Αποστολέας Θέμα: Στημένα  (Αναγνώστηκε 146351 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Στημένα
« Απάντηση #300 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 12:11 »
Ο κόσμος το'χε τούμπανο... Απλά κανείς δεν πίστευε οτι θα τα καταφέρει η δικαιοσύνη και η αστυνομία και θα έδειχνε οτι έχει @@. Και αυτό γιατί πολύ απλά δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα.
Ρε λέτε να γινόμαστε κράτος? Viva μωρη Μέρκελ!

Για γέλια και για κλάματα...

Καλύτερα να το δούμε χιουμοριστικά γιατί αλλιώς θα ρίξουμε πολύ κλάμα...
Επικός ο υποφαινόμενος διάλογος Ψωμιάδη-Μπουρούση όπως διέρρευσε σε όλα τα αθλητικά σάιτ. Μιλάμε για διάλογο βγαλμένο από τις ταινίες του Ταραντίνο!
όπως και οι υπόλοιποι ειδικά αυτοι με πρωταγωνιστή το μακαρο. Μιλάμε για πολύ σόου.

Όποιος δεν είδε εξωφυλλα "οπαδικών" αθλητικών εφημερίδων σήμερα, έχει χάσει. Μιλάμε για απίστευτους στόκους. Δείτε λίγο πως σκέφτονται ρε παιδιά είναι απίστευτο....
Ακόμα κι αυτό το γεγονός το βλέπουν σαν γαυροβαζελική αντιπαράθεση. Και είμαι σίγουρος οτι το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί αυτών των ομάδων.

Μία άλλη εντυπωσιακή αντίφαση είναι οι αθλητικές εκομπές στα ράδια. Σχεδόν σε όλες οι δημοσιογράφοι λαλίστατοι καταδικάζουν το σαθρό στοιχηματικό κύκλωμα που είχε στηθεί, λένε οτι το "μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο" και "να χυθεί άπλετο φως" και μόλις φτάνει η ώρα των διαφημίσεων λένε

"και μην ξεχνάτε, μαζί μας σήμερα είναι η bet...."
ή λένε
"την εκπομπή σήμερα όπως και κάθε μέρα σας προσφέρει η .....bet"

στις τελίτσες βάλτε εσείς όποια στοιχηματική εταιρία θέλετε, αφού οι περισσότερες σπονσοράρουν δημ/γραφικές εκπομπές. %-|

ΥΓ. Τι να λέμε ρε μάγκες. Ας το δούμε χιουμοριστικά... Αλλιώς θα ρίξουμε πολύ κλάμα.

ΥΓ2. Ειναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και για το πρόβλημα της βιας. Κρίμα όλα αυτά τα παιδάκια που σκοτώνονται. Ας καταλάβουν τώρα οτι δεν έχει νόημα...

ΥΓ3. Όσο για τα του ΠΑΣ ... τι να λέμε... Μάλλον ήρθε ο καιρος να αναθεωρήσουμε απόψεις.

ΥΓ4. Κατι τετοιες ώρες ... μου λείπεις ΗarmPas! Που είσαι μωρ' μαναμ'? Πες και συ πως τα γλιέπς τα πράματα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 12:34 »
Πάντως αν είναι να πέσουν όλοι αυτοί που αναφέρονται τοτε η Δ' θα γίνει SL.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 13:39 »
Παράθεση
Διαβάζοντας τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, βρίσκεσαι μπροστά σε ένα στημένο σκηνικό και συνειδητοποιείς (για όσους ζούσαν ακόμα σε άλλο κόσμο) πως κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα παρακολουθούμε μια εικονική πραγματικότητα.

Παίρνοντας τοις μετρητοίς τους διαλόγους, σου δίνεται η εντύπωση πως τα πάντα σχεδόν είναι προσυνεννοημένα.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πάψουν πλέον οι παράγοντες να κοροϊδεύουν την κοινωνία.
Το παραμύθι τελείωσε. Όλα είναι πλέον στο φως…

Γιαυτό ο ηπιος δεν ενισχυσε την ομάδα περυσι τον χειμώνα. Κι εμεις οι μαλάκες ανησυχούσαμε. :(
Γιατο μας κουβαληθηκε ο Κωστακης ο Μενδρινός. Κι εμεις οι μαλάκες πανηγυριζαμε.  :(
Γιαυτο απο πρωτοι ολη την χρονια, ηρθαμε δευτεροι φετος. Κι εμεις οι μαλάκες δηλωναμε απογοητευμενοι. :(

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #303 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 13:46 »
Ποδόσφαιρο, πολιτική και ωραία ατμόσφαιρα!
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 03:06    Βάσω Σκουλίκα
Παράθεση
Τα γεγονότα που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επισκίασαν κάθε άλλη συζήτηση σε πολύ ενδιαφέρουσα παρέα πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της πόλης. Η συνάντηση έγινε στον πιο ωραίο χώρο της πόλης, όπου το μεράκι περισσεύει. Στην Πολιτεία, στο Φρόντζο. Όμορφο περιβάλλον, υψηλή ποιότητα, ευγένεια και χαμόγελα που σπανίζουν στις μέρες μας.

Οι αναλύσεις επικεντρώθηκαν στα του ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια ειπώθηκαν πολλά. Το πιο ενδιαφέρον, όπως μας μεταφέρθηκε, από όσα ακούστηκαν, αφορούσε στην πιθανή ανάμειξη πασίγνωστου διαιτητή, που κατάγεται από την Ήπειρο και επιχείρησε να ασχοληθεί και με την πολιτική. Το όνομά του δεν περιλαμβάνεται στις περίφημες λίστες και η ενδιαφέρουσα πολιτικο-οικονομική παρέα, εξέφραζε την έκπληξή της!
epiruspost.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 14:20 »
Παράθεση
Διαβάζοντας τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, βρίσκεσαι μπροστά σε ένα στημένο σκηνικό και συνειδητοποιείς (για όσους ζούσαν ακόμα σε άλλο κόσμο) πως κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα παρακολουθούμε μια εικονική πραγματικότητα.

Παίρνοντας τοις μετρητοίς τους διαλόγους, σου δίνεται η εντύπωση πως τα πάντα σχεδόν είναι προσυνεννοημένα.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πάψουν πλέον οι παράγοντες να κοροϊδεύουν την κοινωνία.
Το παραμύθι τελείωσε. Όλα είναι πλέον στο φως…

Γιαυτό ο ηπιος δεν ενισχυσε την ομάδα περυσι τον χειμώνα. Κι εμεις οι μαλάκες ανησυχούσαμε. :(
Γιατο μας κουβαληθηκε ο Κωστακης ο Μενδρινός. Κι εμεις οι μαλάκες πανηγυριζαμε.  :(
Γιαυτο απο πρωτοι ολη την χρονια, ηρθαμε δευτεροι φετος. Κι εμεις οι μαλάκες δηλωναμε απογοητευμενοι. :(

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
 :mono:

δηλωνω κι εγω ενας ΜΑΛΑΚΑΣ  :(
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 14:35 »
Παράθεση
ενδιαφέρουσα, παρέα πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της πόλης, συνάντηση, συζήτηση
Το πιο ενδιαφέρον από όσα ακούστηκαν, πιθανή ανάμειξη πασίγνωστου διαιτητή, έκπληξή, δεν περιλαμβάνεται στις περίφημες λίστες 
Για τον δικο μας, οχι τοσο εκπληξη??? Ενδιαφερον, λιγοτερο???

Παράθεση
στα του ΠΑΣ Γιάννινα, ειπώθηκαν πολλά
Δρομολογηθκε και τιποτα???
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #306 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 16:12 »
Παράθεση
Φάκος στον FM100: "Μέχρι και υποβιβασμοί τον Ιούλιο"

"O MΠΕΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ"

"Μέχρι και υποβιβασμός των ομάδων που εμπλέκονται στα στημένα ματς προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ", δήλωσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Αβνδρέας Φάκος στον FM100.

"Τα αδικήματα της δωροδοκίας, του στοιχήματος και του ντόπινγκ στο ποδοσφαιρικό Δίκαιο παραγράφονται σε τρία χρόνια", τόνισε ο κ.Φάκος και πρόσθεσε:

"Ο κ.Μπέος με είχε επισκεφθεί στο γραφείο μου και με απείλησε με αήθεις χαρακτηρισμούς. Μου είπε "είσαι ηθοποιός και βγαίνεις στην εκπομπή του Θωμαϊδη;". Μάλιστα ζήτησε από τον κ.Πιλάβιο την αντικατάστασή μου εγγράφως".

"Θα δουλεύουμε 16-17 ώρες την ημέρα προκειμένου να τελειώσουμε.Μέσα στον Ιούλιο ελπίζω να τελειώσουμε".
dikisports.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #307 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 19:59 »
Κλειστά σύνορα για τους 68!
Παράθεση
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των «στημένων» αγώνων, καθώς η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα 68 κατηγορούμενους!

Επειτα από την έρευνα που διεξήγαγε ο ανακριτής, αποφάσισε να απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα στους 68 κατηγορούμενους της υπόθεσης των στημένων μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Αθανάσιος Κανελλόπουλος, Θωμάς Μητρόπουλος, Κώστας Μενδρινός...
http://www.sentragoal.com.cy/article.asp?catid=18848&subid=2&pubid=128693685

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 20:07 »
Ρε τον επιστήμονα τον Παπακόουτς! Ωραίος κι αυτός στους 15 πρώτους. Τι έγινε τελικά τον πιάσανε?

Τον θυμάστε που ήθελε και προπονητικά κέντρα και πολυτέλειες όταν ήταν στα Γιάννενα?
Μάθαμε τελικα γιατί είναι κατηγορούμενος. Για στοίχημα ή για ντόπινγκ? Να υποθέσω το δεύτερο λόγω Μάκαρου.

Αν είναι εμπλεκόμενος για ντόπινγκ, μήπως να θυμηθούμε και λίγο την περσινή πορεία της λάρισας στο δεύτερο γύρο που ανέλαβε ο παπακώστας?
Θυμάστε μεταμόρφωση η αελ? Απο νίκη σε νίκη πετούσε με παίχτες μηχανάκια κι ας ήταν η χειροτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι τότε...

Και επειδή παρατηρώ μια διάθεση αυτοκριτικής παραπάνω, ας κάνω και γω τη δικιά μου.

Μόλις πριν από 2-3 μέρες που γράφαμε περί μεταγραφών έπλεκα το εγκώμιο της καβάλας του ψωμιάδη για το πόσο γρηγορα βγαίνει η ομάδα στην αντεπίθεση και τι γρόγορους παίχτες έχει, τι πρότυπο ομάδας είναι κλπ.
Στο καπάκι χθες βγαίνει στη δημοσιότητα ο διάλογος Ψωμιάδη-Μπουρούση, όπου ο μάκαρος περηφανεύεται στο μπουρούση για τους δικούς του παίκτες!

Ρε πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι και γω με τη σειρά μου......

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 23:36 »
contrabet.tv
24/06/2011 21:53 - Τελ. ανανέωση : 24/06/2011 23:07

Οι... "δεν ξέρω, δεν έχω σχέση"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Φέισα, τοποθετήθηκε στο θέμα των στημένων και επί προσωπικού: "Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο τον Φλεβάρη, τα ίδια κέντρα συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη τώρα. Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει".

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και τέως πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος, στην αναλυτική του δήλωση-απάντηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Την περίοδο 2008 – 2010, κατά την οποία αναφέρονται στο πόρισμα αγώνες ύποπτοι, δεν είχα ουδεμία θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και ουδεμία ως εκ τούτου ανάμειξη στα ποδοσφαιρικά πράγματα".

Ο διαιτητής του ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ. Καραϊσκάκης" Δημήτρης Καλόπουλος ισχυρίζεται: "Δεν τον γνωρίζω τον κ. Μπέο, τον γνωρίζω μόνο εξ' όψεως, όπως όλοι οι διαιτητές, δεν έχω βρεθεί ποτέ ιδιωτικά μαζί του".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης έσπευσε να τονίσει ότι ουδέποτε είχε σχέση με αυτό που αποκαλείται "παρασκήνιο" και πρόσθεσε: "Δεν κατανοώ το λόγο, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί, δεν περνά από το μυαλό μου κανένα, έστω και απίθανο σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αιτία του διασυρμού που από χθες υφίσταμαι προσωπικά και επιχειρηματικά".

Με τη σειρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστας Χρυσοχοΐδης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης τονίζοντας: "Ουδεμία συνομιλία υφίσταται μεταξύ εμού με άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και δεν υφίσταται γιατί ουδέποτε είχα την ελάχιστη εμπλοκή σε παράνομες πράξεις".

Την εμπλοκή στελεχών του Αστέρα Τρίπολης (Μπάκος και Μποροβήλος) σχολίασε ο εκ των μεγαλομετόχων του συλλόγου Γιάννης Καϋμενάκης: "Ούτε παίζαμε ούτε παίζουμε ούτε έχουμε σκοπό να παίξουμε τυχερά παιχνίδια. Μακριά από εμάς κάθε μορφή στοιχηματισμού".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, σε ερώτηση για το διάλογο που βάσει της δικογραφίας είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, απάντησε: "Εδώ υπάρχουν αδικήματα που φτάνουν μέχρι το βαθμό της ισόβιας κάθειρξης, ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά.Δεν ξέρω αν το δικό μου είναι πλημμέλημα".

Εξάλλου, τη δική της, ιδιαίτερη, σημασία έχει η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση για την... παράπλευρη αποκάλυψη της υπόθεσης των "στημένων" αγώνων του ποδοσφαίρου: "Αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθ' οιονδήποτε τρόπο".

Αποσυνδεδεμένος nikos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Παρ 24 Ιούν 2011 23:57 »
contrabet.tv
24/06/2011 21:53 - Τελ. ανανέωση : 24/06/2011 23:07

Οι... "δεν ξέρω, δεν έχω σχέση"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Φέισα, τοποθετήθηκε στο θέμα των στημένων και επί προσωπικού: "Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο τον Φλεβάρη, τα ίδια κέντρα συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη τώρα. Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει".

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και τέως πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος, στην αναλυτική του δήλωση-απάντηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Την περίοδο 2008 – 2010, κατά την οποία αναφέρονται στο πόρισμα αγώνες ύποπτοι, δεν είχα ουδεμία θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και ουδεμία ως εκ τούτου ανάμειξη στα ποδοσφαιρικά πράγματα".

Ο διαιτητής του ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ. Καραϊσκάκης" Δημήτρης Καλόπουλος ισχυρίζεται: "Δεν τον γνωρίζω τον κ. Μπέο, τον γνωρίζω μόνο εξ' όψεως, όπως όλοι οι διαιτητές, δεν έχω βρεθεί ποτέ ιδιωτικά μαζί του".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης έσπευσε να τονίσει ότι ουδέποτε είχε σχέση με αυτό που αποκαλείται "παρασκήνιο" και πρόσθεσε: "Δεν κατανοώ το λόγο, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί, δεν περνά από το μυαλό μου κανένα, έστω και απίθανο σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αιτία του διασυρμού που από χθες υφίσταμαι προσωπικά και επιχειρηματικά".

Με τη σειρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστας Χρυσοχοΐδης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης τονίζοντας: "Ουδεμία συνομιλία υφίσταται μεταξύ εμού με άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και δεν υφίσταται γιατί ουδέποτε είχα την ελάχιστη εμπλοκή σε παράνομες πράξεις".

Την εμπλοκή στελεχών του Αστέρα Τρίπολης (Μπάκος και Μποροβήλος) σχολίασε ο εκ των μεγαλομετόχων του συλλόγου Γιάννης Καϋμενάκης: "Ούτε παίζαμε ούτε παίζουμε ούτε έχουμε σκοπό να παίξουμε τυχερά παιχνίδια. Μακριά από εμάς κάθε μορφή στοιχηματισμού".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, σε ερώτηση για το διάλογο που βάσει της δικογραφίας είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, απάντησε: "Εδώ υπάρχουν αδικήματα που φτάνουν μέχρι το βαθμό της ισόβιας κάθειρξης, ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά.Δεν ξέρω αν το δικό μου είναι πλημμέλημα".

Εξάλλου, τη δική της, ιδιαίτερη, σημασία έχει η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση για την... παράπλευρη αποκάλυψη της υπόθεσης των "στημένων" αγώνων του ποδοσφαίρου: "Αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθ' οιονδήποτε τρόπο".
Μην ξεχνας και τον κομποτακο ουτε αυτος εχει καμια σχεση :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 00:19 »
Παντως απο οτι διαβαζω, με το ακουσμα της εμπλοκης ονοματων απο παιχτες, τιθενται σε καραντινα απο τις ομαδες τους και την εθνικη ομαδα, το ιδιο λεν για διαιτητες απο τους αγωνες κι υπαλληλους απο την υπηρεσια τους, καθοτι ειναι προβληματικη πλεον λενε η συμμετοχη τους απο δω και περα και μεχρι να ξεκαθαρισει δικαστικα η θεση τους.
Για τους παραγοντες που ακουστηκαν, που κι αυτοι θα συμμετεχουν απο δω και περα, με προγραματισμο, λεφτα, μεταγραφες κλπ, δεν θα ειναι προβληματικη η συμμετοχη τους;
Αλλος δλδ θα ειναι μεσα μεχρι να δικαστει, αλλος θα τρεχει απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ σε εισαγγελεις κι ανακριτες και δεν θα τρεχει καστανο για την αξιοπιστια των αγωνιστικων δρωμενων;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 00:28 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 00:31 »
Ρε παιδιά,  θα σαλτάρουμε στο τέλος.

Διάβασα, άκουσα, έγραψα - έσβησα  για τα στημένα, αλλά όταν είδα την προεδρική φάτσα μόλις τώρα στην tv, μου ήρθε στο νου ο τύπος απ' το ¨"συννεφάκι"  που είχει  πει εκείνο το "Επιτέλους, ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;"

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 00:33 »
Κάτσε τώρα που θα τρέχουν μπορεί να δούμε και κανέναν αγώνα να μην είναι στημένος γιατί δεν προλαβαίνουν λόγω χρόνου...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 00:35 »
Ο Ο. Βόλου πότε παίζει?
Θα παίξει?

οκ ;) 14 Ιουλίου
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 01:04 »
Ο Ο. Βόλου πότε παίζει?
Θα παίξει?

οκ ;) 14 Ιουλίου
δεν προλαβαινει θα παει ο αρης στη θεση του γιατι ο μπεος εχει κατι δουλειες φορτο εργασιας λενε.... ;)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #317 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 10:23 »
Παράθεση
Υποβιβάζονται…
25/06/2011, 10:10 | Διαβάστηκε 1176 φορές Αποστολή
Καταδικαστική για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηλιούπολη αντίστοιχα μοιάζει να είναι η φερόμενη ως πρωταγωνιστική δράση των Αχιλλέα Μπέου, Μάκη Ψωμιάδη και Γιώργου Τσακογιάννη αντίστοιχα.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Sportday, οι δύο σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας, αλλά και αυτός της Football League δεν μπορούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό μίας κατηγορίας έκαστη.

Βέβαια οι περιπτώσεις των τριών αυτών συλλόγων διαφέρουν από αυτές των υπόλοιπων ΠΑΕ, άνθρωποι των οποίων εμπλέκονται στο σκάνδαλο “Koriopolis”, βάσει της εισαγγελικής έρευνας. Κίνδυνος, έστω και αρκετά περιορισμένος, υπάρχει και για αυτές. Τα άρθρα 21 και 26 του ΚΑΠ είναι αυτά που προβλέπουν υποβιβασμό, με το πρώτο να αναφέρεται σε παραβάσεις που έχουν σχέση με δωροδοκία και Το δεύτερο σε δυσφήμιση του αθλήματος. Ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους είναι ότι το μεν άρθρο 21 προβλέπει παραγραφή των αδικημάτων μετά τα 3 έτη, ενώ το 26 μετά από έναν μήνα. Ωστόσο, το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης περιγράφεται ως διαρκές και είναι το πιθανότερο να χρησιμοποιηθεί για τρεις ΠΑΕ που κινδυνεύουν το άρθρο 26 τελικώς.

Στα «χέρια» της UEFA το πόρισμα

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά των ομίλων του Europa League ενδιαφέρει άμεσα την UEFA, η οποία έχει ζητήσει το εισαγγελικό πόρισμα και σύμφωνα με την Sportday, βρίσκεται ήδη στα γραφεία της, στη Νιόν της Ελβετίας. Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα αποφασίσει αν οι Θεσσαλοί θα αγωνιστούν στις 14 Ιουλίου με το νικητή του ζευγαριού Ραντ-Τρε Πένε, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Η UEFA είναι πιθανό να αποκλείσει την ελληνική ομάδα και η θέση της είτε να αναπληρωθεί από άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας, είτε να θεωρηθεί ως αποκλεισμός.

Η συμμετοχή επίσης του Ολυμπιακού στο Champions League, από τη στιγμή που το όνομά του αναφέρει στο εισαγγελικό πόρισμα, ενδεχομένως να οδηγήσει την UEFA στην εξέτασή της.
http://www.sport-fm.gr/article/484094
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #318 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 12:29 »
Έρχεται νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 170 άτομα!
Παράθεση
Αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λευκά συμβόλαια και φοροδιαφυγή. Στην υπόθεση είναι αναμεμιγμένα περίπου 170 άτομα και αναμένεται να... σκάσει πολύ σύντομα!

Όπως όλα δείχνουν, το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να πάει.... και πιο κάτω!

Μετά την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, η οποία έστειλε το Ελληνικό πρωτάθλημα στην... σέντρα, φαίνεται πως ακολουθεί ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο σχετίζεται με αυτό του παράνομου στοιχηματισμού!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του “GoalNews”, αυτή η νέα υπόθεση αφορά ξέπλυμα “μαύρου” χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση που θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη δικαιοσύνη άλλα 170(!) άτομα.

Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο τρέχον σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα χρήματα στις ΠΑΕ που διοικούσαν συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη “λευκών” συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι.

Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι η σύνταξη των συμβολαίων, αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία μικρότερο φόρο.
newsit.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #319 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 15:24 »
Παράθεση
Υπεράκτιες εταιρείες στην Απω Ανατολή

Εταιρείες «πλυντήρια» των κερδών του κυκλώματος αποκαλύπτονται στη Μαλαισία – Διασυνδέσεις και με το παραδικαστικό

Του Γιαννη Σουλιωτη

Την ύπαρξη δικτύου υπεράκτιων εταιρειών με έδρα χώρες της Απω Ανατολής φέρονται να αποκαλύπτουν οι ροές χρημάτων από και προς τις στοιχηματικές εταιρείες στις οποίες τα μέλη της «μαφίας» του ποδοσφαίρου «τοποθετούσαν» τα χρήματά τους. Το στοιχείο αυτό αποτελεί, σύμφωνα με πηγές της «Κ», αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας των εισαγγελικών αρχών οι οποίες διερευνούν την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Η ύπαρξη των εν λόγω εταιρειών φέρεται, μεταξύ άλλων, να επιβεβαιώνεται και από το περιεχόμενο συνομιλιών μεταξύ των κατηγορουμένων που έχουν υποκλαπεί στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου από την ΕΥΠ. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα των εισαγγελικών αρχών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποκαλυφθεί η ύπαρξη υπεράκτιας (offshore) εταιρείας του «κυκλώματος» με έδρα τη Μαλαισία, μέσω της οποίας φέρεται να γινόταν η νομιμοποίηση των κερδών από τον παράνομο στοιχηματισμό σε στημένους αγώνες.

Το συγκεκριμένο σκέλος της έρευνας πάντως συναντά αρκετές δυσκολίες, καθώς, όπως αναφέρουν στην «Κ» καλά πληροφορημένες πηγές, δεν υπάρχουν διακρατικές σχέσεις δικαστικής συνεργασίας με τις χώρες της Απω Ανατολής, όπως είναι για παράδειγμα η Μαλαισία. Στη Μαλαισία εξάλλου οδηγεί και παράλληλη έρευνα της εισαγγελίας σχετικά με υπόθεση στοιχηματισμού (από γιο μεγάλου αθλητικού παράγοντα) σε αγώνα της Super League, την περίοδο 2008 - 2009.

Eν ενεργεία δικαστικός

Εν το μεταξύ, διασυνδέσεις φέρεται να προκύπτουν μεταξύ της μαφίας του ποδοσφαίρου και του παραδικαστικού κυκλώματος, για τη δράση του οποίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εισαγγελική έρευνα από τον κ. Ισίδωρο Ντογιάκο. Παρότι στην περίπτωση του παραδικαστικού, η δικογραφία και άρα τα ονόματα των κατηγορουμένων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πηγές της «Κ» σημειώνουν ότι συνολικά 9 από τους αρχικά 15 κατηγορουμένους για τα στημένα παιχνίδια αποτελούν περιφερειακά μέλη του παραδικαστικού! Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αφορά το πρόσωπο εν ενεργεία δικαστικού λειτουργού, ο οποίος κατονομάζεται από μάρτυρες ως μέλος του παραδικαστικού κυκλώματος και διατηρεί στενή συγγενική σχέση με παράγοντα που διώκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Ως ποδοσφαιρικοί παράγοντες που συνδέονται με το παραδικαστικό κύκλωμα κατονομάζονται, από την ίδια πηγή, δύο πρόεδροι ΠΑΕ Β΄ Εθνικής (ο ένας μάλιστα ήταν γνωστός στα μέλη του παραδικαστικού με το ψευδώνυμο «Αδάμ»), δύο διαιτητές (ο ένας μάλιστα συνδέεται με το επίμαχο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ), καθώς και ορισμένα ακόμα άτομα που και στις δύο περιπτώσεις είχαν «βοηθητικό» ρόλο. Σε βάρος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετεί στον νομό Αχαΐας και ακούγεται να συνομιλεί με έναν εκ των κατηγορουμένων, διετάχθη διοικητική εξέταση.
kathimerini.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 17:57 »
Μπαγιάτικο, αλλά σχετικό.

Παράθεση
Επάγγελμα: περιφερόμενος «επενδυτής» ΠΑΕ

Γιάννης Γεωργάκης
14/09/2008

ΑΡΘΡΟ:   http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=14202

«Τι ζητούν όμως όλοι αυτοί οι περιφερόμενοι αγοραστές ΠΑΕ και σε τι προσδοκούν «επενδύοντας» χρήμα και χρόνο σε ομάδες Β Δ Εθνικής;»

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 18:51 »
Παράθεση
Ανακοίνωση

Προς: Συντεταγμένη Πολιτεία

Θέλουμε την Κυριακή μας πίσω..!

Η μικρή μας παρέα, από τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας που ποτίζουμε με χαρές και λύπες τις Κυριακές, που στεκόμαστε προσοχή και με ρίγος μπροστά σ’ έναν παππούλη που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας, εμείς που ανακατεύουμε τα χρώματα των κασκόλ και των λαβάρων μας στα τσιμέντα των γηπέδων μας φτιάχνοντας το πιο όμορφο ουράνιο τόξο για να χαίρονται τα παιδιά μας, εμείς που δεν σηκώσαμε το χέρι και την οργή μας σε κανέναν αντίπαλο επειδή μας νίκησε, στεκόμαστε οργισμένοι και αμήχανοι μπροστά στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών…

Είναι ώρα να φωνάξουμε αυτό που ψιθυρίζαμε: Φταίμε …

-Γιατί, κάποιοι από εμάς, μπορεί να αποδεχτήκαμε να αφήσουμε την ομάδα μας στα «πλούσια» χέρια ανθρώπων που δεν θα την προσέγγιζαν ποτέ όπως εμείς… Αλλά εσείς μας τους στείλατε, ντύνοντας τους με τον καθωσπρέπει μανδύα του «πετυχημένου»…

-Γιατί, κάποιοι από εμάς, μπορεί να αποδεχτήκαμε να καταπίνουμε χρόνια ολόκληρα τις «φήμες» για τις βρωμιές τους και να τις βαφτίζουμε «ανυπόστατες». Αλλά εσείς συντηρούσατε την ατιμωρησία τους και την γιγαντώνατε.

-Και για όσους λόγους θα θελήσει κάθε καλοπροαίρετος ή όχι να μας καταλογίσει… Το δεχόμαστε!

Τώρα που τα πράγματα δείχνουν σοβαρά, για πρώτη φορά στα 30 χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που σαν λαίλαπα κατέστρεψε την συνείδηση των ανθρώπων που το υπηρετούσαν κάποτε, τώρα στεκόμαστε και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην «απολάσπωση» που έχει ξεκινήσει. Ελπίζουμε ότι δε θα χρησιμοποιηθεί για μια ακόμη φορά το ποδόσφαιρο μόνο για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, μακριά από τα έντονα κοινωνικά προβλήματα όπως είναι τώρα το μεσοπρόθεσμο. Να είναι μια κάθαρση πραγματική και ολοκληρωτική, και όχι απλά να γίνεται όλο αυτό το θέμα για δημιουργία εντυπώσεων και αποπροσανατολισμό από τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της χώρας μας.

Απαιτούμε την αυστηρή τήρηση των νόμων και την απονομή δικαιοσύνης ακόμα κι αν (και ιδιαίτερα τότε) οι άνθρωποι που διοικούσαν την δική μας ομάδα είναι βουτηγμένοι στην λάσπη. Αν η ομάδα μας ωφελήθηκε από στημένα παιχνίδια κερδίζοντας έστω κι έναν βαθμό σε βάρος άλλης με παρασκηνιακές διαδικασίες, να μας επιβληθεί η τιμωρία που ορίζουν οι νόμοι, έστω και αν είναι υποβιβασμός στη Β κατηγορία (football League), ή στο περιφερειακό. Εμείς, στο όνομα της κάθαρσης της φανέλας μας και του ποδοσφαίρου θα το αποδεχτούμε με περηφάνια…

Κι είναι ώρα να υψώσουμε το ανάστημα μας, κι εμείς ως φίλαθλοι, κι εσείς ως συντεταγμένη Πολιτεία, στους στρατούς των οπαδών που ξέρουν μόνο να δολοφονούν την ιδέα της Κυριακής, που πετούν φωτοβολίδες «στα κεφάλια των οχθρών» τρομοκρατώντας οικογένειες, που καταλαμβάνουν με τη βία κερκίδες, πόλεις, συνειδήσεις, βάφοντας τες με το έτσι θέλω μπλε, κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, μαύρες, με μοναδικό πλεονέκτημα και όπλο τους την αγελαία μάζα και την ατιμωρησία τους. Τώρα που φαίνεται να ξεσκαρτάρει ο χώρος μας από την λάσπη του υποκόσμου των παραγόντων, μια και καλή να καθαρίσει και από την εμετική βία του υποκόσμου των «οπαδικών» στρατών.

Θέλουμε την Κυριακή μας πίσω από τους Αλήτες. Έτσι όπως την γνωρίσαμε παιδιά, μια γλυκιά ανάμνηση χαράς και λύπης, αγωνίας και ξεσκάσματος. Αυτό θέλουμε, και για τα παιδιά τα δικά μας και των συνανθρώπων μας.

Υπογράφουμε πρώτοι αυτό το κείμενο με την ελπίδα να το προσυπογράψουν κάθε σύνδεσμος, λέσχη, club ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται, που έχουν παρόμοιες επιρροές, παρόμοιες αντιλήψεις και παρόμοιες επιθυμίες…

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας – www.lfk.gr
Πανσερραϊκός CHE GUEVARA CLUB – www.panserraikara.gr
Πιερικός Club Μελανόλευκοι - http://melanoleykoi.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 19:38 »
Πρωτάθλημα 2011 - 12

Χωρίς κρατικά γήπεδα.
Χωρίς κρατική τηλεόραση.
Χωρίς κρατική επιχορήγηση.

Παράθεση
Γερουλάνος: "Χωρίς κρατικά λεφτά"
http://www.woop.gr/content/29802/geroulanos-horis-kratika-lephta

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 20:03 »
ο γερουλανακος  δηλαδη θελει να πει οτι δεν θα δωσει χρηματα ουτε η τηλεοραση θα δειχνει ματς (και εκπομπες;)και δεν θα παιξουν στα κρατικα γηπεδα;δηλαδη; θα παιξουν στα παλια χωματινα.....α ρε γερουλανακο σε εχει χτυπησει η κρατικη αφραγκια στο κεφαλι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση..... :stop:οση σχεση εχω εγω με το μπαμπιγκτον τοση σχεση εχεις εσυ και ο πολιτικος σου προισταμενος με τη μπαλα....αι τα κανατε ροιδο παντου και εχετε και αποψη για τη μπαλα που περναγατε εξω απο γηπεδο και νομιζατε οτι ειναι εργοστασιο.............

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #324 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 20:40 »
Θύμα δηλώνει ο Γου Χου!
Παράθεση

Θύμα κι αυτός. Σκευωρία σε βάρος του καταγγέλλει ο Γιώργος Γεωργιάδης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στα στημένα, καθώς σε διάλογο ακούγεται η φωνή του. Η δήλωσή του:

"Βρίσκομαι δυστυχώς στη δύσκολη θέση να διατυπώσω σύντομα την άποψή μου, αν αυτή έχει κάποια βαρύτητα μέσα στο σύνολο των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με «στήσιμο» παιχνιδιού ή με την αλλοίωση της αγωνιστικής απόδοσης οποιασδήποτε ομάδος και ότι άδικα κατηγορούμε για κάτι που και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να καταλάβω.

Είναι πολύ λυπηρό για την οικογένεια μου, τους γονείς και τους ανθρώπους γύρω μου, αλλά και για μένα προσωπικά το εξής γεγονός: Ενώ σε 20 χρόνια ποδοσφαιρικής και προπονητικής καριέρας δεν έγινα ποτέ βορά για κακεντρεχή σχόλια, όσον αναφορά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου, υφίσταμαι εδώ και λίγα 24ωρα την ανελέητη αρνητική δημοσιότητα (χωρίς να ευθύνονται οι δημοσιογράφοι) γύρω από το όνομά μου.

Δηλώνω απερίφραστα την συμπαράστασή μου στην προσπάθεια της ΕΠΟ και της Ελληνικής Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το οποίο υποφέραμε και υποφέρουμε αδίκως εγώ και κάποιοι συνάδερφοι μου ενδεχομένως.

Εκφράζω, όμως, και την βαθιά μου ανησυχία για το πώς απροστάτευτη μοιάζει ξαφνικά η πορεία, η καριέρα και η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, που δεν θέλησε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο για μη ποδοσφαιρικό λόγο. Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Εθνικής Ομάδας, "του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της".
baladoros.com