Αποστολέας Θέμα: Απόστολος Σκόνδρας  (Αναγνώστηκε 8525 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απόστολος Σκόνδρας
« στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 11:29 »

Τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Απόστολη Σκόνδρα, δοκιμάζει ο Σάββας Παντελίδης,
έτσι ώστε αν του κάνει, να αποκτηθεί.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας
και έτσι ο Έλληνας τεχνικός βλέπει και εξετάζει την περιπτώσεις του
πρώην κεντρικού αμυντικού της ΑΕΛ. Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα
συμμετέχει ο Απόστολος Σκόνδρας. Ο κεντρικός αμυντικός, Αποστόλης Σκόνδρας, γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1988 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.80 και βάρος 74 κιλά, ενώ ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Ατρομήτου. Δόθηκε δανεικός στον Παναιγιάλειο την σεζόν 2007-2008, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και το 2008 επέστρεψε στην ομάδα του Περιστερίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε την σεζόν 2009-2010 ξανά στον Παναργειακό, ενώ τη σεζόν 2010-11 βρέθηκε στον Διαγόρα. Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε στην ομάδα του Θρασύβουλου, όπου είχε 27
συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Την σεζόν που τελείωσε είχε 30 συμμετοχές με τους «βυσσινι.

http://www.aelole.gr/2013/07/blog-post_8488.html?m=1
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:45 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Απόστολος Σκόνδρας
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 12:36 »
Παραρτημα μας εγιναν τα τυρια :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 11:46 »
Παράθεση
Υπέγραψε ο Σκόνδρας

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Απόστολος Σκόνδρας. Οι καλές εμφανίσεις με την Λάρισα αλλά και η θετικές εντυπώσεις που άφησε στις προπονήσεις εξαργυρώθηκαν με την επίτευξη συμφωνίας πιθανότατα ενός έτους.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από γεμάτη χρονιά με την ΑΕΛ και αγωνίζεται ως στόπερ. Πρόκειται για τον αδερφό του Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ξεκινήσει και αυτός από τις ακαδημίες του Ατρομήτου.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν από την Λάρισα είναι άκρως θετικές.

Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

απο Sportsioannina.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 15:30 »
καλως ορισε στην οικογενεια
ο κ.παντελιδης ειχε πει πως ο ΠΑΣ  θα αποκτησει παικτες που θα τον ανεβασουν επιπεδο και οχι η ομαδα να ανεβασει το δικο τους....
αυτη η μεταγραφη εντασεται σε αυτα τα λεγομενα η ειναι ενα μπαλωμα(που μπορει να βγει και χρυσο μπορει και τσιγγινο κανεις δεν ξερει)

τυπικα παντα.....δεν ανοικει η αποκτηση του παικτη βαση βιογραφικου του σε αυτα που ειπε ο παντελιδης....τυπικα μιλαμε
εκτος αν ειδε αλλα αυτος στις προπονησεις οποτε παω πασο........
μπορει ομως να ερωτηθει ο προπονητης μας???η οι δημοσιογραφοι της πολης ειναι για αποστηθηση μονο

το δε συμβολαιο ενος μονο χρονου προς μπαλωμα δειχνει........
ενω του κολοβετσιου πουταν 2......τι να πεις......αυτο το 2+2 μονο ο κουγιας τοξερε τελικα....οι αλλοι δε σκαμπαζουν......καζναφερης.... ντε βισεντι....και ποσοι αλλοι....για ποσο ακομα θα φευγουν στο τσαμπα???
δεν πουλας χλωρινες και φασολια.......προεδρος ιστορικης εισαι.....ξυπνα
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Ιούλ 2013 15:35 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 26 Ιούλ 2013 10:29 »
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Σκόνδρα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Απόστολος Σκόνδρας  δήλωσε στο pasgiannina.gr:

Η μεταγραφή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και  θέλω να βοηθήσω κι εγώ στην εκπλήρωση των στόχων του.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το τεχνικό team που με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά μου στο γήπεδο να τους δικαιώσω.

Ο Απόστολος Σκόνδρας,  γεννήθηκε στις 29-12-1988, έχει ύψος 1,85 είναι 83 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ.  Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Λάρισα. Είναι διεθνής με  τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Ελλάδας. Προηγούμενες ομάδες: Ατρόμητος, Παναιγειάλιος, Παναρκαδικός, Διαγόρας Ρόδου, Θρασύβουλος, Λάρισα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 15:47 »
Ο Απόστολος Σκόνδρας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά μου να τους δικαιώσω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου, και με τις καινούργιες φανέλες πάντα επιτυχία».

sportioannina.gr
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 11:41 »
Ο Απόστολος Σκόνδρας: «Θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά μου να τους δικαιώσω.».

Αρκετά έκανες ρε Τόλη... χαλάρωσε τώρα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 07 Μάι 2016 11:30 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας Απόστολο Σκόνδρα μέχρι 30.06.2018.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Στον ΠΑΣ έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ζήσω κι αυτές που έρχονται. Η ομάδα είναι οικογένεια μου κι εγώ νιώθω πολύ όμορφα στα Γιάννενα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια και συνεργασία ίσως να μην ήμουν εδώ σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και μια υπόσχεση, ο ΠΑΣ συνεχώς θα μεγαλώνει". 
pasgiannina.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 07 Μάι 2016 12:57 »
Καλή κίνηση. Ποδοσφαιριστής με καλά στοιχεία και δυναμική να πάει καλύτερα.
Επίσης το καλύτερο είναι ότι 'Η ομάδα είναι οικογένεια μου κι εγώ νιώθω πολύ όμορφα στα Γιάννενα' όπως και το 'ο ΠΑΣ συνεχώς θα μεγαλώνει'.
Παίκτες με τέτοια νοοτροπία θέλουμε στην ομάδα. Κάτι παραπάνω θα ξέρει και ο Πετράκης αγωνιστικά.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 07 Μάι 2016 13:13 »
"Τιμιος " ποδοσφαιριστης , θα τολμησω να πω εξαιρετικος στα τελευταια ματς που αγωνιστηκε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 18:33 »
Παράθεση
Η φάση της χρονιάς! (vid)
Ο Σκόνδρας έχει εντολή να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι στις στημένες μπάλες του ΠΑΣ και έχει σκοράρει αλά Ιμπραΐμοβιτς και σε προπόνηση του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Το γκολ της χρονιάς και όχι μόνο πέτυχε ο Απόστολος Σκόνδρας στην Κέρκυρα. Ο 30χρονος αμυντικός του ΠΑΣ σκόραρε με τακουνάκι αλά Ιμπραϊμοβιτς και αυτόματα, η κίνησή του είναι χάι λάιτ για φέτος. Ή μάλλον πιο σωστά, για τα τελευταία χρόνια.

Ας δούμε καρέ καρέ τι συνέβη λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ. Κόρνερ Βιδάλ λοιπόν, ο στόπερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλάτη προς το τέρμα, έστειλε την μπάλα συστημένη, πρώτα στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου και μετά στα δίχτυα του.
Κίνηση «δουλεμένη» από όλους στην ομάδα. Οχι τόσο στην εκτέλεσή της, αλλά στην ουσία της. Ο έμπειρος στόπερ έχει εντολή από τον Γιάννη Πετράκη να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι σε κάθε ανάλογη στημένη μπάλα  και από εκεί να απειλεί. Αρα εκείνος ήξερε που να πάει και ο Βραζιλιάνος χαφ ότι θα έχει συμπαίκτη στο χώρο. Ο οποίος αν βγει από τα μαρκαρίσματα, θα μπορεί να «εκτελέσει».

Πάμε τώρα στην ουσία της φάσης. Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω. Και ναι, οι γνωρίζοντες έχουν να λένε πως ο Σκόνδρας το είχε ξανακάνει. Πριν από περίπου 1,5 χρόνο σε μία προπόνηση όπου δούλευαν στον ΠΑΣ στημένες μπάλες, σκόραρε με ανάλογο τρόπο. Μόνο που τότε η μπάλα πήγε κατευθείαν στα δίχτυα και όχι πρώτα στο δοκάρι. Και μην απορήσει κανείς πώς το θυμούνται στην ομάδα. Ακόμη και σε διτέρματα, γκολ όπως αυτό δύσκολα ξεχνιούνται.

Οσο για τους εκτός ΠΑΣ και μόνο τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από αντιπάλους και γνωστούς για τη φάση του 34’, αποτυπώνουν το μέγεθος της επιτυχίας του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1'17'' ΤΟΥ VIDEO ΤΟ ΓΚΟΛ!
gazzetta.gr

Σκονδρίνιο

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 19:12 »
Παράθεση
Η φάση της χρονιάς! (vid)
Ο Σκόνδρας έχει εντολή να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι στις στημένες μπάλες του ΠΑΣ και έχει σκοράρει αλά Ιμπραΐμοβιτς και σε προπόνηση του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Το γκολ της χρονιάς και όχι μόνο πέτυχε ο Απόστολος Σκόνδρας στην Κέρκυρα. Ο 30χρονος αμυντικός του ΠΑΣ σκόραρε με τακουνάκι αλά Ιμπραϊμοβιτς και αυτόματα, η κίνησή του είναι χάι λάιτ για φέτος. Ή μάλλον πιο σωστά, για τα τελευταία χρόνια.

Ας δούμε καρέ καρέ τι συνέβη λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ. Κόρνερ Βιδάλ λοιπόν, ο στόπερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλάτη προς το τέρμα, έστειλε την μπάλα συστημένη, πρώτα στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου και μετά στα δίχτυα του.
Κίνηση «δουλεμένη» από όλους στην ομάδα. Οχι τόσο στην εκτέλεσή της, αλλά στην ουσία της. Ο έμπειρος στόπερ έχει εντολή από τον Γιάννη Πετράκη να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι σε κάθε ανάλογη στημένη μπάλα  και από εκεί να απειλεί. Αρα εκείνος ήξερε που να πάει και ο Βραζιλιάνος χαφ ότι θα έχει συμπαίκτη στο χώρο. Ο οποίος αν βγει από τα μαρκαρίσματα, θα μπορεί να «εκτελέσει».

Πάμε τώρα στην ουσία της φάσης. Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω. Και ναι, οι γνωρίζοντες έχουν να λένε πως ο Σκόνδρας το είχε ξανακάνει. Πριν από περίπου 1,5 χρόνο σε μία προπόνηση όπου δούλευαν στον ΠΑΣ στημένες μπάλες, σκόραρε με ανάλογο τρόπο. Μόνο που τότε η μπάλα πήγε κατευθείαν στα δίχτυα και όχι πρώτα στο δοκάρι. Και μην απορήσει κανείς πώς το θυμούνται στην ομάδα. Ακόμη και σε διτέρματα, γκολ όπως αυτό δύσκολα ξεχνιούνται.

Οσο για τους εκτός ΠΑΣ και μόνο τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από αντιπάλους και γνωστούς για τη φάση του 34’, αποτυπώνουν το μέγεθος της επιτυχίας του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1'17'' ΤΟΥ VIDEO ΤΟ ΓΚΟΛ!
gazzetta.gr

Σκονδρίνιο

Δουλεμενο στην προπονηση.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 09 Μάρ 2018 16:24 »
PAS Giannina FC
Βράβευση Σκόνδρα για το Best Goal απέναντι στην Κέρκυρα και Μανθάτη ως MVP για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.. Η βράβευση έγινε από τον εκπρόσωπο του Κτήμα Γκλίναβος κ.Μπαλτογιάννη.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasmvp #bestgoal #slgr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 18 Μάρ 2018 18:22 »
Σε αντιγραφουνε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 12:58 »
Παράθεση
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση και υπογραφή συμβολαίου για επιπλεόν 2 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή μας, Απόστολο Σκόνδρα. Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα, ο ΠΑΣ του πρότεινε την ανανέωση, την οποία και με χαρά αποδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σκόνδρας στις δηλώσεις του για την ανανέωση, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, την διοίκηση της ομάδας, τον τεχνικό κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του. Επίσης είναι μεγάλη του χαρά να συνεχίζει την πορεία του στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ, το οποίο και πλέον είναι 2ο του σπίτι. Δίνει ραντεβού στο Ζωσιμάδες με όλον τον κόσμο που τον αγάπησε και τον αγκάλιασε στην πορεία του στα Γιάννενα.

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία, υγεία και καλή πορεία στην ομάδα μας …
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 16:12 »
Μπράβο Ζλάταν και μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια θεαματικά  :mono:

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 18:01 »
Ακριβως αυτο που εγραφα και σε αλλο ποστ. Ανανεωνουν μονο οσοι δεν εχουν προτασεις και ειναι δευτερης διαλογης παικτες.
 (Ακουσα οτι ανανεωνει κι ο Αποστολοπουλος). Καλος χρυσος ο Σκονδρας, αλλα μεχρι εκει.
Ποσοι απο εμας πιστευουμε οτι μπορει ο Σκονδρας να εξελιχθει σε βασικο στοπερ που να στηριζεται η ομαδα πανω του? Πολυ λιγοι πιστευω. Μακαρι να με εκθεσει, αλλα δεν το νομιζω. Τα ιδια ισχυουν και για τον Αποστολοπουλο.
 Ο Γαρουφαλιας? Δεν ειναι δα και ο... Ρεδονδο, αλλα με το που βρηκε προταση απο Ατρομητο(οχι να πεις απο Αεκ.Παοκ ξερω γω), την εκανε με την μια. Το ιδιο θα παιξει και με Καρανικα αν ισχυει οτι εχει προταση απο Πανιωνιο.
 Αρα τι μενει? Να τα σταξει ο Χρηστοβασιλης για καλες μεταγραφες. Χεσε μεσα Πολυχρονη δηλαδη.
Του χρονου θα γελασουμε η... μαλλον θα κλαψουμε...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 19:04 »
Απαραίτητος ο Τόλης στο ρόστερ της νέας χρονιάς.
Μπράβο για την ανανέωση!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 19:55 »
Τί καρμίρηδες ὑπάρχουν ἐδῶ μέσα; Τόσα χρόνια ποὺ διαψεύδεσθε δὲ βαρεθήκατε; Θὰ περιμένετε μου φαίνεται νὰ πέσουν τοῦ κριαριοῦ σὰν τὴν ἀλεποῦ!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 20:43 »
Έχει αποδείξει πως είναι χρήσιμος στην ομάδα
Σωστή η ανανέωση..!!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 20:49 »
Nαι χρησιμος το εγραψα κι εγω. Μεχρι εκει. Για να δω τι ενδεκαδατο στοπερ θα παρουμε για να εχουμε τον Τολη αναπληρωματικο.
Αν ο Σκονδρας ηταν ελαφρος καλυτερος και ειχε προταση π.χ. απο την Ξανθη θα εμενε λετε? Γιατι εγω λεω οχι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 20:54 »
Μια χαρά παίχτης είναι ο Αποστόλης, για μια λύση που έρχεται από τον πάγκο.

Πάντα φιλότιμος, συνεπής και δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 21:41 »
Πιστεύω ότι ο Σκόνδρας μπορεί να παίξει και βασικός άνετα

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 19 Απρ 2018 21:46 »
Σε ποια ομαδα,με ποιους συμπαικτες;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 20 Απρ 2018 10:40 »
Και εγώ πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή η ανανέωση. Ο Σκόνδρας είναι χρήσιμος και από τους αδικημένους σε σχέση με το χρόνο που έχει πάρει ως τώρα από τον κόουτς. Μπορεί να παίξει και ως βασικός.