Η φαση μου θυμιζει την ΝΔ που εμπλεκει τους φασιστες για να την σκαπουλαρει...εται ειναι η φαση και πολλοι σαν εμας σαν κοκοβιους τσιμπαμε αντι να κοιταμε τον πραγματικο μας εχθρο
new PAS PAS εισαι λαθος κατα προσωπικη μου γνωμη και δεν ξερω γιατι το συντηρεις το θεμα,αποψη εκφραζω ετσι,με ξερεις αλλωστε..Ενταξει και εμεις προσωπικα μπορει να μη διαθετουμε τυπικα ραδιοφωνο αλλα πες μου μια φορα που τους αποκαλεσαμε ξερω εγω Οφητζηδες και οχι τσατσους,Λεβαδειακους και οχι Κομποτιακους,Βεροια η μπακαληδες....
Κατ' Αρχήν του διαλόγου, ayuto1966 ... σε ευχαριστώ και χαίρω (γνωριμίας
) για την παρατήρηση και έτσι πρέπει να κινείται το νήμα σε κάθε περίσταση.
Όπως έγραψα... "Προσωπικά... απλώς παρακολουθώ συστηματικά τα "ήθη" τους..." ενώ κατά καιρούς έχω γράψει εδώ και αλλού (ατομικά και συλλογικά - sport42) για την Όφη και τα τερτίπια της, δηλ., μια διαρκής συζήτηση π.χ., για τα διάφορα "χουλιγκανάτα" που την πέφτουν στον Πακιστανό που φοράει "πράσινη" φανέλα" ή στον +Ρουσάκη ή στον +Φιλόπουλο παλιότερα... και ασφαλώς εννοείται ότι αυτά είναι άσχετα με την Όφη.
Δεδομένης της περσινής αντιρατσιστικής καμπάνιας της Όφης (ΠΑΕ/Συνδέσμων) με το "ασπρόμαυρη-μαυρόασπρη" μπάλα... διαπιστώνω φουλ υποκρισία.
Πόσο μάλλον όταν, από Ραδιοφώνου εκφωνούνται "οδηγίες" του στυλ "να ανακατασκευάζουμε την πόλη τους" (ή την οιαδήποτε πόλη και από τον οιοδήποτε (εκφωνητή)"... αυτά πρέπει να βγαίνουν στο φως.
Ενδεχομένως να θεωρούν κάποιοι/ες ότι πρόκειται για "ατσεϊσμούς" και "σλογκανάκια"...
Όπως π.χ., λένε οι ίδιοι εκφωνητές... "εμείς βγάλαμε εμφιαλωμένα νερά για τους οπαδούς μας που φωνάζουν στην κερκίδα και οι εργοτέληδες σερβιέτες, επειδή οι παίκτες της ματώνουν για τη φανέλα"... ανεγκέφαλοι μικροφωνάδες - νταβαντζήδες που επηρεάζουν μια μερίδα αφελών "οπαδών".
Τσάτσοι... Τσάτσοι είναι και με πατέντα... και αυτό δεν αποτελεί ύβρη, αλλά ασύγχρονη ιδιότητα και προς ετεροπροσδιορισμό τρίτων, για μην και πω πισόμυαλο αυτοπροσδιορισμό τους. Οι άνθρωποι έφτασαν να... βρίζουν τους Βαρδινογιάννηδες τους ευεργέτες τους... τους κτίτορες του κρητικού ποδοσφαίρου.
Μετά ήρθαν οι εκσυγρονιστές με τον κ. Μαχλά, καλή του ώρα... που συντέλεσε αποτελεσματικά στο επόμενο βαρύγδουπο βήμα της ιστορικής Όφης, που νόμισε ότι τον Χανδάκωσε τον Τέλη.
Αντιθέτως, προσωπικά π.χ., μνημονεύω τον κ. Τσουκανέλη! ... και αν γουστάρει ο κ. Χριστοβασίλης και αυτόν στο μέλλον.
"Οφη καριόλη γαμώ την Κρήτη όλη"Εν τω μεταξύ... έχω πεισθεί με τα χρόνια (6-7 περίπου, σαν έσκασε μύτη και Βαγγέλης) ότι, το παιχνίδι δεν το παίζουν οι πολλοί που τα "εκστομούν" στην κερκίδα "εκτονωτικά", αλλά οι αθέατοι υποβολείς δηλ., αυτοί που έχουν τα μικρόφωνα/κάμερες, οι επαγγελματίες "συντηρητές"... γεγονός που παραπέμπει υποδειγματικά στην τακτική ΝΔ/ΠΑΕΙΣΟΚ και της διαχρονικής Δεξιάς.
Τι συντηρώ εγώ?...
Δεν συντηρώ απολύτως τίποτα... ούτε ανα-παράγω, ούτε θα σχολιάσω όπως ορθά παρατήρησες κάπου, γιατί το "ZOSIMADES" γράφτηκε "ZOSSIMADES", αυτό αφοράς στους γράψαντες.
Ούτε συντηρώ... ούτε συνθηματολογώ στην κερκίδα, ούτε πανιά κρεμάω, ούτε περιμένω πως και πως να έρθει η Οφη στα Γιάννινα... αυτό ενδιαφέρει τους γαύρους, βάζελους, χανούμια, παόκια κ.ά., οπαδικές "μειονότητες" που κατακλύζουν το γήπεδο στο κάθε ματς με Όφη και συντηρούν (βλ., ατμόσφαιρα και εισιτήρια με Τσάτσο)... μόνο τότε μας μας πιάνει κόψιμο για 3ποντα από την κερκίδας?
Τέλος, παρά τις διαλλακτικές προσεγγίσεις μου... για μένα υπάρχει ανεξίτηλη η "καταγραφή" στον ηθικό και φυσικό χωροχρόνο μου για το Όφη-ΠΑΣ-Ρόδος... ωστόσο τυπικά και όπως προανέφερα, "έκλεισε το κεφάλαιο ΡΟΔΟΣ"... με την έννοια ότι και ο Ιησούς ναι μεν συγχώρεσε το Βαραβά στο σταυρό, αλλά δεν ξέρω αν τον έχει εκ δεξιών του.
Είμαι κάθετα αντίθετος στον οποιδήποτε γκεμπελάκο απεργάζεται ή αποσιωπεί "λούφα και παραλλαγή" θέματα Βίας-Ρατσιμού-Ξενοφοβίας από το οποιοδήποτε βήμα... σχετικά με τα γήπεδα, μια και ο λόγος για την "πάρτι τους".
και χωρίς ψωμί γίνεται?
Υ.Γ.: Αυτά ως στα 6.666 που "καίγομαι", γιατί (αν δεν το γνωρίζετε) όταν φτάνεις στο Νο αυτό, το σύστημα σε πετάει αυτομάτως. Μετά μπαίνεις με άλλο eMail, στην "Εποχή Τσιώλη".