Αποστολέας Θέμα: Τάσος Κρητικός  (Αναγνώστηκε 20328 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Τάσος Κρητικός
« στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 14:27 »
Παράθεση
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ο Κρητικός (video)

Ο Τάσος Κρητικός είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα αφού ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της γιαννιώτικης ομάδας.

Ο 18χρονος παίκτης, που συμμετείχε στην προετοιμασία του ΠΑΣ, έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της λαρισινής ομάδας.

Ο Κρητικός αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός, προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΛ και έγινε επαγγελματίας τον περασμένο Φεβρουάριο με τους "βυσσινί". Στον ΠΑΣ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ο Κρητικός ευχαρίστησε τη διοίκηση του "Άγιαξ" της Ηπείρου για την ευκαιρία που του δίνει να αγωνιστεί στην Super League και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη γιαννιώτικη ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

απο PASsports.gr

www.passports.gr Κρητικός παρουσίαση 27-07-2013
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τάσος Κρητικός
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 14:51 »
Από τις προπονήσεις που έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής την ομάδα, έχω να πω ότι ο Κρητικός μου έχει κάνει ως τώρα την καλύτερη εντύπωση από τους νεοαποκτηθέντες. Η προοπτικές του δείχνουν να είναι μεγάλες. Ωραία σωματοδομή για εξτρέμ, γρήγορος, αρκετά δυνατός, καλός στο ένας με έναν, και το κυριότερο έξυπνος. Τον πιστεύω πολύ.
Καλορίζικος!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 16:26 »
Τι θεση ακριβως παιζει;

Γιατι τα σαϊτ τον γραφουν ως επιθετικο. Ειναι περιφρειακος; Περιοχης; Δεξιοποδαρος; Αριστεροποδαρος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

• Full Member
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 19:18 »
ΓΑΤΑ 10/7/13

ΓΑΤΑ 14/7/13

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 21:30 »
ας πάιξει μπάλα και ας πιάσει ο πιτσιρικάς κι ας βγάλει ένα σκασμό φράγκα ο ΧΒ...

την άδεια να πάρει με την πρώτη μοναχά!!!

α... και για να μη ξεχνιόμαστε και το φάκελο να ανοίξει και θα είμαι οκ... 8)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 22:01 »
Παιχτούρα ο μικρός και το γκολ ... άπιαστο, αλα CR από τα 30 μ.
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 22:27 »
Τι θεση ακριβως παιζει;

Γιατι τα σαϊτ τον γραφουν ως επιθετικο. Ειναι περιφρειακος; Περιοχης; Δεξιοποδαρος; Αριστεροποδαρος;

Δεξιοπόδαρος, με καλούτσικο αριστερό. Παίζει και στα 2 άκρα της επίθεσης, Σε καμιά περίπτωση πάντως κορυφή. Εξτρεμάκι καθαρό.
Με την σημερινή του εμφάνιση επιβεβαίωσε και σε αγώνα τις εντυπώσεις που είχα γι' αυτόν από τις προπονήσεις. Αν δουλέψει και (το κυριότερο) πάρει παιχνίδια, το βλέπω δύσκολο να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε πάνω από 1-2 χρόνια...

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 28 Ιούλ 2013 15:35 »
Έτσι ξεκινούν οι μεγάλες ιστοριες... Ίσως κάτι πολυ καλο να ξημέρωσε για τον ΠΑΣ.  :mono: :pas:
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 28 Ιούλ 2013 19:33 »
Ο μικρος εδειξε παρα πολυ καλα στοιχεια στο παιχνιδι του,ξεψαρωτος για πρωτο του ματς και σε τετοια ηλικια,καλος με την μπαλα στα ποδια και γρηγορος.Μακαρι να μπορεσει να εξελιχθει κι αλλο και να τριβουμε τα ματια μας

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 17:33 »
Τασος Κρητικος--Ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ
Κωστας Ηπειρωτης--Ποδοσφαιριστης του οφη

Νομιζω πηραμε και εδω την εκδικηση μας :)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 17:46 »
Υπέγραψε ο Τάσος Κρητικός
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάσο  Κρητικό για τα επόμενα τρία χρόνια.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Τάσος Κρητικός δήλωσε στο pasgiannina.gr:

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου που με εμπιστεύονται και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην Λάρισα τον κο Τίμο Καβακά και τον γενικό αρχηγό κο Μίμη  Τσακμακίδη που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας  ποδοσφαιριστής,  αλλά και όλους τους φιλάθλους  της Λάρισας για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουν στην αμάδα.

Ο Τάσος Κρητικός Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1995, έχει ύψος 1,80,  και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού και αριστερού εξτρέμ.  Αγωνιζόταν στην  ΑΕΛ στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2010 στην  ομάδα των Νέων και  τον Φεβρουάριο του 2013 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.
http://www.pasgiannina.gr/articles/upegrape_o_tasos_kretikos

Μένει εκεί στην ΠΑΕ να μας πούνε για Σκόνδρα και Αμπάρη.

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 20:09 »
Για κλωτσιές τον έχουμε πάντως εδώ πέρα. Πήραν πολύ γρήγορα τα μυαλά του αέρα. Ήταν ο δεύτερος που έκανε προσφυγή τον Ιούνιο να μείνει ελεύθερος. Δεν πειράζει όμως έχει ο καιρός γυρίσματα για το τσουτσέκι. Θα ανήκει και αυτός σε μια γενιά Λαρισαίων ποδοσφαιριστών που στην επόμενη πενταετία θα παρακαλάνε να γυρίσουν στην ΑΕΛ, όπως έγινε και μετά τα end 90's και αρχές 2000's. Έχει ο καιρός γυρίσματα λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 20:20 »
Σιγά ρε εσκιμώε, χαλάρωσε...
Νάναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που την έκανε ή θα την κάνει; Ή σας τσούζει που έρχεται στον ΠΑΣ;

Αν πήγαινε σε γαύρο ή ΜΠΑΟΥΓΚ, άλλα θάλεγες τώρα!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 20:30 »
Ούτε που με νοιάζει που πήγε, εμένα και πολλούς άλλους. Η κίνηση μετράει γιατί νομίζει ότι έγινε κάποιος. Φυσικά αναφέρομαι στην προσφυγή του. Δεν φταίει αυτός βέβαια, άλλος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη.

Φιλαράκι εγώ είμαι από αυτούς που δεν ήθελα η ομάδα μου να πουλάει παίκτες σε ανταγωνιστικές ομάδες, πείτε με αλαζόνα, πείτε με υπερόπτη, εγώ αυτές τις δυο ομάδες που ανέφερες πάντα τις θεωρούσα ανταγωνιστικές. Ας τους έδινε στο εξωτερικό, στην Ελλάδα όχι.  Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτή την αντίληψη έχουμε οι περισσότεροι Λαρισαίοι. Ο καθένας πιστεύει ότι γουστάρει για την ομάδα του.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 21:45 »
Έχεις μείνει αρκετά πίσω φίλε, για να θεωρείς αυτές τις ομάδες ανταγωνιστικές με τη δική σου!

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που δεν ήσουν, δεν είσαι και μάλλον περισσότερα που δεν θα είσαι.
Με κάθε συμπάθεια!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 21:46 »
Κ εγώ όπως έγραψα κ μετά το φιλικό πιστεύω ότι ο Κρητικός θα μας βγει...
φυσικά σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς κ για τίποτε.
Απλά ότι λέμε το λέμε από αυτά που βλέπουμε από κει κ πέρα θα δείξει...
Εγώ τη λάρισα τη σέβομαι για τον κόσμο κ την ιστορία της,
αλλά πιστεύω ότι έχει μαζέψει πολλή καφρίλα κ γίνεται αντιπαθητική.
Είναι φυσικό τώρα που είναι σε ανυποληψία να της φεύγουν παίκτες.
Είναι μια φυσική εξέλιξη αυτό.
Επίσης πρέπει να υπολογίσουμε ότι μερικές φορές η ανυπαρξία μιας ομάδας μπορεί να συμπαρασύρει
παίκτες που έχουν προοπτικές κ η λάρισα αυτή τη στιγμή είναι στο χειρότερο σημείο.
Ο Κρητικός είναι επαγγελματίας κ θεώρησε ότι στον ΠΑΣ κ στη superleague θα έχει καλύτερη τύχη.
Μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει?
Έχουμε κ εμείς προβλήματα με τον χβ αλλά η ομάδα στα γήπεδα μας έχει κάνει υπερήφανους
κ κάποιες επιλογές νεαρών μας βγήκαν κ πιστεύω ότι θα μας βγούν κ άλλες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 22:50 »
Τα ίδια συμβαίνουν και σε μας.Ουκ ολίγοι ντόπιοι προτίμησαν άλλες πολιτείες αντί του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 31 Ιούλ 2013 00:46 »
Παντως φιλε syberia, φιλικα παντα και τον Κολοβετσιο λιγο τον ελεγες απ οτι θυμαμαι...
 Αν εχεις την ιδια... μυρωδια και για τον Κρητικο, τον βλεπω λιρα 100.....

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 31 Ιούλ 2013 15:42 »
Στα δύσκολα θα τον κρίνετε και τον Κρητικό, αλλά και τον Κολοβέτσιο. Φέτος θα είναι περίεργη η χρονιά για τον ΠΑΣ.

Αγαπητέ jimakos, άσε με να ονειρεύομαι να ζω στην πλάνη μου, αυτό κάνω από το 1990 που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει κάθε Κυριακή στο Αλκαζάρ και τι αντίκτυπο έχει στην ζωή μου η συγκεκριμένη ομάδα. Αρχές Σεπτέμβρη θα σου πω με ακρίβεια τι θα κάνει η ομάδα μου φέτος και εάν το 2015 κάνει το come back (προσωπικά δεν το πιστεύω, εκτός εάν αναλάβουν κάποια πρόσωπα που ακούγονται...).

Αγαπητέ mike71, γιατί μας θεωρείς κάφρους; Μπορείς να μου το εξηγήσεις. Αυτή η καφρίλα μας κράτησε ζωντανούς από το 1996 και μετά και έγινε η μεγάλη επιστροφή το 2005, αλλιώς θα είχαμε γίνει μια άλλη πόλη των συνδέσμων (http://www.inews.gr/17/volos-i-poli-ton-sindesmon.htm) της ελληνικής επαρχίας.

Δεν νοείται ο ΠΑΣ που εκπροσωπεί μια εξίσου πλούσια γεωγραφική περιοχή όπως η δική μας, με τυροκομικές μονάδες, με εναλλακτικό τουρισμό, με βιομηχανία, με τον xxxxx, τον xxxxxx (ξέρετε τι εννοώ γι' αυτούς τους δύο, μεγάλες δουλειές με καραβιές στα 1990's κτλ) να μην έχει σοβαρή διοίκηση και χρηματοδότη. Είστε λίγο σφιχτοί εσείς οι Ηπειρώτες. Δεν το λέω ειρωνικά, ούτε για να σας θίξω, άλλωστε έχω εξιστορήσει ποια είναι η σχέση μου με τα Γιάννενα στο βάθος των ετών.

Τα ονοματα διαγραφηκαν απο τους mod.  για την νομική προστασία του site
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 31 Ιούλ 2013 19:11 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 31 Ιούλ 2013 19:52 »
Για κλωτσιές τον έχουμε πάντως εδώ πέρα. Πήραν πολύ γρήγορα τα μυαλά του αέρα. Ήταν ο δεύτερος που έκανε προσφυγή τον Ιούνιο να μείνει ελεύθερος. Δεν πειράζει όμως έχει ο καιρός γυρίσματα για το τσουτσέκι. Θα ανήκει και αυτός σε μια γενιά Λαρισαίων ποδοσφαιριστών που στην επόμενη πενταετία θα παρακαλάνε να γυρίσουν στην ΑΕΛ, όπως έγινε και μετά τα end 90's και αρχές 2000's. Έχει ο καιρός γυρίσματα λοιπόν.

Φίλε μου, το παιδί καλά έκανε και έφυγε.
Στον ΠΑΣ είχε συμβεί το ίδιο πριν μερικά χρόνια με τον Σπυρόπουλο και τον Μπούρμπο που επέλεξαν τη φυγή.
Εδώ,πολλοί έλεγαν τα ίδια με εσένα για αυτούς τους παίκτες,πάντα απο οπαδική σκοπιά και όχι επειδή κατά βάθος πίστευαν ότι είχαν δίκιο.
Ο αρχηγός μας ο Ντάσιος μόνο έμεινε και παρόλα αυτά κάποιοι το ξέχασαν και σήμερα δεν τον θέλουν στην ομάδα,είτε τον θεωρούν λίγο.
Το μέλλον θα δείξει εαν έκανε καλά ο Κρητικός.Οι καλοί δεν χάνονται ποτέ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 31 Ιούλ 2013 20:05 »
Πάντως η λογοκρισία των ονομάτων που ανέφερα επιβεβαιώνουν το γεγονός. ;)

Για εμένα καλύτερα που έφυγε ο Κρητικός και ο κάθε Κρητικός. Ομάδα με ηττοπαθείς παίκτες όπως αυτοί που είχαμε φέτος δεν φτιάχνεις.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 31 Ιούλ 2013 20:13 »
Παράθεση
Αγαπητέ mike71, γιατί μας θεωρείς κάφρους;
μην απομονώνεις λεγόμενα...είπα ότι έχετε μαζέψει καφρίλα δεν χαρακτήρισα όλη τη λάρισα για την οποία όπως πρόσεξες εξέφρασα την αναγνώρισή μου κ ως ομάδα κ ως κόσμο.
Πέρα από γνωστά γεγονότα...
Καφρίλα δεν είναι να απαξιώνει κάποιος μια ομάδα που βγήκε 5η κ απλά πήρε μεταγραφή έναν 18χρονο με ελάχιστες συμμετοχές αλλά φέρελπι?(το ίδιο ισχύει κ για εμάς όταν συμβαίνει, αλλά δεν είναι ο κανόνας κ συμβαίνει πιο σπάνια, γιατί οι ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ εχουν αποδείξει ηθος πολλές φορές κ μαζικά).
Δηλ που έπρεπε να πάει ο Κρητικός με 12 συμμετοχές σε χαμηλής δυναμικότητας(αυτή τη στιγμή)) ομάδα κ σε ακόμα πιο χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα? στη Μπάγερν? :-?
ΈΛΕΟΣ φιλαράκια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 17:43 »
Στην Εθνική Νέων ο Κρητικός
Στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Αναστάσιος Κρητικός για τους δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη του Κατάρ, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 24 & 26/9/2013 (αναμένεται ενημέρωση από την Π.Ο. Κατάρ για τις ώρες και τα γήπεδα).
passports.gr