Άντε ΠΑΣ ... Σιδεροκέφαλος κ. Τσιώλη!
Υ.Γ.: Προφανώς ... συμφώνησε με τον ΠΑΣ για όσα διαφώνησε με τον Αστέρα.
Θα ειναι μεγάλη εκπληξη αν ερθει ο Τσιώλης και ειδικα οχι με εξάμηνο συμβόλαιο.
Είναι εδώ και έχει καταθέσει νταγκα-νταγκα τα "θέλω" του... μη κάνει μόνο το λάθος ο πρόεδρος και κοιμηθεί το 2/ήμερο με τις "βδέλλες του"... δηλ., ως τη Δευτέρα.
Σάκης Τσιώλης Προχτές και πριν λαλήσουν τα ΜΜΕ, οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι ο κ. Τσιώλης έκλεισε … τα υπόλοιπα αφορούν στον πρόεδρο … ταμειακά, χαρτικά, αδειοδοτικά, γηπεδικά/προπονητικά, για την επόμενη περίοδο.
Μιλάμε τώρα για ομάδα 5/άδα και ...
Τα τελευταία χρόνια … εργάζεται λιγότερο για τα χρήματα και περισσότερο για την προσωπική διάκριση, την επιτυχία ως προπονητής … δεν θα πήγαινε στη Βέροια, στην Ξάνθη, στην Όφη, στο Λεβαδειακό και σε άλλα σήκω-κάτσε Σωματεία.
Οπότε το 6/μηνίτης δεν ισχύει για κ. Τσιώλη… πάνω από 2/ετία συμβόλαιο ή τίποτα.
Για το λόγο αυτό επιλέγει υγιή Σωματεία με επάρκεια σε ρόστερ και με κατάλληλες εργασιακές συνθήκες/υποδομές.
Και οπωσδήποτε … δεν θα ήθελε να καταλήξει ποτέ … «Χριστόπουλος».
«Άγγελος» ΑναστασιάδηςΟι πληροφορίες μου (πάντα έγκυρες) και πριν λαλήσουν τα ΜΜΕ, λένε ότι ο κ. Αναστασιάδης θα λάβει «εντολή» μετά τις 15/11 … προκύπτει η κενή Αγωνιστική των Play-off for Final Tournament από 15-19/11 και εδώ μπλέκονται τα πράματα σχετικά με τον 6/μηνίτη κόουτς ... ωστόσο όμως, η ιστορική επανασύνδεση Αναστασιάδη-Σαράφη αρχίζει να λέει "πολλά" και ο Στέφενς που "έσκασε" σήμερα με τον Τέλη, έχει ΟΣΦΠ ... κι αν φάει για πλάκα κανένα παΆρη μετά ... και μετά οι Ζωσιμάδες.
Δηλ., η επίκείμενη "εντολή" Αναστασιάδη καθορίζει προκαταβολικά την "τύχη" Τσιώλη...