Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)  (Αναγνώστηκε 64141 φορές)

Αποσυνδεδεμένος agnanta

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 27
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #100 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 17:12 »
Μας έκαψαν τα κοράκια....χάσαμε κρίσιμους βαθμούς πάλι εξωγηπεδικά. Μόνο αν υπάρχει παρασκήνιο θα σωθούμε πλέον (εκτός και αν γίνει ένα θαύμα). Είμαστε πίσω βαθμολογικά.....
bookie knows better

Αποσυνδεδεμένος Andy 3

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #101 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 17:23 »
[edit]Εχει δημοσιευθεί εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 17:28 από Achilleas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #102 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 17:33 »
Η αποτιμηση του αγωνα απο το Αρειανό αλλα σοβαρο ματι του Λεανη
Παράθεση
O Ραούλ Κούπερ από τον πάγκο είχε ξελαρυγγιαστεί. Οι φλέβες του πετάγονταν στον λαιμό του. «Την μπάλα χαμηλά!», φώναζε και είχε απόλυτο δίκιο. Γιατί μόνο με συρτό ποδόσφαιρο η ομάδα του Αρη μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, γρήγορα και ιδιαίτερα από τα άκρα, εκεί που βρίσκεται η δύναμή της.

Οι παίκτες, όμως, λες και το έκαναν επίτηδες. Κάθε φορά που ακουμπούσαν την μπάλα τη σήκωναν, προσπαθώντας έτσι με μη ορθολογικό τρόπο να αναπτυχθούν. Ισως να μη βοηθούσε και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά με την μπάλα ψηλά η σωστή ανάπτυξη στα αντίπαλα καρέ ήταν αδύνατη. Οι «κίτρινοι» κυριάρχησαν στο κέντρο λόγω της νευρικότητας και της έλλειψης εμπειρίας των παικτών των Ιωαννίνων. Πρίττας και Ναφτί έλεγχαν τη μεσαία γραμμή προσπαθώντας να βγάλουν την ομάδα μπροστά. Σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη μετέπειτα πορεία στο πρωτάθλημα τα πόδια των παικτών των Ιωαννίνων φάνηκε να βαραίνουν υπό την πίεση των περιστάσεων.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε για 0-0. Ολα μοιρασμένα. Στο δεύτερο ο Αρης εκμεταλλεύτηκε έναν από τους λίγους καλούς συνδυασμούς του κι ευτύχησε να σκοράρει. Η ποιότητα των παικτών παίζει πάντα σημαντικό ρόλο σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Και την ποιότητα την είχε ο Αρης. Λογικό ήταν στη συνέχεια του παιχνιδιού ο ΠΑΣ να αντιδράσει. Χωρίς ορθολογική ανάπτυξη, σπασμωδικά, με ασαφή αγωνιστικό προσανατολισμό, κατάφερε, όμως, να αποκτήσει κατοχή στριμώχνοντας τους «κίτρινους» στα μετόπισθεν. Ο Κούπερ έδωσε εντολή η ομάδα να βγει μπροστά, αλλά αντοχές δεν υπήρχαν. Η ομάδα του φάνηκε κουρασμένη.

Λογικό, διότι η όλη προσπάθεια να καλυφθούν οι χαμένοι βαθμοί του πρώτου γύρου στηρίζεται σε 12 παίκτες. Επιλογές άλλες δεν υπάρχουν, ούτε και ξεκούραστοι ποδοσφαιριστές να έρθουν από τον πάγκο και να δώσουν λύσεις. Αν προσθέσουμε και το παιχνίδι του Κυπέλλου, στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο Αρης μετράει πέντε νίκες και οι παίκτες του τα έχουν δώσει σχεδόν όλα. Λογικό συνεπώς από ένα σημείο και μετά να «ξεφουσκώσουν». Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα και ενέσεις τόνωσης από τους νεοαποκτηθέντες.

Τα Γιάννενα έπειτα από καιρό αντέδρασαν ως ομάδα. Είχαν πάθος, το μυαλό τους στο παιχνίδι και έστω κι άναρχα πολλές φορές προσπάθησαν να κάνουν τη ζημιά. Τους λείπει, όμως, η ουσία. Ο παίκτης που θα αναλάβει με επιτυχία το σκοράρισμα. Μπορεί να διαμαρτύρονται –ίσως και δικαιολογημένα (η φάση είναι πραγματικά δύσκολη)– για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε, αλλά ξέχωρα απ' αυτό, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν για να φτάσουν στην ισοφάριση δεν ήταν όσες χρειάζεται μια ομάδα για να τρομοκρατήσει τον αντίπαλο και να του δημιουργήσει πανικό για να επιτύχει τον σκοπό της. Από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια για τον ΠΑΣ είναι «τελικοί» κι έτσι οφείλουν να τα αντιμετωπίζουν, αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οπως οφείλουν να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που λείπει ο σκόρερ, όσες περισσότερες φορές θα πατάνε συστηματικά τα αντίπαλα καρέ τόσο θα μεγαλώνουν οι πιθανότητες για να σκοράρουν. Πάνω σε αυτό το πλάνο χρειάζεται να δουλέψουν, για να μην οδηγηθούν σε αδιέξοδο.   
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasajax

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 318
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #103 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 18:02 »
1 Θεωρώ ότι πολλοί από εμάς χτές νιώσαμε να μας πουλάνε.

2 Η δυνατότητα κρίσης και επιλογής έκανε τον άνθρωπο να διαφέρει από τα ζώα.

3 Υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιος επεισόδια, ή να μην κάνει.

4 Οποιος δεν καταλαβαίνει , ακόμη και ας το έχει ακούσει άπειρες φορές ή το έχει διαβάσει άπειρες φορές, σημαίνει πώς
    είτε είναι μπούφος είτε κάνει τον έξυπνο.

5 Η παέ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και οι συνεργάτες της φταίνε για το χτεσινό ρεζιλίκι, το οποίο μας έδειξε πολλά πράγματα: Τι σκοπούς έχει η διοίκηση, τι δυνατότητες, πόσο δουλευει επαγγελματικά κλπ.

6 Εδώ μέσα διαβάζω αρνητικά σχόλια για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Σαν να μην υπάρχουν οι ΤΟΡΟΣ ΛΟΚΟΣ.
   Εχθρός οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ - ανύπαρκτοι οι ΤΟΡΟΣ ΛΟΚΟΣ. Οσο κι αν σας χαλάει την όρεξη...δεν πρόκειται να χαθούνε.

7 Διαφορές συνδέσμων. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μιά ομάδα. Σε μας συμβαίνει.

8 Οσο και να προσπαθεί το μέλος lemorsero να χαρακτηρίσει και να βάλει ταμπέλες στα άτομα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και να τους οριοθετήσει στο χώρο της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς, θυμίζω πως παλιότερα οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ήταν αναρχικοί, ήταν 30 παιδιά πιτσιρικάδες, ήταν ναρκωμανείς, ινδιάνοι κλπ κλπ .... δεν νομίζω οτι κανείς πείθεται.
Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστευει....και δεν νομίζω οτι οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ έβγαλαν ανακοίνωση ότι ανήκουν σε κάποια οργάνωση.
Μόνο στο πονηρό μου πάει το μυαλό για την τοποθέτηση αυτή.

Για το σχόλιο σου
 
Παράθεση
Γενικά έχουμε γίνει φλώροι και  μυαλοπώληδες μου φαίνεται. Μην ανάβετε καπνογόνα (είδαμε κ τους αρειανούς), μη μπαίνετε στο γήπεδο (είδαμε και τους αρειανούς), μην προκαλείτε (είδαμε κ τους αρειανούς), να είστε κόσμιοι στο γήπεδο, ακόμα και στα φόρουμ (είδαμε κ τους αρειανούς) μη μη μη μη...Αυτά στο παρελθόν ούτε κατά διάνοια.

Ασχετο με τους αρειανούς κλπ μπορείς να βρείς όσους θές από αυτούς που ταιριαζετε στις απόψεις και να πράξεις αυτό που σκέφτεσαι. Κανείς δε σε εμποδίζει.

Διαχωρίζουνε όμως τη θέση τους με αυτή την άποψη τα παιδιά των ΤΟΡΟΣ ΛΟΚΟΣ και των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και γενικότερα όσοι μαζεύονται στο πέταλο δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, οικολόγοι, αναρχικοί, ψαράδες και κυνηγοί και τάσσονται κατά των επεισοδίων.

9 Η ομάδα καλά έπαιξε μου λένε όσοι το είδαν στην τηλεόραση. Εμείς στη θύρα 1 μπορεί μεν να φωνάζαμε για την ομάδα....αλλά πέρασε σε 2η μοίρα το παιχνίδι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 18:05 από pasajax »
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 76
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #104 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 18:04 »
Θα ηθελα παρα πολυ το πρωτο μου ποστ στο νεο-ανανεωμενο καφενειο μας (χαρη στο μερακι μερικων ανθρωπων τους οποιους ευχαριστω πραγματικα) να αναφεροταν σε κατι ευχαριστο και αισιοδοξο.
Δυστυχως οταν ανακατευεσαι με τον ΠΑΣ αυτο ειναι εξαιρετικα δυσκολο εως απιθανο, ειδικα τα τελευταια καμποσα χρονια.

Στο ποκερ υπαρχει ενα σοφο ρητο που λεει οτι,
"αν μεσα στα πρωτα 5 λεπτα της παρτιδας δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι το κοροιδο στο τραπεζι τοτε το κοροιδο εισαι εσυ".

Ας υποθεσουμε οτι η παρτιδα που παιζεται λεγεται σουπερλιγκ 2009-2010 και παιχτες ειναι οι προεδροι των 16 ομαδων.
Δυστυχως για τον ΠΑΣ οι αντιπαλοι παιχτες ειναι πολυ πιο εξυπνοι και μπαρουτοκαπνισμενοι στο παιχνιδι και ειναι βεβαιο οτι εχουν παρει πρεφα το κοροιδο στο τραπεζι.
Τωρα που εχει αναψει ο ανταγωνισμος, παιζουν τα ρεστα τους και ειναι θεμα χρονου να τον αφησουν ταπι.
Γι'αυτο προεδρε αστο το ρημαδι το ποκερ και γυρνα το στην κολτσινα που ειναι και ευκολη...

Τωρα που ξυπνησες και πηρες τα ΜΜΕ σβαρνα για να φωναξεις για την αδικια ειναι πολυ αργα.
Φροντισες με τις (μη) ενεργειες σου να γινεις ο 2ος που θα εγκαταλειψει το τραπεζι.
Ο ΠΑΣ δε σωζεται φετος με τιποτα πια.
Αυτο δεν θα ειταν κατ'αναγκην καταστροφη γιατι εχουμε ξαναβρεθει στο βουρκο και επιζησαμε.
Προυποθετει ομως οτι θα μαθουμε απο τα λαθη και τα εγκληματα που καναμε φετος και θα ξανασηκωθουμε πιο δυνατοι.
Κατι που με το υπαρχον στατους-κβο το θεωρω απιθανο.

Τα εγληματα που διεπραξε φετος εχουν σωστα επισημανθει απο αλλους οποτε δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια.
Τοσο αγωνιστικα οσο και εξωαγωνιστικα.
Τωρα τελευταια εχει βρει ενα ωραιοτατο και ανεξοδο παιχνιδακι το οποιο χρησιμοποιει κατα το δοκουν για να μας αποπροσανατολισει και να αποποιηθει τις ευθυνες του.
Δεν ειναι αλλο απο το νεο γηπεδο.
Οταν δεχοταν την κριτικη για προπονητη, μη μεταγραφες και γενικοτερη απραξια, ολως τυχαιως, διερρευσαν καποια "εγκυρα" ρεπορταζ οτι ειμαστε σε καλο δρομο για το γηπεδο, πραγμα εντελως ψευδες και ανυποστατο οπως αποδειχτηκε.
Τωρα βρηκε την καραμελα της συνομωσιας εναντιον του ΠΑΣ (που δεν την απορριπτω αλλα μαλον καπως αργα τη θυμηθηκε...) για να δηλωσει "απογοητευμενος" και "προβληματισμενος" για το αν πρεπει να προχωρησει.
Καταλαβαινετε τι προκειται να γινει βεβαια...

Απλα να πω στον προεδρο οτι εκτος απο τα θλιβερα, γλοιωδη, μικρα και ιδιοτελη ανθρωπακια με τα οποια εχει επιλεξει να συνδιαλεγεται και να συναποφασιζει υπαρχουν και οι (περισσοτεροι) οπαδοι αυτης της ομαδας που, προικισμενα με την Ηπειρωτικη πονηρια που σιγουρα και ο ιδιος διαθετει, θα τον αφησουν μονο και ερημο την επομενη χρονια στα αφιλοξενα γκραβαρα της Β εθνικης.
Εγω θα ειμαι σιγουρα ενας απο αυτους παντως...
Και μην βιαστουν οι Γιαννεναρες που λενε οτι θα ειναι παντα εκει ανεξαρτητως κατηγοριας και συνθηκων γιατι ειναι και αυτοι συνυπευθυνοι για το σημερινο χαλι.

ΥΓ. Προς την ηγεσια των μπλου βαγερος να πω ενα μεγαλο μπραβο γιατι βοηθησαν στην οικονομικη αναταση της ομαδας δινοντας πληροφοριες σε μεμονωμενους αρειανους για το που θα προμηθευτουν εξτρα εισητηρια. Ολο και καποιο τσοφλι θα μαζεψαταν κι εσεις βεβαια...
ΠΑΣ-ερως-μπλου χριστοδουλερος...

 
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 126
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #105 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 18:11 »
Δυστυχώς το ταβάνι της ομάδας μας σε φιλάθλους - οπαδούς - πελάτες είναι 3 με 4 χιλιάδες στη Β', 6 με 7 χιλιάδες στην Α'. Μακάρι να δημιουργηθούν σιγά - σιγά νέες γενιές Πασολέδων και να αυξηθεί η πελατεία, γιατί με ένα ενδεχόμενο καινούργιο γήπεδο 15 χιλιάδων θα γελάει ο κόσμος.

Φυσικά δεν έγινε ποτέ sold out στο χθεσινό παιχνίδι, εισητήρια υπήρχαν μέχρι τελευταία στιγμή και έμειναν απούλητα, έστω κι αν είχαν εξαφανιστεί τα φτηνά στο πέταλο. Όμως φτηνά εισητήρια για τους Γιαννιώτες κωλογαυροβαζελοχανουμοβούλγαρους υπήρχαν και την Τετάρτη, και την Πέμπτη, και την Παρασκευή. Δεν ξέραμε άλλη φορά να τους τα έχουμε κρατημένα μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι.

Τόσοι είμαστε ως λαός, κανένας δεν έμεινε απ' έξω, ας μάσουμε το κεφάλι μας από γήπεδα τύπου Μπόχουμ, Αλιάνζ Αρίνα κ.λ.π., ας ολοκληρώσουμε το γηπεδάκι που έχουμε κάνοντας το πιο όμορφο και ας φτιάξουμε επιτέλους τις κερκίδες με έναν ενιαίο σχεδιαμό για όλη τη σαιζόν, ώστε να μην έχουμε τα χθεσινά παρατράγουδα κι ακόμα χειρότερα.

Από την άλλη, οι ανευθυνουπεύθυνοι της ΠΑΕ και της αστυνομίας εγκλιμάτισαν σε βαθμό κακουργήματος και από τύχη δεν είχαμε τραυματίες ή θύματα. Για λίγα παραπάνω €, η ΠΑΕ θα αναγκαστεί να ξηλωθεί πολύ περισσότερα από όσα κονόμησε και θέλει πολύ προσοχή στα επόμενα παιχνίδια με Λάρισα και κυρίως με ΠΑΟΚ και Βάζελο για να μη γίνει της Βαγδάτης.

Η φτηνή δικαιολογία Χριστοβασίλη ότι όποιος έχει αστυνομική ταυτότητα μπορεί ελέυθερα να αγοράσει εισητήριο είναι για λαική κατανάλωση στα Αθηναικά κανάλια. Γιατί με τους Γαύρους υπήρχε έλεγχος και είχαμε σε όλο το γήπεδο μόνο καμιά 20αριά εκδηλωμένους; Δεν μπορούσαμε να δίνουμε εισητήρια μόνο σε όσους είχαν ταυτότητα με τόπο διαμονής τα Γιάννενα ή αυτή τη φορά φοβηθήκαμε μη μας πούνε ρατσιστές;

Καλύτερα λοιπόν μισοάδειο γήπεδο, παρά να κινδυνεύει η ομάδα με δυσβάσταχτα πρόστιμα, τιμωρίες έδρας ή ακόμα χειρότερα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Στην τελική, αφού είμαστε ανίκανοι να γεμίσουμε το γηπεδάκι των 8 χιλιάδων, δώστε σε μαθητές να δημιουργήσουμε νέες γενιές φιλάθλων, μήπως γεμίσει κάποτε και το Αλιανζ Αρίνα που ονειρευόμαστε και κυρίως να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Το χθεσινό σκηνικό με τους Αρειανούς να έχουν καταλάβει δύο κερκίδες εκ διαμέτρου αντίθετες, μου θύμισε εποχές Καρρά και Γιδάκου στην Προοδευτική που όταν έπεζε με το ΠΟΚ οι φιλοξενούμενοι κάνανε κατάληψη στη θύρα αριστερά από τα δημοσιογραφικά και διαγώνια απέναντι, ανταλλάσσοντας συνθήματα μεταξύ τους όπως έγινε και χθες. Ελπίζω μόνο αυτοί που μας διοικούν να καταλάβουν εγκαίρως ότι δεν έχουν έρθει στην Προοδευτική.

Πάντως με τις ενέργειες των διοικούντων μπορεί να ζημιώθηκε η ΠΑΕ, αλλά τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα τσιπουράδικα, τα καφέ και τα περίπτερα κονόμησαν ένα νεκρό Σαββατοκύριακο του Γενάρη.

Για τον αγώνα μπορεί να χάσαμε μία μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Η ομάδα οφείλει να παλέψει για βαθμό - βαθμούς και τα 12 παιχνίδια που απομένουν και αν δεν υπάρξουν άλλα χειρουργεία θα σωθούμε, πολύ απλά γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες και κάτι μου λέει ότι σε λίγο θα παλεύουμε τρεις ομάδες για να αποφύγουμε μία θέση, καθώς τον Ηρακλή δεν τον βλέπω να τη σκαπουλάρει και φέτος.

Ελπίζω μόνο στο τέλος να μη λέμε ότι τη μία πέσαμε από την παράγκα, την άλλη από το 24>25 και την τρίτη από τον Γκαγκάτση και τους κουμπάρους του.

Για τον Αλενατόρε, να δεχτώ καλή τη πίστη και για την οικονομία της σηζήτησης ότι ποτέ δεν έφυγε αποτυχημένος, όπως άλλοι που έφυγαν με τις κλωτσιές, αν και οι Λατίνοι τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά λέγανε από αρχαιοτάτων χρόνων verba volant, scripta manent. Όχι όμως άλλα άλοθι στο τέλος της σαιζόν, ή σωνόμαστε ή χανόμαστε και οι δυο μας. Δεν πιστεύω να έχει το θράσος να έρθει μετά από καμιά πενταετία και να μας λέει τα ίδια αν στραβώσει η δουλειά.

Υ.Γ: Προς κάποιο νομικό το ρητορικό ερώτημα: Μπορώ να κάνω μήνυση ή αγωγή στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 για παραπλάνηση και εξαπάτηση στο ότι μου ζητήθηκε να κουβαλάω την αστυνομική μου ταυτότητα γιατί θα γινόταν υποτίθεται ταυτοποίηση και να είμαι στο γήπεδο εγκαίρως για να μην ταλαιπωρηθώ; Αυτοί που είχαν εισητήριο για την 1 και τους έβαλαν στη μεγάλη για να τους <<προστατεύσουν>> μπορούν να κινηθούν νομικά ή κάτι τέτοιο θεωρείται upgrade; Με τους διαδρόμους σε κίτρινο χρώμα (εκτός φυσικά από αυτούς των επισήμων - VIP τρομάρα τους) τι γίνεται; Θα μπορούμε κάποια στιγμή να πηγαίνουμε στη θέση μας χωρίς να ποδοπατάμε αλλήλους και να ποδοπατιόμαστε; Θα μπορούμε να πηγαίνουμε εγκαίρως στα ουρητήρια ή θα πρέπει να προμηθευτούμε από ένα γιο - γιο ο καθένας;

Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο και όμως κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.........

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #106 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 18:40 »
Ο χοντρος δηλωνει αγνια. Οι αρειανοι μας λενε οτι ειχαν πακετο εισιτηρια για την 1 απο την τριτη. Ποιον να πιστεψουμε? βγειτε καποιος μιληστε με αποδειξεις και ονοματα. 44 χρονια οπαδικου μεγαλειου τα καταστρεψατε, εμεις για αυτο γιναμε ΠΑΣ. Οι παιχτες πως ενιωθαν αραγε? Οι μικροι πασολεδες? και υστερα μας φταινε οι αρειανοι?

Μας κοψατε το γηπεδο ηλιθιοι ζ ω α. Καβαλα δεν θα γινουμε ποτε. Αμα ξαναγινει αυτο χοντρε θα πληρωσεις παραπανω προστιμο για τα μπαχαλα. Και δεν θα ειναι με αντιπαλους οπαδους να το ξερεις, τοσες ωραιες γαλαζιες καρεκλες εβαλες, καποιες θα φυγουν και μεσα στον αγων. χωρο να εισαι σιγουρος! αντε τραβα στον ηλυσιακο, ποιος εισαι εσυ που θα ΑΜΑΥΡΩΣΕΙΣ την ιδεα του ΜΕΓΑΛΟΥ AJAX για 7000 ευρω?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #107 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 19:30 »
Αν δεν έπεσαν κι οι μάσκες για μερικούς χτες, τι να πούμε; Δε θέλει να καταλάβει ο κόσμος μετά τι ρόλο βαράει ο καθένας εδώ στα Γιάννενα. Μέχρι και στη μετάδοση ο Καραλής έλεγε να ζουμάρουν στις δυο μεριές του γηπέδου, στη μία πλακώνονταν και στην άλλη συζητούσαν κι έλεγε αυτό είναι απίστευτο. Ξεφτίλα. Στην τελική και από βάζελο να ξεκίνησαν όλα αυτά, κι από μένταλιστ ακόμα, τα 5-10 άτομα του εξέχοντα και πολυπληθούς συνδέσμου που κόβουν βόλτες ανενόχλητοι στο ταρτάν, αυτά δεν υποτίθεται οτι επιτηρούν; Έμειναν αρκετοί Γιαννιώτες χτες εκτός γηπέδου, χοντρό λάθος από χοντρό.
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 88
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #108 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 19:41 »
Συγνώμη ρε σύνταυροι αλλά τί ψάχνουμε να βρούμε,τί να αποδείξουμε?
Λέμε και ξαναλέμε πράγματα που είναι  γνωστά σε αρκετούς από μας,οπότε τι εξυπηρετεί όλο αυτό?¨Ας κοιτάξουμε ο καθένας μεμονωμένα ή όπου συλλογικά ανήκει να κανονίσουμε κάτι δυναμικό μπάς και δούμε κάποιο αποτέλεσμα.
Αλήθεια η ιδέα μιας κατάληψης δεν θα ήταν άσχημη ... ;)
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #109 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 19:52 »
Θα ηθελα παρα πολυ το πρωτο μου ποστ στο νεο-ανανεωμενο καφενειο μας (χαρη στο μερακι μερικων ανθρωπων τους οποιους ευχαριστω πραγματικα) να αναφεροταν σε κατι ευχαριστο και αισιοδοξο.
Δυστυχως οταν ανακατευεσαι με τον ΠΑΣ αυτο ειναι εξαιρετικα δυσκολο εως απιθανο, ειδικα τα τελευταια καμποσα χρονια.

Στο ποκερ υπαρχει ενα σοφο ρητο που λεει οτι,
"αν μεσα στα πρωτα 5 λεπτα της παρτιδας δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι το κοροιδο στο τραπεζι τοτε το κοροιδο εισαι εσυ".

Ας υποθεσουμε οτι η παρτιδα που παιζεται λεγεται σουπερλιγκ 2009-2010 και παιχτες ειναι οι προεδροι των 16 ομαδων.
Δυστυχως για τον ΠΑΣ οι αντιπαλοι παιχτες ειναι πολυ πιο εξυπνοι και μπαρουτοκαπνισμενοι στο παιχνιδι και ειναι βεβαιο οτι εχουν παρει πρεφα το κοροιδο στο τραπεζι.
Τωρα που εχει αναψει ο ανταγωνισμος, παιζουν τα ρεστα τους και ειναι θεμα χρονου να τον αφησουν ταπι.
Γι'αυτο προεδρε αστο το ρημαδι το ποκερ και γυρνα το στην κολτσινα που ειναι και ευκολη...

Τωρα που ξυπνησες και πηρες τα ΜΜΕ σβαρνα για να φωναξεις για την αδικια ειναι πολυ αργα.
Φροντισες με τις (μη) ενεργειες σου να γινεις ο 2ος που θα εγκαταλειψει το τραπεζι.
Ο ΠΑΣ δε σωζεται φετος με τιποτα πια.
Αυτο δεν θα ειταν κατ'αναγκην καταστροφη γιατι εχουμε ξαναβρεθει στο βουρκο και επιζησαμε.
Προυποθετει ομως οτι θα μαθουμε απο τα λαθη και τα εγκληματα που καναμε φετος και θα ξανασηκωθουμε πιο δυνατοι.
Κατι που με το υπαρχον στατους-κβο το θεωρω απιθανο.

Τα εγληματα που διεπραξε φετος εχουν σωστα επισημανθει απο αλλους οποτε δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια.
Τοσο αγωνιστικα οσο και εξωαγωνιστικα.
Τωρα τελευταια εχει βρει ενα ωραιοτατο και ανεξοδο παιχνιδακι το οποιο χρησιμοποιει κατα το δοκουν για να μας αποπροσανατολισει και να αποποιηθει τις ευθυνες του.
Δεν ειναι αλλο απο το νεο γηπεδο.
Οταν δεχοταν την κριτικη για προπονητη, μη μεταγραφες και γενικοτερη απραξια, ολως τυχαιως, διερρευσαν καποια "εγκυρα" ρεπορταζ οτι ειμαστε σε καλο δρομο για το γηπεδο, πραγμα εντελως ψευδες και ανυποστατο οπως αποδειχτηκε.
Τωρα βρηκε την καραμελα της συνομωσιας εναντιον του ΠΑΣ (που δεν την απορριπτω αλλα μαλον καπως αργα τη θυμηθηκε...) για να δηλωσει "απογοητευμενος" και "προβληματισμενος" για το αν πρεπει να προχωρησει.
Καταλαβαινετε τι προκειται να γινει βεβαια...

Απλα να πω στον προεδρο οτι εκτος απο τα θλιβερα, γλοιωδη, μικρα και ιδιοτελη ανθρωπακια με τα οποια εχει επιλεξει να συνδιαλεγεται και να συναποφασιζει υπαρχουν και οι (περισσοτεροι) οπαδοι αυτης της ομαδας που, προικισμενα με την Ηπειρωτικη πονηρια που σιγουρα και ο ιδιος διαθετει, θα τον αφησουν μονο και ερημο την επομενη χρονια στα αφιλοξενα γκραβαρα της Β εθνικης.
Εγω θα ειμαι σιγουρα ενας απο αυτους παντως...
Και μην βιαστουν οι Γιαννεναρες που λενε οτι θα ειναι παντα εκει ανεξαρτητως κατηγοριας και συνθηκων γιατι ειναι και αυτοι συνυπευθυνοι για το σημερινο χαλι.

ΥΓ. Προς την ηγεσια των μπλου βαγερος να πω ενα μεγαλο μπραβο γιατι βοηθησαν στην οικονομικη αναταση της ομαδας δινοντας πληροφοριες σε μεμονωμενους αρειανους για το που θα προμηθευτουν εξτρα εισητηρια. Ολο και καποιο τσοφλι θα μαζεψαταν κι εσεις βεβαια...
ΠΑΣ-ερως-μπλου χριστοδουλερος...

 

Απλά προσυπογράφω τα γραφόμενά σου...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #110 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:19 »
Ντροπη στην ΠΑΕ και τους συνδεσμους που κανανε το Ζωσιμαδες,Χαριλαου.....

Για μια χουφτα ευρω,αξιζε ρε χαιβανια να χασουμε τη δυναμη της εδρας?

Αυτα ουτε ο πανασχετος Κολεμπας δεν τολμησε να τα κανει ρε........

Μπορει φετος να σωθουμε και να μεινουμε Α'.........Αλλα εσεις θα ειστε προεδροι-οπαδοι β' εθνικης,για μενα..........

Ειστε επικυνδυνοι ,και το μυαλο σας ειναι τοσο μικρο που δεν χωραει η ιδεα του ΠΑΣ Γιαννενα.........
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 20:26 από SirBak »

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #111 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:34 »
Tελικά είμαστε πολύ μικρή σαν ομάδα....σε όλα!
Οσον αφορά τους Αριανόυς είδα με τα μάτια μου ότι τα εισιτήρια τα πέρνανε πριν αρχίσει το παιχνίδι εξώ απο τα εκδοτήρια του γηπέδου, πλέον δεν είμαστε ικανοί ούτε ένα γήπεδο 7000 θέσεων να γεμίσουμε.Η διοίκηση φταίει που δεν έδωσε δωρεάν τα εισιτήρια στα σχολεία και να γεμίσει το πέταλο με Γιαννιώτες.
Στην κερκίδα είμαστε 15 χρόνια πίσω , δεν μπορεί να φώναζουμε ακόμη συνθήματα τύπου :Πηραν το γέρο μου στο τμήμα!!!!
Παρασκηνιακά η ομάδα ήταν και θα είναι πάντα απροστάτευτη!
Για το παιχνίδι , η ομάδα 'επαιξε κάλυτερα από κάθε άλλη φορά, έπαιξε με δύναμη και πάθος αλλά δεν μπορούμε να την βάλουμε στο πλεκτό με τίποτα,ο ΣΑΙΤΑΣ δεν μπορεί , πώς να το κάνουμε είναι παίχτης ΄β εθνικης.Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ αρνητικός, ο άνθρωπός θέλει δύο χρόνια μπόντυ μπίλντινγ για να παίξει Α εθνική!Αν βγεί ο ΑΡΑΣ ίσως κάτι να αλλάξει στην επίθεση.Η άμυνα ήταν τέλεια εχθές!
Ο ΑΝΑΣΤΟ  έφερε τσαμπουκά και πάθος στην ομάδα, ενώ έδωσε αισιοδοξία και σε εμάς του φιλάθλους , εμένα τουλάχιστον ναι.
Όσον αφορά την σωτηρία απο την μιά πλευρά θα πρέπει να πάρουμε 6 νίκες, προσωπικά είναι δύσκολα  να τισ πάρουμε!Αντε να πάρεις ατρόμητο. λαρίσα αστέρα και πανιώνιο εδώ, αν και κάποιο θα στραβώσει από ολα αύτα.Από εκεί και πέρα τι?
Όμως απο την άλλη η ελπίδα Θεωρητικά ελπίδες υπάρχουν ακόμη ,η κατηγορία θα παιχθεί μεταξυ ΠΑΣ-ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ και ΗΡΑΚΛΗ , στο φινάλε φινάλε έχεις έξω ΗΡΑΚΛΗ και  ΛΕΙΒΑΔΙΑ , κατεβάζεις και 2000 χιλιάδες άτομα και τους γαμας ότι έχουν και δεν έχουν!
ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!
 ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!
 ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ!
ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΦΕΤΟΣ  ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ!
ΚΑΠΟΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑς Ο ΤΡΟΧΟς!
ΟΕΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕΕ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ!ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ  ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!!!!!!!!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #112 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:44 »
Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο πρόεδρος των Blue Vayeros, Χριστόδουλος Θεοδωρίκας λέγοντας: «Βρισκόμασταν με τους φιλάθλους του Άρη από το βράδυ του Σαββάτου, είναι τουριστικός προορισμός και ήρθαν νωρίτερα.
Ήταν ένα δίλεπτο... παραφωνία, κάποιος που δεν έχει με το δικό μας οπαδικό χώρο είχε την κακή ιδέα να πάει και να προσπαθήσει να πάρει ένα πανό από τους φιλάθλους του Άρη. Ακολούθησε ένα δίλεπτο έντασης αλλά δεν έγινε τίποτα. Απλά το αθηνοκεντρικό κράτος προσπάθησε να εξισώσει αυτό που έγινε στα Γιάννενα με άλλα άσχημα επεισόδια. Αυτό το άτομο δεν έχει σχέση με την ομάδα μας, ούτε με το ποδόσφαιρο. Ήταν ένας... καμένος. Όταν μπήκαν οι οπαδοί του Άρη, κάποιοι δικοί μας εξέλαβαν ότι θα έπαιρναν τα δικά μας πανό, ήταν μία λανθασμένη σκέψη. Δεν μιλάει κανείς για την διαιτησία. Αν είναι δύο ομάδες που έχουν... χτυπηθεί από την διαιτησία είναι ο ΠΑΣ και ο Άρης».
 

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #113 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:48 »
Δεν βγήκαν ακόμα και τα παγωτά στα ψυγεία.

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

  • S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 856
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #114 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:50 »
Γιατί ρε CPAS1??? Δεν είναι τουριστικός προορισμός τα Γιάννενα????
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #115 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 20:55 »
Όχι Αχιλλέα. Δε βγήκαν ακόμα τα magnum στα περίπτερα, να γλύφουν με την ησυχία τους.


Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #116 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 21:02 »

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 78
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #117 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 21:21 »
Σ.Φ. ¨ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ¨

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΠΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ»

Ένα σύνθημα που ύστερα από 44 χρόνια ιστορίας κάποιοι κατάφεραν να μην μπορεί να ακουστεί ξανά από τους φιλάθλους μας.

Το ματς της Κυριακής 17-01-2010 με τον Άρη απέδειξε για μια ακόμη φορά:

α) την ανικανότητα της παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να χειριστεί πολύ σοβαρά θέματα

β) την πελατειακή της αντιμετώπιση προς τους οπαδούς της ομάδας μας.

Ζητάμε άμεσα να πληροφορηθούμε ποιος και με ποια κριτήρια πήρε την απόφαση της τοποθέτησης των επιπλέον οπαδών του Άρη στο επάνω πέταλο, οι οποίοι έφτασαν στα Γιάννενα οργανωμένοι, αλλά και με Ι.Χ. οχήματα. Φυσικά δεν πρόκειται για μεμονωμένες μετακινήσεις, αλλά (και επιμένουμε σε αυτό) για οργανωμένη – προσυννενοημένη μετακίνηση και κατάληψη του επάνω πετάλου, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άνδρες της «SUPER SECURITY» είχαν αναλάβει την περιφρούρηση των εκδρομέων του Άρη εντός του ταρτάν των Ζωσιμάδων.

Πιστεύουμε ότι οι φωστήρες που είχαν αυτή την φαεινή ιδέα (να τοποθετηθούν οι οπαδοί του Άρη στο επάνω πέταλο) ξεπούλησαν την ιστορία της έδρας των Ζωσιμάδων για μερικά ψωροχιλιάρικα!

Θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί όλοι οι ανευθυνο-υπεύθυνοι λόγω άγνοιας της ιστορίας του ΠΑΣ, καθώς και λόγω ανικανότητας και επικινδυνότητας.

Απ’ την στιγμή που η διοίκηση του ΠΑΣ είναι ικανή να παράγει μόνο ιστορικά σφάλματα, που οδηγούν στην κατεδάφιση της αξιοπρέπειας μας ως φίλαθλοι, δεν μένει παρά στον ΛΑΟ του ΠΑΣ να φροντίζει για την τιμή και το καμάρι του...

υ.γ.1. Συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό team της ομάδας μας για το πάθος κ την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

υ.γ.2. Συγχαρητήρια στην πλειοψηφία των οπαδών του Άρη που «φιλοξενηθήκαν» στη θύρα 1 για την ανωτερότητα που επέδειξαν.

Τα μέλη των «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ»
SING LOUD STAND PROUD

Αποσυνδεδεμένος apax3001

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 53
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #118 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 21:29 »
Πού ακούστηκε να δίνονται τα εισιτήρια ανεξέλεγκτα στους αντιπάλους τους οποίους μάλιστα να στοιβάζουν στο ίδιο πέταλο με τους δικούς μας;
Που ακούστηκε για λίγα ευρώ παραπάνω να στερούν τους φιλάθλους της δικής μας ομάδας από την παρακολούθηση του αγώνα;
Στις τέσσερις η ώρα μεγάλο γκρουπ Αρειανών- κάποιων με μπουκάλια κάτω από τα μπουφάν και ξύλινα ρόπαλα από αυτά που πουλάνε τα μαγαζιά κάτω στη λίμνη μπήκαν με το έτσι θέλω σπρώχνοντας στην άκρη τους φύλακες  της θύρας του πέταλου. Εμάς μας ελέγχουν διεξοδικά όταν μπαίνουμε.Την προηγούμενη φορά δεν άφηναν μέσα δυο παιδάκια 8-9 χρόνων οι σούπερ μπράβοι και γελούσε ο κόσμος. Χθες που ήταν η μαγκιά τους;
Που ακούστηκε, η αστυνομία να τους αφήνει να μπουν χωρίς εισιτήριο  γιατί λέει αλλιώς  θα ήταν έξω και θα δημιουργούσαν επεισόδια.
Και ο Ψωμιάδης της Καβάλας την προηγούμενη αγωνιστική χαιρόταν που πήγαν 10000 Παοκτζήδες αλλά προχθές του τα 'σπασαν και  το χειρότερο έσπασαν και την πόλη.Θα θέλαμε κάτι τέτοιο και εδώ;
Δεν βλέπω να απασχόλησε και  πολύ τους  Μπλου Βαγέρος που κόπτονται να αποδειξουν τι καλά παιδιά ειναι οι οπαδοί του Αρη για τα μαγαζιά που έσπασαν μετά τον αγώνα τη στιγμή μάλιστα που κέρδισαν κιόλας.. φαντάσου δηλαδή τι θα γινόταν αν έχαναν με τον τρόπο που ο ΠΑΣ έχασε ( γκολ ακυρωθέν,πέναλτυ, κάρτες)
Τελικά έγινε ο ΠΑΣ το μαγαζάκι κάποιων ευκαιριακών προέδρων ,μάνατζερ, οπαδών  σε βάρος του κόσμου του;


reportaz από super-fm

"Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί…        
18.01.10

Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί
Επικίνδυνος και πρόχειρος αποδείχτηκε ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας από τους υπευθύνους της αστυνομίας και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τα 800 εισιτήρια των Αρειανών ξαφνικά έγιναν 1300 περίπου, αφού οι πωλήσεις από την ΠΑΕ γινόταν ανεξέλεγκτα. Αντί, όμως, οι υπεράριθμοι να οδηγηθούν στη θύρα 7, όπου τα κενά ήταν αρκετά, προτιμήθηκε να σταλούν στη θύρα 1 και να καθίσουν δίπλα στους Απεί Ρωτάν.

Όταν στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού άναψαν τα αίματα στη θύρα 7, πολλοί ήταν εκείνοι που κράτησαν την ανάσα τους για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο πάνω πέταλο, όπου η μόνη «νεκρή ζώνη» ήταν δύο σειρές με ΜΑΤ, ευτυχώς, όμως κανείς δεν παρασύρθηκε, διότι θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα χειρότερα και να κινδυνεύσουν ζωές!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από έναν ανεγκέφαλο οπαδό του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Blue VayerosSuper 3, ο οποίος προσπάθησε να πάρει ένα πανό από οπαδούς του Άρη. Οι φίλοι των φιλοξενούμενων επιχείρησαν να πάρουν πίσω αυτό το πανό και πάνω στην αναταραχή έσπασε η πόρτα της «νεκρής ζώνης», με αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο να εισέλθουν εκατοντάδες οπαδοί του Άρη. Βλέποντας την εικόνα αυτή, οπαδοί του ΠΑΣ κατέβηκαν κι εκείνοι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα κάποιες μικροσυμπλοκές, που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα. Τα επεισόδια, πάντως, δεν πήραν έκταση, αφού επενέβησαν γρήγορα οι ψυχραιμότεροι. και του

Για ένα κέρδος 6.000 ευρώ από 400 επιπλέον εισιτήρια, η ΠΑΕ κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και τιμωρία έδρας στον αγώνα της χρονιάς με την Λάρισα, αν και το πιθανότερο είναι μόνο το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι υπότροπος, ούτε από την πλευρά του παρατηρήθηκε αθρόα είσοδος φιλάθλων.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τις ευθύνες της έχει και η αστυνομία, η οποία θέλει να έχει ελεγχόμενους οπαδούς που έρχονται χωρίς εισιτήρια, οπότε αναγκάζεται να τους βάζει όπου λάχει για να μην περιτριγυρίζουν ανεξέλεγκτοι στην πόλη. Ωστόσο στη θύρα 7 θα μπορούσαν να χωρέσουν όλοι, αν υπήρχε ο σωστός σχεδιασμός και η σωστή ενημέρωση για τη διοχέτευση των εισιτηρίων.

Λάθη, όμως, έγιναν και κατά την επιβίβαση των φιλάθλων του Άρη στα λεωφορεία. Αντί να παραμείνουν στις εξέδρες μέχρι να έρθουν τα λεωφορεία τους, βγήκαν εκτός γηπέδου και κάποιοι επιδόθηκαν σε πλιάτσικο σε κοντινό περίπτερο που ήταν κλειστό, αλλά και σε ζαχαροπλαστείο. Προς τιμήν τους, πάντως, υπεύθυνοι της Super 3 υποσχέθηκαν ότι θα αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες που έπεσαν θύματα του πλιάτσικου.

Θέμα, πάντως, υπήρξε και με τους σεκιούριτι του γηπέδου, οι οποίοι παραχώρησαν τις αρμοδιότητές τους στη θύρα 1 στην ασφάλεια που φρόντισαν να έχουν οι ίδιοι οι Αρειανοί, παρ' όλα αυτά κάποιοι στο γκολ του Ναφτί πήδηξαν μέσα στο γήπεδο και αγκάλιασαν τον παίκτη τους.   

Δύο απλές ερωτήσεις. Ποιος πούλησε ανεξέλεγκτα τα εισιτήρια σε Αρειανούς και ποιος αποφάσισε να πάει φίλους των φιλοξενούμενων στη θύρα1; Οι απαντήσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες και οι υπεύθυνοι να παραιτηθούν και να δηλώσουν ανίκανοι για διοργάνωση αγώνων. "

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #119 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 21:36 »
Την ευθυνη την εχει το ανευθυνουπευθυνο μπαλακι που πετιεται αναμεσα σε Χριστοδουλο-Χριστοβασιλη-Χρησταστυνομια...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑ
...και που στα χερια κανενος Ποτση και Φιλου θα καταληξει ως καυτη πατατα.

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #120 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 22:47 »
ΗΡΤ γινεται παρεμβαση των Απει Ρωταν στο studio του Αθλητικου Ραντεβου..!  :mono:

http://www.hrt.gr/
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pirate

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 1
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #121 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 23:31 »
Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ,καλως σας βρηκα. Διαβαζω πολλες αποψεις και θελω να γραψω και τη δικη μου. Το δευτερο ημιχρονο το ακουγα μεσω ραδιοφωνου. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 5 λεπτα μετα τη συνδεση με Καβαλα (οπου ο σπηκερ ελεγε για τους κανιβαλους και τα επεισοδια) εγινε συνδεση με Ζωσιμαδες για να ενημερωσουνε οτι και στα Γιαννενα γινονται επεισοδια. 5 λεπτα. Τυχαιο? Για μενα,οχι. Εγω πιστευω οτι επεσε <<συρμα>> στους ανεγκεφαλους να ξεκινησουν επεισοδια και στα Γιαννενα. Ακραιο ισως, αλλα με τα σκατα που μας σερβιρει η σαπιολιγκα εκει πηγε εμενα ο φτωχος μου νους!
Και κατι για εμας: Μην αγχωνεστε και μη στεναχωριεστε για τον ΠΑΣ. Ο ΠΑΣ για εμας τους Ηπειρωτες ειναι ιδεα, τροπος ζωης. Και επειδη ειμαστε αγνοι και <<χωριατακια>> (με την καλη εννοια και μονο) δεν ειμαστε για σαλονια. Δεν ειμαστε για σαπιολιγκ. Δεν εχουμε στρατιες δολοφονων οπαδων, δεν ειμαστε κατεστημενο, δεν προσκυναμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Δε με πειραζει που ΘΑ πεσουμε. Μου αρεσει γιατι εκει θα ειμαστε πρωταγωνιστες. Και τουλαχιστον εκει, στη Β εθνικη, στο γηπεδο θα παταμε ΜΟΝΟ οι ΠΑΣολεδες και μονο εμεις που βλεπουμε στον ΠΑΣ το μεγαλειο της Ηπειρου

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 342
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #122 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 23:56 »







« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Ιαν 2010 00:03 από timpanistis toreros »
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος Angel

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #123 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 00:32 »
Θα πρέπει να γίνουν πολλά για να αλλάξει ο ΠΑΣ πρόσωπο και κυρίως νοοτροπία! Πρέπει ν' αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή!
Δεν γίνετε να φέρνουμε τον Παράσχο και να λέμε πως θέλουμε να είμαστε και την επόμενη χρονιά στην Λίγκα! Καλή τύχη σε Ανάστο αν και πάντα στα δύσκολα τον επαναφέρουμε... Ο κόρακας δεν "είδε" πεντακάθαρο πέναλτι αλλά και ο επόπτης δεν πήρε θέση από την ενδοεπικοινωνία! Τι θέλουν την τεχνολογία αν δεν ξέρουν πως... Όπως είπαν και κάποιοι άλλοι θέλουμε έναν να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα!



La vita e bella...! ;)

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 0-1 (σχόλια, φωτό κλπ)
« Απάντηση #124 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 00:39 »
Ο αλεξιπτωτιστης επαγγελματιας οπαδος, που κακως, πολυ πολυ κακως, του παραδωσαμε την ομαδα ολοι οι παλιοι...
θεωρει οτι μιλανε και γραφουν εις βαρος του δεξια κι αριστερα, μονο ενας-δυο-τρεις με χιλια nick...
Του το ξαναειπα και θα του το ξαναπω.
Απο την αλλαζονεια του θα την παθει.
Και ασχημα μαλιστα.
Αν ακομη και σημερα δεν καταλαβει τι ερχεται καταπανω του και δεν την κανει  ΤΩΡΑ για να σωθει πρωτα αυτος και μετα η ομαδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
θα ειναι πολυ αργα οταν θα περπαταει και θα του σφυριζουν ολοι σφαλιαρες.
Δεν θα τον χωραν τα Γιαννενα.
10 χρονια ηταν πολλα, αλλα δεν εχει, βαγιερε.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης