Επειδη ειμαι φαση λιγο κλαψας οταν μπαινω εδω μεσα, παντα αρχιζω με αυτα που δεν μ αρεσαν,και πιστευω πως ειναι καλυτερα διατυπωνουμε τις αδυναμιες μας παρα να τις καλυπτουμε κ να τρεφουμε αυταπατες για το μελλον
Λοιπον
1)Το παιχνιδι μπορουσε να ειχε ερθει και 3-6 υπερ του Αστερα και να ειμασταν εδω μεσα μια χαρουμενη παρεα,ο οποιοσδηποτε ποντος που πηραμε δεν σημαινει οτι παιξαμε και καλο παιχνιδι,απεναντιας π.χ πιστευω πως ειναι χειροτερο απο τα δυο τελευταια μας με τους Κωλοκοτρονιτσιωες
2)Βελλιδης ασταθης και εβγαινε συνεχεια με μπουνιεες,ευθυνη μονο στο δευτερο γκολ για μενα καθως αμα παραττηρησετε ενω κανει ο τριψωλης την κεφαλια προς τα αριστερα ο Βελιδης ενω ειναι στο ιδιο σμειο κατευθυνεται προς την αντιθετη κατευθυνση και του σκαει μισο μετρο διπλα του κ φυσιολογικα το φαγαμε.....Δικαιολογημενος ομως λογω του τρακαρισματος του πρωτου αγωνα του με εμας...Τον πιστευω
3)Ο Ντασιος του πρωτου ημιχρονου (sorry αρχηγε) ηταν επειικως τραγικος,ουτε μια φορα δεν σταματησε τα εξτρεμ της Τριπολης μεχρι κ ο Τσιωλης το πηρε γραμμη και εδινε εντολες να παιζει η ομαδα του απο την μερια του...Στο δευτερο βελτιωθηκε ωφειλω ομως να ομολογησω,αλλα δεν παυει να εχουμε προβλημα στη θεση αυτη μετα την αποσυρση του Παντου...Φωναζαμε δυο μηνες αλλα στα ζεπελιν του ΧΒ και Παντελιδης!!Πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι αχιλειος πτερνα της ομαδας
4)Ο Μπεριος δεν ξερω ειναι συμπαθεια μου απο περσι με τον γαυρο,αλλα στο σημερινο παιχνιδι ομως εχασε τα αυγα και τα πασχαλια με το καραφλομπεκατσο της Τριπολης...Πρεπει να προσεχει επισης τις διεκδισεις της μπαλας γιατι βαζει πολυ χερι στα μαρκαρισματα και ξερουμε πως τα κορακια εδω στο ελλαδισταν δεν αστειευοται κ τα πεναλντακια τα δινουν αερα
5)Ο Κειτα μπηκε υποτειθεται μπηκε μεσα για να κοντρολαρει το παιχνδι και τα εκανε πουτανα,τι τα θες ωρε τα τακουνακια ελεοςςςςςςςςςς,σε καθε λαθος του δημιουργησε ευκαιριες η Τριπολη.....Ρε κειτα μην μας τα ζαλισεις αμα θες να την πουλεψεις μια ωρα πιο νωρις απο τον ΠΑΣ τουλαχιστον πες το μας και σε εμας ωστε να μην μας κανεις τα μυαλα κροσσια
6)Καλα εκει που μου γυρισε το μυαλο ειναι ο πιτσιρικας ο Κρητικος....τεσσερις με πεντε φορες πηρε την μπαλα και ενω ειμασταν μπροστα στο σκορ, και ενω επρεπε να κρατησουμε μπαλα ,αυτος τι εκανε σαν αλλος μεσι???Ηθελε να ντριμπλαρει ολη την αμυνα της Τριπολης αντι να δωσει το γαμημενη μπαλα σε συμπαιχτη του παντα ελευθερο,μα ελεος να πουμε.....Μην φουσκωνετε τα μυαλα των πιτσιρικαδων
Τελευταιον και καλυτερο αφησα ποιον αλλον
7)Παντελιδης κυριοι..........Σε θεμα τακτικης κινηθηκε πανω σε συνταγες Χριστοπουλου στον επιθετικο τομεα και μπραβο του,και μου αρεσε η κινηση να προωθησει τον Τσουκαλα ως κρυφοδεκαρακι της ομαδας αλλα το κερατο μου το τραγιο να πουμε,ενω μεχρι το 60 σου εχω βγαλει το καπελο και λεω ενταξει μπραβο του,πας και γαμας την ομαδα με αψυχολογητες εντολες με χειρισμους προπονητου επιπεδου Γ Εθνικης ομαδας............Γυρνας ολη την ομαδα πισω με την νοοτροπια εμπρος κρατηστε παλικαρια μου να παρουμε το τριποντο,συνεχιζεις και κανεις την τρισμεγιστη μαλακια να βγαλεις τον Τσαβεζ και να μου βαλεις τον Κρητικο,αλλα εκει που λες παει στο διαολο κουραστηκε το παιδι μου ξανακανεις στο καπακι αλλαγη που προσωπικα καραφλιασα βγαζοντας τον Ιλιτς που ητανε ο μοναδικος που προσπαθουσε να μου κρατησει μπαλα κ μου βαζεις τον Σκονδρα(ωρε μανα μου αυτος σιγουρα δεν ειναι αδερφος του αλλου του Παοκ)που ειναι κεντρικος αμυντικος......Και ερωτω σαν ενας προποντης της εξεδρας ωρε Παντελιδη μου ποιος θα κρατουσε μπαλα αφου παιζεις που παιζεις ταμπουρι ο Βιλα η ο Κειτα???????αχχχχχχχχχ!!!Σημερα Παντελιδη μου εμφανιστηκες με δυο μορφες μια του Δοκτωρ τζεκιλ και μια του μιστερ χαιντ στα δυο ημιχρονια...Τελος παντον ειπαμε συγχωροχαρτια δινονται μεχρι Δεκεμβρη,ελπιζω σε βελτιωση της προπονητικης για απο μερια τακτικης πηρες καλο βαθμο
Κατα τα αλλα μια χαρα,αρκετα θετικα σημαδια που θα τα αναφερω σε αλλο ποστ κουραστηκα