Αν και σιχαίνομαι τα τετριμμένα για σεβασμό στους μεγαλύτερους (κερδίζεται αυτός - δεν απονέμεται), ας δίνετε (-ουμε) λίγο προσοχή στα όσα (λίγα δυστυχώς τελευταία) λένε η γραφουν...
Και βγαίνοντας λίγο off topic, παράκληση, μην αρπάζεστε με το παραμικρό μη δημιουργείτε ένταση με το παραμικρό, μην πιάνετε τον άλλο από την μούρη με το που θα δείτε κάτι που δεν σας αρέσει.
Δύσκολοι καιροί, το ξέρω, βράζει το αίμα, το ξέρω, αλλα εδώ πόσες φορες πρέπει να το πούμε ...είμαστε ΜΑΖΙ.
Έχει καιρό να δημιουργηθεί παρέα εδώ μέσα, έχουμε καιρό να μαζευτούμε να τα πούμε, έχετε λίγο αναρωτηθεί το γιατί;
Είμαι σίγουρος ότι θα ζηλεύατε αν γνωρίζατε από πρώτο χέρι ποσο στερεες φιλιες έχουν αναπτυχθεί στο χώρο μας.
Βρείτε τι μας ενώνει μην επικεντρώνεστε στο τι μας χωρίζει. βρείτε ποιος στ αλήθεια φταίει, μην ξεσπάτε για μικρά κι ασήμαντα
Ίσως πάνε όλα ( γενικότερα) καλύτερα.
Τέλος off topic.
Με αφορμή μια γραμμή του πάλαι ποτε εμετού Θοδωρή (που ισως να βολευει καποιους), παραθέτω απόσπασμα από τα σχολιανά ...ταιριάζει, νομίζω (bolds δικά μου):
Μπήκαν διάφοροι μέσα (αναφέρεται σε γραφόμενα στο facebook) και έγραψαν, από τα πολλά μεταξύ σοβαρού και αστείου έθεσα στον εκπρόσωπο Τύπου δυο πολύ απλές ερωτήσεις.
Ερώτηση πρώτη: Υπάρχουν συζητήσεις για πώληση της ΠΑΕ;. Ερώτηση δεύτερη: Οι παίκτες του ΠΑΣ και οχι μόνο είναι τακτοποιημένοι κανονικά;
-Αν δεν μου απαντήσεις κ. εκπρόσωπε Τύπου αύριο (δηλ.σήμερα) θα σας κρεμάσω κουδούνια!!!!! χαχαχαχαχ
-Η απάντηση ήρθε. Ο κ. Καρύτσας έγραψε την απάντηση του: "Αν ήταν επίσημες οι πηγές σου δεν θα είχαν ανάγκη εσένα για να εκφραστούν Βασίλη. Οι "απειλές" περι κουδουνιών ανάξιες σχολιασμού. Θέμα ήθους. Τα περι οικονομικών, ότι και να ειπωθεί σε σκεπτικά "κουδουνιών" είναι ανούσια οποιαδήποτε απάντηση. Τα στοιχεία πάντως είναι αυτα που επιβεβαιώνουν ότιδήποτε και αυτα δεν τα έχεις Βασίλη...έχεις μόνο υποτιθέμενες επίσημες πηγές που θέλεις να λες ότι έχεις ... αλλά δεν μας τις αναφέρεις. Επίσημη έκφραση περί οικονομικών προβλημάτων υπάρχει; ...επίσημη πρόταση περί πώλησης υπάρχει; ... Σε τι να απαντήσει η ΠΑΕ;... Σε σένα;...Εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου επίσημο, οπότε εξήγησε μας το γιατί και να σου δοθούν απαντήσεις. Καλό μεσημέρι".
-Η απάντηση του κ.Καρύτσα με αφήνει για άλλη μια φορά.......στήλη άλατος. Ρε καημένε σε μένα θα απαντήσεις ή στους χιλιάδες φιλάθλους, σε όλη την φίλαθλη κοινωνία της πόλης; Σε μένα θα απαντήσεις ή στον κ. Τασιούλα που για τον ΠΑΣ και την ομάδα βάζει το κεφάλι του στην λαιμητόμο. Και που να την βρεις την απάντηση; Ο Σχολιανός δεν έχει στοιχεία ε; Ζω στην πόλη, σαράντα χρόνια είμαι στον χώρο, έχω παντού φίλους, ε κάτι μαθαίνω και εγώ. Έχω καλές πηγές και ξέρω τι γίνεται. Όσο για τα στοιχεία που θέλεις πάρτα από τους ανωτέρους σου. Τέλος έχω μια απορία. Πως αντικρίζεις τους παίκτες της ομάδας; Τους λες καλημέρα;
-Ανησυχώ σοβαρά γαι το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Οχι τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί υπάρχουν άνθρωποι (παίκτες και υπάλληλοι) που παλεύουν με τόξα και με βέλη.
-Όσο για τα κουδούνια που το έγραψα χαριτολογώντας δεν θα σας τα κρεμάσω εγώ, αλλά ο κόσμος του ΠΑΣ που σας περιμένει στη γωνία.