Αποστολέας Θέμα: Στημένα  (Αναγνώστηκε 146253 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Στημένα
« Απάντηση #525 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 18:40 »
Κάνει τέτοια πράγματα το μπακάλικο;;;;Μπαααα...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #526 στις: Τρι 25 Φεβ 2014 02:41 »
skai.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ": Κατηγορούμενος πίεζε τον Παύλο Μητρόπουλο για να στήσει ματς του Πανιωνίου

Την κατάθεση και τα sms του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Παύλου Μητρόπουλου αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ, με βάση τις καταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ στην υπόθεση λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων.

Η εμπλοκή Μητρόπουλου στην υπόθεση έχει να κάνει με τον κατηγορούμενο ιδιοκτήτη 9 πρατηρίων καυσίμων, ο οποίος αναφέρεται με τα αρχικά του (Β.Α.).
Τα sms που του έστειλε ο παίκτης του Πανιωνίου αφορούν την χρονική περίοδο 17-24 Ιανουαρίου 2014, δηλαδή πριν τους αγώνες της ομάδας του με ΠΑΟΚ στη Ν.Σμύρνη και με Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Η κατάθεση Μητρόπουλου στις αρχές έχει ως εξής:''Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι στην ομάδα του Πανιωνίου. Τον Β.Α τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια του Ν.Φαλήρου. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε και μου συστήθηκε. Μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδα 7x7. Εγώ του είπα θα το σκεφτώ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο σε αυτή την ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι και αφου γνωριστήκαμε καλύτερα, του ζήτησα δανεικά και μου έδωσε 5.000 ευρώ. Όταν ήταν να του τα επιστρέψω εγώ δεν είχα χρήματα και του ζήτησα μια παράταση χρόνου για την εξόφληση. Αφού παρήλθε αυτός ο χρόνος και δεν μπόρεσα να του τα δώσω άρχισε να με πιέζει πιο φορτικά. Πριν από ένα μήνα περίπου, μου είπε πως αν δεν μπορείς να μου τα δώσεις θα πρέπει εγώ αυτά τα χρήματα να τα πάρω με άλλο τρόπο. Ο άλλος τρόπος ήταν μέσω του στοιχήματος. Μου ζητούσε να διαμορφώσω κάποιο αποτέλεσμα με την ομάδα του Πανιωνίου, να του το γνωρίσω αυτό το αποτελέσμα προκειμένου να το παίξει αυτός στο στοίχημα και να κερδίσει χρήματα. Επίσης μου έλεγε να προσπαθήσω να πείσω και συμπαίκτες μου να στήσουμε κάποιους αγώνες για να βγάλουμε όλοι χρήματα και αυτός και εμείς. Εγώ για να κερδίσω χρόνο επειδή δεν είχα τα χρήματα να τα επιστρέψω, του έλεγα ότι θα στήσω ένα αποτέλεσμα αλλά την προηγούμενη του αγώνα του έστελνα ένα μήνυμα και του έλεγα άκυρο. Αυτό έγινε τρεις με τέσσερις φορές. Αυτός μετά εκνευρίστηκε, μου ζήτησε και συναντηθήκαμε και μου είπε πως αν δεν κάνω κάτι μέσω στοιχήματος για να πάρει τα χρήματά του πίσω θα έχω άσχημα ξεμπερδέματα. Η τελευταία μας συνάντηση έγινε πριν από 20 με 25 μέρες και πάλι απαίτησε από εμένα να στήσω κάποιο παιχνίδι της ομάδας μου και να στήσω το αποτέλεσμα".

Tα sms από το κινητό του ποδοσφαιριστή προς τον κατηγορούμενο Β.Α. είναι:

17/1/2014 : '' Άκυρο, μας καταλάβανε. Έχει γίνει της που...ς, προσπαθούμε να σε κρατήσουμε μακριά. Αύριο θα σου φέρω τα λεφτά ''.

19/1/2014: ''Είδες τί έγινε ; Σωθήκαμε!!! Τρίτη γιατί αύριο δεν δουλεύουμε''.

24/1/2014: ''Μη λες μαλ...ς θα σου τα δώσω από τη τσέπη μου. Αύριο θα βρεθούμε να σου πω πότε''.

24/1/2014: ''Εγώ ότι σου είπα ισχύει. Αν δεν κλείσει το θέμα αύριο τότε θα καταλάβεις πόσο μαλ...ς είμαι''.

24/1/2014: ''Εγώ είμαι αυτός που εκτέθηκε απέναντί σου και μη με βρίζεις. Θα γίνω που...α να τα βρω και να στα φέρω. Και όχι 5. 25 θα ψάξω να σου φέρω. Και μείνε ήρεμος γιατί θα έρθει η ώρα που θα γίνει αυτό που πρέπει. Αύριο φεύγουμε για Κομοτηνή. Θα σε πάρω από ένα σταθερό να σου πω πότε ακριβώς θα τα έχεις.

24/1/2014: ''Περιμένω να μπει ένας πρόεδρος στην ομάδα. Από Δευτέρα θα υπάρχουν πληρωμές. Μου χρωστάνε περίπου 30.000 και θα σου φέρω 20 με 25.000 ευρώ".

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Πεμ 27 Φεβ 2014 00:27 »
«Ο απλός κόσμος μου ζητά να τους δώσω κανένα σίγουρο για το στοίχημα. Δεν έχω αγγίξει ποτέ στοίχημα και όσοι παίζουν καλό θα είναι να γνωρίζουν πως και το… “στημένο, ξεστήνεται”. Και ξεστήνεται ακόμη και στο ημίχρονο, ακόμη και στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Να και η ιστορία:

«Ελληνικό πρωτάθλημα, δεύτερη κατηγορία. 2005. Δύο πρόεδροι έστησαν το μεταξύ τους ματς για να έρθει ισοπαλία. Το παιχνίδι ξεκινά και οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 2-0 και το παιχνίδι ολοκληρώνεται με αυτό το σκορ. Ο πρόεδρος των ηττημένων πηγαίνει στον πρόεδρο των νικητών και του λέει: “Είσαι με τα καλά σου; Είχα βάλει 25.000 ευρώ στην ισοπαλία. Αυτό είχαμε συνεννοηθεί”, για να του απαντήσει ο πρόεδρος των νικητών “πάρε 30.000 και σήκω φύγε”. Τι είχε κάνει; Τους έριξε όλους, ακόμη και τον πρόεδρο της άλλης ομάδας και πήρε όλο το χρήμα».

ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ;
Αποκαλύψεις, δικαστήρια, στημένα, αποχωρήσεις, απειλές και μια...φάρσα που δεν θα την ξεχάσει.
http://provocateur.gr/post/1804/ti-typos-einai-o-kyriakos-thwma-dhs

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #528 στις: Πεμ 27 Φεβ 2014 20:27 »
Παράθεση
Πότε θα μάθουμε τα άλλα 3;

Τελικά τα ύποπτα ελληνικά ματς της φετινής σεζόν είναι 9, όπως αποκάλυψε ο Γ.Σαρρής.

Μάλιστα ο Γ.Μώραλης μίλησε για εμπλοκή 12 ομάδων.

Μέχρι τώρα η δημοσιογραφική έρευνα δημοσιοποίησε 6 (Γιάννενα-Βέροια, ΠΑΟ-Γιάννενα, Γιάννενα-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Εργοτέλης, ΟΦΗ-Καλλονή και Καλλονή-ΠΑΟΚ)
dikisports.blogspot.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:43 »
Η UEFA έστειλε τρία ακόμη ύποπτα προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους ματς στην ΕΠΟ, τα οποία αφορούν το πρωτάθλημα της Super League στο πρωτάθλημα της οποίας φέτος παρατηρείται έξαρση του φαινομένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιχνίδια αυτά φέρονται να είναι:
Καλλονή-ΠΑΟ 0-4 (08/12/2013, 14η Αγωνιστική),
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2 (02/02/2014, 22η Αγωνιστική) και
Βέροια-ΟΣΦΠ 0-5 (08/02/2014, 24η Αγωνιστική).
Ο αγώνας της Βέροιας με τον Ολυμπιακό είχε λήξει χωρίς σκορ στο ημίχρονο, ενώ στο ματς Καλλονής – ΠΑΟ η νίκη των «πράσινων» διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
 Θυμίζουμε ότι, μέχρι στιγμής είχαν γίνει γνωστά ακόμη έξι παιχνίδια, τα οποία κρίθηκαν ως «ύποπτα» από την UEFA.
Πρόκειται για τα παιχνίδια:
Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5 (15/12/13, 15η Αγωνιστική)
ΟΦΗ-Καλλλονή 0-1 (04/12/13, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος),
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2 (02/12/2013, 13η Αγωνιστική),
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 (01/12/13, 13η Αγωνιστική),
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (24/11/2013, 12η Αγωνιστική) και
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (27/10/2013, 9η Αγωνιστική).

http://www.kritisport.gr/superleague-623

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:53 »
Η UEFA έστειλε τρία ακόμη ύποπτα προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους ματς στην ΕΠΟ, τα οποία αφορούν το πρωτάθλημα της Super League στο πρωτάθλημα της οποίας φέτος παρατηρείται έξαρση του φαινομένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιχνίδια αυτά φέρονται να είναι:
Καλλονή-ΠΑΟ 0-4 (08/12/2013, 14η Αγωνιστική),
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2 (02/02/2014, 22η Αγωνιστική) και
Βέροια-ΟΣΦΠ 0-5 (08/02/2014, 24η Αγωνιστική).
Ο αγώνας της Βέροιας με τον Ολυμπιακό είχε λήξει χωρίς σκορ στο ημίχρονο, ενώ στο ματς Καλλονής – ΠΑΟ η νίκη των «πράσινων» διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
 Θυμίζουμε ότι, μέχρι στιγμής είχαν γίνει γνωστά ακόμη έξι παιχνίδια, τα οποία κρίθηκαν ως «ύποπτα» από την UEFA.
Πρόκειται για τα παιχνίδια:
Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5 (15/12/13, 15η Αγωνιστική)
ΟΦΗ-Καλλλονή 0-1 (04/12/13, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος),
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2 (02/12/2013, 13η Αγωνιστική),
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 (01/12/13, 13η Αγωνιστική),
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (24/11/2013, 12η Αγωνιστική) και
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (27/10/2013, 9η Αγωνιστική).

http://www.kritisport.gr/superleague-623

σωπα! το ματς με βεροια (στη βεροια) στα στημενα? μην το ξαναπειτε αυτο! μας φθονουν οι κακοπροεραιτοι και οι προβοκατορες!
γελαει ο κοσμος!

καλα κ η καλλονη μη το ξαναπειτε αυτο! 7-7 τα γκολ!  :P
ελλαδισταν!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 10:57 »
Παράθεση
Τρία νέα ύποπτα παιχνίδια στην λίστα της UEFA

Ακόμα τρία παιχνίδια της φετινής Super League συμπεριλήφθηκαν στον φάκελο της UEFA ως ύποπτα χειραγώγησης για το στοίχημα όπως αποκάλυψε η σημερινή εκπομπή "Δίκη" και ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Μετά τους φακέλους που είχαν προηγηθεί και στους οποίους είχε εμπλακεί και το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα ένας νέος φάκελος ήρθε στην επιφάνεια και στον οποίο συμπεριλαμβάνονται τρία παιχνίδια εμφανιζόμενα ώς ύποπτα.

Οι αγώνες αυτοί είναι ΑΕΛ Καλλονής - Παναθηναϊκός 0-4, ΑΕΛ Καλλονής - Αστέρας Τρίπολης 0-2 και Βέροια - Ολυμπιακός 0-5.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #532 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 11:44 »
Τρία νέα ύποπτα παιχνίδια στην λίστα της UEFA

από PASsports.gr

Παράθεση
Και άλλα ύποπτα ματς στη Super League
Δημοσίευση: 18 Μαρ. 2014 01:12
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/kai_alla_upopta_mats_sth_super_league.2694611.html
(...)
Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4 για την 14η αγωνιστική (8/12)
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2 για την 22η (2/2)
Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 για την 24η (8/2)
(...)
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (27/10, 9η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (24/11, 12η αγωνιστική)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2 (2/12, 13η αγωνιστική)
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 (1/12, 13η αγωνιστική)
Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5 (15/12, 15η αγωνιστική)
ΟΦΗ-Καλλονή 0-1 (4/12, φάση των “16” Κυπέλλου Ελλάδος).
(...)

Καλλονή - ΠΑΣ / ΠΑΣ - Καλλονή, δεν λέει... παρήγορο αυτό.

Λοιποί "συνδυασμοί"...

Καλλονή...
Καλλονή-ΠΑΟΚ
Καλλονή-Παναθηναϊκός
Βέροια-Ολυμπιακός
Ολυμπιακός...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Μάρ 2014 11:48 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #533 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 01:18 »
soccerplus.gr

Οι ομοσπονδίες πρέπει να διερευνούν τα «ύποπτα ματς» και να επιβάλλουν ποινές!   

Σαφή παραβίαση της λογικής της τακτικής και των οδηγιών της UEFA στο θέμα της αντιμετώπισης  και της καταπολέμησης των «στημένων αγώνων» συνιστά η τακτική που ακολουθεί ο Γιώργος Σαρρής ως πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο κ. Σαρρής δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ότι οι ύποπτοι προς χειραγώγηση αγώνες που αποστέλλονται από την UEFA στην ΕΠΟ, ούτε θα διερευνώνται από κάποιο όργανο της ομοσπονδίας, (ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) ή της Λίγκας αλλά ούτε θα παραπέμπονται στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου για να εξεταστεί αν πρέπει να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τους κανονισμούς κυρώσεις.

Η μόνη Αρχή που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα διερευνά αυτούς τους αγώνες πρέπει να είναι η ποινική δικαιοσύνη.

Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης υποδηλώνει από αδυναμία έως απροθυμία και αδιαφορία για την αντιμετωπίσει της μάστιγας των «στημένων αγώνων».

Επίσης αντιστρατεύεται την έως τώρα πρακτική της ΕΠΟ που το 2011 μέσω των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της και των πειθαρχικών επιτροπών της άσκησε πειθαρχικές διαδικασίες και εξέδωσε τελεσίδικες αποφάσεις.

Το χειρότερο, όμως για τον κ. Σαρρή είναι πως σε αυτό το ευαίσθητο θέμα,  όπως αποκαλύφθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, ακολουθεί μια πολιτική η οποία αφενός δεν συμβάλλει στην διερεύνηση τέτοιων περιπτώσεων και αφετέρου συγκρούεται ευθέως  με τις οδηγίες και την τακτική της UEFA για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 22/3 ο συντονιστής πληροφοριών της UEFA για τους «στημένους αγώνες» Graham Peaker από το βήμα του συνεδρίου FootballAbout που διοργάνωσε η Super League όταν ρωτήθηκε για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι φάκελοι που στέλνει η UEFA στην Ελλάδα ύποπτα ματς είπε: «Τα στημένα παιχνίδια είναι καρκίνος και έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου. Και πρέπει να γίνονται παράλληλες έρευνες.από τα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας και από τα ποινικά δικαστήρια. Τα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας δεν χρειάζεται να περιμένουν τα δικαστήρια και την ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας, προκειμένου να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες ποινές».

Τα παραπάνω εκθέτουν τον κ. Σαρρή και αποδεικνύουν ότι στο θέμα της αντιμετώπισης των «στημένων αγώνων» δεν ακολουθεί την τακτική της UEFA, όπως πράττει σε άλλα θέματα.

Το «γιατί» είναι άλλης τάξεως θέμα…

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Παρ 28 Μάρ 2014 14:47 »
Παράθεση
Επιτροπή για τα ύποπτα ματς σχηματίζει η ΕΠΟ

Την σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με τους αγώνες που χαρακτηρίζονται ως «ύποπτοι» από την UEFA για στοιχηματικούς λόγους εξετάζει η ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής έχει ήδη καταθέσει σχετική πρόταση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υφυπουργείο Αθλητισμού στην οποία αναφέρει ότι επικεφαλής της εν λόγω επιτροπής επιβάλλεται να είναι ανώτατος εισαγγελέας και από κει και πέρα τις θέσεις των απλών μελών θα κατέχουν εκπρόσωποι των δύο επαγγελματικών λιγκών και, φυσικά, της ομοσπονδίας.

από PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Κυρ 30 Μάρ 2014 13:40 »
Μία συμβουλή

Εσείς που παίζετε τζόγο και θέλετε να βάλετε χρήματα σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, καλά είναι αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές να κοιτάτε πιο σοβαρά πράγματα από το ποιοι παίζουν διαιτητές στα παιχνίδια και τι σχέσεις έχουν οι ομάδες. Οι διαιτητές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στις τέσσερις-πέντε τελευταίες αγωνιστικές ελάχιστα κάνουν. Οι σχέσεις υπάρχουν, αλλά χαλάνε κι εύκολα. Να κοιτάζετε ποιοι μάνατζερ έχουν παίκτες σε ομάδες που παίζουν μεταξύ τους. Και πόσους παίκτες έχουν. Γιατί αν ένας αντζέντης έχει πέντε παίκτες σε μια ομάδα φέρνει ό,τι αποτέλεσμα θέλει ο αντίπαλος...

http://www.sportday.gr/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F/35299/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%B9-o%CF%86

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Κυρ 30 Μάρ 2014 15:28 »
Μία συμβουλή

Εσείς που παίζετε τζόγο και θέλετε να βάλετε χρήματα σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, καλά είναι αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές να κοιτάτε πιο σοβαρά πράγματα από το ποιοι παίζουν διαιτητές στα παιχνίδια και τι σχέσεις έχουν οι ομάδες. Οι διαιτητές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στις τέσσερις-πέντε τελευταίες αγωνιστικές ελάχιστα κάνουν. Οι σχέσεις υπάρχουν, αλλά χαλάνε κι εύκολα. Να κοιτάζετε ποιοι μάνατζερ έχουν παίκτες σε ομάδες που παίζουν μεταξύ τους. Και πόσους παίκτες έχουν. Γιατί αν ένας αντζέντης έχει πέντε παίκτες σε μια ομάδα φέρνει ό,τι αποτέλεσμα θέλει ο αντίπαλος...

http://www.sportday.gr/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F/35299/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%B9-o%CF%86

επισης να κοιτας  και τα επομενα ματς! ο νιονιος ηταν αναμενομενο (οχι βεβαια σε τετια εκταση σκορ) γτ μετα πεζει με τις μπαρτσελονες!  ;)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Δευ 31 Μάρ 2014 00:55 »
Στις 27/3 η εκτελεστική επιτροπή της UEFA με απευθυνόμενη προς το συνέδριο της UEFA αναφέρεται σε ομοσπονδίες που δεν μπορούν να ασχοληθούν με την καταπολέμηση του φαινομένου (πως γίνεται η ΕΠΟ να μπορούσε το 2011 και να μην μπορεί ή καλύτερα να μην θέλει το 2014 αποτελεί αντικείμενο έρευνας) προκειμένου να αποκτά το δικαίωμα να προχωρεί η ίδια η UEFA να αποκτά η ίδια το δικαίωμα πειθαρχικών ελέγχων.
http://www.soccerplus.gr/article/45259-fifa-uefa-ypokathistoyn-tis-animpores-omospondies-sti-diereynisi-ton-stimenon

Αρχίζει να "μυρίζει" η δουλειά. Οσο μένει Ελλάντα...όλα καλά. Αμα είναι να βγει παρά έξω το θέμα όπως έγινε και με τις άδειες...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Τρι 08 Απρ 2014 18:34 »
Και τα δύο παρακάτω από ΣΚΑΙ κι εκπομπή Θωμαϊδη

Ενα για τους φακέλους με τα υπό διερεύνηση στημένα

Όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" στους 12 φακέλους ύποπτους αγώνων που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ την περίοδο 2013-14, υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν:
Στις πολυσέλιδες εκθέσεις της Sport-radar που χρησιμοποιεί το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, περιλαμβάνεται και "βαθμολογία διαφθοράς" για ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα παίκτης ομάδας που εμπλέκεται σε τρία ύποπτα ματς βαθμολογείται με 3, τη στιγμή που ο ανώτατος βαθμός διαφθοράς είναι το 5!

Κι ένα που λέγαμε και στο παραπάνω ποστ, ότι αφού δεν κάνει τίποτα η ΕΠΟ, θα κάνει η ΟΥΕΦΑ..

Η ΕΠΟ δηλώνει αδυναμία διερεύνησης των φακέλων των ύποπτων ματς και συνεπώς θα ισχύσει η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA της 27ης Μαρτίου 2014: "Οταν οι εθνικές ομοσπονδίες δεν μπορούν να ασχοληθούν με την καταπολέμηση του φαινομένου των ύποπτων αγώνων, αποκτά το δικαίωμα να προχωρεί η ίδια η UEFA σε πειθαρχικούς ελέγχους" -άρθρο 78, παράγραφος 1(c) και σύμφωνα με το άρθρο 136ff του πειθαρχικού Κώδικα της FIFA (FDC).

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Δευ 14 Απρ 2014 16:20 »
Μου εστειλε ενα φιλαρακι  αυτο το βιντεο απο ενα αγωνα ουεφα φετος....

Καλα μιλαμε δεν υπαρχουν,τυφλα να εχει το παιχνιδι Δυναμο Ζαγκρεμπ με την Λυον!!!!

Budapest Honvéd FC - FK Čelik Nikšić 9-0

http://youtu.be/re90x_CFSUY

Σε αυτο το ματς μεχρι και τα σημαιακια του κορνερ θα ειχαν αρπαξει μαρουλι

Πλατινι Ουεφα και τα @@@@ μου κουνιουνται κατα τα αλλα...

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Απρ 2014 16:27 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Δευ 14 Απρ 2014 19:46 »

Πλατινι Ουεφα και τα @@@@ μου κουνιουνται κατα τα αλλα...

και μονο που ειναι στην uefa ανθρωπος που δεχτηκε σε αιματοβαμενο τελικο να βαρεσει πετσινο πεναλντυ και το πανηγυριζει κιολας λες και τι εκανε,καταλαβενεις!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #541 στις: Τρι 15 Απρ 2014 03:07 »
Παράθεση
"... και ο Μαρινάκης που κάνει κουμάντο στη διαιτησία"

Συνέντευξη-σοκ στη "Δίκη": "Η Louis Vuitton με τις 100 χιλιάδες ευρώ, ο φίλος του Αρβανιτίδη με το παράνομο στοίχημα, ο Κουρίδης που τακτοποίησε την πλαστή ενημερότητα της Βέροιας και ο Μαρινάκης που κάνει κουμάντο στη διαιτησία"

Δημοσίευση: 15/04/2014 - 02:29

Μια ένορκη μαρτυρική κατάθεση στην εισαγγελία Αθηνών μέσα από μια συνέντευξη-σοκ για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ". Μια φίλη του κ.Γιώργου Αρβανιτίδη έδωσε στη Δικαιοσύνη στοιχεία για όσα η ίδια αντιλήφθηκε στη διάρκεια της οκταετούς γνωριμίας της με τον ιδιοκτήτη της Βέροιας.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης είναι:

"Γνώρισα τον κύριο Γιώργο Αρβανιτίδη το 2006 και έκτοτε ήμουν μαζί του σε όλα τα παιχνίδια της Βέροιας από το 2006 έως το 2012. Όπως είναι φυσιολογικό απέκτησε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και άρχισε να μου μιλάει για τους αγώνες και το ποδόσφαιρο. Τον Απρίλιο του 2008, 10-15 μέρες πριν την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Βέροια ο κύριος Αρβανιτιδης συναντήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, τον κύριο Κομπότη. Όταν πήγαμε στη Λιβαδειά για το παιχνίδι ο Αρβανιτίδης μου είπε να περιμένω στο αυτοκίνητο μου. Στο ημίχρονο με πλησίασαν δύο κύριοι και μου έδωσαν μία τσάντα Louis Vuitton. Όταν την άνοιξα είδα μέσα πολλά χρήματα. Όταν ρώτησα τον κύριο Αρβανιτίδη χαμογέλασε και μου είπε ότι ήταν 100 χιλιάδες ευρώ. «Πήγε καλά το χειρουργείο», είπε χαρακτηριστικά και μου έδωσε δύο χιλιάρικα. Κατάλαβα ότι τα λεφτά είχαν σχέση με το παιχνίδι. Η Βέροια θα έπεφτε και ο Λεβαδειακός θα έμενε στην κατηγορία, όπως κι έγινε.

Όταν τον ρώτησα για το στοίχημα, μου είπε ότι αυτός δεν έπαιζε, αλλά ότι είχε έναν φίλο που πήγαινε στο εξωτερικό με 70-80 χιλιάρικα και έπαιζε παράνομο στοίχημα. Ο Αρβανιτίδης μου είχε πει ότι τα παιχνίδια της Β΄ εθνικής είναι προτιμότερα από της Σούπερ Λιγκ για να στοιχηματίζεις. Σε έναν αγώνα Νίκη Βόλου-Βέροια οι οπαδοί έβριζαν τον κύριο Αρβανιτίδη και αυτός σηκώθηκε και τους είπε τρεις φορές "ο Γιδόπουλος σας τα πήρε". Κάποια στιγμή συναντήθηκε με τον κύριο Κωτούλα, τον πρόεδρο της Καρδίτσας, στην παραλία Κατερίνης. Ο Αρβανιτίδης του πρότεινε να σώσουν την Καρδίτσα και τη Βέροια και να βάλουν λεφτά να ρίξουν κάποια άλλη ομάδα. Ο κύριος Κωτούλας αρνήθηκε και έτσι κέρδισε η Καρδίτσα, ενώ η Βέροια έπεσε στη Γ΄ εθνική.

Με τον κύριο Κουρίδη, τον δικηγόρο της ΕΠΟ συναντήθηκε ο Αρβανιτίδης τέσσερις φορές παρουσία μου στον Πειραιά κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην πρώτη συνάντηση ο κύριος Κουρίδης είχε κανονίσει ένα ραντεβού μεταξύ Αρβανιτίδη-Μαρινάκη. Εγώ η ίδια άφησα με το αυτοκίνητο τον Αρβανιτιδη στα γραφεία των επιχειρήσεων Μαρινάκη. Ο κύριος Κουρίδης τον είχε κατατοπίσει πως θα φερθεί στο ραντεβού γιατί -[οπως του είπε- ο κύριος Μαρινάκης είναι περίεργος άνθρωπος. Όταν γύρισε από το ραντεβού, μου είπε ότι όλα πήγαν καλά. Με τον Κουρίδη μιλούσαν πολύ συχνά για τη διαιτησία και για το πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα της Βέροιας. Μπροστά μου ο Κουρίδης του είπε να επιλέξει ποιον διαιτητή θέλει στους αγώνες της Βέροιας και εκείνος θα το τακτοποιούσε. Σχετικά με τη συνάντηση Μαρινάκη ο Αρβανιτίδης μου είπε ότι "πάω να γνωρίσω τον πρόεδρο που όλοι θέλουν να γνωρίσουν και κάνει κουμάντο σε όλη τη διαιτησία". Το πρώτο ραντεβού Μαρινάκη-Αρβανιτίδη πρέπει να έγινε το 2010.

Όταν είχε πέσει η Βέροια μου είχε πει ότι παράγοντες άλλων ομάδων χωρίς να τους κατονομάσει έπιασαν παίκτες της Βέροιας για να υποβιβαστεί η ομάδα. Μου είπε τότε ότι το ίδιο θα κάνω και εγώ. Εγώ τα αποκαλύπτω όλα αυτά γιατί μου φέρθηκε άσχημα και το κάνω από μεγάλο θυμό. Ο Αρβανιτιδης ζητούσε από όλους τους προπονητές του να κάνουν ό,τι τους έλεγε. Ήταν πολύ νευρικός και οξύθυμος. Έχει βρίσει διαιτητή στα αποδυτήρια, ενώ έχει χτυπήσει ο ίδιος τον Κούγια.
Ο Κουρίδης τον διαβεβαίωσε ότι θα λυθεί το θέμα της ενημερότητας και ότι θα τον σφυρίξει ο διαιτητής που ήθελε. Σε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ κατά τα λεγόμενα Αρβανιτίδη είχε κανονιστεί να τον βοηθήσει ο Ζαγοράκης. Τελικά ο ΠΑΟΚ κέρδισε, ο Αρβανιτιδης έβριζε στα αποδυτήρια και έλεγε ότι ο Ζαγοράκης με κορόιδεψε. 3-4 φορές πήγαμε με προσκλήσεις στο Καραϊσκάκη να παρακολουθήσουμε αγώνα του Ολυμπιακού.

Φοβάμαι πολύ για τις αποκαλύψεις που κάνω. Ένας υπάλληλος του μου είπε "που πας να τα βάλεις, με το κράτος; Ξέρεις τι είναι ο Μαρινάκης και ο Αρβανιτίδης;". Ξέρω όμως ότι πάνω από το κράτος είναι η δικαιοσύνη και πάνω από αυτήν ο θάνατος. Περιμένω ότι θα δεχθώ απειλές".

Tα στοιχεία της καταγγέλουσας είναι στη διάθεση της εκπομπής, η οποία δεν υιοθετεί τις απόψεις της, αλλά μετέδωσε τη συνέντευξη λόγω μείζονος δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε όλα όσα ακούστηκαν περιέχονται στην ένορκη μαρτυρική κατάθεσή της στον εισαγγελέα.
skai.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #542 στις: Τρι 15 Απρ 2014 11:35 »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #543 στις: Τετ 16 Απρ 2014 11:23 »
veriafc.gr

Δήλωση Γιώργου Αρβανιτίδη

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Η δίκη της Δευτέρας» η οποία προβλήθηκε την 14-4-2014 από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΙ», αμφιβόλου αξιοπιστίας και πειστικότητας, απρόσωπη μάρτυρας, αναφέρθηκε αναίσχυντα τόσο στ’ όνομά μου, αλλά και σε καθ’ όλα ευυπόληπτα πρόσωπα, ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής και αδιαμφισβήτητης  εντιμότητας, παρουσιάζοντας ως δήθεν αληθή, περίεργα περιστατικά, τα οποία μόνο στη φαντασία της, όπου και γεννήθηκαν, υπήρξαν.

Τα μυθεύματά της, δε με αγγίζουν κι ας αντιληφθεί τόσο η συκοφάντης, όσο και οι πάτρωνές της, που  οχυρώνονται στην ανωνυμία  των σκοτεινών κύκλων, οι οποίοι επιχειρούν μάταια, εδώ και καιρό να χειραγωγήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι θ’ αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, όπου άμεσα θ’ απευθυνθώ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, του ονόματός μου, καθώς και της οικογενειακής μου γαλήνης και αξιοπρέπειας, η οποία θίχθηκε βάναυσα και κακοποιήθηκε με βαρβαρότητα, προς χάριν της αδηφάγου τηλεθέασης.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Πρόεδρος Π.Α.Ε. Βέροια

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Τετ 16 Απρ 2014 18:19 »
Ετσι ετσι βαλτην στην θέση της...
Αλλωστε όποιος εχει στοιχεια παει στον εισαγγελέα, όχι στη δίκη...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Τρι 29 Απρ 2014 13:59 »
Παράθεση
Στα ύποπτα παιχνίδια το Πανιώνιος - Πλατανιάς

Η εκπομπή ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε και νέο ύποπτο ματς της Σούπερ Λίγκας. Είναι ο αγώνας Πανιωνίου-Πλατανιά (0-0) που έγινε στις 13 Απριλίου 2014 στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής. Η εταιρεία Sport-radar που έχει συμβληθεί με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία έστειλε τα πλήρη στοιχεία του ΣΑΣΑ (Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης) και η αθλητική εισαγγελεία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση, όπως έκανε και στους άλλους 12 ύποπτους αγώνες της περιόδου 2013-14, που είναι:

Βέροια-Γιάννενα 2-2
Παναθηναϊκός-Γιάννενα 3-1
Γιάννενα-ΠΑΟΚ 0-2
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0
ΟΦΗ-Καλλονή 0-1 (κύπελλο)
Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5
Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2
Βέροια-Ολυμπιακός 0-5
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0
Καλλονή-ΟΦΗ 1-0
Πιερικός-Δόξα Δράμας 2-1 (FL)

Πηγή: skai.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #546 στις: Τρι 24 Ιούν 2014 02:17 »
Παράθεση
Αποκάλυψη στη "ΔΙΚΗ": Εισαγγελική δίωξη για Καλλονή, ΟΦΗ, Γιάννενα, Πανιώνιο και Πλατανιά!

Δημοσίευση: 24/06/2014 - 01:31

Σε ποινικές διώξεις για χειραγώγηση 7 αγώνων της Superleague προσώρησε η εισαγγελία Αθηνών. Οπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", στο ανακριτικό στόχαστρο βρίσκονται η Καλλονή, ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα, ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς.
Συγκεριμένα o αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Χάρης Λακαφώσης άσκησε ποινική δίωξη για χειραγώγηση αγώνων της Καλλονής κατ΄εξακολούθηση. Διερευνά την ποινική ευθύνη ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας της Λέσβου μετά από μελέτη των φακέλων της UEFΑ. Η δίωξη είναι in rem (απροσωποποίητη) βάσει του άρθρου 132 του νόμου 2725/99 και αφορά στη δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται στις στοιχηματικές διοργανώσεις. Ερευνώνται οι περιστάσεις επηρεασμού της εξέλιξης των ποδοσφαιρικών αγώνων απο παίκτες και παράγοντες της Καλλονής. Σε μία περίπτωση εξετάζεται και η ευθύνη ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ΟΦΗ.
Τα ματς είναι:
8/12/2013 Καλλονή-ΠΑΟ 0-4
15/12/2013 Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5
2/2/2014 Καλλονή-Τρίπολη 0-2
23/3/2014 Καλλονή-ΟΦΗ 1-0
26/3/2014 ΠΑΟ-Καλλονή 3-0
Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Αριστείδης Κορέας εντόπισε ευθύνη άλλων τριών ομάδων στη χειραγώγηση αγώνων. Πρόκειται για τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές των Ιωαννίνων, του Πανιωνίου και του Πλατανιά βάσει των εκθέσεων της UEFA. Ολες οι υποθέσεις θα εξεταστούν από τον ανακριτή και στη συνέχεια θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα.
Τα ματς που βρίσκονται στο εισαγγελικό στόχαστρο είναι:
24/11/2013 ΠΑΟ-Γιάννενα 3-1
13/4/2014 Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0
Μετά τις εισαγγελικές διώξεις προκύπτει τεράστιο θέμα με την ΕΠΟ και τη Suerleague, οι οποίες μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες, καθώς δεν ενεργοποίησαν τις πειθαρχικές τους επιτροπές και ουδέποτε ερεύνησαν τους φακέλους της UEFA.
skai.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Τρι 24 Ιούν 2014 09:05 »
Ευτυχώς δεν εμπλέκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και εμπλέκεται η Γιάννενα...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #548 στις: Τετ 25 Ιούν 2014 13:52 »
Παράθεση
Σε ποινικές διώξεις για χειραγώγηση 7 αγώνων της Superleague προσώρησε η εισαγγελία Αθηνών. Οπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", στο ανακριτικό στόχαστρο βρίσκονται η Καλλονή, ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα, ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς.

8/12/2013 Καλλονή-ΠΑΟ 0-4
15/12/2013 Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5
2/2/2014 Καλλονή-Τρίπολη 0-2
23/3/2014 Καλλονή-ΟΦΗ 1-0
26/3/2014 ΠΑΟ-Καλλονή 3-0

24/11/2013 ΠΑΟ-Γιάννενα 3-1
13/4/2014 Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0

skai.gr

Προς σκάει.gr και Δίκη:

Μωρέ πασιάδεζμ, πολύ καλά έκανε ο εισαγγελεύς, έστω και με ενδείξεις, να την ψάξει με τους "εμπλεκόμενους" ή τους εμπλεκόμενους.
Μετράω όμως τους έτσι με ή χωρίς "" στα παιχνίδια π αραδιάζετε και τς βγάνω οχτώ, πως γένεν να ασκηθεί δίωξη μαναχά στς 5;
Δηλαδή πέντε απ' τα παιχνίδια τα απαχπάν, τάστσαν ή "τάστσαν" μαναχοί τς οι μσοί; Πως γένεν αυτό πάλι, για ξηγάτε το και σε μας τς χωριάται.
Άσε δηλαδή που μία από τις μη διωκόμενες ομάδες έχει συμμετοχή σε ΤΡΙΑ απ' αυτά π λέτε! Τα οποία και κέρδισε με βαρβάτα σκόρια! Τάρα δεν πήρε αυτή η αθώα ομάς; Τπτ δεν ήξευρε;
Μήπως λέγω μήπως δεν τν αναφέρετε, επειδή τυγχάνει να έχει κάποια ιδιοκτησιακή σχέση με τον σταθμό σας; Μήπως τυγχάνει ασυλίας για τον ίδιο λόγο; Δεν ξέρω τι να υποθέσω ο έρμος.
Εκτός πια κι αν έχει ψηφιστεί νόμος ότι όσες ομάδες εμπλέκονται ή "εμπλέκονται" σε ύποπτα παιχνίδια απαλάσσονται, αν έχουν τερματίσει στην πρώτη πεντάδα! Γιατί και οι τρεις αθώες περιστερές εκεί τερμάτισαν.

Υμέτερος
Εν απορία διατελών Παγουράς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Τετ 25 Ιούν 2014 15:35 »
Αν προσέξεις διώκονται μόνο οι ομάδες που σε κάποιον από αυτούς τους αγώνες έκατσαν ντε και καλά να χάσουν ή έστω να μην κερδίσουν.
Μπορείς εύκολα να κάτσεις να μην κερδίσεις χωρίς να το ξέρει ο αντίπαλος.

Όσο για εμάς, βρήκαν έναν αγώνα που μέχρι το 84' είχανε τρομάξει οι βάζελοι να σκοράρουν και να κάνουν το 2-1. Ε μετά βάλανε και το τρίτο αφού μάλλον ανοιχτήκαμε για την ισοφάριση.