Μας ξεγέλασε η αρχή , όπου χωρίς να κάνουμε κάτι το τρομερό ήταν φανερό΄ότι ''τους είχαμε '' . όλα αυτά βέβαια μέχρι το 25-30 ...Μετά το χάος .
Ουσιαστικά απειλήσαμε μόνο μια φορά όπου όλοι σηκωθήκαμε για ''γκόλ'' , και δεν νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι .
Η Καλλονή ήταν απλά μια καλοδουλεμένη ομάδα με πολύ καλή ομοιογένεια και συγκέντωση ( για παράδειγμα με εντυπωσίασε ο τρόπος που έβγαζαν την μπάλα από την άμυνα ) , αλλά με μια τριάδα εξαιρετική μπροστά .Χαρακτηριστικό τα πάρα πολλά σουτ που έκαναν , που ίσως να ήταν και οδηγία λόγω ...Βελίδη .Και λυπάμαι που το λέω ...
Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το γκολ είχαμε συντριπτική κατοχή μπάλας και χώρου , αλλά μας δόθηκε λόγω τακτικής , ΔΕΝ την κερδίσαμε .Παρ'όλα αυτά κάναμε μόνο μια φάση .Κοντολογίς ...
1. Ο Βελίδης μου μοιάζει απλά κακός τερματοφύλακας ,χωρίς πιο πολλές αναλύσεις , ψυχαναλύσεις και εξισώσεις . Από τους χειρότερους που θυμάμαι στον ΠΑΣ , ever ...
2. Ο Ντάσιος δεν κάνει .Οι πιο πολλές φάσεις έγιναν από την πλευρά του . Ο Στρούνα μπήκε αργά .
3. Το οργανωτικό κομμάτι πάσχει , και δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα λυθεί .Ανύπαρκτη η έννοια της τελικής πάσας , αμέτρητες οι πάσες στο κέντρο .Προλαβαίνουν για μεταγραφή ???
4. Τίποτα το ιδιαίτερο αναφορικά με το κοουτσάρισμα του Παντελίδη .Δεν πολυκατάλαβα την αλλαγή του ( όντως μέτριου όπως και όλοι ) Κοροβέση με τον Γιάκο .
5. Ο Βισέντο απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα αλλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να κριθεί ακόμα .
6. Εντυπωσιακή κατ'εμέ η προσέλευση των Ηπειρωτών , τηρουμένων των αναλογιών βέβαια . Η Ομάδα δεν βοήθησε για ιδιαίτερο παλμό , αλλα΄αριθμητικά ίσως ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά .Απλά δεν φαινόταν λόγω διασποράς ( γιατί ρε γαμώτο )στις θύρες 9 και 11 .Κρίμα , γιατί υπήρχαν πολλά παιδάκια , γυναίκες , ηλικιωμένοι ...Κρίμα !
Σύντροφοι , η Ομάδα είναι κακή .Κακή ήταν και στα φιλικά ,υποφερτή έως κακή στην Τρίπολη ,κακή σήμερα . Το ματς με τον ( ανέλπιστα λίγο ) Απόλλωνα ήταν ΕΞΑΙΡΕΣΗ .
Δεν είμαι αισιόδοξος . Ποντάρω μόνο ότι και με Χριστόπουλο κακό ξεκίνημα κάναμε .Φέτος όμως δεν έχουμε Χριστόπουλο , ούτε ΝτεΒισέντι ...