Σάκη παραιτήσου να σώσεις την αξιοπρέπειά σου. Άλλα σου είπανε, άλλα είδες και άλλα προκύπτουν στην πορεία.
Φύγε και άφησέ τον να εκτεθεί εντελώς.
εσυ τα λες αυτα μεγαλε....,
οχι ο κ. Τσιωλης
αλλα μαλλον αυτο επιθυμεις.......,
να βγεις μετα να κραξεις,
οσο ειστε εσεις ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,αλλο τοσο ειμαι εγω βαζελος ,γαυρος,αεκακι κτλ
γυρνατε ωρε μονο στις ομαδες σας και αφηστε μας ησυχους....
Καλό είναι να μην μπαίνουν ΠΑΣόμετρα το έχω ξαναγράψει, αλλά επιμένετε!
Πριν λίγες ημέρες απατώντας σε ένα συνταυρό που φοβόταν για την παραμονή της ομάδας του έγραψες ότι μικραίνει την ομάδα! Από εκείνο το πόστ δεν μίκρυνε ο ΠΑΣ και ας το θες και ας το πιστεύεις! Από το χθεσινό αποτέλεσμα όμως μίκρυνε!
Αν συνεχίζεις να πιστεύεις στην ΠΕΝΤΑΔΑ, σε θεωρώ υπεραισιόδοξο. Δεν ξέρω, ούτε λέω ότι θα κινδυνεύσει η ομάδα αλλά τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά τελευταία! Και είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!
Εάν δεν το αντιλαμβάνεσαι δικαίωμά σου...
Είμαι ένας εξ αυτών που από χθες συνιστώ ψυχραιμία, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά στην ομάδα! Το να πω ότι όλα μελί - γάλα τότε θα είναι που θα φανεί ότι δεν αγαπάω τον ΠΑΣ!
Και τέλος πάντων για την οικονομία της κουβέντας καλό είναι να αποφεύγουμε μεταξύ μας τα ΠΑΣόμετρα και τους όρους αλήθειας αν κάποιος είναι και πόσο είναι ΠΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ! ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ! ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ! ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!