Εγω βλεπω οτι εκανα λαθος που πιστεψα μετα το ματς με τον απολλωνα οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα απο περυσι
Και αν ειχε ερθει τοτε ο ντε βινσεντι θα μας βαφτιζα μπαρτσελονα παρα λιγο
Ο Απολλωνας με παγιδευσε και φαινεται ξεκαθαρα το γιατι με την παρουσια που εχει μεχρι σημερα
Εχουνε φυγει απο την ομαδα παντος, γεωργιου,οικονομου και δεν εχουνε αναπληρωθει τα ανασταλτικα καθηκοντα αυτων των παιχτων
Ησουνα ατσαλινος περυσι στην αμυνα και ειχες φοβερη ανασταλτικη λειτουργια
Συν το οτι γυρισε ο ντε βινσεντι και ειναι σαν να μην υπαρχει που ειναι χειροτερο ψυχολογικα απο το να μην τον ειχαμε καν
Μετρηστε ποσοι ειναι οι παιχτες φετος γιατι εγω τους βγαζω λιγοτερους απο περυσι
Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να ειμαστε απαιτητικοι και παραλογοι εκει που δεν πρεπει
Να τα βαλουμε με τον προεδρο η με τον προπονητη?
Εγω τον βλεπω και τον λυπαμαι τον σαββα
Μου΄ρχεται να παω να του πω ρε σαββα κανε οτι μπορεις μαζι σου ειμαστε για να τον κανω να νιωσει οσο πιο καλα γινεται
Δεν μου φταιει σε τιποτα ο ανθρωπος τον φερανε εδω για να κανει οτι μπορει
Βιντεο δεν ξερω μονο αν κοιταει απο την περσινη ομαδα να παρει καμια ιδεα
Δεν ειναι κακο να κοιτας τον προκατοχο σου που τα πηγε καλα
Ειναι δεδομενο οτι ο χριστοπουλος ειναι καλυτερος απο τον σαββα οπως και ο τσιωλης το ιδιο αλλα....
Αν ειναι σε θεση ο προεδρος να φερει αλλον αποδεδειγμενα καλυτερο ας το κανει αλλιως δεν κανουμε τιποτα
Απο το να γρινιαζουμε καθε κυριακη καλυτερα να φυγει να τελειωνουμε
Αν δεν ειμαστε σε θεση να τον στηριξουμε κακο στην ομαδα κανουμε πρωτα απο ολα
Αλλα αν ο ιλιτς χανει τετ-α-τετ εδω και ενα χρονο, ο τσουκαλας κανει χαλια κοντρολ , ο στρουνα σημαδευει στη στρουγκα, ο κοροβεσης ειναι σκια του εαυτου του και στον παγκο υπαρχει ο γιακος για αλλαγη τι να κανει ο παντελιδης?
Αν προηγηθεις ολα ειναι καλα το θεμα ειναι πως αντιδρας οταν φας πρωτος
Εκει εχουμε μεγαλο προβλημα φετος ειδικα εκτος εδρας
Σημερα μετα το 1-0 καταρρευσαμε στην κυριολεξια και παλι καλα που δεν φαγαμε πιο πολλα
Παση θυσια νικη με πανιωνιο και προκριση στο κυπελλο και ισως με την επιστροφη ντε βινσεντι να προκυψει κατι πιο καλο
Θελει υπομονη το γαμημενο το ποδοσφαιρο ειδικα μετα απο ηττες