Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

5-0
6 (18.2%)
4-0
2 (6.1%)
3-0
8 (24.2%)
2-0
9 (27.3%)
1-0
3 (9.1%)
5-1
1 (3%)
4-1
1 (3%)
3-1
1 (3%)
άλλο?
2 (6.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 33

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 25 Σεπ 2013 10:50

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός  (Αναγνώστηκε 17388 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 26 Σεπ 2013 18:53 »
δηλαδη ηταν κουρασμενος ο Ντε Βισεντι που επαιξε τους τελευταιους 3 μηνες 2 ματς?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 26 Σεπ 2013 19:12 »
ηταν τραυματιας

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 26 Σεπ 2013 19:28 »
Το μέγα λάθος ήταν η 11αδα παικτών με λίγα παιχνίδια,προφανώς πίστεψε ότι κουτσά στραβά θα το πάρει το ματς
και έτσι θα τη βγάλει "καθαρή" δηλ. θα έχει όλους τους παίκτες ξεκούραστους την Κυριακή που κ αυτός κατάλαβε ότι είναι ματς που παίζονται πολλά.
Το θέμα ξεκούραστοι ή κουρασμένοι παίκτες έχει κάποιες παραμέτρους.
Πολλά παιδιά συνεχίζουν από πέρσι με ελάχιστες ανάσες, μετά από έναν μαραθώνιο όπου έβγαλαν την ομάδα 5η κ έχουν +6 ματς play off. Ο Ντεβισεντι δεν έχει φιλικά στα πόδια του για να θεωρηθεί κουρασμένος,έχει σίγουρα μια πιο απαιτητική προετοιμασία κ όπως πολύ σωστά μας θύμισε ο Thodoris είχε χτύπημα από το ματς στη λιβαδειά.
Γενικώς το ζητούμενο του κάθε προπονητή είναι να έχει τη δεδομένη στιγμή απαλλαγμένη τη βασική 11αδα από παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ώστε την Κυριακή να μπορεί να δώσουν το 100% της αντοχής τους όμως ο ΠΑΣ δεν έχει αυτή την πολυτέλεια.

Κρίμα πάντως να ασχολούμαστε με χοντραδες προπονητή μετά από τόσο καιρό που καλομάθαμε από τους προκατόχους (Αναστασιάδη Χριστόπουλο) Πισωγύρισμα κ ξενέρα...


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 26 Σεπ 2013 22:23 »
Αν ήμουν Σάββας  θα κέρδιζα την Ξάνθη και θα παραιτούμουν με το σφύριγμα της λήξης.
 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #104 στις: Παρ 27 Σεπ 2013 13:22 »
Παράθεση
ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ
Με λευκή ισοπαλία 0-0  σφραγίστηκε το χτεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Αιγινιακό Κατερίνης που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες για το κύπελλο Ελλάδος.

Η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή, καθώς στις 30 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Αιγινίου θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας. Συνεπώς έχει και πάλι ο ΠΑΣ την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση  και δεν επήλθε η καταστροφή από το χτεσινό αποτέλεσμα. Απλά θα βάλει μπελάδες στο κεφάλι του σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αφού μεσοβδόμαδα θα πρέπει να παρατάξει κομπλέ ομάδα μέσα στο Αιγίνιο για να διεκδικήσει την πρόκριση. Και η αποστολή του κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι εκεί, καθώς με το 0-0 των Ιωαννίνων όλα είναι ανοιχτά και το ματς αυτό θα γίνει πραγματική κόλαση. Για τον Αιγινιακό η πρόκριση σε βάρος του ΠΑΣ είναι  ιστορική πρόκληση και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη, όσο κι αν λέει ο Χατζάρας ότι δεν τον ενδιαφέρει το κύπελλο, παρά μόνο το πρωτάθλημα! Εν πάση περιπτώσει η εξίσωση για το τι θα γίνει στο Αιγίνιο στις 30 Οκτωβρίου, δεν είναι του παρόντος. Μέχρι τότε έχει ο Θεός…
Όσον αφορά το χτεσινό παιχνίδι, που έγινε παρουσία 600 περίπου θεατών, δεν είχε γκολ και στο α’ ημίχρονο είχε μια εικόνα απογοητευτική κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣ, όπου οι νέοι παίκτες που μπήκαν, προερχόμενοι από τον πάγκο ενώ θα έπρεπε να λιώνουν σίδερα για να δείξουν ότι και αυτοί αξίζουν μια καλύτερη θέση στην ομάδα, τελικά δεν το έκαναν. Δυστυχώς ο ΠΑΣ ήταν άτεχνος, χωρίς νεύρο, δύναμη και πάθος αλλά πιο πολύ χωρίς ουσία στο παιχνίδι. Ο Αιγινιακός πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο από τον πολύπειρο προπονητή Γιώργο Χατζάρα, με πολυπρόσωπο κέντρο και σωστή αμυντική διάταξη δεν άνοιγε εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Θανάση Τόλιου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όσο περνούσε η ώρα και έβλεπαν τις αδυναμίες του ΠΑΣ που είχε ένα μονότονο και προβλέψιμο στυλ παιχνιδιού, έβγαιναν και οι φιλοξενούμενοι στην κόντρα επίθεση για τον αιφνιδιασμό. Στην επανάληψη, αν μπορούσε ο Σάββας Παντελίδης να αλλάξει όλη την ομάδα (πλην του γκολκίπερ Σωτηρίου που δεν είχε προβλήματα) θα την άλλαζε  με το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο α’ μέρος.

Στην επανάληψη πέρασε ο τεχνικός της ομάδας Ίλιτς, Τσάβεζ και λίγο μετά τον Τσουκαλά με την προσμονή να αλλάξουν κάτι στο παιχνίδι και να δώσουν μια νέα ώθηση στην ομάδα. Αλλά επί της ουσίας δεν άλλαξε κάτι το σημαντικό. Απλά έγινε με τους παίκτες αυτούς πιο πιεστικός ο ΠΑΣ, πιο επιθετικός και ανάγκασε τον Αιγινιακό να παίξει με διπλή ζώνη άμυνας με στόχο πάντα να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Όσες προσπάθειες και αν έγιναν στην επανάληψη, δεν ήρθε το γκολ που όλοι αναζητούσαν για να αναγκαστεί να παίξει πιο ανοιχτά και ο Αιγινιακός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η γενικότερη καθίζηση της ομάδας έπνιξε και κάποιες προσπάθειες που έγιναν σε ατομικό επίπεδο.

Ο ΠΑΣ σαν ομάδα δεν λειτούργησε σωστά και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, που δεν προκαλεί βέβαια κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε ότι έχει σχέση με την υπόθεση πρόκριση που μπορεί να την «καθαρίσει» μέσα στο Αιγίνιο, αλλά ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα Γιάννινα, ένα τέτοιο αποτέλεσμα και μια τόσο κακή εμφάνιση ρίχνει την ψυχολογία που είναι μια σημαντική παράμετρος στο ποδόσφαιρο. Η σκέψη του Σάββα Παντελίδη να ξεκινήσει την ομάδα με τους αναπληρωματικούς παίκτες, είναι λογική. Έτσι έκανε πέρσι και ο Χριστόπουλος, έτσι κάνουν και όλοι οι προπονητές της σούπερ λίγκα όταν οι ομάδες τους παίζουν κύπελλο με ομάδες μικρότερων κατηγοριών..

Αν δεν έπαιρναν την ευκαιρία και σ’ αυτό το ματς οι «παγκίτες» που θα την έπαιρναν; Όμως δεν την εκμεταλλεύτηκαν και κανείς τους δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Χωρίς αυτό να μειώνει την αξία τους και χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Απλά στις εξετάσεις που έδωσαν ενώπιον του κόσμου και της τεχνικής ηγεσίας, αρκετοί απ’ αυτούς έμειναν μεταξεταστέοι…. Αν πάλι ο Παντελίδης δεν άλλαζε την ομάδα και έβαζε τους βασικούς, πάλι θα ήταν υπό…. κατηγορία ότι δεν τους ξεκούρασε ενόψει της Ξάνθης και ότι φοβήθηκε τον Αιγινιακό σαν να ήταν η Μπαρτσελόνα! Αυτό είναι οι δύο κόψεις του ξυραφιού για έναν προπονητή. Οι ασκούντες την κριτική μετά από ένα ματς είναι σε πλεονεκτική θέση αφού ξέρουν το αποτέλεσμα, κάτι σαν τους μετά Χριστόν Προφήτες, ενώ ο δεχόμενος την κριτική (προπονητής) είναι σε πιο δυσχερή θέση, γιατί αυτός κάνει τον σχεδιασμό πριν από το παιχνίδι και είναι εξακριβωμένο ότι τα πλάνα και οι τακτικές άλλοτε βγαίνουν στο ποδόσφαιρο και άλλοτε όχι. Και τον Παντελίδη οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο δεν τον δικαίωσαν στην ευκαιρία που τους έδωσε, οπότε δεν του βγήκε και ο σχεδιασμός, οπότε είναι υποχρεωμένος να ακούσει τις κριτικές σχετικών με το αντικείμενο και άσχετων. Ειδικά των τελευταίων...

Ο Αιγινιακός από την άλλη πλευρά, που θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έδειξε ένα πολύ καλό και δεμένο σύνολο και ελέω Χατζάρα παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χατζάρας ανέλυσε πολύ καλά τον ΠΑΣ, του βρήκε όλα τα κουμπιά και τον «βίδωσε» στην κυριολεξία. Εξουδετέρωσε τα ατού, είχε συνοχή στο παιχνίδι και οι παίκτες της Μακεδονικής ομάδας πέρα από το ανασταλτικό κομμάτι, ήταν και δημιουργικοί, αφού σε κάποιες φορές απείλησαν ευθέως την εστία του ΠΑΣ. Το ότι στο β’ ημίχρονο ο Αιγινιακός κλείστηκε πίσω και έπαιξε αμυντικά, αυτό είναι μέσα στην στρατηγική του ποδοσφαίρου και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει. Παλιά οι Ιταλοί με το κατενάτσιο είχαν δημιουργήσει ολόκληρη σχολή για το αμυντικό καταστροφικό παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλιστεί κάποιο αποτέλεσμα. Υπήρξε βέβαια μια σκληρότητα από τους παίκτες του Αιγινίου, αλλά αυτό δεν μπορεί να τους φάει το δίκαιο για την ισοπαλία που πήραν. Αν οι του ΠΑΣ υποτίμησαν τον Αιγινιακό, μη γνωρίζοντας προφανώς και την ιστορία που έχει το ποδόσφαιρο της Πιερίας αλλά και το αξιόμαχο ρόστερ του, ασφαλώς η χτεσινή ανώμαλη προσγείωση θα τους διδάξει πολλά για το μέλλον.

ποσες μαλακιες μαζεμενες...
θα σταθω σε ενα μονο

Παράθεση
Ο Αιγινιακός από την άλλη πλευρά, που θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έδειξε ένα πολύ καλό και δεμένο σύνολο και ελέω Χατζάρα παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χατζάρας ανέλυσε πολύ καλά τον ΠΑΣ, του βρήκε όλα τα κουμπιά και τον «βίδωσε» στην κυριολεξία. Εξουδετέρωσε τα ατού, είχε συνοχή στο παιχνίδι

Δηλαδη ο Αιγινιακος πηρε το βαθμο επειδη ο χατζαρας ειχε αναλυσει οτι θα παιζαμε 4-2-4 με δημιουργικο χαφ τον κειτα ο οποιος μαζι με τον Μπεριο κανανε γιομες...
επισης λεει στο δευτερο κλειστηκε. Ενω στο πρωτο επαιξε φουλ επιθεση.


πειτε την αληθεια ρε....
Ηρθαν οι αμπαλοι
βαλανε 10 αμυντικους
εμεις ημασταν για τον πουτσο
ο προπονητης μαλακιστηκε
οι παιχτες κοροιδευαν
κοσμος να παρει το ματς δεν υπηρχε
και τελειωσε απλα 0-0

αιντε θα μου βγαλεις το Χατζαρα προπονηταρα
και τον Αιγινιακο Τσελσι


Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #105 στις: Παρ 27 Σεπ 2013 13:54 »
Ούτε ο Αιγινιακός είναι Τσέλσι
ουτε εμεις Μπαρτσελονα
ουτε η Τρίπολη Ρεάλ, που έφερε 0-0 με τα Χανιά.

Συμβαίνουν και αυτά.
Να έρθει δηλαδή μια ομάδα με μεγαλυτερο κινητρο στον αγωνα
και να σου κανει το 0-0

Το ζήτημα ξεκιναει και τελειώνει στην εμφάνιση
η οποια προφανώς δεν ειναι ικανοποιητική.

Υ.Γ.
Τώρα που το δα, εγραψα στο προηγούμενο ποστ μου: "Υπάρχεί το βαρός της πρώτης θεσης κι όχι μια απλή προσπάθεια σωτηρίας"
πέμπτης ήθελα να γράψω, κάποιος δαίμονας μπήκε στο πληκτρολογιό μου.. :)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #106 στις: Παρ 27 Σεπ 2013 14:16 »
Υ.Γ.
Τώρα που το δα, εγραψα στο προηγούμενο ποστ μου: "Υπάρχεί το βαρός της πρώτης θεσης κι όχι μια απλή προσπάθεια σωτηρίας"
πέμπτης ήθελα να γράψω, κάποιος δαίμονας μπήκε στο πληκτρολογιό μου.. :)


Κατω τα χέρια από το δαίμονα.

Στόχος των μεγάλων ομάδων, όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε όσες διοργανώσεις συμμετέχουν. _
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Σεπ 2013 16:17 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #107 στις: Παρ 27 Σεπ 2013 21:19 »
Ή "πάμε για κύπελο και πρωτάθλημα" ή β' εθνική και γρήγορα μέχρι να έρθει αυτός που μπορεί να τάξει ΚΑΙ κύπελο ΚΑΙ πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Ποτέ να μην τα πάρω, θέλω να τ' ακούω.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αιγινιακός
« Απάντηση #108 στις: Σαβ 28 Σεπ 2013 20:46 »
Παράθεση
Παράσχος: «Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου»


Κύριε Παράσχο τί σημαίνει η νίκη κόντρα στον Φωστήρα για τον Ατρόμητο;

"Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Φωστήρα. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι αλλά νομίζω ότι το 0-1 μας δίνει πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Από εκεί και πέρα σε αυτό το παιχνίδι καταφέραμε να ξεκουράσουμε αρκετά παιδιά. Χρησιμοποιήσαμε κυρίως παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θα πάμε στο παιχνίδι της Δευτέρας πολύ ανανεωμένοι."

Κύριε Παράσχο βλέπετε το κύπελλο σαν μια ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κατακτήσει έναν τίτλο;

Γιατί όχι; Το επιδιώκει εδώ και αρκετά χρόνια ο Ατρόμητος. Έφτασε σε δύο τελικούς που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Γιατί λοιπόν να μην φτάσει σε έναν ακόμα; Και γιατί να μην το κατακτήσει κιόλας; Νομίζω ότι αυτό είναι μες τους στόχους της ομάδας και φυσικά είναι στο μυαλό όλων μας."

Τί πρέπει να κάνει η ομάδα σας για να νικήσει και την Καλλονή;

"Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Ιδιαίτερα η Καλλονή που δεν την περίμενε και κανένας έχει μια πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της και δεν είναι τυχαίο ότι έχει μαζέψει εννιά βαθμούς. Η εικόνα της σαν ομάδα είναι πολύ καλή και είναι εικόνα πειθαρχημένης ομάδας. Αν μπορέσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πάρουμε το απόλυτο των βαθμών θα μπορέσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε μια εξίσου πολύ καλή πορεία όπως και πέρσι."

Το γεγονός ότι πλέον έχετε εικόνα αυτής της νεοφώτιστης ομάδας, βοηθάει;

Σίγουρα, είναι άλλο να παίζεις την Καλλονή την πρώτη αγωνιστική που δεν έχεις καμία εικόνα της δυναμικότητας των παικτών. Ξέρουμε λίγο πολυ΄πως παίζουν, όπως ξέρει κι ο αντίπαλος για μας και ξέρουμε και τα ατομικά στοιχεία του κάθε παίκτη. Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το αντικείμενο ώστε

Τον είδαταν τον γραφικό μουστακαλή δηλώσεις; Ένας μια φορά στον ΠΑΣ δεν βγήκε να πει μια ανάλογη κβέντα. Έτσι δίνεις ζωή και τροφή στον κόσμο Σάββα και Χοντρέ ...
Εμείς αντίθετα κατεβάζουμε δευτερότριτα για να σώσουμε τη χρονιά (επί Αναστόπουλου), και δεν τη σώσαμε, δευτερότριτα με Ολυμπιακό για να βγούμε Ιβρώπ' που βγήκαμαν
και δεν βγήκαμαν, δευτερότριτα φέτος για να μην κουράσουμε τους ποιους κουρασμένους...

Σας λείπει το όραμα ανθρωπάρια, δεν κάνετε για τον ΠΑΣ!!!
Blue to the hair...