕ σοβαρότητα και καλά μυαλά...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:15 »
Διότι θεωρώ απαράδεκτο να απευθυνόμαστε με ύβρεις σε άλλα μέλη, απλά πράγματα.
Παλιότερα είχε γίνει χαμός με μέλη που δημοσίευσαν πμ,
ο ΛΟΚΟ μάλιστα είχε πάρει θέση σ' αυτό και είχε γράψει ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει ανεκτό.
Τίποτα το προσωπικό.
Τέλος από μένα.
Καλό Πάσχα σε όλους, εύχομαι.
Και στην ΠΑΕ σοβαρότητα και καλά μυαλά...

1) δεν χαρακτήρισα κανέναν προσωπικά, 
2) παρόλα αυτά, έλαβα π.μ. από κάποιον που θίχτηκε (???)
3) δεν δημοσιοποίησα ποτέ το ποιος ήταν και
4) δεν δημοσιοποίησα επίσης ποτέ προσωπικό μνμ κανενός.

Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #686 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:22 »
Παράθεση
Ο Τσαβεζ ειναι κωλοπαιδο που ζηταει αν ειναι δυνατον τα λεφτα του απο τον καλο προεδρουλη
......

Εγώ θα το ξαναπώ....έπρεπε τελικά να γίνω ποδοσφαιριστης
Μόνο αυτή η ωραία κάστα μπορεί να κάνει προσφυγή να σηκωθεί να φύγει και να πάρει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος.....δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το πράγμα...και όχι μόνο αυτό...αλλά να παίρνει και τόκους,,......

Αυτό ξέχωρα από την πορεία του μεγαλομετόχου....άλλο θέμα αυτό σε σχέση με το τωρινό
Κάποιοι βέβαια επί αδίκων και δικαίων περιπτώσεων ξεχεζουν τον πρόεδρο
Είναι θέμα σντιληψης

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:28 »
Παράθεση
Ο Τσαβεζ ειναι κωλοπαιδο που ζηταει αν ειναι δυνατον τα λεφτα του απο τον καλο προεδρουλη
......

Μόνο αυτή η ωραία κάστα μπορεί να κάνει προσφυγή να σηκωθεί να φύγει και να πάρει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος.....δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το πράγμα...και όχι μόνο αυτό...αλλά να παίρνει και τόκους,,......

Αυτό ξέχωρα από την πορεία του μεγαλομετόχου....άλλο θέμα αυτό σε σχέση με το τωρινό
Κάποιοι βέβαια επί αδίκων και δικαίων περιπτώσεων ξεχεζουν τον πρόεδρο
Είναι θέμα σντιληψης
Επέτρεψε μου να πω πως λαμβάνοντας υπ'όψιν τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο ΧΒ έχει φάει ελάχιστο ξέχεσμα σε σχέση με αυτό που του αναλογεί.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Παρ 06 Απρ 2018 00:31 »
Όταν ένας ποδοσφαιριστής εγκαταλείπει αυθαίρετα την ομάδα, το μόνο που έχει να κάνει η ΠΑΕ είναι να τον καταγγείλει αρμοδίως.

Αν συνέβηκε αυτό (έφυγε αυθαίρετα), η δική μας ΠΑΕ τι έπραξε ???

Η μήπως ο ποδοσφαιριστής δεν έφυγε αυθαίρετα, αλλά με λόγο κι αιτία και μάλιστα προσφεύγων αυτός αρμοδίως, στα δικαιοδοτικά ποδοσφαιρικά όργανα? (όπως και τελικά αποδείχθηκε).

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Παρ 06 Απρ 2018 08:08 »
Πεισματική επιμονή του Τσάβες λένε και ξαναλένε...Γιατί ρε φίλε;
Έτσι έχεις συνηθίσει εσύ; Να αφήνεις ψιλοαπλήρωτους τους εργαζόμενούς σου και να τους πηγαίνεις γαμιώντας;

Οι λογιστές σου, από την άλλη, από τα ΙΕΚ είναι; Ένας θιάσος ερασιτεχνών είστε, γαμώ την τρέλα μου...γι' αυτό και γίνονται αυτές οι καταστάσεις.
Αν ήσουν σοβαρή ΠΑΕ, θα ασχολιόσουν τώρα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού και όχι με τα απολειφάδια του Τσάβες...

Μα αυτο εχει συνηθισει...............Με εναντι,του εναντι.ω εναντι

Αλλα ναι η ανακοινωση ειναι επιστολη θρασσους εργοδοτη προς εργαζομενους,και κατα δευτερα φαση προς εμας τους οπαδους

Τι νομιζεις ρε εσυ που εβγαλες την ανακοινωση?Οτι ειμαστε βαζελοι που τα χωνουνε σε απληρωτους ποδοσφαιριστες η ΠΑΕ τους και αυτοι επικροτουνε σαν τα γιδια,τι να πω ρε πουστη μου!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα ειπαμε Χριστοβασιλης μεχρι να φτασουμε στα 400 εισητηρια

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Παρ 06 Απρ 2018 08:12 »
Εγώ αυτό που κατάλαβα τελικά είναι οτι θα μας αφαιρούσαν τρεις βαθμούς για 282,07€, γιατί αυτά φαίνεται οτι δεν καταβάλαμε στον τσάβες. Ισονομία σε όλο της το μεγαλείο σε αυτό το πρωτάθλημα. Και αν δεν κάνω λάθος η ΠΑΕ είχε συνεννοηθεί με το νομικό τμήμα της superleague (μη χέσω). Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι, απλά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Όντως ο ΧΒ έπρεπε να είχε ξεχρεώσει τον Τσάβες από το 16. Όντως τόσα χρόνια έκανε τραγική διαχείρηση των οικονομικών της ομάδας. Αλλά δεν νομίζω οτι έχει λογική να τμωρούν με αφαίρεση βαθμών ομάδα για 282,07€ ενώ υπάρχει ομάδα που χρωστάει όσα όλες οι υπόλοιπες της SL και προσπαθούν να τη σώσουν. Και δε νομίζω οτι έχει λογική και όλο αυτό το κράξιμο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν είχε πουλήσει το Μαυροπάνο και δεν έπαιρνε όλα αυτά τα λεφτά για να καλύψει υποχρεώσεις. Και είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τις ομάδες που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Παρ 06 Απρ 2018 09:48 »
Θα γίνω ποδοσφαιριστης λέω.....να σηκωθώ να φύγω να τρώω φασολάδα στο αρτζεντινα και να σκαν τα αδουλευτα εμβάσματα

Περιμένουμε δήλωση καταδίκης της ΠΑΕ από τη γσεε

Νομίζω ετοιμάζεται και ο Κουτσουμας να κάνει ανακοινώσεις

Οι τρελογιατροι χωρίς σύνορα  θα ανακοινώσουν τραπεζικό λογαριασμό υπέρ αναξιοπαθούντες μπετατζη γκαμπριελ
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Απρ 2018 09:52 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Παρ 06 Απρ 2018 10:18 »
Θα γίνω ποδοσφαιριστης λέω.....να σηκωθώ να φύγω να τρώω φασολάδα στο αρτζεντινα και να σκαν τα αδουλευτα εμβάσματα

Οι τρελογιατροι χωρίς σύνορα  θα ανακοινώσουν τραπεζικό λογαριασμό υπέρ αναξιοπαθούντες μπετατζη γκαμπριελ

Καλά ωρέ κι εσύ μ'αυτή τη φασολάδα.Είδες μια φορά έναν άνθρωπο να ανακατεύει το καζάνι (προφανώς θα βγάζαν τσίπουρα στην Αργεντινή και αντί για ψητά είχαν φασολάδα) και σε κάθε ευκαιρία του το χτυπάς.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Παρ 06 Απρ 2018 10:46 »

το ότι οι ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο ) αμείβονται επιεικώς υπερβολικά στο ισχύον οικονομικό σύστημα δεν αναιρεί το ότι τα συμβόλαια υπογράφονται για να τηρούνται από όλους τους υπογράφοντες.  Υπάρχει ο υποτιθέμενος νόμος της αγοράς και της ζήτησης τον οποίο επικαλούνται όλοι οι υπέρμαχοι της καθεστηκυίας τάξης. Αλλιώς αν θέλουμε να γίνει συζήτηση επί της ουσίας - προφανώς όχι σε αυτό το thread- οι ποδοσφαιριστές , πολλοί παρουσιαστές κλπκλπ κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ξεπερνάνε το βασικό μισθό. Δεν μπορεί να συζητάμε π.χ. για ερευνητές οι οποίοι έχουν περισσότερες ικανότητες και έχουν αφιερώσει πολύ περισσότερα και για μεγαλύτερο διάστημα και εν τέλει ζουν εις βάρος των γονιών τους άνεργοι ή μεταναστεύουν με αβέβαιο μέλλον εκτός Ελλάδας και να έχουν λογική οι μισθοί καθενός που έχει ικανότητα να κλωτσάει το τόπι και ταυτόχρονα ξέρει να "ταΐζει " τους κατάλληλους managers. Αυτό όμως είναι μια άλλη συζήτηση και στα σίγουρα δεν αναιρεί τα στοιχειώδη του ισχύοντος συστήματος στα οποία συμπεριλαμβάνεται η τήρηση των συμβολαίων...   

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Παρ 06 Απρ 2018 12:16 »
Παράθεση

Ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τις δουλειες που εχουν λεφτα

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Παρ 06 Απρ 2018 12:30 »
Μεγάλη Εβδομάδα Συνταυροι
Νηστεία και προσευχή
Πίκρα γενικώς

Και δεν έρχεται και η Ανάσταση..

Απο το Αγιο Όρος τα χρόνια μου πολλά
Ειρήνη Υμίν
(Ευαγγέλιον Κατά Λουκά, κδ, 36· πβ. Κατά Ιωάννη, κ, 19)

(Σαλαϊσαμε με αυτά που βλέπουμε... Κάνουμε τον εβραιο για 8%)

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Παρ 06 Απρ 2018 14:47 »
Δυό λόγια από έμενα....

Ξεκάθαρη η ευθύνη του ΧΒ! 100% δικιά του!

Ειτε άφησε απλήρωτο τον Τσάβες, είτε οι υπαλληλοί του δεν υπολόγισαν σωστά τους τόκους! Ακούστε δικαιολογία! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα δύο! Απεύθυνεται σε χάνους ο ΧΒ! Ένα μικρό μαγαζακι να έχεις και προσέχεις τι χρωστάς μέχρι ευρώ. Δεν γίνονται τέτοια λάθη! Αυτό σημαίνει ότι είτε αδιαφορείς, είτε ότι είσαι τραιγικός και δεν κάνεις! Χίλιες φορές να έλεγε ότι δεν τον πληρώσαμε για κάποιον λόγο, παρά αυτή η σαθρή δικαιολογία.

Έφτασε η υπόθεση σε απόφαση αφαίρεσης βαθμών και ο ΧΒ μας λέει για λάθος υπόλογισμό τόκων. Δεν ήξερε η ΠΑΕ ότι θα εκδικαστεί η υπόθεση από νωρίτερα. Γιατί δεν πλήρωσε το πόσο που ώφειλε; Γιατί να πάρει τέτοια έκταση το θέμα;

Νομίζω τα λεφτά θα δωθούν έστω και αργά.

Μας έκανε τεράστια ζημιά ως ΠΑΕ και αυτό το θέμα.

Το πιο σημαντικό είναι τι μέλλει γενέσθαι!

Έχουμε τα εξης δεδομένα:

- Έσκασε προσφυγή Τσάβες. Είχαν σκάσει προσφυγές από Κοζορώνη, Πασχαλάκη, Ναδάλες (δεν θυμάμαι άλλον).

- Πάρα πολλά συμβόλαια παιχτών δεν έχουν ανανεωθεί ενώ λήγουν. Οι παίχτες είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους σε άλλη ομάδα.

- Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Κίόντε φεύγει για άλλες πολιτείες. Μετά τους Ναδάλες, Μαυροπάνο (αυτός ορθά) και αρκετους ακόμα που δεν θα ανανεώσουν.

- Με άλλα λόγια, τόσα χρόνια ο ΠΑΣ βασίζονταν σε έναν κορμό που του προσέφερε ομοιγένεια (+τον Κόντε τα δύο τελευταία χρόνια) που φέτος θα χαθεί. Δεν με ένοχλει αυτό. Μοιραίο είναι! Δεν θα παίζουν 40 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι παίχτες. Με ανησυχεί πολύ ότι δεν βλέπω κινήσεις να χτιστεί μια νέα ομάδα. Τίποτα, μα τίποτα. Και το χειρότερο: Η "πολιτική" της διοικησης ΧΒ τόσα χρόνια δεν δείχνει ότι θα πέσουν χρήματα (αρκετά) για να χτίσουν μια νέα ομάδα.

- Δεν ξέρω πως με τόσες προσφυγές και επιβεβαιωμένα χρέη, θα πάρουμε Αδειοδότηση. Πιστευώ ότι θα πάρουμε, γιατί πάντα βρίσκει τον τρόπο ο ΧΒ να την πάρει και γιατί ψήφισε υπέρ του υποβιβασμού όποιας ομάδας δεν παίρνει άδεια. Δεν τον θεωρώ χαζό.

- Με όλα τα παραπάνω, ποιους παίχτες μπορουμε να προσεγγίσουμε που είναι αξίας και πάνω τους θα χτίσουμε έναν κορμό; Σε μια ομάδα με τόσες προσφυγες; Μόνο ταλαντούχους που έχουν φιλοδοξίες και θα μας χρησιμοποιήσουν ως σκαλοπάτι. Καλοί αυτοί, αλλά θες και έμπειρους.

- Δεν είμαι αισιόδοξος για του χρόνου(έρχονται και Άρης, ΟΦΗ). Μακάρι να διαψεστώ! Μακάρι ο ΧΒ να κάνει τρελή ρελανς και να μας κάνει όλους μαλάκες.

- Το μόνο σίγουρο, ότι θα έχουμε ένα ένδιαφέρον καλοκαίρι για την ομάδα. Που θα φάνει τι θα κάνει, όχι για τον επόμενο αλλά για τα ΕΠΟΜΕΝΑ χρόνια.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Απρ 2018 14:52 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Παρ 06 Απρ 2018 15:13 »
davelis τυχερέ...άναψε και ένα κερί για μένα ρε φιλος

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Παρ 06 Απρ 2018 17:53 »
Για την ιστορία, η θέση του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως εκφράζεται
μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, είναι πως υπάρχει διαφορετική νομική άποψη για τον τρόπο υπολογισμού
των τόκων κι όχι λάθος στον υπολογισμό των τόκων...

Βεβαίως, εμείς ως φίλαθλοι-οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα,
λογικό είναι να υποστηρίζουμε οτιδήποτε άλλο, λέει ο
οποιοσδήποτε, έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέει η πλευρά του ΠΑΣ..

Υ.Γ.
Πέραν τούτου,
ασχέτως του εάν έγινε λάθος στον υπολογισμό (από δόλο ή ασχετοσύνη) ή υπήρξε
νομική διάσταση απόψεων, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να γίνεται ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών
για τόσο μικρό ποσό.
Είναι, επίσης, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συγκυρία να γίνεται αυτό την ώρα που το ΠΟΚ
(κατά δήλωση των ΜΜΕ που το εξυπηρετούν) ψάχνει μία (1) ψήφο στο ΔΣ της Σουπερλίγκας
για να σώσουν τον βάζελο από τον υποβιβασμό..

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Παρ 06 Απρ 2018 18:14 »
Αυτές είναι οι περιπτώσεις, που πρέπει να ενεργοποιούνται οι σύνδεσμοι, τα φόρα και οι φορείς οι προσκείμενοι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να στέλνουν μία ξεχεστήρια ανακοίνωση στα διάφορα βρωμοσάιτ της χαβούζας, που ποιούν την νήσσαν, μηδενίζοντας άνευ σχολιασμού και αποκρύπτοντας το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με τις οιμωγές και τους ολοφυρμούς υπέρ του βρωμερού μουχλοπόρνου συγκροτήματος με το άτυχο τριφύλλι στο στήθος.

Γαμώ τη δημοσιογραφία σας καριόληδες...ούτε μία φωνή συμπαράστασης και αντι-σύγκρισης με τον πράσινο υπόνομο που χρωστάει και της Μιχαλούς και ουχί μόνο 3-4 κατοστάρικα ή έστω χιλιάρικα...
Blue to the hair...