Στα δύσκολα θα τον κρίνετε και τον Κρητικό, αλλά και τον Κολοβέτσιο. Φέτος θα είναι περίεργη η χρονιά για τον ΠΑΣ.
Αγαπητέ jimakos, άσε με να ονειρεύομαι να ζω στην πλάνη μου, αυτό κάνω από το 1990 που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει κάθε Κυριακή στο Αλκαζάρ και τι αντίκτυπο έχει στην ζωή μου η συγκεκριμένη ομάδα. Αρχές Σεπτέμβρη θα σου πω με ακρίβεια τι θα κάνει η ομάδα μου φέτος και εάν το 2015 κάνει το come back (προσωπικά δεν το πιστεύω, εκτός εάν αναλάβουν κάποια πρόσωπα που ακούγονται...).
Αγαπητέ mike71, γιατί μας θεωρείς κάφρους; Μπορείς να μου το εξηγήσεις. Αυτή η καφρίλα μας κράτησε ζωντανούς από το 1996 και μετά και έγινε η μεγάλη επιστροφή το 2005, αλλιώς θα είχαμε γίνει μια άλλη πόλη των συνδέσμων (
http://www.inews.gr/17/volos-i-poli-ton-sindesmon.htm) της ελληνικής επαρχίας.
Δεν νοείται ο ΠΑΣ που εκπροσωπεί μια εξίσου πλούσια γεωγραφική περιοχή όπως η δική μας, με τυροκομικές μονάδες, με εναλλακτικό τουρισμό, με βιομηχανία, με τον xxxxx, τον xxxxxx (ξέρετε τι εννοώ γι' αυτούς τους δύο, μεγάλες δουλειές με καραβιές στα 1990's κτλ) να μην έχει σοβαρή διοίκηση και χρηματοδότη. Είστε λίγο σφιχτοί εσείς οι Ηπειρώτες. Δεν το λέω ειρωνικά, ούτε για να σας θίξω, άλλωστε έχω εξιστορήσει ποια είναι η σχέση μου με τα Γιάννενα στο βάθος των ετών.
Τα ονοματα διαγραφηκαν απο τους mod. για την νομική προστασία του site