Μερικές παρατηρήσεις, βλέποντας το ματς συμβιβασμένος με την γενικότερη αγωνιστική μας πορεία φέτος και μη ελπίζοντας (σε) τίποτα και (σε) κανέναν:
- Πολύ καλό αγωνιστικό στήσιμο μέχρι το 0-1. Μου θύμισε το ματς Κυπέλλου. Παίχτες που ήξεραν τι ζητάν μέσα στις 4 γραμμές.
- Μετά το 0-1 οι παίχτες (και ο προπονητής) μάλλον νόμισαν ότι έσωσαν την κατηγορία και χαλάρωσαν, αντί να παίξουν κοντρολαρισμένα και να παγώσουν το ρυθμό. Απαράδεκτο!
- Μάλλον κάποιος τους έτριξε τα δόντια στ' αποδυτήρια(θέλω να ελπίζω, τουλάχιστον) και μπήκαν όπως και στα πρώτα λεπτά του ματς.
- Η τύχη σήμερα ήταν με το μέρος μας και στα δύο γκολ, αλλά το ποσοστό συμμετοχής της στον αθλητισμό σπάνια υπερβαίνει το 10%.
- Χειρότερο Ολυμπιακό δύσκολο να βρίσκαμε. Η ομάδα-φάντασμα που είχε παρατάξει ο Λεμονής στο 2-0 στα Γιάννενα(Μπούτινα, Μπουλούτ, Χάρης Παππάς, Ταραλίδης, Μπόρχα κλπ) 5 γκολ θα έριχνε αν έπαιζε αντίπαλη με τον σημερινό ΟΣΦΠ.
- Συγχαρητήρια στον αθλητή με τους δύο χιαστούς, Νίκο Ζαφειρόπουλο. Μόλις τον είδα να πιάνει το γόνατο, έκλεισα τα μάτια μου. Ευτυχώς.
- Το κλειδί αυτών των παιχνιδιών είναι ο άξονας. Για δύο λόγους: α) Δε πουλάς τη μπάλα, β) Βγάζεις την ομάδα μπροστά και πλάι γρήγορα. Όπως άψογα είχε δουλέψει το Γήττας-Αντάντο-Μπελλά, έτσι δούλεψε και το Ρόβας-Κάζνα(Τζάνης)-Μπουχάν. Μέχρι κι ο Άκης της "Θύρας 7" βλέπει ότι ο ΟΣΦΠ έχει το πιο αργό κέντρο στο πρωτάθλημα!
- Δε κατάλαβα γιατί βγήκε ο Βάντερσον. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ και τον προτιμώ απ' τον -ανεβασμένο, επί Αναστό- Κανακούδη(ξέρω ότι ήταν τιμωρημένος, γενικά το λέω). Και μπήκε ποιος; Δεξί μπακ να παίξει αριστερά με ανάποδο πόδι...
- Ο Μαϊστόροβιτς δε μπορεί να βάλει σώμα ούτε στο Νταρμπισάιρ.
- Ντιμπαλά, δε ξέρω πως λένε στα Βελγοκονγκολέζικα το "πάνε σπίτι σου", αλλά ...get lost επιτέλους.
- Δυστυχώς, πέρασε η προπαγάνδα κάποιων και ο μόνος διαθέσιμος καθαρός κίλερ της ομάδας, είδε το ματς απ' τον πάγκο, για να παίξει κάποιος που θέλει να τριπλάρει και τα ημικύκλια για να πλασάρει. Κρίμα.
- Κώστα Καζναφέρη καλή συνέχεια. Δουλειά!
- Δε γίνεται να βγαίνεις 4 vs 2 και να πας στο κόρνερ. Αυτά τα κάνουν οι Λιβαδειές και οι Ξάνθες. Αν θες να λέγεσαι ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει να βάζεις γκολ και να έχεις νοοτροπία νικητή. Ανεπίτρεπτο. Βγήκαμε 3 φορές μπροστά στις καθυστερήσεις με υπεραριθμία στην επίθεση και χάσαμε τη μπάλα!
- Ο διαιτητής άψογος.
- Όσοι θέλετε να πιστεύετε, πιστέψτε. Μαγκιά σας.
Υ.Γ. SMS από συμφοιτητή Ολυμπιακό: "Νιώθω ότι σας κόψαμε δύο βαθμούς...".