Χρηστοβασιλικοί που είστε ρε ψυχάρες; Που χαθήκατε; Μια μέρα χτενίζεστε. Που είστε ωρέ παλικάρια; Στα δύσκολο τηρείτε και εσείς σιγήν ιχθύος, όπως και ο Πρόεδρός σας; Βγείτε ωρέ έξω! Εκτός και αν είστε υπάλληλοι ή πρώην υπάλληλοι. Κάποιοι από εσας γράφατε άρθρα επί αρθρών και αναλύσεις σε κάθε αγώνα. Καμιά ανάλυση τώρα έχει;
ρε μεγαλε αραξε λιγο,
να πουμε οτι εμεις ειμαστε Χριστοβασιλικοι [που φτασαμε??,τα του ΑΡΗ ζηλεψαμε??]
εσυ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ???
αΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑς
αλλα ετσι στον βροντο να φυγει......... ΔΕΝ ΛΕΕΙ......
ΕΔΩ ο Ηρακλης ο Αρης και τοσες ομαδες ψαχνονται,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ασε που ο Χριστοβασιλης εδωσε και ενα σκασμο λεφτα να παρει τον ΠΑΣ,τι νομιζεις οτι εχουμε διοικηση Πρωτοδικιου να τους αλλαζουμε καθε μηνα??????
ΝΑΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΔΙΟΤΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 5 ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 6 ΣΤΗΝ Α
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ....
ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??????
ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ
ΑΛΛΑ πραγματικα ειτε ωραιοι μονο για ταστραβα λετε για τα καλα ο χριστοπουλος και οι αλλοι,αποδειξτε ωρε οτι ειστε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
διοτι εγω ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΙΝΑΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΕΜΠΑ και στα στραβα τουσ που ηταν και μεγαλυτερα.......
τι γεννια ειστε εσεις ωρε???
δεν σας πιανω ουτε με τριπλη.....
εκτος αν ειστε αλλη ομαδα και γραφετε για την πλακα σας εδω μεσα, η αντιπολιτευση,αλλαμε ποιον δεν λετε???? και περιμενετε στην γωνια για να φατε ψωμακι,
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ.....
ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ...... ΠΙΟΥΣ?????
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΤΕΛΟΣ