Αποστολέας Θέμα: ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PASgr  (Αναγνώστηκε 24750 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PASgr
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 15 Δεκ 2013 22:33 »

Η φαση ειναι οτι πηγα ταμειο 3Ε για 250Ε εχοντας παιξει χ ημ. 1 τελ. τον Πλατανια, τον οποιο εχασα στο παιχνιδι του φορουμ, παιζοντας τον γκολ γκολ, αλλιως θα ειχα 9/9.
VAMOS PAS  :)

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 02 Ιαν 2014 12:07 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 28 Δεκ 2013 13:30 »
    Αγωνιστική                Συμμετέχοντες           Συνολικό ποσοστό επιτυχίας
          1η                                  2                                              50%
          2η                                  2                                              29%
          3η                                  5                                              60%
          4η                                 10                                             56%
          5η                                  8                                              52%
          6η                                 10                                             42%
          7η                                 21                                             53%
          8η                                 24                                             42%
          9η                                 23                                             48%
         10η                                20                                             47%
         11η                                24                                             47%
         12η                                19                                             59%
         13η                                20                                             47%
         14η                                19                                             39%
         15η                                19                                             58%
         16η                                21                                             46%
         17η                                19                                             62%
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 28 Δεκ 2013 15:47 »
Κάποια από τα απλά στατιστικά στοιχεία τον πρώτου γύρου του ΣκουπροΚουβαδοΛινγκ του PAS.GR FORUM:

- Συνολικός αριθμός συμμετοχών 266.
- Μικρότερη συμμετοχή την 1η και την 2η αγωνιστική με μόλις δύο συμμετέχοντες. Την 1η την αφεντιά μου και τον ΔΚ και την δεύτερη ξανάμανα εμένα τον λήσταρχο daveli. Ξεκινώντας αρχικά για χαβαλέ.
- Από την 7η αγωνιστική και μετά (αν δεν με απατάει η μνήμη μου) ξεκίνησε ο διαγωνισμός.
- Την  μεγαλύτερη συμμετοχή την είχαμε την 8η και την και την 11η αγωνιστική με 24 συμμετέχοντες συνολικά.
- Έχουν πάρει μέχρι στιγμής συμμετοχή 47 συνφορουμίτες.
- Ο Μ.Ο. συμμετοχών ανά αγωνιστική είναι 15 με 16 και όλο και ανεβαίνει.
- Ο συνολικός Μ.Ο. επιτυχίας μέχρι στιγμής μετά από 17 αγωνιστικές είναι 49%.
- Δεν υπολογίστηκαν τα δεκαδικά στον υπολογισμό του ποσοστού επιτυχίας.
- Το καλύτερο ποσοστό μας την 17η αγωνιστική με 62% και το χειρότερο την 2η με 29% και αν το πάμε σε πιο μαζική συμμετοχή την 14η με 39%.
- ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ!!!

Υ.Γ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΚΤΗ!!!

Υ.Γ. 2 Η θεωρητική ανάλυση των αλγορίθμων και της μαθηματικής επιστήμης!!! :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 29 Δεκ 2013 15:43 »
Πάμε στα ατομικά στατιστικά...

Παραβλέπω τις 2 πρώτες αγωνιστικές, που ήταν πρθέρμανσης...

ΠΑΣγκρόσμια ρεκόρ

Επιτυχίες:

Echo 9 στα 9

Βαθμολογία

έις 9.5 βαθμοί με 8 σωστές προβλέψεις (η μία ακριβές σκορ)!

Δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (και ατομικά ρεκόρ των περί ων ο λόγος)

Vamos, SAS, με 8 πιτυχίες!!!

Ακριβή σκορ

JesPAS και Μy8os που πιάκανε σε μια αγωνιστική (την ίδια) 2 σκορια!!!

Ανασκόπηση

Από τη στιγμή που έχασε την πρώτη θέση ο ΛΑΜΙΑΣ, πήρε αμπάρζα και δεν έπεσε ποτέ κάτω από 50% σωστών προβλέψεων! Έχει και το ρεκόρ των τεσσάρων 7αριών!
Δικαιότατος και χωρίς γαυρετόπουλους, πρωταθλητής χειμώνα.

Ο Μικ- δεν άντεξε την πίεση της πρώτης θέσης και με άτακτη υποχώρηση έπεσε στη 3η!
Ο DKέις κάνει τελευταία μια φοβερή αντεπίθεση, να δούμε που θα τον βγάλει.
Ανεβασμένος και ο λήσταρχος που ανέκτησε τη θέση του από τον...
Τζιμάκο, που πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά δείχνει να ανακάμπτει, γιατί αν δεν....
Τον πλησιάζει ο ρέκορνμαν Echo, που μετά το 9άρι το πάει χαλαρά, αφημένος στις δάφνες του ρεκόρ.
Ο Παγρένκος... Τι να πεις τι να πεις, άι να πεις έπιακε ένα σκορ μη λέει ότι δεν το πρόσεξε κανένας.
ΠΑΣαρς ...μια πλησιάζ τς απαχπάν, μια τον πλησιάζουν οι απαχκάτ...
Η 10άδα κλείνει με Vamos, Aleko, Horizon, που δίνουν μάχη ποιός θα μείνει απόξω...
Stef, Δρακόλιμνης και ΤζόνιΠΑΣ καραδοκούν... Ο Τζον έκανε εντυπωσιακή είσοδο κι έχει εντυπωσιακά υποχωρήσει επίσης!
Ο Νιουυυυ, μετά από μια λησταρχική αρχή... δείχνει σημάδια ανακάμψης, κι όπως όλοι οι Νιοί, στον δεύτερο γύρο αναμένεται να κάνει αισθητή τη παρουσία του λόγων αντοχώνε!
Ο Φα(μα)ντάρος, έχει το μεγαλύτερο πσοσοστό επιτυχιών μακράν του δεύτερου (5.7 ανα αγωνιστκή!) και τώρα που βισματώθηκε επιτυχώς, έχει βλέψεις για ψηλότερα...
Τη 18άδα κλείνει ο SAS, που τον έχουν φάει τα ξενύχτια φαίνεται (όπως και τον Φαντομά) κι όταν θμάται παίζει!
Εκείνος που έχει μπει φουριόζος είναι ο ΣπύρακλαςΠόρσες, που έχει σε 2 αγωνισκές 13 επιτυχίες!
Ο ΠΑΣΓιάνς, απ' όταν άρχισε να παίζει σταμάτσαν οι ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κι απ' όταν βαρέθκε ξανάρχισαν! Bad timin το λένε αυτό στο χωριό τ Ντις!

Νομίζω πάντως ότι έχουμε υψηλά ποσοστά επιτυχιώνε, ακόμη κι αν στους συμμετέχοντες υπάρχουν πασίγνωστοι κουβάδες!

Για να δούμε τον δεύτερο γύρο π αναμένεται συναρπαστικός!

Καλή χρονιά ρεεεεε

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ Ανακοίνωσις!
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 02 Ιαν 2014 12:24 »
Κατόπιν αλλεπάλληλων συσκέψεων, της διοργανωτικής επιτροπής απεφασίσθη:

Θα υπάρχει ξεχωριστή Βαθμολογία Δευτέρου Γύρου, ώστε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό!
Η επιμέρους δευτερογυρίσια βαθμολογία, θα φαίνεται στο πρώτο ποστ από την τέταρτη σελίδα του παρόντος και μετά, ενώ στις 3 πρώτες σελίδες θα βλέπετε την συγκεντρωτική.

Υπενθυμίζω τους βαθμούς:

Ακριβές σκορ 3 Πούντοι
4-6 γκολ 1μισης Πούντος
Αποτέλεσμα (1, Χ, 2) 1 Πούντος
GG, NG 1 Πούντος
2-3 γκολ 0.75 Πούντοι
Over 0.75 Πούντοι
Under 0.50 Πούντοι
Διπλή ευκαιρία (1Χ, Χ2, 12) 0.33333333333333333 Πούντοι.

Καλούς 14ρίσιους κουβάδες 2 All

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 02 Ιαν 2014 15:18 »
Καλή Κουβαδοχρονιά 8)

Λόγω "αντοχώνε"** νομίζω ότι η ουσία είναι στην κλασική κολώνα των "standard"... στα σημεία (ΙΧ2)...

π.χ. και στο τυχαίο... ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 - 2 (1 από όσα είδα... στα αξέχαστα)

ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    Χ (Σημειώσατε...)
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    Ο
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    U
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    GG
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    2-2 (Α.Σ.)
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    x? G
ΣΕΡΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    X ht-ft

ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PASgr ... με τα άνω σχετικά (κώδικες) προγιγνώσκεις και μου λες για Ο., για U., ή GG.,... ρε κολλητέ, το ματς θα μου πεις ποιος θα το πάρει??? ... αυτό είναι πρόγνωση με αρ.χίδια... με το συμπάθιο (όχι για τα αρ.χίδια)

π.χ., ...
ΧΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ            X
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ                             2
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ                        X
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ                          X
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ                             I
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.  - ΑΠΟΛΛΩΝ  A.              2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΤΣΑΤΣΟΣ                      2                         
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΑΣ                   Ι         
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ                        Χ

Νομίζω ότι δεν πρέπει να φτυαρίζουν όλοι οι μπετατζήδες στον ίδιο κουβά (ΣΗΜΕΙΟ., U., O., GG., κ.ά.,) ... να παίζει η κύρια κατηγορία των Standard "σημείων" (ΙΧ2)... και οι άλλες προγνώσεις  (U., O., GG., κ.ά.,) να είναι Special ή δευτερεύουσες.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Στη γοητεία των "standards" ή στο παιχνίδι των "bookmans"???

** για όσα παιδιά δεν γνωρίζουν... το "adoxwne" είναι προγραμματάκι με το οποίο σΠΑΣ τα πάντα... ακόμη και καρύδια  8)

...μετά Mikkael_Sin

Καλή Χρονιά :mono:... στην Οικογένεια ΠAΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 (Γενική Συνέλευση), στο PAS.GR., στη ΘΥΡΑ7, στους Φιλάθλους, στους Οπαδούς, στους Συνδέσμους, στη Z sportsnews, στη S.L., στην ΚΕΔ, στους ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΔΕΣ, στην ΕΠΟ, στο TAS CAS, στον ΑΛΦΑ, στον ΒΗΤΑ, στο ΜΑΜ ΜΑΜ, στον TAKA TAKA, στον ΛΑΚΗ ΣΓΑΡΑ (και στις αδερφές του), στη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, στους FEΝΤAGIN, στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, στην Πλ. ΠΥΡΡΟΥ, στον ΜΗΝΑ (τον ντελιβερά), στο ΒΑΓΓΕΛΗ (τον ψηστά), στον DJ EVANS, στο ΜΑΓΕΙΡΑ (και της Βοβούσας) στο ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ, στη ΡΟΥΛΑ (τη φραπεδιάρα) και στα ΤΥΡΟΓΑΛΑ     
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 02 Ιαν 2014 15:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 02 Ιαν 2014 15:25 »
Διακαιότερο, όλοι να παίζουν ξερά σημεία (1,Χ,2). Του χρόνου να 'μαστε καλά.

Επίσης τα GG/NG δε θα έπρεπε να δίνουν 1 πόντο αλλά λιγότερο. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 02 Ιαν 2014 17:45 »
Για το αν είναι εύκολο ή όχι το ΓΓ και το ΝΓ, τραβάτε ιδέστε τον Λαμία στην 9η αγωνισκή.
Έπιακε 5 ξερά σημεία κι έχασε 4 απ τα καθέκαστα  :joker:
Και νομίζω αν κάτσω και τα μετρήσω στατιστικά ...περισσότερα πιάνουμε τα ξερά, παρά τις γαρνιτούρες!
Βάλαμαν όσα περισσότερα μπορούσαμε για να έχει πλάκα και να μην είναι ντιπ ξερό ανάλατο.
Όσον αφορά του πούντους...
Ε σωστότερο θα ήταν να καθόμαστε κάθε αγωνισκή να βγάζουμε άλλους ανάλογα με τς ματς, αλλά σγα μη γίνουμε Μπετδες.
Καλά είναι πιστεύω, το δείχν'νε και οι ανακατατάξεις στη βαθμολογία.
Είναι που και το πρωτάθλημά μας είναι 3 πολυ διακριτών ταχυτήτων κι έπρεπε να βγει ένας μπούσουλας να τα καλύπτει ει δυνατόν αυτά.
Ελάχιστες εκπλήξεις.
Παίζει γαύρος - ΠΑΣ κι αντί να κάτσει φυσιολογικά το διπλό που αναμενότανε, καθαρ'ιζει ο γαυρετόπουλος. Μέχρι π σκέφτηκα ότι μπορεί να παίζει εδώ γι' αυτό τόση μανία να το φέρει άσσο.
Ε πόσες φορές θα ξαναματαγέν;

Τχόν αλλαγές στους πούντπυς ...τ χρον, κάντε συζήτηση πόσο θα είναι το σωστό κι αποφασίζουμε τα δέοντα.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Παρ 03 Ιαν 2014 22:44 »
Εντάξει.

Για να μην ασχολείστε τώρα με πούντους και πόσο θα πιακ το ένα και πόσο το άλλο, δεκτά μαναχά τα σημεία 1,Χ,2 (σε τριπλότυπο ει δυνατόν) να τανε όλα απλά και μήτε να στεναχωριέστε, μήτε να τσακώνεστε.

Ενβέρ Χότζα
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 08 Ιαν 2014 18:54 »
Καταστροφική  για εμένα η 18η αγωνιστική! Τι κουβάς ήταν αυτός; Θα μου έπεσαν βαριά τα μελομακάρονα! :P :P

Κάπως με έσωσε ο Απόλλωνας στο τέλος και ανέβηκα 6ος! Αλλιώς στα τάρταρα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 08 Ιαν 2014 19:24 »
Τώρα ανακάλυψα τον ...κουβά! χαχαχα!  :P

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ Ανακοίνωσις!
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 12 Ιαν 2014 06:15 »
Θα υπάρχει ξεχωριστή Βαθμολογία Δευτέρου Γύρου, ώστε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό!

...αυτό γιατί συνεπάγεται τη διακοπή και της συνολικής αρχικής βαθμολογίας των 2 γύρων ... Η οργανωτική επιτροπή έχει καταντήσει χειρότερη από την ΕΠΑΕ σε λίγο θα μας ανακοινωσει και ποιοί και πόσοι θα υποβιβαστούμε ...
Άντε γιατί όπως φαίνεται άδικα μπήκαμε σε έξοδα για να πάρουμε αδειοδότηση για ...ευρωπαϊκούς κουβάδες... 
εδώ μάλιστα με το κουβάδες μπορούμε και να κυριολεκτούμε καθότι τα δώρα που είχαν ανακοινώσει ... οι χορηγοί όλα σχετιζόταν με τσίπουρο , κρασί κλπκλπ ...   :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 12 Ιαν 2014 11:18 »
Η επιμέρους δευτερογυρίσια βαθμολογία, θα φαίνεται στο πρώτο ποστ από την τέταρτη σελίδα του παρόντος και μετά, ενώ στις 3 πρώτες σελίδες θα βλέπετε την συγκεντρωτική.

Ου γαρ έρχεται μόνον...
 ::)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 12 Ιαν 2014 18:14 »
Ου γαρ έρχεται μόνον...
 ::)
θα το καταλάβεις και εσύ όταν σε καμιά 300ρια χρόνια μας πλησιάσεις  ηλικιακά ... 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Ιαν 2014 18:20 από dk »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 26 Ιαν 2014 18:27 »
Ρε παιδιά γιατί δεν μου βγάζει κανέναν πίνακα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 26 Ιαν 2014 19:18 »
εμένα από πάνω τα βγάζει μια χαρά.ίσως αργεί λίγο να φορτώσει.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 10:28 »
αν δεν στο ανοιγει ακομη φιλε μου ΛΑΜΙΑ
να σε ενημερωσω πως σε εφτασα στη βαθμολογια του Β γυρου...
και πως θα σε περασω την επομενη αγωνιστικη :P :P :P :P :P :P

υγ. εντυπωσιακο 7-1 απο τον JesPAS
αν κανει και το 8-1 σημερα θα ειναι απο τις καλυτερες επιδοσεις

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 02 Φεβ 2014 13:35 »
Στη συγκεντρωτικη βαθμολογια στη σελ. 3 εχω 3-0 κι οχι 2-1. Να διορθωθει παραυτα και να μου προσθεσετε 0,80 απ το 2-3 γκολ που επιασα τον βαζελο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αυτοι οι ο,80 ποντοι μπορει να παιξουν καθοριστικο ρολο στην κουρσα για την πρωτια, την οποια πλησιαζω %-|

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 17:07 »
καλείται η παράγκα της καταχώρησης :
είτε να καταχωρήσει τον πόντο του g-g στο Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (αν δεν το έχει κάνει ήδη) είτε να αλλάξει το χρώμα στη συνολική κατάσταση της πρώτης σελίδας του θέματος ... εκτός αν αποτελούν ΚΡΗτική και όχι ΚΡΙτική επιτροπή!
 ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 17:26 »
Άκου εκεί παράγκα....Ρετιρέ και πάνω.... :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 18:09 »
Παραγκα είναι.Εγώ περιμενω να προσθεσουν 100 βαθμούς στην βαθμολογία μου για την σωστή μου πρόβλεψη της παραιτησης Τσιωλη στον αγώνα ΠΑΣ-Καλλονή.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 18:23 »
Εγώ πάντως έχω να καταγγείλω ότι αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες, οι οσφυοκάμπτες, οι κοιλιόδουλοι της Σούπερ Κλίκας αφότου είδαν την πρωτιά μου στο Α΄γύρο, άρχισαν να στήνουν ματσάκια με σκοπό και στόχο να με ρίξουν από την κορυφή! :P :P :P :P

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 18:26 »
[Κομπότης]Ο Θωμάς ήταν ερασιτέχνης.Εδώ κάνουμε επαγγελματικές δουλειές.. :P :P :P[/Κομπότης]

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 19:03 »
καλείται η παράγκα της καταχώρησης :
είτε να καταχωρήσει τον πόντο του g-g στο Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (αν δεν το έχει κάνει ήδη) είτε να αλλάξει το χρώμα στη συνολική κατάσταση της πρώτης σελίδας του θέματος ... εκτός αν αποτελούν ΚΡΗτική και όχι ΚΡΙτική επιτροπή!
 ;)

ειναι καταχωρημενος ο ποντος
το μπλε γινεται χειροκινητα και δεν εχει καμια σχεση με το αν περαστηκε ο ποντος
ειναι θεμα αισθητικης απλα ;)

Στη συγκεντρωτικη βαθμολογια στη σελ. 3 εχω 3-0 κι οχι 2-1. Να διορθωθει παραυτα και να μου προσθεσετε 0,80 απ το 2-3 γκολ που επιασα τον βαζελο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αυτοι οι ο,80 ποντοι μπορει να παιξουν καθοριστικο ρολο στην κουρσα για την πρωτια, την οποια πλησιαζω %-|

δεν καταλαβαινω που εννοεις οτι ειναι το προβλημα. πες μου αγωνιστικη και παιχνιδι ::)

Εγώ πάντως έχω να καταγγείλω ότι αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες, οι οσφυοκάμπτες, οι κοιλιόδουλοι της Σούπερ Κλίκας αφότου είδαν την πρωτιά μου στο Α΄γύρο, άρχισαν να στήνουν ματσάκια με σκοπό και στόχο να με ρίξουν από την κορυφή! :P :P :P :P

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! :P :P :P :P

τι ωραια φαινεστε απο εδω ψηλα φιλε μου! :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 01:29 »
Δαιμονισμενος ο JesPAS στο δευτερο γυρο....

Παράθεση
Παραγκα είναι.Εγώ περιμενω να προσθεσουν 100 βαθμούς στην βαθμολογία μου για την σωστή μου πρόβλεψη της παραιτησης Τσιωλη στον αγώνα ΠΑΣ-Καλλονή.

2/2 σε διωγμους προπονητων ο Pastakis...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 01:34 από pagourenko1966 »