Είναι πραγματικά φοβερή η κατάρα που έχει τυλίξει αυτήν την ομάδα...
Ακόμη κ για την αντικατάσταση Παντελίδη υπάρχουν στρατόπεδα σε σημείο που όποιος κ αν έρθει απ τον μουρίνιο μέχρι τον βαζάκα θα έχουμε πρόβλημα.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι φέτος χάθηκε το τρένο όποιος κ να έρθει προπονητής αυτή τη στιγμή στον ΠΑΣ θα δυσκολευτεί. Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο που έχουμε να περιμένουμε είναι να βελτιώσουμε λίγο τη μπάλα που παίζουμε, να σωθούμε κάπως άνετα κ ίσως να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε την ομάδα της επόμενης σαιζόν με κάποιες έξυπνες μεταγραφές κ ευκαιρίες σε νέους.
Το Κύπελλο έφυγε όπως κ η Ευρώπη μιας κ οι ήττες από νιόνιο, καλλονή, παναιτωλικό, λιβαδειά είναι καταδικαστικές για ομάδα που θέλει να ξεπεράσει τους 45-48 πόντους. Εκτός κ αν αρχίσουμε ντεμαράζ με αποτελέσματα επί μπαοκ, γαυρου, βάζελα κ εκτός έδρας νίκες σερί με παράλληλη εντός έδρας συνέχιση των νικών...δύσκολο!
Ο χβ κατάφερε να γκρεμίσει εν μια νυκτί ότι καλό δημιουργήθηκε.
Δεν θέλω Χριστόπουλο γιατί δεν θέλω να καεί... είναι αταίριαστη κ δύσκολη η χρονική συγκυρία για ανθρώπους που συμπαθούμε κ θα θέλαμε να τους ξαναδούμε στην ομάδα.
Ο Τσιώλης θα δημιουργήσει στρατόπεδα...κ πιστεύω θα αποτύχει στον ΠΑΣ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αν κ προσωπικά θα ήθελα να δουλέψει κάποια στιγμή στην ομάδα μου.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω πιστεύω ότι θα κινηθούμε κάπου μεταξύ δερμιτζάκη κωστένογλου ή σε κάποια ενδιάμεση λύση
χαμηλού προφίλ που δεν θα εγείρει αντιδράσεις.