Λοιπον αφου βλεπω να υπεκφευγετε θα αποφασισω να το πω εγω στα ισα ,τι εχω στο πισω μερος του μυαλου μου(και λογικο φαινεται)..
Ο ΧΒ ειναι φιλαρακι με τον Τσιωλη ετσι??Και το γνωριζουμε ολοι,ωραια λοιπον.......Μπορει να ζητησε ο ΧΒ να αναλαβει ο Τσιωλης(για ενα εξαμηνο εννοειται,ετσι και αλλιως στα μπρικια του να πουμε) ωστε να κατευνασει τους Πασολεδες μιας που θεωρειτε ταχα μου ο καλυτερος Ελληνας προπονητης τρομαρα μας,και συναμα να μην βγουμε πενταδα και μπλεξει ο ΧΒ,ειπε σε μια συνεντευξη στην τελικη ο Τσιωλης περι πενταδας και εμεις το χαψαμε σαν χανοι..
Και στο κατω κατω αμα σκεφτειτε ο Τσιωλης δεν ειναι αγιος..Ξερετε που ηταν στον Ολυμπιακο Βολου ντε,τι σημαινει αυτο οτι ολοι οι αγωνες ηταν στημενοι,εμενα κατι μου δειχνει αυτο,και οσοι θελετε κελαηδηστε για τον Ελληνα καλυτερο προπονητη
Στον Αρη που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα θα νου πειτε τι εκανε??????Αλλα βεβαιως δεν εχει αναφερθει πουθενα......Πεντε στις πεντε ηττες στις αρχες του πρωταθληματος και τον σουταρανε αλλα αυτο μας διαφευγει...........
Αλλα προσωπικα δεν χω τιποτα με τον δημοσιοσχετιστα παρα μοναχα με τον ΧΒ που ειναι υπευθυνος για τα παντα,,,,,,,,Γιατι απο μικρος εχω μαθει να κοιταω το δασος και οχι το δεντρο
Κατα τα αλλα μας φταει ο Ντεβινσεντι και οτι ναι
Ποσα παιχνιδια ελειψε ο Νεβνσεντι περσι θυματε κανεις, και τι αποτελεσματα ειχαμε μπορει να μ απανησει καποιος γ?Γιατι εγω θυμαμαι να πηγαινουμε Κερκυρα και να την εχουμε για πλακα,γιατι θυμαμαι να παιζουμε με Ολυμπιακο στο πρωτο παιχνιδι και να τους παιζουμε μονοτερμα ασχετα με την σφαγη του κορακα,και γιατι θυμαμαι να παιζουμε με Πανιωνιο και να παιρνουμε διπλο
Δικαιολογιες της @@@@@@
Ο Χριστοβασιλης τα εχει καταφερει ωστε να ειναι στα μετρα του,ολα τα αλλα τα ακουω μαλακιες
ΦΥΓΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΗ,ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΡΧΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ