Αποστολέας Θέμα: Εποχή Τσιώλη  (Αναγνώστηκε 87995 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #375 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 10:39 »
Παράθεση από: sentragoal.gr
Η ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ
Τα χαμένα αποδυτήρια πριν το διαζύγιο...

   Επιμέλεια: ΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ηταν σχεδόν δεδομένο πως από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έβγαζε ανακοίνωση κατά της στήλης και της εφημερίδας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά -και μάλιστα με άκρως υποτιμητικά σχόλια- πως υπάρχει θέμα διαζυγίου με τον Σάκη Τσιώλη μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα, η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική...

«Πώς θα πρέπει να αντιδρούμε ώστε να αντιμετωπίζουμε τα... `'σύμφωνα με πληροφορίες'' ρεπορτάζ, που όμως ποτέ δεν επιβεβαιώνονται;» κατέληγε η προ δέκα ημερών ανακοίνωση της γιαννιώτικης ΠΑΕ! «Μπίνγκο» λοιπόν για τους ανθρώπους του ΠΑΣ, που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και να μην παρασύρονται από προσωπικά απωθημένα, εκθέτοντας και τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη.

Μετά το ματς της Ριζούπολης, όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, με τη διοίκηση του ΠΑΣ να μένει ακλόνητη στη θέση της πως «εμείς στηρίζουμε τον προπονητή» για τους προφανείς επικοινωνιακούς λόγους. Ο Καρδιτσιώτης κόουτς κατάφερε για μια ακόμη φορά να μετατρέψει την παρουσία του σε πάγκο ομάδας σε σίριαλ... «Μπρούσκο», ωστόσο οι αποφάσεις του είχαν ληφθεί και είχαν να κάνουν κυρίως με το ότι είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, εκεί όπου από την αρχή αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με συγκεκριμένα πρόσωπα που επηρέαζαν μεγάλη μερίδα ποδοσφαιριστών.

Ο «ΔΑΣΚΑΛΟΣ» ΑΡΕΣΕΙ...
Η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη είναι μια από αυτές που βρίσκεται στο τραπέζι για αντικαταστάτης του Τσιώλη. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από τη διοίκηση του ΠΑΣ, ωστόσο η άποψη που έχει γι' αυτόν ο Γιώργος Χριστοβασίλης τον καθιστά αυτομάτως ένα από τα φαβορί. Για τον «δάσκαλο», ο πρόεδρος του ΠΑΣ είχε ακούσει τα καλύτερα (τόσο για το ήθος του όσο και για τις γνώσεις του) στο παρελθόν από άτομα που εμπιστεύεται την κρίση τους. Ο ίδιος ο Πετράκης θεωρεί τον ΠΑΣ την ομάδα όπου μπορεί να συνεχίσει την καλή πορεία που χάραξε στον Εργοτέλη, ενώ είναι σημαντικό πως ο Χριστοβασίλης δεν ξεφεύγει από το μπάτζετ του.

ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΟΙ... ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ
Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα ήταν ήδη προπονητής του ΠΑΣ αν και γι' αυτόν δεν υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις από το ίδια πρόσωπα που ώθησαν τον Τσιώλη στην παραίτηση! Παρά το ότι χθες η προσωπική του σελίδα στο Facebook (έχει αναρτημένο ακόμα τον «Ταύρο» στο προφίλ του) κατακλύστηκε από εκατοντάδες μηνύματα ΠΑΣολέδων οι οποίοι τον παρακαλούσαν να επιστρέψει, ο Γιώργος Χριστοβασίλης δέχεται έντονες πιέσεις να πάει σε άλλες λύσεις, με το σκεπτικό πως το καλοκαίρι άφησε τον ΠΑΣ στα κρύα του λουτρού!

*** Αουτσάιντερ για τον πάγκο του ΠΑΣ θεωρείται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο 57χρονος προπονητής προωθείται από κύκλους μέσα από την ομάδα οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Οσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αγγελου Αναστασιάδη, φαντάζει μακρινό σενάριο.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #376 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:03 »
Κάτι μας είπες τώρα Άκη....το θέμα είναι να σκιαγραφήσεις τα άτομα για να το συνεχίσουμε εμείς...γιατί φέτος από εδώ δεν πρόκειται να μάθουμε ιτς τίπουτες...έτσι 7 Χ.;μόλις φτάσεις στα 7 χ, ελπίζω να αδειάσεις, για να σηκωθείς από την χέστρα...τον Βαγγέλα τον τεντώσατε από όλες τις πλευρές...ετούτους τους φετινούς όχι; είναι προσκείμενοι κάπου;ευτυχώς μίλησε ο Σάκης, γιατί η προπαγάνδα στην πόλη και την κερκίδα με ανακάτεψε...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #377 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:14 »
Παράθεση από: sportdog.gr
Τούρκος θα γίνει ο Τσιώλης μόλις μάθει την κοροϊδία!

Δε θα το πιστεύει ο Σάκης Τσιώλης αυτό που ετοιμάζεται να γίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα τώρα που έχει αποχωρήσει. Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει μόλις το μάθει. Και με το δίκιο του!

Ο Τσιώλης δεν έφυγε από τον ΠΑΣ μόνο επειδή η ομάδα δεν τραβούσε. Αυτά είναι για τους φιλάθλους. Όχι για τον σκύλο που δαγκώνει μέχρι το κόκκαλο. Τα αποκαλύψαμε όλα χθες. Τα γράψαμε χαρτί και καλαμάρι. Δεν έχετε παράπονο.

Ο Τσιώλης είχε ζητήσει από τον Χριστοβασίλη έναν αντί-Ντε Βινσέντι. Έναν μπαλαδόρο να καλύψει το κενό του Αργεντινού. Αυτός, όμως, δεν αποκτήθηκε ποτέ. Τα λεφτά, του είπαν, ήταν πολλά για να αποκτηθεί ισάξιος ή καλύτερος του Ντε Βινσέντι και ο Τσιώλης έπρεπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα με αυτούς που είχε. Τον Κυβελίδη, τον Ακόστα, τον Σονγκό.

Γι΄ αυτό όταν είδε ότι η ομάδα δεν τραβούσε έτσι, αγανάκτησε και την έκανε. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις τον καλύτερό σου παίκτη και να μην παίρνεις αντικαταστάτη. Χτύπημα κάτω από τη μέση ήταν αυτό για τον Τσιώλη. Αποστολή αυτοκτονίας, αν θέλετε.

Ο Τσιώλης, πάντως, τον είχε έτοιμο τον αντί-Βινσέντι, αλλά ο Χριστοβασίλης δεν του έκανε το χατίρι. Ήταν Ισπανός, βιρτουόζος της μπάλας. Στυλ Ράγιος αλλά ανώτερος του Ντε Βινσέντι. "Αυτόν θέλω να μου πάρετε", είχε πει ο Τσιώλης στη διοίκηση. Αλλά μέχρι που έφυγε, μεταγραφή δεν είδε. Μόνο στον ύπνο του.

Ακούστε τώρα το καλύτερο. Την πληροφορία την έχει ο σκύλος και δεν μπορεί να μην τη γράψει γιατί θα λυσσάξει. Ο ΠΑΣ διαπραγματεύεται τώρα με τον Ισπανό που είχε προτείνει ο Τσιώλης και ήθελε διακαώς στην ομάδα του. Ναι, δεν κάνουμε καμία πλάκα. Δεν έχουμε όρεξη για αστεία. Ο Τσιώλης έφυγε και ο παίκτης που πρότεινε για αντί-Ντε Βινσέντι έρχεται! Πώς το λένε αυτό; Κοροϊδία; Ξεδιαντροπιά; Διαλέγετε και παίρνετε...

Τούρκος θα γίνει ο Τσιώλης, πάντως, μόλις το μάθει. Και με το δίκιο του εδώ που τα λέμε. Άσχημο παιχνίδι παίξανε στον Σάκη που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #378 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:16 »
Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω "κατόπιν εορτής", θα κάνω όμως μια εξαίρεση σήμερα γιατί πρέπει να κάνουμε ταμείο.

Ήμουν ο μόνος που είχε διαφωνήσει κάθετα με την πρόσληψη Τσιώλη σε σημειο που φαινόμουν γραφικός και "τα άκουγα" από πολλούς στο φόρουμ ("τι είναι αυτά που λες, σιγά μη δικαιωθείς"), αλλά και εκτός φόρουμ ("στηρίζουμε τον προπονητή για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα").

Σας το έλεγα από την πρώτη στιγμή οτι ο άνθρωπος είναι σκάρτος, αλλά εσείς εκεί... Σας ξεμυάλισε ο "καλύτερος έλληνας προπονητής" που του προσάψανε οι δημοσιογράφοι. Τώρα πληγωθήκατε γιατί δε με ακούγατε, αλλά τι να σας κάνω που δε μπορώ να σας αλλάξω μυαλά.

Το πιο πιθανό είναι να πάει στην αεκ ο Τσιώλης και να βγει μάγκας του χρόνου "ανεβάζοντας" την από τη Β στην Α. Η αεκ του μελισσανίδη όμως θα ανέβει του χρόνου Α όποιον και να βάλεις προπονητή  από τους 11 εκατομμύρια πολίτες που ζουν στην Ελλάδα. Ακόμα και βρέφη που δε μιλάνε, ή ακόμα και γιαγιάδες που δε μπορούν να περπατήσουν. Ακόμα και χωρίς προπονητή θα ανέβει. Και θα ξαναβγει μάγκας ο Τσιώλης. 

Έλα να κάνουμε λίγο το ταμείο που λέγαμε τότε. Βαθμολογία όταν προσλήφθηκε:
 

 ξεκινάμε με το δεδομένο οτι παραλαμβάνει την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
 
Ορίστε και η βαθμολογία.

(μετά από 10 αγώνες)

1. Ολυμπιακός           28
2. ΠΑΟΚ                   25
3. Ατρόμητος           18
4. ΠΑΣ Γιάννινα     14
5. Πανθρακικός        14
6. Παναιτωλικός   14
7. Αστέρας            14
8. Εργοτέλης           14
9. Παναθηναϊκός   14
10. Ξάνθη                   13
11. Καλλονή           12
12. Πανιώνιος           12
13. Λεβαδειακός   11
14. ΟΦΗ                     9
15. Απόλλων             8
16. Πλατανιάς             8
17. Αρης                     8
18. Βέροια             7

Βαθμολογία όταν έφυγε:

1.   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   56
2.   ΠΑΟΚ   45
3.   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   37
4.   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   36
5.   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.   35
6.   ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   27
7.   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ   27
8.   ΞΑΝΘΗ   25
9.   ΟΦΗ   25
10.   ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ   25
11.   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   24
12.   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   23
13.   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ   21
14.   ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.   20
15.   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   20
16.   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   19
17.   ΒΕΡΟΙΑ   18
18.   ΑΡΗΣ   12



Παράθεση
Δεν ξέρει την ομάδα, θέλει χρόνο να τη μάθει και να κάνει τους πειραματισμούς του
ήταν ένα από τα ελαφρυντικά που το προσάπτανε

Τι πάει να πει δεν ήξερε την ομάδα? Ήταν προπονητής στην Τρίπολη και είμασταν ένας από τους 3-4 βασικούς αντιπάλους της. Πόσες φορές βρεθήκαμε αντίπαλοι τα τελευταία χρόνια για το πρωτάθλημα, το κύπελλο, τα πλέι οφ? 9 φορές τα τελευταία 2 χρόνια. Απ' έξω κι ανακατωτά έπρεπε να ξέρει την ομάδα.


- Ναι έφυγε ο ΝτεΒινσέντι,
- ναι είχε 3 κόντρα διαιτησίες,

αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα αντ-επιχειρήματα που δε δικαιολογούν τον τιτλο του καλύτερου προπονητή.

- τα ματς δεν ήταν δύσκολα (πλην καραισκάκη)
- κάποια συμπτώματα της ομάδας δείχνανε σκορποχώρι και διαλυμένο σωματείο
- δε γίνεται να διασύρεσαι από τη δεύτερη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος
- δε γίνεται να σου γυρνάει ματς η πρωτάρα καλλονή


Επι Τσιώλη:

Νίκες - Ισοπαλίες - Ήττες 3 - 0 - 7
Γκολ 10 - 20

Παρέλαβε την ομάδα ισοβαθμόντας στην 4η θέση. Απείχε 0 βαθμούς από την 4η θέση και 6 βαθμούς από τη ζώνη.
Φεύγει από την ομάδα και την αφήνει στη 12η θέση. Απέχει 13 βαθμούς από την 4η θέση, 12 από την 5η και αντί η ψαλίδα να αυξηθεί από την ζώνη, μειώθηκε και πήγε στους 4 βαθμούς.



Ήρθε και μίλαγε για πεντάδα σαν στόχο. Τα έκανε πουτάνα.

Αναζητούσε απεγνωσμένα το νέο Σανκαρέ, δε μπορούσε να καταλάβει οτι δεν υπάρχει παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά στον ΠΑΣ. Εξέθετε τον Μπέριο σε σημείο να τον γελοιοποιήσει στους αντίπαλους επιθετικούς, έβαζε το Λίλα στόπερ εκθέτοντάς τον κι αυτόν και αποδυναμώνοντας το κέντρο που άφησε μόνο του τον Τσουκαλά που έχει καεί στο τρέξιμο 2 χρόνια τώρα. Όλα αυτά γιατί είχε κολλήσει να βρει Σανκαρέ στην άμυνα, παίκτη κέρβερο που δέρνει.

Έκανε την ομάδα έρμαιο στις διαθέσεις του φαρινόλα, του Μίνγκα, ακόμα και του Κειτά (!) που ήταν 4 χρόνια παγκίτης μας και έκανε πάρτι στο κέντρο εναντίον μας με τη φανέλα της Καλονής.
 
Στο ματς της χρονιάς (4 Γενάρη με Τρίπολη) ήταν αδιάβαστος και έδωσε άδεια στον Τσάβεζ να γυρίσει μετά το ματς (άσχετα αν αυτός δε γύρισε ποτέ). Χάνοντας και από τον Απόλλωνα έβαλε στόχο την 6η θέση στην αμέσως επόμενη συνέντευξη τύπου. Μετά και από την ήττα σε ματς που το έχασε μόνος του θυμήθηκε τα προβλήματα στα αποδυτήρια. Και πέταξε την ασπίδα φεύγοντας.

Το μόνο που θα μείναι αναπάντητο είναι το θρυλικό ερώτημα του deceiver: "ή είσαι μεζές ή μας δουλεύεις"


ΥΓ.
Ας κριθεί ο καθένας στον τομέα του. Ο Χριστοβασίλης για το φιάσκο του καλοκαιριού και την ανεπάρκειά του στη θέση του προέδρου, ο Τσιώλης σαν προπονητής.

ΥΓ2.
Δεν υπαρχουν αυτά τα τριπάκια που μπαίνετε κάποιοι! Άλλοι πάνε να κάνουνε τον Τσιώλη σύμβολο στην επανάσταση εναντίον του χοντρού και άλλοι τον ξεσκίζουνε τώρα που έφυγε κατόπιν εορτής, ενώ μέχρι προχθές λέγανε οτι έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:25 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #379 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:37 »
(...)
ΥΓ2.
Δεν υπαρχουν αυτά τα τριπάκια που μπαίνετε κάποιοι! Άλλοι πάνε να κάνουνε τον Τσιώλη σύμβολο στην επανάσταση εναντίον του χοντρού και άλλοι τον ξεσκίζουνε τώρα που έφυγε κατόπιν εορτής, ενώ μέχρι προχθές λέγανε οτι έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα...

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #380 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:49 »


Παρέλαβε την ομάδα ισοβαθμόντας στην 4η θέση. Απείχε 0 βαθμούς από την 4η θέση και 6 βαθμούς από τη ζώνη.
Φεύγει από την ομάδα και την αφήνει στη 12η θέση. Απέχει 13 βαθμούς από την 4η θέση, 12 από την 5η και αντί η ψαλίδα να αυξηθεί από την ζώνη, μειώθηκε και πήγε στους 4 βαθμούς.


  Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του Τσιώλη και χωρίς να τον θαυμάζω θα πω το εξής: Μισές αλήθειες δεν κάνουν μια αλήθεια αλλά ένα ψέμα:

Για πάμε: α) Είναι λάθος να σπάμε το πρωτάθλημα και να φωτογραφίζουμε τη βαθμολογία με το πότε ήρθε ή πότε έφυγε ο Τσιώλης. Υπάρχει καμία απόδειξη ότι χωρίς τον Τσιώλη δεν θα ήμασταν στην ίδια θέση; Όχι βέβαια.

β) Η βαθμολογία που παρατίθεται μέχρι να έρθει ο Τσιώλης δεν έχει μέσα τρία παιχνίδια πολύ δύσκολα: Γαύρο, ζελέ, πάοκ.

γ) Θα συμφωνήσω με τον lemorsero για τις αλχημείες Τσιώλη και ότι τίποτα σχεδόν δεν του έβγαινε. Για να πάμε τρία χρόνια πίσω. Μήπως θυμάστε ποιος καθιέρωσε τον Βίλα φορ, επιθετικό ή ότι άλλο; Αυτό δεν ήταν αλχημεία που βγήκε; Ποιος σοβαρός τότε, μόλις είδε έναν άμπαλο να παίζει επίθεση είπε μπράβο; Ποιος άλλος θα έκανε κάτι τέτοιο χωρίς φόβο εκτός από τον τεράστιο προπονητή Αναστασιάδη;

δ) Ο τσιώλης τον συμπαθούμε  δεν τον συμπαθούμε είναι προπονητής δεν είναι Παντελίδης ούτε Καλαϊτζίδης ούτε "δάσκαλος". Εκτός των άλλων έχει και ένα ελαφρυντικό: πήρε μια ομάδα από κάποιον Παντελίδη που είχε κάνει την προετοιμασία.Ο Άγγελος την ομάδα την πήρε από τον, πολύ αδικημένο και ξεχασμένο από πολλούς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι βενζινά ή PR, Ντεμόλ.

ε) Ο Τσιώλης για να κριθεί έπρεπε να μείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν και με παίχτη που θα είχε αντικαταστήσει το Ντε Βινσεντι. Όλα τα άλλα είναι απλώς κουβέντες, πολλές ενδείξεις που δεν στοιχειοθετούν απόδειξη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #381 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 11:55 »
Παράθεση
Ε, όσο νάναι, έχει δίκιο ο Τσώλης, τ πρόεδρα τούχουν πάρει μηχανάκι  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #382 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 12:29 »
Παράθεση
ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

• Άριστα έπραξε κατά την γνώμη μας ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο σημείωμα της Τρίτης είχα τονίσει ότι αν ο Καρδιτσιώτης προπονητής παρέμενε στην ομάδα με τις διαμορφωθείσες συνθήκες, θα ήταν «συνένοχος» στο «κατά συρροήν έγκλημα» που υφίσταται στον ντόπιο σύλλογο απ’ το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.
Ο Τσιώλης δεν ήρθε στα Γιάννινα ούτε για να... παλέψει για τη σωτηρία ούτε για «ν’ αμαυρώσει» το καλό όνομα που δημιούργησε απ’ την θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης.
Και ήταν «μαθηματικώς» βέβαιο ότι θα έπαιρνε το... καπελάκι του και θ’ αποχωρούσε μόλις διαπίστωνε το «περίεργο» σύστημα που κάνει κουμάντο στα εσωτερικά θέματα της ομάδας.
Το ίδιο ακριβώς «σύστημα» έθεσε «εκτός» το καλοκαίρι τον Γιάννη Χριστόπουλο για να προσληφθεί ο ανίκανος μεν... υπάκουος δε Παντελίδης και στην παρούσα φάση «χτύπησε» ξανά...
Η βασική αιτία του «διαζυγίου» με τον Τσιώλη μπορεί να ήταν η επιθυμία του για «σοβαρή» μεταγραφική ενίσχυση, όμως υπάρχει κι ένας άλλος λόγος εξίσου σημαντικός.
Πληροφορίες λένε ότι ο, πρώην πλέον, τεχνικός του ΠΑΣ ζήτησε την απομάκρυνση ενός ανθρώπου της διοίκησης, ο οποίος είχε έρθει σε «ρήξη» κυρίως με τον γιο και συνεργάτη του Βαγγέλη.
Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε φτιάξει ένα «πυρήνα» 5-6 παικτών που δεν «γούσταραν» τον Τσιώλη και επεδίωκαν «εξόντωσή» του προφανώς γιατί δεν... συμμορφώνονταν με τις «εντολές».
Φυσικά κανένας δεν τον κατονομάζει ανοιχτά, άσχετα αν λίγο - πολύ όλοι γνωρίζουν την ταυτότητά του... Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος τον έχει «κορώνα στο κεφάλι του»...
Ο Τσιώλης λοιπόν ζήτησε την απομάκρυνση αυτού του παράγοντα απ’ τ’ αποδυτήρια, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Έτσι σε συνδυασμό με τη «διστακτικότητα» του Χρηστοβασίλη για «μεταγραφές εδώ και τώρα», ο «κύβος ερρίφθη» για τον Καρδιτσιώτη που παραιτήθηκε χθες το πρωί.
Είμαστε σίγουροι ότι δημοσίως δεν πρόκειται να πει οτιδήποτε επί του θέματος, σεβόμενος την καλή σχέση που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τον κ. Χρηστοβασίλη.
Όμως το ερώτημα για το ποιος κινεί τα «νήματα» τελικά στην ομάδα, παραμένει αναπάντητο...
Όλοι μας σαφέστατα περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ την έλευση του Σάκη Τσιώλη.
Έκανε λάθη αρκετά και σημαντικά, όμως η ομάδα δεν ήταν «δημιούργημά» του και μέσα στον πανικό που προκάλεσε η ξαφνική φυγή των Ντε Βινσέντι - Τσάβεζ, ίσως να έχασε κάπου τον έλεγχο.
Οι γνωστοί «αυλικοί» θα επιχειρήσουν τώρα ν’ απομυθοποιήσουν τον Τσιώλη, να τον χλευάσουν, να τον κριτικάρουν και να του κολλήσουν την «ταμπέλα» του... φοβιτσιάρη που «έκοψε λάσπη» στα δύσκολα.
Όμως προσωπική μας άποψη είναι ότι η απόφασή του ν’ αποχωρήσει αποκαλύπτει σημαντικές παραμέτρους που κρατάνε δέσμιο τον ΠΑΣ και τη θεωρούμε πράξη ΘΑΡΡΟΥΣ.
Και ο ίδιος θα έχει συνέπειες απ’ αυτή την ενέργεια γιατί αναμφίβολα φεύγει με κάποιο στίγμα αποτυχίας απ’ τα Γιάννινα.
Αυτοί όμως που τον «παραμύθιασαν» για να τον φέρουν τάζοντάς του «λαγούς με πετραχήλια», είναι πλέον «δακτυλοδεικτούμενοι» και υπόλογοι σ’ ολόκληρο το φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ Γιάννινα.
Είμαστε περίεργοι να δούμε τον τρόπο που θα προσπαθήσουν να διασκευάσουν την κατάσταση για να βγουν «άβρεχτοι».
Όταν έφυγε ο Χριστόπουλος τον «κατηγόρησαν» ότι δεν ήταν «ξεκάθαρος» απέναντί τους. Για την αδειοδότηση έφταιγαν η... Ξάνθη, ο... ΠΑΟ και ο... Δημητρίου της ΕΠΟ...
Τώρα «τις πταίει» φίλτατοι; Μήπως έχουμε... ανάδρομο «Ερμή»;..

Υ.Γ.: Σε καμία περίπτωση δεν μας πείθουν οι ανακοινώσεις που έγιναν χθες ότι όλα είναι «μέλι - γάλα» στην ομάδα. Προφανώς γίνονται προσπάθειες να «χρυσωθεί το χάπι» για τα «μάτια του κόσμου»... Ο ίδιος ο Τσιώλης δήλωσε πριν μια εβδομάδα ότι «θα εγκαταλείψει τελευταίος». Με μια ήττα απ’ την Καλλονή αποδείχθηκε τόσο ανακόλουθος; Και γιατί τότε ο γιος του Βαγγέλης αναφέρθηκε σε «κάστρα που πέφτουν από μέσα»;
Δεν απευθύνεστε σε αφελείς κύριοι. Εμείς γράφουμε πάντα «με το χέρι στην καρδιά» και δεν πρόκειται να «κουκουλώσουμε» τίποτα, με γνώμονα το «δήθεν» καλό της ομάδας... Κι ας κατηγορηθούμε ξανά όπως τόσες φορές στο παρελθόν. Το μέλλον θα μας κρίνει όλους...
proinoslogos.gr

Παράθεση
Ο κόσμος ψηφίζει "δαγκωτό" Χριστόπουλο; Οι... αυλικοί όμως;

Εάν αυτήν τη στιγμή ο Γιάννης Χριστόπουλος αποφάσιζε εκτός από το να καθήσει τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει και για δήμαρχος στην πόλη, θα είχε μεγάλες πιθανότητες να βγει και μάλιστα πανηγυρικά. Όμως, φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα στην επιστροφή του...

Ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» σε αυτήν την προοπτική, αν και ακόμη είναι διστακτικός. Οι δισταγμοί αφορούσαν σε πρώτη φάση την αντίδραση του κόσμου, αλλά κυρίως το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι δίπλα στον Γιώργο Χριστοβασίλη που δεν τον θέλουν πίσω. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ φέρεται να δέχεται μεγάλες πιέσεις να πάει σε άλλες λύσεις, με το σκεπτικό πως το καλοκαίρι άφησε το έργο στη μέση και ενώ όλα έδειχναν λαμπρά.

Στο πρώτο θέμα προφανώς και οι επιφυλάξεις του μετατράπηκαν από ελάχιστες έως μηδαμινές. Με το μόνο πράγμα να τον προβληματίζει μερικώς να είναι η σκέψη: "Εάν κάτι... στραβώσει, τι θα γίνει μετά;". Ωστόσο, με τις αναρτήσεις που του έκαναν οι οπαδοί της ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο facebook (έχει ακόμη τον "ταύρο" στο προφίλ του) το μήνυμα ήταν σαφές. Ξαναέλα...

Δείτε χαρακτηριστικά μερικές: "Coach έχεις αφήσει κάτι στη μέση και το ξέρεις πολύ καλά...Ανέβα μέχρι το Ρίο αύριο το μεσημεράκι και μπες μόνος σου στο πούλμαν με τον ταύρο που θα περνάει από εκεί και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...".

"KΟΟΥΤΣ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ".

"Αρχηγε χωρις εσενα δν υπαρχει ομαδα γυρνα πισω γρηγορα !!!! ;'(".

"Όχι, άλλους ¨Ταβερνιαρηδες¨ προπονητές στον ΠΑΣ έλεος ....Γιάννη ,αυτή τη στιγμή νομίζω είσαι η ιδανικότερη λύση αν βέβαια τα βρεις με τη Διοικηση και φυσικά το θέλεις κι εσύ...Η αγάπη όλων εδώ στα Γιαννινα ειναι δεδομένη στο πρόσωπό σου....".

"Φίλε Γιάννη ο ταύρος είναι ακόμα φωτογραφία στο προφίλ σου. Αφήστε τις διαφορές σας με τον πρόεδρο στην άκρη και γύρνα να ολοκληρώσεις το έργο που άφησες μισό. Οι φίλαθλοι του πας θα σου δώσουν ξανά το χρόνο που χρειάζεται για να φανεί η δουλειά σου και θα σε στηρίξουμε σε κάθε απόφαση σου".

"Γιαννη σε παρακαλω γυρνα πισω. Μονο εσυ μπορεις να φερεις την ανασταση και οχι <<οι καλυτεροι Ελληνες προπονητες>> που βαφτισε το star system στο Ελαδισταν, που παιζουν ακομη με γιομες και γιουρουσια. Μονο εσυ μπορεις αλλαξεις αυτους τους παιχτες που φαινονται τοσο μικροι να γινουν γιγαντες. Μονο εσυ θα δωσεις ελπιδα χωρις να στο απαιτησει κανεις".

Λεπτομέρεια: Οι συνήθως εκδηλωτικοί και μέσω facebook... σκληροπυρηνικοί της εξέδρας των "Ζωσιμάδων" δεν μπήκαν σε αυτήν τη διαδικασία. Είναι πάντα όμως της άποψης "το καλύτερο για την ομάδα"!

Όσο για τον Γιώργο Χριστοβασίλη, είναι δεδομένο ότι έχει βρεθεί σε ένα αδιέξοδο αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, παρά τις προσπάθειές του να οικοδομήσει κάτι καλό. Δείχνει ζήλο και διάθεση (χαρακτηριστικές οι ανανεώσεις συμβολαίων στους περισσότερους του βασικού κορμού), αλλά πολλά λεφτά για μεγάλη ενίσχυση δεν υπάρχουν. Ήδη φαίνεται να "κλαίει" αυτά που έδωσε για να ικανοποιήσει τρεις (από τις αρκετές) επιθυμίες του Σάκη Τσιώλη.

Ξέρει ότι ο Χριστόπουλος, με το εκπληκτικό σκάουτινγκ που είχε κάνει την περίοδο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο πόστο της ομάδας, μπορεί να του φέρει νέους Κολοβέτσιους. Αλλά, φαίνεται πως οι... δίπλα του στη διοίκηση δεν θα ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη. Και η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι ενεργεί με βάση τις επιθυμίες τους σε αρκετά ζητήματα.

Ο "δάσκαλος" και οι άλλοι...

Η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη είναι μια από αυτές που βρίσκεται... ψηλά στις προτιμήσεις. Αν και ακούγεται τουλάχιστον παράξενο ένας δηλωμένος υποστηρικτής του ΟΦΗ να είναι ο πρώτος σε προτίμηση στα Γιάννινα για τη θέση του τεχνικού, δεδομένης της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες (τουλάχιστον σε επίπεδο οπαδών), από την εποχή του μπαράζ στη Ρόδο.

Για τον "δάσκαλο", ο πρόεδρος του ΠΑΣ είχε ακούσει τα καλύτερα (τόσο για το ήθος του όσο και για τις γνώσεις του) από άτομα που εμπιστεύεται την κρίση τους. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα τον ήθελε. Ο ίδιος ο Πετράκης δήλωσε ανοικτά ότι θα ήθελε να συνεχίσει στα Γιάννινα. Καθώς θεωρεί τον ΠΑΣ μια ομάδα στην οποία μπορεί να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με τον Εργοτέλη.

Αουτσάιντερ θεωρείται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το μικρό του πέρασμα από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου. Ο 57χρονος έχει υποστηρικτές εντός διοίκησης, αλλά το όνομά του δεν κάνει... γκελ. Ενώ για τον Έλληνα Λόρι Σάντσες, Αγγελου Αναστασιάδη, η επιστροφή του φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Τέλος, δεν πρέπει να μας κάνει έκπληξη εάν δούμε στον πάγκο και κάποιον από τα "σπλάχνα" της ομάδας. Που γνωρίζει καλά τα πράγματα από μέσα. Ωστόσο, αυτό σε αυτήν τη φάση θα φάνταζε ρίσκο και έχει τις λιγότερες πιθανότητες να συμβεί...
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #383 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 12:43 »
Παίχτες: άψογη συνεργασία, από τους καλύτερους προπονητές, πραγματικός δάσκαλος, άριστο κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια οφείλεται και στον ίδιο, μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας να ανήκει σίγουρα και σε αυτόν

Τέως: είτε περί  συγκεκριμένων απαιτήσεων μου για  μεταγραφές, είτε για προβλήματα που έχω  με πρόσωπα της ομάδας, δεν ισχύουν, έχουν ήδη αποκτηθεί τρεις ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος κάνει μεγάλες προσπάθειες για άλλους δυο, που πιθανότατα τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια, μπορώ να πω ανεπιφύλακτα, είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει στην καριέρα μου, έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο δεμένοι είναι όλοι μεταξύ τους, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές, o Δντης του ποδοσφαιρικού τμήματος, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές, τα παιδιά των γραφείων

Τέως σε προγενέστερη αλλά πρόσφατη δήλωση: Σαν επαγγελματίας προπονητής αλλά και η δική μου προσωπικότητα, δεν έχει δείξει ότι στα δύσκολα αφήνει μία ομάδα. Δεν με φοβίζει κάτι τέτοιο, Αυτό έχει να κάνει πρώτα με τον εργοδότη, ο οποίος μέσα από την τοποθέτηση του, κάλυψε απόλυτα το ποδοσφαιρικό τμήμα, και εμένα προσωπικά, Άρα λοιπόν έχουμε από τη μία την απάντηση της διοίκησης, και του προέδρου προσωπικά, όσον αφορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Και κατά δεύτερο την εκτίμηση και όλη αυτή η αγάπη που έχει ο κόσμος, μέσα από αυτό τον ενθουσιασμό που συνεργαστήκαμε στην ομάδα. Εισπράττω έξω στην πόλη και στο γήπεδο ότι είναι μαζί μας και μας στηρίζουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Διοίκηση: ευχαριστεί τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του και την εξαιρετική επαγγελματική συμπεριφορά που υπέδειξε

Αδαής φίλαθλος:
Και τι σκατά έφυγε (ή τον διώξαν);
Αφού τα πάντα κυλούσαν άριστα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Αφού ...δεν πηδάω απ' το καράβι ο ένας, ...ο καλύτερος προπονητής ο άλλος, ...δάσκαλος οι άλλοι...
Δεν μπορεί κάποιος θα μας λέει ψέμματα μέσ' τα μούτρα μας. Ή όλοι μαζί; Και ποιός ο εμπνευστής όλων αλήθεια;
Κι από την διοίκηση συνηθισμένος ο όχλος.
Κι ο τέως δεν φημίζεται για τις γροθιές στο μαχαίρι (τρανό παράδειγμα η γαργάρα στον τελικό).
Αλλά κι εσείς ρε Αρχηγοί εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους;
Κρίμα όμως.

Αναζητούνται πελέ σ' αυτή την έρμη την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #384 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 12:45 »
Ρε πουστηδες αρθρογραφοι πεστε μας μια φορα ενα ονομα να το μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε
Μια φορα να ακουσω ενα γαμημενο ονομα και ενα γαμημενο επιθετο
Με το σκατο στην καλτσα θα ειστε μια ζωη?
Τους εαυτους σας κοροιδευετε ετσι οπως κανετε παρτε το χαμπαρι


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #385 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 13:26 »
Για οπα ρε μαγκες!

Τι παει να πει '' παραιτουμαι γιατι η ομαδα θελει ενα δυνατο σοκ να συνελθει'';

Μανατζερ εισαι, χειριζεσαι και αξιοποιεις καταλληλα το υπαρχων σου εμψυχο υλικο, επιβαλεσαι, και παραγεις θεαμα.

Ο Καλαματιανος δηλαδη εκανε κατι παραπανω περυσι δηλαδη;

 :mono:








Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #386 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 13:31 »
...

Για πάμε:
 α) Είναι λάθος να σπάμε το πρωτάθλημα και να φωτογραφίζουμε τη βαθμολογία με το πότε ήρθε ή πότε έφυγε ο Τσιώλης. Υπάρχει καμία απόδειξη ότι χωρίς τον Τσιώλη δεν θα ήμασταν στην ίδια θέση; Όχι βέβαια.

β) Η βαθμολογία που παρατίθεται μέχρι να έρθει ο Τσιώλης δεν έχει μέσα τρία παιχνίδια πολύ δύσκολα: Γαύρο, ζελέ, πάοκ.

γ) Θα συμφωνήσω με τον lemorsero για τις αλχημείες Τσιώλη και ότι τίποτα σχεδόν δεν του έβγαινε. Για να πάμε τρία χρόνια πίσω. Μήπως θυμάστε ποιος καθιέρωσε τον Βίλα φορ, επιθετικό ή ότι άλλο; Αυτό δεν ήταν αλχημεία που βγήκε; Ποιος σοβαρός τότε, μόλις είδε έναν άμπαλο να παίζει επίθεση είπε μπράβο; Ποιος άλλος θα έκανε κάτι τέτοιο χωρίς φόβο εκτός από τον τεράστιο προπονητή Αναστασιάδη;

δ) Ο τσιώλης τον συμπαθούμε  δεν τον συμπαθούμε είναι προπονητής δεν είναι Παντελίδης ούτε Καλαϊτζίδης ούτε "δάσκαλος". Εκτός των άλλων έχει και ένα ελαφρυντικό: πήρε μια ομάδα από κάποιον Παντελίδη που είχε κάνει την προετοιμασία.Ο Άγγελος την ομάδα την πήρε από τον, πολύ αδικημένο και ξεχασμένο από πολλούς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι βενζινά ή PR, Ντεμόλ.

ε) Ο Τσιώλης για να κριθεί έπρεπε να μείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν και με παίχτη που θα είχε αντικαταστήσει το Ντε Βινσεντι. Όλα τα άλλα είναι απλώς κουβέντες, πολλές ενδείξεις που δεν στοιχειοθετούν απόδειξη.

στο (α):
και μένα μου τη σπάει γενικά αυτό που χρησιμοποιούμε τους αριθμούς για να θάψουμε κάποιον. Συνήθως οι ρεπόρτερ το κάνουν αυτό (ο νικολακόπουλος είναι μανούλα σε αυτές τις μπινιές) μονομερώς. Ωστόσο έχει καθιερωθεί ίσως και άδικα ολα να κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και αυτό έχει γίνει κατά κόρον στο φόρουμ με παίκτες, προπονητές κλπ. Άρα γιατί οχι και με Τσιώλη.

στο (β):
αν κυνηγάς θέση από 4 μέχρι 8, η λογική συγκομιδή στα 10 τελευταία ματς είναι η εξής:
- με γαύρο χάνεις,   
- με παοκ μέσα και παο εξω παίρνεις μια ισοπαλία στα 2 αυτά ματς,
- τα υπόλοιπα 7 ματς που είναι 5 μέσα (οφη, εργοτέλη, άρη, τρίπολη, καλονή) και 2 έξω (πάνθρακας, απόλλωνας), είναι πανεύκολα, λόγω έδρας και παράδοσης στα εκτός. Με πολύ απαισιόδοξο σενάριο κάνεις 1 ήττα, 2 ισοπαλίες, 4 νίκες και εννοείται παίρνεις τρίποντο στο ματς της χρονιάς με Τρίπολη.

Δηλαδή στη χειρότερη μαζεύεις 15 πόντους σε αυτά τα 10 ματς και αν είσαι και "ο καλύτερος προπονητής της χώρας" μπορείς να αγγίξεις τους 20. Έστω με 15 πόντους και όχι ήττα απ την τρίπολη είσαι στο -3 από την 5η θέση στο απαισιόδοξο σενάριο. 

στο (γ-δ):
μαζί σου. Και στο (ε) έχεις πολλά δίκια. Απλά έχω εξηγήσει εδώ και καιρό οτι μου τη σπάει ο Τσιώλης και δεν τον αντέχω με τίποτα, πόσο μάλλον να του δίνω ελαφρυντικά. :pashat:


Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #387 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 14:03 »
Η απόλυτη σιωπή στο ...νεκροταφείο!

Περιμένουν να πάρουν εντολές για το πως θα κάνουν την προπαγάνδα τους και πάλι!

Τις πήραν! Ξεκίνησε η αγιοποίηση του ΧΒ για μια ακόμη φορά και η δαιμονοποιήση (αυτή τη φορά) του Τσιώλη!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Soulis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 14
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #389 στις: Παρ 24 Ιαν 2014 01:44 »


     Ίσως τα πράγματα με Τσιώλη να εξελίσσονταν όπως με αυτόν τον κύριο. Ποτέ δεν θα μάθουμε δυστυχώς:

     anastasiadis press room pas tripolh 1 4
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #390 στις: Παρ 24 Ιαν 2014 09:56 »
Παράθεση

Ποσό – πρόκληση, για τις εποχές που ζούμε, εισέπραξε ο Σάκης Τσιώλης στον ΠΑΣ για τους μόλις 2,5 μήνες που έκατσε στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να πληρωθεί για τους 2 μήνες που δούλεψε στο σύλλογο και πήρε το ποσό (κρατιέστε καλά;) των 25.000 ευρώ!!!

Μιλάμε για απίστευτα χρήματα, αν σκεφθούμε την κρίση που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, αλλά και το γεγονός ότι ο Τσιώλης δεν πρόλαβε καλά-καλά να κλείσει 3 μήνες δουλειάς στα Γιάννενα.

Το φοβερό είναι ότι ο Τσιώλης είχε να λαμβάνει και άλλα χρήματα από το αφεντικό του "Άγιαξ της Ηπείρου", αλλά επειδή επέλεξε να παραιτηθεί, αναγκάστηκε να επιστρέψει επιταγές ύψους 50.000 ευρώ που είχε πάρει ως εγγύηση από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Πάντως, ο αντι-Τσιώλης, Γιάννης Πετράκης, είναι σαφώς πιο οικονομική λύση για τον ΠΑΣ. Για την ακρίβεια το κασέ του πρώην τεχνικού του Εργοτέλη είναι 5 φορές χαμηλότερο από του ..."Έλληνα Μουρίνιο", Σάκη Τσιώλη! Απίστευτα πράγματα...

 

http://www.sportdog.gr/article/212506/posa-tsepose-o-tsiolis-ston-pas-kratitheite-kala
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #391 στις: Παρ 24 Ιαν 2014 10:02 »
Παράθεση
Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ
23/01/2014

Πηγή: INTIME
Το τελευταίο που σκεπτόταν ο Σάκης Τσιώλης είναι να πάρει τα λεφτά που δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννενα. Όπου φύγει, φύγει. Μια αποτυχημένη επιλογή του επαγγελματία προπονητή ήταν να πάει στα Γιάννενα, και το μόνο πλέον που τον απασχολούσε ήταν να προλάβει μήπως αυτή εξελιχθεί σε φιάσκο. Στο πιο μεγάλο πατατράκ της καριέρας του.

Λένε, και συμφωνώ απόλυτα, ότι οι αποτυχίες διδάσκουν. Αποτελούν το καλύτερο μάθημα. Γι’ αυτό ο Εβραίος πατέρας μια ευχή έχει για τον γιο του. Να αποτύχει αυτός στην πρώτη μπίζνα της ζωής του. Αυτό κι αν είναι ευλογία.

Η πρώτη αποτυχία και του δίνει το μάθημα που χρειάζεται ο νεαρός και το μέγεθος της καταστροφής είναι μικρό. Σχεδόν μηδαμηνό. Για σκέψου να αποτύχει κάποιος επιτυχημένος για πρώτη φορά μετά από επτά, μετά από 17 χρόνια;

Ο Τσιώλης έκανε λάθος. Δεν μέτρησε σωστά τα πράγματα πριν πάει στον ΠΑΣ. Αυτό, βέβαια, πιθανότατα να κοστίσει περισσότερο στην ομάδα, παρά στον προπονητή, που απλά θα καταγράψει μια διδαχή στην προπονητική του ζωή.

http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/01/22/i-euhi-tou-evraiou-patera-gia-ton-gio-tou.aspx
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Ιαν 2014 10:37 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #392 στις: Παρ 24 Ιαν 2014 11:59 »
passports.gr

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» από τα Σχολιανά του Β. Μπίτα

Γεια σας φίλοι μου.

- Άλλη μια από τις πολλές μαύρες σελίδες του ΠΑΣ Γιάννινα γράφεται αυτές τις ημέρες. Ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν. Ό,τι καλό έχει έρθει στον ΠΑΣ (στη θέση του προπονητή) έχει φύγει κακήν κακώς. Όγιος, Άγγελος, Χριστόπουλος και τώρα Σάκης Τσιώλης. Οι υπεύθυνοι, μόλις η ομάδα πάει να αλλάξει επίπεδο, τη γυρίζουν πάλι στις εποχές της σφαλιάρας.

- Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τον ΠΑΣ μικρό και κακομοίρη; Τι κερδίζουν από αυτό; Φίλοι μου, είναι πια γνωστοί στην αθλητική κοινωνία των Ιωαννίνων. Αυτός ο κακομοίρης ΠΑΣ δεν ταιριάζει στην κουλτούρα και στον πολιτισμό των χιλιάδων Γιαννιωτών φιλάθλων. Όχι, φίλοι μου, ο ΠΑΣ είναι άλλο μέγεθος. Δεν είναι η ομάδα-γειτονιά της Αθήνας.

- Δεν μπορεί όλες αυτές οι «τρελίτσες» να γίνονται από λάθος εκτιμήσεις. Το μέγεθος της διοίκησης δεν αντέχει ένα δυνατό και μεγάλο ΠΑΣ. «Κύριοι»,«κύριε, αν δεν μπορείτε να πάτε στην ευχή της Παναγίας. Εσείς, οι αυλοκόλακες και τα χανουμάκια σας.

- Ο Σάκης Τσιώλης πέρασε και από το «Ιερατείο». Μίλησε με τον Περιφερειάρχη και τον κ. Σουκουβέλο. Άραγε τι είπαν μεταξύ τους; Για τις εκλογές που έρχονται; Για το νέφος της αιθαλομίχλης που σκεπάζει την πόλη μας; Το ίδιο είχε γίνει και με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλήθεια φίλοι μου τι λέτε;

- Συνυπογράφω απόλυτα τα σχόλια του Άρη Λέκκου στον «Πρωινό Λόγο», ο οποίος βουτάει απόλυτα την πένα στην καρδιά. Συνεχίζοντας το έργο του αείμνηστου πατέρα του.

- Δεν έχω απολύτως τίποτα με τον νέο προπονητή που θα έρθει. Πώς θα βρεί το δρόμο του ο ΠΑΣ αυτή τη στιγμή; Μπορεί ο νέος κόουτς να εμπνεύσει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους; Έχει τη δύναμη και τις γνώσεις να το κάνει αυτό;

- Οι τοπικοί δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τους λόγους που έφυγε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός και με βάση αυτό τους πιάνει τρόμος και ανησυχία. Όσο για τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, αυτές είναι για τους αφελείς, οι οποίοι δυστυχώς είναι χιλιάδες. Γι' αυτό φταίμε και όλοι εμείς που κρατάμε το στόμα μας κλειστό, δήθεν για το καλό της ομάδας. Όχι όλοι βέβαια, όσοι τολμούν, βέβαια, αποκόπτονται τεχνηέντως από τη ζωή της ομάδας. Αυτή είναι η τακτική αυτών που δυστυχώς κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.

- Υπάρχει κάποιος μέσα στην ομάδα, που με βάση τα ρεπορτάζ μου τον βρίσκω συνέχεια μπροστά μου, σε όλα βεβαίως τα αρνητικά της ομάδας. Ποιος είναι αυτός; Χα χα χα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δεν πάει άλλο με τον εν λόγω κύριο. Τα έργα και οι ημέρες του στον ΠΑΣ είναι μετρημένες. Το έχω δει πολλά χρόνια το έργο αυτό, έχω δει ακόμα και το τέλος αυτών των κακομοίρηδων.

- Τώρα καταλαβαίνω γιατί μερικοί άσοι γούσταραν Παντελίδη και τον ήθελαν όσο τίποτα άλλο στο τιμόνι της ομάδας. Μόνιμη θεσούλα στην ενδεκάδα, δημόσιοι υπάλληλοι με λίγο ρουφιανιά μέσα και η ζωή είναι ωραία. Όσο για τον ΠΑΣ στα... φρύδια τους!

- Τα σημερινά Σχολιανά γράφονται κάτω από πίεση και το άγχος των γεγονότων που συνέβησαν, γι' αυτό και ας μου συγχωρέσουν μερικές και μερικοί τη συμπεριφορά μου. Αυτά όμως συμβαίνουν όταν βουτάς την πένα στην καρδιά και όχι στο μυαλό.

- Στα αγωνιστικά τώρα, στο «Απει Ρωτάν Παρκ» έχουμε 6 παιχνίδια. Κατά σειρά Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Βέροια, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και Ολυμπιακός, ενώ τα εκτός είναι 8. Κατά σειρά Ατρόμητος, Ξάνθη, Πανιώνιος, Πλατανιάς, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, Άρης. Το βλέπω δύσκολο το πρόγραμμα. Ο Άρης στην έδρα του έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από τον ΠΑΣ και οι άνθρωποι του ελπίζουν στο θαύμα. Ο ΠΑΣ ελπίζει ότι μπορεί να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο της παραμονής του; Δυστυχώς από την αρχή της σεζόν αυτός ήταν ο στόχος, η παραμονή (βλέπε δηλώσεις Παντελίδη), άσχετα αν η αυλή του προέδρου μιλούσε για Ευρώπη στα καφενεία για να πουλήσει κανένα διαρκείας. Το στόχο της παραμονής τον δούλεψαν λυσσαλέα μερικοί. Για να δούμε; Θα τον πετύχουν;

- Μετά την πώληση Οικονόμου στην Κάλιαρι ήρθε και δεύτερος μποναμάς. Πώληση Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ. Άλλο πακετάκι εδώ. Και ανακοινώνεται επίσημα στημέση της περιόδου. Ω ρε μπράβο επικοινωνιακή πολιτική.

- Πορτογαλία, ωραία χώρα για μεταγραφές και χωρίς μεσάζοντες. Από το χωράφι, στο ράφι. Ρε αϊ σιχτίρ αδειάστε μας τη γωνιά. Τι μαθαίνω ρε παιδιά; Τι μαθαίνω ο φουκαράς; Η Μαρίτιμο ωραία ομάδα.

- Μέχρι 31 Ιανουαρίου καλά είναι. Τα έχεις μαζέψει, αν όχι, αδειοδότηση γιοκ. 15 Φλεβάρη ανακοινώνονται οι ομάδες που παίρνουν αδειοδότηση. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

- Έχω μεγάλη απορία πόσα εισιτήρια θα κοπούν στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά. Πάνω από 500; Στον περσινό αγώνα ΠΑΣ - Λεβαδειακός είχαμε αρνητικό ρεκόρ με μόλις 673 εισιτήρια. Θα σπάσει άραγε φέτος προς τα κάτω;

- Ο Μαρινάκης χέστηκε λίγο, δεν του έκαναν τα χατίρια, εκνευρίστηκε ο άνθρωπος, τον μάζεψε τον δανεικό, έναν εραστή και τον έστειλε στο νησί της Αφροδίτης. Τρελάθηκαν οι κουμπάροι με την απόδοσή του και αν δεν ήταν από την άλλη κάτω από τα δοκάρια ο Καρίμ θα είχε κάνει 5 γκολ. Τρελάθηκαν σας λέω οι κουμπάροι. Χα χα χα.

- Φίλοι μου δε σας γράφω άλλα, στα επόμενα Σχολιανά πιο πολλά.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΣΧΟΛΙΑΝΟΣ

Υ.Γ. Αν οι φίλαθλοι της ομάδας δεν ενεργοποιηθούν, ο ΠΑΣ θα γίνει μια ομαδούλα της σειράς. Αυτό που σας γράφω τώρα, κρατήστε το.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #393 στις: Σαβ 25 Ιαν 2014 04:40 »
στα σχετικά με τη λειτουργία του forum:
απάντησε εξαιρετικά ο davelis το ανεβάζω μόνο για να μην φανεί ότι αποφεύγω την απάντηση...
Παντως κανεις εκτων moderator, ουτε των ιδιοκτητων απαιτησε κατι τετοιο.
Ουτε εσβησε κανενας κανα μυνημά σου.
ως moderator έγραψα ότι με προσβάλαν τα σχόλια του teo mono-pas,
προφανώς δεν μπορεί κανείς να απολογείται για τα σχόλια ή τις προτροπές άλλων εκτός αν είναι υβριστικά και παραμένουν online... Ακριβώς αυτό όμως είναι που διαφοροποιεί το pas.gr στο οποίο φιλοξενούνται και επιδέχονται κριτική όλες οι απόψεις. Με βάση αυτή την αρχή δεν υπάρχει moderator ο οποίος δεν θα προέτρεπε τον teo mono-pas
και καθέναν από εμάς να συνεχίσει να γράφει τη γνώμη του εμπεριστατωμένα (όποια και αν είναι αυτή)

όσο για το 2ο θέμα αν και δεν το είχα πάρει έγκαιρα είδηση και ποιοτικά σαφώς δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω -ειδικά μιά και μιλάμε και για άτομα που σε βάθος χρόνων έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλια τους - επίσης συμφωνώ 100%:
Προς gel
Για το σβήσιμο εχει ζητηθει συγνώμη, και απο τον Billy stam.
Και σαν Moderator  την ξαναζητάω και δημόσια, αν ευτο εννοεις σαν αυτοκριτική.
Μας λειπετε στο φορουμ, σας περιμένουμε

όσο για την ουσία του συγκεκριμένου θέματος συμφωνώ με τη θεώρηση του ΛΟΚΟ η οποία μεστά αποτυπώνεται από το :στην ομάδα - και όχι μόνο-   απαιτούνται πελέ 
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Ιαν 2014 05:05 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #394 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 11:22 »
Κάρπετ Sday.

Παράθεση
Η αποτυχία είναι μάθημα

Σάββατο 25/01/2014 - 18:00

O Τσιώλης έφυγε από τον Αστέρα γιατί δεν κατάφερε να ξεπεράσει το κόλλημά του με την περσινή του ομάδα.

Ποτέ δεν έχω κρύψει μια κάποια συμπάθεια για το Σάκη Τσιώλη - συμπάθεια που οφείλεται στο ότι είναι από τους λίγους Ελληνες προπονητές που μας έχει παρουσιάσει ομάδες που έπαιξαν πραγματικά επιθετικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο ομολογώ ότι η εφετινή του σεζόν, και τα όσα έκανε στην Τρίπολη  και στα Γιάννινα, με έχουν εξαιρετικά μπερδέψει.

O Τσιώλης έφυγε από τον Αστέρα γιατί δεν κατάφερε να ξεπεράσει το κόλλημά του με την περσινή του ομάδα. Νοσταλγούσε τον Ράγιος, τον Σανκαρέ, τον Περόνε, τον Φούλοπ. Οι καινούργιοι παίκτες δεν του έκαναν, ίσως γιατί τους σύγκρινε με όσους έφυγαν. Αλλά η συνέχεια της σεζόν απέδειξε ότι δεν είχε δίκιο στις εκτιμήσεις του. Παίκτες όπως ο Καράσκο, ο Μπαράλες κι ο Λούι έχουν να δώσουν πολλά. Για την ομάδα της Τρίπολης αποδείχτηκε καταπραϋντικό η αναβάθμιση του Βεργέτη. Το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει ο Αστέρας τον τελευταίο μήνα και οι πολλές συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα μαρτυρούν ότι υπάρχει και ποιότητα και λύσεις. Ο Βεργέτης δεν είναι ιδιοφυΐα: απλώς πιστεύει την ομάδα.

Δίμηνο

Ο Τσιώλης βρέθηκε τον ΠΑΣ και κάποιοι μίλησαν για πισωγύρισμα: εγώ πάλι όχι, γιατί ο ΠΑΣ είναι φτωχότερος μεν, πλην όμως μεγαλύτερος του Αστέρα σε μέγεθος. Συχνά το πρώτο δίμηνο ενός προπονητή που αναλαμβάνει μια ομάδα είναι ειδυλλιακό: όλοι κάνουν μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω όποιο κακό προηγήθηκε. Μόνο που η ομάδα του ΠΑΣ, όπως αποδείχθηκε, δεν ήθελε ν’ αφήσει πίσω τίποτα: παίκτες, διοικούντες κι οπαδοί ήταν ευχαριστημένοι απόλυτα με όσα πέτυχαν πέρυσι. Οπως ακριβώς ο Τσιώλης στον Αστέρα: έπρεπε να το καταλάβει!

Λάθος

Ο Τσιώλης έκανε ένα λάθος: πίστεψε ότι ο ΠΑΣ πρέπει να χτιστεί από την αρχή. Παιχνίδι με παιχνίδι επιχείρησε να προσθέσει κάτι δικό του. Αρχικά ήταν οι πολλές αλλαγές θέσεων των παικτών – με τον Χριστόπουλο, αλλά και τον Παντελίδη, οι παίκτες είχαν ξεκάθαρους ρόλους. Στη συνέχεια άλλαξε η μεσαία γραμμή και πλέον μετά τη φυγή του Ντε Βινσέντι και υποχρεωτικά η επίθεση. Πέρυσι ο ΠΑΣ στήριξε τα καλά του αποτελέσματα στην ταχύτητα των κυνηγών του: Κοροβέσης, Γεωργίου, Ιλιτς ήταν έτοιμοι να πάρουν τη μπάλα από τον Ντε Βινσέντι και να φύγουν στην κόντρα. Τώρα με την προσθήκη του Κυβελίδη, αλλά και του Ακόστα που κρατά την μπάλα πολύ, η ομάδα έγινε κάτι άλλο. Ο Τσιώλης θέλησε να τη βάλει να παίξει πολύ διαφορετικά, πολύ γρήγορα.   

Πιτσιρικάδες

Αφήνω κατά μέρους τα αποτελέσματα και στέκομαι σε κάποια προφανή πράγματα που δεν μέτρησε σωστά. Η παρουσία του Κυβελίδη στα τελευταία ματς επιβάλλει σέντρες, μόνο που ο ΠΑΣ δεν έχει τους ακραίους που θα τις βγάλουν, ούτε τον τρόπο να το κάνει. Ο Τσουκαλάς κι ο Στρούνα κάνουν την ομάδα στο κέντρο αργή. Ο Ιλιτς που πέρυσι πέτυχε μια ντουζίνα γκολ, ξοδευόταν στο πλάι. Ο Τσιώλης έμοιαζε διαρκώς να αναζητεί κάτι άλλο κι έχει τόσο άγχος που δεν τον αναγνώριζα: την Κυριακή στο 60΄ έβγαλε τον Κυβελίδη κι έβαλε τον Μπέριο, δηλαδή ένα μπακ παραπάνω! Εντός έδρας, κόντρα στην Καλλονή.   

Κατανοητό

Κάποιες ανασφάλειές του ήταν κατανοητές, αφού η ομάδα δεν έπαιζε αυτό που μπορεί και η απουσία του Ντε Βινσέντι είναι μεγάλη. Μόνο που αυτές οι ανασφάλειες δημιούργησαν πιστεύω κι έναν εκνευρισμό στον κόσμο του ΠΑΣ. Ο κόσμος περίμενε τη βελτίωση της περσινής ομάδας κι όχι τη διάλυσή της. Κάποιες επιλογές δυσκολευόταν να τις καταλάβει. Γιατί π.χ. έπρεπε να αποκτηθεί ο Ακόστα, τον οποίο ο ίδιος ο Τσιώλης στον Βόλο και στον Αρη δεν χρησιμοποιούσε ως βασικό; Και γιατί γίνονταν διαρκώς εισηγήσεις για μεταγραφές όταν πολλοί από την περσινή ομάδα ήταν εκεί;   

Προσέγγιση

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι από τους περσινούς ήρωες έφυγαν. Δεν υπάρχουν ο Ντε Βινσέντι, αλλά κι ο Φεγκρούς, ο Οικονόμου, ο Γεωργίου, ο πάντα χρήσιμος Τάσος Πάντος. Αλλά υπάρχουν ο Μιχαήλ, ο Τσουκαλάς, ο Κολοβέτσιος, ο Κοροβέσης, ο Ιλιτς, ο Τζημόπουλος, ο Λίλα κι ο Βίλα, ο Ντάσιος, παίκτες που την ομάδα την ξέρουνε. Αυτούς έπρεπε πρώτα να κερδίσει ο προπονητής: δεν τα κατάφερε. Το να χρησιμοποιείς ένα παίκτη συνεχώς δεν σημαίνει πάντα ότι τον πιστεύεις: αν το κάνεις με τρόπο που δείχνει πως αυτός παίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος, δύσκολα ο παίκτης θα παίξει για σένα. Δεν είναι ζήτημα συστήματος, αλλά προσέγγισης. Με τον Αναστασιάδη πρόπερσι και τον Χριστόπουλο, πέρυσι οι ίδιοι παίκτες πέθαιναν στο γήπεδο.

Καλό

Του Τσιώλη η σεζόν θα του κάνει καλό. Θα τον βοηθήσει να καταλάβει ότι οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από τα συστήματα και τους τρόπους…

http://www.sportday.gr/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F/28218/%CE%97-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #395 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 12:43 »
Καλό το άρθρο. Μόνο που ο Καρπετόπουλος τα λέει κατόπιν εορτής, ενώ εγώ σας τα έλεγα πριν αναλάβει και εσείς κοροιδεύατε.
Τι να κάνω, πραγματικά έχω βαρεθεί να επιβεβαιώνομαι σε αυτό το φόρουμ.
Θα τα παρατήσω μου φαίνεται... 

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #396 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 12:46 »
Πολύ καλό το άρθρο. Μόνο που η αποτυχία του έχει κρεμάσει τον ΠΑΣ ενώ γι'αυτόν απλά είναι ένα χρήσιμο μάθημα και απλώς του κόστισε κάποιους βαθμούς στην κατάταξη προπονητών...

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #397 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 13:40 »
Πράγματι η επιχειρηματολογία του lemorsero επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά όσον αφορά το τι παίζει ο τσιώλης κ το τι διαθέτει ο ΠΑΣ
Εγώ μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης έλεγα μεταξύ άλλων
...Ο Τσιώλης μπορεί να είναι στο τοπ 3 των Ελλήνων προπονητών, όμως αυτό δεν αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας, γιατί έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια θέματα...
Αυτό όμως που πρέπει να σημειώσουμε όμως είναι πως τελικά άλλαξαν άρδην οι συνθήκες στον ΠΑΣ με την αποχώρηση αναντικατάστατων παικτών κ ο Τσιώλης όφειλε να παραιτηθεί την επομένη της αποχώρησης Ντεβισέντι κ της κωλυσιεργίας του θέματος Τσάβεζ κ όχι να κάτσει 1 καταστροφικό μήνα (κυρίως για τον ΠΑΣ).
Μεγάλο μερίδιο της αποτυχίας τσιώλη έχει ο χβ, γιατί αν ο τσιώλης είχε τους προαναφερθέντες κ με ενδεχομένως κάποια ενίσχυση (τα αυτονόητα δηλ.), να μην οδηγούνταν εδώ τα πράγματα...

Βέβαια με το αν δεν μπορείς να πείς τίποτε κ τα πράγματα τώρα είναι όπως τα είχε προβλέψει ο lemorsero, όμως η διοικητική ασυνέπεια μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκθέσει τον οποιοδήποτε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #398 στις: Τρι 28 Ιαν 2014 16:52 »
Παράθεση
H Κυριακή θέλει... Espresso

Ισως το πιο ενδιαφέρον άρθρο για το τι συνέβη στον ΠΑΣ Γιάννινα και οδηγήθηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη γράφτηκε στην κυριακάτικη «Espresso»! Η συγκεκριμένη εφημερίδα με τον «πιασάρικο» τίτλο «Ο άνθρωπος που έδιωξε τον Τσιώλη» αναφέρεται ονομαστικά στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Νιαρχάκο πως ήταν η αιτία που οι δυο πλευρές χώρισαν! Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Τσιώλης ζήτησε από τον Χριστοβασίλη να τον απομακρύνει, ο πρόεδρος όμως απάντησε ότι «αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Είναι δίπλα μου τρία χρόνια». Μια μαντεψιά από εμάς; Από τους δυο (Τσιώλης, Νιαρχάκος) μόνο ο πρώτος αγόρασε την Κυριακή την εφημερίδα!

Παράθεση
Ο ΤΣΙΩΛΗΣ πώς νιώθει που μέσα σε ένα τρίμηνο έπεσε στην ειδική βαθμολογία των προπονητών της FIFA; Θεωρεί υπεύθυνους τους παίκτες του ΠΑΣ; Τι σκέφτεται να κάνει για να αποκαταστήσει την προπονητική του αξία και να ξαναγίνει ο κορυφαίος;

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ έριξαν κάνα τηλέφωνο συμπαράστασης στον Καρδιτσιώτη κόουτς; Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ή οι άνθρωποι του Εργοτέλη άρχισαν να μετανιώνουν για τον προ ημερών «γάμο»;

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ υπάρχει το τελευταίο διάστημα μια οικονομική στενότητα;

Goal Χατ-Τρικ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 123
    • Προφίλ
Απ: Εποχή Τσιώλη
« Απάντηση #399 στις: Τετ 29 Ιαν 2014 16:40 »
Τσιώλης: «Κανένα πρόβλημα με ΠΑΣ»

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις μου με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ειδικά τον γενικό αρχηγό, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, έχω να δηλώσω τα εξής:
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κανένα άτομο δεν υπονόμευσε το έργο μου.
Αποφάσισα να παραιτηθώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή απόδοση της ομάδας και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να βοηθήσω τους παίκτες του ΠΑΣ να τα ξεπεράσουν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Την απόφαση αυτή την πήρα σεβόμενος το καλό της ομάδας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι σχέσεις μου με την ομάδα παραμένουν άριστες κι ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει κάποια στιγμή να επιστρέψω, αναλαμβάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή και να τον χτίσω με τη δική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία, προκειμένου και εκπροσωπήσει επάξια την ιστορία και τον κόσμο του».

|gazzetta.gr