εγω το ψηνω μονο για μπαντμιντον ή μπεισμπολ
Aλλο και αυτο...Κ ειχα την περιεργεια στα Γιαννινα δεν θα το κανει ο ερασιτεχνης ΠΑΣ τοσες επιδοτησεις πεφτουνε απο την ομοσπονδια απο ευρωπας ,στα Γιαννινα πως δεν το πηρανε χαμπαρι,αλλα διαψευστηκα γερακια τα παιδια μας...αλλα να φτιαξουνε λεω εγω τωρα ρε παιδι μου ομαδα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο βολει,δεν το εχουνε παρατηρησει...Ε τι βολει ντεμοντε φαση,ενω τενις που σκαει ολος ο καλος κοσμος ειναι αλλη φαση
Ε γενικως Στουκας και λοιποι επειδη ειναι φαν του Φεντερερ και του Τζοκοβιτς ,και επειδη τα Γιαννινα μοιαζουν με την Λωζανη,και επειδη εχουμε μακραν παραδοση στο τενις στα Γιαννινα,ειπανε να δημιουργησουν τμημα αντισφαιρισης....Ενταξει πεφτει η κοροιδια γονα
Σοβαρα τωρα ο ερασιτεχνης ΠΑΣ απο τους υπολοιπους πανελλαδικα ,ειναι απο τους λιγους εως ελαχιστους που δημιουργουν προβλημα στην ομαδα.....Ανα τρεις μηνες ολο και θα εκβιαζουν,ολο και θα παπρολογουν,ολο και θα απειλουνε.....Απο Κουγια εποχες τις ιδιες απαραλλαχτες μαλακιες κανουνε....Αλλαχτε τους...Εχουμε τον ΧΒ με τις μαλακιες του εχουμε και τις υαινες εκειθε
Ειναι φανερο και εκει μεσα(πλην της ΠΑΕ μας)οτι ειναι παρτακηδες
Οσο για την ανακοινωση του ΧΒ ειναι λιαν επιεικως για τον @@@@@@,εμας τι μας αναφερει,σαν τι?σαν αμυνα του ...εχει χασει τον μπουσουλα αυτος,τελόςςςςςς
Αυτος επειδη κραζουμε τον ερασιτεχνη,νομιζει οτι εχει μεταστρεψει την κοινη γνωμη για την παρτυ του
Ε τα χει χαμενα