Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)  (Αναγνώστηκε 64169 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #75 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 11:16 »
Επιστολή Χριστομπιλ προς ΕΠΟ - Πιλαβιο.

Αμα παρει απάντηση σφύρα μου

Παράθεση
Ίσως και να είναι αργά για δάκρυα, ίσως και όχι. Πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αντιλήφθηκε, έστω και με αρκετή καθυστέρηση, ότι οι διαιτησίες που είχε ως τώρα η ομάδα, μόνο τυχαίες δεν ήταν, με αποκορύφωμα τη διιατησία του Αθηναίου Παππά στο ματς με τον Άρη. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με επιστολή της προς την ΚΕΔ ζητεί να πληροφορηθεί αν αληθεύει η πληροφορία ότι στον διαιτητή έταξαν ότι θα τιμωρηθεί το πολύ με 2 αγωνιστικές, αν υπάρξει λάθος που θα ευνοεί τον Άρη και θέτει επίσης το ερώτημα αν η διαιτησία του Παππά είχε σαν σκοπό να φέρει το "στοχευμένο αποτέλεσμα"!
Πρός την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

Κοινοποίηση: πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Σοφοκλή Πιλάβιο

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Σε συνέχεια χθεσινών παρεμβάσεων, με θέμα την διαιτησία στον αγώνα

 

της ομάδος μας με τον Άρη και σε πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας, ότι οι εν λόγω διαιτητές έχουν λάβει διαβεβαιώσεις, ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ, περί σιωπηρής τιμωρίας το πολύ δύο αγωνιστικών και προστασίας τους, σας καλώ να μου επιβεβαιώσετε ή όχι το βάσιμο της  πληροφορίας αυτής και εάν κάτι τέτοιο έχει περιέλθει σε γνώση σας.

Επίσης, θα ήθελα την έγγραφη απάντησή σας, για τον τρόπο που έχει αποφασίσει η επιτροπή σας να δρα, σε περιπτώσεις διαιτησιών στοχευμένου αποτελέσματος, όταν διαπιστώνετε κάτι τέτοιο.

Τέλος, θα επιθυμούσαμε την  άποψή σας για το εάν, η εν λόγω διαιτησία, ήταν διαιτησία στοχευμένου αποτελέσματος, ή τα δεκάδες σφάλματα και η αλλοίωση κανονισμών,  εντάσσονται στην σφαίρα των ανθρωπίνων λαθών, ή της κακής εκτιμήσεως.

 

Ιωάννινα 18.1.2010

Για την «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».

 

Γιώργος Χριστοβασίλης

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος

απο super fm
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #76 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 11:42 »
Ρε σπάω το κεφάλι μου σε ποιόν αγώνα θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους! ΜΜΜΜΜΜΜΜ κατσε να δω το ημερολόγιο! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όλος τυχαίος θα είναι με αελ!!! Μπράβο σε αυτούς που το κατάφεραν! Μας φταίει η διαιτησία μας φταίει η παράγκα αλλά για τις δικές μας ΜΑΛΑΚΊΕς ποιός μας φταίει? Ηθελαν παραπάνω λεφτά για να γεμίσουν το πέταλο? Τον πούλο τωρα! Η απληστία πληρώνετε!

Αποσυνδεδεμένος Andy 3

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #77 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 11:44 »
Από όσα ακούω και μαθαίνω από το πρωί εδώ στη Θεσσαλονίκη, το φύλλο αγώνα γράφει για επεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο και όχι εντός του γηπέδου. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε και οι 2 μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Απλά παν να εξισώσουν τα γεγονότα της Καβάλας με αυτά στα Γιάννενα…γνωστή τακτική!!!
Εγώ πάντως αυτό που έζησα φέτος στα Γιάννενα, μόνο στο Μόναχο το είχα ξανά ζήσει… μαζί μπίρες, ταβερνούλες και κανένα πρόβλημα, αλλά συγνώμη αυτό δε πουλάει!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #78 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 12:19 »
Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ 0-1 (Παππάς, Μπαλτάς, Νικολακόπουλος)

Η παραφωνία της αγωνιστικής ακούει στο όνομα Ανδρέας Παππάς, ο οποίος –σύμφωνα και με τον παρατηρητή Γιώργο Μπίκα- αλλοίωσε το αποτέλεσμα μη καταλογίζοντας καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο κάνει ο Κουλουχέρης στον Μπακαγιόκο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο παίκτης του Άρη βέβαια, θα έπρεπε παράλληλα να αποβληθεί. Η φάση αυτή αναμένεται να στοιχίσει την τιμωρία του Αθηναίου ρέφερι για τις επόμενες αγωνιστικές και το ότι το κλίμα στο γήπεδο ήταν πολεμικό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Δεν ήταν πάντως το μοναδικό διαιτητικό λάθος που έγινε στον αγώνα. Ο Νάτσο Γκαρσία έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ στον Ντάσιο, ενώ ο Βάντερσον θα έπρεπε να αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη και όχι με δεύτερη κίτρινη. Ο Μπαλτάς από την άλλη, που ακύρωσε γκολ του Σίσιτς για οφσάιντ, φαίνεται να έχει κάνει λάθος, καθώς το ριπλέι δείχνει ότι ο παίκτης ήταν στην ίδια ευθεία.

Aπό contra.gr
Δηλαδή μόνο που δεν μας γαμησαν και επίσημα! Και μιας και ο πρόεδρος αναφέρει οτι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο ας το πάρουμε απόφαση οτι είμαστε στην Β να μην χολοσκάμε! Αντε ρε κουφάλες να ανεβάσετε και τον φοφη και να εξυγιάνετε όπως ξέρετε το ελληνικό ποδόσφαιρο! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #79 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 12:33 »
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 400ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ.ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΧΤΗΚΑΝ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ 400 ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ?Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΟΜΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΜΠΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕ.ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ.ΑΦΟΥ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΑΜΕ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΝΕΙ 15ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΟΙΟ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑ 2ΟΑΡΙΚΑΚΙ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ?ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ?ΔΗΛΔΗ ΑΝ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟ 700 ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΑΝ ΟΛΟΙ  ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.Ο ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΔΡΑΣΕ.Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΤΑΝ ΦΕΤΟΣ Σ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ Η Β ΕΡΧΕΤΕ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 12:47 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #80 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 12:39 »
Φάσεις
Manoures

και γκολ
PAS aris 0-1
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #81 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 12:40 »
Ρε αρειανοι ειστε εξυπνα παιδια γιατι τρωτε το παραμυθι μερικων συνδεσμιτων εκει στα Γιαννενα? Πες καλυτερα απο που προμηθευτηκαν εισιτηρια οι δικοι σου πριν το ματς και μπηκαν σε θυρα μας.

Δεν εχουμε προβλημα με τους αρειανους, το αντιθετο...με την διοικηση μας και την παραδιοικηση εχουμε.

PAS 7 THESSALONIKI CLUB
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 12:56 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος nikant80

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 41
  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #82 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 12:59 »
Xτες κάποιοι με κάναν να ντρέπομαι που είμαι οπαδός του ΠΑΣ. Όταν παίρναμε εισιτήρια με πλάγιους τρόπους για να βρεθούμε στην αγαπημένη μας ομάδα και μαζευόμασταν σε Κέρκυρες και Καρδίτσες σε δυο μεριές και 1200 άτομα ήμασταν ο μεγάλος λαός του ΠΑΣ. Όταν πηγαίναμε και αγοράζαμε εισιτήρια μεσοβδόμαδα απο διάφορες ΠΑΕ ήμασταν οι έξυπνοι και αυτοί τα κυρίζια. Βέβαια όταν τα κάνουν αυτά οι Αρειανοί, είναι οι ''αλήτες'', είναι τα ''σκουλήκια'', είναι οι ''Βούλγαροι'' και είναι αυτοί που προκαλούν. Γιατί δεν βγαίνει κανείς να πει οτι οι Αρειανοί αγόραζαν εισιτήρια από ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους? Γιατί δεν βγαίνει κανείς να πει οτι ούτε στους συνδέσμους, ούτε στην μπουτικ αλλά ουτε και στην ΠΑΕ δεν ζητούσαν ταυτότητα για να σου δώσουν εισιτήρια?
Όταν με το που λήγει ο αγώνας στην Κομοτηνή κάποιοι φώναξαν συνθήματα εναντίον του Άρη ήταν οι μάγκες. Όταν με το που αρχίζει χτες ο αγώνας πάρα πολλοί άρχιζαν και ασχολούντουσαν με τις μάνες των Αρειανών ήταν οι μάγκες. Όταν όμως έκαναν και οι Αρειανοί το ίδιο, έγιναν αυτοί οι προκλητικοί.
Όταν μας παίρνανε τα πανό στις διάφορες κωλοπετεινίτσες και στο ΟΑΚΑ, λέγαμε ''μας προκαλούσαν''. Χτες αυτός που πήγε να πάρει το πανό κοντεύει να αγιοποιηθεί.
Δεν γουστάρω να ασχοληθώ με το ματς. Έχω ξενερώσει απίστευτα με τα χτεσινά σκηνικά. Απλά δυο απορίες: α) Γιατί η ΠΑΕ μας, έβγαλε την πρώτη της ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας μετά το χτεσινό αγώνα και ενώ την επόμενη αγωνιστική παίζουν Αρης-Βάζελος?
β) Άραγε οι συνδέσμοι μας θα βγάλουν ανακοινώσεις για τα ''αγνά παιδιά'' των Ιωαννίνων?

Όσοι δεν πατάνε σε εκτός έδρας αγώνες δεν μπορούν να βάζουν σε κίνδυνο αυτούς που πηγαίνουν, κάνοντας ψευτομαγκιές και κουτοπονηριές. Έχουμε δυο δυνατούς συνδέσμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που αποτελούν παράδειγμα για όλες τις επαρχιακές ομάδες, και από μόνοι μας, κάνουμε τα πάντα για να τους κλείσουν...Αντίο ζωή

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ Α.......... ΤΟΥ?
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ?
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ?
ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ.
ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η' ΤΟ ΚΡΙΒΕΙΣ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΥ.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ....... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 800 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Έξω τα λαμόγια απο τον PAS!

Αποσυνδεδεμένος Andy 3

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #83 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:01 »
Όσοι δεν είχαν εισιτήριο μπόρεσαν και πήραν έξω από το γήπεδο, βασικά ο σύνδεσμός σας ήταν εκεί για να δώσει. Δες δε θέλω να μπαίνω σε ξένα χωράφια και ούτε ξέρω συνδεσμικά τι κόντρες έχετε μεταξύ σας, απλά νομίζω ότι ήταν καλύτερο από το να είχαμε μανούρες, ντου και βλαχομαγκιές για να μπουν όλοι μέσα! Βέβαια αν έμειναν Γιαννιώτες έξω από το γήπεδο τότε είναι πρόβλημα για τα οικογενειακά σας!

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #84 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:03 »
Ανακοίνωση superleague.

Παράθεση
Είναι προφανές και αυτονόητο ότι η Super League καταδικάζει απερίφραστα τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης και Νέα Καβάλα-Ολυμπιακός.

Είναι επίσης προφανές ότι η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή θα επιβάλλει στις ομάδες τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ΚΑΠ και τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Αυτή που δεν είναι δυστυχώς προφανής, είναι η βούληση και η δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ να επιβάλλει κυρώσεις στους φυσικούς αυτουργούς των επεισοδίων, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους πλήττουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και απομακρύνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων από τα γήπεδα.

Δε μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η πλήρης αποτυχία του σχεδιασμού, της πρόληψης, αλλά και της καταστολής, καθώς η μία (1) σύλληψη από την Αστ. Δ/νση Ιωαννίνων και οι τρεις (3) συλλήψεις από την Αστ. Δ/νση Καβάλας, πιστοποιούν την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ να εφαρμόσει το αυτονόητο, δηλαδή το Νόμο.

Την αδυναμία αυτή είχαμε επισημάνει πριν από λίγες μόλις μέρες, στη συνάντηση της Super League με τον αρμόδιο Υπουργό.

Για το λόγο αυτό, η Super League ζήτησε άμεσα συνάντηση με τα αρμόδια επιτελικά και επιχειρησιακά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., με σκοπό να θέσει στη διάθεσή τους τα video των αγώνων, όπως αυτοί μεταδόθηκαν από την τηλεόραση και παρακολούθησαν εκατομμύρια Έλληνες από τα σπίτια τους, με την ελπίδα ότι έστω και εκ των υστέρων, οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές θα επιληφθούν του θέματος, ώστε να επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο Νόμος, στα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη και ευελπιστούμε ότι θα βρούμε αρωγό την ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια αντιστροφής της απαράδεκτης εικόνας πλήρους ατιμωρησίας των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, καθώς δυστυχώς, αυτή η αίσθηση ατιμωρησίας, όσων συστηματικά διαπράττουν τέτοια αδικήματα, συντηρεί ένα ιδιότυπο καθεστώς που πλήττει την αξιοπιστία όλων όσοι εμπλέκονται με τη διοργάνωση των αγώνων.
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #85 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:06 »
Μεγάλες ατάκες που άκουσα ή διάβασα:
1. "Θέλαταν ιγνατία χουριατάκια", από παππού στο γήπεδο πίσω μου εξηγώντας σε άλλους γιαννιώτες τους υπεράριθμους φίλους του άρη,
2. "...και όπως ήταν φυσικότατο, στην κερκίδα μας ήταν οπαδοί της ομάδας μας και μόνο, καθώς είχαμε προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, που δυστυχώς έτεροι δεν μπόρεσαν να  καταφέρουν...", από την κεντρική σελίδα του συνδέσμου που "διαχειρίστηκε" τη μεγαλύτερη οπαδική ήττα-ξεφτίλα της πόλης μας.
3. "...Αυτόν τον τύπο προχωρημένης ηλικίας καλά θα κάνετε να του ρίξετε και σούτια όπως λες όταν θα έρθει στο Χαριλάου. Αφού δεν μπορούμε τόσα χρόνια να του ρίξουμε εμείς...", από tavri_7 παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #86 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:12 »
bv:
Παράθεση
"...και όπως ήταν φυσικότατο, στην κερκίδα μας ήταν οπαδοί της ομάδας μας και μόνο, καθώς είχαμε προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, που δυστυχώς έτεροι δεν μπόρεσαν να  καταφέρουν..."

αρειανος:
Παράθεση
Όσοι δεν είχαν εισιτήριο μπόρεσαν και πήραν έξω από το γήπεδο, βασικά ο σύνδεσμός σας ήταν εκεί για να δώσει
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 13:16 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #87 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:16 »
1. Αγωνιστικά
Ό,τι κι αν κάναμε/κάνουμε αγωνιστικά, για μένα δεν υφίσταται ομάδα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με πρόεδρο Χριστοβασίλη. Το έχω ξαναγράψει μετά το ματς με τον Ηρακλή, ότι διοικητικά, αγωνιστικά και οπαδικά αξίζουμε να είμαστε στη Β Εθνική (και να παλεύουμε για τη σωτηρία μας).
Επειδή όμως βλέπουμε 11-14 παίκτες με τον ταύρο στη φανέλα και 2 ώρες την εβδομάδα τις αφιερώνουμε εκεί, ας πούμε τι είδαμε χτες...

Παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Άρη και αρκετά καλύτερα από προηγούμενες φορές με Παράσχο στον πάγκο.
Η ομάδα είχε τσαμπουκά και με αρχηγό το Ντάσιο, πολύ πάθος και όρεξη.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανοιγόμασταν αλλά είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ στο δεύτερο ξεκινήσαμε άσχημα με το 0-1 που προήλθε από λάθος μας. Όταν παίζεις με 2 αμυντικά χαφ, δεν επιτρέπεται να μη βρίσκεται ούτε ένα (Ανδράλας - Μαϊστόροβιτς) στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής! Εκεί είναι ο χώρος ευθύνης τους.
Δυστυχώς, όταν έπρεπε να αντιδράσουμε είχαμε στην ομάδα μας τον πρώην ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινό, ο οποίος καθυστερούσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, δεν έδινε σωστές πάσες (μέτρησα 5 φορές να μη δίνει στον ξεμαρκάριστο Ντάσιο ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!!!) και το μόνο που κατάφερνε ήταν να στριφογυρίζει γύρω από τον εαυτό του και να πέφτει κάτω. Επίσης, ένα άλλο κατόρθωμά του ήταν ότι ΟΛΕΣ οι στημένες φάσεις που εκτέλεσε κατέληξαν στο Σηφάκη! ΟΛΕΣ ! 5 κόρνερ και τουλάχιστον 4 φάουλ ! Να θυμίσω τις εκτελέσεις στημένων του Μπουχάν;;;
Κρίμα για την προσπάθεια των υπολοίπων, εξέχοντων του Σίσιτς και του Ντάσιου !
Τη χρησιμοποίηση Μιχαλόπουλου στον άξονα, δίπλα στο Μενδρινό δεν την κατάλαβα ρε παιδιά. Εσείς;
Α, μην ξεχάσω και τον ανεκδιήγητο Ντιμπαλά ο οποίος μπήκε για να κάνει βόλτα στην πρασινάδα κι όχι να παίξει μπάλα. Μεταγραφή Αγγελή κι αυτή...

2. Διαιτησία
Μέχρι ένα σημείο ακριβοδίκαιη, αλλά όταν το ματς έγινε απαιτήσεων, οι διαιτητές τα σκάτωσαν.
Δε μπορώ να τους κατηγορήσω, ειδικά μετά το ντου... Δεν είναι κι εύκολο να δουλεύεις έχοντας μονίμως μια απειλή πάνω στο κεφάλι σου. Πρώτα σκέφτεσαι τη σωματική σου ακεραιότητα και μετά τα άλλα...
Σαφώς και υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και σαφώς ο ΠΑΣ πλήρωσε τα σπασμένα των προηγούμενων ματς του Άρεως.
Δε θεωρώ πως έγινε σκόπιμα η αλλοίωση. Πιστεύω πως τα λάθη οφείλονται στην απειρία του Παππά, ασχέτως τι γράφει ο Χριστοβασίλης για να μασκαρέψει τη ξεφτίλα του.

3. (παρα) Διοίκηση
Μια απλή μαθηματική πράξη:
600 (επιπλέον) εισιτήρια ΕΠΙ 20 ευρώ έκαστο ίσον 12,000 ευρώ. Μείον 40% από διάφορες κρατήσεις 7,200 καθαρά.
Τόσα άξιζε η χθεσινή ξεφτίλα κύριοι !
Κύριε Χριστοβασίλη, Αγγελή και Θεοδωρίκα σας έχω ευχηθεί στο παρελθόν να σας τα φάνε οι γιατροί για το κακό που κάνατε και εξακολουθείτε να κάνετε στον ΠΑΣ Γιάννινα!
Αυτό που εύχομαι τώρα εκ νέου είναι και να τιμωρηθεί η ΠΑΕ για τα επεισόδια με το μεγαλύτερο δυνατό ποσό και να τιμωρηθεί η έδρα για ένα ματς...
Να τσούξει και λιγάκι, να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι!
Φτωχομπινέδες ! Για 7 χιλιάρικα ξεφτιλίσατε 44 χρόνια ιστορίας !
Συνεχίστε το έργο σας που πλέον είναι φανερό ποιο είναι: Να αποδυναμώσετε την ιδέα του ΠΑΣ, να ξενερώσετε τον κόσμο και να τον απομακρύνετε από το γήπεδο, ώστε να μετατρέψετε τον ΠΑΣ σε μια ακόμη ομάδα της σειράς όπως τόσες και τόσες.
Μπορεί να διαχειρίζεστε (προσωρινά) την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αλλά την ιδέα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δε θα τη διαχειριστείτε ποτέ !
 :stop:

Αποσυνδεδεμένος Friedman PAS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
  • OΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #88 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:40 »
Καλημέρα κύριοι!
Ελπίζω μετά τα χθεσινά να καταλάβανε μερικοί οτι κανένας δεν είναι φίλος μας αλλά δεν πρέπει να είναι και εχθρός...
Νομίζατε οτι μόνο οι ομάδες τις αθήνας είναι αντίπαλοι μας και σε διαιτησία και σε κόσμο...
ΟΧΙ
Υπάρχει και η σαλόνικα που πάντα ομάδες τύπου μπαοκ και σκουλικαντέρα θα μας έχουν απο κάτω είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο...
Ο παππάς έκανε καλά την δουλεία του εχθές έδωσε το τριποντάκι εκεί που έπρεπε και έρχεται και συνέχεια...
Έπειτα που ήταν το κάστρο των ζωσιμάδες εχθές???Μάλλον έγινε χαριλάου...
Σταματήστε να είστε τσιράκια και γλύφτες ΡΕ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ....
Το μεροκάματο το έβγαλαν πολλοί εχθές διαιτητές-προέδροι-μπάτσοι και φυσικά οπαδοί...

Παρόλα αυτά η ομάδα μας έπαιξε μια χαρά και είναι σίγουρο πλέον οτι με αναστόπουλο θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας...Θα είμαστε δίπλα τους φωνάζοντας για την ιδέα μας και ΓΙΑΤΊ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 13:52 από Friedman PAS »

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #89 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 13:48 »
Υπάρχει παραπάνω  η ανακοίνωση , συγνώμη παίδες τη διαγράφω!
Αν έρθει η μια αγωνιστική τιμωρίας καλύτερα είναι να είναι με τον ΠΑΟΚ, τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για να αποφύγουμε τη χτεσινή ξεφτίλα!
QUIZ
Οι bv είναι σύνδεσμος του ΠΑΣ ή το παράρτημα του SUPER3 στα Γιάννενα;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 13:56 από CPAS1 »

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #90 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:13 »
Παράθεση
    Όσοι δεν είχαν εισιτήριο μπόρεσαν και πήραν έξω από το γήπεδο, βασικά ο σύνδεσμός σας ήταν εκεί για να δώσει







ντάξ παίδες ότι και να πούμε............................................ ....

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #91 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:23 »
Παράθεση
Οι bv είναι σύνδεσμος του ΠΑΣ ή το παράρτημα του SUPER3 στα Γιάννενα;

Aν είναι έτσι όπως τα λένε οι φιλαθλοί του αρη τότε είναι η πουτανίτσα της σουπερ 3! Συγνώμη για την έκφραση αλλά αυτά δεν γίνονταν και όταν έπαιζε ο ΠΑΣ με την αε Γιάννενα!

Πολύ σωστή η ανακοίνωση της ΕΠΟ! Αυτά που έγιναν ήταν αίσχη! Αλλά δεν μας λέει η διαιτησία του παπά την καταδικάζει η όχι! Και σωστά η ΕΛΑΣ δεν πήρε μέτρα! Αυτοί που είναι οι καλοί και θέλουν να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημα τι μετρα θα πάρουν για την διαιτησία?

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #92 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:24 »
μη ξανακουσω ατακες..

μα γιατι τσακωνεστε ολοι ΠΑΣ ειμαστε...

και ειστε ολοι ιδιοι


ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΗ......ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΝΟ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!!!!

και μετα μου λετε εμενα μαλακιες.....


Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #93 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:47 »
και κάτι ακόμα
αν ισχύει το όνομα που άκουσα για το άτομο που πήγε να ψιρίσει, τότε μόνο βάζελος δεν είναι. Μάλλον έχουν χαθεί κι άλλα τέτοια άτομα από τα σκηνικά κ τα πεσίματα. Οι μάχιμοι της πόλης μάλλον έχουν ξενερώσει τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΣ. Αυτό γίνεται λόγω της στενομυαλιάς των συνδέσμων να τους αποδεχτούν. Γενικά έχουμε γίνει φλώροι και  μυαλοπώληδες μου φαίνεται. Μην ανάβετε καπνογόνα (είδαμε κ τους αρειανούς), μη μπαίνετε στο γήπεδο (είδαμε και τους αρειανούς), μην προκαλείτε (είδαμε κ τους αρειανούς), να είστε κόσμιοι στο γήπεδο, ακόμα και στα φόρουμ (είδαμε κ τους αρειανούς) μη μη μη μη...Αυτά στο παρελθόν ούτε κατά διάνοια. Η κερκίδα απαράδεκτη.. Έχουμε μπερδέψει το ποινικό αδίκημα και την καταδικαστέα βία με την οπαδική μαγκιά και την ηχητική βία. Οι σύνδεσμοι...άστα βράστα. Οι μεν στενόμυαλοι, δουλικοί, κολλημένοι στο παρελθόν. Οι δε μικροί και άπειροι(δεν είναι κακό), κουλτουριάρηδες και περισσότερο οπαδοί της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς και μετά του ΠΑΣ..

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 88
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #94 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 15:00 »
Παράθεση
Οι μάχιμοι της πόλης μάλλον έχουν ξενερώσει τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΣ. Αυτό γίνεται λόγω της στενομυαλιάς των συνδέσμων να τους αποδεχτούν. Γενικά έχουμε γίνει φλώροι και  μυαλοπώληδες μου φαίνεται.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό,γιατί ρε φίλε δεν το καταλαβαίνω πραγματικά.
Τι εστί μάχιμος στο γήπεδο?
Τι εστί φλώρος?
Τι εστί μαυαλοπώλης?
Από απλή περιέργεια ρωτάω γιατί κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ήξερα...
Δεν είμαι κουλτουριάρης ,ούτε οπαδός της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς...¨Ανθρωπος είμαι και θέλω να συνυπάρχω με ανθρώπους.
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος Therion

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 17
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #95 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 15:08 »
Παράθεση
"Θέλαταν ιγνατία χουριατάκια", από παππού στο γήπεδο πίσω μου εξηγώντας σε άλλους γιαννιώτες τους υπεράριθμους φίλους του άρη

Χαχα ωραίος ο παππούς.
Γεμίζουν και οι παραλίες της Ηπείρου ρε γαμώτο. Σκάνε μύτη όλοι τώρα που υπάρχει η Εγναντία και μοιάζουν οι παραθαλάσσιες περιοχές μας με τον Γάγγη (σε κοσμοπλημμύρα και βρώμα).

Κουτσά στραβά μπορούμε να σωθούμε πάντως.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #96 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 15:39 »
www.super-fm.gr
Παράθεση
Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί...
 Επικίνδυνος και πρόχειρος αποδείχτηκε ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας από τους υπευθύνους της αστυνομίας και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τα 800 εισιτήρια των Αρειανών ξαφνικά έγιναν 1300 περίπου, αφού οι πωλήσεις από την ΠΑΕ γινόταν ανεξέλεγκτα. Αντί, όμως, οι υπεράριθμοι να οδηγηθούν στη θύρα 7, όπου τα κενά ήταν αρκετά, προτιμήθηκε να σταλούν στη θύρα 1 και να καθίσουν δίπλα στους Απεί Ρωτάν. Όταν στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού άναψαν τα αίματα στη θύρα 7, πολλοί ήταν εκείνοι που κράτησαν την ανάσα τους για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο πάνω πέταλο, όπου η μόνη «νεκρή ζώνη» ήταν δύο σειρές με ΜΑΤ, ευτυχώς, όμως κανείς δεν παρασύρθηκε, διότι θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα χειρότερα και να κινδυνεύσουν ζωές!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από έναν ανεγκέφαλο οπαδό του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Blue VayerosSuper 3, ο οποίος προσπάθησε να πάρει ένα πανό από οπαδούς του Άρη. Οι φίλοι των φιλοξενούμενων επιχείρησαν να πάρουν πίσω αυτό το πανό και πάνω στην αναταραχή έσπασε η πόρτα της «νεκρής ζώνης», με αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο να εισέλθουν εκατοντάδες οπαδοί του Άρη. Βλέποντας την εικόνα αυτή, οπαδοί του ΠΑΣ κατέβηκαν κι εκείνοι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα κάποιες μικροσυμπλοκές, που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα. Τα επεισόδια, πάντως, δεν πήραν έκταση, αφού επενέβησαν γρήγορα οι ψυχραιμότεροι. και του

Για ένα κέρδος 6.000 ευρώ από 400 επιπλέον εισιτήρια, η ΠΑΕ κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και τιμωρία έδρας στον αγώνα της χρονιάς με την Λάρισα, αν και το πιθανότερο είναι μόνο το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι υπότροπος, ούτε από την πλευρά του παρατηρήθηκε αθρόα είσοδος φιλάθλων.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τις ευθύνες της έχει και η αστυνομία, η οποία θέλει να έχει ελεγχόμενους οπαδούς που έρχονται χωρίς εισιτήρια, οπότε αναγκάζεται να τους βάζει όπου λάχει για να μην περιτριγυρίζουν ανεξέλεγκτοι στην πόλη. Ωστόσο στη θύρα 7 θα μπορούσαν να χωρέσουν όλοι, αν υπήρχε ο σωστός σχεδιασμός και η σωστή ενημέρωση για τη διοχέτευση των εισιτηρίων.

Λάθη, όμως, έγιναν και κατά την επιβίβαση των φιλάθλων του Άρη στα λεωφορεία. Αντί να παραμείνουν στις εξέδρες μέχρι να έρθουν τα λεωφορεία τους, βγήκαν εκτός γηπέδου και κάποιοι επιδόθηκαν σε πλιάτσικο σε κοντινό περίπτερο που ήταν κλειστό, αλλά και σε ζαχαροπλαστείο. Προς τιμήν τους, πάντως, υπεύθυνοι της Super 3 υποσχέθηκαν ότι θα αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες που έπεσαν θύματα του πλιάτσικου.

Θέμα, πάντως, υπήρξε και με τους σεκιούριτι του γηπέδου, οι οποίοι παραχώρησαν τις αρμοδιότητές τους στη θύρα 1 στην ασφάλεια που φρόντισαν να έχουν οι ίδιοι οι Αρειανοί, παρ' όλα αυτά κάποιοι στο γκολ του Ναφτί πήδηξαν μέσα στο γήπεδο και αγκάλιασαν τον παίκτη τους.   

Δύο απλές ερωτήσεις. Ποιος πούλησε ανεξέλεγκτα τα εισιτήρια σε Αρειανούς και ποιος αποφάσισε να πάει φίλους των φιλοξενούμενων στη θύρα1; Οι απαντήσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες και οι υπεύθυνοι να παραιτηθούν και να δηλώσουν ανίκανοι για διοργάνωση αγώνων.   

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #97 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 16:21 »
Οι φασεις του αγωνα ειναι ανεβασμενες στο youtube κι απο Αρειανους εδω

PAS-ARIS Highlights

Διαβαστε απο κάτω σχολια και βγαλτε συμπέρασμα...
 >:(
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος fotaras

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 56
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #98 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 16:45 »
και κάτι ακόμα
αν ισχύει το όνομα που άκουσα για το άτομο που πήγε να ψιρίσει, τότε μόνο βάζελος δεν είναι. Μάλλον έχουν χαθεί κι άλλα τέτοια άτομα από τα σκηνικά κ τα πεσίματα. Οι μάχιμοι της πόλης μάλλον έχουν ξενερώσει τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΣ. Αυτό γίνεται λόγω της στενομυαλιάς των συνδέσμων να τους αποδεχτούν. Γενικά έχουμε γίνει φλώροι και  μυαλοπώληδες μου φαίνεται. Μην ανάβετε καπνογόνα (είδαμε κ τους αρειανούς), μη μπαίνετε στο γήπεδο (είδαμε και τους αρειανούς), μην προκαλείτε (είδαμε κ τους αρειανούς), να είστε κόσμιοι στο γήπεδο, ακόμα και στα φόρουμ (είδαμε κ τους αρειανούς) μη μη μη μη...Αυτά στο παρελθόν ούτε κατά διάνοια. Η κερκίδα απαράδεκτη.. Έχουμε μπερδέψει το ποινικό αδίκημα και την καταδικαστέα βία με την οπαδική μαγκιά και την ηχητική βία. Οι σύνδεσμοι...άστα βράστα. Οι μεν στενόμυαλοι, δουλικοί, κολλημένοι στο παρελθόν. Οι δε μικροί και άπειροι(δεν είναι κακό), κουλτουριάρηδες και περισσότερο οπαδοί της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς και μετά του ΠΑΣ..

αληθεια ε??τι μας λες..
οπαδικη μαγκια αυτο ειναι για σενα ??να μπαινεις στο γηπεδο κλωτσιδον..να προκαλεις...να μην εισαι κοσμιος κλπ κλπ
ηχητικη βια ε??δλδ συμφωνα με τη δικη σου 'οπαδικη' λογικη να βριζεις μαναδες,σπιτια,εθνικοτητες κλπ κλπ για να μη σε πουνε φλωρο..
γι αυτο δε σε δεχονται οι στενομυαλοι???ντροπη τους...καθολου δημοκρατικοι...κοιτα να δεις η εξωκοινοβουλευτικη αριστερα θρασος.. %-|

υ.γ.περιμενω να απαντησεις κ στα ερωτηματα του punkpagour να χουμε κ μεις βρε παιδι μια πιο καθαρη εικονα της αποψεως σου..
υ.γ.1.τελικα κατι ξερουν κ αυτοι της μαστουρας και της αλκοολης...ειναι ενας τροπος να αποφευγεις να ακους κ να διαβαζεις τετοια 'ομορφα'...
υ.γ.2.ναι ναι πασαδες μου..καθαριστε τη πολη...ακου κει φλωρος ο γιαννιωτης..τις σκουπες μη ξεχασετε για τις γωνιες...

σε τι εχω φταιξει αραγε??
αντε cheers...

Aυτο ειναι ηχητικη βια φιλε lemonsero...κ γουσταρουμε πολυ...κ ακολουθουμε πιστα τους στιχους !! ;) ;)

Dead Kennedys-Too Drunk To Fuck

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 17:06 από fotaras »
Zagori Ultras - ANTINAZI PAS - toros locos
Παράθεση
Sex,booze & rock'n'roll

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 342
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #99 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 17:05 »
αγαπητοι συνταυροι.

αφηστε στην ακρη τους αρειανους. αυτοι κανανε οτι θα επρεπε να κανουνε. ειχανε την αναγκη να δουνε την ομαδας τους και προσπαθησαν να το κανουν με καθε δυνατο τροπο. μηχανευτηκαν ακομα και τους πιο "πανουργους" τροπους, αλλα δεν κανανε κατι "παραλογο". και εμεις στη θεση τους το ιδιο θα καναμε.

το θεμα ομως ειναι το εξης:
για να βρεθουνε οι αρειανοι σε σημειο "να καταχραστουν την φιλοξενια μας", βρηκαν τους οικοδεσποτες "δεκτικους" σε πασης φυσης διυεκολυνσεις... επι χρημασι φυσικα

αν δηλαδη καποιος βγαλει το κωλαρακι του και χεσει στο σαλονι μου, θα φταιει λιγοτερο απο εμενα που του επετραψα να το κανει ή που δεν ημουνα σε θεση να τον αποτρεψω.

οι φιλαθλοι του αρη μου ειναι συμπαθεις - οπως καθε αλλος οπαδος. δεν τα εχω μαζι τους. μην ξεχναμε αλλωστε το πανι των toros locos για τον φυλακισμενο οπαδο τους, σε εποχες που το να μιλας για "αλληλοσεβασμο μεταξυ των οπαδων" ηταν εγκλημα...

εγω εχω προβλημα με την διοικηση και την παραδιοικηση μου.
αυτοι δωσανε οργανωμενα επιπλεον εισιτηρια στους αρειανους και αυτοι αποφασισανε να τους βαλουνε στο πανω πεταλο. τα λεγομενα μου αποδεικνυονται απο το γεγονος οτι στον κομβο της πεδινης μοιραστηκανε σε λεωφορειο (ή λεωφορεια) του αρη εισιτηρια εκτος θυρας 7. αποδεικνυονται φυσικα και απο την παρουσια της super security στο ταρταν στο επανω πεταλο. προφανεστατα οι σεκιουριταδες απο την θεσσαλονικη δεν βρεθηκαν τυχαια για μεροκαματο στα γιαννινα... ειχε προηγηθει συννενοηση. συννενοηση που επετρεπε μεχρι και στον σκορδα να νιωθει "φυσικα και ανετα" στο πανω πεταλο και να μην του τιθεται καν θεμα να παει στην επισημων.

η διοικηση και η παραδιοικηση προχωρησε σε αυτην την κινηση για λογους πλουτισμου. θεωρωντας πως οι σχεσεις μεταξυ των οπαδων ειναι αριστες (που ειναι και πρεπει να παραμεινουν, και με τους αρειανους και με τους υπολοιπους), πιστεψαν πως οι πιθανοτητες προκλησης προβληματος ηταν ελαχιστες. αυτο ομως ειναι σφαλμα οταν μιλαμε για απιστευτα μεγαλες μαζες οχλου. και καπου εκει χαλασε το σκηνικο. να κατι βρισιδια για τον αρη τον ξεκολιαρη ή για τα μουνια των μαναδων (γενικως και οχι αμεσα προς τους αριανους ή τους πασολεδες), να κατι αποπειρες να παρθει πανι τους ( σημειωτεον: αυτο που αναφερεται σε νεκρο οπαδο τους!!!), να κατι καμενα κασκολ στον χωρο των οργανωτων της παλιας σκεπαστης, να κατι σουλατσαρισματα "πολλα βαρεων" χουλιγκανων στο ταρταν με εφεση την επισκεψη προς τους αρειανους του πανω πεταλου... ε, δεν θελει και πολυ. ειναι αυτο που λενε στη γλωσσα των οικονομολογων "λανθανων επιχειρηματικος κινδυνος", και παραλιγο να γινει της κακομοιρας. το ποιος θα ειχε την ευθυνη αν γινοταν το κακο? μα φυσικα... η διαιτησια!!! (οπως ειχε την καλοσυνη να μας ενημερωσει ο δικηγορος της παε...)

ο αποπροσανατολισμος παει συννεφο. και ευτυχως που χασαμε γιατι θα ξεχνιοτανε ολο αυτο το ξεφτιλικι.
αν εχουν ελαχιστο δειγμα ευθιξιας πρεπει να φυγουνε τωρα.
πληγωσανε την αξιοπρεπεια μας σαν οπαδους χειροτερα και απο τα κουκουμσλικια του κουγια με τα βιντεο που κυκλοφορουν στο ιντερνετ.

αν για τους οπαδους δεν υπαρχει πιο ιερο πραγμα απο τη διαφυλαξη της εδρας, για αυτους αποδειχτηκε οτι δεν υπαρχει πιο ιερο απο το χρημα.

οσο για τους "υπευθυνους" της παε που ειχανε το θρασος να απειλησουνε οπαδους μας με συλληψη, ακριβως και μονο γιατι τους ζητουσαν να παραιτηθουν για την ξεφτιλα στην οποια μας υποχρεωσαν, θα τους θυμισω ενα πραγμα:
την μερα που οι οπαδοι και ο πας (ως ιδεα, όχι ως ανωνυμη εταιρια) θα παρουν τη θεση που τους αξιζουν, εσεις δεν θα ειστε εδω για να τη δειτε... θα εχετε φυγει νυχτα...

_________________________________________________ ___

συνταυρε chilly: μην βαζεις ολους στην ιδια μοιρα. ειναι αδικο. οι απειρωταν διακινησαν μολις 1 μπλοκ. 50 εισιτηρια δηλαδις. δεν θα μπορουσαν επ' ουδενι να θεωρηθουν ως υπευθυνοι του θεματος.

____________________________________________

απιστευτη η αυτοσυγκρατηση των αριανων του πανω πεταλου.
ηταν στην διακριτικη τους ευχερεια να μας κανουν "μια χαψια" και δεν το κανανε. μαλλον ειχανε την οξυδερκεια να αντιληφθουν την αβυσσο συμπεριφορων που χωριζει το πεταλο απο την παλια.
ευτυχως δηλαδη, γιατι θ αμιλαγαμε για τραγωδια.
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!