Καλή Κουβαδοχρονιά 8)
Λόγω "αντοχώνε"** νομίζω ότι η ουσία είναι στην κλασική κολώνα των "standard"... στα σημεία (ΙΧ2)...
π.χ. και στο τυχαίο... ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 - 2 (1 από όσα είδα... στα αξέχαστα)
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ (Σημειώσατε...)
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ U
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ GG
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2 (Α.Σ.)
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ x? G
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ X ht-ft
ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PASgr ... με τα άνω σχετικά (κώδικες) προγιγνώσκεις και μου λες για Ο., για U., ή GG.,... ρε κολλητέ, το ματς θα μου πεις ποιος θα το πάρει??? ... αυτό είναι πρόγνωση με αρ
.χίδια... με το συμπάθιο (όχι για τα αρ
.χίδια)
π.χ., ...
ΧΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ X
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ X
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ X
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ I
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΑΠΟΛΛΩΝ A. 2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΤΣΑΤΣΟΣ 2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΑΣ Ι
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ
Νομίζω ότι δεν πρέπει να φτυαρίζουν όλοι οι μπετατζήδες στον ίδιο κουβά (ΣΗΜΕΙΟ., U., O., GG., κ.ά.,) ... να παίζει η κύρια κατηγορία των Standard "σημείων" (ΙΧ2)... και οι άλλες προγνώσεις (U., O., GG., κ.ά.,) να είναι Special ή δευτερεύουσες.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Στη γοητεία των "standards" ή στο παιχνίδι των "bookmans"???
**
για όσα παιδιά δεν γνωρίζουν... το "adoxwne" είναι προγραμματάκι με το οποίο σΠΑΣ τα πάντα... ακόμη και καρύδια 8)
...μετά Mikkael_Sin
Καλή Χρονιά
... στην Οικογένεια ΠAΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 (Γενική Συνέλευση), στο PAS.GR., στη ΘΥΡΑ7, στους Φιλάθλους, στους Οπαδούς, στους Συνδέσμους, στη Z sportsnews, στη S.L., στην ΚΕΔ, στους ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΔΕΣ, στην ΕΠΟ, στο TAS CAS, στον ΑΛΦΑ, στον ΒΗΤΑ, στο ΜΑΜ ΜΑΜ, στον TAKA TAKA, στον ΛΑΚΗ ΣΓΑΡΑ (και στις αδερφές του), στη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, στους FEΝΤAGIN, στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, στην Πλ. ΠΥΡΡΟΥ, στον ΜΗΝΑ (τον ντελιβερά), στο ΒΑΓΓΕΛΗ (τον ψηστά), στον DJ EVANS, στο ΜΑΓΕΙΡΑ (και της Βοβούσας) στο ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ, στη ΡΟΥΛΑ (τη φραπεδιάρα) και στα ΤΥΡΟΓΑΛΑ