Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογία Ιανουαρίου 2014  (Αναγνώστηκε 87680 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία Ιανουαρίου 2014
« Απάντηση #350 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 21:50 »
μας εκοψες το γηπεδο θα μας κοψεις και την καφετερια. πουλα και δρομο.

ΠΑΣ παντου που εισαι ρε φιλε τωρα?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 22:02 »

πηγε να καλωσορισει τη μεταγραφαρα!!!  :P
αν ισχυει,φιλος μου με διαρκειας μου ειπε οτι το πεταει στη τουαλετα!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 22:14 »
Αφήνοντας κατά μέρος το ότι έρχεται ως δανεικός, το οποίο σαφώς πρέπει να μας προβληματίσει...

Να πω ότι είχα εντυπωσιαστεί από την απόδοση του Βραζιλιάνου στο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.
Αλάνθαστος, με ηρεμία και ψυχραιμία, έδειξε να κατέχει τη θέση του στόπερ, θυμάμαι ότι είχα γράψει γι'αυτόν κολακευτικά σχόλια, μετά το 1-0.
Στη Δόξα Δράμας, αντίθετα, πριν 3 χρόνια, ήταν απογοητευτικός, αλλά εκεί έπαιζε ως αμυντικό χαφ σε μία ομάδα που δεν είχε ελπίδες για κάτι καλό.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 22:20 »
Δεν έβαλε μυαλό με τον Ντε Βισέντι κ πάλι  :takataka: έκανε η προεδράρα μας με Λεάντρο.Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον άνθρωπο.Ξεφτιλίζει την ιστορία της ομάδας μας με δανεικούς της τελευταίας στιγμής λές κ είμαστε καμια ομαδούλα της πλάκας.Εκεί μας κατάντησε.
Κ που μιλάμε για εσένα χάρη σου κάνουμε,δεν αξίζεις ούτε ένα σχόλιο.Κατάντησες σε 5 χρόνια να γίνεις ο πιο αντιπαθητικός πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΣ.Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεις πόσο λίγος είσαι κ ότι δεν έκανες για πρόεδρος ούτε ομάδας Γ' ερασιτεχνικού.Δεν μπορώ να σκεφτώ τι βλέπουν κάποιοι κ σε υποστηρίζουν κ πιστεύω πως είναι μαζί σου για κάποιο όφελος-συμφέρον κ σε στηρίζουν.
Μακάρι να μην ησουν πρόεδρος του ΠΑΣ κ ας παίζαμε κ Γ' εθνική.
ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Ιαν 2014 22:33 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 22:54 »
Παιδιά μην προτρέχετε. Βγήκε ανακοίνωση; Επειδή η γκαζέτα έβγαλε είδηση και αναπαράγεται χωρίς να ελεγχθεί;
Αν ισχύει, τότε ναι, είναι μαλακία του ΧΒ. Μέχρι να μάθουμε όμως καλό είναι να δείξουμε λίγη εγκράτεια σε αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 23:35 »
Τελικά παραμύθι - φούρναρης η ιστορία με τον Λέαντρο. Προϊόν του σιχαμένου vazelleta.gr!

Τους αξίζει πολύ κράξιμο! Τι λέτε;

http://www.gazzetta.gr/football/article/583329/daneikos-apo-ton-olympiako-ston-pas-o-leantro
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 00:50 »
Παράθεση
Climaco Pinto Leandro

Leandro Climaco Pinto (born 24 January 1994) is a Brazilian footballer who currently plays for Superleague Greece club PAS Giannina F.C. on loan from Olympiacos, as a Centre back.

Current club:  PAS Giannina F.C.
                     (on loan from Olympiacos
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Φεβ 2014 00:53 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 02:12 »
Από drevenall
Παράθεση
Αισθανόμενοι την μεγάλη αναταραχή και τον έντονο αναβρασμό που επικρατεί ανάμεσα στους πιστούς οπαδούς του ΠΑΣ -για ακόμη μία φορά μετά και τα τελευταία αλλεπάλληλα κρούσματα στην ομάδα τα οποία και τους έχουν αναστατώσει βαθειά- απευθυνθήκαμε στον καθ' ύλην αρμόδιο.
Το θέσαμε υπόψιν του και του ζητήσαμε να μας καταθέσει την άποψή του για να την μεταφέρουμε στο πολυπληθές κοινό του ΠΑΣ.
Αρνήθηκε να απαντήσει και παρόλη τη φορτική επιμονή μας, μας παρέπεμπε ξανά και ξανά σε παλιότερες, καλοκαιρινές, δηλώσεις του, τονίζοντάς μας διαρκώς πως εμένει σε αυτές.
Εμείς με τη σειρά μας τις αναζητήσαμε και σας τις παρουσιάζουμε:

Δυστυχώς θα πω μια λέξη, ο όχλος έτσι αντιμετωπίζει τα προβλήματα.
Πιστεύουν ότι οι κινήσεις που κάνω είναι λάθος, οι οποίες όμως μέχρι σήμερα δικαιώνονται.
Υπάρχει μεγάλη πίκρα, αλλά δεν με αφήνουν αυτά πίσω. Αυτοί που φωνάζουν, αυτοί θα με βαρεθούν.
Ας είναι το γήπεδο άδειο, ας είναι και 5 άτομα, η ομάδα όμως κάθε μέρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Αυτοί που φωνάζουνε, θα χειροκροτάνε ξανά.
Δεν θα περάσουν πολλοί μήνες και πάλι θα έχουμε χειροκροτήματα και μπράβο για τον πρόεδρο.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 02:21 »
Από drevenall
Παράθεση
Αισθανόμενοι την μεγάλη αναταραχή και τον έντονο αναβρασμό που επικρατεί ανάμεσα στους πιστούς οπαδούς του ΠΑΣ -για ακόμη μία φορά μετά και τα τελευταία αλλεπάλληλα κρούσματα στην ομάδα τα οποία και τους έχουν αναστατώσει βαθειά- απευθυνθήκαμε στον καθ' ύλην αρμόδιο.
Το θέσαμε υπόψιν του και του ζητήσαμε να μας καταθέσει την άποψή του για να την μεταφέρουμε στο πολυπληθές κοινό του ΠΑΣ.
Αρνήθηκε να απαντήσει και παρόλη τη φορτική επιμονή μας, μας παρέπεμπε ξανά και ξανά σε παλιότερες, καλοκαιρινές, δηλώσεις του, τονίζοντάς μας διαρκώς πως εμένει σε αυτές.
Εμείς με τη σειρά μας τις αναζητήσαμε και σας τις παρουσιάζουμε:

Δυστυχώς θα πω μια λέξη, ο όχλος έτσι αντιμετωπίζει τα προβλήματα.
Πιστεύουν ότι οι κινήσεις που κάνω είναι λάθος, οι οποίες όμως μέχρι σήμερα δικαιώνονται.
Υπάρχει μεγάλη πίκρα, αλλά δεν με αφήνουν αυτά πίσω. Αυτοί που φωνάζουν, αυτοί θα με βαρεθούν.
Ας είναι το γήπεδο άδειο, ας είναι και 5 άτομα, η ομάδα όμως κάθε μέρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Αυτοί που φωνάζουνε, θα χειροκροτάνε ξανά.
Δεν θα περάσουν πολλοί μήνες και πάλι θα έχουμε χειροκροτήματα και μπράβο για τον πρόεδρο.

κιτσιομαης στην πραγματικοτητα.........

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 09:00 »
τελειωνετε βρε μαγκες με τα παραρτηματα....,αυτη η λεξη ειναι ελληνικη επινοηση για να δειξει την αδυναμια οσων δεν μπορουν να παρουν το πρωταθλημα,των ολυμπιακων πριν μερικα χρονια των βαζελων τωρα και των γαυρων του βορρα πιο προσφατα.
Ενας ηγιης οπαδος σκεφτεται μονο το καλο της ομαδος του,δηλαδη,ενα πχ.,αν ερχοταν ο Σπανος στον ΠΑΣ και σου εφερνε την πρωτη χρονια του 5 δανεικους και σου ελεγε σε 3-4 χρονια αν εχω καλη πορεια πλει-οφ κτλ θα σου φτιαξω καλη ομαδα που να εχει και γηγενεις παικτες,θα ειχε κανενας προβλημα??? εγω πιστευω εκτος απο ελαχιστους οχι.....
ας αφησουμε λοιπον την καραμελα της αξιοπρεπειας στο ποδοσφαιρο,αξιοπρεπεια ειναι να κερδιζεις στους αγωνιστικους χωρους ειτε με δανεικους ειτε με κανονικους,αν οι δανεικοι μπορουν να δωσουν το 100% ,εγω δεν εχω προβλημα
αλλωστε σε ελευθερη οικονομια ζουμε,αν δεν μας αρεσει ας παμε να δουμε ερασετεχνικο και οχι τον ΠΑΣ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ παντου

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 10:50 »
Μαγκες καποιο λαθος κανετε δεν ειπα πουθενα οτι υποστηριζω την τακτικη των δανεισμων, μεταγραφη εχω να καλοσωρισω πολυ καιρο πριν ερθει ο χριστοβασιλης μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχω κανει ποτε. Στην τουαλετα πεταμε και κανα χρησιμο πραγμα καμια φορα αλλα το πεταμε και εκει που πρεπει εστω και μια φορα (εγω παντως με πολλες παρουσιες στο γηπεδο διαρκειας δεν πηρα ποτε και για κανεναν.

πηγε να καλωσορισει τη μεταγραφαρα!!!  :P
αν ισχυει,φιλος μου με διαρκειας μου ειπε οτι το πεταει στη τουαλετα!

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 12:14 »
Τελικά τον φέραμε ή οχί;; Λογικά ναι, αλλά πάλι λόγω των τέλειων αντανακλαστικών της ΠΑΕ, δεν ξέρουμε τί γίνεται..

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 12:17 »
Τελικά τον φέραμε ή οχί;; Λογικά ναι, αλλά πάλι λόγω των τέλειων αντανακλαστικών της ΠΑΕ, δεν ξέρουμε τί γίνεται..

Αν λες για τον ...Leandro Climaco Pinto Fernando Barbosa…I-daneikos?

... μας τον έστειλαν, τον πήραμε, τον πήραμε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 12:58 »
τελειωνετε βρε μαγκες με τα παραρτηματα....,αυτη η λεξη ειναι ελληνικη επινοηση για να δειξει την αδυναμια οσων δεν μπορουν να παρουν το πρωταθλημα,των ολυμπιακων πριν μερικα χρονια των βαζελων τωρα και των γαυρων του βορρα πιο προσφατα.
Ενας ηγιης οπαδος σκεφτεται μονο το καλο της ομαδος του,δηλαδη,ενα πχ.,αν ερχοταν ο Σπανος στον ΠΑΣ και σου εφερνε την πρωτη χρονια του 5 δανεικους και σου ελεγε σε 3-4 χρονια αν εχω καλη πορεια πλει-οφ κτλ θα σου φτιαξω καλη ομαδα που να εχει και γηγενεις παικτες,θα ειχε κανενας προβλημα??? εγω πιστευω εκτος απο ελαχιστους οχι.....
ας αφησουμε λοιπον την καραμελα της αξιοπρεπειας στο ποδοσφαιρο,αξιοπρεπεια ειναι να κερδιζεις στους αγωνιστικους χωρους ειτε με δανεικους ειτε με κανονικους,αν οι δανεικοι μπορουν να δωσουν το 100% ,εγω δεν εχω προβλημα
αλλωστε σε ελευθερη οικονομια ζουμε,αν δεν μας αρεσει ας παμε να δουμε ερασετεχνικο και οχι τον ΠΑΣ

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δλδ;
Μάλλον άλλον ΠΑΣ έχεις ως φιλοσοφία...

Υ.Γ. πέρσυ είχαμε καλή πορεία χωρίς δανεικούς.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 13:41 »
ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος 7PAS7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 17:52 »
Ανακοινώθηκε λεάντρο???????????

Θα μας κανεις  να ντρεπομαστε που ημαστε ΠΑΣ ρεε....

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:02 »
Ανακοινώθηκε λεάντρο???????????

Θα μας κανεις  να ντρεπομαστε που ημαστε ΠΑΣ ρεε....

το χει κανει ηδη...  :(

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:04 »
Από το σημερινό αγώνα καταλαβαίνεις γτ πήρε Leandro , εστω κ δανεικό .... O Κολοβέτσιος ... ΔΕΝ, ρε παίδες....
και είναι κρίμα γτ ο ΠΑΣ του έδωσε την ευκαιρια από τα αζήτητα της Λαρισας να κανει μια "καλή" (γι'αυτόν) μεταγραφή....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:08 από PASpartoo »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:05 »
Δεν έχει ανακοινωθεί κανένας Λέαντρο. Ένα γαμημένο δημοσίευμα ήταν από κάποιο που....παιδό του vazelleta.gr για να κάνουν το χατήρι του Αλασκούζου και να μας βγάλουν παράρτημα τα καθίκια!

Αποσυνδεδεμένος 7PAS7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:08 »
Δεν έχει ανακοινωθεί κανένας Λέαντρο. Ένα γαμημένο δημοσίευμα ήταν από κάποιο που....παιδό του vazelleta.gr για να κάνουν το χατήρι του Αλασκούζου και να μας βγάλουν παράρτημα τα καθίκια!

ακουσα στο ραδιο φιλε μου οτι ανακοινωθηκε στη συνεντευξει τυπου γι αυτο το εγραψα..τωρα δεν ξερω αν ισχυει αλλα λογικα ναι  :stop:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:13 »

ακουσα στο ραδιο φιλε μου οτι ανακοινωθηκε στη συνεντευξει τυπου γι αυτο το εγραψα..τωρα δεν ξερω αν ισχυει αλλα λογικα ναι  :stop:

Αν έγινε αυτό δεν το ξέρω...πάντως στην ιστιοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει ανακοίνωση. Αλλά οι μεταγραφές έληξαν χθες!

Αν πήραμε πάλι δανεικό από τον γαύρο, τότε τι να πω.........

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:14 »
http://www.sport-fm.gr/article/ston-pas-o-leadro/747951

Ρεζιλια των σκυλιων πραγματικα!!!!

Ντρεπομαι για το καταντημα μας......Εις ανωτερα στον απατεωνα και ολο το συναφι του,που μας καταντησαν Πανιωνιο,Λεβαδειακο και ολο το κακο συναπαντημα!!!

Τι να πεις..........
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:15 »
Φίλε μου ΔΕΝ υπάρχει αλασκούζος..... Ένας τυχοδιωχτης ειναι με σωρηδων τις μυνήσεις για μόλυνση θαλλασιου πλούτου που προσπαθει με κατι λαλακίες του στυλ παραγκα & οραμα να τρομοκρατει τους διαιτητες είτε μεσω του "γυαλιού" είτε με τα "παιδάκια" που στέλνει για να τους .... κοπανάει....
αυτός πιτσιρικας, πήγαινε στο καραϊσκακη κ υποστηριζε τον γαυρο παρεούλα με τον αδερφο του....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Φεβ 2014 18:21 από PASpartoo »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 19:02 »
Μόνο το όνομα θυμίζει ΠΑΣ Γιάννινα.Στα υπόλοιπα Ηλυσιακός...
Κατάντια...

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Σαβ 01 Φεβ 2014 20:07 »
Οι μεταγραφές που έγιναν δεν είναι για πέταμα.Δεν είναι όμως και οι παικταράδες που θα πάρουν την ομάδα πάνω τους και θα σώσουν την κατηγορία.Και ο ΠΑΣ τώρα ήθελε 2 τέτοιυς παικταράδες στυλ ΝτεβΙΝΣΈΝΤΙ, Μπεσέρα,Ριμόλντι.
Συν τοις άλλοις, Ακόστα,Σονγκό,Κυβελίδης δεν είναι και έτοιμοι.Ουσιαστικά δηλαδή περιμένουμε ελάχιστα πράγματα φέτος από αυτούς.

1) Η ομάδα χρειαζόταν ένα δεκάρι (αντι Ντεβινσέντι).Το έλεγε ο Τσιώλης, το έλεγε και η κοινή ποδοσφαιρική λογική.Το έλεγε και ο κόσμος αλλά ασ'τον αυτόν. Τι έκαμνε η διοίκησις? Άλλαξε προπονητή και πλέον δε χρειάζεται δεκάρι.Το παιχνίδι θα το κάνει ο τερματοφύλακας με δυνατά βολέ.Καταπληκτική λογική.
2) Η ομάδα χρειαζόταν στόπερ.Τζημόπουλος παρατεταμένα ντεφορμέ, Οικονόμου Ιταλία, Κολοβέτσιος (ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ) και ντεφορμέ και το μυαλό στην ΑΕΚ.Χρήματα στο ταμείο υπάρχουν από τις μεταγραφές των 2 τελευταίων.
3) Η ομάδα ΔΕΝ χρειαζόταν δανεικό παίκτη.Το φώναζε και ο ''όχλος'' και δίκιο είχε γιατί με τους δανεικούς δεν πας μπροστά και σου μένει η ρετσινιά.

Η διοίκηση συνδυάζοντας τις περιπτώσεις 2 και 3 προχώρησε στο δανεισμό του Λεάντρο από τους γαύρους. Και για να πει ότι ενισχύθηκε αλλά και για να πει στον ''όχλο'' ότι ''σε έχω γραμμένο''.Επίσης καταπληκτική λογική.

Ο Λεάντρο δεν είναι κακός παίκτης.Από τα λίγα παιχνίδια της Καλλονής που έχω δει έχω σχηματίσει καλή άποψη.Θα μπορούσε να γίνει ο αντι Κολοβέτσιος αν δεν ερχόταν ως δανεικός, αλλά ως κανονικός παίκτης του ΠΑΣ.Στη Βραζιλία τέτοιοι παίκτες βρίσκονται ανα εκατοντάδες χωρίς πολύ ψάξιμο και με χαμηλό οικονομικό τίμημα.Ποιος ο λόγος εμείς να πάρουμε έναν τέτοιο παίκτη δανεικό και όχι να βρούμε έναν και να τον φέρουμε ως κανονικό παίκτη? Γιατί να μην είμαστε ελεύθεροι να τον χρησιμοποιήσουμε σε όλα τα ματς? Υπάρχει αμφιβολία ότι σε κάποια ματς θα είναι απαγορευμένη η συμμετοχή του? Πρόχειρα σκέφτομαι τα 3 ματς με τις ομάδες της κρήτης.

Έτσι πάμε να σωθούμε?