για περισσότερες λεπτομέρειες για Δημητρίου , φακέλους, εισροές-εκροές αλλά και πωλήσεις παιχτών...στο site της λέσχης
Πω πωωωωω μείναμε πίσω στα κουϊζ !
Τι πιστεύετε, η παε, θα ανοίξει τελικά τον φάκελο; Α. Θα το κάνει σίγουρα για να ξεβρακωθούν τα λαμόγια όλα.
Β. Ναι, αρκεί να βρει όμως και που τον έχει βάλει.
C. Δεν χρειάζεται ρε, θα δώσει το σκεπτικό του το CAS όταν αυτό βγεί.
D. Ναι, αμέ, βέβαια, πως.. όπως έκανε πέρσι και πρόπερσι.
E. Τι θε ρε γιαννενάρα εσύ, άϊ κόψε πέρα άσε μας να κάνουμε παιχνίδι!
Τι τς θέλει ο Δημητρίου τς εγγυητικές τραπέζης και τς ζητάει;Α. Μα για να μας κόψει που δεν μπορούμε να πάρουμε, τι άλλο.
Β. Θα νομίζει ότι χρειάζονται γιατί δεν ξέρει καλά τη δουλειά του το χαμόρ αυτό.
C. Για σπάσιμο μάλλον, να μας βλέπει να ιδρώνουμε και να γελάει από μέσα τ το παλιολαμόγιο.
D. Αφού το λεν τα κριτήρια, ή εγγυητικές, ή δάνεια ή αύξηση ΜΚ ή ολοκληρωμένeς μεταγραφές, ΘΑ, όχι.
E. Πάλι εδώ εσύ προκλητικέ, άϊ σιαπέρα είπαμε, ενοχλείς!
Επειδή πολλά λέγονται, εσείς τι πιστεύετε πως έχει τελικά η ΠΑΕ, κέρδη ή ζημίες;Α. Ζημιές λέμε έχει, εδώ έχει ξεπαραδιαστεί ο πρόεδρος να πληρώνει από την τσέπη του.
Β. Κέρδη βέβαια κι αυτό είναι που ενοχλεί και δεν μας δίνουν αδειοδότηση τα λαμόγια γιατί απειλούνται οι μεγάλοι.
C. Που να ξέρω, οι ίδιοι πότε λένε για κέρδη και πότε για ζημίες, έχω μπερδευτεί.
D. Κι από τα δύο έχει αλλά όχι συγχρόνως, ανάλογα τι την συμφέρει να λέει κάθε φορά.
Ε. Ρε άϊ στο διάολο, που θα μ πας, δε θα σε βρω, θα σ πω εγώ!