Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
9 (14.1%)
2-0
23 (35.9%)
1-0
8 (12.5%)
3-1
6 (9.4%)
2-1
11 (17.2%)
0-0
1 (1.6%)
1-1
4 (6.3%)
2-2
1 (1.6%)
1-2
1 (1.6%)
0-1
0 (0%)
άλλο ?
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 64

Αποστολέας Θέμα: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών  (Αναγνώστηκε 17630 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 22 Αύγ 2013 20:58 »
Κατά την γνώμη μου το ματς είναι από 2-0 έως και ...0-2 . Παντελώς καινούργια ομάδα ο Απόλλων ,απρόβλεπτη , με έμπειρους παίκτες , φορτσάτος από την άνοδο μετά από 20 χρόνια και την μεγάλη νίκη επί του Άρη .Η απόλυτη συνταγή του 2πλού.
Από την άλλη , τεράστιο ΑΙΝΙΓΜΑ ο ΠΑΣ . Το παραμικρό συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω ρε πούστη για φέτος . Το δε 3-3 είναι για μένα ως ...μη γενόμενο , με 2,5 φάσεις τρία γκολ και σκόρερ τον Βίλα έξω από την περιοχή (!!!) .Αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα .Όπως υποθέτω δεν ξαναγίνονται ( εύκολα τουλάχιστον ) και τέτοια ερασιτεχνικά κενά στην μικρή περιοχή μας , ή τέτοιες αστείες αντιδράσεις από τον τερματοφύλακά μας όπου ειδικά στο τρίτο γκολ παραλίγο να ... στραμπουλήξει (γαμώ τα ρήματα  :-?)το πόδι του έτσι όπως έσκυψε/έπεσε/σύρθηκε/κωλόκατσε .
Από τον συμπαθή καθ'όλα Κο Παντελίδη δεν περιμένω τίποτε το καινούργιο και το διαφορετικό , χωρίς να έχει ο ίδιος την παραμικρή ευθύνη . Ήδη οι έως τώρα κλισέ δηλώσεις του ( κούραση , πιασμένοι παίκτες , αναμενόμενες ήττες , δεν έδωσα εντολή να γυρίσουμε πίσω  ::)κλπ ) , το κοουτσάρισμά του με ταμπούρι μετά το 60' και καρα αμυντικές αλλαγές , και οι εμμονές του σε έναν παίκτη του ...Ολυμπιακού  %-| ( Ντε Βισέντι) με έκαναν να αποκτήσω γνώμη , και ΜΑΚΑΡΙ βέβαια να ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ .
Όσο για τον κόσμο , ας μην το κουράζουμε άλλο πλέον .Ούτως ή άλλως το τι θα κάνει η μάζα δεν έχει καμία σχέση το τι γράφουν εδώ μέσα 30 - 40 άτομα του forum .
Η κοινή λογική λέει τα εξής¨: Την καλύτερη χρονιά της νεώτερης ιστορίας μας είχαμε Μ.Ο. 2000 κόσμο . Λόγοι για πιο πολύ κόσμο δεν υπάρχουν φέτος , τουλάχιστον στην αρχή . Λόγοι για λιγότερο κόσμο υπάρχουν , τουλάχιστον στην αρχή . Άρα πάμε φέτος για ένα Μ.Ο 1500 ανθρώπων το πολύ , και ίσως βγούμε τελευταίοι στον τομέα αυτό.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ .
Απλά είναι η γνώμη μου με όσα έχω δει έως ΣΗΜΕΡΑ, Πέμπτη 22 Αυγούστου , 9 το βράδυ ...

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 190
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #26 στις: Παρ 23 Αύγ 2013 01:46 »
Δυστυχώς το γήπεδο θα είναι άδειο και ενώ όλο βρίζουμε τον ΧΒ και την ανύπαρκτη διοίκηση και ενώ όλοι έιπαμε ότι δεν θα ξαναδώσουμε ούτε ένα ευρώ στον ΧΒ, ξέρω και όλοι ξέρουμε ότι θα στεναχωρηθούμε πάρα πολύ με την εικόνα του άδειου γηπέδου που θα δούμε την Κυριακή. Μακάρι να κάνουμε όλοι λάθος, αλλά θα είμαστε ακόμα μία ομάδα τύπου Ξάνθης και Βέροιας (από άποψη κόσμου) και το μόνο που θα μένει θα είναι το μεγάλο όνομα του ΠΑΣ που το σέβεται όλη η Ελλάδα και η περασμένη πορεία.

Όσοι μπορείτε στο γήπεδο την Κυριακή ακόμα και με βαριά καρδιά!  :mono:

1-0

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #27 στις: Παρ 23 Αύγ 2013 18:51 »
Σάββας Παντελίδης  Στην χτεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Σάββας Παντελίδης  δήλωσε:

«Για μένα κριτήριο για το τελευταίο παιχνίδι με την Τρίπολη ήταν τα δύο προηγούμενα φιλικά που ήταν κι αυτά εκτός έδρας. Περίμενα μια βελτίωση της ομάδας και πραγματικά η ομάδα κατάφερε να είναι καλύτερη σε πολλούς τομείς. Όμως το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα παιδιά δούλεψαν αρκετά καλά, αλλά οπωσδήποτε είδαμε και αρκετά αρνητικά στη διάρκεια, τα οποία θα πρέπει να τα βελτιώσουμε και ήδη ξεκινήσαμε μια προσπάθεια βελτίωσης. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό που απομένει είναι η προσπάθεια των παιδιών κι ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί πάντα σ' ένα παιχνίδι παίζει ρόλο η δυναμικότητα του αντιπάλου και ο βαθμός ετοιμότητας και γι' αυτό αν είχα μια ζυγαριά τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Τρίπολη.
Την Κυριακή έχουμε πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρωτίστως γιατί σ' ένα εντός έδρας ματς η πίεση μεταφέρεται στο γηπεδούχο και δεύτερον έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που επιστρέφει μετά από χρόνια στην κατηγορία, είναι φιλόδοξη και με τη νίκη που πέτυχε έρχεται με ενθουσιασμό.  Για να κερδίσουμε πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια από το προηγούμενο παιχνίδι, να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι και να βγάλουμε μεγαλύτερο πάθος. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά βγάζουν θετική εικόνα στην προπόνηση, πραγματικά κάθε μέρα γίνονται και καλύτερα. Την Κυριακή ελπίζω να πετύχουμε το στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί.

Σχετικά με αγωνιστικά προβλήματα, γυρίζει ο Θέμης Τζημόπουλος, του οποίου έληξε η τιμωρία, ο Βισέντο έχει άλλη μία αγωνιστική και τέλος δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμα τα χαρτιά του Στρούνα για να αγωνιστεί. Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά, δεν έχουμε τραυματισμούς ή κάρτες. Αν έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου, που τη θεωρώ απαραίτητη για να προχωρήσει η ομάδα, τότε θα πετύχουμε κι εμείς το στόχο μας».

Για τον Στρούνα :Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το αν θα παίξει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ήρθε από ομάδα που έκανε προετοιμασία. Πριν μερικές μέρες τον είδα προσωπικά σε φιλικό που έπαιξε στο φιλικό της Σλοβενίας με την Φινλανδία. Μου δείχνει και στην προπόνηση ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Για το γιατί επιλέχθηκε: Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος με την ίδια ευχέρεια, παίζει σε πολλές θέσεις. Τον είδα από δυο ματς σε κάθε θέση. Παίζει δεξί ή αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ . Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο για έναν προπονητή από το να έχει έναν παίκτη που να παίζει σε πολλές θέσεις, γιατί αυτό σου δίνει λύσεις και μέσα στο παιχνίδι, να μην χάσεις αλλαγή, αλλά να διαχειριστείς τα πράγματα εκ των έσω. Είναι μόλις τέσσερεις μέρες στην ομάδα, ίσως να έχει και κάποια αρνητικά που δεν τα είδαμε ακόμα. Τα θετικά όμως φαίνονται, έχει ποιότητα, καλή μεταβίβαση, δείχνει να έχει προσωπικότητα, καλά χτυπήματα, προσεχώς θα δούμε και τα αρνητικά, θα μας τα δείξει ο καιρός.

Για το  θετικό αποτέλεσμα στην ψυχολογία: Είναι πιο εύκολο να δουλεύεις μετά από θετικό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι ότι, όταν έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και κάνεις κάποιες παρατηρήσεις στους παίκτες, τις αποδέχονται πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο εύκολα τις κατανοούν. Βλέπω ότι αυτήν την εβδομάδα είμαστε καλύτερα απ' οποιαδήποτε άλλη όσο είμαι εδώ και γι' αυτό είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, γιατί για να κερδίσουμε την Κυριακή, θα πρέπει να είμαστε καλύτερα από την προηγούμενη.

Για  τον Απόλλωνα Σμύρνης: Έχω εικόνα από δυο ματς, ένα φιλικό με τον Ατρόμητο κι ένα επίσημο με τον Άρη. Είναι μια μαχητική ομάδα κι αυτό περιμένω απ' αυτήν, να κλείσει τους διαδρόμους, θα μάχεται συνέχεια. Περιμένω κλειστό παιχνίδι και ότι θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Θα μας εμποδίσει να διασπάσουμε την άμυνά του και δεν περιμένω παιχνίδι που θα έρθει ο αντίπαλος να παίξει ανοιχτά για να χτυπήσει το ματς επί ίσοις όροις.

Για  τον Ντε Βινσέντι : Θα ήθελα πρώτα να εξαντλήσουμε τα περιθώρια για τον Τόμας και μετά να κοιτάξουμε αν υπάρχει ή αν μπορούμε να πάρουμε κάποιον. Προς το παρόν προσπαθούμε για το καλύτερο και νομίζω ότι η έλευση του Τόμας θα ήταν ό,τι καλύτερο αυτήν τη στιγμή.

Για το αν θα είναι ο Ντεβισέντι ή κάποιος άλλος σ' αυτήν τη θέση, θα είναι η τελευταία προσθήκη του καλοκαιριού: Σίγουρα.

Για τις επεκτάσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριτών που ακόμη δεν έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους : Η διοίκηση με αυτό που κάνει δείχνει ότι έχει ένα όραμα, που δεν είναι για ένα χρόνο και... βλέπουμε. Δημιουργεί μια προοπτική για αργότερα και για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και για την ομάδα. Νομίζω ότι κινείται σε πολύ σωστό πλάνο.

Για τα αρνητικά της ομάδας στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και για την ισοφάριση τρείς φορές: Έχουμε δουλέψει σ' αυτό. Είπα κάποια στιγμή ότι σ' αυτό παίζει ρόλο και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Πολύ λίγες φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να σου βάλουν γκολ όταν προηγείσαι τρεις φορές. Ο Αστέρας είχε παίκτες να μας πιέσει. Σε κάποιες άλλες έδρες αν είχαμε προηγηθεί το παιχνίδι θα είχε τελειώσει. Δεν κοιτάμε όμως τι κάνει ο αντίπαλος, κοιτάμε να έχουμε περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση, να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια, γιατί αυτό μ' αρέσει, και με ρίσκο κάποιες φορές να μας γυρίσει τα ματς ο αντίπαλος, εμείς θέλω να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε τα παιχνίδια. Θεωρώ καλύτερο όταν προηγούμαστε κι έχουμε τον αντίπαλο στα σχοινιά, να προσπαθούμε και για ένα δεύτερο γκολ».

Για τις προπονήσεις: Είμαστε ήδη στη διαδικασία της επαναφοράς.

Για τις πολλές αλλαγές θέσεων στους ποδοσφαιριστές του κατά την ώρα του αγώνα: Είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω και μέσα στην προπόνηση, να αλλάξω θέσεις στα παιδιά, γιατί μπορεί να προκαλέσει κάποια έκπληξη στον αντίπαλο η αλλαγή. Το κάναμε στην Τρίπολη με Τσάβεζ και Κοροβέση και ήρθε το γκολ. Δεν θεωρώ βέβαια ότι το έκανα εγώ , το έκανε ο ποδοσφαιριστής που έτυχε να βρεθεί στη σωστή θέση. Μ' αρέσει να αλλάζουν οι μεσοεπιθετικοί παίκτες τη θέση τους και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Για τη γεύση που του άφησε η πρώτη αγωνιστική: Για μένα ήταν πικρή η γεύση. Να σας πω ένα μειονέκτημα, που μπορεί να μην είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο, αλλά είναι μειονέκτημα. Άλλες ομάδες στα τελευταία δέκα λεπτά δεν θα έπαιζαν καθόλου. Εμείς παίζαμε για την ομορφιά του ποδοσφαίρου και δεν κάναμε ούτε δέκα δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Δείτε και το παιχνίδι. Ούτε ένας δεν έπεσε κάτω ούτε ένας δεν έκανε καθυστέρηση ούτε πήρε κίτρινη για καθυστέρηση. Αυτό είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο, αλλά πίκρα για τον προπονητή και την ομάδα που δέχτηκε την ισοφάριση.

Γενικώς, πάντως, δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα για τις ομάδες. Άλλες είναι πιο έτοιμες, άλλες ανέτοιμες, άλλες θα παρουσιαστούν διαφορετικές. Μόνο οι ομάδες που έπαιξαν Ευρώπη αρχίζουν και βρίσκουν κάπως τον καλό τους εαυτό. Για τους υπόλοιπους η εικόνα μπερδεύει. Μετά την 4η ή 5η αγωνιστική θα έχουμε σαφέστερη εικόνα.

Για το αν Απόλλωνας θα έχει τη δίψα τους νεοφώτιστου: Την έχει, αλλά ο ΠΑΣ πρέπει μέσα στο γήπεδό του να είναι το αφεντικό και πρέπει αν τους δώσεις να το καταλάβουν νωρίς.
ΠΗΓΗ: pas giannina.gr


Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #28 στις: Παρ 23 Αύγ 2013 18:57 »
εγω παλι πιστευω πως την κυριακη θα εχει κοσμο
και μαλιστα κοσμο που τα παντελονια που φοραει τα τιμα


οσο και αν θελουμε να αντιδρουμε απο το ιντερνετ και απο τα καφενεια δε γινεται
τον πολεμησαμε με αποχη και αποδειχτηκε πως αυτο ζητουσε
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. εκφραστε την αντιδραση σας σε οτιδηποτε απο τη θεση σας.
Στις κερκιδες μεγαλωσαμε εκει θα πεθανουμε
εμεις δε μαθαμε ουτε στα γραφεια ουτε στις καρεκλες τις ΠΑΕ

Ας ζησουμε μεγαλες στιγμες ξανα και ας διωξουμε ολοι μαζι το χτικιο...


υγ.(μετα τα Συμφωνω Jimakou και Pizzas )
το παραπανω το εγραψα πριν διαβασω για την επικειμενη δικη...
αλλος ενας λογος να ειμαστε εκει και να φωναξουμε.



υγ.2 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 23 Αύγ 2013 19:04 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος SpyrosB

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 22
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #29 στις: Παρ 23 Αύγ 2013 19:40 »
ΠΑΣ....δεν ειναι κανενα προσωπο.Κανενας προεδρος, κανενας προπονητης, κανενας ποδοσφαιριστης.
ΠΑΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
ΠΑΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ...ΕΙΤΕ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΠΑΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.
ΠΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
          ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ......


Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 24 Αύγ 2013 11:37 »
Παράθεση
Την άποψη ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει δύσκολο έργο στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/8, 19:15) εξέφρασε ο Αλέξης Τζόρβας.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας χαρακτήρισε τους Γιαννιώτες δύσκολη ομάδα με δυνατή έδρα, επισημαίνοντας ωστόσο πως στόχος τους είναι δώσουν το καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν έστω ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το πάμε με τα μέτρα του αντιπάλου, να προσαρμόσουμε δηλαδή το παιχνίδι μας σε αυτό του αντιπάλου. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να κοιτάζουμε τι μπορούμε να κερδίσουμε και πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Από κει και πέρα είναι μία δύσκολη έδρα και ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε έστω έναν βαθμό».

Για τον Απόλλωνα:

«Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ ο στόχος μου ήταν να κάνω μια επανεκκίνηση τόσο δική μου όσο και της ομάδας. Όταν μία ομάδα έχει 13 χρόνια να βγει στην πρώτη κατηγορία αυτό σημαίνει ότι η πολύ μεγάλη αποχή θα την είχε αποσυντονίσει. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε και νομίζω ότι θα έχουμε μία και δύσκολη και εύκολη σεζόν για να συνεχίσουμε».


sport-fm

Να παρατηρησω οτι ησυχία ανάλογη της μερας των εκλογων  :P :P :P υπάρχει στην πόλη.
Κανενας δεν ξερει πως θα συμπεριφερθει ο κοσμος, με πολλους γνωστους να δηλωνουν παρων, αλλα και μερικους να εχουν παρει ανάποδες (γιατί αραγε????  :P :P :P )

Εγω παντως,  θα βαλω την ιστορική μπλουζα που πουλούσε η ΠΑΕ απο την μπουτικ, για την εξοδο στην Ευρωπη  :(  και θα εμφανιστω στην μονιμη, εδω και δεκα- δωδεκα χρονια, θεση...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 24 Αύγ 2013 14:25 »
Παράθεση
Η αποστολή του ΠΑΣ για τον Απόλλωνα

Με ένα χαλάρωμα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, την Κυριακή στους "Ζωσιμάδες" με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης (25/8, 19:15).

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός της γιαννιώτικης ομάδας, Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε  την 18μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα και στην οποία συμμετέχει ο νεοαποκτηθείς Στρούνα το δελτίο του οποίου εκδόθηκε.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα,Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κρητικός, Κοροβέσης, Γιάκος, Ίλιτς.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 24 Αύγ 2013 22:39 »
Αγνωστος Χ ο Απολλωνας προερχομενος απο την Β΄Εθνικη, ειδικα οταν μιλαμε για την 2η αγωνιστικη του Πρωταθληματος.

Απο τα ονοματα και το βιογραφικο τους αξιοπροσεκτοι ειναι οι: Τζορβας, Κορμπος, Πετροπουλος και Αλβαρες.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 00:42 »
Οπως στα τελευταια ματς του πρωταθληματος περσι ετσι κ φετος θα κανω μερικες επεσημανσεις

1)Προσοχη στο Πετροπουλο, οχι γιατι ειναι παιχταρας καθοσον το παλικαρακι(τον θελατε και μερικοι εδω τον αμπαλο)δεν ξερει μπαλα,αλλα γιατι ανα τρεις κ λιγο πεφτει για να παρει φαουλ η Πεναλντι...Μεγαλος θεατρινος ο τυπος

2)Το παιχνιδι δεν θα ειναι ευκολο,ο Απολλων θα παραταχθει στο Ζωσιμαδες με το συστημα και 11 ποδοσφαιριστες  διπλα,πλαι,μπροστα απο το τερμα και θα μας βγαλει την παναγια...Για αυτο υπομονη στις κερκιδες

3)Τερμα τους ο Τζορβας εεεε????Σουτ ωρε,βιπππππππππππ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 12:27 »
-Είναι ωραίο
οι Κυριακές σου
να ξημερώνουν με νόημα και σκοπό....  :mono:

Παράθεση
Ποινολόγιο Super League ΟΠΑΠ - 2η αγωνιστική

Οι παρακάτω παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την 2η αγωνιστική:
ΑΠΟΛΛΩΝ....................ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.............ΒΙΣΕΝΤΟ ΤΣΑΡΛΤΟΝ


 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 245
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 14:46 »
-Είναι ωραίο
οι Κυριακές σου
να ξημερώνουν με νόημα και σκοπό....  :mono:

Παράθεση
Ποινολόγιο Super League ΟΠΑΠ - 2η αγωνιστική

Οι παρακάτω παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την 2η αγωνιστική:
ΑΠΟΛΛΩΝ....................ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.............ΒΙΣΕΝΤΟ ΤΣΑΡΛΤΟΝ


ο Βισέντο γιατί δεν μπορεί να παίξει;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Αύγ 2013 14:55 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 14:50 »
Γιατι στην ολλανδια τους κλαδευε όλους.
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 167
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 14:55 »
Όλοι στο γήπεδο και φτού-φτού σκόρδα,να κάνουμε καλή πρεμιέρα με 3βαθμο :mono: :mono:
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 14:57 »
Γιατι στην ολλανδια τους κλαδευε όλους.

Ποσες εχει φαει;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 167
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 15:00 »
Γιατι στην ολλανδια τους κλαδευε όλους.

Ποσες εχει φαει;
Είχε φάει 5 αγωνιστικές τιμωρία,έκ των οποίων,τις 3 τις εξέτισε στην Ντε Χαανγκ και τις άλλες 2 εδώ.
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 15:12 »
-Μαύρα συννεφάκια πάνω απο τα Γιάννενα αρχίζουν και μαζεύονται....

....εκ της μετεωρολογικής υπηρεσίας του forum :P


Παράθεση
Στην αποστολή ο Στρούνα
Παρών θα είναι ο Άντραζ Στρούνα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους Ζωσιμάδες, καθώς το δελτίο του εκδόθηκε έγκαιρα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του των Ηπειρωτών.
contra.gr

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Αύγ 2013 15:25 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 15:19 »
Αρχισε ψιλοβροχο :P :P :P
Κλασικά Γιάννενα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 320
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 18:24 »
Πάμε γήπεδο;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 18:42 »
Ακόμα ρε ζαγάρια το σκέφτεστε; Έπρεπε να ήσασταν ήδη εκεί!!!

Άιντε, πρέπει να δείξουμε, ότι φέτος άλλαξαν ή θα αλλάξουν πολλά στη οπαδική μας παρουσία στο Ταυροδρόμιο...

Οι κερκίδες ανήκουν πλέον στα Απει Ρωτάνια και στους Γαλάζιους Φαμιλιάρηδες. Κάντε παιχνίδι ρε επιτέλους και κάντε τον κόσμο να επιστρέψει!

Έξω τα χαϊβάνια από το γήπεδο, εκτός και αν θελήσουν να ακολουθήσουν τη νέα γραμμή...

Άιντε ρε μάγκες, δε θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 245
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 19:15 »
live στο φόρουμ δεν θα έχει;;;;  :-? :-? :-?

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 21:32 »
Ωραια μπαλιτσα απο την ομαδα σημερα...

στο ρελαντι στο Β λες και παιζαμε φιλικο...τακουνακια κτλπ  ;)

μπορουσε και πιο μεγαλο σκορ αλλα μην ειμαστε και αλαζόνες

Τσάβεζ βγαζει ματια...μιλαμε για κανταρια μπαλα ειναι 3 φασεις μπροστα και γυρναει και για μαρκαρισμα!!! φτου φτου σκορδα!

εφυγε και το αγχος μου για Ιλιτς που χρειαζοτανε ενα γκολ για να λυθει η ψυχολογια!

υγ: ο Βιλα μάλλον ειχε πυρετο σημερα δεν εξηγητε αλλιως  :P
υγ2: Πρωτη και για Στρουνα που δε μπορουμε να τον σχολιασουμε ακομα αλλα πιστευω πως ειναι καλος παιχτης!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 21:33 »
Τσάβεζ: ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. Και αν όντως μας ανήκουν τα δικαιώματα του, τότε η πώληση του θα μας αλλάξει επίπεδο οριστικά.  :mono: :mono:

Υ.Γ Δεν ξέρω αν ο βίλα έκανε 300 σουτάκια στον κήπο του καθε μέρα το καλοκαίρι και έφτιαξε πόδι, πάντως η μπάλα δεν μαθαίνετε στα 27. Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από πέρυσι, αλλά θέλουμε οπωσδήποτε δεκάρι και θα μοιράζουμε τρόμο σε όλες της άμυνες της λιγκας.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Αύγ 2013 21:36 από PasGianninaPreveza »
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 21:46 »
Όταν μας φαίνεται ότι όλοι μας οι παίχτες παίξανε 1-2 επίπεδα παραπάνω απ' ότι είχαμε συνηθίσει, τότε δεν είναι ζήτημα ατομικό, αλλά ομαδικό. Η ομάδα σήμερα φάνηκε απίστευτα δουλεμένη και οργανωμένη από τον Παντελίδη. Οι παίχτες βρισκόντουσαν με κλειστά μάτια και από άποψη τακτικής ξέρανε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει ο καθένας. Έτσι μέσα από την ομάδα φάνηκαν και οι παίχτες. Επομένως τα δικά μου πρώτα συγχαρητήρια πάνε στον Παντελίδη για την πρώτη πολύ ενθαρρυντική εικόνα που μας παρουσίασε.
Η ομάδα (κατά τη γνώμη μου) θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Αξίζει και φέτος (όπως και πέρυσι) την συμπαράστασή μας.
Καλή χρονιά να'χουμε!

ΥΓ. Από την σημερινή ομάδα δεν φάνηκε να λείπει ούτε 10άρι, ούτε 8άρι, ούτε 2άρι, ούτε τερματοφύλακας. Τίποτα. Η μεγάλη μας έλλειψη φαινόταν όταν βλέπαμε Αύγουστο μήνα κομμάτια χόρτου να "πετάνε" σε κάθε σπριντ. Τότε φαντάζεται ο καθένας τι θα γίνει από Νοέμβρη και πως δεν θα μπορεί αυτή η ομάδα να δείχνει τις δυνατότητές της προπονούμενη και παίζοντας (ξανά) σε χωράφια. Αγωνιστικό χώρο και βοηθητικά θέλουμε. Χωρίς αυτά, όλα τα υπόλοιπα είναι μάταια.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Αύγ 2013 21:53 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος SpyrosB

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 22
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 22:08 »
H OMADA GIA MIA AKOMH FORA HTAN EKEI...KAI MPRABO THS
EMEIS DEN EIMASTAN EKEI.....

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 2η αγ. ΠΑΣ-Απόλλων Αθηνών
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 25 Αύγ 2013 22:18 »
-Τσάβεζ...

-Και τι δεν έκανε σήμερα....

-Εκπληκτική γκολάρα...

-Μόλις ο Παντελίδης
τον άλλαξε απο αριστερά με τον Κοροβέση
και τον έβαλε δεξιά , ...το έχωσε!

-Ακριβώς το ίδιο έγινε στη Τρίπολη, αλλα ανάποδα...
-Μόλιςτον τοποθέτησε απο αριστερά , στα δεξιά , σκόραρε ξανα! :pashat:

-Είχαμε την διαγώνιο ,
και μόλις έφυγε η μπάλα απο τα πόδια του
απολαύσαμε Αργεντίνικο γκόλ κλάσης...

-Γκόλ που δεν ξεχνιέται...

-Η ασιστ στο 2-0 ήταν δική του...

-Τσάβεζ ....αρχίζω και παραμιλάω μο'ρχεται...

-Αφήστε με να χαρώ απόψε...
...και απ' αυριο τα ματαλεμε! :mono: :mono:

 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'