contrabet.tv
24/06/2011 21:53 - Τελ. ανανέωση : 24/06/2011 23:07
Οι... "δεν ξέρω, δεν έχω σχέση"
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Φέισα, τοποθετήθηκε στο θέμα των στημένων και επί προσωπικού: "Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο τον Φλεβάρη, τα ίδια κέντρα συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη τώρα. Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει".
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και τέως πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος, στην αναλυτική του δήλωση-απάντηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Την περίοδο 2008 – 2010, κατά την οποία αναφέρονται στο πόρισμα αγώνες ύποπτοι, δεν είχα ουδεμία θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και ουδεμία ως εκ τούτου ανάμειξη στα ποδοσφαιρικά πράγματα".
Ο διαιτητής του ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ. Καραϊσκάκης" Δημήτρης Καλόπουλος ισχυρίζεται: "Δεν τον γνωρίζω τον κ. Μπέο, τον γνωρίζω μόνο εξ' όψεως, όπως όλοι οι διαιτητές, δεν έχω βρεθεί ποτέ ιδιωτικά μαζί του".
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης έσπευσε να τονίσει ότι ουδέποτε είχε σχέση με αυτό που αποκαλείται "παρασκήνιο" και πρόσθεσε: "Δεν κατανοώ το λόγο, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί, δεν περνά από το μυαλό μου κανένα, έστω και απίθανο σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αιτία του διασυρμού που από χθες υφίσταμαι προσωπικά και επιχειρηματικά".
Με τη σειρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστας Χρυσοχοΐδης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης τονίζοντας: "Ουδεμία συνομιλία υφίσταται μεταξύ εμού με άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και δεν υφίσταται γιατί ουδέποτε είχα την ελάχιστη εμπλοκή σε παράνομες πράξεις".
Την εμπλοκή στελεχών του Αστέρα Τρίπολης (Μπάκος και Μποροβήλος) σχολίασε ο εκ των μεγαλομετόχων του συλλόγου Γιάννης Καϋμενάκης: "Ούτε παίζαμε ούτε παίζουμε ούτε έχουμε σκοπό να παίξουμε τυχερά παιχνίδια. Μακριά από εμάς κάθε μορφή στοιχηματισμού".
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, σε ερώτηση για το διάλογο που βάσει της δικογραφίας είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, απάντησε: "Εδώ υπάρχουν αδικήματα που φτάνουν μέχρι το βαθμό της ισόβιας κάθειρξης, ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά.Δεν ξέρω αν το δικό μου είναι πλημμέλημα".
Εξάλλου, τη δική της, ιδιαίτερη, σημασία έχει η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση για την... παράπλευρη αποκάλυψη της υπόθεσης των "στημένων" αγώνων του ποδοσφαίρου: "Αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθ' οιονδήποτε τρόπο".