μμμμμμμμμ....αντε σημερα δεν εχω πολλα για να κραξω
Λοιπον
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα λιγοτερο κοσμο και να μετριομασταν στα δαχτυλα απο την καλοκαιρινη ξενερα ακομα απο το περσινο μας ντεμπουντο με Πλατανια αλλα διαψευστηκα ...Σημερα δεν ειχε κοσμο, αλλα σιγουρα με το περσινο αντοιστοιχο αγωνα ειχαμε σιγουρα οπως το δα μια 500αρα και βαλε παραπανω,εστω και ετσι θετικο ειναι...εστω και αυτος ο αριθμος κατι καλο σημαινει πλεον....Η σημασια ειναι οτι απο δω και τωρα πρεπει να συνεχιζουμε να αυξανουμε τους αριθμους μας αγωνα με τον αγωνα,και να μην μενουμε στην κλασικη μιζερια...Ας το στο δουμε με μια αντεικειμενικη ματια της συγχρονης καταστασης την οποια ζουμε και ας προσπαθησουμε να φτιαξουμε τους αριθμους σε σχεση με την περσινα νουμερα...... Μην περιμενουμε θαυματα απο την μια μερα στην αλλη
Αγωνιστικα
Ας ξεκινησω με Απολλωνα
Ο Απολλων δεν μου εδειξε πραγματικα ουτε ενα θετικο σαν ομαδα....Αμυνα που τα πελαγωνε ανα πασα στιγμη,οι κοφτες τους ειχανε γινει χαιρετουρες,μια μεσαια γραμμη που δεν υπηρχε ουτε ενας παιχτης και ενας Πετροπουλος που δεν ξερει μπαλα να βολοδερνει δεξια αριστερα...Μαυρα χαλια,ανετα τον βλεπω για υποψηφιο για την Β ξανα!!!Μοναδικος που προσπαθησε για την ομαδα τους ειναι ο Μινγκας(παντα μ αρεσε αυτος ο παιχτης) το τρεχαντηρι,και ο μοναδικος που απειλησε για δυο φασεις τον ΠΑΣ,και σαν προπονηταρας που ειναι ο Βοσνιαδης-Μουρινιο τον βγαζει εκτος για να βαλει τον αμπαλο Φαρινολα-Ροναλντο.....Μια χαρα μας εκατσε για να λεμε την αληθεια
Τωρα σε μας
Ο ΠΑΣ του πρωτου ημιχρονου ειναι να τον γραφεις σε dvd και να τον χαζευεις πραγματικα,χαρμα ειδεσθαι ρε παιδι μου,στο δευτερο ριξαμε καπως ταχυτητα και αυτο φανηκε απο διαφορα ζογκλερικα και συνδυασμους τρελους που προσπαθουσαν να πετυχει η τριαδα μας!!!Απο την στιγμη που βρισκονται σε απιστευτη μερα ο Τζημοπουλος, Λιλα,Τσουκαλας,Τσαβεζ,Ιλιτς ακομα και ο τιμωρος μας δεν υπαρχει περιπτωση να χαναμε ουτε ποντο σημερα....
Ο Βελιδης δεν μας ανυσηχησε,μαλιστα ενα καλο σουτ του Μινγκα που πηγαινε στο γαμα το επιασε,μια χαρα..ενα λαθακι μονο ειχε με τον χειρισμο της μπαλας με τα ποδια,αλλα anyway....Η αμυνα μας σημερα απροσπελαστη,να μου πεις καποιον Πετροπουλο ειχανε να αντιμετωπισουμε(απορω με μερικους που το θελατε το παλτο το χειμωνιατικο στα Γιαννινα)...Οπως και να εχει ευκολα δουλεια ειχαν...Να επεσημανω μερικα λαθακια στις πασες που ηταν ανουσια απο τον Κολοβετσιο !!!!Λιλα οπως και παντα φοβερος,με το που πλησιαζε η μπαλα εξω απο την μεγαλη περιοχη εβγαζε stop,αυτες τις γαμωκαρτες να μην ετρωγε κιολας θα ηταν αριστος....Τσουκαλας αυτο το παιδι τελικα ειναι σιγανοπαπαδια,βοηθαει παρα πολυ στο παιχνιδι,μου αρεσει κιολας η επιλογη του Παντελιδη που το χρησιμοποιει σαν κρυφοδεκαρακι..Ενταξει το χαρισμα του Ντεβινσεντι να βγαζει τρελες πασες δεν εχει.αλλα εχει το πλεονεκτημα σε σχεση με τον Ντεβινσεντι οτι μαρκαρει στην θεση του κεντρου,μαχητης ο τζες....
Ας παμε και στην φονικη τετραδα μας
Κοροβεσης φανηκε σημερα οτι ηθελε να βαλει γκολ.αλλα δεν του κατσε,σε καθε ευκαιρια του τρελενονταν κ τα εβαζε με τον ευατο του,πολυ τον γουσταρω τον πιτσιρικα κ πιο πολυ μου αρεσει οτι δεν εχει καβαλησει το καλαμι σαν κατι αλλα μαλακιστηρια στην ηλικια του
Βιλα σημερα απο αμπαλος τιμωρος πηγε να μας γινει Κροιφ...Σημερα ο τζες ουτε μια λαθος πασα,ουτε ενα λαθος σουτ,συνδυαζονταν αψογα με τους υπολοιπους,φτου παιχταρα μου μην σε ματιασω..Αμα εμπαινε γκολ το σουτ που εξαπελυσε ο τιμωρος μας,να ειναι σιγουρος ο Τσαβεζ πως το βραβειο θα το εχανε
Ιλιτς, ο κλασικος μας Ιλιτς....Ανακατεψε ολη την αμυνα,πιεζε τους αμυντικους του Απολλωνα,εβαλε γκολ,εκανε πεντε εξι ακομα καλα,και στο δευτερο ημιχρονο ειχε επιδοθει σε τακουνακια και διαφορα αλλα ζογκλερικα,τι αλλο να θελουμε
Και o Τσαβεζ.....
Ξερει πολλα κιλα μπαλα,και οποιος δεν το βλεπει να αλλαξει αθλημα.....Τρεξιματα πολλα,σουτ με φοβαρα ποσοστα επιτυχιας,αμυντικες αρετες,τριπλα φοβερη,ζωχαδας με τον ευατο του,και αληταρας με ολη την εννοια της λεξεως τον γουσταρω.Θα γραφτουν σελιδες για αυτον και ειμαι σιγουρος,,,Λοιπον ΧΒ αμα ο Μαυριας εχει παει στην Σαντερλαντ για 4μυρια,ο Τσαβεζ πρεπει να τον κοστολογησεις ισα με τον Μπειλ
Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι στην επιθεση συνδυαζομαστε με κλειστα τα ματια,μπηκε και νωρις νωρις στο κλιμα ο Τσαβεζ,στο μελλον θα δουμε φοβερα πραγματα...Και σε περιπτωση που ερθει και ενα δεκαρι παμε για τσαμπιονς λιγκ
Οσο για το κοουτς...Αψογος,εχει δουλεψει την ομαδα και το ξαναλεω μου αρεσει που χρησιμοποιει τον Τσουκαλα ως δεκαρακι..Τις μαλακιες του β ημιχρονου με Τριπολη να μην ξανακανει και θα αλλαξει ολο το αρνητικο κλιμα που εχει δημιουργηθει στην πολη στις αρχες για το προσωπο του
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ)
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ),ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ(ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ)ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ,Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣ..........ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
Εμεις απο την πλευρα μας στηριξη παντου(τουλαχιστον κατι παραπανω ειδαμε σημερα),δεν αξιζουν τετοια αντιμετωπιση οι πιτσιρικαδες μας που μας βγαλαν ευρωπη περσι