Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
1 (1.7%)
2-0
13 (22.4%)
1-0
8 (13.8%)
3-1
4 (6.9%)
2-1
12 (20.7%)
0-0
1 (1.7%)
1-1
9 (15.5%)
1-2
4 (6.9%)
0-1
1 (1.7%)
άλλο ?
5 (8.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 58

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 16 Σεπ 2013 09:09

Αποστολέας Θέμα: 4η αγ. ΠΑΣ-Ατρόμητος Αθ.  (Αναγνώστηκε 23594 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 4η αγ. ΠΑΣ-Ατρόμητος Αθ.
« Απάντηση #75 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:21 »
αν αυτοι ηταν ο 3 και ο πεμπτος κλαφτα χαραλαμπε εχω να πω εγω....

κραταω τη νικη και το πεισμα του Βιλα...

στους ποσους βαθμους που θα χασουμε ο Ντασιος θα δει παγκο; >:(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:23 »
-Ο Βίλα με την είσοδό του
δικαίωσε τον Παντελίδη

... "δικαίωσε και τον Παντελίδη", θα έλεγα (Αναστασιάδης, Χριστόδουλος, Παντελίδης)

ΙΙ

Ό,τι και να λένε … ο τζες άμα λάχει συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που χαράφωσαν μέσα στο Γεντί Κουλέ!
Τι άλλο?

1966 – 2013

Τζαμάκος 
Τσιούρης 
Αλβαρέζ 
Μπρεντάνος 
Κοντογιωργάκης 
Μάντος 
Ασκαρίδης 
Σεϊταρίδης   
Τσιριμώκος 
Λάππας 
Παπαγγέλης   
Κατσίφας   
Μανέφσκι 
Παπανικολάου 
Γήττας 
Κυριάκος 
Πατσατζόγλου
Τζάνης
Βίλα
Γιάκος

-Απολαύστε απόψε την χάρα της νίκης
και την 4η θέση
και τα λεμε απ' αύριο.... :pashat: :pas:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:29 »
Κραταω τους 3 βαθμούς...
Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές..
Ο Βελλίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα... αλλά μέχρι εκεί...

Εξωαγωνιστικα πολύ ρουφιανια και κακό στη πόλη μας....
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:39 »
Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο ο ΠΑΣ σήμερα.Πολύ γιόμα.Από πίσω προς τα μπρος.Υπάρχει και το κέντρο.Βάλτε την ριμάδα κάτω.Ελάτε πιο κοντά.Αλλάξτε μπαλιές.Καταλαβαίνω ότι το γήπεδο έχει το μαύρο του το χάλι αλλά και πέρυσι το είχε.Κάτι πήγε να γίνει από την τετράδα μπροστά αλλά θέλει ακόμα χρόνο και παιχνίδια.Ελπίζω να δούμε ανάλογο αν όχι καλύτερο θέαμα από πέρυσι.Άμυνα είχαμε κάποια θεματάκια αλλά την βγάλαμε καθαρή.Κάπως καλύτερος ο Ντάσιος από άλλες φορές.Δεν είναι μόνο να τον κράζουμε.

Παντελίδης αλλαγές για άμυνα.Να κρατήσουμε το 1-0.Οκ δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος δεν λέω αλλά εδώ είναι Ζωσιμάδες.Υποτίθεται αλλάζουμε επίπεδο.Μου έβγαλε κάτι από άλλες εποχές και β εθνική.1 γκολ και κρατήστε παλικάρια.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:43 »
Πρωτα απο ολα μπραβο στον Ντασιο που επιτελους εκανε ενα τελειο παιχνιδι...

Ειχα πει πως εξαρχης πως αμα εξουδετερεσει ο Ντασιος τον Ναπολεονι ξεκιναμε με μηδεν παθητικο και τελειωνουμε εκει........Φαινεται οπως ολη αυτη η ιστορια κ γενικως η μουρμουρα(μαζι με μενα)για τον Ντασιο ισως μπορει να τον πεισμωσε και να του εκανε καλο στην τελικη!!!Αμα θελει να δειξει πως δεν ειναι τελειωμενος παιχτης ωφειλει να το αποδειξει ομως και στα επομενα ματς

Ενα μπραβο και ξανα για τον αρχηγο σημερα.....Περεμενω ομως και σε αλλα ματς αναλογες εμφανισεις για του πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ και να μας κλεισει τα στοματα η μαλλον τα χερια μας

Ενα πολυ καλο παιχνιδι επισης κ απο Βελιδη,που εδειξε πως παροτι το κακο ξεκινημα ,αγωνα με τον αγωνα βελτιωνεται και αποδυκνυει πως ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας...Εχουμε πει πως η θεση του τερματοφυλακα ειναι πολυ ιδιαζουσα και πως δεν πρεπει να τον παιρνουμε απο τα μουτρα σε καθε λαθος,καθοσον στο τερματοφυλακα παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια στην οποια βρισκονται....

Στο παιχνιδι λοιπον τωρα...

Στο πρωτο ημιχρονο ειχα την εντυπωση πως φοβονταν ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη....Πολλοι λαθος συνδυασμοι απο την επιθετικη μας τετραδα....Ισως ο Παρασχος ειχε δωσει πολυ βασος στον Ντεβικεντιο και για αυτο ισως κοβοταν συνεχεια η τελικη πασα,η αμυνα..Καναμε δυο τρεις ευκαιριες και ειχαμε κατοχη μπαλας μεν αλλα φιανονταν πως ηθελε το κατι για να πετυχουμε γκολ.....Οσο για την αμυνα οπως ειπα απροσπελαστοι!!!Ο Λιλα πραγματικα ειναι κοφτης με ολη την εννοια της λεξεως,καθε φορα που πλησιαζε η μπαλα την μεγαλη περιοχη εβγαινε ενα τεραστιο στοπ,ενω ο κλασικος Τσουκαλας οπως παντα ειναι το κρυφο χαρτι του ΠΑΣ που κανει ολη την αχαρη δουλεια,ο Ατρομητος  απο την μερια του ακινδυνος,ενταξει εκανε μια ευκαιρια πρωτο ημιχρονο αλλα μεσα στα γενικα πλαισια μηδεν επιθετικα....Αυτος ο Φυντανιδης ισως ηταν ο καλυτερος παιχτης για αυτους,ο ανθρωπος μπορει να παιξει ανετα ολες τις θεσεις

Στο δευτερο ημιχρονο,μπηκαμε τελειως κοιμισμενα στο πρωτο τεταρτο, παλι καλα δηλαδη που ειχαμε τον Βελιδη και δεν μας εκανε καμια κηδεια ο Ατρομητος,δεν ξερω τον λογο της οπισθοχωρησης αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΟΥ εκανες την πιο σωστη αλλαγη και μου αλλαξες κατευθειαν τις ισσοροπιες του ματς βγαζοντας τον Κοροβεση και βαζοντας φρεσκα ποδια οπως του αμπαλου Τιμωρου,οπου πραγματικα ο Βιλα τους εβγαλε την παναγια με το τα σπριντ,εεεεεε ενα απο αυτα τα λοιπον κατεληξε και γκολ απο τα ποδαρια του(τεραστιο παιχνιδι σημερα),και μετα το γκολ κανει την ακομα πιο σωστη αλλαγη βγαζοντας τον Ντεβικεντιο που δεν φημιζεται για τις αμυντικες του αρετες και βαζοντας μου τον Κειτα ωστε να κρατησουμε συντηρητικα το 1-0 αλλα και συναμα μπας κ βγουμε και καμια αντεπιθεση απο το πουθενα....Αψογος,φτουυ μη σε ματιασω Παντελιδη!!!!Ε φυσιολογικα λοιπον το ματς μετα κατεληξε σε εμας

Τριτοι στην βαθμολογια λοιπον....

Περιμενω Παντελιδη ενα καλο παιχνιδι εκτος εδρας ανεξαρητου αποτελεσματος για να μου δειξεις πως δεν εισαι ο κλασικος Ελλανακος προπονητακος που φοβαται τον ισκιο του

Αυτα παμε παρακατω

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος prwtevousianos1966

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:50 »
απλα σημερα φανταστικος Ντασιος! ο Ντε Βινσεντι οποτε χρειαστηκε κρατησε μπαλα και γενικα βοηθησε στην κυκλοφορια.

υγ. το πανο τι εγραφε? και κατι ακουσα οτι θελουν να κλεισουν καποιοι καποιους συνδεσμους ξερει κανεις κατι?
ΠΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:52 »
Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο ο ΠΑΣ σήμερα.Πολύ γιόμα.Από πίσω προς τα μπρος.Υπάρχει και το κέντρο.(...)
Παντελίδης αλλαγές για άμυνα.Να κρατήσουμε το 1-0.Οκ δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος δεν λέω αλλά εδώ είναι Ζωσιμάδες.Υποτίθεται αλλάζουμε επίπεδο.Μου έβγαλε κάτι από άλλες εποχές και β εθνική.1 γκολ και κρατήστε παλικάρια.

Έχω τη γνώμη ότι το 4-4-2 και 4-6-0 σύστημα Παράσχου να μας ανακόψει στα πλάγια (μας ανάγκασε να στέλνουμε μπάλα ρουκέτα) ... Πάντως  βγήκαμε και πιέσαμε ψηλά … δε λέω, έπεσαν και γιόμες (εύστοχες), αλλά και ο Κοροβεσάκος δεν τη «μαγνήτιζε» πολύ μπάλα σήμερα … όλα στο παιχνίδι είναι.

Το ματς ανασκοπείται από το τέλος προς την αρχή, γι αυτό …  τα εύσημα  στο Θοδωρή Μπέριο για το «μη 1-1».
Σωστή η κίνηση του κ. Παντελίδη να ξεκινήσει βασικό τον πιτσιρικά της Κ20, το 2αράκι … ποιο είναι αυτό το παλικάρι?
Αν θες να πεις  σε κάποιον … «Είσαι παιχταράς!», πες του … «Είσαι Κολοβέτσιος».
Κάπου είδα και το Φώτη 2-3 φορές με μπάλα.
Ο Παπαδόπουλος ντε και καλά να σκοράρει με τη μύτη.
Καροτσάκια ... Ιγκλέσιες, Φυντανίδηδες, και δε συμμαζεύεται ...

Υ.Γ. (Μετά από το "Συμφωνώ" του ΘΟΔΩΡΗΣ): Ο Βίλα εκτός "μάγειρας" του γκολ, δίδαξε και Συνεργασία ... διαπίστωσα τάσεις "ατομικές" (τρίπλες χαμένες, καθυστερημένες μεταβιβάσεις, καμμένες φάσεις) από, Ίλιτς, Τσάβες ... και ο Ντε Βινσέντι δεν "πάτησε" ζεστά.
Άμυνα και Βίλα.
Συνεχίζουμε Ατρόμητοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Σεπ 2013 00:26 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #82 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:54 »
Πάρα πολύ ωραία η σημερινή εικόνα της ομάδας μας.

Είναι το πρώτο ματς για φέτος που έχω ολοκληρωμένη άποψη, καθώς απ’ τα υπόλοιπα φετινά έχω δει μόνο αποσπασματικά ημίχρονα και στιγμιότυπα.

Ο σημερινός ΠΑΣ μου φάνηκε μια καλή συνέχεια του περσινού καλοδουλεμένου συνόλου, με δυνατά σημεία, αλλά και αδυναμίες.

Κατά τη γνώμη μου, είμαστε πιο ενισχυμένοι στο 1. Δεν είχα δει τις κακές εμφανίσεις, όπως διάβαζα, του Βελλίδη, αλλά είναι άδικο να κρίνεις έναν τερματοφύλακα –είτε θετικά είτε αρνητικά- χωρίς αυτός να έχει ρυθμό από συνεχόμενα παιχνίδια. Η επέμβαση στο σουτ του Παπαδόπουλου είναι σχετικά εύκολη, καθώς το σουτ είναι στη καθετότητα του Βελλίδη, όμως είναι άξια αναφοράς γιατί το σουτ είχε μεγάλη δύναμη.

Ένα απ’ τα προβλήματα που διαπίστωσα είναι ο τραγικά αργός, αλλά έμπειρος Τζημόπουλος. Στη φάση που γίνεται ένα λάθος απ’ τη δεξιά μας πλευρά και φεύγει μόνος του ο Ναπολεόνι, ο Τζημόπουλος στη κυριολεξία τρέχει και δε φτάνει. Ποτέ. Η εμπειρία του και η ικανότητά του στο να βγάζει σωστά την ομάδα μπροστά, με τη μπάλα στα πόδια, είναι τα θετικά του στοιχεία. Ο Κολοβέτσιος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Αμυντικός πολύ υψηλού επιπέδου, με σπουδαίες περγαμηνές για το μέλλον.

Η σημερινή εμφάνιση του Ντάσιου είναι μία απ’ τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να κάνει κάτι τρομερό, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Αυτό μάλιστα καταδεικνύει και το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Οι προωθήσεις και οι σέντρες του ενδεχομένως να μας βοηθήσουν περισσότερο δημιουργικά στη φετινή σεζόν, αλλά οι αμυντικές του αδυναμίες ενδεχομένως να μας εκθέσουν ακόμη περισσότερο. Πολύ θετική εμφάνιση η σημερινή κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Η λέξη που πιστεύω χαρακτηρίζει επάξια το ρόλο του Μιχαήλ τα τελευταία δύο χρόνια, ως αριστερό μπακ, είναι «Τίμιος». Φαίνεται ότι δεν είναι η φυσική του θέση, καθώς ο άνθρωπος είναι κεντρικός αμυντικός, όμως ελλείψει εναλλακτικής αγωνίζεται βασικός και αναντικατάστατος. Και τα δίνει όλα. Αμυντικά συνήθως με επιτυχία, αλλά με μηδενική επιθετική συνεισφορά. Έπρεπε να κάνουμε μια μεταγραφή αριστερού μπακ (Στρούνα;), για να κερδίσουμε έτσι σε βάθος, με το Μιχαήλ να παίζει και στα στόπερ.

Κινδυνεύοντας να αδικήσω πολλούς απ’ τους συμπαίκτες του, καθώς και να γίνω από υπερβολικός ως γραφικός, θα πω ότι τα στοιχεία που δίνει στο παιχνίδι μας ο Λίλα είναι τα πιο σημαντικά απ’ οτιδήποτε άλλο και τον καθιστούν αναντικατάστατο. Δουλειά που η στατιστική δύσκολα μπορεί να καταγράψει, ατελείωτα χιλιόμετρα, κατάθεση ψυχής. Μεγάλο παιχνίδι και σήμερα, με πολλές κερδισμένες μάχες στο κέντρο.

Όσο για τον Τσουκαλά, πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές έκανε ένα κακό παιχνίδι. Γι’ αυτό και στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, οι γραμμές μας φαινόταν κάπως μακριά και ασύνδετες. Όταν πιέσαμε περισσότερο τον Ατρόμητο και ανεβάσαμε στροφές, ανέβηκε κι ο Τσουκαλάς και βρέθηκε στη περιοχή για να βάλει το γκολ.

Ο Ντε Βινσέντι επέστρεψε και ήταν όπως τον περίμενα να είναι την πρώτη αγωνιστική. Μουδιασμένος, σφιγμένος, ανέτοιμος. Με τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει να τον καθιστούν υπερπολύτιμο ακόμη και στην όχι καλή του μέρα. Τον περιμένω να ανεβάσει στροφές και να μας ανεβάσει (και πάλι) επίπεδο.

Ο Τσάβες αγωνίζεται σαν να έχει κάτι να αποδείξει: ότι είναι ποιοτικός παίχτης με υψηλή τεχνική κατάρτιση. Αυτό φαίνεται ακόμη κι απ’ το κοντρόλ και το first touch του. Δε χρειάζεται να εκβιάζει προσπάθειες και να κάνει λάθη. Πρέπει να ηρεμήσει και να απλοποιήσει το παιχνίδι του και όλα θα του πάνε καλά, γιατί είναι ένα κλικ παραπάνω απ’ την "εγχώρια πραμάτια".

Ο Κοροβέσης δυστυχώς απογοητεύει μέχρι στιγμής και ειδικά σήμερα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν με διαφορά ο χειρότερος παίχτης μας. Θα είναι πολύ δύσκολο έτσι κι αλλιώς να πιάσει τα περσινά του στάνταρ απόδοσης, αλλά πρέπει να προσπαθήσει, να πιέσει τον εαυτό του, έτσι ώστε πλαισιωμένος από πολύ ποιοτικούς παίχτες, να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται. Σε αντίθεση με πέρσι, φέτος υπάρχουν και εναλλακτικές: Βίλα, Κρητικός, Βινσέντο. Να τους δούμε. Η γνώμη μου είναι ότι ο Κοροβέσης θα έπρεπε να είχε πωληθεί το καλοκαίρι, εφόσον υπήρχε σοβαρή πρόταση από ομάδα. Κι αυτό γιατί έπρεπε η ομάδα να πάρει ό,τι περισσότερο γινόταν από την περσινή τρομερή χρονιά του παίχτη, όταν αυτός ήταν στο peak του.

Ο Ίλιτς είμαι σίγουρος ότι θα βρει το ρυθμό του μέσα απ’ τα γκολ και θα μας είναι το ίδιο πολύτιμος όπως και πέρσι. Πιστεύω σύντομα να βρει καλή χημεία και με τους 2 Αργεντινούς και να κινείται πιο ωραία στους χώρους που θα βρίσκει. Επίσης, πέρα απ’ το επιθετικό κομμάτι του, ο Σέρβος έχει την εκπληκτική ικανότητα να γίνεται ο 5ος μας χαφ όταν αμυνόμαστε με την αμυντική προσπάθεια να ξεκινάει απ’ αυτόν. Καθόλου μικρό πράγμα.

Το είπε και ο Προπονητής μας στη συνέντευξη τύπου –ευλογώντας και λίγο τα γένια του- ότι πήραμε βοήθεια απ’ τα παιδιά που ήρθαν απ’ το πάγκο. Και δεν είχε άδικο. Πολύ χρήσιμος εργάτης ο Βίλα, εργαλείο στα χέρια του προπονητή για να καλύψει κενά, αδυναμίες και λάθη της ομάδας του πριν ή και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είναι ο πρώτος παίχτης που σήκωσε τη μεγάλη κερκίδα όρθια να χειροκροτήσει κερδισμένο κόρνερ! Δυστυχώς, η έλλειψη ποιότητας είναι εμφανέστατη, ακόμη και σε επιτυχημένες ενέργειες, όπως αυτή που οδήγησε στην ασίστ του γκολ.

Κεϊτά και Μπέριος πολύ σωστές αλλαγές τακτικά. Ο Κεϊτά κράτησε ορισμένες μπάλες στο κέντρο, ενώ ο Μπέριος έδωσε ύψος στην άμυνα περνώντας ως τρίτος στόπερ στη προσπάθειά μας να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Επίσης, για να μη το ξεχάσω, μπράβο στον προπονητή που δε φοβήθηκε την αλλαγή στο 55’, βλέποντας ότι η ομάδα χρειαζόταν κάτι.

Στις νίκες όλα είναι ωραία κι όλοι κρίνονται θετικά. Το θέμα είναι και στις ήττες να έχουμε όλοι μας την αυτοσυγκράτηση και την ωριμότητα να μη προβαίνουμε σε κωλοτούμπες και αφορισμούς. Δυστυχώς, η χαμηλή δημοτικότητα του προπονητή μας προς εκεί οδηγεί, ειδικά με την αμπαλοσύνη που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη πόλη μας.
Ο Παντελίδης μέχρι στιγμής is playing it safe που λένε και στο χωριό μου, και πολύ καλά κάνει. Με μικρές αλλαγές απ’ τη περσινή  επιτυχημένη συνταγή, προχωράει το οικοδόμημα του ΠΑΣ σε σωστό δρόμο. Αξίζει να τον στηρίξουμε, ακόμη και σε αρνητικές εμφανίσεις και ήττες και να μη βρίσκουμε πρόχειρη τη δικαιολογία "έλα μωρέ, αφού είναι λίγος ο προπονητής, δε κάνει, τα έχουμε πει".

Συνεχίζουμε…
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:55 »
Παράθεση
Έχω τη γνώμη ότι το 4-4-2 και 4-6-0 σύστημα Παράσχου να μας ανακόψει στα πλάγια (μας ανάγκασε) ... Πάντως  βγήκαμε και πιέσαμε ψηλά … δε λέω, έπεσαν και γιόμες (εύστοχες), αλλά και ο Κοροβεσάκος δεν τη «μαγνήτιζε» πολύ μπάλα σήμερα … όλα στο παιχνίδι είναι.
αρκετές φορές έβλεπα να κιτρινίζει ο τόπος.Χάνονταν οι παίχτες μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παίξουμε με πάσες.Πάρε γιόμες να έχεις.Να έχει ο άλλος την μπάλα και να μην έχει που να την δώσει.Βάλε και μερικές φορές ατομικές προσπάθειες.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 23:56 »
Ούτε σήμερα άρεσε η ομάδα σε κάποιους κ απορώ σε τέτοιο γήπεδο τι ποδόσφαιρο περιμένανε να δούνε???
Είδαμε κ την Μπαρτσελόνα τον Ατρόμητο που λέγανε κάποιοι όλη την βδομάδα τι εμφάνιση έκανε κ τι μπαλλάρα έπαιξε.Απο την αρχή καθυστερήσεις κ γιόμες σαν ομάδα Γ' εθνικης.
Απλά ας καταλάβουν κάποιοι πως σήμερα ήταν απλά μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ κ έτσι έπρεπε να γίνει.....
Είχαμε μουρμούρα στις ήττες τώρα θα έχουμε μουρμούρα κ στις νίκες!!!ΈΛΕΟΣ!!!!!!!
Τζενάμο τον ΦΟΥΡΤΑΔΟ τον θυμάσαι????Ήθελες κ εύκολη νίκη νούμερο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Σεπ 2013 00:03 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 00:24 »
Ε μα ειναι φανερο πως ο Ιλιτς με τον Βικεντιο ειναι στα μαχαιρια,προσωπικα πστευω ουτε καν μιλιουντε!!!Αφου το δειχνει και η φωτο

http://www.gazzetta.gr/football/article/542346/o-pas-itan-pio-atromitos-1-0-vids
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #86 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 00:31 »
  Ο Βίλας αποδείχθηκε ο κλασσικός σκληροτράχηλος Αλβανός ποδοσφαιριστής, που το παλεύει και είναι μαχητής. Σήμερα 

δικαίωσε απόλυτα τον Αγγελάρα που τον καταξίωσε στην 11αδα. Ένα μπράβο στον Εμιλιάνο Βίλα που μας έδωσε το μάτς. Συνέχισε έτσι. Έχεις κάνει τεράστια πρόοδο και μπορείς και άλλο.

Ο Λίλα είναι ο κλασσικός μαύρος σκύλος που χρειάζεται κάθε άμυνα, να κόβει, να χτυπάει, να μαρκάρει σκληρά, να τον φοβάται ο αντίπαλος.

Τσουκαλάς: πολύ και κρυφή δουλειά.

Βελίδης: σήμερα πολύ καλύτερος από άλλα παιχνίδια.

Τσάβες: Παναγία βοήθα αν βρεθεί σε καλή μέρα με Ντε βινσέντι. Δεν θα τα πιστεύουν αυτά που θα δούμε τα ματάκια μας.

Κεΐτά: ο μόνος που με απογοήτευσε αν και μπήκε πολύ αργά αλλαγή.

Παντελίδης:Πολύ σωστή η αλλαγή με Κοροβέση, μας έδωσε το ματσάκι. Κόουτς μην τα φοβάσαι τα παιχνίδια εδώ μέσα, Π.Α.Σ. είσαι!

Πρόεδρος Κιουτσοβασίλης: Κάνε κάτι με το γήπεδο δεν πάει άλλο. Εν ανάγκη βάλε ένα κάλυμμα από πάνω. Ούτε αυτό γίνεται;Βρες μια λύση ρε φίλε. Δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από τη ΓΓΑ. Έλεος πια!

Ο Κοροβέσης τι έχει;

ΥΓ: ΌΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 01:07 »
Ο Βιλα σε μας θα γινει ο Λιπυριδης του παλιου μπασκετικου Αρη. Πολυτιμη πρωτη αλλαγη ρολιστα...
 Παμε δυνατα!

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 01:50 »
Χαιρομαι που σε αρκετους συνταυρους αρεσε η ομαδα...ας γινει και λιγο προπαγανδα μηπως και γυρισει ο κοσμος στο γηπεδο ( δεν το βλεπω αλλα να χαμε να λεγαμε)...
Προσωπικα κραταω μονο τη νικη γιατι η ομαδα δεν μου αρεσε...με την ποιοτητα που εχει η τετραδα μπροστα , τα " σκυλια " στα χαφ και τισ αρκετα καλεσ μοναδεσ που εχουμε στην αμυνα , θα επρεπε να ΚΕΝΤΑΜΕ...το γηπεδο δεν ειναι δικαιολογια γιατι  και περυσι στο ιδιο παιζαμε...δεν πειραζει ας μην ειμαι ικανοποιημενος εγω , το θεμα ειναι να γουσταρει η πλειοψηφια...παντως ο ατρομητος ειχε ευκαιριες μετα το γκολ για να παρει το χ ,εδω που τα λεμε...περιμενω στη λειβαδια να δω τον περσινο στα εκτος εδρας ΠΑΣ και οχι του οακα και της τριπολης ( και ας βαλαμε 3 γκολ)....

Υγ:1) Ειδε κανεις στην 10 τον πασσαρη η εστω τον μπιν λαντεν;ρε λες να ψαχνουν τον ιλιρ κουπα;;σε λιγο θα φερουν και το στρατο.... >:(

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 08:52 »
Ντάσιος Θεός, Βίλλα Ημιθεος.
Ετσι θα εγραφα σε εφημεριδα, αν αρθρογραφούσα.

Ο Ντάσιος εκανε χτες αρχηγική εμφάνιση, χωρίς να κανει τιποτα φοβερό.
Ισως γιατι ειχαμε συνηθησει να μην παιζει καλά, χτες ηταν το κλειδί για την νίκη. Ο Παράσχος εχει συστημα να φορτωνει την μεριά του, χτες ο αρχηγός του πηρε το σκαλπ. Μέχρι και σεντρα εβγαλε που δεν πηγε στα περιστέρια!!!!!

Ο Βίλλα πηρε πολυ σωστα την θέση του μετριου-δεν του εβγαινε τιποτα- ολο γλυστρουσε- Κοροβέση και μας εβγαλε μπροστα. Ενα δεκαπενταλεπτο απο οταν μπηκε τους σφυροκοπουσαμε συνεχεια (7-8 κορνερ συνεχόμενα?) με αποτελεσμα το γκόλ.

Ο ατρόμητος επαιζε μονιμα απο αριστερά, λες και δεν ειχαν δεξί χαφ,
Εμείς μόνιμα απο δεξιά (μετα το 55 οταν πηγε ο Τσάβες αριστερά κάπως ισορροπήσαμε)
 Το γήπεδο στο ημίχρονο εμοιαζε απάτητο απο την πλευρα της μεγάλης.  :P

Παράθεση
Ο Παπαδόπουλος ντε και καλά να σκοράρει με τη μύτη.

Ευτυχώς στην καθετη του Καραγκούνη επελεξε να κανει ψαράκι κι οχι σουτ.

Πολυ ξυλο φαγαμε. Πολυ με τα χερια παιζανε (ειδικά ο Ιγγκλέσιας).
Γιαυτο ειναι μια παλληκαρήσια νίκη, μια νίκη Τσαμπουκά.
Πολύ καλή η αλλαγή του Μπέριου, καθαρίσαμε ολες τις γιομες τους (πολυ γιόμα ρε παιδί μου μπορει περισσότερη κι απο τον Αστέρα.)
Πολυ κακή η αλλαγή του Πόλ του χταποδιου, θελουμε επειγόντως αλλον παικτη εκει. Ο Πόλ ειναι ανέκδοτο. :(

Νίκη στα σουβλάκια πια, να τους ριξουμε και εμεις μια φορά, να διωξουμε και τον Λεμονή.... :P :P

Αν δεν βγούμε φέτος τριτοι, δεν ξερω πότε θα βγούμε....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 10:09 »
νομιζω οτι χθες καναμε μια απο τις καλυτερες εμφανισεις μας την τελευταια δεκαετια.
Η ομαδα ειχε συνοχη ταχυτητα εκρηκτικοτητα
οι παιχτες εβαζαν τα ποδια στη φωτια και δεν χασανε ουτε μονομαχια

Η ροη του αγωνα εδειχνε οτι το γκολ θα μπει
αλλα ακομη και να μην εμπαινε εγω θα εφευγα ευχαρηστημενος απο το γηπεδο γιατι πολυ απλα ειδα μπαλα..

Χθες ειχαμε εναν ΑΡΧΗΓΟ με τα ολα του
ΝΤΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
καλυπτε αριστα αμυντικα και εδινε λυσεις και επιθετικα
πρωτος στις φασεις, αψογος, δικαιως mvp

Χθες ειχαμε και προπονητη στον παγκο..
Σωστες 100% και οι τρεις αλλαγες με τον εκστασιασμενο Βιλα να δινει μια παλικαρισια ασσιστ(βαση ταχυτητας για μενα πρεπει να παιζει η αμυντικο χαφ ή εξτρεμ)
τον Μπεριο να βοηθαει στην πιεση των τελευταιων λεπτων και τον Κειτα να προσφερει γελιο γιατι πανω απο ολα μη ξεχνατε το ποδοσφαιρο ειναι για να μας προσφερει γελιο
πολλα ΣΥΝ στον ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ για τη χθεσινη διαχειρηση του ροστερ.

Αν Τσαβες και Ντε Βισεντι δεν εχουν δεσει ακομη
πραγματικα απορω τι θα γινει οταν δεσουν...
εξω απο τα νερα του ο Ιλιτς και ειναι λογικο μιας και πλεον η ομαδα παιζει με 2 δημιουργικους παιχτες πραγμα που θελει δουλεια και χρονο απο τον φουνταριστο.

Η αμυνα βραχος.. βιδωσαν Ναπολεονι και Παπαδοπουλο λες και ηταν τιποτα παιχτες τις πλακας.
Ο Αλεξης αριστερα πολυ δουλεια αμυντικη αθορυβη δεν του δοθηκε ο χωρος να ανεβει.
Τσουκαλας το ιδιο με το Μιχαηλ πολυ δουλεια στα μαρκαρισματα ανεβηκε σωστα στο γκολ και το καρφωσε.
Λιλα πολλα μαρκαρισματα
Βελλιδης ασταθης αλλα σε μια δυο φασεις μας εσωσε.
ο κοροβεσης περναει το ιδιο πολιτισμικο σοκ με τον ιλιτς
με 2 χορευτες διπλα σου θελει χρονο να προσαρμοστεις.
σκεφτειτε την μπαρτσελονα με νειμαρ και μεσσι
οι αλλοι πρεπει να ειναι σε εγρηγορση 94'. τιποτα προβλεψιμο.

λιγος ο κοσμος αλλα αυτο το συνηθησαμε πια...
αυτο ενας τροπος υπαρχει να αλλαξει
να φυγουν τα λαμογια απ την ομαδα.

λιγος κοσμος και για τον Ατρομητο, λιγοτερος απο αλλες φορες. σιγουρα επαιξε ρολο οτι το ματς εγινε δευτερα

Και μιας που πιασαμε τον Ατρομητο...
Χαλι μαυρο
Τα σεντερ μπακ πιο αργα και απο ριπλει
τα πλαγια μπακ απλα σκαπεταγαν στο χαμο
αμυντικα χαφ της πλακας και η επιθεση ανυπαρκτη

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 11:30 »

Ωραία όσα γράφτηκαν από όλους (σ.σ. pagourenko1966), αλλά το ματς ήταν θέμα ... μύτης.

Φιλικά

Ατρόμυτας

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 12:31 »
Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη δόξα στο νικητή ! χθες κερδίσαμε μια απ τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας! μπορεί να μην παίξαμε διαστημικό ποδόσφαιρο αλλά κυριαρχήσαμε και στα 94 λεπτά !  πήραμε 14 κόρνερ νομίζω είναι ρεκόρ , κερδίσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και βγαίναμε πρώτοι στη μπάλα με λίγα λόγια είχαμε πολύ πάθος και αυτό είναι το πιο σημαντικό ! δεν αφήσαμε σε καμιά στιγμή τον αντίπαλο να κρατήσει και να κυκλοφορήσει τη μπάλα !

Θηωρώ ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο , ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι του Τόμας , αρκεί να πιστέψουμε όλοι (προπονητής παίχτες κόσμος ) στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα ! και επειδή η αποτυχία με την επιτυχία είναι πολύ κοντά διάρκεια στις καλές εμφανίσεις μέσα και έξω ! διαγράφουμε απ το μυαλό μας τα παιχνίδια με Τρίπολη και Καλλονή κοιτάμε μπροστά ... φέτος για πρώτη φορά ο στόχος δεν είναι η παραμονή στη κατηγορία !

ΥΓ Με χαροποίησε ιδιαίτερα η απόδοση του Βελλίδη

ΥΓ Πάρα πολύ καλός ήταν ο κάπτεν και ας προσπαθούσε ο κυρ Παρασχος να τον εκθέσει ασουμε !

ΥΓ Ο υπερηχητικός τιμωρός ίσως και να έχει θέση στην 11αδα

ΥΓ Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πέρασε στην ιστορία το μυαλό όλων στο Λεβαδειακό

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 12:48 »
-Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, άνοιξαν οι ουρανοί με συνοδεία δυνατού αέρα...
-Αη καλά ...πάει το γήπεδο....είπαμαν..
-Ακολούθως έβγαλε ήλιο...
-Άλλη μια μαυρίλα ωστόσο ξαναφάνηκε απο βορρά (και κατηφόριζε) και κατα τις 5 μιση δώστου ξανά...
-Dejavu... και πάλι ήλιος... %-|
-Εκείνο το μπουφάν τρεις φορές είδε φώς... και τρείς ξανά ντουλάπα....
-Classic Ioannina....

-Στο α' ημίχρονο ο Ατρόμητος έδειξε πιο επικίνδυνος...
-Τεράστια ευκαιρία για αυτούς...όταν ο Βελλίδης έκανε όλες τις εξέδρες να τον χειροκροτήσουν...
-Εκεί αν γινόταν το 0-1.....πιστεύω πως δεν το γυρίζαμε το μάτς...

-Στο β ημίχρονο και μετά την είσοδο του Βίλα η ομάδα ανέβηκε πασιφανέστατα...
-Και μετά το 1-0...άρχισαν πάλι τα καρδιοχτύπια...
-Ο Ατρόμητος είχε τουλάχιστον 3 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει...
-Το δοκάρι, η κεφαλιά ψαράκι, και αλλη μια κεφαλιά που πέρασε δίπλα απο το δοκάρι μας...

-Φοβερό στατιστικό τα 14 κόρνερ που κερδίσαμε (!!!)
-Αν στα 14 κόρνερ δεν μπαίνει 1 γκόλ..στα πόσα θα μπεί...??

-Πάντως αυτό που έχει ιδιάζουσα σημασία είναι οτι κερδίσαμε
μια απο τις καλύτερες ομάδες που παρουσιάζονται στα γήπεδα της Ελλάδας
και φυσικά οτι πιάσαμε την 4η θέση
και την απολαμβάνουμε μόνοι...

-Τα 1850 περίπου εισιτήρια που κόπηκαν
για επιπεδο Α Εθνικής
κάνουν τους Ζωσιμάδες να αναπολούν παλιές καλές εποχές...

-Η μόνη ιαχή που ακούγεται ταυτόχρονα απο ολη την ευθεία (θ 9-10)
 είναι η ιαχή ''ΓΚΟΟΛ''...
-Μακάρι να ακούγεται πάντως , κι ας είναι μόνον αυτή...

-Στο τέλος του παιχνιδιού και όταν τα λεωφορεία των ομάδων αναχωρούσαν
καμια δεκαριά Πασολέδες που περίμεναν
χειροκρότησαν το Μπούλμαν της ομάδας μας... ;)

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

-Θα έλεγα πως δεν θα πρέπει να μας απασχολήσει η διαιτησία του κόρακα Καμπαξή...

-Σε ενα οφσαιντ ,στο α' ημίχρονο, που μας ανέκοψε ο λαισμαν,
είναι η φάση που ξεσηκώθηκε διαμαρτυρόμενη η εξέδρα...

-Και 1 φάση η οποία μου έκανε εντύπωση,
είναι η φάση στην οποία
ο Βίλα είναι πεσμένος κάτω και διεκδικεί την μπάλα
είναι περικυκλωμένος απο 4 Ατρομηταίους
και δίνει φάουλ υπέρ του Ατρομήτου... :'(

-Πάντως σε γενικές γραμμές
έχω την εντύπωση πως είχε σωστά σφυρίγματα...

=============================

-Ο Τζενάμο για άλλη μια φορά κατάπιε την γλώσσα του...
-Καλως το παιδί 1-0...

-Καμια 50αριά Φενταγίν έκαναν αισθητή την παρουσία τους...

-Οι καλές σχέσεις μεταξύ οπαδών των 2 ομάδων είναι κάτι που κρατά εδώ και κάμποσα χρόνια
και μας κάνει να νιώθουμε ως φιλοξενούμενοι εκατέρωθεν
πως ταξιδεύουμε σε φιλόξενες έδρες...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 15:02 »
απλα σημερα φανταστικος Ντασιος! ο Ντε Βινσεντι οποτε χρειαστηκε κρατησε μπαλα και γενικα βοηθησε στην κυκλοφορια.

υγ. το πανο τι εγραφε? και κατι ακουσα οτι θελουν να κλεισουν καποιοι καποιους συνδεσμους ξερει κανεις κατι?

Για το πανο που ρωτας:

http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8246:%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B1-video&Itemid=138
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 16:03 »
Παράθεση
και κατι ακουσα οτι θελουν να κλεισουν καποιοι καποιους συνδεσμους ξερει κανεις κατι?

εγω ξερω οτι τη ρουφιανια πολλοι την αγαπησαν
τον ρουφιανο κανεις

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 16:10 »
Παράθεση
και κατι ακουσα οτι θελουν να κλεισουν καποιοι καποιους συνδεσμους ξερει κανεις κατι?

εγω ξερω οτι τη ρουφιανια πολλοι την αγαπησαν
τον ρουφιανο κανεις

Η ανοχή και η βόλεψη, δεν είναι αγάπη αλλά δεν παύει να είναι στήριξη.

Ο κόσμος του ΠΑΣ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν τόσα χρόνια στην ομάδα. Σχεδόν ίση με αυτούς που τα προκαλούν.

:stop:
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 16:13 »
Οταν ακους το ονομα ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ στα Γιαννινα, ενας ανθρωπος σου ερχεται στο μυαλο!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 16:26 »
Και στο τέλος-τέλος έχουμε φτάσει στο σημείο να ζητάει η "διοίκηση" της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 από την αστυνομία να κλείσει συνδέσμους του ΠΑΣ. Να διασπάσει δηλαδή πυρήνες ανθρώπων που έχουν ψηλά στην ιεραρχία της ηθικής τους το να κάνουν πράγματα για να υποστηρίξουν και να προσφέρουν στην ομάδα.

Και όχι απλά δε θα ανοίξει μύτη από τους "υγιώς σκεπτόμενους" και τους "υγιώς κοιμώμενους" , όχι απλά δεν θα ασχοληθεί κανένας με το παράλογο του σκεπτικού και την παράπλευρη ρουφιανιά, αλλά θα βρεθεί και κάποιος να πεί "έλα μωρε τώρα, σάμπως τι πρόσφεραν, κάτ' χαμόρια ήταν". Το έχω ξαναπεί, στην υψηλή ραπτική δε διακρινόμαστε σαν πόλη, αλλα στην υψηλή κριτική ΓΑΜΑΜΕ

Αν όμως έκλεινε η λέσχη, κάπου κάπου θα ακούγονταν το "Ναι, αυτό τους έφταιξε, δεν κοίταγαν εκεί που παίρναμε τα εισιτηριάκια μας κ λέγαμαν κ καμια κβέντα, λες κι αυτό ήταν το χάλι μας"

Ο κόσμος επιλέγει στην κορυφή της πυραμίδας τον ρουφιάνο που αξίζει στη νοοτροπία του.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 17:20 »
Το ενδεχομενο γεγονος να κλεισουν οι συνδεσμοι φανταζομαι θα ακουστει ευχαριστα και σε καποια μελη του φορουμ που πριν λιγο καιρο εγραφαν οτι δε προσφερουν τιποτα τοσα χρονια.... :stop:

Τα συνεπακολουθα μιας τετοιας εξελιξης θα ειναι τραγικα και δε φανταζεστε ποσο θα βαλτωσουμε οπαδικα και ποσο θα μικρυνει η ομαδα....απλα εφιαλτης...συνενοχοι ΟΛΟΙ που με την παθητικη τους σταση αποδυναμωσανε τους ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ , που το μονο τους μελημα ηταν να κρατησουν ψηλα τη σημαια του ΠΑΣ να κανουν μια καλη κερκιδα και να μεταδωσουν την ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...
Το κριμα στο λαιμο ΜΑΣ.... :stop:
Τωρα μπορουμε να γραψουμε για το ποιος ηταν καλος αγωνιστικα χθες και ποιος δεν ηταν... :stop:για μενα αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα...
Ο ΠΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ ,δεν ειναι μονο την κυριακη ...Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!!
Υγ: τοσα χρονια αν κατι μας εκανε στα ματια τριτων να ειμαστε κατι παραπανω απο επαρχιακη ομαδα αυτος ηταν Ο ΚΟΣΜΟΣ...εφυγαν οι πολλοι και εμειναν οι τελευταιοι...Αν φυγουν και αυτοι απλα ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!