Αποστολέας Θέμα: Αδειοδότηση 2014  (Αναγνώστηκε 123151 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #175 στις: Τετ 16 Απρ 2014 20:05 »
  Το προβλημα δεν ειν η μη αδειοδοτηση...τι να την κανεις την αδειοδοτηση σε μια χρονια σαν τη φετινη...εξαλλου οπως ειπαν κι αλλοι παραχπαν τη συνταγη της επιτυχιας την ξερουμε και την εχουμε βιωσει και χωρις αδεια..
  το προβλημα ειναι η μη ισοτιμη μεταχειριση σε σχεση μ αλλους καταχρεωμενους συστηματικα διαπλεκομενους  ...

'Ετσι απλά είναι τα πράγματα.

Για μένα επίτηδες έγινε αυτός ο ντόρος τον οποίο είναι φανερό οτι επεδίωξε και ο Δημητρίου (ρίχνει λάδι στη φωτιά από προχθές). Και στις δηλώσεις η κουβέντα συνεχώς πάει στον ΠΑΣ. Αλλά και στη συνομιλία με καρπετόπουλο η κουβέντα περιστράφηκε στον ΠΑΣ, λες και έχει καμία σημασία ή λες και ενδιαφέρθηκε ποτέ ο καρπετόπουλος ή κάποιος άλλος δημοσιογράφος αν ο ΠΑΣ κάνει 3 ή παραπάνω μεταγραφές!!

Έτσι το θέμα που προέκυψε από το διήμερο των αδειοδοτήσεων είναι "Γιατί δεν αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΣ?", ενώ αυτό που κάνει μπαμ από μακρυά είναι το "Με ποιό τρόπο αδειοδοτήθηκε ο παο που πέρσι δεν τα είχε καταφέρει?". Τον παοκ ας τον αφήσουμε (έστω), αφού και πέρσι πήρε άδεια, μπορεί ο ελεγκτής να το είδε σαν συνέχεια με πέρσι και να μη θέλησε να φανεί κακός (παρόλο τα 30 δις χρέη). Λέμε έστω ότι μπορεί να πιαστεί από κάπου. Ο βάζελος δεν πιάνεται από πουθενά..

Το οτι ο Χριστοβασίλης δεν έιναι και ο καλύτερος πρόεδρος της σουπερλήγκ, ε δε χρειάζεται να είσαι και σχετικός για να το καταλάβεις. Το οτι πάλι έχει ελλείψεις είναι κάτι που φαινόταν (αλλιώς θα μας είχαν πρήξει οι παρατρεχάμενοι για το αντίθετο). Ας ανοίξει και το φάκελο που τον προκαλεί ο Δημητρίου να δούμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Οτι χρωστάει και έχει μπει σε ρύθμιση και τα σχετικά. Ή μπορεί να δούμε και κάτι καινούργιο που ξέρεις..

Το αν κάνει ο ΠΑΣ 3 ή 13 μεταγραφές δε νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς. Δε θα το θυμάται κανένας μετά από λίγα χρόνια. Το βαρύ ήταν το περσινό. Που βγήκες ευρώπη πρώτη φορά στην ιστορία σου. Και κόπηκες επειδή ο πρόεδρός σου δεν πίστεψε στην ομάδα και μεχρι 31/3/2013 έπαιζε το πουλάκι του. Αλλά και επειδή ο Δημητρίου δε θέλησε να σε περάσει σε πρώτο βαθμό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έβγαινε κάθε χρόνο η αεκ και ο άρης που καταθέτανε κενούς φακέλους

Διαβάζω για "βιωσιμότητες" και γελάω. Ειλικρινά αν αποδειχθεί οτι ο βάζελος πήρε άδεια για λόγους "βιωσιμότητας" εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το ελληνικό ποδόσφαιρο. "Βιωσιμότητα" είναι κάτι γενικό, επαφίεται στην κρίση του ελεγκτή. Μπορεί καποιος να το βαθμολογήσει με 10 και κάποιος άλλος με 1. Δεν είναι χειροπιαστό, είναι έκθεση ιδεών. Το χειροπιαστό είναι τα χρέη. Το CAS (τας) και η ουέφα πριν στον έλεγχο, τα χρέη είδαν οτι ξεκίνησε να τα πληρώνει ο ΠΑΣ μετά τις 31/3 και έκοψαν οριστικά τον ΠΑΣ.

Και έρχεται ο Δημητρίου φέτος και περνάει τον παναθηναικό με πολλαπλάσια χρέη! Με τι σκεπτικό, θα μάθουμε? Με σκεπτικό βιωσιμότητας?
Και προκαλέι τον ανύπαρκτο Χριστοβασίλη να ανοίξει το δικό του φάκελο, μεταφέροντας το παιχνίδι στο τερέν του ΠΑΣ που βγήκε 11ος και ελάχιστους ενδιαφέρει η φετινή αδειοδότηση! Και από το νόμο επιτρέπεται να ανοίξεις μόνο το δικό σου φάκελο και των αλλονών είναι απόρρητοι!! Ότι να' ναι πραγματικά...

Ο μόνος δρόμος ειναι τα ποινικά δικαστήρια ή προσφυγή στο ΚΑΣ εναντίον της ΕΠΟ (δεν ξέρω αν γίνεται) που απαιτείς να ανοίξουν οι φάκελοι παο, παοκ! Τινάζεις το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αερα, αποκλείονται όλες οι ομάδες για 5 χρόνια, χάνουν τη δουλειά τους 100άδες άνθρωποι που ζουν από τη σουπερλήγκ (παίκτες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι κλπ), ο ΠΑΣ δεν ξαναβλέπει Α εθνική τα επόμενα 50 χρόνια, αλλά τουλάχιστον σταματάει αυτή η φαρσοκωμωδία!

ΥΓ1.
Στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου 2 ομάδες στερήθηκαν την ευρωπαική έξοδο για λόγους "αδειοδότησης". Η αεκ πρόπερσι που δεν κατέθεσε καν φάκελο και ο ΠΑΣ πέρσι...

ΥΓ2.
Καλή επιτυχία στις εθνικές ομάδες της Κολομβίας, της Ιαπωνίας και της θρυλικής Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ. Ας ελπίσουμε σε τεσσάρες και πεντάρες που θα πανηγυριστούν δεόντως..
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Απρ 2014 20:17 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #176 στις: Τετ 16 Απρ 2014 22:28 »
Σόρρυ για τα πολλά μαζεμένα, αλλά για να προλάβουμε και μέχρι το Πάσχα.


Γιατί έβγαλε μόνο ο ΠΑΣ ανακοίνωση κι όχι κι οι άλλοι κομμένοι;

A. Δεν θα ξέραν ότι μπορούν, αλλιώς θα το είχαν κάνει κι αυτοί.
B. Αυτοί έχουν άδικο ρε και δεν τς έπαιρνε, τι ανακοίνωση να βγάλουν.
C. Γιατί είναι μπανταλοί και δεν ξέρουν το καλό τς σαν κι εμάς, άστους αυτούς.
D. Γιατί είναι πονηροί και παν στο λάου λάου κι εσύ ο μλκας που πας με τσαμπουκά κι οπαδιλίκι.
E. Μη το συνεχίζεις, έχεις εντοπιστεί και θα ρθούμε σπίτι..


Γιατί ο Δημητρίου απάντησε στον ΠΑΣ;

Α. Από κόπλεξ μωρέ και καλά τάχατες δε μασάει ο γελοίος.
Β. Γιατί το έχει πάρει προσωπικά, έχει προηγούμενα μαζί μας.
C. Γιατί ψοφάει για δημοσιότητα και βρήκε αφορμή το νούμερο.
D. Γιατί μόνο εσύ απ τς κομμένοι έβγαλες ανακοίνωση και μάλιστα ονομαστική.
E. Μη κάνεις πως δεν ακούς το κουδούνι, άνοιξε, ξέρουμε πως είσαι μέσα..


Γιατί ο Δημητρίου ήρθε ιγκόγνιτο στα Γιάννενα για έλεγχο;

Α. Σιγά μην ήρθε, έτσι λέει πως ήρθε για να έχει άλλοθι στον έλεγχο η κουφάλα.
Β. Δεν τα ξέρεις καλά, ήθελε κι υποδοχή με τιμές αλλά έφαγε ήττα κι έμεινε μπουκάλα.
C. Για να μην υπάρχει παρουσία κι αντίλογος ώστε να γράφει ότι θέλει στα χαρτιά.
D. Γιατί είχε στοχοποιηθεί κι απειληθεί για γιαουρτώματα και ξύλο όπως πάθαν κι άλλοι..
E. Ωρέ πασιάμ, τόσο ξύλο έφαγες, δε χόρτασες και συνεχίζεις..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #177 στις: Τετ 16 Απρ 2014 23:50 »
dreven,

D, D, E

και στο δεύτερο

E, E, E
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #178 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 00:04 »
Παράθεση
Ο μόνος δρόμος ειναι τα ποινικά δικαστήρια ή προσφυγή στο ΚΑΣ εναντίον της ΕΠΟ (δεν ξέρω αν γίνεται) που απαιτείς να ανοίξουν οι φάκελοι παο, παοκ! Τινάζεις το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αερα, αποκλείονται όλες οι ομάδες για 5 χρόνια, χάνουν τη δουλειά τους 100άδες άνθρωποι που ζουν από τη σουπερλήγκ (παίκτες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι κλπ), ο ΠΑΣ δεν ξαναβλέπει Α εθνική τα επόμενα 50 χρόνια, αλλά τουλάχιστον σταματάει αυτή η φαρσοκωμωδία!
Παράθεση

  o αλλος δρομος που βλεπω πιο εφικτο ειν η προσφυγη Κομποτη που χει αμεσα εννομο συμφερον να εξεταστει απ την ουεφα ο φακελος της ζελας για να γινει το ξεβρακωμα του αιωνα
  και τι δε θα δινα να δω καλοκαιριατικα ευρωπαικο ματς του κομποτιακου στο Κομποτης σπορτς αρενα :P %-|
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #179 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 12:00 »
Τι αποτέλεσμα θα έχει η έφεσή μας;

Α. Δεν ξέρω, προβληματίζομαι μήπως συνεχιστεί ο πόλεμος κι απορριφθεί ως αβάσιμη χωρίς να εξεταστεί.
Β. Μη φοβάσαι τίποτα, θα δικαιωθούμε πανηγυρικά και θα βουλώσουμε τα στόματα των εχθρών μας!
C. Εντάξει, ναι, εκλογές έρχονται, με το Σαμαρά είναι ο Καχριμάνης, ε, λογικά ναι, θα τα βολέψουμε.
D. Παίρνουμε άδεια, τα παίρνει ο Δημητρίου, φέρνει την ουεφα, πάμε στο κας, μας λέει όχλο ο τυπάς.
Ε. Με τόσο ξύλο δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν εξηγειται διαφορετικά, άλλον θα δέρναμε εμείς τόση ώρα..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #180 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 12:13 »
Παράθεση
TO... «ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ»...

• Πόσες συμπτώσεις... επαναλαμβανόμενες μπορεί να δεχθεί η συνείδηση του φίλαθλου κόσμου της πόλης για να πειστεί ότι «φταίνε πάντα οι άλλοι» για τα «δεινά» που μαστίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα;
Η τρίτη, συνεχόμενη, αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ στο θέμα της αδειοδότησης της ντόπιας ΠΑΕ, πραγματικά δεν ...καταπίνεται ούτε μ’ ένα... τελάρο σόδες και αποδεικνύει περίτρανα τις τεράστιες διοικητικές αδυναμίες που υπάρχουν.
Ασφαλώς το «κυνήγι μαγισσών» είναι πολύ βολικό για τον γνωστό περίγυρο, ο οποίος αμέσως έσπευσε να «κατακεραυνώσει» τον ...εχθρό του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Δημητρίου, επικεφαλή της επιτροπής αδειοδοτήσεων.
Αυτός λοιπόν είναι η αιτία που στον «πεντακάθαρο» φάκελο των «κυανόλευκων» μπήκε... κόκκινη σφραγίδα και πάλι θα τρέχουμε με εφέσεις στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή για «δικαίωση».
Δεν μας είπαν όμως τι το μεμπτό έπραξε αυτή τη φορά ο κ. Δημητρίου.
Παραποίησε στοιχεία; Έγραψε... άλλα γι’ άλλα στην έκθεσή του; Απέκρυψε ή αγνόησε αποδεικτικό υλικό που πιστοποιεί ότι η ντόπια ομάδα είναι έγκυρη στις υποχρεώσεις της;
Στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ την Τρίτη το απόγευμα λέγεται ότι «περιμένουμε να μάθουμε το σκεπτικό της απόφασης».
Δηλαδή δεν ξέρουν, απλά υποθέτουν;
Και γιατί στην «προκλητική» χθεσινή δήλωση του κ. Δημητρίου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας «όποιος θίγεται επειδή για τρίτη χρονιά δεν πήρε άδεια, μπορεί να κάνει μια δημοσίευση στον Τύπο και να ζητήσει ν’ ανοίξει ο φάκελός του», οι δικοί μας «επαΐοντες» ...εποίησαν τη νήσσαν, κοινώς «έκαναν την πάπια»;
Αν ο... καθαρός ουρανός δεν φοβάται τις αστραπές, μέσα σε μια ώρα απ’ τη συγκεκριμένη δημόσια τοποθέτηση του κ. Δημητρίου, έπρεπε να’χει σταλεί το ανάλογο αίτημα απ’ τη διοίκηση του ΠΑΣ.
Μήπως... χάλασε το φαξ κύριοι;
Το να «στοχοποιείται» ο Δημητρίου και ο κάθε Δημητρίου είναι το μόνο εύκολο για ν’ αποποιηθούν ορισμένοι τις ευθύνες τους.
Αλλά στο κάτω-κάτω, δε νομίζω ότι υπήρξε σε καμία περίπτωση μεροληπτικά άδικη αντιμετώπιση προς τους Γιαννιώτες.
Όσοι πήραν την αδειοδότηση είχαν εξασφαλίσει τ’ απαραίτητα εχέγγυα και οι υπόλοιποι που πήγαν με... μπακαλίστικες τακτικές προετοιμάζονται για... δεύτερο γύρο...
Το να βάζεται η συγκεκριμένη απόφαση στο μεγάλο «καζάνι» των αδικιών που έχει υποστεί κατά καιρούς ο ΠΑΣ απ’ τα Αθηναϊκά παράκεντρα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα απλά γίνεται για ν’ αποπροσανατολιστούν ξανά οι φίλαθλοι των Ιωαννίνων.
Όσοι λοιπόν συγκρίνουν το περσινό «stop» με το φετινό, εμείς θα πούμε τα εξής.
Όταν ο ΠΑΣ δέχθηκε το πρώτο «άκυρο», επειδή διακυβεύονταν η Ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι γνωστό τοις πάσι ότι μπήκαν «λυτοί και δεμένοι» για ν’ αλλάξει η απόφαση στην έφεση.
Το πολιτικό ενδιαφέρον ήταν ισχυρό, κάτι που είχε ...θετικό αντίκτυπο στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή.
Από κει και πέρα ο κ. Δημητρίου αισθανόμενος το «άδειασμα» το πήρε... πατριωτικά και κάλεσε μόνος του... «νύχτα» τους ελεγκτές της UEFA για να διαπιστώσουν τις παρατυπίες του φακέλου του ΠΑΣ.
Πιστεύει κανείς ότι θα έπραττε κάτι τέτοιο αν δεν ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι η UEFA θα «άναβε κόκκινο» στη ντόπια ΠΑΕ, ρισκάροντας τόσο ανοιχτά το προσωπικό του κύρος; Αλλά και πάλι, εγώ να δεχτώ ότι ο Δημητρίου έχει πρόβλημα με τον ΠΑΣ.
Γιατί στις 31 Ιανουαρίου που το CAS έβγαλε στη δημοσιότητα τους λόγους που «έκοψε» τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση έκανε ξανά τον... Αμερικάνο;
Πού ήταν ο αντίλογος τότε για το 1.290.000 ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς και φορολογικές αρχές, καθώς και την ύπαρξη 6 ιδιωτικών συμφωνητικών που δεν είχαν δηλωθεί στην ΕΠΟ; Πάλι ο... Δημητρίου έφταιγε κύριοι;
Καλό λοιπόν το... κουτόχορτο, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Χριστοβασίλης να μιλήσει ανοιχτά και όχι μέσω των... γραφικών αντιπροσώπων του...
Η ομάδα αντί να προχωρήσει μπροστά κάνει ...άλματα προς τα πίσω και όποιος δεν μπορεί να το δει ας πάει στον... οφθαλμίατρο...
proinoslogos.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #181 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 12:30 »
Τι αποτέλεσμα θα έχει η έφεσή μας;

Α. Δεν ξέρω, προβληματίζομαι μήπως συνεχιστεί ο πόλεμος κι απορριφθεί ως αβάσιμη χωρίς να εξεταστεί.
Β. Μη φοβάσαι τίποτα, θα δικαιωθούμε πανηγυρικά και θα βουλώσουμε τα στόματα των εχθρών μας!
C. Εντάξει, ναι, εκλογές έρχονται, με το Σαμαρά είναι ο Καχριμάνης, ε, λογικά ναι, θα τα βολέψουμε.
D. Παίρνουμε άδεια, τα παίρνει ο Δημητρίου, φέρνει την ουεφα, πάμε στο κας, μας λέει όχλο ο τυπάς.
Ε. Με τόσο ξύλο δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν εξηγειται διαφορετικά, άλλον θα δέρναμε εμείς τόση ώρα..

To C αλλά E (για να μην χαλάσω τη σειρά).
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 12:56 »
arcadia-sports.gr

Άδεια με "καμπάνα" και... ηθική ένσταση για τον Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε για ακόμη μία χρονιά έναν εξαιρετικό φάκελο έπειτα από τη σωστή και μεθοδευμένη εργασία του τιμ που ασχολείται με το θέμα, πήρε άδεια από το πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όμως δεν γλίτωσε το πρόστιμο λόγω του Στάικου Βεργέτη...

Ο Αστέρας αποτελεί πρότυπο αδειοδότησης και ο φάκελός του είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλές ομάδες της Super League. Τα κριτήρια όμως είναι αυστηρότατα και μετρά και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, εντοπίστηκε ένα κενό στο φάκελο των Αρκάδων, το οποίο ήταν εν γνώση των ανθρώπων της ομάδας. Οι "κιτρινομπλέ" έπρεπε να δηλώσουν τον πρώτο τους προπονητή ως κάτοχο UEFA PRO. Αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Στάικου Βεργέτη ο οποίος, φυσικά, και έχει δίπλωμα UEFA, όμως όχι το συγκεκριμένο!

Για να βρεθεί λύση (προσωρινή) οι Αρκάδες δήλωσαν ως πρώτο προπονητή τον Λεωνίδα Τσιγαρίδα, όμως από την Επιτροπή Αδειοδότησης δεν αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη λύση...

Γι' αυτό το λόγο η Επιτροπή επέβαλλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης! Πρακτικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον Αστέρα που θα αγωνιστεί κανονικότατα στα πλέι οφ όπως και στην Ευρώπη.

Το σωστό, λοιπόν, είναι η Επιτροπή Αδειοδότησης να τηρεί τα αυστηρά της κριτήρια, ωστόσο υπάρχουν πολλές ενστάσεις για τον τρόπο που... παίρνουν ή δεν παίρνουν δίπλωμα ορισμένοι προπονητές. Την ώρα δηλαδή που κάποιοι παίρνουν δίπλωμα χωρίς καν να είναι στα μαθήματα (!), κάποιοι άλλοι που ματώνουν στα γραφεία κόβονται αλλεπάλληλα από τους υπεύθυνους για τα διπλώματα...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #183 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 13:24 »
Πολύ ωραία τα γράφεις σήμερα κ. Άρη!
Προσυπογράφω!

Αυτό όμως...
Παράθεση
TO... «ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ»...

...Όσοι πήραν την αδειοδότηση είχαν εξασφαλίσει τ’ απαραίτητα εχέγγυα...
proinoslogos.gr

...το πιστεύεις αλήθεια ή μήπως είναι στα πλαίσια της αμεροληψίας
που διέπουν τα γραφόμενά σου?
Ο πατέρας σου,αν μη τί άλλο,ήταν πιο προσεκτικός κ. Άρη...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #184 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 14:09 »
Πολύ ωραία τα γράφεις σήμερα κ. Άρη!
Προσυπογράφω!

Αυτό όμως...
Παράθεση
TO... «ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ»...

...Όσοι πήραν την αδειοδότηση είχαν εξασφαλίσει τ’ απαραίτητα εχέγγυα...
proinoslogos.gr

...το πιστεύεις αλήθεια ή μήπως είναι στα πλαίσια της αμεροληψίας
που διέπουν τα γραφόμενά σου?
Ο πατέρας σου,αν μη τί άλλο,ήταν πιο προσεκτικός κ. Άρη...

  Μην κολάς σε ένα συγκεκριμένο μέρος, επί του συνόλου κρίνε!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #185 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 14:30 »
Κι όμως,φίλε μου,
ακόμα και μία λέξη μπορεί να αλλάξει όλο το νόημα ενός κειμένου...
Εξάλλου το γράφω καθαρά ότι συμφωνώ μαζί του...

Όμως...
Όσο σιχαίνομαι τα ψέμματα που μας πουλάνε κατά καιρούς ο ΧΒ και ο γραφικός του περίγυρος,
άλλο τόσο σιχαίνομαι και αυτού του είδους την "αμεροληψία"...
Όσο εξόφθαλμο είναι το ένα,άλλο τόσο είναι και το άλλο...
Όσο τραγικά άθλιος είναι ο ΧΒ,άλλο τόσο είναι και ο κάθε δημοσιογράφος με αυτού του είδους...
την "αντικειμενικότητα".
Τέρμα πλέον το σανό,ένθεν και ένθεν...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #186 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 14:31 »
 Lemo το post σου νούμερο 174 συνοψίζει σωστά αυτά που σκεφτόμαστε πολλοί αν και δεν τονίζει όσο θα έπρεπε τις ευθύνες της απολιθωματικής διοίκησης ΧΒ.

Το ξανάγραψα αλλά δεν μου έδωσε κανείς σημασία:
Επειδή καμία ΕΠΟ και καμία Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννενα δεν πρόκειται να αντιδράσει μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι ως ιδιώτες, ως οπαδοί, κάποια νομική κίνηση στα πλαίσια της αθλητικής δικαιοσύνης και να καταγγείλουμε την αδειοδότηση του Π.Α.Ο.; Ξέρω πολλοί ίσως γελάσετε αλλά αν υπάρχει κάποιος νομικός ή κάποιος επαΐων, καλό θα ήταν να απαντήσει. Ειδάλλως μια ανακοίνωση στον τύπο από το pas.gr για την σκανδαλώδη αδειοδότηση του Π.Α.Ο. πρέπει να υπάρξει και να αναπαραχθεί από όσα Μ.Μ.Ε. γίνεται και από τα κοινωνικά δίκτυα.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι ως pas.gr ως ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ως ΑZZURA ως Μ.Κ.Ο. ως κάτι τέλος πάντων; Υπάρχει κάποιος δικηγόρος να μας απαντήσει αν λέμε μπαρούφες;

Α και κάτι άλλο: Νομίζω ότι εκτός του Π.Α.Σ. και ο Π.Α.Ο.Κ. έχει στερηθεί έξοδο στην Ευρώπη λόγω άδειας ή χρεών, κάπου στη δεκαετία του 2000, πέρα από την Α.Ε.Κ., που δεν κατέθεσε καν φάκελο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Απρ 2014 14:37 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Sven

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 199
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #187 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 14:56 »

Απο το πιστοποιητικό των ορκωτών ελεγκτών στον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ.

" 2) Στο κονδύλι του Ενεργητικού «Συμμετοχές σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις» περιλαμβάνεται ποσό 2.950.000 ευρώ προοριζόμενο για την κάλυψη κεφαλαίου για τη σύσταση Ετερόρρυθμης εταιρίας μέτοχος της οποίας είναι
και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με ποσοστό 5% και ως εκ τούτου εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 23α του Ν 2190/1920. Κατά παρέκκλιση των λογιστικών αρχών που
προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία (Κ.Ν. 2190/1920 και ΕΓΛΣ), το παραπάνω ποσό θα έπρεπε να εμφανίζεται στον κονδύλι του ισολογισμού «Λοιπές μακροπρόθεσμες απαιτήσεις».
"

Δηλαδή με απλά λόγια pasgiannina1967 λές ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μεταφέρει λεφτά από τα ταμεία της ομάδας σε άλλες δικές του επιχειρήσεις; Και ότι με βάση την κείμενη νομοθεσία αυτό απαγορεύεται και είναι λόγος μη αδειοδότησης;


Όταν κάτι γίνεται κατά παράβαση της νομοθεσίας, από μόνο του αυτό αποτελεί καταλυτικό λόγο για μη αδειοδότηση.

Ο ΧΒ μεταφέρει "θεωρητικά" λεφτα απ΄τον ΠΑΣ στην-υπό σύσταση-ΕΕ. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για λογιστικό τρικ καί αυτό διότι στον ΠΑΣ έχει δημιουργηθεί ένα ενεργητικό "αέρας" συνήθως είτε λόγω αναλήψεων απ' τα χρηματικά διαθέσιμα είτε λόγω πληρωμής τρίτων άνευ παραστατικών (η πιο πιθανή περίπτωση). Για να καθαρίσει λοιπόν το κυκλοφορούν ενεργητικό της ΠΑΕ (τεράστιο ταμείο ή μεγάλο ποσό σε λ/σμό μετόχων που εκτός ότι απαγορεύεται από τον 2190, υποκρύπτει καί τέλη χαρτοσήμου) συστάθηκε μια-εικονική-ΕΕ, στην οποία συμμετέχει ο ΠΑΣ κατά 95% καί με 5% ο ΧΒ. Κλασσική περίπτωση για να ψευτοκαθαρίζεις-βραχυπρόθεσμα (για τα μάτια του κόσμου δηλαδή) μια εταιρεία-μπάχαλο καί όσοι ασχολούνται με λογιστικά-οικονομικά το καταλαβαίνουν.


Sven το κανεις λιγο πιο λιανα η οποιοδηποτε αλλος που γνωριζει απο λογιστικα......Γιατι καταλαβα πως το ολο υποτειθεμενο κερδος απο οσα εγραψες ειναι αερατζηδικα λεφτα!!!!Εχει μεγαλη σημασια για να ξερουμε μεσα στις ακρες τι παιζει
[/quote]

Πολύ απλά το κυκλοφορούν ενεργητικό του ΠΑΣ, αυτό που άμεσα ρευστοποιείται ώστε να καλυφθούν υποχρεώσεις είναι αέρας. Τώρα πως προκύπτει ο αέρας...Κατα πάσα πιθανότητα ή παίρνουν λεφτά απ' τα χρηματικά διαθέσιμα ή πληρώνουν μαύρα. Θεωρώ ότι δεν είναι παλαβοί να βουτούν απ' το ταμείο προφανώς, λοιπόν, τα συμβόλαια για φορολογικούς λόγους είναι μικρότερα από τα πραγματικά κάτι που εξυπηρετεί καί τις 2 πλευρές. Καί τους ποδοσφαιριστές καί την ΠΑΕ. Ας πούμε λοιπόν ότι ο Κοροβέσης παίρνει βάσει συμβολαίου 100.000€ ενώ πραγματικά αμείβεται με 150.000€. Τα μαύρα 50.000€, κόβονται σε επιταγή στο όνομα της εταιρίας, (την εισπράττει όποιος θέλει με σφραγίδα καί υπογραφή του προέδρου του ΔΣ από πίσω) έτσι διασφαλίζεται η ανωνυμία του δικαιούχου καί η εταιρία μπορεί να ισχυριστεί ότι τα εισέπραξε η ίδια καί τα κατέθεσε στο ταμείο της γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φαινόταν στα βιβλία ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν εισπράξη παραπάνω απ' όσα δικαιούταν (Φυσικά σε-σοβαρό-τακτικό έλεγχο όλα μπορούν να βρεθούν, αλλά εκεί αναλαμβάνουν δράση άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων καί εμείς οι φίλαθλοι που θα πούμε ότι κυνηγούν την ομάδα μας). Κάπως έτσι όμως δημιουργείς τεράστιο ταμείο με ανύπαρκτα λεφτά (όπως αυτό που φαίνεται στον ισολογισμό της 30.6.2012 με αξία 1.442.034,93€!!!!!!!!!!!!)-γιατί αν ήταν υπαρκτά θα τα είχες σε τραπεζικό λ/σμό καί με υψηλό επιτόκιο καί όχι στο ταμείο που είναι και το πρώτο που κοιτάνε σε έφοδο, οι ελεγκτές. Όλα αυτά μαζί λοπόν αποτελούν τον λεγόμενο "αέρα". Για να καθαρίσουν-λοιπόν-το μπάχαλο, φτιάχνεται μια Ετερόρρυθμη Εταιρεία οπού ομόρρυθμο μέλος είναι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καί ετερόρρυθμο κάποιο άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα (στην περίπτωσή μας, ο ΧΒ) δηλαδή κουμάντο κάνει ο XB που είναι καί Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ. Πληρώνουν το 1% του φόρου συγκέντρωσης κεφαλαίων στην αρμόδια ΔΟΥ (καθώς καί ταμείο νομικών, προνοίας-δε ξέρω αν ισχύει στο Ν. Ιωαννίνων, στην Αθήνα ισχύει πάντως), τηρούν απλογραφικά βιβλία (έσοδα-έξοδα δηλαδή β' κατηγορίας) καί το σημαντικότερο το κεφάλαιο δε φαίνεται πουθενά καθώς δεν είσαι υποχρεωμένος όπως στις ΑΕ να κατατεθεί σε είδικο τραπεζικό λογαριασμό. Κάπως έτσι λοιπόν μεταθέτουν το πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην θυγατρική τους. Και ο προβληματικός ΠΑΣ ξαφνικά-φαινομενικά-καθαρίζει καί προβληματική γίνεται η ΕΕ. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για λογιστικές αλχημείες, η ουσία δεν αλλάζει, προβληματική είναι η ΠΑΕ απλά καλλωπίζεις τις οικονομικές καταστάσεις.


υγ. θεωρώ ότι η ομάδα θα πάρει άδεια αλλά προκοπή θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #188 στις: Παρ 18 Απρ 2014 02:08 »
Ελα! Σώπα!
Κάνει ο πρόεδρας τέτοια πράματα;
Πρόεδρα.. Προεδρούκο..
Δε λες κουβέντα,
κρατάς κρυμμένα μυστικά
και ντοκουμέντα
κι ακούω μόνο
συνθήματα μεταλλικά
των μικροφώνων

Ε; Ναι; Ναι βρε πονηρούλκο;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 631
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #189 στις: Παρ 18 Απρ 2014 03:13 »
Ακομα και οι δημοσιογραφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΣ εχουν χωριστει σε προεδρικους και αντιπροεδρικους.
Οπως ξαναεγραψα το θεμα της αδειας βρωμαει και απο την πλευρα του ΧΒ (ολοι ξερουμε πως ο φακελος μας εχει κενα) και απο την πλευρα του Δημητριου.
Οσο περνουν αδεια ομαδες τυπου παο παοκ (και τις περνουν χωρις παρατηρήσεις,πρόστιμα κτλ) για εμενα η διαδικασια αυτη παυει να ειναι σοβαρη και αμερόληπτη. Αρα και ανάξια σχολιασμου.
Δεν ειναι δυνατον μεσα στο ολο μπαχαλο που επικρατεί στις ΠΑΕ ο κυριος αυτος να ζηταει απο εμας να ειμαστε υπόδειγμα ομαδας.
Μας αρεσει δεν μας αρεσει το κειμενο που ανεβασε η λεσχη στο site της ειναι απολυτα σωστο

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #190 στις: Παρ 18 Απρ 2014 13:28 »
Παράθεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το βάρος στην εκδίκαση της έφεσης

Στην έφεση που θα εκδικαστεί το προσεχές διάστημα επικεντρώνεται η προσοχή όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Πλατανιάς και για το οποίο υπενθυμίζεται πως σε πρώτο βαθμό δεν δόθηκε. Όπως είναι φυσιολογικό και λόγω της σοβαρότητάς του, το θέμα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η μη χορήγηση άδειας στη χανιώτικη ομάδα θα τη φέρει ενώπιον τεραστίων δυσκολιών που μεταξύ άλλων αφορούν και τον πολύ σοβαρό περιορισμό στον αριθμό των μεταγραφών που θα πραγματοποιήσει. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση της μη χορήγησης εκ νέου άδειας και, δηλαδή, της απόρριψης της έφεσης.
Στελέχη της ΠΑΕ Πλατανιάς διαβεβαιώνουν στα “Χ.Ν.” ότι σε δεύτερο βαθμό η ομάδα θα λάβει την αδειοδότηση και υπό μία έννοια θα αποκατασταθεί η τάξη, καθώς είναι γεγονός ότι τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάζουν μια πολύ μεγάλη συνέπεια και δεν έχουν δώσει σχεδόν ποτέ δικαιώματα.
Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το θέμα είναι σοβαρότερο απ’ ό,τι τουλάχιστον έχει διαρρεύσει πως είναι και σε κάθε περίπτωση παρουσιάζει πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της έφεσης. Σημαντικό όμως επίσης είναι να τονιστεί ξανά πως στον Πλατανιά σχεδόν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην πάρει άδεια η ομάδα, άρα όλο το βάρος πέφτει πλέον στην εκδίκασης της υπόθεσης, που μεταξύ άλλων θ’ αφορά και τις υπόλοιπες που επίσης βρίσκονται σε παρόμοια θέση (ΟΦΗ, Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Βέροια και Άρης).
haniotika-nea.gr


Παράθεση
“Φορτσάρει” για την τελική δικαίωση
ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ

Η απόρριψη του φακέλου του Εργοτέλη σε πρώτο βαθμό από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, μόνο απροετοίμαστους δεν βρήκε τους ιθύνοντες της τοπικής ομάδας.

Ασφαλώς και η εξέλιξη δεν ήταν ευχάριστη ωστόσο υπάρχει τρόπος άμεσης αντίδρασης με στόχο την τελική δικαίωση που θα επιτρέψει στους «κιτρινόμαυρους» να χτίσουν με άνεση την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Με την κατάθεση της έφεσης εντός των ημερών, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία προβλέπεται να γίνει στις 24/25 Απριλίου ή το αργότερο στις 29/30 του μήνα. Όπως γνώριζαν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Εργοτέλη, το βάρος για την ανατροπή των δεδομένων θα πρέπει να δοθεί στην απόδειξη των μελλοντικών στοιχείων βιωσιμότητας.

Με άλλα λόγια στο πως θα πειστούν τα μέλη της επιτροπής εφέσεων, ότι ο Εργοτέλης θα ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Στα συν της ομάδας είναι ο ...πρότερος έντιμος βίος και πιο συγκεκριμένα η δραστική μείωση των εξόδων που πέτυχε φέτος, σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία. Μια μείωση που αγγίζει το 40%. Βεβαίως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παρουσιαστούν και έσοδα που υπολογίζει η ΠΑΕ, πέρα από τα τηλεοπτικά, χορηγούς, εισιτήρια κλπ. Η απουσία μεγαλομετόχου κάνει ασφαλώς σε αυτό το σημείο περισσότερο δύσπιστη την επιτροπή...

Πάντως το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τα υπόλοιπα κριτήρια (εγκαταστάσεις, διακανονισμούς, ενημερότητες, νομικά) ανέδειξε την προσπάθεια που έγινε για το «νοικοκύρεμα» της ομάδας παρά τις αντίξοες συνθήκες.
patris.gr


Παράθεση
Εντόπισαν το πρόβλημα και το έλυσαν για την αδειοδότηση

Στο μεταξύ, ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τους ιθύνοντες της Βέροιας έχει να κάνει με την αδειοδότηση της ομάδας, καθώς σε πρώτο βαθμό, δεν δόθηκε από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κάτι που προκάλεσε αρνητική έκπληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το θέμα είχε να κάνει με μία οφειλή προς τον Τζόναθαν Λόπεζ, η οποία όμως έχει τακτοποιηθεί και κατά συνέπεια, μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Βέροια, αναμένεται να πάρει κανονικά αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά και να μπορεί βεβαίως να προχωρήσει κανονικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
metrosport.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #191 στις: Παρ 18 Απρ 2014 13:29 »
Εννοείς  το… “Αν δηλαδή έχεις να καφέ σήμερα, νοικοκυρεμένο…”  ε, ναι αυτό είναι  το Καφενείο του Χριστοβασίλη…

ΠΑΕ ΠΑΣ: Μια «ετεριδιόρυθμη εταιρία με τα σπίρτα».

Το CAS εστίσασε στο «Νο1» πρόβλημα και όχι στα 2,3,4… να εξηγούμαστε.

Τώρα… υπάρχει κάποιος που πιστεύει  ότι ο “αδέκαστος και άτεγκτος” Δημητρίου σκοπεύει να εκτεθεί μέχρι UEFAς (το έχουν για καραντί) παραβλέποντας ή προσπερνώντας ελλείψεις σε φακέλους των άλλων ΠΑΕ?

Προφανώς οι άλλες ΠΑΕ και ασφαλώς η “επίμαχη” του Βάζελου, θα τακτοποίησε έγκαιρα και εμπρόθεσμα διακανονισμούς, μετοχικά και εισροές σε νέες χρήσης, έτσι που θα θεωρούνται ή να φαίνονται βιώσιμες, στο πλάνο τους, δεν εξηγείται … διαφορετικά ας ηγηθεί η ΠΑΕ (Χριστοβασίλης) στο άνοιγμα των Φακέλων, θέτοντας ευθέως αμφισβητήσιμη την ΕΕΑ και ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΣ… Πλάνο βιωσιμότητας και άλλες ταχυδακτυλουργίες με έσοδα από πωλήσεις “οικονόμων και κολοβέτσιων”… “εισροή κεφαλαίων”:
1.   Θα πρέπει να πληρωθούν όσοι φύγουν
2.   Θα πρέπει να πληρωθούν όσοι μείνουν
3.   Θα πρέπει να πληρωθούν όσοι έρθουν
4.   Ααα, και όσοι έφυγαν πριν έρθουν αυτοί που θα φύγουν και θα μείνουν και θα έρθουν
5.   Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ θεωρείται “τρίτος”…(?) δεν παίζει.

Παράθεση
"...Οι εγγυήσεις τριών επιχειρηματιών, ύψους 500.000 ευρώ που εμφάνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έπεισαν την Επιτροπή που ήθελε εγγυητική τραπέζης 700.000. Σκούρα και εκεί τα πράγματα… “
Παράθεση
Τα χρήματα της εγγυητικής μπορούν να δικαιολογηθούν με:
1) Εγγυητική τραπέζης
2) Ολοκληρωμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (όπου δεν μπορούν να βγουν τα χρήματα)
3) Πώληση ποδοσφαιριστή η οποία έχει ολοκληρωθεί και έχουν εισπραχθεί χρήματα (ή κάποια έρχονται με δόσεις)

Το… 1.500.000-2.000.000 € που θα εισρεύσει…
Παράθεση
Υ.Γ.: σ.σ.,  ... αν π.χ., τα σύνολα των υποχρεώσεων είναι λογικά, το "ίδιον κεφάλαιον"  κανονικό (εξ ιδίων πόρων) και άλλα... που να εγγυώνται το ζητούμενο πλάνο βιωσιμότητας... με 1.5 εκ., μόνο σημειωτόν κάνεις.

Για 7 καρέκλες και 7 εκατοστά… αν ισχύει, τότε οι κ.κ. που επιμελήθηκαν των ανακαινίσεων στο “Οι Ζωσιμάδες” είναι τρόμπες χωρίς σαμπρέλα…

Αποδυτήρια… “ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Άρθρο 2. Αποδυτήρια – Προδιαγραφές… 2 αίθουσες 50 τ.μ. με τουλάχιστον 25 καθίσματα (φωριαμούς κ.ά.,) εκάστη… δηλ., 15 έχουν ρε πστ μου???

Αγωνιστικός χώρος… ας έπαιρναν ως πρότυπες διαστάσεις του “Γ. Καραϊσκάκης” (105x68) ή “ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ  Άρθρο 1, Αγωνιστικός χώρος” (γήπεδα elit)… αν και το γήπεδο φέρεται να έχει (7.534 θέσεις και διαστάσεις   105 × 68 μ.!!!)

ΚΑΟ-ΙΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, Άρθρο 24… 
http://www.epo.gr/media/files/ADEIODOTHSH/KANONISMOS_ADEIODOTHSHS_EDITION_2012.pdf
Τα πρόβλεψες αυτά για να είσαι και να φαίνεσαι ομάδα “elit”… τα διατήρησες ή έφαγες πόντους για τις πινακίδες?
Αλλά… Γιαννεράρες μου και ΑμΟρηδές μου, δε γίνεται να έχεις στίβο και ποδόσφαιρο μαζί και την κάλπη στο κέντρο του ίδιου γηπέδου…“Οι Ζωσιμάδες”.

Τέλος σημειώστε “κατ’ αρχήν” ότι … οι κανόνες υπάρχουν (καλώς-κακώς) για τους ακολουθείς και όχι για να σε ακολουθούν.

Παράθεση
Στην  απατηλή περίπτωση, και οι 2 θα περνούσαν  Guinness ως 2 αφελείς απατεώνες του χωριατοστυλ «πωλούνται όνειρα» και ο 2ος  στην ηθική αυτοκαταστροφή ... και ασφαλώς νύχτα από τα Γιάννινα. 10/04/2013
...ο 2ος γλίτωσε... έλα όμως που του αρέσουν  "ταυρίγιες" με "περιορισμούς", οπότε ...

Για να το σΠΑΣουμε λίγο ... του Τραβέρσο
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2893.msg75620#msg75620
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Απρ 2014 13:36 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #192 στις: Παρ 18 Απρ 2014 13:30 »
Παράθεση
Καρύτσας: Θα ασκήσουμε έφεση.
http://www.gazzetta.gr/football/article/605062/orgi-ston-pas-gia-tin-aporripsi

Παλιά μου τέχνη κόσκινο...

Παράθεση
Πέρυσι...δεν πήρε την άδεια γιατί ήταν εκπρόθεσμος σε κάποιες υποχρεώσεις του, τις οποίες κάλυψε δέκα μέρες αργότερα.
Φέτος... θεωρούμε ότι πληρούμε τους όρους, γιατί έχουμε τα στοιχεία και τις ενημερότητες.
          ... Δεν αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη φέτος, αλλά τη θέλουμε την άδεια...
          ... Δεν προκαλούμε κανέναν, δεν ερχόμαστε με κανέναν αντιμέτωποι ...

... εμ, πέστο βρε αδερφέ και μου το πιπιλάς από το Φεβρουάριο του 2012!


« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Απρ 2014 13:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #193 στις: Παρ 18 Απρ 2014 14:21 »
Εμείς ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης ή όχι ακόμα;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #194 στις: Παρ 18 Απρ 2014 19:58 »
Ακομα και οι δημοσιογραφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΣ εχουν χωριστει σε προεδρικους και αντιπροεδρικους.
Οπως ξαναεγραψα το θεμα της αδειας βρωμαει και απο την πλευρα του ΧΒ (ολοι ξερουμε πως ο φακελος μας εχει κενα) και απο την πλευρα του Δημητριου.
Οσο περνουν αδεια ομαδες τυπου παο παοκ (και τις περνουν χωρις παρατηρήσεις,πρόστιμα κτλ) για εμενα η διαδικασια αυτη παυει να ειναι σοβαρη και αμερόληπτη. Αρα και ανάξια σχολιασμου.
Δεν ειναι δυνατον μεσα στο ολο μπαχαλο που επικρατεί στις ΠΑΕ ο κυριος αυτος να ζηταει απο εμας να ειμαστε υπόδειγμα ομαδας.
Μας αρεσει δεν μας αρεσει το κειμενο που ανεβασε η λεσχη στο site της ειναι απολυτα σωστο

Και γιατί να πιστέψω αυτά που γράφει η Λέσχη???????????????????????
Υπάρχει από πουθενά επίσημη πληροφόρηση??????
Ας τα ανακοινώσει δημοσιεύοντάς τα η ΠΑΕ και μετά τα συζητάμε!!!!
Άκου τα έχει γράψει η Λέσχη!!!!!
Μη τρελαθούμε κιόλας.


Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #195 στις: Παρ 18 Απρ 2014 23:12 »
Υπάρχουν κάποια δεδομένα:

- Ότι ο ΧΒ έχει ευθύνη που δεν αδειοδοτηθήκαμε για μια ακόμη χρονιά. Μικρή ή μεγάλη δεν ξέρω να σας πω.
- Ότι πέρυσι η ρητορεία της Λέσχης για την μη αδειοδότηση του ΠΑΣ απεδείχθη ψευδής. Μιλούσαν ΜΟΝΟ για ληξιπρόθεσμη ρύθμιση οφειλών στην εφορία (άραγε ποιος φταίει για αυτό;) ΕΝΩ αποκαλύφθηκε ότι υπήρχαν και κάποια ιδιωτικά συμφωνητικά.
- Ο Δημητρίου μπορεί να είναι εμπαθής με τον ΠΑΣ, ο Αλαφούζος και ο Πανόπουλος μπορεί να έβαλαν τη μυτούλα τους πέρυσι, αλλά δεν νομίζω ότι και η ΟΥΕΦΑ είχε κάτι εναντίον μας.
- Ότι κάποιες ομάδες με πλάγιους και μη νόμιμους τρόπους πήραν αδειοδότηση χωρίς να πρέπει. Το γιατί και το πως δεν το γνωρίζω!
- Ότι ο Δημητρίου (που κατηγορείτε για μη αντικειμενικότητα) έβγαλε τον Πρόεδρο στην σέντρα, ζητώντας του να ανοίξει τον φάκελο να αποκαλυφθεί η όποια αλήθεια.
- Ότι ο κόσμος μετά το περσινό ξενέρωμα και κάζο, της μη αδειοδότησης και μη εξόδου στην Ευρώπη, έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό αρνητικά διακείμενος με τον Πρόεδρο. Μπορεί να του φορτώνουμε περισσότερα από αυτά που του αναλογούν.


Υπάρχουν και κάποια ερωτήματα:

- Θα ανοίξει φέτος το φάκελο ο ΧΒ να μάθουμε την αλήθεια;
- Θα κυνηγήσει νομικά, εφόσον έχει δίκιο, τον Δημητρίου και όποιον άλλον φταίει;
- Θα βγει να μιλήσει ανοιχτά - και όχι μέσω κύκλων - για την διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν κάποιες ομάδες;
- Γιατί μέτα από τρία; χρόνια οικονομικής εξυγίανσης η ομάδα ακόμα δεν είναι σε θέση να αδειοδοτηθεί; (ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν βασίζομαι στη φετινή μη πρωτόβαθμη αδειοδότηση μας - μιας και ακόμα ηθικά και νομικά αμφισβητείται - αλλά την περσινή απόφαση της ΟΥΕΦΑ, που δεν μπορεί κάποιος να της χρεώσει κάτι μεμπτό.
- Πως γνωρίζουν από την Λέσχη ως οπαδοί, τις λεπτομέρειες των φακέλων κάθε χρονιάς; Γιατί δεν είναι η ΠΑΕ πιο προσεχτική στις διαρροές της;


ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #196 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 15:07 »
Παράθεση
Ας τα ανακοινώσει δημοσιεύοντάς τα η ΠΑΕ και μετά τα συζητάμε!!!!

Πόσο καιρό πιστεύετε θα περιμένουμε μέχρι να τα ανακοινώσει επίσημα αυτά η παε;

Α. Οσο θέλει ν ανοίξει κομπιούτερ, να μπει στο σαϊτ, να κάνει το κόπυ, μετά στο θκο τς για το πάστε, μισή ωρίτσα το πολύ.
Β. Είναι υπεύθυνη πολύ σ' αυτά, βάλε όμως κι άλλη καμμιά ώρα μέχρι να μάθει το αίτημα, κάνα δύωρο πες νάσαι μέσα.
C. Εντάξει, είναι και Μεγάλο Σάββατο σήμερα, να γίνει η Ανασταση πρώτα κι αμέσως μετά, κάνα 10ωρο το πολύ.
D. Αμάν ρε παιδιά, γιορτινές μέρες είναι, Πάσχα αύριο, δεν υπάρχει βιασύνη, από Τρίτη τώρα και λογικά πρωϊ-πρωϊ.
E. Καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά κι επειδή θα γεράσουμε περιμένοντας, καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους μας!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #197 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 15:51 »
Επιμένω το Ε!

Το ξύλο γιατί στο σταμάτησαν; Ρεπό λόγω εορτών;  :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #198 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 16:16 »
Παράθεση
ΚΑΙ ΟΙ 7 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Σοβαρός, αξιοπρεπής, κύριος, πάντα με το μικρόβιο του τζόγου, μέχρι πρόσφατα χαρτωμένος, σήμερα ρέστος, μπήκε στη χαρτοπαικτική λέσχη κι έπιασε θέση στο καρέ.

-Φιλαράκια, να παίξω με δανεικά, if you don't mind.
Κανένα πρόβλημα. Είπαμε. Γνωστός ο κύριος, ξυρισμένος και με καθαρά εσώρουχα.

Χάνει ο παίκτης, δεν έχει να πληρώσει. Μπέρδεμα η δουλειά. Καλοδεχούμενος, όμως ξερός. Πώς να τον ξαναθέλεις στο παιχνίδι; Θα παίξει μόνον αν μιλάει η τσέπη του. Διαφορετικά, ξου.

Επτά ΠΑΕ από τις 18 της σούπερ ληγκ είναι ανοικτές στον οικονομικό τομέα. Τις πετάς κατ' ευθείαν έξω από το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εκτός κι αν παίζουν άλλες σκοπιμότητες. Πονηρές και ανομολόγητες.

Μη μου πουν ότι αυτή η ομάδα είναι ιστορική, ότι έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Καμμία αντίρρηση. Χρωστάει; Τελειώσαμε. Βγαίνει άουτ. Μόνο αν δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα βάζουμε μέσα κουτσούς, στραβούς, παράλυτους.

Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα οι ομάδες που έχουν, μ' αυτές που δεν έχουν. Είναι υποπτο. Είναι πρωτάθλημα ναρκοπέδιο.

Τι προτείνω; Επειδή υπάρχουν αρκετές ομάδες με χρέη και στην Β΄εθνική, να γίνουν από την προσεχή σαιζόν δύο πρωτάθληματα σούπερ ληγκ. Η σούπερ ληγκ των αδειοδοτημένων ΠΑΕ και η σούπερ ληγκ των μη αδειοδοτημένων. Αυτό θα είναι δίκαιο.
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/04/18/kai-oi-7-den-einai-uperohoi.aspx
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2014
« Απάντηση #199 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 17:54 »
Παράθεση
Το ξύλο γιατί στο σταμάτησαν; Ρεπό λόγω εορτών;
Είναι λίγο το προσωπικό, οι ανάγκες μεγάλες κι έρχεται συνέχεια κόσμος. Αφού φαντάσου, ξεκινάει η ουρά από Δημητρίου στρίβει στη γωνία και τελειώνει με αποδυτηριάκια από ότι βλέπω.

Για πάμε εμείς στα δικά μας τώρα.

Αν δεν δικαιωθούμε στην έφεση ποιός θα φταίει;

Α. Ο Καχριμάνης, που δεν μπορούσε να πείσει τον Σαμαρά να βάλει πλάτη κι αυτή τη φορά.
Β. Η Τράπεζα Ηπείρου, που ενώ μπορούσε, δεν έδινε την εγγυητική αλλά μιά αόριστη βεβαίωση.
C. Oι Χήτοι, που δεν έκαναν μιά χορηγία από τώρα να υπάρχουν τα ποσά ήδη στα ταμεία.
D. Aυτοί συν Κιτσιομπίλη π δεν μπορεί να σμμάσει τα ασμάζευτα, ενώ μπορεί η κάθε κωλοπετινίτσα Κομοτηνή και Καλλονή.
Ε. Ο Δημητρίου και μόνο αυτός λέμε, κι εσύ π νομίζεις δεν έχουμε πολύ προσωπικό, άϊ, άνξε τώρα τ πόρτα για τον 2ο γύρο..


!!! EDIT !!!


Ενόψη της εκδίκασης της έφεσης, ως προετοιμασία, τι νομίζετε πως είναι καλύτερο στο μεταξύ να γίνει;

Α. "Εκθειασμός" κι "εξύμνηση" Δημητρίου απ το πρωϊ ως το βράδυ μπας κι αλλάξει εισήγηση εκεί..
Β. "Εξηγήση" από κοντά του άσχημου όνειρου πούδαμε για αυτόν αν δεν προσέχει κι επιμένει να μην αλλάζει τρόπο ζωής..
C. "Υπενθύμιση" στην 2βάθμεια να προσέχει, τουλάχιστον αυτή, για να τη βρει καλά και η Πρωτομαγιά..
D.  Επίσκεψη ζντουεφα να "ξηγηθεί" στον Μισέλ πόσο εύκολα τριτώνει το κακό να σκοντάψει, πέσει και νοσηλευτεί κανείς.. 
E.  Ξαναβρήκες την υγειά σου μετά το 2ο μπερτάκι, μπράβο, συνέχισε έτσι και σίγουρα θα βρεις και μόνιμη δουλειά.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 19 Απρ 2014 18:04 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης