Αποστολέας Θέμα: Περί Καζναφέρη - Τζάνη, από τους Αντώνηδες  (Αναγνώστηκε 6433 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος eL.Geo

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
Απ: Περί Καζναφέρη - Τζάνη, από τους Αντώνηδες
« Απάντηση #1 στις: Δευ 08 Μάρ 2010 19:26 »
Αυτοί θυμούνται τον ΠΑΣ μόνο οταν είναι προπονητής ο αγαπημένος τους.

Λες και τον σιγοντάρουν επίτηδες για να είναι μόνιμα εδώ και να μη κάνει ποτέ προκοπή η ομάδα.
Αν διαβάσετε παλαιότερα άρθρα του Πανούτσου, μπαστουνόβλαχους μας ανεβοκατέβαζε! Και ο Καρπετόπουλος, περισσότερο σε στύλ "κατακαημένα Γιάννενα", "θέλετε και μπάλα χωριατάκια που δεν έχετε περάσει το Μιτσικέλι ποτέ" μας συμπονεί! (κάτι πως βλέπουμε εμείς Παναιτωλικούς και Καρδίτσες ένα πράγμα)

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 08 Μάρ 2010 19:33 »
Υποτιμουν την ποδοσφαιρικη μνημη μας οι Αντωνηδες! Τοσο ευκολα ξεχνιεται η προσφορα κ η αγωνιστικη αξια των Μεζα, Γκαρσια κ (δευτερευοντως αφου δεν το δαμε το παιδι) Σκαλια?  8)
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 08 Μάρ 2010 21:31 »
Μόνο που οι Αντώνηδες εάν παρακολουθούσαν όντως την ομάδα μας θα είχαν δει πως ο Αναστό βάζει τον Σίσιτς να παίζει κυρίως αριστερά κ όχι δεξιά που είναι κανονικά η θέση του, όπως κ του Τζάνη. Στην θέση τους συνήθως παίζει ο Καζναφέρης, ο Ντιμπαλά και άλλωτε μέχρι και ο Μπακαγιόκο... 
:P

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 08 Μάρ 2010 22:17 »
Είστε άδικοι απέναντι στον Καρπέτοπουλο. Έχει γράψει ένα από τα καλύτερα άρθρα για τον ΠΑΣ μετά το γάβρο στο κύπελλο
Παράθεση

Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει...

Οταν ο Κοντογουλίδης πέτυχε το γκολ της πρόκρισης, στα Γιάννενα τα είδαν όλα. Τους δεκαπέντε διαιτητές της Παράγκας (που ξηλώθηκαν από τους πίνακες στη συνέχεια, αλλά κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη γι' αυτούς), οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν το 2001 για να ρίξουν την ομάδα κατηγορία. Τους μηδενισμούς για χρέη, την ώρα που άλλοι έπαιρναν πιστοποιητικά συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρωστώντας περισσότερα, το ατελείωτο κυνηγητό στη Β' και στη Γ', τον Πολατιάν να τρομάζει στην ιδέα ότι μπορεί να δείξει βούλα στο πρώτο ματς. Μόνο όποιος έχει ζήσει την κόλαση ξέρει πώς είναι να βρίσκεσαι στον παράδεισο.

Tο περασμένο καλοκαίρι ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε τη μεγαλύτερη παραγοντική ντρίμπλα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα: οδήγησε τους πάντες στο να του δώσουν συγχωροχάρτι για όλα όσα προηγήθηκαν δημιουργώντας τη Σούπερ Λίγκα. Οταν η FIFA απειλούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι θα το αποκλείσει από τις διοργανώσεις, υπήρχε μια μικρή ελπίδα κάποια πράγματα να αλλάξουν. Ηταν η στιγμή που θα μπορούσε πραγματικά να μοιραστούν τα στρατόπεδα, να δούμε ποιος είναι με τη διαφθορά και ποιος όχι. Θα δεχόταν ο Κόκκαλης για να υπερασπιστεί τους κατάπτυστους να μην παίξει Τσάμπιονς Λιγκ; Μάλλον απίθανο το βρίσκω. Το λογικό θα ήταν ο ένας να υποχωρήσει, το κύκλωμα ΕΠΟ να ξηλωθεί και να πάμε σε μια αληθινά καινούργια αρχή. Ομως, ενώ ο Κόκκαλης ήξερε τι ήθελε, οι άλλοι πελαγοδρομούσαν και συμβιβάστηκαν. Αντί για κάθαρση, προέκυψε η σεζόν της συνυπευθυνότητας: η μόνη ελπίδα για να σωθεί το ποδόσφαιρο είναι να γίνονται εποποιίες σαν αυτή που έκαναν τα Γιάννενα.

Ανάσα

Τα Γιάννενα απέκλεισαν τον Ολυμπιακό -αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Τα Γιάννενα με το ηρωικό τους παιχνίδι κι αυτό το χωρίς προηγούμενο κατόρθωμα έδωσαν στην πραγματικότητα μια ανάσα οξυγόνου στο σπορ που λέγεται ποδόσφαιρο. Αν μετά τα όσα έκανε ο Κοντογιαννίδης περνούσε ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ψυχορραγούσε. Η κατάστασή του θα ήταν μη αναστρέψιμη. Οχι γιατί οι συνηθισμένες υπερβολές δεν θα επέτρεπαν καμία απολύτως σοβαρή αποτίμηση της πραγματικότητας του αγώνα (ο Ολυμπιακός ήταν για ένα ακόμα ματς ασύνδετος, χωρίς σειρά στην άμυνα και απολύτως προβλέψιμος), αλλά διότι θα περνούσε για μια ακόμα φορά το μήνυμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το απόλυτο τσιφλίκι του δυνατού, η πιο διεφθαρμένη και αηδιαστική εικόνα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Γελoιοποίηση

Δεν εκτέθηκε ο Ολυμπιακός - ο Ολυμπιακός τόσο μπορεί. Δεν είναι ντροπή για μια ομάδα να αποκλείεται, το 'χουν πάθει όλες οι ομάδες του κόσμου σε τέτοιες κι ακόμα σημαντικότερες διοργανώσεις. Αυτό που εκτέθηκε χθες είναι ένα ολόκληρο σύστημα διαφθοράς που χρησιμοποιεί τα παιχνίδια του δυνατού ως διαφημιστικά σποτ για νταραβέρι. Εκτέθηκαν εκείνοι που μπαίνουν στη σειρά για να χαιρετήσουν τον πρόεδρο στις δημόσιες εμφανίσεις του, εκείνοι που εξηγούν στους διαιτητές πόσο μάγκας είναι ο μεγάλος, εκείνοι που παίρνουν τηλέφωνα για να ζητήσουν επόπτες, παρατηρητές και λοιπά τσατσόνια, ανθρωπάκια χωρίς υπόληψη που ένας Θεός ξέρει πώς κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να ντρέπονται. Εκτέθηκαν όσοι τους φτύνει ο κόσμος και λένε «πέρα βρέχει», εκείνοι που θεωρούν γάγγραινα τη διαιτησία, αλλά θέλουν και να την ελέγχουν, εκείνοι που για μια θέση παρατηρητή UEFA (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο. Αυτούς γελοιοποίησαν τα υπέροχα Γιάννενα. Τα Γιάννενα που δύο φορές τα έστειλαν στην κόλαση εφαρμόζοντας επιλεκτικά νόμους, που γι' άλλους μπήκαν στα συρτάρια, τα ίδια ανθρωπάκια που χθες καραγκιοζοποιήθηκαν.

Ποδόσφαιρο

Χθες κέρδισε το ποδόσφαιρο, το αληθινό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο του Γιάννη Μπελά, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο του «σας θέλω και τους τέσσερις αμυντικούς μαζί για να σας εκθέτω» Γιώργου Σαϊτιώτη. Το ποδόσφαιρο δύο τσακαλιών που λέγονται Γιώργος Ντάσιος και Νίκος Γεωργιάδης. Το ποδόσφαιρο του «μπαίνω και με την μπάλα στα δίχτυα άμα γουστάρω» Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Το ποδόσφαιρο του «δεν είμαι ούτε είκοσι χρόνων, αλλά έχω στόφα πρωταθλητή» Κώστα Καζναφέρη. Το ποδόσφαιρο του «είμαι ένα 1,60, αλλά έχω καρδιά γίγαντα» Φώντα Γήττα. Το ποδόσφαιρο του «με λένε Αντάντο κι ο "Ρίμπο" μαζί μου θα υποφέρει». Το ποδόσφαιρο του «είμαι ένα από τα καλύτερα λίμπερο στην Ελλάδα» Γιώργου Κούσα. Το ποδόσφαιρο του Χρήστου Τόλιου, του Γιώργου Κατερίνη, του Ηλία Μιχαλόπουλου, του Ζιλ Ντομορό. Το ποδόσφαιρο του «Αναστό», ο οποίος αυτή την ομάδα την έστησε για να κάνει θαύματα, και του Γιάννη Παπακώστα, που συνεχίζει στη θέση του με σύνεση και πίστη. Το ποδόσφαιρο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος μπορεί να έχει χίλια στραβά αλλά ποτέ του δεν συνεργάστηκε με τη διαφθορά και το πληρώνει κάθε Κυριακή. Κέρδισε το ποδόσφαιρο ενός υπέροχου κόσμου που έχει προτάξει την αξιοπρέπεια από τους τίτλους, τη λεβεντιά από τη σύμπλευση με τους άθλιους, τη μοναξιά που πονάει από τη συναλλαγή που σε κάνει τζάμπα μάγκα.

Νίκη

Δεν ματαιοπονώ. Ξέρω ότι αυτή η χωρίς προηγούμενο εποποιία -που δεν ήταν μόνο δικαίωση μιας ομάδας για το πάθος, την ψυχή, την ψυχραιμία της, αλλά κι ένα τρομερό χαστούκι στη δουλικότητα, στην αλαζονεία, στη χωρίς τσίπα κατάπτυστη συμπεριφορά ενός διαιτητή που εκπροσωπεί ένα σύστημα χαμένων αξιών- δύσκολα θα αλλάξει τα πράγματα. Δυστυχώς ο συρφετός των αθλίων θα συνεχίσει να γλείφει τα σάλια των δυνατών και να τρέφεται από αυτά, ο Τύπος θα ξεχάσει τα όσα έγιναν και θα προτάξει το θαύμα αντί για το καρκίνωμα, οι Κοντογιαννίδηδες θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και κανείς δεν θα απολογηθεί για την εικόνα ντροπής του γηπέδου. Οσοι θέλουν το καλό είναι λίγοι, ασήμαντοι, γραφικοί, εκτός κόλπου, όπως ακριβώς οι Γιαννιώτες. Ομως το ποδόσφαιρο χθες -στη χώρα που ο βιασμός του θεωρείται λειτούργημα- νίκησε κι εγώ ευχαριστώ τον ΠΑΣ που μας θύμισε πόσο όμορφο είναι και τους Γιαννιώτες που το αγαπούν χωρίς σύνορα.

και επίσης είχε παρουσιάσει και αυτό: VATHMO, VATHMOUS - ANASTOPOULOS @ PAS GIANNINA
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 08 Μάρ 2010 23:01 »
Συμφωνω και εγω για τον καρπετοπουλο.Μακαρι και αλλοι μεγαλοδημοσιογραφοι να ειχανε την σταση του,η εστω να ασχολουνται και με εμας τους ποιο πανω στο χαρτη της ελλαδας

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 10:16 »
Εγώ επιλέγω να μην ενδιαφέρομαι για το ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ λέει ό,τι λέει, αλλά πρωτίστως ΤΙ λέει !
Είναι θέμα προτεραιοτήτων...

Και ΤΙ λένε οι Αντώνηδες;
Λένε για τον πιο ταλαντούχο νεαρό παίκτη που έχει έρθει στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, τον Καζναφέρη.
Λένε αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι όσοι τον έχουμε δει να παίζει έστω και μια φορά τα τελευταία 4 χρόνια...
Πώς είναι δυνατόν, αυτός ο παίκτης να μην αγωνίζεται βασικός στην ομάδα μας;

Για την ιστορία, ο Όγιος επέλεγε το Νίκο Γεωργιάδη ( %-|) αντί αυτού, αλλά κυρίως το Λουτσιάνο.
Τον Καζναφέρη δεν τον υπολόγιζε ούτε για τις προπονήσεις και γι αυτό τον έστειλε δανεικό.
Ίσως αν ο Καζναφέρης λεγόταν Καζναφερίγιο και ήταν από κάποιο φτωχό χωριό της Αργεντινής κοντά στα σύνορα με τη Βολιβία, να είχε περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί με τον Όγιος στον πάγκο... :P
Ποδοσφαρικό μάτι είναι αυτό και ποδοσφαιρική νοοτροπία. Κανείς δεν είναι τέλειος  :)
Ούτε ο Καζναφέρης (που στις προπονήσεις δεν προσπαθεί όσο στους αγώνες), ούτε ο Όγιος...

Για τον Τζάνη, τι να πούμε;
Με διαφορά ο παίκτης με τη σημαντικότερη προσφορά εντός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία 2 χρόνια!
Ειδικά αν το λάβω υπόψη βάση αμοιβής, χρόνου συμμετοχής και αμφισβήτησης, ίσως είναι κι ένας απ τους διαχρονικά σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα με τον Ταύρο!
Μακάρι να βρει την Ιθάκη του κι αυτό το παλικάρι διότι είναι φιλόδοξος, φιλότιμος, ταλαντούχος κι εργατικός.

Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι εφαλτήριο μιας σπουδαίας καριέρας και για τους 2!

----------------------------------------------------------
Ανατρίχιασα με ένα απόσπασμα του κειμένου και το παραθέτω:
Παράθεση
Χθες κέρδισε το ποδόσφαιρο, το αληθινό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο του Γιάννη Μπελά, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο του «σας θέλω και τους τέσσερις αμυντικούς μαζί για να σας εκθέτω» Γιώργου Σαϊτιώτη. Το ποδόσφαιρο δύο τσακαλιών που λέγονται Γιώργος Ντάσιος και Νίκος Γεωργιάδης. Το ποδόσφαιρο του «μπαίνω και με την μπάλα στα δίχτυα άμα γουστάρω» Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Το ποδόσφαιρο του «δεν είμαι ούτε είκοσι χρόνων, αλλά έχω στόφα πρωταθλητή» Κώστα Καζναφέρη. Το ποδόσφαιρο του «είμαι ένα 1,60, αλλά έχω καρδιά γίγαντα» Φώντα Γήττα. Το ποδόσφαιρο του «με λένε Αντάντο κι ο "Ρίμπο" μαζί μου θα υποφέρει». Το ποδόσφαιρο του «είμαι ένα από τα καλύτερα λίμπερο στην Ελλάδα» Γιώργου Κούσα. Το ποδόσφαιρο του Χρήστου Τόλιου, του Γιώργου Κατερίνη, του Ηλία Μιχαλόπουλου, του Ζιλ Ντομορό. Το ποδόσφαιρο του «Αναστό», ο οποίος αυτή την ομάδα την έστησε για να κάνει θαύματα, και του Γιάννη Παπακώστα, που συνεχίζει στη θέση του με σύνεση και πίστη. Το ποδόσφαιρο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος μπορεί να έχει χίλια στραβά αλλά ποτέ του δεν συνεργάστηκε με τη διαφθορά και το πληρώνει κάθε Κυριακή. Κέρδισε το ποδόσφαιρο ενός υπέροχου κόσμου που έχει προτάξει την αξιοπρέπεια από τους τίτλους, τη λεβεντιά από τη σύμπλευση με τους άθλιους, τη μοναξιά που πονάει από τη συναλλαγή που σε κάνει τζάμπα μάγκα.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 11:06 »
Nαι, αλλά όταν γράφει ο Κάρπετ για το ποδόσφαιρο του τσακαλιού Νίκου Γεωργιάδη, καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει πάει στραβά ε.

Αποσυνδεδεμένος eL.Geo

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 11:42 »
chilly>>> αυτά που παραθέτεις επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου. Οτι γράφουν μόνο οταν πρόκειται περί αναστό. και το βίντεο αλλά και όλο το άρθρο για να πεί οτι η ομάδα που νίκησε τον ολυμπιακό ηταν του αναστό!
Σας ξαναλέω, καρδίτσα και παναιτωλικό μας βλέπουν!

Γιώργη διαφωνούμε >>> ο Γεωργιάδης πέρσι έκανε ματσάρες με Όγιος σαν εξτρέμ και ο Λούτσι ηταν αναντικατάστατος.
την ίδια ώρα ο Καζναφέρης δεν έπαιζε βασικός στον Πυρσό Γρεβενών. Και ο Όγιος δεν αδικούσε κανέναν. Έπαιρνε ο καθείς οτι άξιζε!  Άσε με να έχω τις διαφωνίες μου για το Τζάνη. Δε μπορείς να παίζεις επαγγελματικά και να χάνεις το κοντρόλ! Ξέρεις πόσους καλύτερους έχει το Α και το Β τοπικό; Μπορώ να σου κάνω λίστα ίσα με Α4!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 11:52 »
Ετοίμασε τη λίστα για όταν αναλάβουμε eL.Geo  :P
Το κοντρόλ είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κι άλλα...
Άλλοι παίκτες μας έχουν άψογο κοντρόλ (κι άλλα τεχνικά στοιχεία), αλλά δεν έχουν ούτε το ένα δέκατο της κατάθεσης ψυχής του Τζάνη εντός των 4 γραμμών...
Εξαρτάται τι προτιμάς.
Γι αυτό άλλωστε έγραψα για σημαντικότατη προσφορά κι όχι για σπουδαία παικτική αξία...

Όσο για το πουλέν μου...
Πρώτον, παίκτης Γεωργιάδης δεν υφίσταται. Κάθε σύγκριση με τον Καζναφέρη είναι ιεροσυλία!
Δεύτερον, κι εσύ (κι εγώ) αν ως εργαζόμενος είχες μεταπτυχιακό και όνειρα για καριέρα σε πολυεθνική (π.χ.) είχες έναν προϊστάμενό σου που δεν έβλεπε τις δυνατότητές σου σε έστελνε να φτιάχνεις καφέδες και να βγάζεις φωτοτυπίες, θα βαριόσουν και δε θα ήσουν καλός ούτε καν σε αυτό!
Τι να λέμε δηλαδή; Ο Καζναφέρης έμαθε μπάλα φέτος και πέρσι ήταν άμπαλος, δηλαδή;
Εσύ τι πιστεύεις;
Κανείς δεν είναι τέλειος.
ΟΥΤΕ Ο ΟΓΙΟΣ !
(ασχέτως αν άγγιζε την τελειότητα πέρσι  :P )

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 12:32 »
Ειναι ποοοοοολυ ελλιπης τεχνικα ο Τζανης Γιωργη για να μπορεσει να αναπληρωσει με τα πνευμονια, τη διαθεση κ το φιλοτιμο (ακομα κ την καταθεση ψυχης που λες, κ που το θεωρω υπερβολικο χαρακτηρισμο) ολο αυτο το ελλειμα. Κ ειδικα οταν χρησιμοποιειται σε θεσεις πλαγιου μεσοεπιθετικου ή συνδετικου κρικου κεντρου-επιθεσης (που θελουν να το κατεχεις κ λιγο το τοπι) απλα χανεται κ ειναι κατω του μετριου παρα το παθος του. Ισως ενας ρολος πιο ανασταλτικος, οπου τα πνευμονια κ η θεληση παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την τεχνικη καταρτιση (κατι σαν 6αρι παλιας κοπης) να ταιριαζε καλυτερα στις οποιες ικανοτητες κ τα οποια χαρισματα του, αλλα επειδη πιτσιρικας δεν ειναι πια για να του μαθεις μια καινουργια θεση αποκλειεται κ αυτο το ενδεχομενο.

Απο την αλλη για Καζναφερη, Γεωργιαδη συμφωνουμε απολυτα.

Παντως ανεκαθεν ειχα την αποψη οτι στον Καζναφερη ταιριαζει πολυ καλυτερα ο ρολος του κεντρικου μεσου (ειτε 8αρι, ειτε 10αρι) οποτε ετσι κ αλλιως κατ'εμε δεν τιθεται θεμα συγκρισης με Γεωργιαδη κ απωλειας της θεσης του απο τον Κοζανιτη ασσο ( :P). Υπ'αυτο το πρισμα δε βλεπω γιατι στην περσινη ομαδα του Ογιος δεν μπορουσε να δημιουργηθει ενα φανταστικο κεντρο με Ριμολντι-Καζναφερη-Λουτσιανο στις 3 απο τις 4 θεσεις. Τον παραγκωνισμο του απο τον Αργεντινο τον θεωρω ενα ασυγχωρητο λαθος του, οσο κ αν ο eL με τις -δεδηλωμενες- συμπαθειες του δε θελει να το παραδεχθει.....
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 12:51 »
Επίσης είναι τρομερό το πόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν μασήσει με μερικά από αυτά που λέει ο Αλέξης για τον εαυτό του.

Λέει ότι είναι καθαρός,καθαρό τον βγαζουνε.Όσοι μένουν Πετρούπολη όμως ξέρουν.Τα χουμε δει με τα μάτια μας και δεν χρειαζόμαστε τον καρπετ για να σχηματίσουμε γνώμη.Μας την σχημάτισε ο Αλεξ αυτοπρόσωπος.Για να μην αρχίσουμε με τα του ΠΑΣ.

Ο Καζναφερης είναι παίχτης ψυχολογίας και θα ναι η του ύψους η του βάθους και αυτό έναν προπονητή δεν τον βοηθάει καθόλου.Ναι πρέπει να δουλέψει κανείς μαζί του γιατί μπορεί να δίνει πολύτιμος για μια ομαδα αλλά από κει και πέρα τα πρωταθλήματα είναι αγώνες δρόμου και συνήθως όποιος ξεμείνει στην εκκίνηση έχασε κ τον αγώνα.Το γεγονός και μόνο πως αντί γ αυτόν ο Ογιος προτιμούσε τον Γεωργιαδη δείχνει ότι δεν είναι θέμα συμπλέγματος του Αργεντινού σούπερ σταρ.Ούτε Σκαγκλια ουτε Μποτσι.Γεωργιαδη!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 14:02 »
Ο Καρπετοπουλος εγραφε για τον Τζαννη πολυ πριν ερθει ο Αναστοπουλος.
Ο Παρασχος φετος τον ξεκινουσε βασικο συνεχεια εως οτου συνειδητοποιησε οτι το να καλυπτει τον πλαγιο μπακ στη μερια του (Ντασιος κατα κυριο λογο) δεν ειταν και απο τα φορτε του παιχτη.
Και απο ενα σημειο και μετα ειταν μια του υψους μια του βαθους...
Γκολαρα με τον Ολυμπιακο απο τη μια, κοντρολ με το καλαμι στη Λειβαδια απο την αλλη, και ολοι μας να τραβαμε τις κωλοτριχες με το θεαμα...
Ο Καζναφερης εβγαζε ματια την χρονια που αποκλεισαμε τον γαβρο και μετα...τον εφαγε η μαρμαγκα.
Χαθηκε το μομεντουμ τοτε να καθιερωθει ο μικρος και πηγαν στραφι τα 3 πιο καθοριστικα χρονια για την εξελιξη της καριερας του.
Λαθη και απο τον ιδιο αλλα και απο τους προπονητες του (ολους ανεξαιρετως).
Περισυ ειταν φανταρος.
Οχι οτι πατουσε ποτε στη μοναδα (ειχε μια ιδιαιτερη αδυναμια ο πρωην, πια, μεραρχος και ορκισμενος πασολες στους παιχτες της ομαδας) αλλα εκανε που και που κανα τριωρο θαλαμοφυλικι, ετσι για τα ματια του κοσμου.
Τον ειχα ρωτησει τοτε στη μεραρχια γιατι δεν παιζει.
Μου απαντησε με πικρια οτι δεν μπορει να το καταλαβει και οτι ηθελε να φυγει.
Μου ειχε κανει εντυπωση οτι, παρολο που τον ειχε στον παγο, δεν ειπε ουτε μια κακη κουβεντα για τον Ογιος!
Μαλιστα, μου εκμυστηρευτηκε οτι η προπονηση και το προγραμμα αποκαταστασης που εκανε ο μαλλιας μετα τους αγωνες ειταν πρωτογνωρο για τα δικα μας δεδομενα και εκει οφειλοταν κατα ενα μεγαλο μερος η καλη πορεια της ομαδας.

Εχετε προσεξει τις σεντρες του μικρου φετος?
Εγω παντως εχω παθει πλακα...
Απο τους ελαχιστους Ελληνες παιχτες που μπορουν να βγαλουν μια σεντρα της προκοπης.
Η συγκριση με τον αλλο αιωνιο φερελπι της ομαδας που περνιεται για αριστερο χαφ (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε) ειναι καταθλιπτικη...
Πνευμονια εχει, τσαμπουκα εχει, το τοπι το κατεχει, ε, ας μην χαθει και αυτη η ευκαιρια.
Ο μονος παιχτης που εχουμε με σοβαρη μεταπωλητικη αξια.
Οχι οτι το να πουλαμε παιχτες και να τα κονομαμε οπως κατι πραγματικα ποδοσφαιρικα τσακαλια (Κομποτης, Πηλαδακης, Πανοπουλος, Τσακιρης) ειταν ποτε ειδικοτητα των εκαστοτε προεδρων του πας...

Και τελειωνω με κατι για ολους τους δημοσιογραφους των Αθηνων.
Δεν ειναι υποχρεωμενοι να ασχολουνται με τον πας μερα νυχτα για να γραφουν συνεχεια για την ομαδα.
Δεν βγαζουν απο κει το ψωμι τους, αλλωστε...
Ο πας ειναι μια μικρομεσαια ομαδα που αν δεν ειχε τον κοσμο θα ειταν στα αζητητα την τελευταια 25ετια.
Δηλαδη θα επρεπε ο Καρπετοπουλος να γραψει κανα διηγημα για την αλωση της απορθητης εδρας του Ηλυσιακου περισυ η για τον αθλο του 0-0 στον Παυλο Μελα πριν απο μερικα χρονια απο την αλεπου των παγκων που ακουει στο ονομα Σμιλιεφσκι?
Ο αποκλεισμος του σιχαμερου γαβρου, υπο τις συνθηκες που επετευχθη, ειναι ενα ιστορικο γεγονος και για την ομαδα μας και για το Ελληνικο ποδοσφαιρο και ο Καρπετοπουλος τοτε ειχε πει τα πραγματα με το ονομα τους.
Τοτε τον επαινουσαμε γιατι μας αρεσαν αυτα που εγραφε (και κυριως το πως τα εγραφε) ενω οταν ο συνοδοιπορος του στη δημοσιογραφια μας τα εχωνε για τον γουρουνολακκο που καποιοι εχουν βαφτισει γηπεδο εμεις κολλαγαμε στο αν η φωτογραφια που ανεβασε ειταν απο το Πανηπειρωτικο, την Ανατολη η το Μπρακμαδ...λες και ειχε καμια διαφορα...

Διπλο στο Καραισκακη τωρα για να ασχοληθουν λιγο ακομα μαζι μας...ψοφαμε για τετοια ρε πστ μου...

"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #14 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 16:39 »
Ο καρπετόπουλος θα δει μόνο τα καλά ματς του τζάνη και του καζναφερη. δεν θα κάτσει να δεί τα κακά.
Δεν είναι μανατζερ, δεν είναι σκάουτερ.
Αυτοί που βλέπουν όμως την ομάδα κάθε κυριακή είναι και αυτοί που έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ο καρπετόπουλος ασχολήθηκε μαζί του όταν η ομάδα είχε καλή αποδοση και ο τζάνης έβαζε αβέρτα γκολ. Για μένα έβαλε το πιο ωραίο γκολ του ΠΑΣ στην Σουπερλιγκ. Για μένα πάλι γνώμη μου είναι ότι δεν κάνει για Σουπερλιγκ. Αν δεν βελτιώσει βασικότατα πράγματα σε τεχνική, το πάθος, η αντοχή και το φιλότιμο για μένα δεν είναι αρκετά. Είναι απο τους παίκτες που ιδρώνει την φανέλα του; ΕΙΝΑΙ. είναι αυτό αρκετό; Για άλλους ναι, για άλλους όχι... για μένα δεν είναι.
Τι θέλουμε εμείς ως οπαδοί για την ομάδα μας; Παίκτες-επαγγελματίες που θα σου κάνουν τη δουλειά (και για δικούς τους λόγους, εθνική, λεφτά, μεταγραφή) και να έχουν μια τυπική σχέση με την ομάδα (πχ Σισιτς) ή παίκτες που γουστάρουν να παίζουν για την ομάδα μας αλλα δεν είναι σίγουρο πως θα σου την κάνουν τη δουλεια;
Πακέτο και τα δύο λίγο χλωμό το βλέπω! Ο αρχηγος παντως το έχει το πακετάκι νομίζω.

Οσο για τον Καζναφέρη είναι η αδυναμία μου σε αυτή την ομάδα και δεν μπορώ να μιλήσω και τόσο αντικειμενικά! μπουκαδόρος, θρασύς και με καλή σέντρα. Γι' αυτό και επιρρεπής λίγο στα λαθάκια στην άμυνά του. Μακάρι να του γυρίσει και όλη η όρεξη που είχε παλιά για μπάλα και να τον χαρούμε κι άλλο.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 18:55 »
Ο αρχηγος παντως το έχει το πακετάκι νομίζω.

+1