Αποστολέας Θέμα: Κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή  (Αναγνώστηκε 7461 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο αρχικός τίτλος "Δέν ἒγινε καί τίποτε , φασίστες ἧταν !"  του drakos μόνο ως προσβολή κατά της ανθρώπινης ζωής κρίνεται ... γι αυτό αν και πάρα πολύ σπάνια επεμβαίνω ως moderator κρίνοντας ότι εσκεμμένα γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσει καυγάς χωρίς επιχειρήματα τον "υποβίβασα από τίτλο"  αντικαθιστώντας το με τον τίτλο τον οποίο είχε  το θέμα το οποίο παρατίθεται ...
Ας είμαστε προσεκτικοί σε όσα γράφουμε και ας μην ξεχνάμε ότι ο "πόλεμος" έχει θύματα και ότι αν και ποτέ δεν φοβήθηκε το pas.gr το διάλογο με επιχειρήματα πρέπει πρωτίστως να σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή  ΔΚ :-)

Κίνηση  "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή"
01/11/2013
Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.
Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης ή διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο.
Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχουν την δύναμη να βάλουν φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου.
Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί  δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.
Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του.
Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής. Έτσι θα συνεχίσουμε!

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Νοέ 2013 12:20 από dk »

Αποσυνδεδεμένος ztoby

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
περνα το απο πολυτονιστη

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
αυτον που ανοιξε το θεμα με το χυδαιο τιτλο, πρεπει να του μπλοκαρεις το IP επειδη ΜΟΝΟ & ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Νοέ 2013 14:49 από PASpartoo »

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ποιούς νεκρούς δέν σέβομαι ρέ, ὁ τίτλος ἀπεικονίζει ἀκριβῶς τήν ἂποψη τῶν "ἀντιφασιστῶν"τοῦ φόρουμ γιά τἰς δολοφονίες.Ἐαν κάποιος ἀπό τούς έν λόγω κυρίους θέλει νά μέ διαψεύσει ἂς γράψει ἒστω καί μία ἀράδα γιά τά παιδιά πού πῆγαν σάν τό σκυλί στά ἀμπέλι.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Eπειδή είσαι τέρμα (όχι, δεν θα γράψω την λέξη βλάκας), κάτσε πρώτα να μαθουμε γιατί σκοτώθηκαν οι χρυσαυγίτες και μετά αν θες μιλάμε. Ως τότε πες μας εσύ, ποιός σκότωσε τους χρυσαυγίτες?
Και τελικά ακόμα δεν έχουμε μάθει για σένα...τι είσαι?
Όταν το κόμμα σου έχει καλά ποσοστά είσαι πατριώτης χρυσαυγίτης.
Όταν το κόμμα σου δολοφονεί και πέφτει στο 5% ξαφνικά γίνεσαι πατριώτης κεντρώος. Αποφάσισε και πες μας.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ἢμουν εἶμαι καί θά εἶμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ οἱ διαφωνίες πού ἒχω μἐ τήν Χρυσή Αὐγή ἀφοροῦν θέματα πολιτικῆς πρακτικῆς καί αἰσθητικῆς κυρίως.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Μέχρι να γίνει ανάληψη ευθύνης ή να βρεθούν κάποια περαιτέρω στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση , για εμένα θα υπάρχει πάντα ένα ( έστω πολύ μικρό ενδεχόμενο ) οι δολοφονίες αυτές να ήταν αποτέλεσμα άλλων λόγων .
Ούτως ή άλλως βέβαια υπάρχει συνήθως διασύνδεση της ''τρομοκρατίας '' με τους ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου , αλλά όσο ''κάθεται μέσα μου '' , τόσο και πιο αλλοκοτο μου φαίνεται να στήθηκε όλο αυτό και να χρησιμοποιήθηκαν 2 ''φονικές μηχανές '' όπως οι συγκεκριμένοι αδίστακτοι τύποι , απλά για να σκοτώσουν κάποια ... νεαρά μέλη της Χρυσής Αυγής . Δεν ξέρω ...

ΑΝ είναι όντως έτσι , τι να σχολιάσει κανείς για την ( καθοδηγούμενη ?) παράνοια στο όνομα της οιασδήποτε ιδεολογίας .
Ένθεν κι ένθεν φυσικά ...

Ο Θεός ας βοηθήσει αυτούς που ''έφυγαν'' .
ΚΑΙ τους Χρυσαυγίτες / Ανθρώπους , ΚΑΙ τον Φύσσα/Άνθρωπο ...
Και το παιδί που είναι στην εντατική ...
Και τους γονεις , τ'αδέρφια τους , και τους αγαπημένους τους ...

Δεν ξέρω για αυτούς που το έκαναν , το εκμεταλλεύονται ,το συντηρούν και το γιγαντώνουν...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Κοινά στοιχεία στον τρόπο με τον οποίο «χτύπησαν» οι δράστες της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο με πληρωμένους δολοφόνους συμβολαίων θανάτων του κοινού ποινικού δικαίου διαπιστώνει η Αστυνομία.
Κι αυτό καθώς ο δολοφόνος στο Ν.Ηράκλειο στόχευσε στο θώρακα και έδωσε χαριστικές βολές πριν απομακρυνθεί, τηρώντας τους «κανόνες» τέτοιων συμβολαίων θανάτου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, οι Αρχές συγκρίνουν τον τρόπο δράσης των δολοφόνων στο Ν.Ηράκλειο με τους δράστες του μακελειού στην Αγ. Νάπα πέρσι το καλοκαίρι.
Τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα της Κύπρου δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στη διάρκεια ενέδρας πέντε άτομα - συνοδοί ασφαλείας κύπριου επιχειρηματία.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών, οι οποίοι φέρονται να πραγματοποίησαν την πενταπλή δολοφονία έναντι συμβολαίου θανάτου, ύψους περίπου 30.000 ευρώ.
Κεντρικό ρόλο φέρεται ότι έπαιξε ο 29χρονος, ο οποίος κατεγράφη σε βίντεο να πυροβολεί 14 φορές σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.
Οι δύο συνελήφθησαν στην Ελλάδα μετά από ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των κυπριακών αρχών και εκδόθηκαν στην Κύπρο.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα δύο αυτά άτομα ήταν γνωστά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για δράση στον «ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο».
Η εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου από τα εν λόγω άτομα έδωσε νέο περιεχόμενο στη σχέση «νεοτρομοκρατών» με το κοινό ποινικό δίκαιο.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231271895
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Το χτύπημα έχει ταυτότητα με βάση τον τρόπο δρασης..
ο άνθρωπος που πυροβόλισε είναι μια "επαγγελματική μηχανή"
ο τρόπος δρασης δεν θα μπορουσε ποτέ να είναι αποτέλεσμα
δρασης "πιτσιρικάδων" με γκαζάκια..

Σε συνέχεια αυτού που παρεθεσε αχπαν ο chilly
μπορει κάποιος να διαβασει το τευχος του HOT DOG για την δολοφονία
Γκιόλια.
Είναι ακρως αποκαλυπτικό για την δράση της συγκεριμένης "μηχανής"

Υ.Γ.
Ασχέτως της διαφωνίας μας με τον Ναζισμό
η ανθρώπινη ζωή και η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό για το κάθε άτομο.
Στον Ισπανικό εμφύλιο η κραυγή(ταυτότητα) των φασιστών ήταν “Viva la muerte!”
και η απάντηση των αντιφασιστών “Viva la vida”.

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά
από την μια, ύμνος στον θάνατο
κι από την άλλη, ύμνος στην ζωή..

Συλληπητήρια στους οικείους των νεκρών..
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 04 Νοέ 2013 14:22 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
θα το γραψω τελευταια φορα....εχω κουραστει να το γραφω...και σιγουρα εχετε κουραστει να σας τα γραφω........τα παντα εχουν αλωθει......μην χαιρετε κανεις για το θανατο του αλλου .......οχι γιατι η χαρα για το θανατο του αλλου ανθρωπινως ειναι απαραδεκτη......αλλα γιατι λογω της αλωσης τετοιες κινησεις τετοιες ωρες εξυπηρετουν αλλα κεντρα.......

επειδη εχω μελετησει καποια πραγματα διεθνως με τετοιες καταστασεις ....σας λεω πως η ολη κατασταση μετα τον αυγουστο (κοντα πριν την επιθεση στο κκε) μυριζει απο 10 χιλιομετρα σχεδιο αποσταθεροποιησης , εκπορευομενο απ το εξωτερικο και με συνδρομη απο το εσωτερικο

καποιοι θελουν να μας κανουν πιονια....ταζοντας ιδεολογια και κουραφεξαλα......προσεξτε καλα γιατι απο πισω ουτε φανταζεστε ποιοι ειναι.........

αλοιμονο μονο στους "αναλωσιμους" και στις χαροκαμμενες μανες και τα παιδακια που περιμενουν ακομα να ακουσουν τα κλειδια του μπαμπα στην πορτα.......και ας ειναι τα κλειδια κοκκινα κοκκινομαυρα μπλε κτλ

αλλοιμονο

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Εννιά μήνες, αίμα από το αίμα της… ανάσα από την ανάσα της…
Κι ύστερα, η πρώτη αγκαλιά… μια αγκαλιά σαν του Θεού μεγάλη, για να χωρέσει το δώρο ΤΟΥ.
Το δώρο της ζωής!
Το πρώτο χαμόγελο, το πρώτο κλάμα…
Η καρδιά κτυπά αλλιώς…
Η καρδιά της ΜΑΝΑΣ!

Το μεγάλωμα… κάθε στιγμή κι ένα καρδιοχτύπι… κάθε λεπτό η σκέψη της εκεί… στο ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.
Δύσκολα βρίσκεις λέξεις να τις ταιριάσεις στο μεγαλείο της ψυχής μιας ΜΑΝΑΣ.. οι λέξεις φτωχές και τετριμμένες…

Ύμνος της, το ίδιο της το παιδί… ευλογία ουράνια…
Γλυκογέννημα αγκαλιαναθρεμμένο…
Το ‘φερε μέσα της μήνες ολάκερους, το γέννησε, μα ξέρει πως ανήκει μόνο σ’ εκείνο το ίδιο η ζωή του και στον Θεό…

Κι όταν το χάνει, ο πόνος ξεσκίζει τα μέσα της, διαλύει την ύπαρξή της… σβήνει στο σβήσιμό του κι η ίδια…

ΜΑΝΑ … ΠΑΙΔΙ… ΧΑΜΟΣ…. ΜΟΙΡΟΛΟΪ…
Δεν υπάρχουν λόγια…

Αφιερωμένο στις ΜΑΝΕΣ του ΠΑΥΛΟΥ, του ΓΙΩΡΓΟΥ, του ΜΑΝΩΛΗ… σε κάθε ΜΑΝΑ που χάνει το ΠΑΙΔΙ της…

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
oταν καποιοι εδω μεσα ,προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις ,εκμεταλευομενοι το αιμα που χυθηκε κι ακομα αχνιζει ,χωρις να σεβονται  την τραγικοτητα των στιγμωντι να πει κανεις ...ΟΛΑ στο βωμο των εντυπωσεων...οταν μιλουσανε για αιμα στα συνθηματα τους οι χρυσαυγιτες δεν τους περνουσ απ το μυαλο οτι μπορει να δουν κ το δικο τους αιμα να χυνεται?μια σου και μια μου το λεν αυτο στην πιατσα,χωρις να θελω να εξαγνισω τετοιες πρακτικες...αυτοι οι δυσμοιροι γονιοι τι λεγαν στα παιδια τους οταν ακουγαν τετοια λογια κ συνθηματα απ το στομα τους?
  εγω σα γονιος παντως θα υπενθυμιζα  στο γυιο μου αν εκστομιζε τετοια συνθηματα να ναι προετοιμασμενος να δει και το δικο του αιμα να χυνεται...ειδικα μετα την δολοφονια του Παυλου Φυσσα...
  να υπενθυμισω μονο οτι τα συνθηματα για αιμα τ αρχισαν οι γνωστοι φασιστικοι κυκλοι ...
τιποτ αλλο ...
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ

Παράθεση
να υπενθυμισω μονο οτι τα συνθηματα για αιμα τ αρχισαν οι γνωστοι φασιστικοι κυκλοι ...
τιποτ αλλο ...

αν πιστευεις οτι υπαρχουν φασιστικοι κυκλοι οι οποιοι δρουν απο μονοι τους εν ετη 2013 αντε γεια

και πολλα αντε γεια.....ακροαριστερα και ακροδεξια.......συντομως θα δεις πως μετα το ξεδιπλωμα ερχεται το διπλωμα και το πεταμα στα σκουπιδια.........

η πιατσα να της πεις κοιμαται ορθια...μια σου και μια μου .....και απο πισω να χασκογελαν τα λαμογια τριβοντας τα χερια τους.........

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Τό ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέν ἒχει καμμία σχέση.Τό ΑΙΜΑ δηλώνει τἠν προσήλωση στήν φυλή.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Συλλυπητήρια στην οικογένεια των δύο παιδιών και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον τρίτο!

Έχω ξαναπεί ότι ζωή και ο θάνατος δεν γνωρίζει εθνικότητα, θρησκεία, κόμμα, ομάδες!

Ανεξαρτήτως βεβαίως των όποιων ευθυνών τέτοιους ιδεολογιών που διδάσκουν το μίσος και την μισανθρωπιά!

Αλλά σε νεκρούς δεν γίνεται να αποδώσουμε ευθύνες, ούτε να τους δικάσουμε! Οι νεκροί, είναι νεκροί ΤΕΛΟΣ!!

Υ.Γ. Προς ένα αγοράκι, που χθες το βράδυ έγραψε σε ένα chat ότι "Ντροπή στο άλλο σάϊτ, εννοώντας το PAS.GR (βεβαία είμαστε φόρουμ, αλλά αυτός τόσο καταλαβαίνει) που δεν καταδίκασε την δολοφονία των δυο παιδιών της Χρυσής Αυγής και ότι ο φασισμός είναι ο ίδιος είτε αριστερός, είτε δεξιός" και άλλες τέτοιες παπαριές.

Ποιος ρε ραδίκι δεν καταδίκασε τον θάνατο των δυο παιδιών εδώ μέσα; Είδες κανένα να χαίρεται με αυτό; Που το διάβασες; Επιπλέον τι είναι το φόρουμ να καταδικάσει ένα τέτοιο γεγονός; Άλλο οι απόψεις μελών του φόρουμ, αλλοι το φόρουμ ως σύνολο! Αλλά έως εκεί σου κόβει! Και αν διαφωνείς μπες εδώ και γράψε την άποψη σου, να διαφωνήσεις και να σου απαντήσουμε!

Τώρα που πήγες και έγραψες στο άσχετο ,κάτι που δεν ισχύει, ένα ψέμα τι νομίζεις ότι κατάφερες;  Χωρίς να βεβαιώς να έχει την δυνατότητα κανείς μας να σου απαντήσει! Καλή η προσπάθεια για προπαγάνδα, καλή η προσπάθεια να ρίξεις λάσπη, αλλά βλέπεις εδώ η λάσπη δεν  κολλάει!

Α και να ενημερώσω ότι ο φασισμός έχει συγκεκριμένες ιστορικές καταβολές! Άνοιξε κανένα βιβλίο Ιστορίας, δεν θα πάθεις τίποτα!

Στα γράφω, γιατί αφού μας διαβάζεις επιζητάς και απάντηση.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
δρακε δεν υπαρχ τιμη αγορι μου........η τιμη θαρθει μεσα απο τον πονο και την  κατακεφαλια που θα φαμε για ναρθουμε στα ισια μας

μονο τοτε η λεξη ΤΙΜΗ  θα αποκτησει την πραγματικη της εννοια και δεν θα τη βιαζουν κατα το δοκουν οι πισω απ τις κουιντες του παρασκηνιου που λεει και ο νικοτσολς

• Hero Member
    • Προφίλ
Τό ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέν ἒχει καμμία σχέση.Τό ΑΙΜΑ δηλώνει τἠν προσήλωση στήν φυλή.
Το τιμη τι δηλωνει ?το ποσο παει η προστασια στα μαγαζια της νυχτας,η το ποσα θ ακουμπαν τα πακιστανια για να μη δεχτουν τραμπουκισμους? 8)

• Hero Member
    • Προφίλ
Το τιμη τι δηλωνει ?το ποσο παει η προστασια στα μαγαζια της νυχτας,η το ποσα θ ακουμπαν τα πακιστανια για να μη δεχτουν τραμπουκισμους? 8)
έχεις δίκιο,
αφου εχω δικιοτι το συνεχιζεις?
Παράθεση
Παράθεση
χτυπωντας και ληστευοντας τους πακιστανους δηλ.χτυπουσατε τη φοροδιαφυγη κ ταυτοχρονα  οι αρχιτραμπουκοι που στειλατε στη βουλη ψηφιζαν τς τροπολογιες για φοροαπαλλαγες των εφοπλιστων...καταλαβαμε .... :takataka: συνεχιστε ...ξεβρακωνεστε πια τελειως...
υ.γ.την πιπιλα που σας βαζουνε στο στομα την ξεζουμιζετε παντως .....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Νοέ 2013 19:04 από ΛΑΜΙΑ FANS »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Διέγραψα τα μηνύματα των Chilly Και paspartoo, γιατί είχαν προσωπικές αναφορές με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Τροποποιήθηκε το πρώτο μήνυμα του Paspartoo γιατί οι τα έθνη αποτελούνται από ανθρώπους και όχι από πράγματα και αντικείμενα.

Πήρε η μπόρα και την παράθεση του έβαλε ο paspaliaris από τον PASpartoo!

Κάντε κουβεντούλα και μόνο, ήσυχα και απλά!

Πάω για δουλεία, ελπίζω το βράδυ που θα γυρίζω να έχει επανέλθει η ηρεμία στο φόρουμ.

Για περισσότερες απορίες (αν και είστε έξυπνα παιδιά και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί) στείλετε μου π.μ. να σας απαντήσω γιατί διέγραψα τα μηνύματα σας.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Τροποποιήθηκε το πρώτο μήνυμα του Paspartoo γιατί οι τα έθνη αποτελούνται από ανθρώπους και όχι από πράγματα και αντικείμενα
Το σωστό θα ήταν να το έχει κάνει ο ίδιος.
φορεβερ

• Full Member
    • Προφίλ
Διέγραψα τα μηνύματα των Chilly Και paspartoo, γιατί είχαν προσωπικές αναφορές με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Τροποποιήθηκε το πρώτο μήνυμα του Paspartoo γιατί οι τα έθνη αποτελούνται από ανθρώπους και όχι από πράγματα και αντικείμενα.

Πήρε η μπόρα και την παράθεση του έβαλε ο paspaliaris από τον PASpartoo!

Κάντε κουβεντούλα και μόνο, ήσυχα και απλά!

Πάω για δουλεία, ελπίζω το βράδυ που θα γυρίζω να έχει επανέλθει η ηρεμία στο φόρουμ.

Για περισσότερες απορίες (αν και είστε έξυπνα παιδιά και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί) στείλετε μου π.μ. να σας απαντήσω γιατί διέγραψα τα μηνύματα σας.
από το να μου τροποποιήσεις το μνμ μου, προτιμώ να το σβήσεις (πρέπει να σβησεις και του πασπαλιαρη την αντιπαράθεση που εγραψε).
σας ευχομαι να μην σας τύχει να έχετε θυματα στην οικογενεια σας από .... αυτά τα "παιδιά"...
το δικό μου συμβάν είναι ΤΙΠΟΤΑ & δεν το έχει πει κάποιος .... το γεγονός του ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ της ΜΥΡΤΩΣ στην Πάρο & του άλλου του ΤΙΠΟΤΑ που σκότωσε τον ΑΝΘΡΩΠΟ ξημερώματα για μία κάμερα (στο Κέντρο που φυλάσετε από τους αχρείους του Δένδια) που πήγαινε την γυναίκα του να γεννήσει, ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΡΕ για τους ΦΟΝΙΑΔΕΣ.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Νοέ 2013 20:27 από PASpartoo »

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Τροποποιήθηκε το πρώτο μήνυμα του Paspartoo γιατί οι τα έθνη αποτελούνται από ανθρώπους και όχι από πράγματα και αντικείμενα
Το σωστό θα ήταν να το έχει κάνει ο ίδιος.
Σύνταυρε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Π Ο Τ Ε αυτό !!!!!!!!!!!
Δε γνωρίζεις τι "'εχω" στην πλάτη μου & τι έχω ζήσει με δαυτους  ......
ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ γτ μου φέρνει εμετό όλη αυτή η κουβέντα ........
Η Goldie μου (westie) έχει περισσότερο μυαλό από δαύτους, γτ αυτή τουλάχιστον, δεν ΑΦΑΙΡΕΙ τη ζωή του κολλητού μου !!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Εχετε χαζεψει μου φαινεται ολοι εδω μεσα και δεν καταλαβαινετε τι γινεται
Τα ειπε ο θοδωρης πανω κατω για ολες αυτες τις ιστοριες
Αλλα πως να το κανουμε ρε μαγκες?
Τι σχεση εχουμε εμεις με πολιτισμους της πλακας σαν αυτους που μας κουβαλανε εδω περα?
Τα πακιστανα και τα νιγηριανα σας πειραξανε δηλαδη?
Ανθρωποι ειναι και αυτοι αλλα αυτη τη δουλεια θα κανουμε?
Θα ασχολουμαστε με το καθε μαλακισμενο που ερχεται εδω αν ειναι καλος ή κακος?
Εχετε ξαναδει αλλη περιπτωση χωρας σαν τη δικια μας?
Εμεις αν παμε στο πακισταν ή σε καπια τετοια χωρα θα χεστουμε πανω μας
Αυτοι οταν ερχονται εδω παλι εμεις χεζομαστε πανω μας
Ειναι λογικο αυτο δηλαδη?
Ας πανε αγγλια,ισπανια,γερμανια να τα κανουνε αυτα να δουμε αν μπορουνε
Εγω δεν λεω να σκοτωνουμε τον κοσμο αλλα να μην μπαινει κανενας μεσα ή να διωξουμε οσους πρεπει
Δεν γινεται να ζησουμε με δαυτους αν δεν εχουνε σκοπο να καθονται ηρεμοι και να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ στη χωρα
Απλα πραγματα δεν με ενδιαφερει να ασχολουμαι με τον καθε καταπιεσμενο μουσουλμανο ή οτιδηποτε αλλο που ερχεται να ξεκαυλωσει στην ελλαδα
Τα ιδια παθαμε και παλια με αλβανους και ρουμανους και παει λεγοντας
Μας εχει φορτωθει ο καθε πικραμενος του κοσμου αλλα με τους δικους του ορους και οχι οπως θα επρεπε να του ζηταμε εμεις
Αμφιβαλλει κανενας οτι ολοι αυτοι καθονται εδω με το στανιο γιατι επρεπε να βγει στο προσκηνιο η χρυση-αυγη και να εξυπηρετησει καποιους?
Η ελλαδα ενοχλουσε παντα,συμφεροντα πολλα, το σχεδιο ειναι δεκαετιες τωρα φτιαγμενο και δουλευει ρολοι οπως φαινεται 
Αν ηθελε το κρατος τους εδιωχνε σε 1 μερα ολους οσους δεν επρεπε να ειναι εδω
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥς ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Στα Γιάννενα του 2013 εδώ και μια μέρα είναι η μισή πόλη χωρίς νερό λόγω βλάβης.
Στην Ελλάδα του 2013, το 30% του πληθυσμού είναι άνεργοι.
Στην Ελλάδα του 2013, νοσοκομεία κλείνουν και άνθρωποι πεθαίνουν λόγω μη προμήθειας φαρμάκων.
Στην Ελλάδα του 2013, οι αυτοκτονίες και οι θάνατοι λόγω κρίσης πλησιάζουν στις 6,000.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται οτι για όλα αυτά φταίνε οι αλλοδαποί.
Οι αλλοδαποί που έρχονται στην Ελλάδα για να φύγουν για την Βόρεια Ευρώπη, αφού εκεί υπάρχουν δουλειές και όχι φυσικά για να μείνουν εδώ. Δώστε τους χαρτιά και αύριο θα έχουν φύγει για άλλα μέρη. Να είστε σίγουροι οτι δεν έχουν ερωτευτεί τον πολιτισμό σας. Δεν έχουν τα μέσα να μορφωθούν και να τον μάθουν. (Τον νεο-ελληνικό πολιτισμό τον ζουν καθημερινά και τον μισούν. Όπως τον μισεί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος.)
Τα Δυτικά κράτη βλέπετε τους θέλουν αμόρφωτους. Τα Δυτικά κράτη κάνουν αφαίμαξη στους φύσικους πόρους των χωρών τους και τους δίνουν πολέμους, στους οποίους ενίοτε συμμετέχει και η χώρα που λέγεται Ελλάδα. Οπότε το οτι βρίσκονται όλοι αυτοί εδώ ωφείλεται στο ίδιο σύστημα, που ωφείλεται εν μέρει και η κατάσταση στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Γιατί εν μέρει η κατάσταση στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα ωφείλεται και σε σένα καραγκιόζη που φήφιζεις εδώ και 180 χρόνια, αυτόν που σου βολεύει την αδερφή, τον γιο, τον ξάδερφο και την γκόμενα, αυτόν που σε βολεύει με κανά ρουσφετάκι, αυτόν που σου δίνει ένα έργο ασφαλτόστρωσης για να πάρεις την bmw και να την παρκάρεις έξω από τον Γκόλα.
Υ.Γ. Μας ψεκάζουν τελικά. Εϊμαι σίγουρος πλέον.
φορεβερ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Κατόπιν επιθυμίας - απαίτησης του paspartoo το μήνυμά του που είχε τροποποιηθεί, διαγράφηκε!

Υ.Γ. Στην παράθεση του paspaliari στην ουσία έγινε διαγραφή του μηνύματος .