Κύριε Τσιώλη μου θυμίζετε την εποχή Ντεμόλ...τα ίδια με τότε...αν θέλετε να τον ξεπεράσετε, δοκιμάστε Βίλα τερματοφύλακα...
Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας, ούτε επιστήμονας του ποδοσφαίρου...γενικά πιστεύω δεν κατέχω και πολλά...τα πάω καλά με το σκάκι όμως... προχθές (που λες) είδα όνειρο, κι επειδή βρίσκεσαι σε κατάσταση Τσούκτσβανγκ, θέλω να σου το μεταφέρω, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σου, φυσικά...
Λοιπόν είδα τον Αλέξη να παίζει κεντρικός αμυντικός με τον Μητσάρα, ο Ρουμπουλάκου να παίζει πίσω αριστερά , ενώ ο Θέμης παίζει στην φυσική του θέση...με αποτέλεσμα ο Σταύρακας να ξεκουραστεί λιγάκι και να καθαρίσει το μυαλό του...Κυβελίδη να ξεκινάει βασικός στην κορυφή της επίθεσης, αριστερά και λίγο ποιο πίσω τον Ίλιτς και δεξιά του και λίγο ποιο πίσω τον Σονγκό (κι ας μην έχει εμπειρίες από Α εθνική)....αποτέλεσμα να πάρει ανάσες ο κόρο και να βρει την ψυχική του ηρεμία...άκου όμως ποια ήταν η κίνηση ματ...πίσω από αυτήν την τριάδα είχες βάλει λέει ψευτοδεκαράκι τον Αυγενικού...εκεί πραγματικά σου έβγαλα το σκακιστικό μου καπέλο...πίστεψέ με, αυτό θα σου λύσει το Γκροτέσκο σου...