Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
5 (11.4%)
0-1
3 (6.8%)
1-2
12 (27.3%)
2-3
1 (2.3%)
0-0
2 (4.5%)
1-1
8 (18.2%)
2-2
2 (4.5%)
2-0
4 (9.1%)
1-0
3 (6.8%)
2-1
2 (4.5%)
άλλο?
2 (4.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 44

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 07 Οκτ 2013 11:21

Αποστολέας Θέμα: 7η Αγ. Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 32339 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: 7η Αγ. Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #150 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 00:32 »
Παράθεση
Εσυ εμαθες στο μπεχο...
τον Ντε μολ τον πληρωσες θα παρουμε αδειοδοτηση του χρονου?
Ελεος, δεν φταίει ο δόλιος KAI σ' αυτό! Μόλις προ 3μήνου, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κι εκφράζοντας βαθιά πικρία, δήλωσε σαφώς πως υπεύθυνο που δεν τον έχει πληρώσει 2 χρόνια τώρα, είναι το CAS που δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση και δεν έχει ο δύσμοιρος, που με λαχτάρα περιμένει πως και πως να πληρώσει, τη δύναμη να το σκοτώσει για να τη βγάλει. Αμάν πια με την καχυποψία και τον αρνητισμό σας!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 00:42 »
Για πες μου ρε εξυπνακια, ποσους ξερεις εσυ απ αυτους που ηταν μεσα και λες οτι δεν εχουν φιλοτιμο, αξιοπρεπεια και οτι ειναι ρουφιανοι?
 Παω στοιχημα κανεναν δεν ξερεις! Κι αν ξερεις να μου πεις ξερω αυτον κι αυτον κι αυτον. Αλλα κανεναν δεν ξερεις.
 Κατα τ αλλα χαρακτηριζουμε απ τα πληκτρολογια...

Διάβασε εκ νέου το μήνυμα μου, μήπως και καταλάβεις......Πήγες τόσα χιλιόμετρα κατάφερες και μπήκες μέσα και βλέπεις σύνταυρους απέξω! Είσαι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμένος να μείνεις απ΄έξω για συμπαράσταση!!!!!!! Τι δεν καταλάβαινεις πασά μου;

Το "ρουφιάνοι" που το διάβασες; Στο Υ.Γ. 2; Για κάποιο λόγο έχουν εφευρεθεί και οι παράγραφοι....

Υ.Γ. Τους χαρακτηρισμούς τύπου "εξυπνάκια" αλλού....στους "εξυπνάκηδες"!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 01:17 »
Σε σενα το λεω γιατι τετοιες πετας και στο λεω "μπροστα" σου. Εσυ αυτα που λες για αλλους τα πετας ετσι.
 Σου εκανα μια ερωτηση και απαντας οτ να ναι.
Την ξανακανω! Ξερεις κανεναν απ αυτους που εδωσες απλοχερα ολους αυτους τους χαρακτηρισμους?
 Ασε απαντω μονος μου, γιατι ειμαι σιγουρος. ΚΑΝΕΝΑΝ. Η αν ξερεις, ξερεις εναν και οτι σου λενε μαλλον.
 Κομμενοι λοιπον οι χαρακτηρισμοι γι ανθρωπους που δεν γνωριζεις, γιατι τουλαχιστον 6-7 απ τα παιδια που ηταν εκει, ειναι κολλητοι μου φιλοι και γαμω τα παιδια. Τελος!!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 01:51 »
Καλα πως ξεπηδαμε ενα θεμα απο τον Χριστοβασιλη στο Παντελιδη,απ τον Παντελιδη στους γυμναστες,απο τους γυμναστες στους παιχτες,απο τους παιχτες στην κερκιδα,απο την κερκιδα στην Ξανθη,και απο την Ξανθη στους blue vayeros ειναι αποροιας αξιον

Γιαννεναρα μην μας λυπασαι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 04:35 »
ayuto ειπαμε πουτανα ολα. ηρθα να τα γαμησω ολα ;)
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 05:14 »
Ασχετο αλλα σχετικο. Καλα ο fanaticpas ειναι σκουπρο μονο και μονο απ τα λεγομενα του. Αλλα εσυ ρε deceiver γιατι προκαλεις?
 Απαραδεκτος και εισαι και moderator.
Αλλα βεβαια κατα τ αλλα κρατατε γραμμη εδω και οταν ο αλλος βριζει η γενικευει και τσουβαλιαζει τα σβηνετε, ετσι δεν λετε?
Δηλ. φταιγανε και οι 50 που ηταν μεσα στην Ξανθη για οτι εγινε? Ε μην τρελαθουμε κιολας...

Καναμαν 1000 χιλιομετρα ρα, που λεγε κι ο λαρισαιος στο Νταμπιζα, να δουμε την ομαδα να κανει αυτο τα κατι παραπανω που περιμεναμε απ οταν τρεχαμε στους Λυκους, τους Θερμαικους και τους Παυλλομελαδες κι αντι να πανηγυρισουμε μεσα στο γηπεδο πανηγυρισαμε σ ενα βενζιναδικο.

Ο προεδρας κ τ "αδερφια" μας (και περισσοτερο απ ολους οι " ολοι ΠΑΣ ειμαστε μωρε" "γιατι τσακωνονται οι συνδεσμητες?" "Μονο μονιασμενοι θα παμε μπροστα") μπηκαν να δουν το ματσακι με εξαιρεση καποιους λιγους που στην τελικη μπορει να χουν κ προσωπικα μαζι μας, για....ευνοητους λογους.

Ερχεται ο αλλος, μετα απο τοσο καιρο να μας πει κ σκουπρα απο πανω. Ο εξυπνος, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ που καταφερε να μπει μεσα, ενω εμεις που ειμαστε χαζοι κατσαμαν αποξω.

Ανταποδιδω τους χαρακτηρισμους.

ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ???

Α. Αν οι δικοι μου φιλοι ειναι σκουπρα, αλλο τοσο οι δικοι σου ειναι τενεκεδες.

Β.Επειδη το χεις ξανακανει αυτο, και προσωπικα δε γνωριζομαστε, δεν ξερω να σου χω φαει καμια γκομενα ξερωγω ή να χω μιλησει ασχημα για σενα ( αν με γνωριζες θα ηξερες οτι δεν τα συνηθιζω κι ολας), αν δε σου αρεσει ο τροπος που κανω μοντερεησιον στο φορουμ ζητα απο τους υπολοιπους να μου στερησουν το δικαιωμα. Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι. Δε σε εχουν ενοχλησει χιλιες δυο μαλακιες που γραφονται κ σβηνονται εδω μεσα, ασχολεισαι μ εμενα. Δεν αξιζω τον κοπο σου.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 08:47 »
Αν και οφτόπικ βάζουμε και κάναν τόνο ε; 
Μη θυσιάζουμε τη γλώσσα μας λόγω τεμπελιάς... :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 09:44 »
Σε σενα το λεω γιατι τετοιες πετας και στο λεω "μπροστα" σου. Εσυ αυτα που λες για αλλους τα πετας ετσι.
 Σου εκανα μια ερωτηση και απαντας οτ να ναι.
Την ξανακανω! Ξερεις κανεναν απ αυτους που εδωσες απλοχερα ολους αυτους τους χαρακτηρισμους?
 Ασε απαντω μονος μου, γιατι ειμαι σιγουρος. ΚΑΝΕΝΑΝ. Η αν ξερεις, ξερεις εναν και οτι σου λενε μαλλον.
 Κομμενοι λοιπον οι χαρακτηρισμοι γι ανθρωπους που δεν γνωριζεις, γιατι τουλαχιστον 6-7 απ τα παιδια που ηταν εκει, ειναι κολλητοι μου φιλοι και γαμω τα παιδια. Τελος!!!!

Ξέρω και πρόσωπα, αλλά όπως .........καταλαβαίνεις φαντάζομαι, δεν γίνεται να δίνεις ανθρώπους δημόσια. Βέβαια εσύ απαντάς από μόνος σου., έτσι σε βολεύει. Περίσσευμα δημοκρατικότητας!

Αφού ξέρεις άτομα που πήγανε, γνωρίζεις να μας πεις γιατί δεν έμειναν και αυτοί απέξω όπως όφειλαν; Εν τέλει πως μπήκαν; Αφού δεν υπήρχαν εισιτήρια.

Υ.Γ. Ποιοι μου λένε να τα πω; Ξέρεις πρόσωπα; Για πες ονόματα! Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 10:24 »
Παράθεση
Και μετά να λέμε ότι έχουμε όραμα για την ομάδα και μας κάνει πόλεμο ο όχλος

οχλαγωγία, πολύ οχλαγωγία...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 10:33 »
εγω ξερω οταν πας εκτος εδρας
εισητηρια υπαρχουν διαθεσιμα αλλα κανεις δε σ δινει
και εχεις μονο 50 προσκλησεις για 70 ατομα
Η΄ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ Η΄ΚΑΝΕΝΑΣ

και απ τη στιγμη που καποιοι μπηκαν αδιαφοροντας για τους υπολοιπους
γλωσσιτσα να βγαλουν τωρα σε αυτους που τους εδωσαν τις μπεχο προσκλησεις οχι εδω σε εμας.

Παράθεση
Ερχεται ο αλλος, μετα απο τοσο καιρο να μας πει κ σκουπρα απο πανω.
Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες..... ;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 10:37 »
Παράθεση
Και μετά να λέμε ότι έχουμε όραμα για την ομάδα και μας κάνει πόλεμο ο όχλος

οχλαγωγία, πολύ οχλαγωγία...

Άσχετα με την παράθεση του Γρυπός ... χάβρα.
Καλά θα είναι, οι παραθέσεις να παραπέμπουν στο F.Text ... δηλ., ποιός το έγραψε και τι είπε στο σύνολο ο σύνταυρος.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 10:56 »

μαλακές;  :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 11:00 »

μαλακές;  :P

Άστα να πάνε στο διάλο
Κάθε καρέκλα και χάχας
Όλα πηγαίνουν στο φούντο
Κι αυτοί εκεί τη λιλής το χαβά

Γιάννης Μηλιώκας
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος goutos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 11:17 »
Αναφαίρετο το δικαίωμα της κριτικής, όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Γκρίνια για τη διοίκηση, γκρίνια για τον προπονητή, γκρίνια για τους παίκτες, το γήπεδο μισοάδειο και μέσα στη μίρλα, οι συνδεσμίτες τσακώνονται μεταξύ τους...

Μήπως θέλετε να επιστρέψουμε στις Β-Γ Εθνικές να έρθουμε στα ίσα μας;

Να θυμόμαστε όλοι μας που ήμασταν πριν από λίγα χρόνια.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε η υπέρ-ομάδα που τα σαρώνει όλα. Από το 1980 και μετά ζήτημα να έχουμε παίξει παίξει 3,5-4 χρονιές μπάλα της προκοπής, με μοναδική αξιόλογη στην Α' την περσινή σε ένα πρωτάθλημα που ποιοτικά ήταν 5 κλάσεις κάτω τα συνηθισμένα στάνταρ της Α' Εθνικής όπως την ξέραμε προ κρίσης.

Στήριξη στην ομάδα και τίποτα άλλο. Ο ιδανικός πρόεδρος, ο τοπ προπονητής και οι παιχταράδες δεν θα έρθουν ΠΟΤΕ στα Γιάννενα. Τουλάχιστον ας έχουμε τους τοπ οπαδούς...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Τετ 09 Οκτ 2013 19:04 »
fanaticPAS περιμενω ακομη......
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Πεμ 10 Οκτ 2013 00:10 »
Παράθεση
Ξερεις κανεναν απ αυτους που εδωσες απλοχερα ολους αυτους τους χαρακτηρισμους?

1.εγω που τους ξερω να μιλησψ?
2.απο που κι ως που το δεδομενο οτι γνωριζεις ΕΣΥ καποια ατομα ειναι και πιστοποιητικο γαματοσυνης?με την ιδια λογικη σου λεω οτι κι εγω γνωριζω τον deceiver αρα ειναι γαμω τα ατομα αρα οι δικοι σου δεν ειναι.
3.εγω δε θα σε ρωτησω αν ξερεις καποιον κτλ κτλ....εγω θα σε ρωτησω αν ησουν εκει.μεσα η εξω.
4.τελος????

υγ.εχουμε βγει off topic αλλα ξαναλεω....το topic του συγκεκριμενου ματς ειναι κλειδωμενο.
υγ1.fanaticPAS περιμενω ακομη
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Πεμ 10 Οκτ 2013 00:21 »
Παράθεση
2.απο που κι ως που το δεδομενο οτι γνωριζεις ΕΣΥ καποια ατομα ειναι και πιστοποιητικο γαματοσυνης?με την ιδια λογικη σου λεω οτι κι εγω γνωριζω τον deceiver αρα ειναι γαμω τα ατομα αρα οι δικοι σου δεν ειναι.

Για τον deceiver προσυπογράφω και εγώ!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Πεμ 10 Οκτ 2013 00:26 »
εγω ξερω οταν πας εκτος εδρας
εισητηρια υπαρχουν διαθεσιμα αλλα κανεις δε σ δινει

Διαβάζω όλα τα site  και ασφαλώς το http://www.bluevayeros.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1685:--2-0---&catid=13 (κάθε Τρίτη - εκτός ρεπό για εθνικής μας)

Λέει …
Παράθεση
Πολλοί ήταν οι φίλαθλοί μας που ήταν διάσπαρτοι μέσα στις κερκίδες, καθώς η ομάδα του Αγρινίου δεν έδωσε εισιτήρια.
Μετά …
Παράθεση
Και σε αυτόν τον αγώνα οι Blue Vayeros ήταν εκεί...
΄
Τα παιδιά bv μπήκαν ως γκρουπ ή διάσπαρτοι μέσα στις κερκίδες ... για να καταλάβω.
Αν γνωρίζει κάποιος μου λέει κι εμένα πριν πάω για τούφες.
Τθανκς.

Καλά είναι να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς και να επιδιώξουμε ενότητα ... ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα μόνο μια καρφύτσα τζίνημα  και δεν αργεί να δείξει φάσκελο μια για πάντα.
Θα ήθελε κανείς μια τέτοια εξέλιξη, τώρα που πατήσαμε πόδι στις 5άδες?
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Οκτ 2013 00:30 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Πεμ 10 Οκτ 2013 10:54 »
Αν γνωρίζει κάποιος μου λέει κι εμένα πριν πάω για τούφες.

Να μη μου κανένας. :stop:
Δεν έκλεισα μάτι εψές... η μητέρα του Παύλου Φύσσα η κ. Μάγδα στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη...

... και ασχολούμαι με την πορδοτσογλαναρία των ελληνικών κερκίδων, με τον κάθε blond and thick που τρώει 7 καθίσματα την καθισιά και με τους εξ' επαγγέλματος "οπαδούς".

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Οκτ 2013 11:06 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Πεμ 10 Οκτ 2013 16:12 »
Απειρε
1. Εσυ φιλε μου σαφως και να μιλησεις, γιατι ξερω οτι ξερεις τους περισσοτερους.
2. Εγω ξερω καποια απ τα παιδια και εχω αποψη, αντικειμενικα, περα απ το οτι ειναι φιλοι μου, ο αλλος δεν ξερει κανεναν και χαρακτηριζει με βαριες λεξεις. Τοσο απλο. Και ο deceiver γαμω τα παιδια μπορει να ειναι, απλα, θεωρω οτι ηταν προκλητικος ο χαρακτηρισμος του, τελος παντων τα βρηκαμε μ αυτον και καταληξαμε.
3. Δεν ημουν μεσα, ξερω ομως οτι καποια απ τα παιδια, καναν οτι μπορουσαν και μιλησαν, για να μπειτε μεσα. Δεδομενο αυτο. Τωρα αν ρωτας γιατι δεν βγηκαν εξω, να σου απαντησω ειλκρινα τι θα κανα εγω? Θα εκανα οτι μπορουσα για να μπειτε, θα παρακαλουσα, αλλα δεν νομιζω οτι θα βγαινα εξω. Δε νομιζω επαναλαμβανω, γιατι δεν ξερω εκεινη τη στιγμη πως θα αντιδρουσα.
4. Σαφεστατα τελος, οταν μιλαω με καποιον που δεν ξερει προσωπα και πραγματα.

Υ.Γ. Απ τον αλλον θα περιμενεις πολυ ακομα απαντηση. Μονο και μονο ο χαρακτηρισμος που ειπε για τα παιδια που μειναν απ εξω, τον κανει δυο φορες σκουπρο. Δεν χρειαζεται να τον ξερεις αυτον, για να χαρακτηρισεις, απ τη στιγμη που μιλαει ετσι.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Παρ 11 Οκτ 2013 12:35 »
Ποιος σου είπε εσένα ότι δεν ξέρω κάποια από τα άτομα που ήταν μέσα; Από μόνος σου, το συμπέρανες ή έτσι σε βολεύει. Κάτσε στη βόλεψη σου!

Δεν μου απάντησες: Αφού δεν υπήρχαν εισιτήρια πως μπήκαν στο γήπεδο; Από τη μάντρα;

Υ.Γ. Οι A.F. έβγαλαν προχθές μια ανακοίνωση; Την πήρες πρέφα; Μπορεί να βρέχει συχνά στην πόλη, αλλά όχι πάντα!