Αποστολέας Θέμα: Πέρι λάσπης...  (Αναγνώστηκε 2997 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Πέρι λάσπης...
« στις: Τρι 09 Μάρ 2010 18:35 »
Παράθεση
Για να μην νομίζεις ότι φοβόμαστε να σου απαντήσουμε κίολας

Παράθεση
Για πες μας και εσύ?Είδες κάποιον ή κλασσικά δεν είδες τίποτα?

Είστε πολλοί μ' έναν λογαριασμό? Εγώ δεν είδα τίποτα γιατί (χωρίς να καταλαβαίνω από πού πηγάζει το "κλασσικά" που λες εσύ) στο πέταλο που κάθομαι, ο κόσμος είναι αΠΑΣχολημένος να φωνάζει για την ομάδα επί 90+ λεπτά και δεν προλαβαίνει να μπινελικώσει παίχτες.

Για το άλλο άστοχο που λες με το Bullman της ομάδας, μάθε οτι όπως ο κόσμος πηγαίνει μετά τις επιτυχίες για να συγχαρεί τους παίχτες, θα πάει και μετά από αποτυχίες για να ζητήσει σοβαρότητα. Δεν πήγε κανένας να προπηλακίσει τους παίχτες. Να τους θέσει πρό των ευθυνών τους πήγε. Να τους δώσει να καταλάβουν οτι η ομάδα έχει κόσμο και δεν μπορούν να κατεβάζουν τα βρακιά στις λειβαδιές. Αν ήταν 1-0 και υπήρχε σοβαρότητα, δε θα πήγαινε κανένας. Η ήττα είναι στο πρόγραμμα, το ξεβράκωμα δεν είναι. Όχι για ομάδες με απαιτητικό κόσμο.

Αυτά που ειπώθηκαν, ειπώθηκαν σε μεγάλα "πηγαδάκια" μεταξύ παιχτών και κόσμου και δε νομίζω οτι ειπώθηκε κάτι που θα έμενε "κρυφό".

Αν θες τη γνώμη μου κιόλας, το αποτέλεσμα της κίνησης το είδα προχτές στο γήπεδο. Προσωπικά, όχι δεν πήγα στο κυνηγητό γιατί θεωρώ οτι οι παίχτες δε φταίνε. Μπορούμε φυσικά να βρίζουμε εν χορώ τη διοίκηση από τώρα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και τελικής κατάταξης.

Άλλες απορίες έχεις; εμένα μου έμεινε μόνο το "κλασσικά" που είπες, καθώς θα έλεγε κανείς οτι ξέρεις πως ξέρω πράγματα και δε μιλάω! Το οποίο δε νομίζω να προκύπτει από κάπου. Και για να τελειώνω, εγώ διαβάζω τα ποστ του κόσμου που λένε οτι απ' την -9- ακούγονταν αποδοκιμασίες.

Υ.Γ. Δεν έδεσε η λάσπη μάστορα. 

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Πέρι λάσπης...
« Απάντηση #1 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 18:58 »
 author=Mikkael_Sin link=topic=321.msg5567#msg5567 date=1268152503]

Παράθεση
Eίστε πολλοί μ' έναν λογαριασμό? Εγώ δεν είδα τίποτα γιατί (χωρίς να καταλαβαίνω από πού πηγάζει το "κλασσικά" που λες εσύ) στο πέταλο που κάθομαι, ο κόσμος είναι αΠΑΣχολημένος να φωνάζει για την ομάδα επί 90+ λεπτά και δεν προλαβαίνει να μπινελικώσει παίχτες.
Ασέ της εξυπνάδες δεν περνάνε εδώ!

Παράθεση
Άλλες απορίες έχεις; εμένα μου έμεινε μόνο το "κλασσικά" που είπες, καθώς θα έλεγε κανείς οτι ξέρεις πως ξέρω πράγματα και δε μιλάω! Το οποίο δε νομίζω να προκύπτει από κάπου. Και για να τελειώνω, εγώ διαβάζω τα ποστ του κόσμου που λένε οτι απ' την -9- ακούγονταν αποδοκιμασίε
ς.
To κλασσικα δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα πάει σε όσους λένε και τίποτα δεν λένε.
Ναι οι αποδοκιμασίες ακουγόταν κυρίως από την 9-και από την σκεπαστή, αλλά δεν συμαίνει ότι ήταν blue vayeros.

Παράθεση
Υ.Γ. Δεν έδεσε η λάσπη μάστορα.

Άντε τελειώνετε με αυτό το παραμύθι με την λάσπη, μας τα έχετε πρήξει από την αρχή της χρονιάς με την Λάσπη!

Η ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ λένε ότι η blue vayeros τους πετάνε λάσπη η blue vayeros ότι τους πετάνε η ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ή loccos torros στους ταυρομάχους κ,τ.λ
Έλεος με τους συνδέσμους σας, μας τα πρήξατε!Εσεις καταστρέψατε την κερκίδα εφέτος, οι σύνδεσμοι διχάσατε τον κόσμο, οι σύνδεσμοι τελικά νοιάζεστε περισσότερο για την προβολή σας και για το ποιος θα γίνει το αφεντικό της πόλης και λιγότερο για την ομάδα.
Άντε τελειώνετε με τους συνδέσμους και γίνετε ένα να ησυχάσουμε και να κάνουμε πάλι έδρα , που μου κάνατε 500 συνδέσμους λες και είμαστε οι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!Αντε που σας πετάμε και έχουμε αναγκή να σας πετάξουμε  και λάσπη, ο ΠΑΣ έχει 100.000 κόσμο και ζήτημα να είστε 500 άτομα οργανωμένοι στους συνδέσμους της ομάδας , τόσο πετυχημένοι είστε όλοι!
Αυτούς που βρίζετε , αυτοι σας βάλανε και μας γεμίσατε συνδέσμους για να μας αποδυναμόσουν: ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ έλεγαν οι ΑΡΧΑΙΟΙ!

Νομίζετε ότι είστε και κάτι για να σας πετάξουμε λάσπη ΄λες και σας έχουμε ανάγκη, αυτό με εκνευρίζει!
Υ.Γ  Από σήμερα δημιουργώ και εγώ συνδεσμο , θα τον ονομάσω Penis BLUE  (μιας και θα είναι παγκόσμιας εμβέλιας)ή Πουτ..ες Μπλέ(για εντός των συνόρων)!Όποιος θέλει ας γράψει να γίνει μέλος,
Υ.Γ  2  Τώρα Mikkael_Sin πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις γιατί η λάσπη μάστορα δεν θα περάσει!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 09 Μάρ 2010 19:24 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 09 Μάρ 2010 19:14 »
Παράθεση
ΠΑΣ έχει 100.000 κόσμο και ζήτημα να είστε 500 άτομα οργανωμένοι στους συνδέσμους της ομάδας , τόσο πετυχημένοι είστε όλοι!
Καλό είχα καιρό να γελάσω.Μια παρατήρηση μόνοπιστεύεις ότι δεν θέλουν όλα τα ,μέλη των  σύνδεσμων να είναι ένας ενιαίος φορέας?Μια κοινή κερκίδα,μια φωνή ,ένα καμίνι.ΕΓώ πιστεύω πως ναί,όμως κάποιοι είτε δεν  το επιδιώκουν για προσωπικά ωφέλη(διάφορα βολέματα,κουμάνταδόροι,κατεστημένο)και κάποιοι που δεν έχουν σχέση μ'αυτά (και κυρίως λόγω των προηγούμενων).Το σωστό είναι μια αγνή κερκίδα φωνής,μακρυά και έξω απο κάθε προσωπικό ώφελος,στεκόμενη πάντα κριτικά στην εκάστοτε διοίκηση(επειδή η εκάστοτε πάντα θα σε προσεγγίζει για να σε έχει μαζί της,βλ.Κούγιας).
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καταργηθούν τα συνδεσμιακά στην 9 ή να σκεπαστεί το πέταλο και να γίνει ενιαία 9.Το οποίο κάποιοι δεν επιθυμούν.
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 10 Μάρ 2010 15:40 »
pagouras83>

Παράθεση
Ασέ της εξυπνάδες δεν περνάνε εδώ!

Δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις ούτε ποια είναι η εξυπνάδα, ούτε πότε κάνουμε χιούμορ, ούτε πότε μιλάμε σοβαρά. Μετά απ' όλα αυτά, έχεις προφανώς το ακαταλόγιστο αλλά σε μια ύστατη προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις, γράφεις:

Παράθεση
Για να μην νομίζεις ότι φοβόμαστε να σου απαντήσουμε κίολας

Και σε ρωτάω πολύ σοβαρά αν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό παραπάνω από ένας. Τόσο σου κόβει.
Από την αρχή του παρόντος, καρφώθηκες και ξεκίνησες λάσπη κατά των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, όπως κάνετε εδώ και 2 χρόνια.

Αναφέρθηκες στο "χθεσινό" Χ.Π. προφανώς (αυτόν φωτογραφίζεις) χωρίς να σου πάει έστω για μια στιγμή στο μυαλό οτι αν αυτός είναι "χτεσινός" εσύ είσαι μεθαυριανός. Τζάμπα γράφω, ξέρω οτι δε θα καταλάβεις ούτε αυτό.

Και εν ΠΑΣη περιπτώσει, δε θα απολογηθώ για κανέναν πουθενά, οι ΑΡ είναι στο πέταλο και τραγουδάνε 90 λεπτά για την ομάδα.

Παράθεση
Τώρα Mikkael_Sin πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις γιατί η λάσπη μάστορα δεν θα περάσει!

Δεν το εκλαμβάνω ως απειλή αυτό. Ή μήπως έχεις άλλη γνώμη;;;
Πάντως, δε νομίζω να είδες πουθενά λάσπη από μένα ως τώρα. Τουλάχιστον όχι σαν τη δική σου από το πρώτο κιόλας ποστ.

Κι άλλη φορά να λες ότι έχεις να πεις στα ίσια.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #4 στις: Τετ 10 Μάρ 2010 16:23 »
Το ποιος έχει πιο πολύ μυαλό από τον άλλο είναι αδιαπραγμάτευτο, τον Χ.Π τον ξέρω και δεν είναι χτεσινός σαν φίλαθλος αλλά μιλαώ για την συμπεριφορά του στο γήπεδο που δεν είναι η πρέπουσα για άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα(που την αγαπάει).Όταν μίλισα για καρκίνωμα στους οπαδους δεν είπα ούτε για τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ούτε για τους ΜΠΛΟΥ ΒΑΓΕΡΟς,λέω για πολλούς που έχει φλομώσει το γήπεδο, χωρίς ειλικρινά να αναφερθώ σε συγκεκριμένη οάδα.Εγω λείπω από τα γιάννενα απο το 2002 και μένω Θεσ/νικη και κατεβαίνω καθε Κυριακή να δω του ΠΑΣ τους αγώνες, ουτε τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ουτε τους ΜΠΛΟΥ ΒΑΓΕΡΟς ξέρω, απλά λεω τα έξης:
Άντε τελειώνετε με αυτό το παραμύθι με την λάσπη, μας τα έχετε πρήξει από την αρχή της χρονιάς με την Λάσπη!

Παράθεση
Η ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ λένε ότι η blue vayeros τους πετάνε λάσπη η blue vayeros ότι τους πετάνε η ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ή loccos torros στους ταυρομάχους κ,τ.λ
Έλεος με τους συνδέσμους σας, μας τα πρήξατε!Εσεις καταστρέψατε την κερκίδα εφέτος, οι σύνδεσμοι διχάσατε τον κόσμο, οι σύνδεσμοι τελικά νοιάζεστε περισσότερο για την προβολή σας και για το ποιος θα γίνει το αφεντικό της πόλης και λιγότερο για την ομάδα.
Άντε τελειώνετε με τους συνδέσμους και γίνετε ένα να ησυχάσουμε και να κάνουμε πάλι έδρα , που μου κάνατε 500 συνδέσμους λες και είμαστε οι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!Αντε που σας πετάμε και έχουμε αναγκή να σας πετάξουμε  και λάσπη, ο ΠΑΣ έχει 100.000 κόσμο και ζήτημα να είστε 500 άτομα οργανωμένοι στους συνδέσμους της ομάδας , τόσο πετυχημένοι είστε όλοι!
Αυτούς που βρίζετε , αυτοι σας βάλανε και μας γεμίσατε συνδέσμους για να μας αποδυναμόσουν: ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ έλεγαν οι ΑΡΧΑΙΟΙ!

Νομίζετε ότι είστε και κάτι για να σας πετάξουμε λάσπη ΄λες και σας έχουμε ανάγκη, αυτό με εκνευρίζει!
Υ.Γ  Από σήμερα δημιουργώ και εγώ συνδεσμο , θα τον ονομάσω Penis BLUE  (μιας και θα είναι παγκόσμιας εμβέλιας)ή Πουτ..ες Μπλέ(για εντός των συνόρων)!Όποιος θέλει ας γράψει να γίνει μέλος,
Υ.Γ  2  Τώρα Mikkael_Sin πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις γιατί η λάσπη μάστορα δεν θα περάσει
Για αυτά τι έχεις να πείς?Εσύ σαν τι μιλάς?Σαν φίλαθλος ή σαν συνδεσμίτης?Λένε όποιος έχει την μύγα μιγιάζετε! Από αυτά που λές με επαληθεύεις και αποδυκνείεις ότι νοιάζεστε περισσότερο για την προβολή σας και για το ποιος θα γίνει το αφεντικό της πόλης και λιγότερο για την ομάδα.Δεν μας είπες συμφωνείς με τα βρισίδια στους παίχτες?

Παράθεση
Πάντως, δε νομίζω να είδες πουθενά λάσπη από μένα ως τώρα. Τουλάχιστον όχι σαν τη δική σου από το πρώτο κιόλας ποστ.
Στο επαναλαμβάνω με μεγάλα γράμματα για να το καταλάβεις(πράγμα που το θεωρώ δύσκολο):
ο ΠΑΣ έχει 100.000 κόσμο και ζήτημα να είστε 500 άτομα οργανωμένοι στους συνδέσμους της ομάδας , τόσο πετυχημένοι είστε όλοι!
Δεν είστε τίποτα για να έχω ανάγκη για να σας πετάξω λάσπη, για αυτό κόψτε το παραμύθι με την λάσπη, δεν βαρεθήκατε?.ουτε εσυ ούτε κάνα σύνδεσμος της πόλης, δεν έχετε την παραμικρή δύναμη και δεν μπορείτε να κάνετε απολυτός τίποτα και ούτε ποτέ θα μπορέσετε να κάνετε κάτι.Το μόνο που μπορεί να κάνει ένας σύνδεσμος είναι να μαζεύετε στο γήπεδο και να φωνάζει για την ομάδα του , τίποτα άλλο, οπότε κόψτε  αυτό με την λάσπη γιατί δεν υπάρχει λόγος να την πετάξει κάποιος.Ο λαός του ΠΑΣ είναι μεγάλος και πάνω απο ολα είναι φίλαθλος οπότε ούτε να τον χειραφετήσετε πότε δεν θα μπορέσετε, για αυτό αφήστε τα περί  λάσπης και τις παρεμβάσεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα και κοιτάξτε να κάνετε καλή κερκίδα, γιατί εμεις (απλή φίλαθλοι)και εσεις(συνδεσμίτες) χάσαμε την κερκίδα με τον ΑΡΗ και όχι η διοικηση!

Υ.Γ Σας αρέσει να τα χώνετε σε παίχτες και διοικηση , και το κάνετε επειδή αγαπάτε την ομάδα, αλλά αμα σας τα χώνει κανείς είναι λάσπηηηηηηηηη!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 10 Μάρ 2010 16:27 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 10 Μάρ 2010 16:39 »
Παράθεση
100.000 κόσμο

αυτο απο που προκυπτει ?

Παράθεση
Εγω λείπω από τα γιάννενα απο το 2002 και μένω Θεσ/νικη και κατεβαίνω καθε Κυριακή να δω του ΠΑΣ τους αγώνες, ουτε τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ουτε τους ΜΠΛΟΥ ΒΑΓΕΡΟς ξέρω, απλά λεω τα έξης:

κατεβενεις καθε σκ να δεις τον ΠΑΣ

και δεν ξερεις ποιοι ειναι η 2 μεγαλυτεροι συνδεσμοι του ΠΑΣ και που καθοντε????  (λιγο δυσκολο.)

και δεν σου εχει κανει εντυπωση οτι σε καθε ματς το πεταλο χορευει ασχετα με το αποτελεσμα και την βαθμολογικη θεση ?????

δεν ξερω ποιος ειναι ο ΧΠ η ποιοι φωναζαν χοντρο τον σαιτα γιατι δεν ειμουν γηπεδο αλλα τουλαχιστον εδω μεσα να σταματησει αυτη η καραμελα με τους συνδεσμους , ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

και αυτο το εχουν καταλαβει μεχρη και οπαδοι αλλων ομαδων , δεν γινετε εμεις να  καιμε ακομα τα χλωρα με τα ξερα , εκτος αν το κανουμε γιατι εχουμε σκοπο....

πσ για πολλοστη φορα ανηκω στο συνδεμο ΚΑΝΕΝΑΣ , και φυσικα στο URBINO PAS ANTINAZI FANS

πσ 2 ετοιμαζω και πανo URBINO PAS :mono:

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 10 Μάρ 2010 17:04 »
Ο κόσμος διαβάζει και καταλαβαίνει. Από την αρχή του τόπικ που άνοιξες.

Τη άποψή μου για το "βρισίδι" και τις λοιπές αντιδράσεις, την κατέθεσα από την αρχή. 

Παράθεση
οπότε κόψτε  αυτό με την λάσπη γιατί δεν υπάρχει λόγος να την πετάξει κάποιος

Ναι, καλά.

Παράθεση
Σας αρέσει να τα χώνετε σε παίχτες και διοικηση , και το κάνετε επειδή αγαπάτε την ομάδα, αλλά αμα σας τα χώνει κανείς είναι λάσπηηηηηηηηη!

Δεν ξέρεις καν την έννοια των λέξεων. Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη από όλους. Να βλέπουμε λάθη και να τα διορθώνουμε. Από την άλλη, αν βγεις να πεις οτι οι ΑΡ έβριζαν παίχτες της ομάδας εν ώρα αγώνα, είναι λάσπη. Την ώρα που είμαι στο πέταλο και ξέρω καλά τι ακούστηκε από εκεί και τι όχι.

Παράθεση
ο ΠΑΣ έχει 100.000 κόσμο και ζήτημα να είστε 500 άτομα οργανωμένοι στους συνδέσμους της ομάδας , τόσο πετυχημένοι είστε όλοι!

Είσαι μέσα στους 95.500 αποτυχημένους που σας κουμαντάρουν οι 500 και δεν ντρέπεσαι να το λες? 95.500 και δεν μπορείτε να κάνετε... όχι κερκίδα, ούτε καν μια "κερκιδούλα".

Παράθεση
Για αυτά τι έχεις να πείς?Εσύ σαν τι μιλάς?Σαν φίλαθλος ή σαν συνδεσμίτης?

Υπερασπίστηκα αυτούς που έπρεπε, ως μέλος συνδέσμου.
Μιλάω σαν οπαδός.
Το να κλείσουν όλοι οι σύνδεσμοι αύριο το πρωί είναι κάτι που δε με πειράζει, αρκεί να πηγαίνω με τους φίλους μου στο γήπεδο και να διασκεδάζουμε. Το να μην υπάρχουν σύνδεσμοι είναι κάτι που δε με ενοχλεί. Ούτε μ' αρέσει καμία έχθρα μεταξύ μας, ούτε βέβαια τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο τα κάνετε (κάτι ανάλογο με το "στημένο" Πανθρακικός - ΠΑΣ).

Αν δεν υπάρχει κόσμος με όρεξη να φωνάξει, να "δημιουργήσει" και να ταξιδέψει, τι σου φταίνε κι οι σύνδεσμοι; σκέψου το (πολλά ζητάω ξέρω, κάνε μια προσπάθεια).

Παράθεση
Δεν είστε τίποτα για να έχω ανάγκη για να σας πετάξω λάσπη, για αυτό κόψτε το παραμύθι με την λάσπη, δεν βαρεθήκατε?

Σ.Φ. είμαστε, όχι η Πανεπιστημιακή Κοινότητα της Οξφόρδης. Δεν είπε κανένας τέτοιο πράγμα. Οτι δηλαδή οι σύνδεσμοι είναι τίποτα σπουδαίο. Από την άλλη, η λάσπη πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει λόγος, ακόμα κι αν προέρχεται από μικρομάγαζο. Απορώ κιόλας, αν είσαι τόσο ανίδεος γιατί καταπιάστηκες με το θέμα; σε βαρέθηκα τώρα. Ότι είχα να σου πω στο είπα. Μάζεψε τους υπόλοιπους 95.500 και κάντε μια κερκίδα της προκοπής να δούμε άσπρες μέρες, χωρίς να σ' αΠΑΣχολεί τι κάνουν οι σύνδεσμοι.

Αν ξεκινήσεις κουβέντα και επιχειρηματολογήσεις κατά των συνδέσμων, ακολουθώ, συζητώ και μακάρι να έχεις δίκιο (εσύ ή όποιος) και να βρούμε λύσεις. Αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο, δεν έχω λόγο να απαντήσω ξανά.- 

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 10 Μάρ 2010 17:09 »
μιχαλη μην ασχολεισαι με ''μοδατους''....
οσο για τις αποδοκιμασιες,προσωπικα μαρεσαν ιδιαιτερα σε αναστοπουλο...
επομενες γιουχες σε δημοσιογραφους παπαγαλακια,επαγγελματιες οπαδους,διοικητικους παραγωντες που πινουν το αιμα του ΠΑΣ και ειναι σε θεσεις της αυτοδιοικησεις και εχει συνεχεια....
ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 16:05 »
Παράθεση
Είσαι μέσα στους 95.500 αποτυχημένους που σας κουμαντάρουν οι 500 και δεν ντρέπεσαι να το λες? 95.500 και δεν μπορείτε να κάνετε... όχι κερκίδα, ούτε καν μια "κερκιδούλα".

αν πιστευεις αυτο που λες για 100000 κτλ κτλ τοτε σε καμια περιπωση δε μπορεις να περιμενεις να υπαρχει ομοιογενεια στις κερκιδες.ουτε να λενε ολοι το ιδιο ουτε να φωναζουν ολοι το ιδιο ουτε να συμπεριφεροντε ολοι το ιδιο.αμφισβητεις μονος σου τα λεγομενα σου.

Παράθεση
Δεν είστε τίποτα για να έχω ανάγκη για να σας πετάξω λάσπη, για αυτό κόψτε το παραμύθι με την λάσπη, δεν βαρεθήκατε?.ουτε εσυ ούτε κάνα σύνδεσμος της πόλης, δεν έχετε την παραμικρή δύναμη και δεν μπορείτε να κάνετε απολυτός τίποτα και ούτε ποτέ θα μπορέσετε να κάνετε κάτι.Το μόνο που μπορεί να κάνει ένας σύνδεσμος είναι να μαζεύετε στο γήπεδο και να φωνάζει για την ομάδα του , τίποτα άλλο, οπότε κόψτε  αυτό με την λάσπη γιατί δεν υπάρχει λόγος να την πετάξει κάποιος.Ο λαός του ΠΑΣ είναι μεγάλος και πάνω απο ολα είναι φίλαθλος οπότε ούτε να τον χειραφετήσετε πότε δεν θα μπορέσετε, για αυτό αφήστε τα περί  λάσπης και τις παρεμβάσεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα και κοιτάξτε να κάνετε καλή κερκίδα, γιατί εμεις (απλή φίλαθλοι)και εσεις(συνδεσμίτες) χάσαμε την κερκίδα με τον ΑΡΗ και όχι η διοικηση!

για το τι μπορει να κανει ενας συνδεσμος και για το τι εχει κανει ο συνδεσμος στα Γιαννενα , εισαι ο τελευταιος που μπορει να μιλησει.εσυ δε ξερεις οπως λες ο ιδιος  ουτε απειρωταν ουτε μπλου βαγερος ουτε τιποτα.πως ξερεις τι εχουνε πετυχει και τι μπορουν να πετυχουν?πιστευεις οτι το μονο που μπορει να κανει ενας συνδεμσος ειναι να μαζευεται στο γηπεδο και να τραγουδαει....εισαι βαθεια νυχτωμενος.
ποτε και κανενας δε μιλησε για χειραφετηση κοσμου.ισως αυτος που τα λεει ειναι αυτος που τα ονειρευεται κιολας.

ΟΣΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΡΗ ΚΤΛ ΤΟΣΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ.ΚΙ ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 95500 ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ''ΚΑΝΑΠΕ''   ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΗΤΕ ΤΟ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΗΤΕ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !