Αποστολέας Θέμα: Στημένα  (Αναγνώστηκε 146222 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Στημένα
« Απάντηση #450 στις: Τρι 04 Οκτ 2011 04:02 »
Παράθεση
ΤΡΊΤΗ, 4 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Τσακογιάννης: "Ολοι οι πρόεδροι θα έπρεπε να είναι φυλακή"

Από τις φυλακές των Τρικάλων όπου βρίσκεται, ο Γιώργος Τσακογιάννης μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα των στημένων λέγοντας ότι η έρευνα είναι επιλεκτική και θα έπρεπε όλοι οι πρόεδροι να είναι φυλακή. Τι είπε για τον Κούγια.

Αναλυτικά, ο Tσακογιάννης είπε στην "Δίκη":

Για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του: "Είμαι επιχειρηματίας. Ασχολούμαι με την κατασκευή ακινήτων. Πριν οκτώ χρόνια μου προτάθηκε να βοηθήσω την Ηλιούπολη, την ομάδα της περιοχής που μεγάλωσα. Όταν πήρα ήταν μια διαλυμένη ομάδα που έπαιζε στο τοπικό. Ανεβήκαμε αμέσως στην Δ΄Εθνική και κάτσαμε εκεί δύο χρόνια. Μετά τρία χρόνια στην Γ' Εθνική, δύο χρόνια στην Β' και τώρα υποβιβαστήκαμε. Στην ομάδα έχω βάλει μεράκι, κόπο και χρήμα. Με κατηγορούν για τα στημένα. Αν ήθελα να πλουτίσω θα έπαιρνα άλλη ομάδα, όχι την Ηλιούπολη. Δεν γίνεται για όλα τα κακώς κείμενα να φταίω εγώ. Αυτά για τα οποία με κατηγορύν γίνονται δεκαετίες, δεν γίνεται να φταίω εγώ. Όποιος φταίει ας τιμωρηθεί αλλά όχι να τιμωρούνται επιλεκτικά δυο-τρία άτομα. Θέλουν να κάνουν κάθαρση ή ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα;Υπάρχουν φήμες, αν αποδειχθούν ας πάνε φυλακή οι ένοχοι".

Για τον Κούγια και τις κατηγορίες του τελευταίου πως ο Τσακογιάννης απειλεί τα παιδιά του: "Όποιος απειλεί παιδιά είναι σκουλίκι, ερπετό. Το ίδιο όμως και όποιος τα χρησιμοποιεί. Όποιος τα κάνει θέλει κρέμασμα. Ο Κούγιας έχει πει ότι του απειλούσα τα παιδιά, παλιότερα το έχει και για άλλους. Και για τον Τραυλό και για άλλους. Ποιός από όλους απειλεί τα παιδιά του;"

Για την ατάκα που φέρεται να είπε στον Πιλάβιο πως ο Κούγιας πρέπει να φάει μερικά σκαμπίλια στα πόδια: "Συζητούσα με τον κύριο Πιλάβιο και είπα πως ο Κούγιας πρέπει να φάει δυο σκαμπίλια. Δεν είπα τίποτα για πόδια όμως. Πολλές φορές συζητάμε και λέμε πράγματα που δεν εννοούμε. Μπορεί σε μια συνομιλία να πω ότι ένας βουλευτής πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα. Θα το κάνουμε αμα το πούμε; Έτσι παραπλάνησε τους εισαγγελείς και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Την ήθελε από παλιά την προστασία. Ο Κούγιας είχε πάει κάποτε στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα του Ρουφ και είχαν φάει ξύλο οι παίκτες. Στην Πάτρα οι μπράβοι του ξυλοφόρτωναν τους οπαδούς της Παναχαϊκής. Έχει φτύσει δημοσιογράφο. Στο youtube υπάρχουν αυτά. Οι εισαγγελείς τα βλέπουν;"

Για το κασέτα-gate: "Δυο πρόεδροι είχαν τις διαφορές του και ο ένας είχε κάποιες κασέτες. Στην μια κασέτα μίλαγε ο Μπέος. Την έδωσε στον Κούγια και αυτός την πήρε και την έδωσε στον εισαγγελέα και στους δημοσιογράφους. Υπάρχει και μια ακόμα κασέτα που δεν έχει βγει στον αέρα. Την έχω ακούσει. Μιλάει ο ανώτερος άρχοντας της ΕΠΟ. Λέει κάποια πράγματα που δεν είναι καλά αλλά όχι κάτι ποινικό. Η ομάδα του Κούγια τότε κατηγηρούταν για πλαστή ενημερότητα. Ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα υποβιβάστηκαν για αυτό τον λόγο, η ομάδα του Κούγια όχι. Ο Κούγιας έλεγε τον Πιλάβιο διεφθαρμένο. Μετά το σκάνδαλο με τις κασέτες έλεγε: "αφήστε τον να κάνει έργο". Εσείς τα κρίνετε όλα. Δεν θέλω να πω ποιοι μιλάνε στην τρίτη κασέτα. Αν θέλει ο ανακριτής θα του τα πω".

Για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν: "Δεν έχω παίξει ποτέ την ομάδα μου στο στοίχημα. Η Ηλιούπολη καταρχήν δεν υπήρχε ποτέ στον ΟΠΑΠ. Ψάξτε τους λογαριασμούς μου να δείτε αν την έχω παίξει στο ίντερνετ. Δίνω τους λογαριασμούς μου στον ανακριτή. Αν βρει κάτι ας τιμωρηθώ. Παρακολουθούσαν τηλέφωνα προέδρων επιλεκτικά. Αν η έρευνα επεκτανόταν και σε άλλα πρόσωπα θα έπρεπε να πάνε όλοι οι πρόεδροι στην φυλακή. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απειλής σε παίκτες και διαιτητές".
dikisports.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #451 στις: Τρι 04 Οκτ 2011 17:39 »
Παράθεση
Οι 39.000 «κρυμμένες» ηχογραφημένες συνομιλίες του κοριού για τα «στημένα»

Την ώρα που η ελληνική δικαιοσύνη σκοπεύει να ζητήσει από την UEFA να της στείλει νέο πακέτο με ύποπτα ή διεφθαρμένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, για να τα «δέσει» με το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών, τα ηχογραφημένα του σούπερ κοριού της ΕΥΠ σηκώνουν μεγάλη συζήτηση και προκαλούν ξανά μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Αστυνομία απάντησε πρόσφατα σε ένα αίτημα του ανακριτή Γιώργου Κασσίμη ότι της είναι υπηρεσιακώς αδύνατον να προχωρήσει σε επίσημη απομαγνητοφώνηση των ηχογραφημένων συνομιλιών για τα «στημένα». Ξέρετε πόσες είναι οι συνομιλίες; Φτάνουν τις 39 χιλιάδες! Ξεπερνούν, σε διάρκεια, τις 700 ώρες! Ενας άνθρωπος θα χρειαζόταν περίπου 40 ημέρες για να τις απομαγνητοφωνήσει, αν ασχολιόταν νυχθημερόν με αυτή και μόνο τη δουλειά. Και η Αστυνομία δήλωσε ότι δεν μπορεί να το κάνει.

Αυτή η κοπτοραπτική των συνομιλιών είναι επίφοβη, σύμφωνα με τους νομικούς που δουλεύουν για την υπεράσπιση των κατηγορούμενων. Διότι αυτοί βρίσκουν βάση για να στηρίξουν τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν αποσπάσματα στις συνομιλίες τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτές είναι «της πλάκας» και δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη στη δικογραφία.

Η ΕΥΠ βεβαίως δεν έχει ενεργήσει αυτοβούλως στην επιλογή των συνομιλιών που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και περιληφθεί στα τέσσερα ντοσιέ που μπήκαν στην δικογραφία της υπόθεσης μετά από τα σχετικά ειδικά βουλεύματα. Ποιος μπορεί όμως να είναι βέβαιος ότι δεν κρύβονται κι άλλα μαργαριτάρια στις 39 χιλιάδες συνομιλίες; Γιατί να μην μπει κάποιος στον κόπο να τις ξανακούσει και να τις απομαγνητοφωνήσει;

Η έρευνα συνεχίζεται, η ανάκριση συνεχίζεται και ο Οκτώβριος προβλέπεται ότι θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας.
sport-fm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Τρι 04 Οκτ 2011 19:33 »
Παράθεση
Φάκος: Πιθανόν να ασκήσουμε νέες διώξεις για τα «στημένα»

Νέο κύκλο πειθαρχικών διώξεων προαναγγέλλει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Ανδρέας Φάκος για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Πιθανόν να ασκήσουμε και νέες πειθαρχικές διώξεις για τους ‘‘στημένους’’ αγώνες» δήλωσε στο ΑΠΕ ο κ. Φάκος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «ο μεγάλος όγκος των κατηγορητηρίων έχει φύγει από τα χέρια μας και η υπόθεση αυτή φαίνεται, ότι βρίσκεται κοντά στο τέλος της».

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν ο ίδιος και ο έτερος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Μανόλης Αντωνακάκης ως προς τη σύνταξη των κατηγορητηρίων: «Εχουν μείνει πλέον απομεινάρια της πολύκροτης αυτής υπόθεσης. Εγώ και ο κ. Αντωνακάκης έχουμε, ως ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, δύο κύριες πηγές, από τις οποίες αντλούμε υλικό. Το πόρισμα της εισαγγελέως κ. Παπανδρέου, αλλά και αυτό του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Παράλληλα, έχουμε ζητήσει από τον ανακριτή κ. Κασίμη να μας στείλει ότι νεότερα στοιχεία έχει, όπως και από το ΣΔΟΕ. Το τελευταίο, αντιμετωπίζει, όμως, δυσκολίες για να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται από τις τράπεζες».

-Περιμένετε την αποστολή στοιχείων και από το εξωτερικό;

«Ναι, από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, συγκεκριμένα. Η κ. Παπανδρέου τα έχει ζητήσει από τις 15 Μαίου, αλλά έως τώρα δεν έχουν στείλει το παραμικρό οι χώρες αυτές. Οταν πάρουμε στα χέρια μας τα στοιχεία αυτά, θα ‘‘φωτιστεί’’ και άλλο η υπόθεση».

-Για ποιο λόγο υποβάλατε μαζί με τον κ.Αντωνακάκη, έφεση κατά των αποφάσεων των Πειθαρχικών Επιτροπών της Σούπερ Λίγκας και της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής, με τις οποίες απαλλάχθηκαν ΟΦΗ και Θρασύβουλος;

«Οι κρίσεις στις συγκεκριμένες αποφάσεις των δύο Πειθαρχικών Επιτροπών δεν είναι σωστές από ουσιαστικής πλευράς. Παράλληλα, δεν μας έχουν στείλει ακόμη το σκεπτικό των αποφάσεών τους για ΟΦΗ και Θρασύβουλο, παρά το σχετικό αίτημα που έχουμε υποβάλλει. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εμείς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να απαλλαγούν οι δύο ΠΑΕ. Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε το σκεπτικό, σύμφωνα με το οποίο απαλλάχθηκαν των κατηγοριών».

-Πιστεύετε ότι θα υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης των «στημένων» ή θα μείνουν κάποια ... σκοτεινά σημεία;

«Αισιοδοξώ, ότι θα φθάσουμε έως το τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχει γίνει για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και μάλιστα κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν. Το καίριο θέμα είναι ό,τι δεν γίνονται πλέον λοβιτούρες και "αλισβερίσια". Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια "ξέφραγο αμπέλι". Μπήκε φραγμός στην ασυδοσία κάποιων».
tovima.gr

Παράθεση
Η Σούπερ Λίγκα δημοσιοποίησε το σκεπτικό της πειθαρχικής της επιτροπής, βάσει του οποίου ο Αστέρας Τρ. υποβιβάζεται στη Φούτμπολ Λιγκ για αποπειρα δωροδοκίας σε Μ. Ψωμιάδη και Αχ. Μπέο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γ. Μποροβήλο

δες click
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 04 Οκτ 2011 19:43 από sellos »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #453 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 15:12 »
apollon1891.gr
Παράθεση
10.35: Έναρξη διαδικασίας με την υπόθεση του Λεβαδειακού (δικάζει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Ευάγγελος Κατσής)...
10.40: Η πλευρά του Λεβαδειακού ζητά να κρατηθεί για λίγο η υπόθεση προκειμένου να έρθει και ο εκ των συνηγόρων των Βοιωτών Βασίλης Δημακόπουλος. Η έδρα κάνει δεκτό το αίτημα και αποφασίζει τη διακοπή της έναρξης της συνεδρίασης μέχρι τις 11.00.
10.55: Ήρθαν και παίκτες του Λεβαδειακού για να παραστούν ως μάρτυρες...
10.58: Ξενικά η διαδικασία εκ νέου.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ (για το εκτός έδρας ματς με την Ηλιούπολη, νίκη Βοιωτών με 2-4)

- Κούγιας (βασικός μάρτυρας): Έχω ήδη καταθέσει στις υποθέσεις Ηλιούπολης. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως ήταν ένα από τα πιο ύποπτα παιχνίδια... Ματς με ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και για την Ηλιούπολη για να μην πέσει και για τον Λεβαδειακό που το ήθελε για να ανέβει... Με κωμικοτραγικό τρόπο βλέπαμε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, μια σκηνοθετημένη κατάσταση. Μόνο γέλιο προκάλεσε αυτό το παιχνίδι... Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες μου και υπήρχε και η εμφάνιση των συνομιλιών Μπέου... Παρακολούθησα τον αγώνα, αν και τότε δεν είχαμε ακούσει τις κασέτες του συγκεκριμένου αγώνα από τις διώξεις της κ. Παπανδρέου... Η εντύπωσή μου, βλέποντάς το, ήταν πως το ματς ήταν για γέλια... Αφήστε εμένα... Διαβάστε αυτά που έγραψαν οι εφημερίδες την επομένη ημέρα. Όλες οι εφημερίδες ζητούσαν παρέμβαση εισαγγελέα... Ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό...
Προσωπικά εκτιμώ τον κ. Κομπότη, έχω πάει και στο σπίτι του... Έχει μια οικογενειακή υποδομή... Προσπαθούσα να δω αν ο Κομπότης είχε στρες... Στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε μετατραπεί σε Ρεάλ η Ηλιούπολη, αν και δεν ήταν καλή ομάδα, αυτό έβλεπα εγώ... Αν αυτό ήταν αποτέλεσμα πως βρέθηκε σε κακή μέρα ο Λεβαδειακός, δεν το ξέρω... Πρέπει να πω ότι σε εκείνο το διάστημα είχε τον κ. Παπακώστα προπονητή, που τον θεωρώ εξαιρετικό και επιστήμονα... Ο Παπακώστας απαλλάχθηκε και χάρηκα... Εγώ, αν θέλετε την προσωπική μου κρίση, δεν θέλω να πιστέψω πως ο Κομπότης το έστησε... Όταν έχανε ο Λεβαδειακός στο ημίχρονο, όλοι έπαιζαν παρά το 2-0 πως θα κερδίσει ο Λεβαδειακός... Από εκεί και πέρα, είδα τον Νικολόπουλο να κάνει τα πάντα για να χάσει η Ηλιούπολη. Αν μπορώ να ορκιστώ πως ο Λεβαδειακός έστησε τον αγώνα, άσχετα αν ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα, θα πάρω αποστάσεις...
Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση... Για το συγκεκριμένο ματς σάς είπα αυτό που είδα, είναι στη δική σας κρίση...
Για αυτό που είδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τι να πω; Ήταν αστείο... Στο δεύτερο έγινε το αντίθετο... Ο Λεβαδειακός ήταν τελείως διαφορετικός...
- Κατσής (πρόεδρος Πειθαρχικής): Υπάρχει στο κατηγορητήριο και μια συνάντηση Κομπότη - Τσακογιάννη στη Λιβαδειά, τι έχετε να πείτε...
- Κούγιας: Αν υπάρχει τέτοιο γεγονός, τι να πω; Αν φτάσει ο Κομπότης να κάνει συνάντηση με τον Τσακογιάννη, τι να πω; Αν υπάρχει συνάντηση Κομπότη - Τσακογιάννη, αναθεωρώ όλα όσα πιστεύω και είπα για τον Κομπότη...
- Κομπότης: Όχι, καμία συνάντηση... Σε ένα τηλέφωνο ο Τσακογιάννης μιλά με μια κυρία, που του λέει ότι ο Κομπότης είναι στη Λιβαδειά...
Επιτροπή: Υπάρχει περίπτωση μια ομάδα να έχει μεγάλη διαφορά απόδοσης ανά ημίχρονο;
Κούγιας: Ναι, μπορεί... Στον αθλητισμό δεν είσαι μηχανή. Αν ήταν ο Ριαβόγλου ή ο Διαγόρας ή η Καβάλα στη θέση του Κομπότη, θα έλεγα πως είναι καραστημένο. Εδώ κρατάω μια απόσταση με τον κ. Κομπότη, ίσως επειδή έχω προσωπική σχέση. Ο Κομπότης είναι από τους λίγους που έχουν έρθει εδώ και έχει επάγγελμα και φορολογική δήλωση... Και το λέω αυτό, αν και έχω αδικηθεί σε ματς με τον Λεβαδειακό. Είχε άκρες ο Λεβαδειακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έστηνε αγώνες...
Δημακόπουλος (δικηγόρος Λεβαδειακού) προς τα μέλη της Επιτροπής: Θα παρακαλούσα να δείτε τον αγώνα... Έχω φτιάξει ένα dvd με περιγραφή... Εμείς θα σας αποδείξουμε με τετράγωνη λογική πως δεν ήταν τα πράγματα έτσι όπως περιγράφονται... Έπαιζαν σκληρά οι παίκτες της Ηλιούπολης, δείτε πόσες κίτρινες κάρτες δόθηκαν... Είναι αληθές πως ο αρχηγός της Ηλιούπολης έκανε δύο πέναλτι;
Κούγιας: Ο Νικολόπουλος προσπάθησε για τέσσερα πέναλτι... Κοιτάξτε, η Ηλιούπολη έχει το μαχαίρι, το πιρούνι και το πεπόνι... 
- Κατσούλης (δημοσιογράφος - μάρτυρας): Το ματς δεν είχε μπει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Αυτό γιατί ο Λεβαδειακός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και η Ηλιούπολη σε ελεύθερη πτώση. Επίσης, ο Λεβαδειακός είχε μεγάλο κίνητρο για την άνοδο και ήθελε να πάει με καλή διαφορά, βαθμολογικό συντελεστή, στα πλέι οφ...
- Κατσής: Ο ΟΠΑΠ δεν βάζει στα κουπόνια και ματς που έχουν υποψίες...
Κατσούλης: Δεν συνέφερε τον ΟΠΑΠ... Θα έδινε απόδοση 1.05, 1.10 σε νίκη Λεβαδειακού... Σε ξένες εταιρείες δεν παίχθηκε ιδιαίτερα... Δεν γνωρίζω αν συναντήθηκε ο Κομπότης με τον Τσακογιάννη...
Ένα ματς μπορεί να στηθεί και με δυο-τρεις παίκτες. Μπορεί να το στήσει...
- Δημακόπουλος: Υπήρχε στοίχημα ανατροπής στο σκορ;
- Κατσούλης: Όχι, δεν υπήρχε... Κοιτάξτε, ο μηχανισμός της ΟΥΕΦΑ με τα ύποπτα λειτουργεί ως μαφία... Λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός υπέρ των εταιρειών... Ύποπτα θεωρεί τα ματς στα οποία χάνουν οι εταιρείες στοιχηματισμού. Σε ματς που χάνει όλος ο κόσμος δεν τα θεωρεί ποτέ στημένα...
- Βαγιάκος (δικηγόρος Λεβαδειακού - προς Κατσούλη): Ο Λεβαδειακός έχει παρουσία σε άλλο ύποπτο ματς;
- Κατσούλης: Για άλλο παιχνίδι, όχι, δεν έχει ακουστεί ο Λεβαδειακός...
Ρούσαρης (δικηγόρος - πρώην δήμαρχος Λιβαδειάς): Από το 1977 έως το 2003, ήμουν δήμαρχος της Λιβαδειάς, δεν θα έρχομουν εδώ για να μην πω την αλήθεια... Ο πατέρας, ο παππούς και δύο θείοι του είναι ιδρυτές του Λεβαδειακού... Η εταιρεία του απασχολεί 60 άτομα... Είναι πρόεδρος του Λεβαδειακού 11 χρόνια και έμεινε τέσσερα χρόνια στη Δ'. Δεν ανέβηκε αμέσως... Ήμουν στο γήπεδο... Υπήρχε ένας τρομερός άνεμος εκείνη την ημέρα, ο κ. Κούγιας το ξέχασε... Και στο πρώτο ημίχρονο ήταν κατά μας... Με τη βοήθεια του αέρα μπήκαν τα δύο γκολ της Ηλιούπολης... Το ημίχρονο έληξε με 2-1 υπέρ της Ηλιούπολης και  στο 43' ο Μπάρκογλου είχε και δοκάρι. Σε όλα τα ματς η Ηλιούπολη κλάταρε στο δεύτερο ημίχρονο...
Ζούνε από τέτοιους ανθρώπους σαν τον Κομπότη 14 αθλητικές εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι, από το ποδόσφαιρο... Ο Κομπότης πληρώνει το πάθος του για το ποδόσφαιρο...
Όσο για τα περί συνάντησης Κομπότη - Τσακογιάννη, τι να σας πω; Ο Κομπότης δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθεί με Τσακογιάννη και ειδικά στη Λιβαδειά...     
* Ξεκίνησαν οι καταθέσεις των παικτών του Λεβαδειακού εκείνη την περίοδο... Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Κόλτσο, Πόποβιτς, Ναπολεόνε, Ψωμά, Κυριακίδη, Μουλόπουλο...
- Κόλτσος: Τώρα δεν είμαι στον Λεβαδειακό... Στα τρία χρόνια που ήμουν στην ομάδα ποτέ δεν μου είπε ο Κομπότης να κάτσουμε να χάσουμε... Στο ημίχρονο μπήκε ο κ. Κομπότης στα αποδυτήρια και τα έσπασε όλα. Μας είπε τραγικούς που χάνουμε...
- Ψωμάς: Ο αέρας ήταν εναντίον μας... Ποτέ ο κ. Κομπότης δεν μας είπε να κάτσουμε να χάσουμε...
- Κυριακίδης: Τα γκολ της Ηλιούπολης ήταν και τυχερά από τον αέρα...
- Ναπολεόνε: Είχε έρθει καινούργιος προπονητής και θέλαμε να κερδίσουμε και για αυτόν το λόγο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε και τύχη...
- Κομπότης (απολογία): Δεν αισθάνομαι καλά να είσαι κατηγορούμενος, αν και έχεις προσφέρει... Ασχολούμαι 10 χρόνια με το ποδόσφαιρο και έχω μετανιώσει. Εμείς για να μην ήμασταν εδώ σήμερα θα έπρεπε να μην είχαμε παίξει καν με αυτή την ομάδα... Στον Λεβαδειακό μόνο για φόρους πληρώσαμε 1.300.000 σε ενάμιση χρόνο και 400.000 σε ΙΚΑ... Αυτός είναι ο Λεβαδειακός... Για τα περί ραντεβού στη Λιβαδειά με Κομπότη, αυτό δεν ισχύει, μένω μόνιμα στην Αθήνα. Μόνο Σαββατοκύριακο πάω για τα ματς στη Λιβαδειά. Δεν υπήρχε καμία συνάντηση Δευτέρα 14 του μήνα με Κομπότη... 11 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο βρείτε ένα ματς που να έχει εμπλοκή ο Λεβαδειακός, πείτε μου...
Κατσής: Η υπόθεση με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων...
Κομπότης: Αυτοί ζητούν αναβολές συνεχώς... Εδώ κρίθηκε η υπόθεση πως δεν είχαμε καμία συμμετοχή.
Κατσής: Από τη δικογραφία που έχουμε δεν προκύπτει καμία συνομιλία Κομπότη - Τσακογιάννη, αυτό μπορώ να το πω.
Κομπότης: Αν βρεθεί ένα στοιχείο από αυτά που γράφονται στο κατηγορητήριο, πως δήθεν είχε γίνει συμφωνία πως θα είναι άσος ημίχρονο, διπλό τελικό ή σκορ 2-4, τότε, ναι, φταίμε... Δεν υπάρχει τίποτα!
Δημακόπουλος: Σέβομαι το συντάκτη του κατηγορητηρίου, αλλά εκ της λογικής δεν στέκει. Ο Κομπότης δεν είναι τυχάρπαστος... Είναι επιστήμονας φαρμακοποιός... Δεν περίμενε το ποδόσφαιρο για να φανεί.
* Ο  Λεβαδειακός μέχρι αύριο, Παρασκευή 7/9, στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει υπόμνημα.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ - ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ (ματς Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας 4-1 πρωτάθλημα και Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα 0-2 Κύπελλο)

* Δικάζει ο Ελευθέριος Ζάρμπας (τακτικός πρόεδρος Επιτροπής)
- Χατζηιωάννου (δικηγόρος Αγροτικού Αστέρα): Καταθέτουμε ένσταση αοριστίας...
- Τσουκαλίδης (παίκτης Αγροτικού Αστέρα): Ποτέ ο Ριαβόγλου δεν μας είπε να κάτσουμε να χάσουμε κάποιο ματς... Κατηγορούμαστε γιατί χάσαμε... Εγώ ξέρω πως ο Ριαβόγλου είναι έντιμος, υπάρχουν 350 παιδιά στις ακαδημίες της ομάδας...
- Ριαβόγλου: Έχει προσωπικά μαζί μου ο Κούγιας, γιατί πριν 5-6 χρόνια του είχα κάνει μια καταγγελία για τη συμπεριφορά του... Από εκεί και πέρα, τον έχει πειράξει που δύο φορές κερδίσαμε τις ομάδες του και οι ομάδες του Κούγια δεν ανέβηκαν... Δεν είμαι ουρανοκατέβατος στο ποδόσφαιρο... Ασχολήθηκα με τον Αγροτικό Αστέρα διοικητικά από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Είναι λάθος να με αναφέρουν ως μεγαλομέτοχο, η οικονομική μου επιφάνεια δεν το επιτρέπει... Υπάρχουν 200 μέτοχοι που βάζουν λεφτά, εγώ όχι... 
- Ζάμπρας: Για πονηρές πληροφορίες ξέρεις;
- Ριαβόγλου: Όχι, δεν ξέρω... Εγώ ξέρω πώς παίζουν το κανονικό στοίχημα εκατομμύρια παίκτες... Τουλάχιστον στη δική μου την ομάδα δεν ξέρω για πονηρές πληροφορίες.
- Ζάρμπας: Υπάρχουν και άτιμα στοιχήματα...
- Ριαβόγλου: Δεν ξέρω...
- Ζάρμπας: Αφού δεν ξέρεις, τελείωσε...
- Ριαβόγλου: Υπάρχουν 50 παιχνίδια στους φακέλους της ΟΥΕΦΑ και εμείς βρισκόμαστε σε δύο... Μας κατηγορούν για δύο ματς του 2009. Πού είναι τα άλλα; Η ΟΥΕΦΑ βάζει στις λίστες της παιχνίδια που χάνουν οι στοιχηματικές εταιρείες και όχι αυτά που χάνουν οι παίκτες...Νιώθω αδικία.
- Ζάρμπας: Μήπως πρέπει να σταματήσεις... Δεν σε ρώτησα αυτά... Τελειώσαμε...
- Χατζηιωάννου: Δεν υπάρχουν αποδείξεις εναντίον μας... Μόνο με το πόρισμα της ΟΥΕΦΑ δεν μπορείτε να καταδικάζετε τον Αγροτικό Αστέρα και τον Ριαβόγλου.
Γεωργόπουλος (δικηγόρος Αγροτικού Αστέρα): Δεν στέκει στην κοινή λογική να πούμε ότι οι αγώνες είναι στημένοι.
* Παρεμβαίνει ο Ριαβόγλου: Χρωστάμε στο ΙΚΑ. Αν υπήρχαν χρήματα από το στοίχημα, θα πληρώναμε, τώρα χρωστάμε.
Γεωργόπουλος σε έντονο ύφος προς τον Ριαβόγλου: Θα σηκωθώ να φύγω, αν ξαναμιλήσεις. Εκτός από τα πορίσματα της ΟΥΕΦΑ, δεν αποδεικνύεται τίποτα. Παρακαλούμε πολύ να απαλλαγούμε.
* Προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι τη Δευτέρα 10/10 πήρε ο Αγροτικός Αστέρας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΟ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αζαριάδης (δικηγόρος Αστέρα Τρίπολης): Δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορείτε να ρίξετε μια ομάδα σαν τον Αστέρα επειδή έτσι το λέει ένας παράγοντας σε μια συνομιλία του. Όσο για την πρώτη συνομιλία με Καβάλα, αφού παρακολουθούσε τα τηλέφωνα Ψωμιάδη τους τελευταίους έξι μήνες, θα έπρεπε να είχαν και άλλη συνομιλία.
Σουροβίκης (δικηγόρος Αστέρα Τρίπολης): Για τη δεύτερη, φαίνεται ότι οι σχέσεις Ψωμιάδη - Μπέου είναι ανύπαρκτες. Λέει ούτε τον ξέρω ούτε μιλάμε καθόλου. Ποιο παιχνίδι για το οποίο έχει γίνει δωροδοκία κρίνεται με γκολ στο 90'.
Λίβας (δικηγόρος Αστέρα Τρίπολης): Δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος ο πρόεδρος, ο Μποροβήλος δηλαδή, αντικειμενικά για ό,τι κάνει η ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για κανέναν και βγάζουμε ένα λαγό από το καπέλο, τον Μποροβήλο, επειδή πρέπει να βρούμε κάποιον που να προσφέρει. Ο πιο πρόσφορος ήταν ο Μποροβήλος, που ήταν πρόεδρος στην ομάδα.
Λεοντής (πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων: Η απόφαση ξεκινά ότι αποπειράθηκαν να δώσουν χρήματα, τώρα ποιος τα έδωσε;
Λίβας: Επειδή πρέπει να βρουν ποιος έκανε το έγκλημα και βρήκαν εύκαιρο τον Μποροβήλο.
Μποροβήλος: Δεν κορόιδευα όλο αυτό τον καιρό. Δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα. Η Τρίπολη είναι το σπίτι μου.
* Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι τη Δευτέρα.
* Ο Κούγιας (βασικός μάρυρας) δεν κατέθεσε καθώς την ίδια ώρα γονόταν η εκδίκαση της υπόθεσης του Λεβαδειακού και δεν πρόλαβε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΦΗ

Λεοντής: Ο Νύχταρης πόσες μετοχές έχει;
Ξημέρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ με 20% και μάρτυρας υπέρ ΟΦΗ): Καμία.
Λεοντής: Μιλούσε ο Νύχταρης με ποιους;
Ξημέρης: Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Ο καθένας μπορεί να μιλά με τον οποιονδήποτε. Ο Νύχταρης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα. Είναι φίλαθλος, το ένα παιδί που έχει παίζει στον ΟΦΗ και ως Κρητικός αγαπά την ομάδα της Κρήτης.
Λεοντής: Από πού ξεκινούσε το ενδιαφέρον του με τον ΟΦΗ και μιλούσε με τον Τσακογιάννη;
Ξημέρης: Δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ.
Λεοντής: Υπάρχει κάποιος Νύχταρης που έχει 17 μετοχές. Πείστηκα, εντάξει.
Ξημέρης: Στο μετοχολόγιο υπάρχουν 1.100 μέτοχοι. Τηλεφωνικός κατάλογος. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει ο Μαχλάς από μπροστά και άλλος από πίσω. Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση, το 20% το έχει ο Α.Σ. και τα υπόλοιπα οι 1.100 μέτοχοι.
Αν ο Νύχταρης είναι φίλος με τον Τσακογιάννη, θα μπορούσαν να μιλάνε για οτιδήποτε.
Ασχολούμαι με τον ΟΦΗ από το 1983. Ποτέ δεν τον έχω δει στα γραφεία. Στη διοίκηση δεν υπάρχει ούτε Μάριος ούτε Γιάννης.
Χατζής: Ο Νύχταρης ουδεμία σχέση έχει με το Δ.Σ. του ΟΦΗ. Καμία σχέση. Έχει καφέ και στην Αθήνα και στην Κρήτη, στο Ηράκλειο. Το να έχει καφέ στο Ηράκλειο δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ. Επισημαίνετε στην έφεση ότι δεν ήρθε στην Πειθαρχική. Αυτό είναι ψέμα.
Μαχλάς: Δεν έχει καμία σχέση. Δεν μπορώ να ελέγξω τι θα λέει ο κάθε φίλαθλος, τι θα κάνει. Μου είπε ότι έκανε πλακα, ότι τον ξέρει 20 χρόνια.
Πρόεδρος: Με τον Τσακογιάννη δεν κάνεις πλάκα. Αν ήμουν στη θέση σας, θα τον έπιανα και θα του μιλούσα άσχημα.
Μαχλάς: Δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Διάβασα τη συνομιλία και τρελάθηκα. Επειδή κι εγώ διαβάζω, δεν έχω ακούσει τίποτα, για ποιο λόγο να βάλω εγώ άνθρωπο σε τέτοιες συνομιλίες. Τον ξέρω μόνο σαν φίλαθλο, δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο κάθε άνθρωπος και με ποιον συνομιλεί.
Κούγιας: Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα για τον ΟΦΗ. Στη γνωριμία μου με το περιβάλλον του ΟΦΗ, ο Κουράκης ήθελε διακαώς να αγοράσω την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει στο περιβάλλον του ΟΦΗ κανένας Νύχταρης. Του αρέσει σε οτιδήποτε αφορά την Κρήτη να δείχνει ότι είναι ο αρχηγός της Κρήτης. Ο Τσακογιάννης δεν πήρε ποτέ κανένα παιχνίδι καθαρό στη ζωή του. Υπάρχουν site στο Ίντερνετ που ο ίδιος και παίκτες του έπαιζαν στοίχημα.
Είναι αλήθεια πως ό,τι πιο βρόμικο ποδοσφαιρικά υπήρχε ήταν στην Ηλιούπολη. Να χάσει από μόνος του μπορούσε. Να κερδίσει ήταν το δύσκολο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ψηνόταν με 50.000 ευρώ. Το παιχνίδι δεν το ξέρω για να πω αν έγινε καμία περίεργη ενέργεια από κάποιον παίκτη.
Μιχαλόπουλος (δικηγόρος ΟΦΗ): Πάλεψα δύο χρόνια να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τώρα εμφανίζομαι Καραγκιόζης του Νύχταρη.
* Προθεσμία στον ΟΦΗ μέχρι τη Δευτέρα 10/10 για κατάθεση υπομνημάτων.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

Λίβας (δικηγόρος Θρασύβουλου): Εμείς φέραμε πρόεδρο εδώ κανονικά, όχι αυτόν που γράφει το κατηγορητήριο.
Κούγιας: Ο Δημητρόπουλος είναι σάπιο φρούτο της διαιτησίας, αλλά δεν γνωρίζω ότι στο συγκεκριμένο αγώνα έκανε κάτι επιλήψιμο. Κουτσουμπού, κόσμημα στη διαιτησία, τον δε Βερρή δεν τον γνωρίζω καθόλου.
Ο Δημητρόπουλος μόνο κακά μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Η κρίση μου δεν αλλάζει. Να βγει να πει ο Δημητρόπουλος ότι ο Τσακογιάννης με τρομοκρατεί. Με Δημητρόπουλους δεν πας πουθενά. 15 χρόνια δεν πήρα πρωτάθλημα. Απέκλεια τον Ολυμπιακό και έχανα τα πρωταθλήματα από Θρασύβουλο και Ηλιούπολη. Αν με ρωτούσατε για την προσωπικότητά του, θα την περιέγραφα με τα πιο μελανά χρώματα. Για το συγκεκριμένο αγώνα, δεν ξέρω αν έκανε κάτι.
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ρόδης από τον Αύγουστο του ‘10 έχει παραιτηθεί.
Για τον Θρασύβουλο η νίκη τότε ήταν θέμα ζωής ή θανάτου.
Λίβας: Ο Ρόδης είχε παραιτηθεί τότε. Στον αγώνα ήταν πρόεδρος ο Μασούρης.
Δημητρόπουλος (διαιτητής του αγώνα): Πριν από 7 χρόνια, σε έναν αγώνα στη Γ', είχε κάποιο πρόβλημα με έναν βοηθό μου, τον Παπαδόπουλο, με τον οποίο υπήρχε χειροδικία, είχε γίνει μήνυση και ήμουν μάρτυρας.
Κούγιας: Ούτε το θυμόμουν, εσείς μου το θυμίσατε.
Δημητρόπουλος: 8,4 πήρα σε εκείνο τον αγώνα.
Κούγιας: Ένας να μου κάνει μια μήνυση από αυτούς που συκοφάντησα.
Δημητρόπουλος: Και ο παρατηρητής είχε πει ότι πήγα καλά. Στις έξι αγωνιστικές που έμεναν, με όρισαν τρεις. Δεν έχω λόγια, τι να πω. Έχω ό,τι αποδείξεις χρειάζονται για να δείτε ότι πήγα καλά σε εκείνο τον αγώνα. Από Ιούλιο είμαι εκτός πινάκων. Παίζεται όλη μου η καριέρα και κόποι μιας ζωής σε ένα νήμα.
Γρηγορίου: Είναι συνομιλίες τρίτων.  Δεν υπάρχει συνομιλία Δημητρόπουλου με Τσακογιάννη. Ό,τι λένε είναι στις πλάτες τρίτων. Δηλαδή, δεν κάναμε μήνυση, άρα είμαστε ένοχοι;
* Ο Δημητρόπουλος κατέθεσε φαξ από Στεργίου, αρχιδιαιτητή Λέσβου, που λέει ότι δεν με ξέρει και ότι δεν μίλησε ποτέ μαζί μου.
* Προθεσμία στον Θρασύβουλο μέχρι τη Δευτέρα 10/10 για την κατάθεση υπομνημάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Οκτ 2011 15:33 από PAS-o-media »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #454 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 15:34 »
apollon1891.gr
Παράθεση
Απαλλαγές για Παναχαϊκή, Ιωνικό, Δόξα, Πανθρακικό, Σκύδρα, Κρανούλα, αλλά και εκκρεμότητες...

Η μικρή λίγκα ανακοίνωσε την Πέμπτη 6/10 τα εξής: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005   και τον Α. ΚΟΥΓΙΑ(πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επέβαλε  στον Α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές: α. απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο τριών(3) ετών  και β. του χρηματικού προστίμου των τριάντα δύο χιλιάδων (32.000) ευρώ (πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και τους Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ(Πρόεδρος), Χ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ(Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), Θ. ΣΑΒΒΑΚΗ(Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), Δ. ΤΖΕΛΕΠΗ(Πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τον Α. ΣΑΜΙΟ(Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

Απήλλαξε το  ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, το ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ  και τους Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ(Πρόεδρος), Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ(Προπονητής), Μ. ΚΑΣΣΗ(Πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

Απήλλαξε τους Α. ΘΑΝΟ(Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) και Κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ(Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)".

* Σε εκκρεμότητα παραμένει η πρωτόδικη απόφαση για την εμπλοκή του Διαγόρα στα στημένα (εκδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα), όπως φυσικά και των Αγροτικού Αστέρα, Λεβαδειακού Ρόδου (εκδικάστηκαν πριν λίγο).

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 14:25

dikisports.blogspot.com
Παράθεση
ΠΈΜΠΤΗ, 6 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Υποβιβάστηκε ο Διαγόρας
ΩΡΑ 15.13

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League υποβιβάστηκε για συμμετοχή στα στημένα ματς ο Διαγόρας.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #455 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 16:06 »
dikisports.blogspot.com
Παράθεση
Υποβιβάστηκε για δωροδοκία η Παναχαϊκή

ΩΡΑ 15.36

5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αποφάσισε τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής για δωροδοκία. Παράλληλα επέβαλε ποινή 5ετούς απαγόρευσης από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο  στον Αλέξη Κούγια. Στην ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 225.000 ευρώ. Με 7 χρόνια τιμωρήθηκαν οι Π.Σταθάκης-Μ.Κουβαράς.

Παράθεση
ΠΈΜΠΤΗ, 6 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Το δικαστικό σκεπτικό για Παναχαϊκή-Κούγια
http://www.epae.org/entry.fds?entryID=780&pageCode=03.03&tablePageID=50&pageID=56&langid=1

Ιδού και το σκεπτικό της απόφασης για Παναχαϊκή-Κούγια.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 16:20 »
Και από τα φιλικά?
Κρίμα που δε θα τον δούμε και μόλις κάηκαν τα λαμπάκια μου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #457 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 16:41 »
Παράθεση
«Τελευταίο ξεψύχισμα ενός βρώμικου κατεστημένου»

«Βρώμικη» χαρακτήρισε την απόφαση με την οποία υποβιβάζεται η Παναχαϊκή και ο ίδιος τιμωρήθηκε με πενταετή αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα ο Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας τόνισε πως θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο για την ανατροπή της απόφασης.

«Θα τα πούμε στο μέλλον. Από το 1996 δεν κάνω τίποτα άλλο από το να καταγγέλλω βρωμιές. Αυτή η απόφαση δείχνει τόσα πολλά βρώμικα πράγματα που θα χρειαζόταν κάποιος να γράψει βιβλίο. Είναι το τελευταίο ξεψύχισμα, ενός βρώμικου κατεστημένου που καταρρέει. Αυτή είναι η απόφαση. Με είχαν ως μάρτυρα, με χρησιμοποίησαν ως πρότυπο και όταν τελείωσαν όλες οι δίκες, ο πρόεδρο της Επιτροπής με προσωπική του εισήγηση, πρώτη φορά γίνεται αυτό, έβγαλε μια απόφαση, που θα την κρίνει το αρμόδιο όργανο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής:

«Εάν είναι δυνατό να καταδικάζεται ομάδα σαν την Παναχαϊκή και πρόεδρος σαν εμένα με τέτοια δικογραφία. Ελάχιστες φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έμεινε σκευωρία σε βάθος χρόνου. Είμαι υπερασπιστής 36 χρόνια και να ξέρετε στο τέλος νικάνε οι καλοί. Αυτή η απόφαση σοκάρει τον πολύ κόσμο, την Πάτρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν στο μυαλό μου, ανησυχούσα πολλές μέρες τώρα. Θα τοποθετηθώ επισήμως, αλλά άμεσα θα καταθέσουμε έφεση. Δεν θα αλλάξω το πρόγραμμά μου, ούτε η ομάδα μου την προετοιμασία της. Δεν έχω δει αθώο να καταδικάζεται ποτέ, έχω δει ενόχους να αθωώνονται».

Για το αν αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να επηρεάσει τις υπόλοιπες υποθέσεις στις οποίες είχε καταθέσει ως μάρτυρας:

«Σαφώς, είμαι ο μοναδικός μάρτυρας, οπότε αν είμαι ένας αναξιόπιστος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που δωροδοκεί, δικαίως όλοι θα δικαιούνται να λένε πως βασίστηκαν σε αυτό οι καταδίκες . Αν δεχθεί ότι έγινε δωροδοκία, παύω να είμαι μάρτυρας, αλλά κατηγορούμενος. Δεν διαφέρω σε τίποτα από τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Ψωμιάδη και σε οποιονδήποτε άλλο εμπλέκεται. Στη δική μας υπόθεση δίκασε ο ίδιος ο πρόεδρος, ο οποίος ήταν και εισηγητής, πριν καν ασχοληθεί κανείς, αφού δεν υπάρχει ούτε πειθαρχική ούτε ποινική δίωξη. Αυτό είναι πρωτοφανές».

Για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα:

«Με όλα τα νόμιμα μέσα. Η Παναχαϊκή έχει φτιάξει μια ομάδα που κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, έχουμε πληρώσει τα χρέη των προκατόχων μας, έχουμε φτιάξει γήπεδα και αφού έχουμε κερδίσει όλους τους αντιπάλους, παίζουμε με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος που έχει υποβιβαστεί από τετραμήνου και στέλνω εγώ 4900 ευρώ και λέω στο γενικό αρχηγό πήγαινε και δώστα όπου νομίζεις! Ο ίδιος αυτός μόλις τον απέλυσε, ο άμεσος συνεργάτης του Τσακογιάννη κάνει αυτήν την καταγγελία, αυτό δεν το αποκάλυψε κανένας άλλος παρά ο ίδιος. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει».
sport-fm.gr

Παράθεση
«Υπεύθυνοι οι αδελφοί Κανελλόπουλοι»

Τους Θανάση και Τάσο Κανελλόπουλο κατηγόρησε ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντάς τους αποκλειστικά υπεύθυνους για την τιμωρία τόσο του ίδιου όσο και της Παναχαϊκής από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον Sentra 103,3, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των ποινών και ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο.

«Είναι το τελευταίο ψυχορράγημα ενός βρώμικου οικοδομήματος που εδώ και χρόνια ταλαιπώρησε όλους εμάς τους νόμιμους ανθρώπους. Ξέρω πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι αδελφοί Κανελλόπουλου, το έχω καταθέσει και επίσημα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αλλά ο κ. Χατζής με έπεισε να την αναιρέσω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τέτοια υπόθεση δεν έχει σταθεί πουθενά στον κόσμο, να μην υπάρχει κανένα στοιχείο παρά μόνο η κατάθεση απολυμένου υπαλλήλου. Καταρρέει όλο το οικοδόμημα έτσι μιας και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στις μέχρι τώρα υποθέσεις είναι πλέον κατηγορούμενος.

Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να ντρέπονται σήμερα. Είμαι 15 χρόνια στο ποδόσφαιρο και είμαι το μεγάλο θύμα αυτού του κυκλώματος, κατήγγειλα τα πάντα και τελικά εξομοιώνομαι με αυτούς με μια κωμική απόφαση. Είναι καλοστημένο σχέδιο».

Μεταξύ άλλων, συμπλήρωσε: «Πίσω από όλο αυτό κρύβονται οι Θανάσης και Τάσος Κανελλόπουλος. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν πολύ μεγάλη υπηρεσία και στους κατηγορούμενους στο ποινικό δικαστήριο και σε αυτούς των πειθαρχικών διώξεων. Θέλω να πω στους οπαδούς της Παναχαϊκής ότι οι καλοί νικάνε.

Με τέτοια υπόθεση δεν έχει υπάρξει ποτέ προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά και να χει καταδικαστεί ομάδα ή άνθρωπος. Η Παναχαϊκή θα βγει ενισχυμένη από αυτή την υπόθεση όπως και εγώ. Σήμερα είναι το τελευταίο ψυχορράγημα για τους ίδιους και τα όργανά τους».
sentragoal.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Οκτ 2011 16:45 από PAS-o-media »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #458 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 19:03 »
panachaikifc.com
Παράθεση
Δήλωση προέδρου Αλεξίου Κούγια προς τους Αθλητικούς Δικαστές

Ανακοινώθηκε: 2011-10-06 17:20:24

Μετά την έκδοση της αποφάσεως με την οποία υποβιβάσατε την ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω την εντιμότητας και της αξιοπιστίας του πρώην γενικού αρχηγού της Ηλιούπολης Πέτρου Σταθάκη έχω να κάνω της εξής δήλωση- δέσμευση για εσάς :

Επίορκοι και ανέντιμοι άνθρωποι που τολμήσατε και θίξατε μετά από 36 χρόνια δικηγορίας την τιμή και την υπόληψη μου και την τιμή και την υπόληψη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και των 500.000 Αχαιών θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθείτε παραδειγματικά.

Θα στραφώ εναντίον σας τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο.

Εάν δεν μπορείτε να με αποζημιώσετε για την προσβολή της προσωπικότητας μου, εάν μπορώ θα σας πάρω και το σπίτι.

Η ανεντιμότητα σας και η αγωνία σας ήταν τέτοια που μετατρέψατε τον εύκολο εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Παναχαϊκή με την ΠΑΕ Πλατανιάς σε δύσκολο εκτός έδρας ματς λόγω της ελλείψεως επιχειρημάτων.

Ντροπή σας παλιάνθρωποι.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Υπάρχουν εκτός από εσάς και άλλου είδους δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι.

Και ένα μήνυμα προς τον Θανάση και τον Τάσο Κανελλόπουλο:

Τώρα αρχίζουμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #459 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 21:40 »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #460 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 21:59 »
Έρχονται νέες διώξεις - έκπληξη!
Παράθεση
Το Onsports αποκαλύπτει τις προθέσεις του Ανδρέα Φάκου να προχωρήσει άμεσα σε νέες διώξεις που αφορούν ομάδες υπεράνω πάσης υποψίας!

Θέμα χρόνου είναι να προκύψουν νέες διώξεις που αφορούν στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Αυτό λίγο πάνω είναι γνωστό, αφού άπαντες περιμένουν το νέο κύμα, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports, ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος ζήτησε πριν λίγες ημέρες από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League δύο φύλλα αγώνων συγκεκριμένης ΠΑΕ που μετείχε πέρυσι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία!

Η διοργανώτρια αρχή διαβίβασε στον Φάκο τα έγγραφα που ζήτησε και όλα δείχνουν ότι την προσεχή εβδομάδα το όνομα της συγκεκριμένης ΠΑΕ θα προστεθεί στη λίστα με αυτές που εμπλέκονται ήδη στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί δεν αποκλείεται να παρατείνει ακόμα περισσότερο την έναρξη του πρωταθλήματος...
onsports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #461 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 22:19 »
«Η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς»
Παράθεση
Απάντησαν στον Αλέξη Κούγια οι οπαδοί του συνδέσμου «Αlternatives Supporters» του Εργοτέλη. Με ανακοίνωσή τους αναφέρονται στα όσα πρόσφατα είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής για την ομάδα της Κρήτης.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να αφήσουν αιχμές και για την στάση που κράτησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο κ. Κουράκης. Τέλος, θυμίζουν πως «... η χούντα δεν διάλεξε τον Εργοτέλη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν επιζητούμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να πούμε τα παρακάτω.
Διαβάζοντας την κατάθεση του κ. Αλέξη Κούγια για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, διαπιστώσαμε σαφής αιχμές, αν όχι κατηγορίες, προς την ομάδα μας τον Εργοτέλη.
Φαίνεται, πως η σιωπή μας, έχει δημιουργήσει την διάθεση σε ορισμένους, να υψώσουν το όποιο ανάστημά τους, χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας μας.
Αξέχαστη μας μένει και η δήλωση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου τον περασμένο Μάιο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου και είπε, πως η Super league θέλει ομάδες του στοιχήματος όπως ο Εργοτέλης.
Τελείωσαν οι καιροί που περιμέναμε τον χρόνο να μας δικαιώσει απέναντι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες.
Σας λέμε λοιπόν, ότι αν έχετε να καταθέσετε κάτι που αφορά παράνομες δραστηριότητες της ομάδας μας, υπάρχουν και οι διαφόρου τύπου εισαγγελείς για να το κάνετε. Διαφορετικά πρέπει να αναλαμβάνεται και τις ευθύνες των λεγομένων σας. Όχι γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη ( άλλωστε αυτή είναι τυφλή και δικαιώνει δολοφόνους 15χρονων παιδιών) αλλά απέναντι στην κοινωνία.
Υ.Γ. Αλήθεια κ. Κουράκη, δίπλα δεν ήσασταν όταν ο κ. Κούγιας κατηγορούσε τον Εργοτέλη ότι ανέβηκε τις κατηγορίες στήνοντας τα παιχνίδια; Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό ως δήμαρχoς Ηρακλείου, σύμφωνα και με την ευαισθησία που έχετε δείξει σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό;
Υ.Γ2 Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο κ.Κούγιας μας συκοφαντεί και δεν μας υπερασπίζεται. Άλλωστε, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι ότι και τότε, μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης ]η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς...

Καληνύχταρή σας παραγοντίσκοι του αθλητικού, πολιτικού και εμπορικού βίου του τόπου.

Alternatives supporters of Ergotelis
sentragoal.gr

bolds PAS-o-media

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #462 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 23:24 »
gazzetta.gr

Παράθεση
«Δεν διάλεξε εμάς η χούντα»
Από Δημήτρης Τομαράς

Ανακοίνωση-απάντηση στον Αλέξη Κούγια εξέδωσαν οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη κατά την οποία εξαπολύουν επίθεση στον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές και για τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη.

Η ανακοίνωση των Alternatives supporters του Εργοτέλη αναφέρει: «Δεν επιζητούμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να αναφέρουμε τα παρακάτω. Διαβάζοντας την κατάθεση του κ. Αλέξη Κούγια για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, διαπιστώσαμε σαφείς αιχμές, αν όχι κατηγορίες, προς την ομάδα μας τον Εργοτέλη.

Φαίνεται, πως η σιωπή μας, έχει δημιουργήσει την διάθεση σε ορισμένους, να υψώσουν το όποιο ανάστημά τους, χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας μας.
Αξέχαστη μας μένει και η δήλωση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου τον περασμένο Μάϊο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου και είπε, πως η Super league θέλει ομάδες του στοιχήματος όπως ο Εργοτέλης.

Τελείωσαν οι καιροί που περιμέναμε τον χρόνο να μας δικαιώσει απέναντι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες. Σας λέμε λοιπόν, ότι αν έχετε να καταθέσετε κάτι που αφορά παράνομες δραστηριότητες της ομάδας μας, υπάρχουν και οι διαφόρου τύπου εισαγγελείς για να το κάνετε. Διαφορετικά πρέπει να αναλαμβάνετε και τις ευθύνες των λεγομένων σας. Όχι γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη (άλλωστε αυτή είναι τυφλή και δικαιώνει δολοφόνους 15χρονων παιδιών) αλλά απέναντι στην κοινωνία.

Υ.Γ. 1 Αλήθεια κ. Κουράκη, δίπλα δεν ήσασταν όταν ο κ. Κούγιας κατηγορούσε τον Εργοτέλη ότι ανέβηκε τις κατηγορίες στήνοντας τα παιχνίδια; Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό ως δήμαρχoς Ηρακλείου, σύμφωνα και με την ευαισθησία που έχετε δείξει σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό;

Υ.Γ. 2 Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο κ.Κούγιας μας συκοφαντεί και δεν μας υπερασπίζεται. Άλλωστε, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι ότι και τότε, μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης, η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς... Καληνύχτα σας παραγοντίσκοι του αθλητικού, πολιτικού και εμπορικού βίου του τόπου».

sportdog.gr

Παράθεση
«Δεν διάλεξε εμάς η χούντα...»
Ανακοίνωση-απάντηση στον Αλέξη Κούγια εξέδωσαν οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη  στην οποία εξαπολύουν επίθεση στον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής, ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές και για τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη.

Η ανακοίνωση των Alternatives supporters του Εργοτέλη αναφέρει:

«Δεν επιζητούμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να αναφέρουμε τα παρακάτω. Διαβάζοντας την κατάθεση του κ. Αλέξη Κούγια για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, διαπιστώσαμε σαφείς αιχμές, αν όχι κατηγορίες, προς την ομάδα μας τον Εργοτέλη.

Αξέχαστη μας μένει και η δήλωση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου τον περασμένο Μάϊο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου και είπε, πως η Super league θέλει ομάδες του στοιχήματος όπως ο Εργοτέλης.

Τελείωσαν οι καιροί που περιμέναμε τον χρόνο να μας δικαιώσει απέναντι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες. Σας λέμε λοιπόν, ότι αν έχετε να καταθέσετε κάτι που αφορά παράνομες δραστηριότητες της ομάδας μας, υπάρχουν και οι διαφόρου τύπου εισαγγελείς για να το κάνετε. Διαφορετικά πρέπει να αναλαμβάνετε και τις ευθύνες των λεγομένων σας. Όχι γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη (άλλωστε αυτή είναι τυφλή και δικαιώνει δολοφόνους 15χρονων παιδιών) αλλά απέναντι στην κοινωνία.

Υ.Γ. 1 Αλήθεια κ. Κουράκη, δίπλα δεν ήσασταν όταν ο κ. Κούγιας κατηγορούσε τον Εργοτέλη ότι ανέβηκε τις κατηγορίες στήνοντας τα παιχνίδια; Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό ως δήμαρχoς Ηρακλείου, σύμφωνα και με την ευαισθησία που έχετε δείξει σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό;

Υ.Γ. 2 Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο κ.Κούγιας μας συκοφαντεί και δεν μας υπερασπίζεται. Άλλωστε, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι ότι και τότε, μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης, η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς... Καληνύχτα σας παραγοντίσκοι του αθλητικού, πολιτικού και εμπορικού βίου του τόπου».

φαντάζομαι ότι τα παιδιά θα έκαναν λάθος κατά την πληκτρολόγηση του άρθρου......
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #463 στις: Παρ 07 Οκτ 2011 00:05 »
Παράθεση
"Οι άλλοι" — 6/10 21:56

Άστοχη ανακοίνωση των Alternatives / Για πείτε ποιους διάλεξε η Χούντα…

Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση τους, οι Alternatives επιτίθενται στον Αλέξη Κούγια ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές για τον ΟΦΗ με την πρόταση “μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς…”

Με την παραπάνω ΑΣΤΟΧΗ πρόταση, ενώ θέλουν να επιτεθούν στον Αλέξη Κούγια λόγω της επίθεσης του προς τον Εργοτέλη, βάζουν στην “μέση” και τον ΟΦΗ αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για το παρελθόν του συλλόγου λέγοντας ότι “η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς…”

Ας πούν λοιπόν οι Alternatives ποιους είχε διαλέξει η Χούντα και ποιους υποννούν επαναλαμβάνοντας το γνωστό παραμύθι των προηγούμενων δεκαετιών…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν επιζητούμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να πούμε τα παρακάτω.
Διαβάζοντας την κατάθεση του κ. Αλέξη Κούγια για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, διαπιστώσαμε σαφής αιχμές, αν όχι κατηγορίες, προς την ομάδα μας τον Εργοτέλη.
Αξέχαστη μας μένει και η δήλωση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου τον περασμένο Μάιο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου και είπε, πως η Super league θέλει ομάδες του στοιχήματος όπως ο Εργοτέλης.
Τελείωσαν οι καιροί που περιμέναμε τον χρόνο να μας δικαιώσει απέναντι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες.
Σας λέμε λοιπόν, ότι αν έχετε να καταθέσετε κάτι που αφορά παράνομες δραστηριότητες της ομάδας μας, υπάρχουν και οι διαφόρου τύπου εισαγγελείς για να το κάνετε. Διαφορετικά πρέπει να αναλαμβάνεται και τις ευθύνες των λεγομένων σας. Όχι γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη ( άλλωστε αυτή είναι τυφλή και δικαιώνει δολοφόνους 15χρονων παιδιών) αλλά απέναντι στην κοινωνία.
Υ.Γ. Αλήθεια κ. Κουράκη, δίπλα δεν ήσασταν όταν ο κ. Κούγιας κατηγορούσε τον Εργοτέλη ότι ανέβηκε τις κατηγορίες στήνοντας τα παιχνίδια; Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό ως δήμαρχoς Ηρακλείου, σύμφωνα και με την ευαισθησία που έχετε δείξει σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό;
Υ.Γ2 Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο κ.Κούγιας μας συκοφαντεί και δεν μας υπερασπίζεται. Άλλωστε, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι ότι και τότε, μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς…
Καληνύχταρή σας παραγοντίσκοι του αθλητικού, πολιτικού και εμπορικού βίου του τόπου.
http://www.gentikoule.gr/the_others/14799-astochi-anakoinosi-ton-alternatives-gia-peite-poious-dialexe-i-xounta

Παράθεση
φαντάζομαι ότι τα παιδιά θα έκαναν λάθος κατά την πληκτρολόγηση του άρθρου......
PAS-o-media: Προφανώς και κάνανε "λάθος" τα παιδιά στην πληκτρολόγηση. Αν και από αλλού ίσως θα το περιμέναμε ένα τέτοιο "λάθος",  φαίνεται όμως πως ο Μανωλιός, επιλέγοντας τελικά να εστιάσει τις δυνάμεις του στην απενοχοποίηση του χουντικού παρελθόντος που ανέφερε η ανακοίνωση και πάνω στην αγωνία του να την χαρακτηρίσει ΑΣΤΟΧΗ, δεν πρόσεξε καλά το καληνυχτίρισμά της και έτσι αυτός, "μπόρεσε" να αποφύγει το "λάθος".

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #464 στις: Παρ 07 Οκτ 2011 00:24 »
Ορίστε η ανακοίνωση και από την αυθεντική πηγή της:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑLTERNATIVES-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ

Δεν επιζητούμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να πούμε τα παρακάτω…

Υ.Γ2 Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο κ.Κούγιας μας συκοφαντεί και δεν μας υπερασπίζεται. Άλλωστε, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι ότι και τότε, μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς...

Καληνύχταρή σας παραγοντίσκοι του αθλητικού, πολιτικού και εμπορικού βίου του τόπου…

http://alternatives.darkbb.com/t646-topic

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #465 στις: Παρ 07 Οκτ 2011 15:10 »
Παράθεση
Μια παράξενη καληνύχτα…

7/10 13:54

Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή ανακοίνωση των Alternatives ήταν παντελώς άστοχη και πολύ περισσότερο από την στιγμή που αφήνει αιχμές κατά του ΟΦΗ δίχως να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος και ενώ το προηγούμενο Σάββατο η υποδοχή προς την πλευρά τους τόσο από την επίσημη ΠΑΕ αλλά και τον κόσμο του ΟΦΗ ήταν άψογη. Ωστόσο, επειδή κάποιοι φροντίζουν να παίζουν παιχνίδια και να προσβάλουν τη νοημοσύνη του κόσμου του ΟΦΗ πρέπει να σημειώσουμε κάτι. Αυτό το περίφημο «καληνύχταρή» στο ΥΓ της ανακοίνωσης αλλού είδαμε να το έχουν αλλάξει σε καληνύχτα (!) και αλλού να μην μπαίνει καθόλου. Σκεπτόμενος καλόπιστα, ίσως και να πρόκειται για ένα απλό λάθος του συντάκτη της ανακοίνωσης. Διαφορετικά, πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσβλητική αναφορά προς το όνομα και την ιστορία του ΟΦΗ…

Επειδή κάποιοι φροντίζουν να βγάζουν από τον τάφο τους διάφορα “χουντικά” φαντάσματα, καλό είναι να ηρεμήσουν γιατί η δημιουργία ενός τέτοιου κλίματος στο Ηράκλειο δεν βολεύει κανέναν και πολύ περισσότερο εκείνους…
http://www.gentikoule.gr/paraskhnia/14830-mia-paraxeni-kalinuchta

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 11:30 »
Aθωωθηκαν Αστερας Τρίπολης, ΟΦΗ και Θρασυβουλος μετά τις εφεσεις..
(ειναι και τελεσιδικες οι αποφασεις)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 22:31 »
(προχτές)

Πως του βγήκαν έτσι του ανθρώπου … περίεργο! 8)

Σε καφετζού πήγε ή σε Φώσκωλλο?
 :P
No1 καταγγέλλων

Κατ’ αρχήν, ας κρατήσουμε  υπόψη σημείωση το γεγονός ότι τυπικά, ο άνθρωπος  είναι ο πρώτος  που  μίλησε  και κατήγγειλε  τα Στημένα  όπως και ο Δημοσιογράφος, ενώ  από πολύ νωρίς  εξαίρεσε τον Βαγγέλη  από εμπλοκές μιλώντας εγκωμιαστικά για αυτόν και για την ευχής έργου αναγκαιότητα να επιχειρεί  και στο ποδόσφαιρο,  όπως στη ναυτιλία.

«Η ιστορία δεν ξεκίνησε ξαφνικά, γιατί κάποιος στον Κούγια έστειλε κάποιες μονταρισμένες υποκλοπές: όλα άρχισαν την επόμενη του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟ, όταν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Η Δίκη», ο πρώην διαιτητής και αρχιδιαιτητής Σωτήρης Βοργιάς θυμήθηκε μια ιστορία που από το καλοκαίρι κυκλοφορούσε. Ο Βοργιάς μιλώντας για τη διαιτησία του ντέρμπι (και όχι γενικά και αόριστα) είπε ότι έχει ακούσει πως για το ματς Μακάμπι – Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι «δόθηκαν κάποια διακόσια χιλιάρικα» και πως οι εμπλεκόμενοι εκείνης της ιστορίας (ο Μαρινάκης, ο Μπέος, ο διαιτητής Δαλούκας και ο πρώην διαιτητής Βασσάρας) «πρέπει να πάνε στην τηλεόραση να εξηγήσουν αν η ιστορία είναι αλήθεια και τι ακριβώς έγινε». Αυτό είπε ο Βοργιάς κι αυτό που υπονόησε είναι απλό: αν κάποιος δίνει χρήματα μια φορά μπορεί να ξαναδώσει.»

http://www.aixmi.gr/index.php/stimena-kasetes-ekviasmoi-borei-na-xoun-oloi-dikio/

No1 μάρτυρας

Στη συνέχεια, ας λάβουμε σοβαρά υπόψη για παρακάτω, το γεγονός ότι ουσιαστικά, ήταν βασικός και καθοριστικός μάρτυρας, στην απολογητική διαδικασία των τριών ΠΑΕ (ΠΑΣ τελική και ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ Β/θμια) ως αυτόκλητος  που  είχε να καταθέσει σημαντικά στοιχεία και για το λόγο αυτό έτυχε ακρόασης και θεωρήθηκε αξιόπιστος ως μάρτυρας και πιθανόν εμμέσως υπό  ανάκριση.

Η Πειθαρχική  Επιτροπή με βάση τα στοιχεία που είχε στα χέρια της και με βάση τις πρόσθετες μαρτυρίες ενός εν δυνάμει υπεράνω υποψίας προέδρου ΠΑΕ και νομικού, τις  εισηγήσεις και τις γνωμοδοτήσεις του ως βασικού μάρτυρα, κατέληξε σε συμπεράσματα και εξέδωσε αποφάσεις που σε ένα μεγάλο ποσοστό συνηγορούσαν  και οι  μαρτυρίες του βασικού μάρτυρα, αφού είχε να πει για όλους ένα καλό λόγο και το σημαντικότερο ότι, ο χρηστοΒασίλης τον έχει ξοφλήσει μέχρι δεκάρας για μεγαλομετοχικό.

Αποτέλεσμα ήταν, να αθωωθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (δυνατόν και χωρίς τις μαρτυρίες του) εφ’  απαξ και ο ΟΦΗ  (που για φρέσκα κουλούρια εκκρεμεί υπόθεσή του στη Β/θμια) και να υποβιβασθεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ  και με βάση την κατάθεση του βασικού μάρτυρα (ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσφεύγει στη Β/θμια, που κατά την πεπατημένη και κακώς εννοούμενη άποψη περί δικαιοσύνης στη Ελλάδα, όλοι ασκούν το εφέσιμο στο αμέσως παραπάνω όργανο, το οποίο το θεωρούν εν Ελλάδι  από χέρι βήμα αθώωσης, επειδή έτσι μάθαμε).

No1 κατηγορούμενος

Τα πάνω - κάτω έρχονται αμέσως μετά και όταν,  το πρόσωπο που ήταν βασικός και αξιόπιστος μάρτυρας στις  παραπάνω  τελεσφορούσες δικαιοδοτικά υποθέσεις, τρώει μια γερή πρωτόδικη καμπάνα υποβιβασμού εν είδει κεραυνού εν αιθρία από την ίδια Επιτροπή, η οποία με βάση τα τηρούμενα στοιχεία και από τη μια μέρα στην άλλη, αποφάνθηκε ότι, ο εν λόγω πρώην αυτόκλητος  και  αξιόπιστος μάρτυρας που κατέθεσε στις  προαναφερόμενες και εκδικασμένες υποθέσεις, προεδρεύει σε μια ΠΑΕ που εμπλέκεται.

Πόσο αξιόπιστος ο βασικός μάρτυρας?

Το ερώτημα που εγείρεται τώρα  είναι, κατά πόσο μπορεί να θεωρείται αξιόπιστος  ο βασικός μάρτυρας  για τις υποθέσεις  των τριών,  με τα νέα δεδομένα  που αποδεικνύουν  εμπλοκή  του ιδίου στα στημένα και με  τιμωρίας του.

Αυτομάτως  τίθεται σε αμφισβήτηση  η αξιοπιστία του και οι κατατεθειμένες μαρτυρίες του που έκριναν τις υποθέσεις των τριών.

Τι κάνουμε τώρα?
Πώς από κατήγορος  γίνεσαι  κατηγορούμενος?

Παράθεση
Να υποθέσουμε ότι ...?
Να υποθέσουμε ότι ο βασικός  ... ?

Να υποθέσουμε ότι την είχε στημένα στα στημένα και τα στημένα του την έστησαν και εκείνος τους την ξανάστησε και εκείνοι τα ξέστησαν για να μη φανούν στημένοι και ο στήσας του ξεστήσαντος, όλοι στο τέλος ξεστημένοι?

Και μόνο γι'  αυτό το λόγο αθώος.

Αν λάβουμε υπόψη μια τυπική υποθετική ηθική του εν λόγω ατόμου, θα δούμε ότι ανέκαθεν του άρεσε η προβολή είτε από αντικειμένου είτε από δημοσιότητας.

Τι έτρεξε να προλάβει ή τι δεν έλαβε υπόψη για προλάβει?
Έκανε μπλόφα ή έπεσε στη μπλόφα?
Έκανε υπομονή για να βρεθεί στην  αναμονή και να βγει υπεράνω πάντων?
Όλα τα πρόβλεψε υπομονετικά.

Περίεργο το φαινόμενο της διαδικασίας  εκδίκασης των στημένων για κάποιον που παρακολουθεί κα προσπαθεί να συνδέσει τα δεδομένα ως γεγονότα και  να ακολουθήσει τις διαδικασίες  που δεν έχουν κανένα στάνταρ, για κάτι που να αρχίζει εδώ με αυτά και να τελειώνει εκεί με εκείνα και στο Α/θμιο όργανο ως  τελικό στάδιο.

Κάνουμε ένα λάθος, για να στηρίξουμε πάνω σε αυτό μια εκ των υστέρων αλήθεια, που θα αντισταμίσει το λάθος.
Δυο φορές λάθος εξ επίτηδες ή δυο αλήθειες σε ένα ψέμα.

Αυτόν που έριξε εκείνους, εκείνους που ξανασηκώθηκαν, δεν ρίχνεις.

Τα υπό εφέ ...ση

Σε ότι αφορά το Β/θμιο, τα εφέσιμα, στο οποίο προσφεύγουν καμία διαφορά δεν υπάρχει από το Α/θμιο, ούτε μπορεί να αλλάξει αποφάσεις, από τη στιγμή που δεν προκύπτουν νεα δεδομένα και στοιχεία, που είτε δε προσκομίστηκαν στην προηγούμενη διαδικασία εκδίκασης ή εμφανίστηκαν εκ των υστέρων.

Τι νέο προέκυψε με Τρίπολη (χτες)?
Ποτέ δε θα δημοσιοποιηθεί.

Τι νέο θα προκύψει αύριο για τον προβιβασμό του χτες υποβιβασμένου?
Ποτέ δε θα δημοσιοποιηθεί.

Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει μια κατάθεση συνεργάτη του, που φέρεται ως κομιστής δώρων, κάτι που δύσκολα παρακάμπτεται ανασκευαστικά, ωστόσο όμως και η ανασκευή μιας κατάθεσης είναι ιδιαίτερο ταλέντο και σε ένα βαθμό γίνεται με χρονοτριβή και με αλλαγή ρόλων, σύμφωνα με τη βιβλιογραφία για ανάλογες υποθέσεις.

Αθώος Γιάννης, αθώος εγώ

Υποθέτω (π.χ. γενικά ...) ότι, και εφ’ όσον όταν κάποιος, γνωρίζει το ιδιαίτερο περιβάλλον μιας υπόθεσης και τη φιλοσοφία των  δικαιοδοτικών οργάνων και από τη στιγμή που προσφεύγει και κάνει αγωγές  στα  ίδια τα πρόσωπα της επιτροπής που εξέδωσαν όλες τις αποφάσεις και την τιμωριτική απόφαση αυτού του ιδίου, εκτιμώ ότι θα την κερδίσει την υπόθεση και όπως λέει η ρύση,  αυτός που την άνοιξε την υπόθεση, αυτός  και θα την κλείσει ή καλύτερα θα την σφραγίσει και για όλους  που ατύχησαν να έχουν μια εμπειρία από την εν λόγω Επιτροπή.

Να υποθέσουμε ότι η επιτρόπα σκέφτηκε … πες μας όλα όσα γνωρίζεις και … θα έρθει και η σειρά σου?
Σιγά ...

«Μην ασχολείστε καθόλου με όλα αυτά. Δεν θέλω καν να ανησυχείτε. Συνεχίστε τη δουλειά σας. Απλά σας λέω ότι εάν μια τέτοια υπόθεση έφτανε στο δικηγορικό μου γραφείο δεν θα της έδινα καμία σημασία!»

Και αυτό μπορεί να είναι η αλήθεια στα δυο ψέματα, που είπα εγώ τώρα.
 8)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Τρι 25 Οκτ 2011 22:05 »
Παράθεση
Αθωώθηκαν όλοι από την Πειθαρχική της Football League
Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2011 17:51

Αθώες κρίθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2 οι Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Εθνικός Φιλιππιάδας και Αετός Σκύδρας.

http://www.sport24.gr/football/ellada/BEth/athwwthhkan_oloi_apo_thn_peitharxikh_ths_football_league.1425530.html

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #469 στις: Τρι 06 Δεκ 2011 10:57 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Άμεσα ξεκινά η απομαγνητοφώνηση των 39.000 συνομιλιών, τον Ιανουάριο θα κληθούν να καταθέσουν οι 68 ποινικά διωκόμενοι για τα στημένα παιχνίδια, ενώ ο 9ος ανακριτής Κασίμης προχωρά σε κλήσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, έχουν ξεπεραστεί τα κωλύματα (νομικά ή γραφεικρατικά) που είχαν εμφανιστεί σχετικά με την απομαγνητοφώνηση των 39.000 συνομιλιών, και η διαδικασία των περίπου 700 ωρών με συνομιλίες σχετικά με τα στημένα παιχνίδια που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ αναμένεται να αρχίσει άμεσα.

Παράλληλα, ο 9ος τακτικός ανακριτής Γιώργος Κασίμης έχει αποφασίσει να ξεκινήσει να καλεί σε απολογία τους 68 κατηγορούμενους της υπόθεσης των στημένων αγώνων, από τον Ιανουάριο και μετά. Ωστόσο, τις προσεχείς ημέρες ο κ. Κασίμης θα καλέσει συγκεκριμένους  ποδοσφαιριστές να καταθέσουν αρχικά ως μάρτυρες, καθώς θεωρεί ότι στημένο παιχνίδι χωρίς τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών δεν γίνεται, και αν προκύψουν στοιχεία πιθανόν να απαγγελθούν κατηγορίες.

Τέλος, ο κ.Κασίμης περιμένει το προσεχές διάστημα να λάβει κάποια στοιχεία από την ΟΥΕΦΑ, την Γιούροπολ και την εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης. 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Τρι 06 Δεκ 2011 15:48 »
Παράθεση
Παπαδημούλης στη Βουλή για τα στημένα...
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011
http://podosfairo-paraskinia.blogspot.com/2011/12/blog-post_9818.html

Μετά το Γιάννη Βούρο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τα στημένα και την παράνομη όπως τη χαρακτήρισε απομάκρυνση και αντικατάσταση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων..Μερικά από τα ερωτήματα Παπαδημούλη προς το ν Πάυλο Γερουλάνο...
" - Ως πότε η Πολιτεία θα ανέχεται το ΔΣ της ΕΠΟ στα πλαίσια του «λεγόμενου» αυτοδιοίκητου της, να φέρεται ως κράτος εν κράτει; Είναι η κυβέρνηση ικανοποιημένη με τις ευθύνες που εντοπίστηκαν και τις ποινές που επεβλήθησαν στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς του σκανδάλου των στημένων αγώνων;
- Γιατί κωλυσιεργεί η κυβέρνηση στη πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου των στημένων αγώνων; Θα αφήσει αδιάφορη την κυβέρνηση η στάση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ που δυσχεραίνουν τη διαλεύκανση του σκανδάλου των στημένων αγώνων; (η προφανής ανεπάρκεια της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διαλευκάνει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων;)
- Πώς κρίνει η κυβέρνηση την καρατόμηση των δυο ποδοσφαιρικών εισαγγελέων που επιχείρησαν να αποδώσουν ευθύνες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων; Συμφωνεί η κυβέρνηση με την ντε φακτο κατάργηση του θεσμού των αθλητικών εισαγγελέων που προωθούν οι ΠΑΕ ;
- Ποια η αξιοπιστία των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μιας χώρας που η ποδοσφαιρικής της ομοσπονδία με την σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής καταργεί δυο εισαγγελείς που επεδίωξαν να αποδώσουν δικαιοσύνη σε ένα χώρο που βρίθει ανομίας, ατιμωρησίας και συγκάλυψης;
- Σκοπεύει η κυβέρνηση να συνεχίσει την κρατική επιχορήγηση με ποικίλους τρόπους αμφιλεγόμενων και διαβλητών αγώνων, θεσμών και διαδικασιών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο;".

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 00:27 »
Δ' ΟΜΙΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΓΙΑΞ-ΡΕΑΛ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΛΙΟΝ

Βαθμολογία(ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)
ΡΕΑΛ     15
ΑΓΙΑΞ      8
ΛΙΟΝ       5
Η ΛΙΟΝ λόγο διαφοράς τερμάτων για να περάσει έπρεπε να κερδίσει την Ντιναμό με διαφορά 5 γκολ κ να χάσει ο ΑΓΙΑΞ.
Αποτελέσματα:
ΑΓΙΑΞ-ΡΕΑΛ        0-3
ΝΤΙΝΑΜΟ-ΛΙΟΝ   1-7
Η Ντιναμό προηγήθηκε 1-0 κ το ημίχρονο έληξε 1-1
Στο β΄ημίχρονο η ΛΙΟΝ έβαλε 6 γκολ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ?  Ε Λ Ε Ο Σ   ΔΗΛΑΔΗ
Κ οι της ΟΥΕΦΑ ασχολούνται κ ψάχνουν το Διαγόρας-Πανθρακικός κ το Αγροτικός Αστέρας-Ιωνικός.
Με αυτό το παιχνίδι θα τολμήσει να ασχοληθεί κανείς άραγε?
Μπα χλωμό ε!!!
Καληνύχτα σας
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Δεκ 2011 00:30 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 01:03 »
2 γαλλικές ομάδες με γάλλο πρόεδρο στην ουέφα  :P

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 01:28 »
Παράθεση
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!

ο AJAX  ειναι AJAX φιλε.......
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 09:17 »
Όπως βλέπουμε το ποδόσφαιρο είναι σαθρό παντού...και το κακό είναι ότι κανένας της ΟΥΕΦΑ δεν κάνουν καμία δραστική κίνηση με άμεσες κυρώσεις...όλοι στήνουν τα πάντα...και καθόλου απίστευτο να είναι απο πισω από αυτο το στήσιμο η αγαπουλα :pashat:
:pas: και  :mono:   :flag: