...και τι σε κανει φιλε μου να πιστευεις οτι θεωρει ο κοσμος το θεμα των μεταναστων το ΜΟΝΟ προβλημα???
συγνωμη γιατι επειδη εγω δεν επιλεγω σε ποιον θα μιλησω με το αν ειναι δεξια αριστερα κεντρωα κτλ(το λεω για να καταλαβεις οτι ερχομαι σε επαφη με ολους)...βλεπω μια εμμονη οταν αναφερεται το θεμα των μεταναστων απο καποιους να σου προσαπτουν οτι για ΟΛΑ ΦΤΑΙΝ οι λαθρομεταναστες???.....ε ναι ρε φιλος δεν φταιν για ολα......αλλα υπαρχουν 10 προβληματα.....το πρωτο ειν το κεφαλι μας που φταιει για ολα....τα αλλα 9 δεν θα τα λεμε δηλαδη???
εγω παντως προτιμω μετα τοσα χρονια να μην ειμαι αφοριστικος με τον καθε ανθρωπο
εριξα πριν μπουμε στην ΟΝΕ μεγαλους τσακωμους για το ευρω......δεν καταλαβαιναν....ε τι να κανω τωρα.....να παω εξω απ το σπιτ καθεμιανου να τον κραζω???
αλλος ξεγελαστηκε....αλλος δελεαστικε....αλλος πιστεψε....αλλος ειχε συμφεροντα........μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι........
απο την αλλη υπηρχαν και φωνες πολιτικες που ελεγαν εξω απ το ευρω κτλ.......αυτοι λοιπον ναι ειχαν δικιο.....μαζι με μενα πρωτα
.........αλλα ο κοσμος γιατι δεν τους ακολουθει???αρα καποιο λακκο εχει η φαβα.......αρα μηπως στο 1 πουχουν δικιο εχουν αδικο σε αλλα???......το οτι ειναι αυτοι οι "εκλεκτοι" που εχουν τις σωστες ιδεες και πιανουν πουλια στον αερα ειναι μια εξηγηση......ειν αυτο ομως???
ενταξ ερχονται δυσκολα πραγματα τωρα....ειναι η καλυτερη περιοδος να αναλογιστει καθενας παρα πολλα.......γιατι ερχονται παρα πολλα.........
θα πρεπει ναχουμε καθαρο μυαλο.....και λεω ναχουμε πλυθηντικος για αυτους που θελουν ναχουμε ολοι....γιατι υπαρχουν ενθεν και ενθεν και καποιοι που δεν θελουν ναχουμε ολοι...αλλα ναχουμε μονο αυτωνων.........
τες πα.......δυστηχως με το θεμα της κυριακατικης εργασιας οπως να το δεις.....ο κοσμος φαινεται να πεφτει ναρκωμενος ακομα σε παγιδες μεγαλες......μετα απ ολα οσα περναμε........και συ ηθελες το 99 ναχει το μυαλο για το που παει το ευρω.........δυστηχως
υ.γ....για να δουμε...τωρα οπως παραβιαζαμε το δακτυλιο...θαχουμε και δακτυλιο στα τζακια.......αλλο κι αυτο........να δω τζακοπεριπολο και τι στον κοσμο........δεν παμε καλα