γραψε και για την διαχρονικη αξια και σημασια των φωτογραφιων
Άντε πάλι τα ίδια!!!!!!
Ποιες φωτογραφίες πασά μου; Που ανέβασε ο σύνταυρος New. Pas Pas.;;;;;;;;
1) Ο πιο αρμόδιος να σου απαντήσει και να σου εξηγήσει και το γιατί είναι ο ίδιος ο New. Pas Pas.
2) Οποιαδήποτε άλλη εμηνεία είναι προσωπική και υποκειμενική.
3) Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τα "Μαλαματένια λόγια" που η ερμηνεία τους είναι αντικειμενική και καθολική. Εκτός και αν θες να κάνει εγγραφή ο Μάνος στο φόρουμ για να στο εξηγήσει.
4) Ως εκ τούτου ο παραλληλισμός είναι αδόκιμος.
5) Στις φωτογραφίες έχουμε της Διάσκεψη της Γιάλτας τον Φεβρουάριο του 1945 με τους τρεις ηγέτες (Τσώρτσιλ - Στάλιν - Ρούσβελτ), την τριάδα των Συνταγματαρχών, τους Τροϊκάνους και την αρχηγούς της μέχρι πρότινος τρικομματικής κυβέρνησης ( Σαμαρά - Βενιζέλο - Κουβέλη).
6) Παράλειψη να μην βάλει την πρώτη τρικομματική του Μνημονίου (Παπανδρέου - Σαμαρά - Καρατζαφέρη).
7) Προφανώς προσπαθεί εύστοχα ο σύνταυρος να κάνει εντέχνως έναν πολύ έξυπνο παραλληλισμό. Από τους σφαγείς του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου (που δεν ήταν μόνο οι τρεις) και αιματοκύλησαν ολόκληρο τον κόσμο και την Ελλάδα, την Χούντα με όλα της τα δεινά που βίωσε η χώρα επί μια επταετία και την σύγχρονη Χούντα και Κατοχή που βιώνει η χώρα με την συνεργασία μια θεσμικά και μόνο νόμιμης κυβέρνησης και της Γερμανίας.
8) Ποια προτιμώ; Καταρχήν για εμένα οι Τροϊκανοί κακώς μπήκαν. Αυτοί δεν φέρουν καμία ευθύνη για όσα ζούμε σήμερα. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Εμείς ως πολίτες φταίμε μαζί με αυτούς που εκλέγαμε τόσα χρόνια. Για να απαντήσω ποια προτιμώ θα έπρεπε να έχω βιώσει και τις τρεις εποχές για να απαντήσω τι είναι χειρότερο.
9) Αλλά πιστεύω ότι την φτώχεια και την ανέχεια, μπορεί να την αντέξει ένας λαός, τον πόλεμο και τα όπλα με τίποτα!
10) Πάντως έχεις δίκιο στο ότι είναι διαχρονική η αξία και η σημασία τους. Τρεις μαύρες σύγχρονες περίοδοι για την Ελλάδα. Όλα φαινομενικά αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν, φυσικά εκδηλωμένα με έναν διαφορετικό τρόπο κάθε φόρα και "προστατευμένα" με ξεχωριστό μανδύα.