Βεβαιως και το ζητημα δεν ειναι βαθμολογικο....
Εμφανισεις του δευτερου ημιχρονου στην Τριπολη και του χθεσινου μας αγωνα στο ΟΑΚΑ,μας ανασυρουν στο μυαλο εφιαλτικες στιγμες τοτε που η ομαδα με το που περνουσε το χανι του τεροβου γινομασταν καφενειο κ η χαρα της γηπεδουχου ομαδας...
Στην Τριπολη το εγραφα πως παρα τον ποντο που πηραμε,ηταν μακραν απο τις πιο χειροτερες αποδοσεις της ομαδας μας με τον Αστερα κ ομως μερικοι αιθεροβατουσανε εδωγιας,ο αγωνας με την Καλλονη μου θυμισε ο ΠΑΣ ενα παιχνιδι με το Χαιδαρι εκτος εδρας(τελευταια τοτε στην κατηγορια)που ολοι λεγαμε ε δεν μπορει θα νικησουμε ουραγος ειναι νισαφι,και ο Αναστοπουλος ο βαθμοβαθμους παρετασσε την ομαδα λες και ειχε να αντιμετωπισει την μεικτη κοσμου και επι 80 λεπτα καναμε το πιο ανουσιο παιχνιδι με 0 ευκαιριες μεχρι κ που το φαγαμε κ μετα τρεχαμε και δεν το φταναμε........
Πιστευω πως αν ειχαμε τους ιδιους βαθμους και ο ΠΑΣ επαιζε αντρικια και στα ισα και στα δυο εκτος εδρας,πραγματικα δεν θα ειχα προβλημα κ ας φερναμε τα ιδια αποτελεσματα....Τους περισσοτερους τους χαλασε η νοοτροπια το πως προσεγγιζει ο ΠΑΣ ενα παιχνιδι εκτος εδρας κ εκει ειναι η ουσια.
Ας κριτικαρω και μερικους λαθους χειρισμους του χθεσινου αγωνα.....
Κατι μου λεει πως τον Στρουνα τον εχουμε παρει σαν αλλαγη του Ντασιου,πολυ φοβαμαι......Δεν ειμαι της αποψης να τον διωξουν οπως λεγανε μερικοι πολυ κακως,γιατι οι σημαιες της ομαδες πρεπει να τις τιμας αλλα απο την στιγμη που δεν μπορει ο Ντασιος να σταθει στο σημερινο ΠΑΣ μην το βαζετε βασικο τουλαχιστον,μετα την φυγη του Παντου κανει μπαμ οτι η θεση του δεξιου μπακ αποτελει τρωτο σημειο στην αμυνα και ολοι οι αντιπαλοι προπονητες προσπαθουν να το εκμεταλευτουν.....Ειναι πασιφανες να πουμε!!!Περσι αμα το καταλαβατε σε καθε απουσια του Παντου και με την εισοδο του Ντασιου στην εντεκαδα καναμε γκελα,ποσο αλλο κρα να κανει το προβλημα αυτο.......Αντε να δουμε
Αμ το αλλο.....Διαβαζω πολλους απο δω μεσα οτι ο Κοροβεσης δεν τραβαει!!!Ε μα φυσιολογικο ειναι να σας φαινεται οτι δεν τραβαει γιατι σε τρια παιχνιδια οι φορες που εχει παρει την μπαλα στα ποδια του ειναι μετρημενες στα δαχτυλα...Απο οτι καταλαβα ο Παντελιδης ειναι προπονητης με διαφορες εμμονες,δινει εντολη να παιζεται η μπαλα μονο απο την πλευρα του Τσαβεζ(παιχταρας δεν το συζητω),ε μα ειναι φυσιολογικο πως η αντιπαλοι προποητες θα δωσουν βαση εκει και θα βαλουν δυο και τρεις παιχτες πανω του κ ομως παλι χτες μεχρι το 90 ολες οι μπαλιες παιρνουσαν απο το ποδι του κουραζοντας και εξαντλωντας και τον ιδιο,ενταξει ρε φυσιολογικο ειναι να παιξεις με τον Τσαβεζ αλλα ρε πουστη μου ανακατεψε λιγο την ομαδα να μπερδεψεις την αντιπαλη αμυνα.....Δεν τραβαει,βλεπεις οτι δεν μπαινει γκολ,προσπαθησε να αλλαξεις τακτικη
Αλλαγες...Πονεμενο κομματι κ εδω!!!!Μου βγαζει ενω χανουμε τον Ντασιο και μου βαζει Στρουνα,τωρα οποιος μου καταλαβει την λογικη της αλλαγης αυτης θα το παραδεχω τι να πω.Και μετα μου βγαζει Κοριβεση για να μου βαλει Γιακο,ποιoν???Toν Γιακο,ε εκει λες με το τελειωνει η λογικη ερχεται ο Παντελιδης....Και σαν τελευταια μου βαζει τον Κειτα στο 85,να σου κανει σε 5 λεπτα τι???ε δεν,,,Μου Βγαζει τον Τσαβεζ στην Τριπολη και μου βαζει τον Κειτα στο 65 μεσα που δεν φημιζεται για τις αμυντικες του αρετες και στο χθεσινο παιχνιδι που μετα το γκολ δεν εχουμε να χασουμε τιποτα το βαζει στο παραπεντε του ματς....ε μα του πουστη
Αιντε να δουμε στην συνεχεια.....