Αποστολέας Θέμα: Στημένα  (Αναγνώστηκε 146244 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Στημένα
« Απάντηση #175 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 10:50 »
ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ(ΛΑΜΟΓΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ Κ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Κ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΛΕΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΗΓΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Κ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ -15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ Κ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 11:40 »
ο μπέος καθιέρωσε το 1 ημίχρονο 2 τελικό εις τας ευρώπας....στην ελλάδα θα κόλλαγε...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 12:07 »
δεν ειδαμε ποδοσφαιρο χτες το βραδυ
ειδαμε τον ευρωπαιο δαλουκα να αποκλειει μονος του την αρσεναλ
δυστυχως τα ιδια γινοτανε παντα σε ολο τον κοσμο με τους παραγοντες
δεν υπαρχει πιο στημενο αθλημα απο το ποδοσφαιρο και δεν ξερω πως την παλευουμε που ειμαστε ΠΑΣ

:mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #178 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 13:18 »
Κούγιας λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου, στον sentra fm

CLICK
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 13:23 »
Το προηγουμενο σχολιο μου ειχε να κανει με την τεραστια διαφορά ευρωπαικού και ελληνικου ποδοσφαίρου και πως δυο ομάδες (ή αν θελετε το ΠΟΚ) απαξιωσαν το δικό μας ποδοσφαιρο, με αποτελεσμα να ασχολουνται ατομα σαν τον Μπεο και τον Αγαπουλα με αυτο, αντι για καποιους σοβαρους ή σοβαρότερους (αν υπαρχουν τετοιοι στην Ελλαδα).

@born_in_drakolimni
Εγω φιλε born_in_drakolimni μπαλαρα ειδα.
Επισης ειδα μια ομαδα να παιζει αμυνα γραμμη μαζινό (ακομα κι οι ομαδουλες που ερχονται εδω μεσα δεν παιζουν ετσι)
Παρεπιπτωντως καλα την επαιζε την γραμμη μαζινο.
Τωρα αν εσυ ειδες Δαλουκες τι να κανουμε.... :)
Οτι βλεπει ο καθένας... ;)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #180 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 13:25 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #181 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 20:35 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Κεραυνούς κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για δύο υποθέσεις δωροδοκίας, για τους αγώνες Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός. Ενέπλεξε Μπέο, Μαρινάκη και Δαλούκα, ενώ δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των δύο cd, στα οποία ισχυρίζεται ότι μιλάει ο Μπέος!

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας έκανε εισαγωγή πριν από τις αποκαλύψεις:

Υπάρχει ένα κύκλωμα που προκαθορίζει ποιες ομάδες θα ανέβουν από τη Γ' στη Β' από την Β' στην Α', ανέφερα λεπτομέρειες για την Ηλιούπολη, για τον Γιώργο Τσακογιάννη και τις ενέργειές του.

Πέρυσι έκανα καταγγελίες ότι οριζόντουσαν από την ΚΕΔ κυρίως Αθηναίοι διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν. Φέτος, ζητήσαμε να μη μας σφυρίζουν Αθηναίοι διαιτητές και τώρα την Κυριακή θα μας σφυρίξει Αθηναίος διαιτητής. Είναι ένα μήνυμα.

«Ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν, ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα. Προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα διαιτησίας στο διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν από τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει το διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει.

Μετά το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός ο κ. Μπέος συνάντησε τον κ. Δαλούκα, διηγείται τι του είπε με εκφράσεις χυδαίες και το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε, πώς ο Μπέος είπε στο Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, ότι θέλει από αυτόν πριν τον βάλει να σφυρίξει, ότι θα υποσχεθεί να παίξει 52-48 υπέρ του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο αυτού του αγώνα στο κινητό του κ. Δαλούκα».

«Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω δέκα χρόνια τον κύριο Πατέρα. Είμαι περήφανος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος κι έχω χάσει πολλά χρήματα. Όμως ήταν τύχη για μένα να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έρχονταν οι κασέτες αυτές στα χέρια μου. Αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες, το μυαλό μου πήγε στο Νικόλα Πατέρα. Νόμιζα πως με επέλεξε για να τις βγάλω στη δημοσιότητα. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, ήρθαν και τις παρέλαβαν στο γραφείο μου τρεις συνεργάτες, επικοινώνησα και μίλησα με τον Νικόλα Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε. Έδειξε μία ειλικρινή έκπληξη. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Τις ακούσαμε και τον κάλεσα ως πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του ΠΑΟ να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου. Η συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες με απογοήτευσε γιατί δεν έκανε τίποτα».

«Πήγα στον κύριο Πιλάβιο. Κι εκεί όμως δεν έγινε τίποτα. Είχα αποφασίσει να κάνω σήμερα αυτή τη συνέντευξη και σήμερα την κάνω. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ήττα να το κάνει αυτό ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και να μην το κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η Παναχαϊκή είναι η μόνη ομάδα χωρίς χορηγία της Σούπερ Λίγκας».

«Βαγγέλη ψάξου»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε να αποκαλύπτει το περιεχόμενο της πρώτης κασέτας κάνει αναφορά στο θέμα Ισραήλ-Μπέος:

«Το είπε το παραδέχεται ο Δαλούκας και μίλησαν με αυτόν και συμφώνησαν με αυτά. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα (Ολυμπιακός Βόλου) και με παίρνει τηλ. πριν από το περιστατικό και του λέω έχω δύο-τρεις ανθρώπους μήπως βρούμε άκρη (για τον Ιταλό διαιτητή του επαναληπτικού στο Ισραήλ). Μου λένε είναι νέος διαιτητής που θέλει να κάνει καριέρα, δεν υπάρχει τίποτα από εδώ, άρα Βαγγέλη ψάξου. Ξέχασε το, ψάξ' το μόνος σου.
Την Τετάρτη το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος. Μου λέει θα σου πω. Αυτό με τον Δαλούκα. Τρελάθηκα. Του λέω, Βαγγέλη από πού και ως πού; Σκέφτεσαι να μη σε έπαιρνα;

Θέλω να σε δω ... Τι μαλακία έχεις κάνει; Πάω στο Βόλο. Το μ.... δεν πήρε τα λεφτά. Του λέω τελειώσαμε. Δε θέλω καλημέρα. Ξέρω πώς χειρίζονται τα πράγματα. Ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη. Δώσ' του τα 200.000».

Στη δεύτερη κασέτα γίνεται αναφορά για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός:

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε, δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;

Μου λέει, ό,τι μου πεις. Του λέω, πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στη μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Μπροστά στη γυναίκα του, του λέω φεύγεις για τη Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;

Μη με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε, θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μη μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε: «Σήμερα μετά από καιρό εμφανίστηκε ο κ. Δαλούκας. Είχε κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατεύσουν. Σήμερα καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Αχιλλέας Μπέος».

«Δεν δέχτηκα απειλές. Μέχρι τα ξημερώματα σημαντικοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα για να μη δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Η δικαιοσύνη θα αξιοποιήσει τα στοιχεία. Γίνεται ανάκριση, είναι μυστική κι ελπίζω να αξιοποιηθεί».

«Η κασέτα δεν ακούγεται, αλλά το έγγραφο είναι έγγραφο και στα δικαστήρια κατατίθεται έτσι. Αν με μηνύσει ο κ. Μπέος, έχω το δικαίωμα να προσφέρω την κασέτα στο δικαστήριο για να ακουστεί. Θα ανατριχιάσετε με αυτά που λέει ο κύριος Μπέος. Το έγγραφο που σας μοιράζω λαμβάνεται υπόψη συνδυαστικά με άλλα στοιχεία στα δικαστήρια».

«Έκκληση στον πρωθυπουργό»

Τέλος, κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας έκανε έκκληση: «Κάνω μια έκκληση. Δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια στιγμή. Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της Κυβέρνησης που είναι Αχαιός, να το πάρει προσωπικά το θέμα. Το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο μεγάλο λαϊκό κίνημα. Βρίσκεται στα χέρια κακοποιών πολλά χρόνια. Από το 1996. Οι άνθρωποι αυτοί πουλάνε προστασία. Επιτυχημένος πια στην Ελλάδα είναι ο κακοποιός, αυτός που δεν έχει δουλειά, που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του κι εξασφαλίζει την ατιμωρησία. Πουλάνε προστασία σε αυτόν που τους χρησιμοποιεί, τον παγιδεύουν και τον εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει κατά την άποψή μου και ο κύριος Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πάθει και ο κύριος Πιλάβιος. Σε πέντε λεπτά από τώρα δεν πρέπει να υπάρχει η ΚΕΔ που ορίζει τους διαιτητές που θέλει ο Μπέος ή η παρέα του. Εγώ κατέθεσα κι έδωσα τις κασέτες. Ο ρόλος μου τελείωσε και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για το θέμα».

«Τέλος στις δικαιολογίες»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και στον Nova Sport FM 94,6 για την συγκεκριμένη υπόθεση. Μεταξύ άλλων σχολίασε πως οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει και πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα πρέπει να βγει μπροστά και να πάρει θέση. Πιο αναλυτικά είπε για:

-τις πιέσεις που δέχτηκε για να μην μιλήσει:

«Δέχτηκα πιέσεις όχι μόνο από σημαντικά άτομα του ποδοσφαίρου, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί. Νομίζω ότι πολλοί θα ήθελαν, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο, να μην εμπλακεί το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή είναι η μόνη εξήγηση. Γι’ αυτό είπα πως είναι σημαντικό και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να το δημοσιοποιήσω».

- τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος που καταγγέλλει:

«Πρέπει καταλάβει ο εκάστοτε Μαρινάκης, ο εκάστοτε Πατέρας, ο εκάστοτε Κόκκαλης και ο εκάστοτε Βαρδινογιάννης ότι αυτά τα πρόσωπα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι σε εκμεταλλευτούν, να σε πουλήσουν προστασία και στο τέλος να σε οδηγήσουν στην οικονομική ή και κοινωνική καταστροφή. Η πελατεία του Μπέου είναι οι νεόπλουτοι που θέλουν να ανεβάσουν τις ομάδες τους. Αυτοί χαλάνε το ποδόσφαιρο. Κι εκτός αυτών, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι στο στοίχημα. Όταν λέει ο Μπέος ‘είναι κόσμος που δεν μπορώ να τον ελέγξω’, είναι το στοίχημα.

Αυτοί περίμεναν ένα αποτέλεσμα. Αυτοί λένε στον κάθε Μαρινάκη, Πατέρα, Παππά, Μπατατούδη ή Κοντομηνά το εξής: σου λένε ‘σου εξασφαλίζουμε προστασία. Το αφήνουμε να φαίνεται, τα κάνουμε όλα μαζί. Εσείς οι άλλοι πάρτε το μήνυμα και περάστε από το ταμείο’. Εκεί πληρώνει η Παναχαϊκή το μάρμαρο. Αυτοί έχουν σαν νοοτροπία είτε να δωροδοκούν είτε να απειλούν. Δεν διστάζουν να το κάνουν μπροστά και στη γυναίκα του άλλου».

- τις συνομιλίες που αποκαλύφτηκαν:

«Η άποψή μου είναι πως πρόκειται για τετ-α-τετ συζήτηση κι αυτό μου είπαν οι ειδικοί στους οποίους απευθύνθηκα. Δεν ήθελα κι εγώ να πέσω θύμα. Είναι σαφές πως πρόκειται για τον Μπέο, από τις εκφράσεις. Σίγουρα δεν είναι τηλεφωνική συνομιλία.

Σε κάποιον έχει εμπιστοσύνη, που προφανώς είναι του κυκλώματος και τα λένε μαζί. Στην αρχή νόμιζα πως είναι ο Πατέρας που τον γράφει, αλλά στη συνέχεια κατάλαβα πως πρέπει να είναι άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος. Ο Μπέος ξέρει. Δεν θα κάνω κρίση για τον κύριο Πατέρα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι διαφορετικής άποψης για το ποδόσφαιρο».

- τις ενέργειες που πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη:

«Στον κύριο Πιλάβιο έχω εκτίμηση και δεν την έχω χάσει ακόμη. Από σήμερα τελειώνουν οι δικαιολογίες. Όταν ακούς τον Μπέο να λέει ότι μπορούμε να βάλουμε ή τον Κάκο ή τον Δαλούκα, θα σε βάλω, θα σου κανονίσω το χαρτζιλίκι σου και το ένα και το άλλο, καταλαβαίνεις ότι η ΚΕΔ είναι υποχείριο του συστήματος. Πρέπει σήμερα ο κύριος Πιλάβιος να τοποθετηθεί. Η ΕΠΟ θα πρέπει αύριο το πρωί να κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά όλων των εμπλεκομένων.

Όπως έγινε στην Ιταλία. Το προβλέπει το καταστατικό της. Πρέπει να ξεκινήσει έρευνα. Για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής δικαιοσύνης δημιουργήθηκε υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος. Σε αυτή άρχισαν να υπηρετούν 4-5 εισαγγελείς, που ερευνούσαν διάφορες υποθέσεις, αλλά ήδη έχει αυξηθεί ο αριθμός των εισαγγελέων. Για αυτή την υπόθεση θα γίνει ξεχωριστεί δικογραφία».

- το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του οι κασέτες:

«Οι κασέτες μού ήρθαν με ανώνυμο φάκελο και τις άκουσα με τον κύριο Πατέρα. Το αποκάλυψα κατόπιν συνεννόησης μαζί του».

- τη συμμετοχή του διαιτητή Δαλούκα:

«Ο κ. Δαλούκας για μένα πρέπει να βγει και να μιλήσει άμεσα, αλλά και να τον καλέσει άμεσα η δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να αποκαλύψω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση την επαγγελματική σχέση που είχα με τον κ. Δαλούκα.

Όμως για να παραιτηθώ από την υπεράσπισή του αυτά που έμαθα με εξόργισαν και με σοκάρισαν. Κι αμέσως μετά ήρθαν στην κατοχή μου αυτές οι κασέτες».

- τις νομικές προεκτάσεις της υπόθεσης:

«Όλοι αυτοί, από τον κύριο Μαρινάκη μέχρι τον τελευταίο της ΚΕΔ θα πρέπει αύριο να κάνουν μηνύσεις στον Μπέο. Αυτός τα ισχυριζόταν ενώπιον τρίτου. Αν ήταν αλήθεια, δεν μπορούν να του κάνουν αγωγές, αν είναι ψέματα, πρέπει να του κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν παρουσίαζα την κασέτα, θα μπορούσε να μιλά κάποιος ακόμη και για κακουργηματική πράξη. Ο νόμος λέει πως έχεις το δικαίωμα να δημοσιοποιήσεις ό,τι έχεις ακούσει σε μια κασέτα και να το καταθέσεις. Αυτό έκανα κι εγώ.

Αυτός που έχει πέσει θύμα υποκλοπής, αν ισχυρίζεται πως αυτά είναι ψέματα, μπορεί να σε μηνύσει. Τότε εσύ έχεις δικαίωμα στο δικαστήριο να χρησιμοποιήσεις την κασέτα. Εγώ περιμένω να με μηνύσει ο κύριος Μπέος. Έμαθα πως θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Ελπίζω να βοηθήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όποιος έχει τον κοινό νου, καταλαβαίνει».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #182 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 20:42 »
soccerplus.gr
Παράθεση
Ανακοίνωση ΕΠΟ χωρίς απάντηση στον Κούγια
Ημερομηνία: 09/03/2011 - 19:48

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι περιμένει το υλικό του Κούγια από την τακτική δικαιοσύνη για να ασχοληθεί. Ωστόσο, δεν απάντησε στα όσα ειπώθηκαν για γνώση του θέματος και εμπλοκή στελεχών της σε "στήσιμο αγώνων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Πάγια θέση της Ε.Π.Ο. είναι να χυθεί άπλετο φως σε κάθε περίπτωση που σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες. Αναμένουμε να παραλάβουμε το συντομότερο δυνατόν το υλικό που κατατέθηκε σήμερα στην τακτική δικαιοσύνη, το οποίο θα διαβιβαστεί στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ για τις απαιτούμενες, εκ μέρους του, ενέργειες.

Αυτή είναι η ορθή διαδικασία την οποία η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να τηρήσει και όχι να ακολουθήσει τη διακίνηση πληροφοριών, που δεν συνοδεύονται από ουσιαστικά και επίσημα στοιχεία.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να παράσχει τη μέγιστη διευκόλυνση στο έργο της δικαιοσύνης, όπως έπραξε πρόσφατα στην υπόθεση των φερόμενων ως ύποπτων αγώνων, και δεν θα πάψει να χρησιμοποιεί όλα τα όπλα της και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της διαφθοράς. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον πόλεμο είναι όλοι όσοι συντάσσονται με την αδιαπραγμάτευτη αρχή μας για ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

sentragoal.gr
Παράθεση
Η αδράνεια της πολιτείας καλά… κρατεί.

Ο Sentra 103,3 επικοινώνησε με το γραφείο του Πάνου Μπιτσαξή, αλλά ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού αρνήθηκε και πάλι να προβεί σε κάποια δήλωση.

Αυτό σημαίνει ότι η Πολιτεία εξακολουθεί να μην παίρνει θέση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

dikisports.blogspot.com
Παράθεση
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

REC
Μόνο ο πρόεδρος ηχογραφούσε ή και ο διαιτητής;

30 κασέτες
Τουλάχιστον 20 αμαρτωλές κασέτες διακινούνται, αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ".

Ο Αχ.Μπέος ανέβασε τον αριθμό σε 30.

"Αν είναι αυτή η φωνή μου, το έχει κάνει ο κ. Πατέρας.Αν πάτε στο γραφείο του, έχει 30 κασέτες που τις δείχνει", δήλωσε.

Αδελφός
Πάντως, ο Αχιλλέας Μπέος έχει καλό δικηγόρο: τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ Θ.Κανελλόπουλο, αδελφό του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αν.Κανελλόπουλου, που αρχικά είχε αναλάβει την υπόθεση των ύποπτων ελληνικών αγώνων της UEFA.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #183 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 20:56 »
sentragoal.gr
Κώστας Καίσαρης
Goalnews
9/3/2011

Στο κατάλληλο τάιμινγκ η διαρροή
Παράθεση
ΟΙ διαφορές ανάμεσα στις κασέτες της "παράγκας" και των CD που κυκλοφορούν αυτήν την εποχή χέρι με χέρι είναι πολλές. Καταρχήν σε ό,τι είχε να κάνει με την "παράγκα" η δουλειά ήταν κρατική. Αυτό που στην πορεία καθιερώθηκε σαν το βαλιτσάκι της ΕΥΠ. Με την πάροδο των χρόνων οι δουλειές των μυστικών υπηρεσιών επεκτάθηκαν.

Δεν περιορίστηκαν στα θέματα κρατικής ασφάλειας. Οπως επί Μητσοτάκη ο Μαυρίκης παρακολουθούσε τους πολιτικούς αντιπάλους του μετέπειτα επίτιμου, έτσι κι επί Φλωρίδη οι κρατικοί λειτουργοί είχαν γίνει ωτακουστές της "παράγκας". Σήμερα πλέον, που η τεχνολογία έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο, το περιβόητο βαλιτσάκι της ΕΥΠ έχει θεσμικό ρόλο. Και σε ό,τι έχει να κάνει με την τρομοκρατία αλλά και με το οργανωμένο έγκλημα. Αντίθετα, τα CD που κυκλοφορούν σήμερα για το ποδόσφαιρο είναι προϊόντα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο, αυτές οι δουλειές είναι εύκολες.

Η δεύτερη σημαντική διαφορά έχει να κάνει μ' αυτήν καθαυτήν την υποκλοπή. Ολες οι κασέτες της "παράγκας" αφορούσαν τηλεφωνικές συνομιλίες. Στις φρέσκιες έχει γίνει μαγνητοφώνηση χώρου. Απλό είναι και εύκολο. Οπως στις κινηματογραφικές ταινίες: Μιλάνε σ' ένα γραφείο δύο ή περισσότερα άτομα. Ο ένας είναι καλωδιωμένος όπως οι πράκτορες του FBI. Και καταγράφει τα πάντα. Ξέροντας μάλιστα ότι όλα μαγνητοφωνούνται και τη συζήτηση πάει εκεί που θέλει αυτός και σ' αυτά που λέει ο ίδιος είναι προσεκτικός. Εχοντας μάλιστα και τη δυνατότητα στη συνέχεια να κάνει μοντάζ. Να βγάλει καταρχήν τη δική του φωνή. Ταυτόχρονα υπάρχει και μια τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα σε διαιτητή και παράγοντα.

Η τρίτη διαφορά έχει να κάνει με τις διαρροές. Οντας κρατική δουλειά, η παρακολούθηση της "παράγκας" είχε κρατηθεί μυστική. Μαζέψανε το υλικό, το ακούσανε, το αξιολογήσανε και μέχρι να το κάνουνε πάσα στην τηλεόραση, δεν ήξερε κανένας τίποτα. Τα CD που κυκλοφορούν τώρα είναι σαν κι αυτά που πουλάνε οι μαύροι. Οι κόπιες είναι με το τσουβάλι. Ολη σχεδόν η ποδοσφαιρική πιάτσα τα έχει ακούσει: Παράγοντες, δημοσιογράφοι, διαιτητές, δικηγόροι, μέχρι και υπάλληλοι της ΕΠΟ. Οχι εδώ και δέκα μέρες που έχει σκάσει η ιστορία, αλλά εδώ και μήνες. Η διαρροή έγινε τώρα επειδή ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ. Οταν ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

Μόνο ονόματα πετάει
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ διαφορά, αλλά σημαντική σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες. Οι κασέτες τις παράγκας είχαν παιχτεί κατ' επανάληψη και σε ζωντανή πανελλαδική μετάδοση. Αλλες εποχές τότε, με τη νομοθεσία να είναι λάσκα. Κι όλη την Ελλάδα να ακούει τον κοκαλιάρη να μιλάει με τους "περίεργους". Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι κώλοι έχουνε σφίξει. Αν είσαι τηλεόραση ή ραδιόφωνο και βάλεις το CD να παίξει βάζεις το κεφάλι σου στον ντορβά. Γι' αυτό και δεν παίχτηκε ποτέ η κασέτα που είχανε γράψει τον Σάββα. Να δημοσιευθούνε τίποτα διάλογοι από κάποιο περιθωριακό μπλογκ ίσως. Μέχρι εκεί όμως. Φωνές να ακουστούνε φόρα παρτίδα δεν γίνεται. Γι' αυτό και κανένας δεν αναφέρεται στο περιεχόμενό τους. Ακόμα κι ο Βοργιάς, που κρέμασε την κάπα του, μόνο ονόματα πετάει. Διαλόγους όχι.

Πράγματι υπάρχει περίπτωση να μην είναι μπροστινός ο Βοργιάς. Αν έχει γράψει τις κασέτες ο ίδιος.

-Observer

Πάντα κάποιοι θα μιλάνε παραπάνω
ΠΑΜΕ τώρα στο ένα και μοναδικό στοιχείο των δύο υποθέσεων: Οτι επί της ουσίας δεν πρόκειται να βγει και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Κουβέντα να γίνεται μόνο. Θα πάνε όλοι στον εισαγγελέα, θα τα μασήσουνε και η υπόθεση θα καταλήξει στο αρχείο. Κάποιες μηνύσεις που μπορεί να γίνουνε για συκοφαντική δυσφήμιση θα πάνε από αναβολή σε αναβολή και όλα κάποια στιγμή θα ξεχαστούνε. Το μόνο που θα προκύψει θα είναι ότι όλοι θα φοβούνται ακόμα και τον ίσκιο τους. Κι αυτό ήδη έχει γίνει.

Μέχρι τώρα, τα μέτρα προφύλαξης είχαν να κάνουν με τα τηλέφωνα. Κανένας σοβαρός δεν ανοιγότανε σ' αυτά που έλεγε. Και δεν είναι μόνο ότι μπορεί να φοβόταν τον συνομιλητή του. Σε μια χώρα που είχανε φτάσει να παρακολουθούν τα τηλέφωνα του Καραμανλή (φωτό) όταν ήταν εν ενεργεία πρωθυπουργός όλα γίνονται. Μπορεί να σου έχει μπλοκάρει τα τηλέφωνα κάποιος αντίπαλός σου ή και κάποιος δικός σου ακόμα. Γι' αυτό και κάθε φορά που κάποια συζήτηση έφτανε «στο μάλιστα» αυτός που ήταν σοβαρός και όχι σάλιας, σου έλεγε «αυτά θα τα πούμε από κοντά». Και το σεβόσουνα.

Τώρα πλέον ούτε αυτό θα γίνεται. Ούτε στο τετ α τετ δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη. Κι αν ο απέναντι είναι καλωδιωμένος και τα γράφει όλα; Αλλωστε έχουνε γίνει κι αλλά πολύ χειρότερα. Γνωστή είναι η ιστορία με άνθρωπο του μπάσκετ, πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Κοριό του είχανε βάλει μέσα στο σπίτι του. Και γράφανε όλα όσα έλεγε και όταν μίλαγε στο τηλέφωνο και κατ' ιδίαν με τους συνεργάτες του.

Οι κασέτες αυτές ποτέ δεν βγήκανε στη φόρα. Πουληθήκανε στους απέναντι έναντι αδράς αμοιβής. Και σε μετρητά έχοντας αναφερθεί το νούμερο των 50 εκατομμυρίων σε δραχμές και με αντιπαροχή. Και με εμπλεκόμενους κορυφαία ονόματα του χώρου. Χωρίς βέβαια να βγει στο φως της δημοσιότητας το παραμικρό. Ούτε καν σαν υπαινιγμός. Δεν τελειώνουνε αυτές οι ιστορίες. Πάντα κάποιοι θα μιλάνε παραπάνω απ' όσο πρέπει και πάντα κάποιοι άλλοι θα γράφουνε. Χαίρετε.

Ολα αρχίζουν και όλα τελειώνουν με τη διαιτησία
ΚΑΙ δεν είναι τυχαίο ότι όλες αυτές οι ιστορίες έχουνε σαν κοινή αφετηρία τη διαιτησία. Τη διαιτησία είχαν σαν αντικείμενο οι κασέτες του μπάσκετ. Η διαιτησία ήταν το κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της "παράγκας". Η διαιτησία είναι το περιεχόμενο των CD που επικαλείται ο Βοργιάς. Ανέκαθεν στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τη διαιτησία.

Για ποιο λόγο ασχολήθηκε ο Κόκκαλης με τις εκλογές της ΕΠΟ το 1996 στην Αλεξανδρούπολη; Για να φύγει ο πράσινος σε Παναθηναϊκό Τριβέλας και να εγκατασταθεί ο καταπράσινος αλλά σε ΠΑΣΟΚ Αλιμήσης και να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός το 50-50. Κι αν ο Κόκκαλης δεν το είπε ποτέ ο Πατέρας το διαφήμιζε: "Εγώ έδιωξα τον Γκαγκάτση από την ΕΠΟ για να καθαρίσω το ποδόσφαιρο από το παρασκήνιο".

Αδικημένο βγάζει τον Ολυμπιακό
ΜΕ στόχο, που κατάφερε τελικά, το 50-50 για τον Παναθηναϊκό. Ποια ήταν η κύρια ενασχόληση του Μαρινάκη όλη τη σεζόν; Η διαιτησία. Ξεκινώντας με τον Δαλούκα και συνεχίζοντας με τον Κάκο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μέχρι και τώρα που είναι στο +13 έβαλε τον Μώραλη να κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Με τον ίδιο ακριβώς στόχο με τους προηγούμενους: Το 50-50. Επειδή όμως είναι μετριοπαθής δεν περιαυτολογεί. Ισα ίσα το αντίθετο. Αδικημένο βγάζει στη σούμα τον Ολυμπιακό. Με τη διαφορά να είναι μόνο στο +13 κι όχι μεγαλύτερη όπως θα έπρεπε, επειδή έχει ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός. Κι είναι προφανές. Οσο ασχολούνται οι παράγοντες με τη διαιτησία τόσο θα βγαίνουνε κασέτες στη φόρα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #184 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 00:26 »
sday.gr

Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Το κρυφτούλι με την πραγματικότητα
Παράθεση
O Αλέξης Κούγιας, ως αυθεντικός σόουμαν, υπερβάλλει. Ο Κούγιας ξέρει τι ήταν η Παράγκα και γνωρίζει ότι σήμερα τίποτε ανάλογο δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κανένας κεντρικός έλεγχος, καμία οργάνωση που να πληρώνεται αδρά για να προστατεύει ομάδες. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλοι αποδέχονται το στοιχειώδες fair play και κάθονται ήσυχοι. Οταν μετατρέπεις ένα σπορ, όπως το ποδόσφαιρο, σε εξουσιαστικό παιχνίδι, τότε θα προκύψει ένας εξουσιαστής που θα το διαφεντέψει. Οταν δεν υπάρχουν χρήματα (γιατί κάποιοι φοβούνται να τα δώσουν ή είναι τσιγκούνηδες) τότε η εξουσία ασκείται με μαγκιές, απειλές και τρόμο: αυτή είναι η ιστορία του φετινού πρωταθλήματος.

Ντροπές

Θέλω να σας θυμίσω πώς τελείωσε η προηγούμενη ιστορία -η ιστορία της Παράγκας του Θωμά. Είναι γνωστό ότι με βούλευμα ο φάκελος κατέληξε στο αρχείο: το γεγονός αποτελεί ντροπή. Είναι όμως μεγαλύτερη ντροπή αυτό που έκανε η ΕΠΟ που είχε την ευθύνη της διερεύνησης της υπόθεσης. Τότε, το 2003 δηλαδή, η κάψα του Γιώργου Φλωρίδη που είχε σκαλίσει τα πράγματα ήταν να «φαγωθούν» ο Θωμάς κι ο Βίκτωρας. «Φαγώθηκαν» εν τέλει με τη συναίνεση του «θείου» που ανέδειξε (με τη σιωπηρή ευλογία των υπόλοιπων…) ως εκκαθαριστή της Παράγκας τον Γκαγκάτση, που έγινε αυτοκράτορας σε μια νύχτα. Η ΕΠΟ υποσχέθηκε να βγάλει ένα πόρισμα αφού γίνει έρευνα και να το στείλει στην αθλητική δικαιοσύνη: το πόρισμα δεν βγήκε ποτέ. Το πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ότι τότε εκδιώχτηκαν από τους πίνακες όλοι οι διαιτητές που ακούγονταν στις κασέτες, αλλά δεν υπήρξε ποινή εναντίον κανενός παράγοντα και φυσικά εναντίον καμίας ομάδας! Παίζοντας ένα εντυπωσιακό κρυφτούλι με την πραγματικότητα, η ΕΠΟ κατέληξε στο άτυπο συμπέρασμα ότι η Παράγκα ήταν μια εταιρεία διαιτητών που δεν δούλεψε αποκλειστικά για κανέναν. Και κανένας φυσικά δεν έβγαλε τσιμουδιά.       

Εντυπώσεις

Ο Ολυμπιακός εμπλεκόταν άμεσα και ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε εντολή να ακολουθηθεί η γραμμή του Γκάντι: παθητική αντίσταση κι ασ’ τους να λένε. Οι άλλοι δεν είπαν τίποτα, αλλά όχι ανεξήγητα. Αν παίρναμε τοις μετρητοίς όσα ακούγονταν, υπήρχαν κατηγορίες σχεδόν για όλους. Ακούγονταν π.χ. ότι ο Παπίλιας πήρε μια επιταγή από τον «Τίγρη» πριν από το ΑΕΚ - Ξάνθη. Οτι στο ματς ΟΦΗ – ΠΑΟΚ «σημαδεύτηκαν» παίκτες του ΠΑΟΚ για να μην παίξουν με τον Παναθηναϊκό. Οτι ο μπάρμπα Λάμπρος πήγε στον Θωμά για να μην πέσει ο ΟΦΗ. Οτι ο ΠΑΟΚ πήρε συγκεκριμένο δικηγόρο «δικός μας» κ.λπ. Μπροστά στην πιθανότητα μιας αληθινής έρευνας που θα κατέληγε σε 7-8 (και βάλε) ενόχους, κουκουλώθηκε το πράγμα και μείνανε οι εντυπώσεις που ήταν σαφώς σε βάρος του Ολυμπιακού. Για τον Ολυμπιακό το κακό αποδείχτηκε μικρό: με μια ντουζίνα πρωταθλήματα οι κακές εντυπώσεις αντέχονται…

Παρέμβαση

Με ένα τέτοιο προηγούμενο θεωρώ όσα γίνονται τώρα ιστορία της πλάκας. Κυρίως γιατί δεν βλέπω παρεμβάσεις της πολιτείας και δεν πιστεύω ότι η ΕΠΟ μπορεί να αναλάβει μια σοβαρή έρευνα των όσων καταγγέλλονται από τη στιγμή που όσοι είναι εκεί ήταν και το 2003! Σε μια άλλη χώρα οι αθλητικές δικαστές θα είχαν ήδη καλέσει για εξηγήσεις τον Αλέξη Κούγια, που δεν είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο, αφού είναι πρόεδρος της Παναχαϊκής. Εδώ και να τον καλέσουν δεν θα γίνει τίποτα. Θα κρυφτούν οι αθλητικοί δικαστές πίσω από κάτι τυπικό: θα πουν ότι οι όποιες κασέτες, αν υπάρχουν, δεν είναι προϊόν αστυνομικής έρευνας, αλλά αποτέλεσμα τηλεφωνικής υποκλοπής. Οπότε δύσκολα μπορεί να γίνουν στοιχείο καταδίκης ή λόγος περαιτέρω έρευνας.

Ιταλία

Αυτή είναι και η διαφορά από το ό,τι έγινε στην Ιταλία π.χ. Στην Ιταλία την έρευνα έκαναν δύο εισαγγελίες στις οποίες κατέφυγε με στοιχεία ο Μοράτι, ζητώντας περαιτέρω διερεύνηση. Ο υποβιβασμός της Γιούβε δεν έγινε επειδή ο Μότζι έστηνε ματς, αλλά επειδή ακουγόταν σε κασέτες να μιλάει με τον αρχιδιαιτητή για ορισμούς διαιτητών, πράγμα που ρητώς απαγορεύεται. Για τον ίδιο λόγο αφαιρέθηκαν και βαθμοί από τη Μίλαν, τη Λάτσιο, τη Φιορεντίνα: το ότι παράγοντάς τους μιλούσε με την ΚΕΔ για διαιτητές αρκούσε για να υπάρξουν τιμωρίες. Κυρίως γιατί η συνομιλία μαρτυρούσε ειδική σχέση.

Γέλιο

Ανακεφαλαιώνοντας την τρέχουσα ιστορία, θέλω να θυμίσω τι καταγγέλλεται. Ο Βοργιάς καταγγέλλει ότι ο Δαλούκας πιέστηκε να στήσει τον διαιτητή του Μακάμπι – Ολυμπιακός. Ο Κούγιας ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει κασέτες στις οποίες ο Μπέος εμφανίζεται ως «παραγκάρχης»: οι κασέτες αφορούν συνομιλίες του Μπέου με τον Δαλούκα και ένα δημοσιογράφο. Ο Μπέος λέει ότι τις κασέτες τις έδωσε στον Κούγια ο Πατέρας κι ο Πατέρας ότι δεν έχει δώσει αυτές τις κασέτες: προσοχή στο «αυτές». Τίποτε από αυτά δεν σχετίζεται με έρευνα εισαγγελέα ή αστυνομικών οργάνων και γι' αυτό η ΕΠΟ σφυράει κλέφτικα.

Κλάμα

Να περιμένετε να ακούσετε τις κασέτες γιατί μπορεί κάποιος να την πάτησε και να «κελαηδάει». Το γέλιο είναι σίγουρο, τόσο όσο και το ότι δεν θα τιμωρηθεί κανένας. Εκτός αν ασχοληθεί η πολιτεία σοβαρά –αλλά σε αυτό το σημείο το γέλιο γίνεται κλάμα…         

Prozone 25

Αποσβολωμένοι από την κασετολογία οι διαιτητές άρχισαν τη Σαρακοστή για να τους συγχωρήσει ο Θεός. Ας θυμηθούμε τι λέγαμε και τι έκαναν. 

• Κάκκος (Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης 1-0). Θυμόσαστε τι έγραφα; «Είναι λίγο κουρασμένη η Καβάλα και σαν να διακρίνω μια διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου που καίγεται για βαθμούς. Αν στριφογυρίσουν οι μπροστά του Μάκη (Αμπτούν, Νικολάε, Ουνουάτσι) δεν υπάρχει ματς –αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι (ο Κάκκος θα μπορούσε και να μην πάει και να γίνει το ματς χωρίς διαιτητή)». Φωτογραφία του ματς πριν γίνει.

• Ζαχαριάδης (Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 3-0). Είπαμε: over και λίγο είναι.

• Μήτσιος  (Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0). Σας είχα πει «χωρίς κόσμο και με τον Καραγεωργίου να φωνάζει και να κάνει καροτσάκι τον άπειρο Καλογερόπουλο που 'βαλαν 4ο ποτέ δεν ξέρεις». Μέχρι και πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού έδωσε, πράγμα που στο Καραϊσκάκη απαγορεύεται.

• Κουκουλάκης (Ξάνθη – Κέρκυρα 2-1). Του το 'γραφα ότι φέτος δεν του πάει καλά τίποτα. Επίσης του έλεγα ότι αν π.χ. δει ότι πάει για «Χ» δεν χρειάζεται να βγάλει νικητή αυτός. Αλλά δεν μ' ακούει και επειδή συγκινείται από το κλέος του «Κάσνα», τα κάνει μαντάρα. (Πάντως να φωνάζει η Κέρκυρα απαγορεύεται…)

• Σπάθας (Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-2). Σας τα 'λεγα: «Στο Εργο – Πανιώνιος φάγαν όλοι τον παπά ότι θα παίξει Πανιώνιο. Τώρα κυκλοφορεί ο παπάς ότι θα παίξει Ατρόμητο». Ελπίζω να μη φάγατε τον παπά.

• Παππάς (Αρης – Ηρακλής 0-1). Τι σας έλεγα για τον Παππά; «Και αβάντα να σε παίξει, σκορ κι αποτέλεσμα δύσκολα διαμορφώνει. Στην Τούμπα έπαιξε ΠΑΟΚ και κέρδισε ο Αμπτούν 0-2. Τώρα λίγο Αρη». Και κέρδισε ο Ηρακλής 0-1.   

• Τριτσώνης (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0). Είπαμε: «Τον ΠΑΟΚ δεν τον έχει φάει, αλλά τον ψιλογκαντεμιάζει με την παρουσία του. Το ίδιο βλέπω και τώρα. Λίγο γκαντέμιασμα».

• Παμπορίδης (Λάρισα – Παναθηναϊκός 2-0). Οι διαιτητές (σε όλα τα επίπεδα) καταλαβαίνουν τρία πράγματα: λεφτά, τρόμο και ξεφωνητό. Ο Πηλαδάκης λεφτά δεν δίνει και δεν τρομοκρατεί κανέναν. Απλά άργησε να καταλάβει τη δύναμη της τέχνης του ξεφωνητού...

Αγια οικογένεια

Οσο η κασετολογία περιορίζεται στις αντιπαραθέσεις του Αλέξη Κούγια με τον Αχιλλέα Μπέο στη Δίκη του Κυριάκου Θωμαΐδη, στην ΕΠΟ μπορούν να σφυράνε κλέφτικα και να ελπίζουν ότι δεν θα ακουστεί τελικά τίποτα ή έστω τίποτα το συνταρακτικό. Αν όμως, κάνει πράξη τη δήλωσή του ο Κώστας Πηλαδάκης και βγει ανοιχτά με διευθύνσεις και ονόματα μετά το τέλος της σεζόν, φοβάμαι ότι το κρυφτούλι με την πραγματικότητα θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί. Κυρίως γιατί στα ονόματα που θα πει ( ; ) ο μεγαλομετόχος της ΑΕΛ συγκαταλέγονται τρεις τουλάχιστον διαιτητές που σχετίζονται με μια πολύ γνωστή μας διαιτητική οικογένεια. Ετσι δεν είναι, Σοφοκλή μου;   
bolds PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #185 στις: Παρ 11 Μάρ 2011 11:02 »
ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΟ Δ/Ρ
Παράθεση
Μιλώντας αποκλειστικά στο Δημοτικό Ραδιόφωνο , ο κ. Αλέξης Κούγιας, πρόσωπο των τελευταίων ημερών μετά τη χθεσινή του καταγγελία για καταγεγραμμένες συζητήσεις μεταξύ παραγόντων και απόπειρα δωροδοκίας διαιτητών που άναψε φωτιές στο χώρο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνον, ήταν κάθετος πως επιτέλους πρέπει να υπάρξει η πολιτική βούληση για την επίλυση του προβλήματος και να μην μείνει η υπόθεση στο συρτάρι:

"Ρωτήστε τον κ. Παπανδρέου, την Εισαγγελία Αθηνών, την ΕΠΟ και θα πάρετε την απάντηση. Εγώ δεν είμαι αυτός που μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες. Εγώ έδωσα τη δυνατότητα να κινηθούν. Πιο καθαρή περίπτωση δεν υπάρχει. Ο ένας εκ των αρχηγών μιλά ο ίδιος. Τι άλλο θέλουν για να κινηθούν;"

-Από την εμπειρία σας ως νομικός και ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, εκτιμάτε πως αυτά που ακούγονται στις κασέτες συνιστούν αδίκημα;
Α.Κ.: "Απολύτως. Είναι αδικήματα μέχρι του βαθμού κακουργήματος, όπως  το στήσιμο του αγώνα".

-Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάτε για στημένα παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά κινηθήκατε άμεσα με το...γράμμα του νόμου, που γνωρίζετε πολύ καλά:
"Κι άλλες φορές υπήρχαν καταγγελίες αλλά δεν κινήθηκα εγώ. Ήταν κασέτες στο γραφείο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και εκείνος τις χειρίστηκε όπως έκρινε. Αυτή τη φορά σε εμένα έπεσε ο κλήρος να παρουσιάσω αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία. Γι΄αυτό τον λόγο έγινε διαφορετικά. Κινήθηκα πρώτα θεσμικά κι όταν είδα ότι δεν γινόταν τίποτε, το πήρα στην πλάτη μου, με κινήσεις καθαρά στο πλαίσιο του νόμου".

-Υπήρχαν παράγοντες που όλα αυτά τα χρόνια είχαν την συμπαράσταση των Μ.Μ.Ε. και δεν κάνανε κάτι στο θέμα αυτό;
" Ο κ. Κόκκαλης, ο κ. Μπέος, ο κ. Μυτιληναίος, ο κ. Μπατατούδης ήταν επιτυχημένοι παράγοντες κι εγώ είμαι ο αποτυχημένος. Αυτοί είχαν τη δύναμη να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο, αλλά δεν το αγάπησαν. Κοιτούσαν μόνο τη δική τους πάρτη. Μετά ξέρετε πόσοι επώνυμοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι παίζουν στοίχημα και αποβλέπουν στο δικό τους καλό; Υπάρχουν διοικήσεις που χρησιμοποιούν ακόμη και τους οργανωμένους που τους έχουν υποχείριο. Κάποιοι μέχρι και τον ιδιοκτήτη της ομάδας καθορίζουν".

-Σας κάλυψε η ανακοίνωση της ΕΠΟ;
"Η ανακοίνωση αυτή ήταν για τα... μπάζα. Ήταν ανακοίνωση συγκάλυψης. Δραστικά μέτρα χρειάζονται και άμεσα"

-Φοβάστε μετά από αυτές τις αποκαλύψεις;
"Δεν είμαι ήρωας, αλλά δεν φοβάμαι τίποτε. Χθες βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη πως κάποιοι με δείρανε. Με ψάχνανε όλοι οι δημοσιογράφοι και η γραμματέας μου μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Δεν κυκλοφορώ με σωματοφύλακες, αλλά αν κάποιοι προσπαθήσουν να μου κάνουν κακό, έχουν γνώση... οι φύλακες..."

Συγγραφέας βίκυ μιχέλη στις Πέμπτη 10 Μάρτιος
dimotikoradiofono.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 11 Μάρ 2011 13:17 »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #187 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 11:02 »
contra.gr
Παράθεση
"Καίει" τον Αχιλλέα Μπέο η κατέθεση του Γιώργου Δαλούκα στον αθλητικό εισαγγελέα. Τι ισχυρίζεται ο διαιτητής για τον επίμαχο αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, τι λέει για τις απειλές που δέχθηκε και πώς περιγράφει τα γεγονότα τω τελευταίων ημερών.
Από τη στιγμή που ο Γιώργος Δαλούκας εξήλθε από το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, έγινε γνωστό ότι μίλησε με ονόματα και διευθύνσεις για την επίμαχη υπόθεση των καταγεγραμμένων συνομιλιών που δόθηκαν προσφάτως στη δημοσιότητα. Ποιον όμως "έδειξε" ο Βολιώτης διαιτητής δεν διέρρευσε άμεσα. Σύμφωνα πάντως με συγκεκριμένες πηγές, τις οποίες επικαλείται σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Άποψη", ο μάρτυρας - κλειδί κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο ως τον παράγοντα που τον προσέγγισε και τον απείλησε πριν από το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο της εφημερίδας, ο Δαλούκας υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου τού ζήτησε να ευνοήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε απαντώντας πως θα σφυρίξει ό,τι βλέπει. Ακολούθως δέχθηκε απειλές και εκβιασμό, κάτι που -όπως υποστήριξε ο Βολιώτης- επαναλήφθηκε μετά το τέλος της εν λόγω αναμέτρησης, αφού δηλαδή είχε υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου περί "απατεώνα" διαιτητή προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την προστασία της Αστυνομίας. "Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση", φέρεται να υποστήριξε ο Δαλούκας.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο πρώην διεθνής διαιτητής απάντησε πως δεν ενεπλάκη σε ό,τι συνέβη, αν συνέβη, πριν από τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, επαναλαμβάνοντας ότι δεν συναντήθηκε ή συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε απέστειλε σχετικό έγγραφα σε UEFA και ΕΠΟ. Σε ερώτηση του αθλητικού εισαγγελέα για ποιον λόγο χρησιμοποιήθηκε το όνομά του στη συγκεκριμένη υπόθεση, εκτίμησε πως το έκαναν ορισμένοι που ήθελαν να πουλήσουν εκδούλευση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 11:07 »
contra.gr
Παράθεση
"Καίει" τον Αχιλλέα Μπέο η κατέθεση του Γιώργου Δαλούκα στον αθλητικό εισαγγελέα. Τι ισχυρίζεται ο διαιτητής για τον επίμαχο αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, τι λέει για τις απειλές που δέχθηκε και πώς περιγράφει τα γεγονότα τω τελευταίων ημερών.
Από τη στιγμή που ο Γιώργος Δαλούκας εξήλθε από το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, έγινε γνωστό ότι μίλησε με ονόματα και διευθύνσεις για την επίμαχη υπόθεση των καταγεγραμμένων συνομιλιών που δόθηκαν προσφάτως στη δημοσιότητα. Ποιον όμως "έδειξε" ο Βολιώτης διαιτητής δεν διέρρευσε άμεσα. Σύμφωνα πάντως με συγκεκριμένες πηγές, τις οποίες επικαλείται σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Άποψη", ο μάρτυρας - κλειδί κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο ως τον παράγοντα που τον προσέγγισε και τον απείλησε πριν από το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο της εφημερίδας, ο Δαλούκας υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου τού ζήτησε να ευνοήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε απαντώντας πως θα σφυρίξει ό,τι βλέπει. Ακολούθως δέχθηκε απειλές και εκβιασμό, κάτι που -όπως υποστήριξε ο Βολιώτης- επαναλήφθηκε μετά το τέλος της εν λόγω αναμέτρησης, αφού δηλαδή είχε υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου περί "απατεώνα" διαιτητή προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την προστασία της Αστυνομίας. "Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση", φέρεται να υποστήριξε ο Δαλούκας.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο πρώην διεθνής διαιτητής απάντησε πως δεν ενεπλάκη σε ό,τι συνέβη, αν συνέβη, πριν από τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, επαναλαμβάνοντας ότι δεν συναντήθηκε ή συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε απέστειλε σχετικό έγγραφα σε UEFA και ΕΠΟ. Σε ερώτηση του αθλητικού εισαγγελέα για ποιον λόγο χρησιμοποιήθηκε το όνομά του στη συγκεκριμένη υπόθεση, εκτίμησε πως το έκαναν ορισμένοι που ήθελαν να πουλήσουν εκδούλευση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

φσάει Βοριάς

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Κυρ 20 Μάρ 2011 10:06 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Κυρ 20 Μάρ 2011 12:41 »
προς αθήνα τους κόβω τους προέδρους...

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 17:24 »
dikisports.blogspot.com

Ερμείδης speaking

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ηχητικό απόσπασμα της καταγγελίας Ερμείδη περί στησίματος του περσινού Αρης-ΠΑΟΚ, σε παρέμβαση του πρώην προέδρου του Πανιωνίου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

Την καταγγελία διέψευσαν την επόμενη μέρα, στην ίδια εκπομπή, οι Π.Βαρούχας-Γ.Σπάθας.

>>> Η "ΔΙΚΗ" δεν υιοθετεί όσα δημόσια (και on air) ισχυρίζονται οι εμπλεκόμενοι.

Ερμείδης στον Κυριάκο Θωμαΐδη

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #192 στις: Τρι 22 Μάρ 2011 18:41 »
Κούγιας στον sentraFM σήμερα το μεσημέρι

ΚΛΙΚ

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τρι 22 Μάρ 2011 20:09 »
εγω τον Κούγια δεν τον πάω σαν άνθρωπο , αλλα αυτή τη φορά έχει απόλυτο δίκιο ...

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή μίλησε στον Sentra FM 103,3:

Για το κύκλωμα που στήνει τα παιχνίδια: «Εγώ δυο χρόνια τώρα λέω ότι η Ηλιούπολη είναι σε ένα γκρουπ ομάδων της Β' Εθνικής, στήνουν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ώστε να μην ανέβουν οι υγιείς ομάδες και να χαλάσει το έργο της συμμορίας. Είναι μεν σκληροί οι χαρακτηρισμοί, αλλά αληθινοί. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής απαρτίζεται από μια σειρά ομάδων. Αν έχετε δει τα ύποπτα παιχνίδια του φακέλου της UΕFΑ, έχουν σαν επίκεντρο ορισμένες ομάδες.

Όποιος έχει δει τον αριθμό των παιχνιδιών, που έχουν δημοσιοποιηθεί και στη Βουλή, υπάρχουν ορισμένες ομάδες που φαίνεται ότι συμμετέχουν σε αρκετά παιχνίδια, η Ηλιούπολη, ο Διαγόρας, ο Αγροτικός Αστέρας, ομάδες που πραγματικά από αυτά τα παιχνίδια δεν δίνουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής για κάτι ύποπτο, αλλά είναι αυταπόδεικτο.

Υπάρχει μία σπέκουλα, την οποία τη λένε όλοι, πως αποδεικνύεται. Στο ποινικό δίκαιο δεν υπάρχει όρος αποδεικνύεται. Οι αποδείξεις δεν είναι το αποδεικτικό μέσο αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Τα μέσα για να αποδειχθεί ένα έγκλημα είναι άλλα, είναι οι ενδείξεις, η μαρτυρική κατάθεση και τα έγγραφα. Όχι όμως και τα τρία μαζί, αρκεί ένα από αυτά για να καταδικαστεί κάποιος».

Για το ματς Ηλιούπολη-Λεβαδειακός και τον χαρακτηρισμό του ως ύποπτου: «Έχετε ξανακούσει ποτέ ομάδα που κερδίζει 2-0 στο ημίχρονο, εκείνη τη στιγμή να γίνεται σωρηδόν κατάθεση δεκάδων έως εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ υπέρ της αντίθετης ομάδας; Το 'χετε δει ποτέ; Αυτή η ένδειξη και μόνο φτάνει και έχει συμβεί και σε άλλα ματς· τι άλλο θέλεις, κυρία ΕΠΟ;

Τι άλλο θέλεις, κυρία διοργανώτρια αρχή της Β' Εθνικής; Εδώ υπάρχει τουλάχιστον απιστία και παράβαση καθήκοντος από τον ΟΠΑΠ. Όταν ο ΟΠΑΠ φράζει ένα παιχνίδι και δεν έχει φράξει μόνο αυτό αλλά δεκάδες παιχνίδια των συγκεκριμένων ομάδων, δεν πρέπει να κάνει μια μηνυτήρια αναφορά;»

Για τις ενδείξεις ύπαρξης ύποπτων αγώνων των περασμένων ετών: «Εγώ έχω μιλήσει για το τι έκανε η Ηλιούπολη τη χρονιά που ήμασταν μαζί στην Γ' Εθνική. Όταν όλα τα παιχνίδια της Ηλιούπολης τότε στην Γ' Εθνική τα έπαιζαν οι αναπληρωματικοί των άλλων ομάδων.

Είχα πει τότε ή συμφωνούν στο παράνομο στοίχημα μαζί -γιατί δεν υπήρχε νόμιμο- και τότε κανένας δεν έκανε τον κόπο να το ψάξει και συμφωνούν και οι πρόεδροι των άλλων ομάδων ή λόγω της ιδιομορφίας που υπάρχει στην Ηλιούπολη με τον ιδιοκτήτη της να έχει αυτή την προσωπικότητα σαν άνθρωπος, ότι υπάρχει ένα θέμα εκβιασμού των άλλων ομάδων. Δεν είναι τυχαίο σε όλα τα παιχνίδια να τραυματίζονται παίκτες λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι ή στην προπόνηση.

Άντε να γίνει σε ένα ή δυο, αν γίνει σε δέκα δεν είναι μια σοβαρότατη ένδειξη; Το καταγγέλλεις εγγράφως, κανένας δεν ασχολείται. Περνάνε τα χρόνια και έρχονται τα χρόνια της Β' Εθνικής, όπου συμμετέχει η Ηλιούπολη στην κατηγορία και συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή οι ομάδες αυτές που κατά καιρούς έχουν ακουστεί ότι με ύποπτο τρόπο ανέβηκαν κατηγορίες. Αυτό δεν είναι μια σοβαρή ένδειξη;»

Για τον ρόλο του ΟΠΑΠ: «Επειδή υπάρχει εξέλιξη της έρευνας για τις κασέτες του Μπέου, όπου εγώ έχω πει ότι δεν είναι μόνο ο Μπέος που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν, το καθορίζει και ο Τσακογιάννης. Είναι μια παρέα. Ξαφνικά έρχεται το παιχνίδι αυτό, που δείχνει ότι δεν υπολογίζουν τίποτα και όπου παίχτηκε ξαφνικά ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν είναι μόνο τα 800.000 ευρώ που παίχτηκαν, αλλά τα πόσα κέρδισαν αυτοί. Γιατί είναι άσος στο πρώτο ημίχρονο, over στο πρώτο ημίχρονο, ανατροπή στο δεύτερο, over και αν έχουν παίξει και τα λεφτά και τους σκόρερ, που παίζουν σε αυτά τα παράνομα, καταλαβαίνετε τι εκατομμύρια ευρώ είναι.

Άρα υπάρχει τεράστιο θέμα. Διότι εγώ αύριο στην κατάθεσή μου θα αναμείξω και τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, που έχουν αφήσει έρμαιο στα χέρια των κακοποιών αυτών το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΠΑΠ θα έπρεπε να κάνει μηνυτήρια αναφορά, όπως έκανε η UEFA, που το έκανε παρακολουθώντας δεκάδες παιχνίδια. Αυτό έπρεπε να κάνει κι ο ΟΠΑΠ, και να παρακολουθεί μόνο τα 40 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Οκτώ στη Σούπερ Λιγκ, εννιά στη Β' Εθνική και 15 έως 20 παιχνίδια στην Γ' Εθνική. Τα ύποπτα παιχνίδια από αυτά είναι δέκα. Δεν μπορούσε να τα παρακολουθήσει είτε μέσω Ίντερνετ είτε διά ζώσης τι γίνεται στον στοιχηματισμό στα παιχνίδια αυτά;

Ο Διαγόρας στον πρώτο γύρο κέρδιζε τους πάντες και τώρα χάνει και από την... κουτσή Μαρία! Και χάνει από τη δείνα ομάδα, που έχει αυτές τις συμπεριφορές. Αν σε “καίει”, γιατί έχεις δική σου ομάδα και ξέρεις ότι δεν σε θέλουν στη Β' Εθνική, γιατί δεν θέλουν να πας στο συμβούλιό τους και κάνεις ό,τι έκανες με τα Γιάννενα, όπου πήγα και τους είπα αυτά τα παιχνίδια, αυτοί οι διαιτητές κάνουν αυτά και είπαν ότι θα κάνουν επιτροπή με τον Λυκουρέζο και τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, αλλά δεν έκαναν τίποτα, καταλαβαίνεις για ποιον λόγο μπορείς να μιλάς».

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #194 στις: Παρ 08 Απρ 2011 16:58 »
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Απρ 2011 17:19 από PAS-o-media »

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Παρ 08 Απρ 2011 17:33 »
Είχε τύχει να κοιτάξω τις μεταβολές στις αποδόσεις λίγο πριν το παιχνίδι. Υπήρχε μεγάλη πτώση στο over από 2.00 στο 1,35 περίπου και μου είχε κάνει εντύπωση.
Ο Διαγόρας αν θυμάστε είχε μπει πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και μπορούσε να βάλει γκολ στην αρχή.  Είχε 2-3 καλές φάσεις στο πρώτο μισάωρο.
Ίσως καποιοι παίχτες του Διαγόρα, την σίγουρη ήττα λόγω διαφοράς δυναμικότητας και πολλών απουσιών, να θέλησαν να την συνδιασουν με μεροκαματάκι.
Αλλά αυτά που γράφει το σάιτ για περιουσίες σε ασιατικούς book και ακριβή σκορ είναι ανέκδοτα.
Περά από το ότι ο Διαγόρας έχασε ευκαιρίες στην αρχή και μπορούσε να βάλει γκολ, δεν υπάρχει κανεις μπουκ να δεχτεί "περιουσίες" σε ακριβές σκορ της Β Εθνικής. Και οι ασιατικοί δε δέχονται καν ακριβή σκορ.

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Παρ 08 Απρ 2011 18:05 »
Το εν λόγω site δεν ειναι κι απ τα πιο αξιόπιστα κι έχει έφεση στο πατσιάρ.

Απο κει και πέρα και σαν σχολιο σε αυτά που λέει ο φίλος μου ο filosofos για την Ασία.

Υπάρχουν μπουκ στην Ασία που δέχονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε Ελληνικούς αγώνες και που δεν βρίσκεις το σαιτ τους γιατί δεν υπάρχει.

Το κουπόνι το παίρνεις σε φαξ. Αλλά πρέπει να ξέρεις ανθρώπους που τους εκπροσωπούν στην Ελλάδα. Δεν πάει ο κάθες καραμήτρος. Εκεί παίζει ο Μπέος κι ο Μάκαρος υποτίθεται.

Υπάρχουν και νόμιμοι Ασιατες μπουκ με σάιτ που επίσης δέχονται σκορ αλλά οχι στη Β΄

Αλλά το under/over θα μπορούσε κάποιος να το παίξει.

Στο Ασιατικό κατα βάση παίζεται το νικητής/ηττημένος και το under/over με ένα όριο (line) το οποίο καθορίζει και τις αποδόσεις στους υπόλοιπους μπουκ παγκοσμίως. Ισοπαλία δεν υπάρχει.

Όταν λοιπόν στην Ασία παίζεται το Ρεαλ-Χεταφε ασσο στο -3/-3.5 (δηλαδή να κερδίσει η Ρεαλ με 3 καθαρά γκόλ και πάνω) σε απόδοση πχ. 2,00 τότε ο ΟΠΑΠ πχ βγάζει αντίστοιχα αποδοση στον καθαρό ασσο 1,10.

Μια ιδέα εδώ

http://www.asianodds.org/

Χωρίς να είχα κοιτάξει λογικά το Ασιατικό line στο ΠΑΣ-Διαγόρας θα πρέπει να είχε πάει στο -3 ή -4 και το over/under στο -4.5.

Για τα χοντρά βέβαια έπρεπε να παίξεις ακριβές σκορ στους "μυστήριους" Ασιάτες.

Θεωρητικά μπορεί να έχει γίνει.

Πρακτικά πιστεύω πως πρόκειται για πατσιάρ' εντυπωσιασμού.
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Παρ 08 Απρ 2011 20:26 »
έτσι ρε γερά...μόνο ο ΠΑΣ....είμαστε χούλιγκανς και σκοτώνουμε κόσμο....κολλάμε αυτοκόλλητα...βάφουμε με σπρέι....χρωστάμε σε όποιον βγάζει ανθρώπινη λαλιά και τα γράφουμε στο χιόνι....στήνουμε και αγώνες και γενικά υπάρχουμε μόνο για να χαλάμε το ελληνικό πρωτάθλημα....που είναι τέλειο κατά τα άλλα...αγγελικά πλασμένο.... >:(

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Σαβ 09 Απρ 2011 06:12 »
Παράθεση
Για τα χοντρά βέβαια έπρεπε να παίξεις ακριβές σκορ στους "μυστήριους" Ασιάτες.

Θεωρητικά μπορεί να έχει γίνει.
Δε μπορει να γίνει για έναν απλό λόγο: Όσο μυστήριος και να είναι ένας μπουκ δεν θέλει να χάνει.
Τα betlimits για ακριβή σκορ και ανατροπές στη Β' Εθνική είναι παντού πολύ χαμηλά. Και στην Ασία και στην Ωκεανία και στη χαμένη Ατλαντίδα που λέει ο λόγος.  :)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Σαβ 16 Απρ 2011 22:09 »
στη λιστα με τους υποπτους αγωνες που δημοσιευει η ελευθεροτυπια συμπεριλαμβανονται κ 2 αγωνες του ΠΑΣ με καβαλα προπερσι κ πανθρακικο περσι ως ελαφρα υποπτοι

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054710391-%CE%A4%CE%B1-39-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85%E2%80%A6-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B5