Το οτι έχασες ενα τετ α τετ από λάθος της άμυνας και μάλιστα γλίστρημα δεν αλλάζει τα δεδομένα της ανυπαρξίας σου σαν ομάδας. Ο ισχυρισμός για ύποπτη εμφάνιση θα τον χαρακτήριζα επιεικώς φαιδρό. Εκτός αν έχεις κάτι συγκεριμένο να μας πεις και δεν το λες...αν δεν έχεις τότε είναι ύποπτη η δική σου τοποθέτηση σύνταυρε. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε πως είναι καθαρά θέμα προπονητή η διαχείρηση της λειτουργίας της ομάδας. Το οτι χάσαμε 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο λόγω ανυπαρξίας του αντιπάλου δε λέει τίποτε.
Το ότι έχουμε τόσους βαθμούς μέχρι τώρα οφείλεται αποκλειστικά στη μετριότητα των ομάδων που αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας. Τρία ματς εκτός έδρας με μετριότατες ομάδες κι έχουμε τρείς ήττες.
Οποιος έχει καθαρό μυαλό βλέπει καθαρά τι γίνεται.
Προφανώς και το αν θα μπει ένα τετ-α-τετ ή όχι δεν (πρέπει να) αλλάζει τα δεδομένα κανενός παράγοντα όσον αφορά την αξιολόγηση της αγωνιστικής εικόνας μιας ομάδας.
Έλα που όμως, φίλε μου, στη πόλη μας και στη χώρα μας, αν θέλεις, η ποδοσφαιρική νοημοσύνη της πλειονότητας των φιλάθλων με ένα πετυχημένο τετ-α-τετ σε κατατάσει στους "πετυχημένους" και με ένα αποτυχημένο πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα.
Πάντως, και για την οικονομία της συζήτησης, μόνο το τετ-α-τετ του Ίλιτς είναι από γλίστρημα και λάθος της άμυνας. Του Τσουκαλά είναι από "ένα-δύο", ενώ του Στρούνα από πάσα του Τσάβες. Επίσης, το τετ-α-τετ του Τσάβες είναι από ομαδική προσπάθεια, αν και δεν το 'δειξε καλά η Νόβα, καθώς έδειχνε ακόμη το ριπλέι της προηγούμενης φάσης.
Ο ισχυρισμός που έκανα, ως προς την εμφάνιση των παιχτών, δε ξέρω αν είναι φαιδρός ή όχι, αλλά ξέρω ότι αυτή είναι η εικόνα που αποκόμισα βλέποντας το παιχνίδι. Κι επειδή δεν μπορώ να το στηρίξω, γι' αυτό το σταμάτησα. Η τοποθέτησή μου, φίλε echo, δεν είναι καθόλου ύποπτη, παρά μόνο εκφράζει αγανάκτιση και παράπονο.
Δεν λέει τίποτα ότι χάσαμε 2-3 ευκαιρίες από ανυπαρξία αντιπάλου;
Στη Σούπερ Λιγκ παίζουμε, φίλε μου. Όποιος κανει μισή ευκαιρία και βάζει γκολ, ταμπουρώνεται και παίρνει το παιχνίδι. Δεν είμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ που κάνεις 10 φάσεις και θα μπουν οι 2. Όχι ένα, αλλά μισό λάθος του αντιπάλου αν μπορέσεις να εκμεταλευτείς, "καθάρισες τη μπουγάδα".
Το που οφείλονται οι βαθμοί που έχουμε πάρει μεχρί τώρα, θα το πούμε όταν θα κάνουμε ταμείο το Μάιο.
Και όσο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι πρέπει να υπάρξει άμεση αλλαγή προπονητή: Αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα (πρέπει να) γίνεται όταν υπάρχει παρέκκλιση απ' το στόχο. Οτιδήποτε άλλο, εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς και συμφέροντα. Ο προπονητής πρέπει να μείνει και να στηριχτεί απ' τη διοίκηση: 1) Με κάποιον εκ των διοικούντων να πηγαίνει στις προπονήσεις και να τρίζει τα δόντια των ποδοσφαιριστών, 2) με μεταγραφές το Γενάρη(σίγουρα αριστερού μπακ και σέντερ φορ περιοχής), 3) με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και των προπονητικών.