Αποστολέας Θέμα: Αιγινιακός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 14867 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
Απ: Αιγινιακός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 03:18 »
Δεν κατηγορώ τους παίχτες. Γιατί να παίξουν; Για ποιο πράγμα να προσπαθήσουν; Προσπάθησαν πέρυσι και στο τέλος αντί να βλεπουν τα ονόματά τους γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες τα είδαν γραμμένα με βλάχικα στ' @@ του Καράμπελα.

Δεν κατηγορώ τον Σάββα. Τόσο ξέρει, τόσο μπορεί.

Δεν κατηγορώ ούτε τον Χριστοβασίλη. Δε νοιώθει. Απλό είναι. ΔΕ ΝΟΙΩΘΕΙ! Μικρή-μεγάλη πίεση 0 που είχε πει και μια ψυχή κάποιτε.

Ούτε καν τους συμβούλους του κατηγορώ. Βρήκαν και τα κάναν. Ποιος δε θα γούσταρε να ελέγχει πράγματα και καταστάσεις της αγαπημένης του ομάδας.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ όμως ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Που βλέπουμε εδώ και χρόνια τη βέβαιη πορεία. Μυρίζουμε εδώ και χρόνια τη σκατίλα που υπάρχει. Βουλιάζουμε πιο πολύ στη λάσπη και σφυράμε αδιάφορα.

Κι όσοι κάποια στιγμή μιλήσαν, φάγαν τόση λάσπη και τόσο σκατό που έβγαλαν το σκασμό και κόψαν πέρα.

Υπάρχει χρόνος; Νομίζω υπάρχει. Καλό κουράγιο!

(Δε θα πήγαινα στο πανηπειρωτικό. Αυτά τα αφήνω για τους "φιλάθλους" του γαύρου, του βάζελου, του μπαοκ και όλων αυτών των ομάδων που έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο σ' αυτά τα χάλια)

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΣ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 03:36 »
Η επίσκεψη στο πανηπειρωτικο θυμισε σεζόν 2009-2010 στο αεροδρόμιο όταν η ομάδα έπεφτε κ ο ντάσιος ήταν ο μόνος που μιλούσε στους οπαδούς.. Αυτή τη φορά τo καμπανακι χτύπησε νωρίτερα, ελπίζω να μην είναι ίδια χρονιά η φετινή.

Καλα ξυπνητουρια και καλή σωτηρία να έχουμε.

Αφήστε τα γαμωφόρουμ και τα φβ και βγείτε μπροστά επιτέλους.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 07:36 »
Έχουν τεράστια ευθύνη και οι παικτες.Για τον Παντελιδη όλοι καταλάβαμε τις δυνατότητες που έχει αλλα τόση αδιαφορία απο παίκτες δεν εχω ξαναδεί και προσπαθώ να καταλάβω γιατί.
1)Ξενερωμα απο πέρσι που δεν έπαιξαν ευρωπη;Αν ναι γιατι ανανέωσαν;
2)Δεν γουστάρουν τον προπονητη;Τοτε γιατι πριν δυο εβδομάδες του είπαν να μην φυγει;
3)Ειναι επαγγελματίες και πληρώνονται ;Ας κανουν το καθηκον τους.
Δεν ειμαι ακομα με πολυ καθαρο μυαλο για να σκεφτώ και αλλα .Ενα μονο ακομα.Για να κανεις ένα κ@λοσουτ σε μια ομαδα επιπεδου Αιγινιακου θες τον Μουρίνιο στον παγκο;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 09:04 »
Καταλαβαίνω απολύτως το πνεύμα σου Αχιλλέα, αλλά διαφωνώ εντελώς.
-Πες μου ρε φίλε, γιατί ο Λίλα έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα, σακατεύει όποιον αντίπαλο περνάει από δίπλα του αποζητώντας 2η κίτρινη-αποβολή από την αρχή του β΄ ημιχρόνου.
Και την παίρνει τελικά ατο 65', αφήνοντας την ομάδα για 25' με 10 παίχτες και με μεγάλη πιθανότητα να ηττηθεί.
-Πες μου ρε φίλε, κοιτάζοντας με προσοχή όλα τα ματς μέχρι τώρα, αν κερδίσαμε έστω και μία κόντρα από αντιπάλους.
Σε πληροφορώ, επειδή το έχω κοιτάξει, χάσαμε το 80-90% των διεκδικήσεων κι αυτό λόγω απάθειας και ζαμάν... Ο Μπέρτος της Ξάνθης είχε πολύ δίκαιο, είμαστε πολύ light.

Κάτι σάποιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και παιχνίδια παίζονται εν αγνοία της οπαδικής μάζας.
Κάποιοι ...κερδοσκοπούν ασφαλώς, και κάποιοι άλλοι (όλοι εμείς δλδ) φτάνουν στα όρια της αντοχής τους ...αφελώς.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 09:34 »
Παιδες οτι και  να λεμε δεν αλλαζει τιποτα απο εδω...υπαρχουνε 2 πυρηνες αγνων οπαδων ...ελατε στηριξτε και διαμορφωστε εσεις τις καταστασεις...ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε!!

Να αγιάσει το στόμα σου ρε Χάρη. Όταν τους λέω εγώ αυτά και επίσης ότι υπάρχουν κάποιοι "κακοί"οπαδοί με κατηγορούν ότι συμμετέχω  στον εμφύλιο που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας!!!!! Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο αφελείς ή τους προσποιούνται για να καλύψουν άλλα.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 09:42 »
Η επίσκεψη στο πανηπειρωτικο θυμισε σεζόν 2009-2010 στο αεροδρόμιο όταν η ομάδα έπεφτε κ ο ντάσιος ήταν ο μόνος που μιλούσε στους οπαδούς.. Αυτή τη φορά τo καμπανακι χτύπησε νωρίτερα, ελπίζω να μην είναι ίδια χρονιά η φετινή.

Καλα ξυπνητουρια και καλή σωτηρία να έχουμε.

Αφήστε τα γαμωφόρουμ και τα φβ και βγείτε μπροστά επιτέλους.

Δεν ήταν μόνο ο Ντάσιος. ήταν και ο Κούσας, ο Κανακούδης και πρέπει να μας μίλησε και ένας ακόμα.

Οι πρώτοι που την κοπανήσαν (έτσι για την ιστορία) και δεν έκατσαν ούτε να μας ακούσουν ήταν οι Σαϊτιώτης και ο Μιχαλόπουλος (νομίζω).
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ikis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 09:57 »
Συμφωνούμε όλοι με αυτά που διαβάζω ότι η χθεσινή εμφάνιση και ο αποκλεισμός ήταν ένα μεγάλο ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ! Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κσι σαν βιτρίνα φανέλας.
Επίσης, με την εικόνα που δείχνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, πάμε για σωτηρία και αν.
Ακόμη, είμαι πεπεισμένος ότι παίζονται πολλά στην ομάδα μας πίσω από τους αγωνιστικούς χώρους που έχουν να κάνουν με λεφτά και στοίχημα.
Τέλος, ο πρόεδρος μας είχε αποδείξει το 2009 πόσο αντι-ΠΑΣ είναι και φέτος το ξαναδείχνει.
Καλημέρα και Καλή λευτεριά!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 10:39 »
Παράθεση
Επίσης αρκετά παράπονα άκουσαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ όπως οι Κοροβέσης και Τσουκαλάς με τον πρώτο να είναι έντονα φορτισμένος συναισθηματικά.

την κ20 επρεπε να κραξουμε.....ξεκολατε μερικοι με τον κοροβεση.....ψαχνετε εχθρους να ασχοληστε???ψαχνετε νεο μιχαλοπουλο???τοχω πει.......εχει απαξιωσει ολη την ομαδα προεδρος προπονητης.....σερνεται ο καθε παιχτης και δεν ξερει που να παιξει........αφηστε τα παιδακια απ εξω...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 12:30 »
Παράθεση
αφηστε τα παιδακια απ εξω...
Θα εστεκε εαν επαιζες με τον Αστερα,με τον ΠΑΟΚ με μια ομαδα της κατηγοριας σου που πανω κατω εχει δικαιωμα να σε κοντραρει...

Με τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!

Δε δεχομαι ο Ντασιος να τρωει τριπλες απο παιχτη χαμηλοτερου επιπεδου!
Δε δεχομαι ο Κοροβεσης να μην τους ντριμπλαρει,να μη τους κανει 1 μπουκα σε 2 ματς!
Δε δεχομαι ο Ιλιτς να μη τους κανει φαση!
Δε δεχομαι να χρειαζεσαι προπονητη για να νικησεις τον Αιγινιακο!Αυτα τα ματς τα περνει η φανελα με 4-0 απο το πρωτο ματς!
ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

Κανενας παιχτης δεν ειναι αμηρος ευθυνων ειδικα για τα χθεσινα!

Ξερεις ποιος θα ''δεχομουν'' να πει ελα μωρε εμενα στα @@ μου θα μπω και θα ειμαι χαλαρος αφου και ο προπονητης τον παιζει...ο Ντε Βισεντι!
Κι ομως ειναι ο μονος που εδειξε πεισμα χτες...για μενα ο μονος διασωθεν!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 12:48 »
Παράθεση
Δε δεχομαι ο Ντασιος να τρωει τριπλες απο παιχτη χαμηλοτερου επιπεδου!
Δε δεχομαι ο Κοροβεσης να μην τους ντριμπλαρει,να μη τους κανει 1 μπουκα σε 2 ματς!
Δε δεχομαι ο Ιλιτς να μη τους κανει φαση!
Δε δεχομαι να χρειαζεσαι προπονητη για να νικησεις τον Αιγινιακο!Αυτα τα ματς τα περνει η φανελα με 4-0 απο το πρωτο ματς!
ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

Κανενας παιχτης δεν ειναι αμηρος ευθυνων ειδικα για τα χθεσινα!

ναι αλλα με το χριστοπουλο δεχοσουν τον κοροβεση σαν το μεγαλο αναδυομενο αστερι.......δεχοσουν τον ιλιτς το σκυλι που σου τα καρφωνε ανα πασα στιγμη.......να παω πιο πισω???δεχοσουν τον αμπαλο εκδικητη να βαζει γκολ απειρου σημασιας........εμ τα δεχοσουν............και τα δεχομουν.....γιατι υπηρχη απο πισω η δουλεια......τωρα δεξου οτι εχεις ενα προπονητη που εχει καταστρεψει ατομικα και ομαδικα αυτη την ομαδα.......

φαντομα....με ολο το σεβασμο πραγματικα στο προσωπο σου.......τετοιες μπανταλομαρες οτι δεν χρειαζεται προπονητης να νικησεις τον ταδε η το δεινα μονο ο κυρ βαγγελς μπορει να πεταξει...........και επειδη διαβασα και το σημερινο αρθρο του.......και αδικως περιμενω να επεμβει ο ΕΣΗΕΑ  για μειωση προσωπικοτητας και βασικων αρχων νοημοσυνης αυτων που διαβασαν το αρθρο του.......σε παρακαλω ασε τον κυρ βαγγελ να επικαλειτε τετοια επιχειρηματα

αλλωστε ........ογιος αγγελος χριστοπουλος.........μας εδειξαν οτι πρωτα παιρνεις προπονητη , μετα σχεδιαζεις, και μετα.........κανεις θαυματα.........εξαιρεση ο αγγελος πουκανε το θαυμα απο μονο τ...χωρις προγραμμα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Οκτ 2013 12:52 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 13:13 »
Εγω ενα πραγμα εχω να πω
Σε ολη μου τη ζωη δεν εχω βρισει ποτε παιχτη της ομαδας στο γηπεδο μεσα
Δεν μου παει να κανω κατι τετοιο το θεωρω μεγιστη ανοησια
Εξω βλεποντας το ματς απο την τηλεοραση εχω κανει ασχημα σχολια οπως ολοι
Αν θες να βρισεις στο γηπεδο βρισε τους αντιπαλους ποτε τους δικους σου ειναι αρχη αυτο για να ΠΑΣ μπροστα
Αν εμψυχωσεις τον παιχτη μπορει να παρεις κατι παραπανω αν τον βρισεις θα χασεις και αυτο που θα εδινε
Επομενως δεν εχει νοημα να βριζουμε παιχτες ουτε καν στα πανηπειρωτικα
Εξηγησεις μπορουμε να ζηταμε ,αλλα αυτη τη στιγμη μονο αυτοι δεν φταινε και το ξερουμε ολοι
Οσο για τον προπονητη τωρα που πρεπει να φυγει για να απαλλαγουμε και δεν το κανει ,δεν ξερω πως μπορει καποιος να αποφυγει το βρισιμο απεναντι του
Ειναι σαν να σε προκαλει ο ιδιος

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 13:30 »
Άσχετο/σχετικό: οι παίκτες πληρώνονται κανονικά;

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 14:27 »

Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο ΧΒ

Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τον πιέσουμε αποτελεσματικά ώστε να κάνει τα αυτονόητα. Η αποχή πάντως δεν λειτουργεί, αντιθέτως τον διευκολύνει. Το πρώτο βήμα θα ήταν να εξαναγκάσουμε το Σάββα σε παραίτηση. Το δεύτερο να απομονώσουμε και άλλο τα προεδρικά στηρίγματα στην πασολέδικη κερκίδα. Το τρίτο να γιγαντωθούμε. Μπορούμε; Ιδίως το τρίτο. Εκεί θα κριθεί η μάχη.

ΥΓ: Μπράβο στους μάγκες που πήγαν πανηπειρωτικό!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 31 Οκτ 2013 15:56 »
Καταλαβαίνω απολύτως το πνεύμα σου Αχιλλέα, αλλά διαφωνώ εντελώς.
-Πες μου ρε φίλε, γιατί ο Λίλα έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα, σακατεύει όποιον αντίπαλο περνάει από δίπλα του αποζητώντας 2η κίτρινη-αποβολή από την αρχή του β΄ ημιχρόνου.
Και την παίρνει τελικά ατο 65', αφήνοντας την ομάδα για 25' με 10 παίχτες και με μεγάλη πιθανότητα να ηττηθεί.
-Πες μου ρε φίλε, κοιτάζοντας με προσοχή όλα τα ματς μέχρι τώρα, αν κερδίσαμε έστω και μία κόντρα από αντιπάλους.
Σε πληροφορώ, επειδή το έχω κοιτάξει, χάσαμε το 80-90% των διεκδικήσεων κι αυτό λόγω απάθειας και ζαμάν... Ο Μπέρτος της Ξάνθης είχε πολύ δίκαιο, είμαστε πολύ light.

Γιατί να παίξουν; Για ποιο πράγμα να προσπαθήσουν; Προσπάθησαν πέρυσι και στο τέλος αντί να βλεπουν τα ονόματά τους γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες τα είδαν γραμμένα με βλάχικα στ' @@ του Καράμπελα.

Αδιάφοροι και νομίζω εξήγησα το γιατί
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 01 Νοέ 2013 03:11 »
αλλωστε ........ογιος αγγελος χριστοπουλος.........μας εδειξαν οτι πρωτα παιρνεις προπονητη , μετα σχεδιαζεις, και μετα.........κανεις θαυματα.........εξαιρεση ο αγγελος πουκανε το θαυμα απο μονο τ...χωρις προγραμμα.....

To πρόγραμμα της ιδιοκτησίας και της συνδιοίκησης  υπάρχει και ακολουθείται κατά γράμμα: Να σωθεί η ομάδα από υποβιβασμό και να μην κινδυνεύσει ο πρόεδρος να του ζητηθεί αδειοδότηση για ευρωπαϊκή συμμετοχή ...

Άσχετο/σχετικό: οι παίκτες πληρώνονται κανονικά;
Καλό είναι δε στις κρίσεις μας για τους παικτες (εδώ πάντα και ποτέ στο γήπεδο) να αφήνουμε και μία ...πισινή καθώς η διάθεση που έχει κανείς στη δουλειά του πολλές φορές είναι ανάλογη με το αν και πόσο καθυστερημένα  λαμβάνει το μισθό του ...

Α και για να μην ξεχνιόμαστε και το Murinho να φέρει εκκρεμεί το ...άνοιγμα και η δημοσιοποίηση του φακέλου τον οποίο αγνόησαν όσοι μας αδικούν και μας στέρησαν με το έτσι θέλω την Ευρώπη πέρυσι   :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Νοέ 2013 03:15 από dk »