δεν γίνετε να μιλάς με τους παίχτες και μετά να βγαίνεις σε τηλεοπτικές –ραδιοφωνικές εκπομπές και να λές τι σου είπαν και ποιοί τα είπαν! Εκθέτεις έτσι τους παίχτες που σου μίλησαν!
Είχα σκοπό να μην ασχοληθώ όντας απόλυτα ξενερωμένος με όλα,όμως με κάτι τέτοια αναγκάζομαι να πάρω θέση γιατί θεωρώ ότι θίγομαι ως οπαδός.Λοιπόν όσο αναφορά το περιστατικό με το λεωφορείο δεν ήμουν παρών και δεν γνωρίζω ακριβώς τι ειπώθηκε αλλά όταν συμμετέχεις σαν άτομο σε μια συζήτηση (που πιστευω ότι έγινε)τότε δεν έχεις πρόβλημα να μεταφερθούν σε κόσμο που δεν ήταν παρών τα λεγόμενά σου,άλλωστε δεν έχεις κάτι να φοβηθείς
(μόνο όσοι δεν συμμετείχαν λογικά θα αντιδράσουν)
Τώρα όσο αναφορά τις διαμαρτυρίες θεωρώ ότι άργησαν πάρα πολύ και ίσως να γλιτώναμε πολλά λάθη άν είχαν γίνει νωρίτερα.Και εξηγούμε,όταν πληρώνω εισιτήριο στο χειρότερο γήπεδο της Ά και όταν βλέπω έν γνώση μου αυτό το θέαμα που υποτιμά την νοημοσύνη(ο επιιθετικός βάζει γκόλ,ο αμυντικός σώζει από γκόλ)και τα μάτια μου(ποιός είπε ότι ποδοσφαιρο είναι 9 συνεχόμενες κεφαλιές του στύλ'μην σου πέσει η μπάλα'?)έχω την απαίτηση να με σέβονται.Και επειδή σεβασμό δεν είδα απο κανέναν εκεί στην ΠΑΕ θα φοβούνται τις πράξεις μουπλέον.Σίγουρα θα ήθελα να ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά δεν είναι οπότε κοιτάω να τα βελτιώσω.Με φωνές?Ναι!Καλύτερα φωνές και να με το κωλόπαιδο ,ο αλήτης,το πρεζάκι,ο ινδιάνος,ο ανάρχας και αυτός που θέλει το κακό της ομάδας του παρά γυαλί,ζελέ,πασατέμπο,φραπεδιά,χαλόν,και αγνάντιο απο την σκεπαστή.Συνήθως φωνάζει όποιος αγαπάει.Και το ποιός αγαπά το δείχνει παντού,Α και Β ή Γ,μέσα αλλάΩ και έξω. Στις Λαμίες και τα Τρίκαλα,στο Ο.Α.Κ.Α αλλά και στον Εύοσμο,στο Περιστέρι αλλά και στην Ρόδο,με γαύρο και βαζελο(sold out ξέρετε)αλλά και με Ξάνθη και Πανιώνιο.Στην μουρμούρα αλλά και στην προσπάθεια για βελτίωση.Κοινώς στις χαρές και στις λύπες. Όπως πάντα.
Υ.Γεννοείτε ότι δεν επικροτώ συμπεριφορές του τύπου -δεν συμπαθώ εσένα,τ'ακούει η μαμά σου-
Υ.Γ1Μόνο όποιος δεν προσπαθεί δεν κάνει λάθη.
Υ.Γ2 με συγχωρείτε για την έκταση,αλλά είχαν μαζευτεί πολλά μέσα μου.